Nieuwe bedrijfsauto?quote:Op maandag 13 oktober 2014 18:40 schreef Samzz het volgende:
Oh jongens, de nieuwste modellen van BMW (en Mini) staan buiten m'n slaapkamerraam.
Ik maak geen bezwaar wanneer ik de E640 die buiten staat zou krijgen...quote:
Damnquote:
Twitje.quote:
Goed bezig Kaneel. Is het ook lekker?quote:Op maandag 13 oktober 2014 18:47 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Twitje.
Ik heb heel gezond een soep gemaakt van wortels, paprika, ui en knoflook. Zelfs de spekjes weggelaten die er bij horen.
Ik ben trots op mezelf.
Wat eten jullie vandaag?
Ik ga zondigen (pizza). Maar alleen omdat ik dadelijk weer naar de dierenarts moet.quote:Op maandag 13 oktober 2014 18:47 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Twitje.
Ik heb heel gezond een soep gemaakt van wortels, paprika, ui en knoflook. Zelfs de spekjes weggelaten die er bij horen.
Ik ben trots op mezelf.
Wat eten jullie vandaag?
Alweerquote:Op maandag 13 oktober 2014 18:49 schreef yats het volgende:
[..]
Ik ga zondigen (pizza). Maar alleen omdat ik dadelijk weer naar de dierenarts moet.
Controle, niets ernstigs gelukkig. Ik moet elke week terug komen om de poot te laten controleren, al hoop ik dat vanavond de laatste keer is.quote:
oh ik dacht al...quote:Op maandag 13 oktober 2014 18:53 schreef yats het volgende:
[..]
Controle, niets ernstigs gelukkig. Ik moet elke week terug komen om de poot te laten controleren, al hoop ik dat vanavond de laatste keer is.
Ja zeker. Het zou alleen lekkerder zijn met de spekjes. Het heeft dat zoute en vaste wel een beetje nodig.quote:Op maandag 13 oktober 2014 18:48 schreef -Strawberry- het volgende:
[..]
Goed bezig Kaneel. Is het ook lekker?
Welke pizza?quote:Op maandag 13 oktober 2014 18:49 schreef yats het volgende:
[..]
Ik ga zondigen (pizza). Maar alleen omdat ik dadelijk weer naar de dierenarts moet.
Dat hoop ik ook. Ik vind de dierenarts heel aardig, maar ik hoef niet wekelijks op de koffie te komen. En dat zeg ik niet omdat ik geen koffie drink.quote:Op maandag 13 oktober 2014 18:54 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
oh ik dacht al...
hopelijk is alles goed, mag wel na al die keren
Big Americans, BBQ chickenquote:Op maandag 13 oktober 2014 18:56 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Ja zeker. Het zou alleen lekkerder zijn met de spekjes. Het heeft dat zoute en vaste wel een beetje nodig.
Er kan eventueel nog wat room bij, maar daar hou ik niet zo van.
[..]
Welke pizza?
Een biefstukje met champignons en salade. Helaas, wel taaie biefstuk. Niet bij de Lidl kopen dus!quote:Op maandag 13 oktober 2014 18:47 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Twitje.
Ik heb heel gezond een soep gemaakt van wortels, paprika, ui en knoflook. Zelfs de spekjes weggelaten die er bij horen.
Ik ben trots op mezelf.
Wat eten jullie vandaag?
quote:Op maandag 13 oktober 2014 18:57 schreef yats het volgende:
[..]
Dat hoop ik ook. Ik vind de dierenarts heel aardig, maar ik hoef niet wekelijks op de koffie te komen. En dat zeg ik niet omdat ik geen koffie drink.
Ik eet sowieso zelden vlees, twi. Maar ik zal het in mijn achterhoofd houden voor het geval dat.quote:Op maandag 13 oktober 2014 18:58 schreef twi het volgende:
[..]
Een biefstukje met champignons en salade. Helaas, wel taaie biefstuk. Niet bij de Lidl kopen dus!
Zonde man, een beetje gerookte kip door de salade is heerlijk.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:00 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Ik eet sowieso zelden vlees, twi. Maar ik zal het in mijn achterhoofd houden voor het geval dat.
Hoe noem je dat dan?quote:
Dat klopt. Ik vind vlees ook erg lekker.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:01 schreef twi het volgende:
[..]
Zonde man, een beetje gerookte kip door de salade is heerlijk.
Spinazie, aardappelen (gebakken) en een herfstschnitzel.quote:Op maandag 13 oktober 2014 18:47 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Twitje.
Ik heb heel gezond een soep gemaakt van wortels, paprika, ui en knoflook. Zelfs de spekjes weggelaten die er bij horen.
Ik ben trots op mezelf.
Wat eten jullie vandaag?
Ik zag hem net dankzij twi. Ziet er goed uit.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:08 schreef Myraela het volgende:
Over pizza gesproken. De pizza hamburger van gisteren waren wel fout. Maar goed.
[ afbeelding ]
Wat is een herfst schnitzel?quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:09 schreef xFriendx het volgende:
[..]
Spinazie, aardappelen (gebakken) en een herfstschnitzel.
Geen idee, tis net wat bruiner (en ook gepaneerd) dan een gewone schnitzel. Beetje als met bier, bokbier voor de herfst is ook wat donkerder. Smaakt in ieder geval prima. Zowel de schnitzel als het bokbier.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:10 schreef Myraela het volgende:
[..]
Wat is een herfst schnitzel?Met een pompoen korstje?
Oh, dat had ik nog niet gezien.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:10 schreef aeque het volgende:
[..]
Ik zag hem net dankzij twi. Ziet er goed uit.
Lolquote:Op maandag 13 oktober 2014 19:11 schreef Myraela het volgende:
[..]
Oh, dat had ik nog niet gezien.
Komt omdat wij als autisten niet communiceren wanneer wij FOK!ken.
Broddelwerk. Echte pizza's hebben een dunne bodem en veel belegquote:
Jawel. En nu het vroeg donker begint te worden maak ik vaak het eten 's middags al en eten wij het dus opgewarmd. Dat is wel een beetje jammer soms.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:12 schreef aeque het volgende:
[..]
Lol
Trouwens, aangezien jij veel gerechten fotografeert, is het dan niet koud wanneer je het gaat eten?
Wat ga je er van maken?quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:07 schreef Myraela het volgende:
Zaterdag eten we eend. Ik heb een hele eend.
Dat is wel minder ja.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:12 schreef Myraela het volgende:
[..]
Jawel. En nu het vroeg donker begint te worden maak ik vaak het eten 's middags al en eten wij het dus opgewarmd. Dat is wel een beetje jammer soms.
Heb je niet juist baat bij b12 uit vlees? Of is het dan overdose?quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:06 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Dat klopt. Ik vind vlees ook erg lekker.
Maar het is voor gezondsheidsredenen.
Eendenbouillon met dumplingsquote:
Dat is niet zo'n knappe kookkunst.quote:
Je hebt maar heel weinig vlees nodig.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:15 schreef -Strawberry- het volgende:
[..]
Heb je niet juist baat bij het b12 uit vlees? Of is het dan overdose?
Hou je van foodporn ja?quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:21 schreef artelligence het volgende:
[..]
Zou er bijna van fappe zo lekker ziet dat er uit
quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:17 schreef Myraela het volgende:
[..]
Eendenbouillon met dumplings
-
Stoofpotje van de poot, zelfgemaakt pasteitje
-
Eendenborst filet met sinaasappelsaus en krieltjes
-
Dessert moet ik nog verzinnen.
JA, GODVERDOMME HEUJ!quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:17 schreef Myraela het volgende:
[..]
Eendenbouillon met dumplings
-
Stoofpotje van de poot, zelfgemaakt pasteitje
-
Eendenborst filet met sinaasappelsaus en krieltjes
-
Dessert moet ik nog verzinnen.
Zelfs mager vlees?quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:21 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Dat is niet zo'n knappe kookkunst.
[..]
Je hebt maar heel weinig vlees nodig.
Al lees ik nu wat over havermout en het blokkeren van b12. Even ander onderzoeken.
Mwa gaat welquote:
Ja! Doe mij zo'n vrouw die zulke lekkere dingen maaktquote:
Dat koken omdat het moet ken ik ja.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:28 schreef artelligence het volgende:
[..]
Ja! Doe mij zo'n vrouw die zulke lekkere dingen maakt
Ik moet ook weer eens de tijd nemen om écht lekker te koken. Eten is nu meer een moetje. Ik ga eens wat meer Indisch koken. Heb ik zin in
Zelfs mager vlees.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:24 schreef -Strawberry- het volgende:
[..]
Zelfs mager vlees?
Ik eet het weer veelvuldig de laatste tijd, na een hele periode vega te zijn geweest. Moet zeggen dat ik me beter voel erdoor, maar dat kan toeval zijn. Vanavond vis gegeten.
Zo lang kokenquote:Op maandag 13 oktober 2014 19:31 schreef -Strawberry- het volgende:
Dan zie ik zo'n heerlijke foto met opzich makkelijke ingredienten en denk ik jaaa maken.
Vervolgens zie ik de bereidingstijd: 2 hr 15 min
Ik twijfel altijd of ik de tijd dat alles moet rusten wel erbij moet tellen, want dat schrikt inderdaad een beetje af.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:31 schreef -Strawberry- het volgende:
Dan zie ik zo'n heerlijke foto met opzich makkelijke ingredienten en denk ik jaaa maken.
Vervolgens zie ik de bereidingstijd: 2 hr 15 min
Ah okay. Ik dacht misschien heeft het met B12 te maken omdat je daarvoor spuit.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:29 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Zelfs mager vlees.
Ik voel me slecht als ik veel vlees eet, of als ik chips eet of iets. Opgeblazen.
Maar dat hangt ook af van hoeveel ik beweeg en mijn sociale contact.
Gewoon laten staan joh.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:32 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik twijfel altijd of ik de tijd dat alles moet rusten wel erbij moet tellen, want dat schrikt inderdaad een beetje af.
Laatst echt onwijs lekker klaar gemaakt. Spinazie even opbakken met een uitje tot het een beetje is geslonken.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:33 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ik heb nog soep als lunch voor morgen. Verder niet veel meer in huis.
Ik zag dat spinazie in de aanbieding was. Eens kijken wat ik daarmee kan maken.
Verse spinazie wokken met knoflook en honing en geitenkaas toevoegen als laatste. Direct serveren met zalm uit de ovenquote:Op maandag 13 oktober 2014 19:33 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ik heb nog soep als lunch voor morgen. Verder niet veel meer in huis.
Ik zag dat spinazie in de aanbieding was. Eens kijken wat ik daarmee kan maken.
Gewoon zo laten, het schrikt misschien een beetje af maar het is wel fijn om te weten hoe lang het duurt.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:32 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik twijfel altijd of ik de tijd dat alles moet rusten wel erbij moet tellen, want dat schrikt inderdaad een beetje af.
Je bent welkom in mijn keuken om dit gerecht te maken!quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:35 schreef -Strawberry- het volgende:
[..]
Gewoon zo laten, het schrikt misschien een beetje af maar het is wel fijn om te weten hoe lang het duurt.
ik ook niet.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:38 schreef Barbusse het volgende:
Ik hou er helemaal niet van om alleen voor mezelf te koken...
Kijk maar uit met die proteinen, voordat je het weet ben je wel opgeblazenquote:Op maandag 13 oktober 2014 19:33 schreef -Strawberry- het volgende:
[..]
Ah okay. Ik dacht misschien heeft het met B12 te maken omdat je daarvoor spuit.
Te veel animal protein is niet gezond, weet ik, maar opgeblazen raak ik er gelukkig nooit van.
Ik krijg voldoende b12 binnen, maar wordt niet opgenomen.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:33 schreef -Strawberry- het volgende:
[..]
Ah okay. Ik dacht misschien heeft het met B12 te maken omdat je daarvoor spuit.
Te veel animal protein is niet gezond, weet ik, maar opgeblazen raak ik er gelukkig nooit van.
Klinkt niet heel erg lekkerquote:Op maandag 13 oktober 2014 19:34 schreef Myraela het volgende:
[..]
Laatst echt onwijs lekker klaar gemaakt. Spinazie even opbakken met een uitje tot het een beetje is geslonken.
Laag gezeefde tomaten in een ovenschaal, spinazie erop. Kuiltjes erin maken, eitje in de kuiltjes breken. klein lepeltje crème fraîche bij elk ei. Afmaken met een beetje kaas.
Honing en geitenkaas bij spinazie? Hmm, nog nooit geprobeerd. Misschien een optie.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:35 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Verse spinazie wokken met knoflook en honing en geitenkaas toevoegen als laatste. Direct serveren met zalm uit de oven
Dat het overliep was eerst een foutje, maar daarna vond ik het druppeltje leuk en moest ik het voor elke foto weer even een beetje omhoog vegen.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:39 schreef -Strawberry- het volgende:
Ik had het gelezen maar deze foto had ik nog niet eens gezien. Wow.
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:39 schreef Faxie het volgende:
[..]
Kijk maar uit met die proteinen, voordat je het weet ben je wel opgeblazen
Hehe, zie je niets van. De druppel maakt het juist af idd.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:41 schreef Myraela het volgende:
[..]
Dat het overliep was eerst een foutje, maar daarna vond ik het druppeltje leuk en moest ik het voor elke foto weer even een beetje omhoog vegen.
Is heerlijkquote:Op maandag 13 oktober 2014 19:39 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Ik krijg voldoende b12 binnen, maar wordt niet opgenomen.
Daarom moet ik ook foliumzuur slikken, dat helpt bij de opname vanuit het bloed geloof ik.
[..]
Klinkt niet heel erg lekker
[..]
Honing en geitenkaas bij spinazie? Hmm, nog nooit geprobeerd. Misschien een optie.
Maar ik eet geen vis.
Dat vind ik nou ook.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:42 schreef -Strawberry- het volgende:
[..]
Hehe, zie je niets van. De druppel maakt het juist af idd.
Bohquote:Op maandag 13 oktober 2014 19:42 schreef artelligence het volgende:
Spinazie met een fijngesneden uitje en knoflook en een mooi stukje zalm
Wat ook lekker is: spinazie slinken met een uitje en knoflook, rozemarijnaardappeltjes uit de oven, en kalkoenfilet opgerold met pancetta en simpel kruidensausje met frisse groene kruiden en olijfolie.
quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:42 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Is heerlijkSpinazie voor een secondje wokken, op het moment dat het in begint te zakken de honig en geitenkaas toevoegen. 1 a 2 keer doorroeren, direct serveren.
En er hoeft geen vis bij natuurlijk, das gewoon mijn smaak. Ik ben gek op vis
En dan geroosterde pijnboompitjes erbijquote:
Alleen 3 euro voor zijn klein bakjequote:
Ik zal eens kijken morgen.quote:Op maandag 13 oktober 2014 19:42 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Is heerlijkSpinazie voor een secondje wokken, op het moment dat het in begint te zakken de honig en geitenkaas toevoegen. 1 a 2 keer doorroeren, direct serveren.
En er hoeft geen vis bij natuurlijk, das gewoon mijn smaak. Ik ben gek op vis
Door salades, in pompoensoep, met gebakken tomaat op dun gesneden ossehaas, met gewokte ijzerhoudende groenten, bij in de oven gegaarde worteltjesquote:
Het is inderdaad beter als je zit te schijten, dan liggend.quote:
Liggend kun je schijten maar 't is beter als je zitquote:Op maandag 13 oktober 2014 19:51 schreef artelligence het volgende:
[..]
Het is pas klaar als er zaad in zit. Eh pitten...
Yeahquote:Op maandag 13 oktober 2014 19:52 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Door salades, in pompoensoep, met gebakken tomaat op dun gesneden ossehaas, met gewokte ijzerhoudende groenten, bij in de oven gegaarde worteltjes
Ja vergeten hoe die gingquote:Op maandag 13 oktober 2014 19:52 schreef Faxie het volgende:
[..]
Liggend kun je schijten maar 't is beter als je zit![]()
Die niet kennen
Wantquote:Op maandag 13 oktober 2014 19:48 schreef Barbusse het volgende:
[..]
En dan geroosterde pijnboompitjes erbij
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |