abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 5 november 2014 @ 10:38:34 #76
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_146322685
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 10:32 schreef CrunchySelf het volgende:

[..]

Klopt ja, ik haalde niet eens drie porties uit een pak :') . Soortgenoot dus :P

[..]

O zo.

Ik herken dat wel, is soms net ff een extra stok achter de deur. Daarom neem ik in de avond ervoor/ochtend voor mezelf ook de dag wel door, als ik dat niet doe word ik laks :P .

Lijstje voor vandaag:
O: 3 volkorenbrood, 2 met kipfilet, 1 met jam.
T: Magere kwark + muesli + beetje veel slimpie (was uitgeschoten :') ) + 2 mandarijntjes (kleintjes);
L: 2 volkorenbrood, 2 met kipfilet, 2 met jam.
T: Magere kwark + slimpie + banaan ( + handje nootjes als ik honger krijg).
D: Woensdag = pasta dag thuis, dus ik moet ff iets anders bedenken.
T: Magere kwark + slimpie
S: 40 min cardio + KT

Geen eitjes vandaag vergeten te koken door verjaardag van mn vader gisteren. Pluspunt ik heb gister geen gebak gehad en niks van de tafel :Y. Scheelt enorm veel kcal.
Als je makkelijk wil met je D, ik doe altijd rijst koken, wokgroente in de pan, varkenshaas maken en klein snijden, ff in de soja saus gooien zodat het kan trekken, sausje van yoghurt maken, met beetje honing, italiaanse kruiden, beetje sambal, beetje bieslook of peterselie erdoor. 2 eitjes bakken, fijn snijden. Allemaal bij de wokgroente mikken (saus als laatste als de wokgroentes gaar zijn. Saus hoeft er maar 30 sec doorheen gehusseld te worden!), klein beetje ketjap manis erdoor, husselen, opdienen, eetsmakelijk :9

Makkelijk, gezond en lekker :Y
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_146322889
quote:
14s.gif Op woensdag 5 november 2014 10:38 schreef Qwea het volgende:

[..]

Als je makkelijk wil met je D, ik doe altijd rijst koken, wokgroente in de pan, varkenshaas maken en klein snijden, ff in de soja saus gooien zodat het kan trekken, sausje van yoghurt maken, met beetje honing, italiaanse kruiden, beetje sambal, beetje bieslook of peterselie erdoor. 2 eitjes bakken, fijn snijden. Allemaal bij de wokgroente mikken (saus als laatste als de wokgroentes gaar zijn. Saus hoeft er maar 30 sec doorheen gehusseld te worden!), klein beetje ketjap manis erdoor, husselen, opdienen, eetsmakelijk :9

Makkelijk, gezond en lekker :Y
Klinkt wel lekker en ik ga hem ff bewaren.

Maar vanavond me teveel werk :P . Wil gewoon snel klaar zijn, opvreten en hop door naar de sportschool. Sta nog wel wat kliekjes gekookte aardappelen, die ff opbakken wat groente erbij en dan een stuk vlees (wss wel kip) erbij en klaar.
┌∩┐(⋟﹏⋞)┌∩┐ ┌∩┐(⋟﹏⋞)┌∩┐
  woensdag 5 november 2014 @ 10:53:32 #78
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_146323091
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 10:46 schreef CrunchySelf het volgende:

[..]

Klinkt wel lekker en ik ga hem ff bewaren.

Maar vanavond me teveel werk :P . Wil gewoon snel klaar zijn, opvreten en hop door naar de sportschool. Sta nog wel wat kliekjes gekookte aardappelen, die ff opbakken wat groente erbij en dan een stuk vlees (wss wel kip) erbij en klaar.
Godverdomme, 15 min heb je het klaar _O- :D

Maar je aardappelen opbakken is sneller ja :') :Y
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_146323164
quote:
10s.gif Op woensdag 5 november 2014 10:53 schreef Qwea het volgende:

[..]

Godverdomme, 15 min heb je het klaar _O- :D

Maar je aardappelen opbakken is sneller ja :') :Y
Het klinkt niet als 15 minuten :P Ik ben totaal geen kookwonder en doe het ook niet vaak :P

Voordeel van opbakken aardappelen is dat ze ook wat minder aandacht nodig hebben tijdens het proces. Ik kan ze redelijk aftuigen en smaken op zich nog wel prima :Y
┌∩┐(⋟﹏⋞)┌∩┐ ┌∩┐(⋟﹏⋞)┌∩┐
  woensdag 5 november 2014 @ 11:00:55 #80
319308 Tink89
To live is to dance
pi_146323291
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 10:56 schreef CrunchySelf het volgende:

[..]

Het klinkt niet als 15 minuten :P Ik ben totaal geen kookwonder en doe het ook niet vaak :P

Voordeel van opbakken aardappelen is dat ze ook wat minder aandacht nodig hebben tijdens het proces. Ik kan ze redelijk aftuigen en smaken of zich nog wel prima :Y
Ik vond het ook niet als vijftien minuten klinken hoor...

Rijst koken is al minuut of vijf water aan de kook brengen, dan koken 10 minuten + 5 minuten uitdampen. Varkenshaas snijden duurt ook een paar minuten (bovendien moet die op kamertemperatuur zijn, anders wordtie er niet lekkerder van)en dan moet die nog marineren en ik mis ergens wat je er vervolgens mee moet doen? Bakken? Kruiden, bieslook of peterselie moet gehakt, Nog een pan op het vuur, wat olie voor ei opwarmen, eitjes breken in een bakje (anders schillen in de pan...) en dan bakken. Ondertussen dus de rest niet vergeten zijn.

Ik zou hier makkelijk een half uur over doen, zeker als ik de wokgroente ook nog zelf snij. Voorgesneden zakken zijn achterlijk duur...
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  woensdag 5 november 2014 @ 11:01:14 #81
436284 Ryuuzen
"What!" - she
pi_146323301
lol mijn lijstje is precies hetzelfde als die van gisteren :)

lang leve kip en rijst O+
#team-anti-that-what-will-not-be-named
pi_146323734
quote:
14s.gif Op woensdag 5 november 2014 10:27 schreef Qwea het volgende:

[..]

Waarom sla je de appeltaart niet over?
Omdat ik weet dat ik zwak ben -O- . Als ik me voorneem om niet te nemen dan is de kans groot dat ik alsnog neem en dan kan beter een klein reepje incalculeren. Het beste zou zijn als hij schoon op gaat door de andere aanwezigen en die kans is ook best groot dus dan heb ik winst :).
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  woensdag 5 november 2014 @ 11:44:26 #83
436284 Ryuuzen
"What!" - she
pi_146324446
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 10:56 schreef CrunchySelf het volgende:

[..]

Het klinkt niet als 15 minuten :P Ik ben totaal geen kookwonder en doe het ook niet vaak :P

Voordeel van opbakken aardappelen is dat ze ook wat minder aandacht nodig hebben tijdens het proces. Ik kan ze redelijk aftuigen en smaken op zich nog wel prima :Y
20 minuten dude :Y

multi tasken is het belangrijkste. Ik ben altijd meerdere dingen tegelijk aan het doena ls ik kook anders duurt het een uur. Als mijn rijst gekookt is kan het direct door de wok in omdat daar dan alles al klaar voor is.
#team-anti-that-what-will-not-be-named
pi_146325173
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 11:44 schreef Ryuuzen het volgende:

[..]

20 minuten dude :Y

multi tasken is het belangrijkste. Ik ben altijd meerdere dingen tegelijk aan het doena ls ik kook anders duurt het een uur. Als mijn rijst gekookt is kan het direct door de wok in omdat daar dan alles al klaar voor is.
Dat multitasken is wel belangrijk voor de tijdsduur. Dat ga ik ook doen, maar dan met andere dingen dan koken :P . Dan is iets even snel opbakken veel makkelijker :Y
┌∩┐(⋟﹏⋞)┌∩┐ ┌∩┐(⋟﹏⋞)┌∩┐
  woensdag 5 november 2014 @ 12:11:36 #85
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_146325273
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 11:00 schreef Tink89 het volgende:

[..]

Ik vond het ook niet als vijftien minuten klinken hoor...

Rijst koken is al minuut of vijf water aan de kook brengen, dan koken 10 minuten + 5 minuten uitdampen. Varkenshaas snijden duurt ook een paar minuten (bovendien moet die op kamertemperatuur zijn, anders wordtie er niet lekkerder van)en dan moet die nog marineren en ik mis ergens wat je er vervolgens mee moet doen? Bakken? Kruiden, bieslook of peterselie moet gehakt, Nog een pan op het vuur, wat olie voor ei opwarmen, eitjes breken in een bakje (anders schillen in de pan...) en dan bakken. Ondertussen dus de rest niet vergeten zijn.

Ik zou hier makkelijk een half uur over doen, zeker als ik de wokgroente ook nog zelf snij. Voorgesneden zakken zijn achterlijk duur...
Een half u???????? :') Water kookt hier in 2 min, dan 10 min rijst koken, die kookt terwijl je de varkenshaas maakt. Die bak je dus eerst, dan kleine stukkies snijden en in de soja. Terwijl de varkenshaas bakt maak je 2 eieren.. De bieslook en peterselie heb ik gedroogd, dus dat is kwestie van strooien in de yoghurt. Beetje honing erbij dessertlepel sambal :9 , hoppa. Eitjes breek ik gewoon in de pan, heb nooit schillen in de pan. Terwijl de rijst bijna klaar is flikker je de wok op het vuur, wokgroente erin (ik koop dus wel een zak want lui. En 1.29 voor 500g is niet duur IMHO.), rijst erbij flikkeren (want die is al klaar nu), ei erbij mikken, varkenshaas erbij mikken, husselen, beetje ketjap manis erbij, husselen, sausje erover, husselen, op bord flikkeren, eten :Y)

Onder de 15min :Y)
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  woensdag 5 november 2014 @ 12:12:53 #86
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_146325300
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 11:44 schreef Ryuuzen het volgende:

[..]

20 minuten dude :Y

multi tasken is het belangrijkste. Ik ben altijd meerdere dingen tegelijk aan het doena ls ik kook anders duurt het een uur. Als mijn rijst gekookt is kan het direct door de wok in omdat daar dan alles al klaar voor is.
Zie! :P
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  woensdag 5 november 2014 @ 12:13:36 #87
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_146325325
quote:
2s.gif Op woensdag 5 november 2014 11:17 schreef Karstman het volgende:

[..]

Omdat ik weet dat ik zwak ben -O- . Als ik me voorneem om niet te nemen dan is de kans groot dat ik alsnog neem en dan kan beter een klein reepje incalculeren. Het beste zou zijn als hij schoon op gaat door de andere aanwezigen en die kans is ook best groot dus dan heb ik winst :).
Maar zo ga je bezig blijven natuurlijk...
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_146325386
quote:
14s.gif Op woensdag 5 november 2014 12:11 schreef Qwea het volgende:

[..]

Een half u???????? :') Water kookt hier in 2 min, dan 10 min rijst koken, die kookt terwijl je de varkenshaas maakt. Die bak je dus eerst, dan kleine stukkies snijden en in de soja. Terwijl de varkenshaas bakt maak je 2 eieren.. De bieslook en peterselie heb ik gedroogd, dus dat is kwestie van strooien in de yoghurt. Beetje honing erbij dessertlepel sambal :9 , hoppa. Eitjes breek ik gewoon in de pan, heb nooit schillen in de pan. Terwijl de rijst bijna klaar is flikker je de wok op het vuur, wokgroente erin (ik koop dus wel een zak want lui. En 1.29 voor 500g is niet duur IMHO.), rijst erbij flikkeren (want die is al klaar nu), ei erbij mikken, varkenshaas erbij mikken, husselen, beetje ketjap manis erbij, husselen, sausje erover, husselen, op bord flikkeren, eten :Y)

Onder de 15min :Y)
quote:
14s.gif Op woensdag 5 november 2014 12:12 schreef Qwea het volgende:

[..]

Zie! :P
Point proven :P
┌∩┐(⋟﹏⋞)┌∩┐ ┌∩┐(⋟﹏⋞)┌∩┐
  woensdag 5 november 2014 @ 12:25:39 #89
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_146325701
quote:
14s.gif Op woensdag 5 november 2014 09:33 schreef Qwea het volgende:

[..]

Als je je L toch moet halen, waarom haal je dan geen halfje brood?
Wat is het voordeel daarvan dan?
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 5 november 2014 @ 12:26:54 #90
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_146325742
quote:
14s.gif Op woensdag 5 november 2014 10:17 schreef Qwea het volgende:
Ik snap dat suiker ergens bij doen nooit. Kwestie van wennen.
Nu langzaam afleren ;)
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 5 november 2014 @ 12:55:55 #91
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_146326724
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 12:25 schreef sanger het volgende:

[..]

Wat is het voordeel daarvan dan?
Minder kcal
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_146326990
En volkoren brood eten.
  woensdag 5 november 2014 @ 13:07:35 #93
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_146327083
quote:
14s.gif Op woensdag 5 november 2014 13:04 schreef Myraela het volgende:
En volkoren brood eten.
Ik ging er vanuit dat de kadetjes op zijn minst bruin zijn.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  woensdag 5 november 2014 @ 13:16:09 #94
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_146327346
quote:
1s.gif Op woensdag 5 november 2014 12:55 schreef Qwea het volgende:

[..]

Minder kcal
Serieus, heeft een kadetje meer kcal dan een snee brood?
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 5 november 2014 @ 13:16:32 #95
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_146327358
quote:
14s.gif Op woensdag 5 november 2014 13:04 schreef Myraela het volgende:
En volkoren brood eten.
Dat is inderdaad een goede, heb ook gekozen voor een halfje meergranen :)
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 5 november 2014 @ 13:16:43 #96
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_146327367
quote:
1s.gif Op woensdag 5 november 2014 13:07 schreef Qwea het volgende:

[..]

Ik ging er vanuit dat de kadetjes op zijn minst bruin zijn.
:Y
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 5 november 2014 @ 13:24:01 #97
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_146327642
quote:
11s.gif Op woensdag 5 november 2014 13:16 schreef sanger het volgende:

[..]

Serieus, heeft een kadetje meer kcal dan een snee brood?
Veel meer!
1 kadetje van 50g heeft 127kcal. 1 plak brood 84.

Dus voor 3 kadetten heb je 1.5 plak brood extra.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  woensdag 5 november 2014 @ 13:26:47 #98
436284 Ryuuzen
"What!" - she
pi_146327751
quote:
14s.gif Op woensdag 5 november 2014 12:11 schreef Qwea het volgende:

[..]

Een half u???????? :') Water kookt hier in 2 min, dan 10 min rijst koken, die kookt terwijl je de varkenshaas maakt. Die bak je dus eerst, dan kleine stukkies snijden en in de soja. Terwijl de varkenshaas bakt maak je 2 eieren.. De bieslook en peterselie heb ik gedroogd, dus dat is kwestie van strooien in de yoghurt. Beetje honing erbij dessertlepel sambal :9 , hoppa. Eitjes breek ik gewoon in de pan, heb nooit schillen in de pan. Terwijl de rijst bijna klaar is flikker je de wok op het vuur, wokgroente erin (ik koop dus wel een zak want lui. En 1.29 voor 500g is niet duur IMHO.), rijst erbij flikkeren (want die is al klaar nu), ei erbij mikken, varkenshaas erbij mikken, husselen, beetje ketjap manis erbij, husselen, sausje erover, husselen, op bord flikkeren, eten :Y)

Onder de 15min :Y)
sausjes :{w

geen saus daar zitten zoveel suikers en vetten in :')
#team-anti-that-what-will-not-be-named
  woensdag 5 november 2014 @ 13:28:45 #99
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_146327828
quote:
1s.gif Op woensdag 5 november 2014 13:24 schreef Qwea het volgende:

[..]

Veel meer!
1 kadetje van 50g heeft 127kcal. 1 plak brood 84.

Dus voor 3 kadetten heb je 1.5 plak brood extra.
Dat is toch redelijk gelijkwaardig dan? Tenminste, ik ga er vanuit dat je 3 kadetjes / 4 sneetjes brood eet dan.
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 5 november 2014 @ 13:35:15 #100
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_146328085
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 13:26 schreef Ryuuzen het volgende:

[..]

sausjes :{w

geen saus daar zitten zoveel suikers en vetten in :')
lol deze niet
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')