FOK!forum / Culinesse à gogo / Culinaire recpeten met knakworst
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 14:30
Graag wil ik in dit topic recepten uitwisselen die gebaseerd zijn op de knakworst. Ik zal starten met een paar succesnummertjes.

Knakworst smoothie

Ingrediënten:
1 blikje knakworst
5 eetlepels mayonaise
1 ei (rauw)
100 ml ketchup
snufje zout
wat peterselie ter decoratie

Bereiding:
Doe de (ongekookte) knakworsten inclusief het worstenwater, de mayonaise, het ei, het zout en de ketchup in de blender. Blend tot het een gladde drank.

Giet het in de glazen en decoreer het met de peterselie.

Goedgekoeld opdienen, drink smakelijk

Knakworst en croute

ingrediënten:
1 blik knakworsten
roomboter bladerdeeg
100 gr babyspinazie
100 gr babysla
2 eetlepels creme fraiche
2 eetlepels olijven
bieslook

bereiding:
Doe de sla, de spinazie, de olijven en de bieslook in een keukenmachine om het geheel grof te snijden. Breng dit na hakken over in een kom en meng het met de creme fraiche.

Leg de plakjes bladerdeeg op een vel bakpapier en leg op elk plakje deeg een knakworst en een eetlepel van de gehakte groenten, bedek de knakworst en rol het bladerdeeg op zodat de worst en het groentemengsel in het midden zit, als een worstenbroodje. Vouw de uiteinden dicht.

Prik in elk broodje wat ontluchtingsgaten en bak ze af in een oven op 200 graden tot ze goudgeel zien.

Eet smakelijk

Knakworst overbakken

ingrediënten:
1 blik knakworst
10 plakjes ham
geraspte kaas
roomboter

Bereiding:
Rol elke knakworst in een plakje ham en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Bestrooi met de gerapste kaas en leg de roomboter in blokjes erop.

Afbakken in de oven op 230 graden.

Eet smakelijk.

Pittige knakworst in tomatensaus

1 blik knakworst
1 blikje tomatenpuree
1 eetlepel mosterd

Snij de knakworsten in stukjes. Breng het worsten water aan de kook in een pannetje en meng de tomatenpuree en de mosterd tot een gladde pap. Voeg de stukje knakworst toe.

Lekker met pasta!

Knakworstshake

ingrediënten:
1 blik knakworst
4 bolletjes vanille-ijs
250 ml slagroom

Doe alle ingrediënten, inclusief worstenwater, in een blender en blend het geheel tot een gladde shake, koud opdienen!

Eet smakelijk

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-10-2014 14:32:15 ]
Rezaniazaterdag 11 oktober 2014 @ 14:49
_O- Gadver. :')
Tchockzaterdag 11 oktober 2014 @ 14:51
Oké je OP is echt misselijkmakend maar ik heb nu wel zin in knakworst.
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 14:54
Misselijkmakend???

Man ;(

Ik wilde mijn recept van knakworsttartaar nog delen, maar als het zo moet :(
Tchockzaterdag 11 oktober 2014 @ 14:58
quote:
8s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 14:54 schreef Slaap_Zak het volgende:
Misselijkmakend???
Man ;(
Ik wilde mijn recept van knakworsttartaar nog delen, maar als het zo moet :(
Een smoothie van rauw ei, ongekookte knakworst en mayonaise?
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 14:59
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 14:58 schreef Tchock het volgende:
[..]
Een smoothie van rauw ei, ongekookte knakworst en mayonaise?
Dat is gewoon genieten man, kun je een hele dag mee doorkomen als ontbijt :)

Het ei is om te zorgen dat de boel niet gaat schiften, dat ziet er zo onsmakelijk uit...
Faux.zaterdag 11 oktober 2014 @ 16:03
dat knakworstijs _O-
Pixxie.zaterdag 11 oktober 2014 @ 16:11
Goeie recepten TS
Ga ik zeker maken
Pixxie.zaterdag 11 oktober 2014 @ 16:12
Tevens:
quote:
in een keukenmachine om het geheel grof te snijden.
Niet zelf je groenten snijden :')
Amateur
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 16:22
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 16:03 schreef Faux. het volgende:
dat knakworstijs _O-
Knakworst ijs is een ander recept, die heb ik ook nog, zowel knakworstroomijs als gewoon lekkere knakworst ijslollys, lekker bij warm weer :Y
pokkerdepokzaterdag 11 oktober 2014 @ 16:22
knakworst sushi

sushirijst 15 minuten koken
laten afkoelen
sushi seasoning erdoor (uit flesje, pakje of zelf maken; mirin, suiker en rijstazijn)

met natte handen langwerpige bolletjes rijst maken
knakworstje erop draperen, met aan de onderkant een beetje wasabi

dippen in soyasaus en smullen maar.
Faux.zaterdag 11 oktober 2014 @ 16:22
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 16:22 schreef Slaap_Zak het volgende:
[..]
Knakworst ijs is een ander recept, die heb ik ook nog, zowel knakworstroomijs als gewoon lekkere knakworst ijslollys, lekker bij warm weer :Y
post nog meer recepten _O_
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 16:26
Knakworst roomijs:

Ingrediënten
5 knakworsten (koud)
5 eetlepels mayonaise
3 eetlepels slaolie
100 ml slagroom

Dit recept is wat moeilijker, maar het zal vast lukken als je maar je best doet.

Gebruik een vijzel om de knakworsten goed fijn te vijzelen en meng de massa met een spatel door de overige ingrediënten. zet het in de diepvries, maar vergeet niet om elk half uur de massa om te spatelen om ijskristalvorming te voorkomen.

Na een uur of 4 is het ijs gereed. dien het op in mooie bolletjes met hier en daar een toefje slagroom of verkruimelde cornedbeef.

Eventueel kun je er een gesmolten mars overheen gieten, dit doen wij alleen met kerst. Maar het maakt het geheel wel lekker feestelijk

eet smakelijk

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 11-10-2014 17:30:43 ]
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 16:31
Knakworstijslollys

Dit recept is heel eenvoudig, het is alleen zaak om de knakworst niet te fijn te malen!

Doe de inhoud van een blik knakworst in de keukenmachine en hak het kort tot een mengsel met nog redelijk grote stukjes knakworst.

Giet het in ijslollyvormpjes en vries het in

De volgende dag heb je een ware tractatie voor de kids O+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-10-2014 17:30:51 ]
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 16:42
Knakworsttartaar

Ingrediënten:
1 blik knakworst
1 ei
1 zakje ossenstaartsoep (knorr)

Neem vijf knakworsten uit het blik en doe deze in de blender, zeef de ossenstaartsoep zodat alleen het poeder in de blender zit. Hak dit tot een gladde emulsie en doe op het laatst het ei erbij en meng kort.

Snijd de andere vijf worsten in grove stukken en meng alles in een kom.

Kneed van het mengsel 3 of 4 gelijke ballen en maak deze plat (ongeveer 1 - 1,5 cm)

Doe in een koekenpan wat croma en verhit het goed, bak elke tartaar gedurende 2 minuten per kant

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-10-2014 17:30:58 ]
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 16:50
Knakworstschuimpjes

ingrediënten:

- 5 eiwitten (dus alleen het eiwit, de dooiers kun je voor wat anders gebruiken)
- 4 knakworsten
- twee eetlepels mayonaise
- twee eetlepels soyasaus

Klop met een mixer op de hoogste stand de eiwitten stijf. Schep hier de mayonaise en de soyasaus voorzichtig doorheen. In een blender blend je de knakworsten superfijn. Ook dit meng je voorzichtig door het eiwitmengsel.

Doe bakpapier op een bakplaat en leg met een eetlepel steeds toefjes van het mengsel op ruime afstand van elkaar.

Verwarm de oven op 150 graden en bak de schuimpjes met de oven open.

Als ze bruin beginnen te worden haal je ze eruit.

Smullen maar

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-10-2014 17:31:06 ]
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 17:34
Knakworst knabbels

1 blikje knakworst
ei
zout
bloem
paneermeel

1 liter zonnebloemolie

Snijd de knakworsten in stukjes van ongeveer 1 cm. Klop het ei in een diep bord. Haal de stukjes knakworst door de bloem (die met wat zout is gemengd) en haal ze door het ei en vervolgens door de paneermeel.

Verhit in een steelpan de olie tot ca. 200 graden en bak de knakworstknabbels tot ze mooi bruin zien

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 11-10-2014 20:07:33 ]
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 19:50
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 16:12 schreef Pixxie. het volgende:
Tevens:
[..]
Niet zelf je groenten snijden :')
Amateur
Ik wilde het toegankelijk houden voor mensen die normaliter met Knorr zakjes koken
Mord_Sithzaterdag 11 oktober 2014 @ 19:51
Is er ook een recept voor knakworsttaart? Ik ben morgen jarig en wil graag wat origineels serveren op mijn kringverjaardag.
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 19:55
Knakworst kwarktaart

ingrediënten:

- 1 blik knakworst
- 250 ml slagroom
- 500 gr kwark
- 1 blik corned beef
- 1 pak bastognekoeken
- 100 gr boter

Verkruimel de bastognekoeken en verwarm de boter in een steelpan
meng de koekkruimels met de boter en verdeel het in een dunne laag in een springvorm (doe over de bodem een laag bakpapier voor je de springvorm sluit, dat is makkelijker.

Doe de slagroom in een kom en mix deze tot ze vrij stijf is en spatel hier de kwark doorheen, voorzichtig!

Snijd de knakworsten klein en doe hetzelfde met de cornedbeef en spatel dit door het kwark slagroom mengsel.

Breng dit op de koekbodem en laat het minstens 3 uur opstijven in de koelkast
Pixxie.zaterdag 11 oktober 2014 @ 19:59
quote:
8s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 19:50 schreef Slaap_Zak het volgende:
[..]
Ik wilde het toegankelijk houden voor mensen die normaliter met Knorr zakjes koken
hahahah o|O
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 20:00
:')
Mord_Sithzaterdag 11 oktober 2014 @ 20:00
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 19:55 schreef Slaap_Zak het volgende:
Knakworst kwarktaart
ingrediënten:
- 1 blik knakworst
- 250 ml slagroom
- 500 gr kwark
- 1 blik corned beef
- 1 pak bastognekoeken
- 100 gr boter
Verkruimel de bastognekoeken en verwarm de boter in een steelpan
meng de koekkruimels met de boter en verdeel het in een dunne laag in een springvorm (doe over de bodem een laag bakpapier voor je de springvorm sluit, dat is makkelijker.
Doe de slagroom in een kom en mix deze tot ze vrij stijf is en spatel hier de kwark doorheen, voorzichtig!
Snijd de knakworsten klein en doe hetzelfde met de cornedbeef en spatel dit door het kwark slagroom mengsel.
Breng dit op de koekbodem en laat het minstens 3 uur opstijven in de koelkast
Dank je wel!
Ik ga gelijk aan de slag.
Faux.zaterdag 11 oktober 2014 @ 20:01
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 19:55 schreef Slaap_Zak het volgende:
Knakworst kwarktaart

ingrediënten:

- 1 blik knakworst
- 250 ml slagroom
- 500 gr kwark
- 1 blik corned beef
- 1 pak bastognekoeken
- 100 gr boter

Verkruimel de bastognekoeken en verwarm de boter in een steelpan
meng de koekkruimels met de boter en verdeel het in een dunne laag in een springvorm (doe over de bodem een laag bakpapier voor je de springvorm sluit, dat is makkelijker.

Doe de slagroom in een kom en mix deze tot ze vrij stijf is en spatel hier de kwark doorheen, voorzichtig!

Snijd de knakworsten klein en doe hetzelfde met de cornedbeef en spatel dit door het kwark slagroom mengsel.

Breng dit op de koekbodem en laat het minstens 3 uur opstijven in de koelkast
Dit ga ik serieus een keertje proberen :')
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 20:02
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 20:00 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
Dank je wel!
Ik ga gelijk aan de slag.
Als je het feestelijk wil maken neem je een extra blik knakworsten en prik je de worsten als kaarsjes in de taart, dat staat echt heel mooi :Y
Mord_Sithzaterdag 11 oktober 2014 @ 20:02
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 20:02 schreef Slaap_Zak het volgende:
[..]
Als je het feestelijk wil maken neem je een extra blik knakworsten en prik je de worsten als kaarsjes in de taart, dat staat echt heel mooi :Y
Ik duik even de voorraadkast in, ik heb volgens mij wel een extra blik, dank voor deze tip!
#ANONIEMzaterdag 11 oktober 2014 @ 20:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 19:59 schreef Pixxie. het volgende:
[..]
hahahah o|O
hihi :@
Erosjuhhhzaterdag 11 oktober 2014 @ 20:27
:D _O-
Durmadazaterdag 11 oktober 2014 @ 20:44
Lijkt me heerlijk allemaal
Quirzaterdag 11 oktober 2014 @ 21:45
quote:
2s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 16:31 schreef Slaap_Zak het volgende:
Knakworstijslollys

...

De volgende dag heb je een ware tractatie voor de kids O+
:'( !! :D !!
regnavettozondag 12 oktober 2014 @ 01:08
Kansloos.
Enchanterzondag 12 oktober 2014 @ 19:03
Zal me niks verbazen als dit allemaal morgen bij de Librije op de menukaart staat
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 19:08
quote:
7s.gif Op zondag 12 oktober 2014 19:03 schreef Enchanter het volgende:
Zal me niks verbazen als dit allemaal morgen bij de Librije op de menukaart staat
Niet meer dan terecht, je zou mijn knakworst chocolademousse moeten proeven, hemels O+
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 19:24
Knakworstsoep

ingrediënten:
1 blik knakworst
1 blokje bouillon (rund)
1 liter water
1 zak boerensoepgroente, gesneden
1 blik smack

Doe het worstenwater, het water en het bouillon blokje in een ruime pan en breng aan de kook. Snij de smack en de knakworsten in kleine stukjes en voeg toe, laat de bouillon 1 uur trekken en de de groenten erbij, na een kwartier koken opdienen

lekker al sje verkouden bent, dan sterk je lekker aan!

eet smakelijk
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 19:59
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 16:42 schreef Slaap_Zak het volgende:
Knakworsttartaar
Ingrediënten:
1 blik knakworst
1 ei
1 zakje ossenstaartsoep (knorr)
Neem vijf knakworsten uit het blik en doe deze in de blender, zeef de ossenstaartsoep zodat alleen het poeder in de blender zit. Hak dit tot een gladde emulsie en doe op het laatst het ei erbij en meng kort.
Snijd de andere vijf worsten in grove stukken en meng alles in een kom.
Kneed van het mengsel 3 of 4 gelijke ballen en maak deze plat (ongeveer 1 - 1,5 cm)
Doe in een koekenpan wat croma en verhit het goed, bak elke tartaar gedurende 2 minuten per kant
Hallo Slaap_Zak, we hebben een probleem. Voor dit recept zijn 10 knakworsten nodig, maar wij kopen altijd blikken van 8. Hoe moeten we dit oplossen?

Gr gr Ria en de kids
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:18
quote:
14s.gif Op zondag 12 oktober 2014 19:59 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
[..]
Hallo Slaap_Zak, we hebben een probleem. Voor dit recept zijn 10 knakworsten nodig, maar wij kopen altijd blikken van 8. Hoe moeten we dit oplossen?
Gr gr Ria en de kids
Je neemt gewoon 2 blikken en van de 6 die je overhoudt maak je een mooie Salade Nicoise, recept volgt
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:19
quote:
14s.gif Op zondag 12 oktober 2014 20:18 schreef Slaap_Zak het volgende:
[..]
Je neemt gewoon 2 blikken en van de 6 die je overhoudt maak je een mooie Salade Nicoise, recept volgt
Bedankt Slaap_Zak.
Blijft dat spul ook een dag goed want ik heb het altijd heel erg druk met Farmville enzo dus ik kook dan altijd voor twee dagen.
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:20
quote:
14s.gif Op zondag 12 oktober 2014 20:19 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
[..]
Bedankt Slaap_Zak.
Blijft dat spul ook een dag goed want ik heb het altijd heel erg druk met Farmville enzo dus ik kook dan altijd voor twee dagen.
Ja hoor, dat gaat prima, mijn smoothie maak altijd voor de hele week op zondag

Zo heb ik elke dag een lekker ontbijt O+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-10-2014 20:26:33 ]
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:25
quote:
8s.gif Op zondag 12 oktober 2014 20:20 schreef Slaap_Zak het volgende:
[..]
Ja hoor, dat gaat prima, mijn smoothie maak altijd voor de hele week op zondag
Zo heb ik elke dag een lekker ontbijt O+
Waarom die boze smiley?
Ik voel me beledigd :(
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:26
Salade Knakworstnicoise

Ingrediënten
1 blik knakworst
4 aardappelen of 8 krieltjes, in blokjes
200 g fijne prinsessenbonen
4 eieren
1 kropsla
2 tomaten, zonder zaadjes en in blokjes
1 rode ui, in ringen
1 eetlepel zwarte olijven, in schijfjes
1 blikje ansjovisfilets in olie, uitgelekt
1 eetlepel kappertjes (eventueel)
voor de vinaigrette
1 sjalotje, fijngesnipperd
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels balsamicoazijn

Bereiden

Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze gaar. Kook de prinsessenbonen beetgaar. Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in vieren. Verwijder de buitenste bladeren van de sla, snijd de stronk eruit en was de blaadjes. Meng voor de vinaigrette de sjalot met de olijfolie en balsamicoazijn. Kruid naar smaak met peper.

Verdeel de sla over vier borden. Schik de lauwe aardappelblokjes, prinsessenbonen, blokjes tomaat, uienringen, zwarte olijven en partjes ei op de sla. Verdeel knakworst in blokjes en de ansjovisfilets over de borden. Schenk de vinaigrette over de salade en werk eventueel af met de kappertjes.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-10-2014 20:27:14 ]
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:26
quote:
13s.gif Op zondag 12 oktober 2014 20:25 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
[..]
Waarom die boze smiley?
Ik voel me beledigd :(
sorry sorry, ik heb kliktyfus ;(
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:28
quote:
11s.gif Op zondag 12 oktober 2014 20:26 schreef Slaap_Zak het volgende:
[..]
sorry sorry, ik heb kliktyfus ;(
Ik zou maar oppassen want als je het nog een keer doet ontvriend ik je gewoon hoor!
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:29
quote:
8s.gif Op zondag 12 oktober 2014 20:28 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
[..]
Ik zou maar oppassen want als je het nog een keer doet ontvriend ik je gewoon hoor!
:'( ik heb maar 1 vriend, en dat ben jij :'(
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:30
quote:
9s.gif Op zondag 12 oktober 2014 20:29 schreef Slaap_Zak het volgende:
[..]
:'( ik heb maar 1 vriend, en dat ben jij :'(
Niet lang meer als je zo door gaat.
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:30
Maar het is je vergeven.
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:30
quote:
14s.gif Op zondag 12 oktober 2014 20:30 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
Maar het is je vergeven.
O+
MevrouwPuffzondag 12 oktober 2014 @ 20:35
Knakworstcharlotte
Snij een biscuitdeeg in 4 platte delen. Smeer om beurten met mosterd/monchou en knakworstragout. Stapel. Smeer af met monchou. Plak in de lengte gehalveerde knakworsten tegen de zijkant. Decoreer met ketchup.
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:44
quote:
0s.gif Op zondag 12 oktober 2014 20:35 schreef MevrouwPuff het volgende:
Knakworstcharlotte
Snij een biscuitdeeg in 4 platte delen. Smeer om beurten met mosterd/monchou en knakworstragout. Stapel. Smeer af met monchou. Plak in de lengte gehalveerde knakworsten tegen de zijkant. Decoreer met ketchup.
Hoe maak je die knakworst ragout?
MevrouwPuffzondag 12 oktober 2014 @ 20:55
Goede vraag.
Knakworstragout
Meng boter met wat meel als ragoutbasis, giet er rustig aan knakworstvocht bij. Goed roeren tijdens het hele proces, je wil geen klontjes!
Snij knakworsten in kleine stukjes, bak ze lichtjes aan. Daarna toevoegen aan de ragoutbasis en nog een kwartier doorverwarmen. Op smaak brengen met peper en zout.
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:58
quote:
1s.gif Op zondag 12 oktober 2014 20:55 schreef MevrouwPuff het volgende:
Goede vraag.
Knakworstragout
Meng boter met wat meel als ragoutbasis, giet er rustig aan knakworstvocht bij. Goed roeren tijdens het hele proces, je wil geen klontjes!
Snij knakworsten in kleine stukjes, bak ze lichtjes aan. Daarna toevoegen aan de ragoutbasis en nog een kwartier doorverwarmen. Op smaak brengen met peper en zout.
Dat klinkt erg lekker, ik zie een jacobsschelp knakworst in het verschiet O+
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 20:58
Knakworst kroketjes O+
MevrouwPuffzondag 12 oktober 2014 @ 21:12
Knakworstfrittata
Bak plakjes knakworst en plakjes aardappel samen met gesnipperde ui en plakjes champignons in de pan, kruiden naar smaak. Klop 6 eieren met wat melk, schenk het over de basis en bak het tot een luchtig geheel.
MevrouwPuffzondag 12 oktober 2014 @ 21:15
Knakworstmousse
Pureer knakworsten zeer fijn. Klop 4 eiwitten. Schep het knakworstmengsel voorZichtig door het eiwit, zodat de luchtigheid blijft. Garneer met mandarijnpulver.
#ANONIEMzondag 12 oktober 2014 @ 21:19
Dat klinkt echt lekker allemaal, wat een goed topic wordt dit *O*
MevrouwPuffzondag 12 oktober 2014 @ 21:27
Knakworstcurry
worstjes in de pan, ui, aardappelblokjes, paprika's en groenten aanbalken, 2 eetlepels rode indiase curry erbij (pataks of zelfgemaakt), half blikje kokosmelk, half uur laten sudderen. Serveren met rijst.
Thezappawoensdag 15 oktober 2014 @ 22:12
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 16:11 schreef Pixxie. het volgende:
Goeie recepten TS
Ga ik zeker maken
oew
BarendWubboJagermanJansendonderdag 16 oktober 2014 @ 20:38
Nu nog FOK!kers die het echt gaan proberen ^O^
EnemyRockvrijdag 17 oktober 2014 @ 15:03
Waar blijven de foto's? Het oog wil ook wat...
Pandaplintzaterdag 18 oktober 2014 @ 13:11
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 20:38 schreef BarendWubboJagermanJansen het volgende:
Nu nog FOK!kers die het echt gaan proberen ^O^
Ik wil foto's :(
#ANONIEMzaterdag 18 oktober 2014 @ 13:15
De knakworst Smoothie:

smoothie-1.jpg?w=640&h=473

Knakworst en croute:

100_1169.JPG

[ Bericht 21% gewijzigd door #ANONIEM op 18-10-2014 13:17:32 ]