abonnement Unibet Coolblue
  zondag 18 januari 2015 @ 15:39:42 #226
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_148807691
A STAR IS BORNDAVE ROELVINK BREEKT DOOR IN AUSTRALIË! :D

Weet u nog, die film 'De Overgave'? Deze Nederlandse 50 tinten- zweepjesfilm geregisseerd door Paul Ruven werd zó hard neergesabeld in de media dat geen enkele bioscoop hem durfde te draaien. Met een feestelijke première op het Utopia terrein en Dave Roelvink in één van de rollen leken de makers zelf ook weinig fiducie in te hebben maar de lacherige sfeer rond de film had waarschijnlijk ook niemand verwacht.

Sommige bioscoopeigenaren gingen er zelfs mee aan de haal om hem juist (eenmalig) te draaien. Al met al een geschiedenis waaraan geen van de mensen die hebben meegewerkt aan dit wanproduct graag aan herinnerd willen worden, zou je zeggen. Maar kijk eens aan, regisseur Ruven heeft toch nog een filmfestival gevonden dat wel helemaal wild is van zijn werk, in Melbourne! Helaas niet HET filmfestival in Melbourne, maar het POP (People of Passion) International filmfestival, 'a unique film festival focusing on quality scripts and acting as well as diversity of story and characters' lezen we op een Melbourne-toerisme site.

Ook staat er 'Over 18 event' bij. Dit is dus gewoon een rukfestival in meerdere opzichten, met liefst 326 likes op Facebook. Maar toch, de film is inmiddels vertoond en wat denkt u? Gewoon de EERSTE PRIJS gewonnen! Hoe is het mogelijk hè, hebben we het toch weer fout gezien met zijn allen.

http://glamora.ma/2015/01/dave_roelvink_breekt_door_in_a.html

Ik zeg emigreren met die lul en NOOIT meer terug komen _O_ *O*
  woensdag 21 januari 2015 @ 16:52:39 #227
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_148913387
PIJNLIJKWAT?! ALI B. PRODUCEERT SOAP DAVE ROELVINK :D

Wat een vrolijk nieuws was dat toch in augustus 2013, Najib Amhali en Ali B. hadden samen een nieuw productiehuis opgericht, genaamd North Sea Camel. North Sea Camel zou alle programma's van Ali gaan produceren en bovendien was er een rits bn'ers aangetrokken waar ze óók allerlei vette formatjes voor zouden verzinnen. Vervolgens bleef het heel lang stil, en inmiddels lezen we dat North Sea Camel volledig is opgegaan in Dutch Camels Media.

Een nieuw bedrijf met een hoop nieuwe baasjes aan het roer, plus Ali en Najib als prominente medewerkers. Goed. De naam Dutch Camels lijkt nogal op North Sea Camel, dus vroegen we ons af of de missie van Ali's kindje ('het maken van programma's waarin humor, muziek en bijzondere verhalen centraal staan') nog een beetje overeind is gebleven... mwah. Niet echt eigenlijk: Dutch Camels faciliteert namelijk de productie van De Roelvinkjes, de reallife soap omtrent draaideurcrimineel Dave Roelvink en zijn gekke pa. :P

Zeg maar nèt iets anders dan de multiculturele feelgood waar Ali zo bekend mee is geworden, en zijn familievriendelijke programma's prijken dan ook NIET op de nieuwe site. Pijnlijk, Ali's droom is inmiddels verworden tot een pulpmachine en 2015 wordt het jaar waarin Ali en Najib Dave Roelvink beroemd gaan maken. Kan snel gaan hè?

Update: Het is allemaal nog veel erger. Nort Sea Camel is samen met Flare Media opgegaan in Dutch Camels. En wie zijn verbonden aan Flare Media? Pieter Storms en zijn Nina! Doodenge slangenkuil dit Ali, pas nou op!

http://glamora.ma/2015/01/productiehuis_najib_ali_nu_al.html

:') :') :')
pi_148916256
Oppassen voor pieter storms en Nina ?
Lol
Je weet hoe Marokkanen zijn he? Als ze bonje hebben nemen ze de hele familie mee ( en daar weer familie van.. Etc) :)
pi_148919949
Patty Brard over de aankomende soap van de familie Roelvink

quote:
COLUMN PATTY BRARD
Eventjes over… de Roelvinkjes

21.01.2015 -
En daar zaten ze dan, Dries Roelvink, zijn ex Lucienne, hun zoons Dave en Donny en Dries’ huidige echtgenote Honoria. Eén grote gelukkige familie, die vol trots aankondigden dat er een reallifesoap van hen op de buis gaat komen.

Vanaf 17 februari op RTL5: reality met een maatschappelijke twist. We gaan namelijk kijken naar het wel en wee van een familie die met vereende krachten het leven van zoon Dave weer op de rit moet gaan krijgen. Het zal niemand ontgaan zijn, Dave werd de afgelopen tijd meerdere keren opgepakt wegens vermeende betrokkenheid bij een juwelenroof op een feestje van een vriendinnetje, Melissa Pach, die hij ook nog eens in het bubbelbad bepaalde handelingen liet verrichten, wat gefilmd werd en vervolgens met heel Nederland gedeeld. We volgen in de soap natuurlijk tegelijkertijd de glansrijke carrière van pa Dries, we zien dat Honoria het dagelijkse leven van de familie op orde houdt en hoe goed mama Lucienne in overleg kan met haar ex. Maar waarom was het dan zo pijnlijk duidelijk dat de familie tijdens de presentatie verplicht de maatschappelijke boodschap als belangrijkste aspect van de soap moest uitdragen? Had er gewoon bij gezegd dat er daarnaast goed voor betaald wordt en dat de aandacht ook meer dan welkom is, dat had de maatschappelijke twist iets geloofwaardiger gemaakt. Had de daad bij het woord gevoegd en Dave’s gage gelijk aan een goed doel gegeven. Antoine en ik hadden nooit de bruiloft kunnen geven die we hebben gegeven, als we de camera’s niet hadden toegestaan! Klaar. Dat heeft ook mogelijk gemaakt dat we onze cadeaus in donaties voor het goede doel konden omzetten. Iedereen blij. Wat zitten jullie je toch in bochten te wringen? Is het soms omdat, als het incident met Melissa Pach niet had plaatsgevonden, het überhaupt nooit tot een reallifesoap gekomen was? Is het soms omdat de hele affaire nog niet eens afgewikkeld is en het slaatje er nu al uitgeslagen wordt? De juridische afwikkeling van die zaak gaan we niet zien in de soap volgens jullie. Best gek als Dave dadelijk blijkt nog te moeten brommen. Dan is hij ineens weg of zo? Hoe dan ook, het is overduidelijk waar Dave het maatschappelijk twisten geleerd heeft.
Gewoon thuis.
pi_148920588
Ach ja Patty..
Die had nooit dat huis op Ibiza gehad als ze haar klysma niet liet zien op tv..
  woensdag 21 januari 2015 @ 21:11:35 #231
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_148923016
Ze is gewoon pislink dat het op RTL5 komt en niet bij SBS6 :P
  maandag 26 januari 2015 @ 11:37:47 #232
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_149068431
Dave mag niet meer mee naar optredens van Dries Roelvink

Dave Roelvink lijkt bij sommige optredens van zijn vader Dries populairder te zijn dan de zanger zelf. Dries maakt korte metten met dit gedrag: “Dave neem ik niet meer mee naar een optreden in het land want dan kijkt er niemand meer naar mij…!” aldus de zanger op Facebook.



Binnenkort schitteren vader en zoon, met de rest van het gezin, in de RTL5 reallifesoap De Roelvinkjes. Deze serie wordt onder het mom van ‘Dave op het rechte pad houden’ uitgezonden. Kaarten voor 30 jaar Dries in de schouwburg van Amstelveen hoeft Roelvink in ieder geval niet meer te slijten door middel van de reallife serie, dat jubileumconcert op 24 februari is namelijk hartstikke uitverkocht (en wij verwachten dat Dave daarbij gewoon aanwezig is).

http://showvandaag.nl/dav(...)-van-dries-roelvink/

Beste Dries als jij je gele zwembroek weer aantrekt is dat probleem ook weer opgelost :P
  donderdag 29 januari 2015 @ 19:58:02 #233
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_149180213
Welke straf wacht de zoon van zanger Dries? Dave Roelvink in april voor de rechter!

Dave Roelvink zal zich waarschijnlijk eind april moeten verantwoorden in een openbare zitting voor zijn aandeel in alles wat er in die twee nachten dat hij in Villa Pach aanwezig was, is voorgevallen.

Op een verklaring, verontschuldigingen of zelfs maar een ontmoeting met Dave zal de dochter des huizes Melissa, die ongewild een hoofdrol speelde in de uitgelekte sekstape, dan ook nog even moeten wachten, tot de rechtszaak achter de rug is!

Mocht de eventuele straf advocaat Hoogervorst en haar cliënt Roelvink niet aanstaan, dan volgt zeker nog een hoger beroep. Vrijwel zeker komt er dan pas in 2016 een einde aan 'Davegate'. En zijn alle betrokkenen dus alweer ruim een jaar ouder wanneer ze elkaar terugzien.

http://www.telegraaf.nl/p(...)r_de_rechter___.html

Net op tijd voor live beelden in de soap ! *O* *O*
  † In Memoriam † donderdag 29 januari 2015 @ 20:03:51 #234
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_149180349
Met al die domme bimbo's die om hem heen hangen zijn er tegen die tijd allang weer nieuwe pijpfilmpjes. :9
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  maandag 9 februari 2015 @ 21:30:22 #235
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_149522664
Dave Roelvink wilde emigreren: 'Iedereen zou me vergeten' :D

De nieuwe realitysoap over de familie Roelvink geeft een inkijkje in het roerige leven van Dries (56) en zijn zoon Dave (20), die een heftige tijd doormaakt. Dave overwoog zelfs te emigreren.

,,Als het grote publiek een beeld van jou heeft dat niet klopt, geeft dat stress - ik slaap met slaappillen. Even heb ik zelfs overwogen naar het buitenland te verhuizen. Ik dacht: ik kom wel terug als iedereen me vergeten is'', zegt Dave tegen Veronica Magazine.

Dave is volgens zijn vader Dries in een neerwaartse spiraal terechtgekomen sinds hij in opspraak raakte. ,,Dave is een knappe snuiter en een getalenteerd model'', aldus Dries. ''Eeuwig zonde dat hij de brui heeft gegeven aan zijn modellencarrière. Ik probeer hem zover te krijgen dat hij die opnieuw oppikt.''

,,Dave gaat té vaak stappen op het Leidseplein, komt té laat thuis. Ik erger me daaraan, wil dat hij aan zijn carrière werkt en aan zichzelf. Maar vaak ben ik de halve dag bezig hem uit bed te krijgen.''

Seksfilmpje
Dave kwam vorig jaar in opspraak toen er na een avondje stappen spullen werden gestolen uit de villa van de Amsterdamse familie Pach. Dave was met vrienden in het huis op uitnodiging van de dochter van de familie.

Later lekte bovendien een seksfilmpje uit van de dochter en Dave in een bubbelbad.

'Geen fouterik'
Door mee te doen aan de soap hoopt Dries dat hij Dave een spiegel voor kan houden. Ook hopen vader en zoon dat met De Roelvinkjes 'het onjuiste beeld dat van Dave is ontstaan', kan worden rechtgezet. Dries: ,,Mijn zoon is een lieve gozer, geen fouterik. Ja hij is één nacht ergens geweest en betreurt dat, maar daar hoeft hij niet zijn hele leven op afgerekend te worden.''

Toch wordt in de serie niet expliciet ingegaan op de gebeurtenissen van afgelopen tijd. ''Vanuit juridische gronden en omdat het persoonlijk te zwaar is.'' Of en wanneer Dave voor de rechter moet verschijnen is bovendien nog niet zeker, zegt hij.

Confronterend
Voor Dave is de soap zowel confronterend als leerzaam. ,,Bepaalde beelden waren confronterend om terug te zien. Niks mis met uitgaan, maar ik besef nu dat mijn leven voor 80 procent uit feesten bestaat. Ik wil dat terugbrengen naar 20. Ook ga ik niet langer om met personen die niet goed voor me zijn. Dat ik mezelf wil verbeteren, komt deels door mijn familie. Toen ik op beeld zag hoe alle narigheid hen kwetst, was dat een enorme klap in mijn gezicht.''

De Roelvinkjes wordt vanaf 17 februari uitgezonden op RTL 5.

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)ou-me-vergeten.dhtml

Waarom deed je het niet Dave
:|W :|W
pi_149523605
Het is echt van de zotte dat zulke types een podium krijgen. Bij RTL4, de familiezender, nog wel. :')
  † In Memoriam † maandag 9 februari 2015 @ 22:24:50 #237
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_149525279
quote:
14s.gif Op maandag 9 februari 2015 21:30 schreef ikweethetookniet het volgende:
Ook ga ik niet langer om met personen die niet goed voor me zijn. Dat ik mezelf wil verbeteren, komt deels door mijn familie. Toen ik op beeld zag hoe alle narigheid hen kwetst, was dat een enorme klap in mijn gezicht.''
:O
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_149526701
quote:
1s.gif Op maandag 9 februari 2015 21:49 schreef mootie het volgende:
Het is echt van de zotte dat zulke types een podium krijgen. Bij RTL4, de familiezender, nog wel. :')
Ze geven ook andere criminelen zoals barbie een podium dus dat verbaast mij niets.
pi_149530342
quote:
0s.gif Op maandag 9 februari 2015 23:02 schreef Deckard het volgende:

[..]

Ze geven ook andere criminelen zoals barbie een podium dus dat verbaast mij niets.
Dat vind ik ook al zo raar. En mensen zijn dan ook echt fan.

Rare wereld.
  dinsdag 10 februari 2015 @ 08:30:11 #240
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_149531379
quote:
14s.gif Op maandag 9 februari 2015 21:30 schreef ikweethetookniet het volgende:
Dave Roelvink wilde emigreren: 'Iedereen zou me vergeten' :D

De nieuwe realitysoap over de familie Roelvink geeft een inkijkje in het roerige leven van Dries (56) en zijn zoon Dave (20), die een heftige tijd doormaakt. Dave overwoog zelfs te emigreren.

,,Als het grote publiek een beeld van jou heeft dat niet klopt, geeft dat stress - ik slaap met slaappillen. Even heb ik zelfs overwogen naar het buitenland te verhuizen. Ik dacht: ik kom wel terug als iedereen me vergeten is'', zegt Dave tegen Veronica Magazine.

Dave is volgens zijn vader Dries in een neerwaartse spiraal terechtgekomen sinds hij in opspraak raakte. ,,Dave is een knappe snuiter en een getalenteerd model'', aldus Dries. ''Eeuwig zonde dat hij de brui heeft gegeven aan zijn modellencarrière. Ik probeer hem zover te krijgen dat hij die opnieuw oppikt.''

,,Dave gaat té vaak stappen op het Leidseplein, komt té laat thuis. Ik erger me daaraan, wil dat hij aan zijn carrière werkt en aan zichzelf. Maar vaak ben ik de halve dag bezig hem uit bed te krijgen.''

Seksfilmpje
Dave kwam vorig jaar in opspraak toen er na een avondje stappen spullen werden gestolen uit de villa van de Amsterdamse familie Pach. Dave was met vrienden in het huis op uitnodiging van de dochter van de familie.

Later lekte bovendien een seksfilmpje uit van de dochter en Dave in een bubbelbad.

'Geen fouterik'
Door mee te doen aan de soap hoopt Dries dat hij Dave een spiegel voor kan houden. Ook hopen vader en zoon dat met De Roelvinkjes 'het onjuiste beeld dat van Dave is ontstaan', kan worden rechtgezet. Dries: ,,Mijn zoon is een lieve gozer, geen fouterik. Ja hij is één nacht ergens geweest en betreurt dat, maar daar hoeft hij niet zijn hele leven op afgerekend te worden.''

Toch wordt in de serie niet expliciet ingegaan op de gebeurtenissen van afgelopen tijd. ''Vanuit juridische gronden en omdat het persoonlijk te zwaar is.'' Of en wanneer Dave voor de rechter moet verschijnen is bovendien nog niet zeker, zegt hij.

Confronterend
Voor Dave is de soap zowel confronterend als leerzaam. ,,Bepaalde beelden waren confronterend om terug te zien. Niks mis met uitgaan, maar ik besef nu dat mijn leven voor 80 procent uit feesten bestaat. Ik wil dat terugbrengen naar 20. Ook ga ik niet langer om met personen die niet goed voor me zijn. Dat ik mezelf wil verbeteren, komt deels door mijn familie. Toen ik op beeld zag hoe alle narigheid hen kwetst, was dat een enorme klap in mijn gezicht.''

De Roelvinkjes wordt vanaf 17 februari uitgezonden op RTL 5.

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)ou-me-vergeten.dhtml

Waarom deed je het niet Dave
:|W :|W
Och wat heeft 'ie t moeilijk :')
With love :*
  dinsdag 10 februari 2015 @ 08:51:07 #241
202348 Susi
Temple of Love
pi_149531589
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 februari 2015 02:13 schreef mootie het volgende:

[..]

Dat vind ik ook al zo raar. En mensen zijn dan ook echt fan.

Rare wereld.
Moszkowicz idem.
  vrijdag 13 februari 2015 @ 13:33:43 #242
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_149632303
LITERAIR NIEUWSHARRY MULISCH ROEMDE DRIES ROELVINK

Nog vijf nachtjes slapen en dan start de nieuwe reallife soap van Dave *O* *O* , Dries en co.: De Roelvinkjes.

Mooie aanleiding voor journalist Marcel van Roosmalen om 'es uitgebreid met de oude Dries te gaan zitten, en het resultaat valt deze week te lezen in de VARA gids. Dries over Dave, het pijpincident, maar ook over zijn eigen carrière, en zijn in 2010 verschenen autobiografie 'Toverballen'.

Volgens Dries zelf een absoluut topwerk: 'Ik heb gewoon een heel vlotte stijl, beter dan de meeste schrijvers. Dat weet ik, Harry Mulisch heeft het me gezegd nadat ik hem het manuscript had gegeven. Hij zei “niets aan veranderen”, het was een van de beste boeken die hij ooit had gelezen.' :D :D _O- _O- (Blendle alert.) Holy shit, da's een fors compliment van de grote meester, in dat verband is het totaal bizar dat het boekie maar 2 sterren krijgt op bol.com.

DISCLAIMER: Als u voorgaande anekdote over Mulisch wilt doorvertellen bij de koffieautomaat moet u nu stoppen met lezen. Uiteraard hebben we even doorgezocht en helaas blijkt Dries' verhaal niet helemaal te kloppen. Het cultuurblog Chimsky belde in 2009 al met Mulisch over de claim van Roelvink, waarop Harry antwoordde het boek NIET gelezen te hebben en dat hij (vrij vertaald) die gekke Dries gewoon een compliment wilde geven. Godver, nu hebben we het dus doodgecheckt. Spijt!!!

http://glamora.ma/2015/02/harry_mulisch_roemde_dries_roe.html

:D :D
  vrijdag 13 februari 2015 @ 13:39:39 #243
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_149632454
Kopen doen we hier :+

http://www.bol.com/nl/p/toverballen/1001004010975090/



Wie il dit nou niet hebben :? O-) O-)

Ikke :P _O-
  vrijdag 13 februari 2015 @ 13:42:11 #244
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_149632505
quote:
Als Dries Roelvink wel echt toverballen heeft dan was Dave roelvink er nooit geweest.
Verder is dan boek een verbranding in m'n open haard niet eens waard.
woordendiaree :D

quote:
Dat Harry aan het dementeren was op het eind van zijn leven was algemeen bekend maar dat het zo erg was verbijsterd me wel!
Norman Schwarzkopf :D

_O_ _O_ _O- _O- _O-
  vrijdag 13 februari 2015 @ 14:10:42 #245
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_149633179
We willen de echte Dave Roelvink laten zien aan Nederland'


Dave: 'Ik wil graag veranderen, er iets van maken. Niet meer dagen in bed liggen.' ;(

RTL5 zendt vanaf dinsdag De Roelvinkjes uit. Reality-tv in zijn puurste vorm, maar wel met een maatschappelijk thema, volgens Dries Roelvink. Het gezin van de volkszanger hoopt dat oudste zoon Dave (20) door de camera weer wat gaat doen met zijn leven.

Die nacht is zo groot in de media gekomen. Het was komkommertijd en Dave stond overal op de voorpagina


'Dat lijf heeft Dave misschien een beetje van mij, maar zijn oogopslag heeft hij van zijn moeder.'

Wat is er fijn aan de hele dag een camera in je nek?
Dries: 'Ik heb natuurlijk al een realityserie achter de rug met Ik Ben Dries - dan ga ik even tien jaar terug in de tijd. Dat was leuk, maar onschuldig. Ik heb de afgelopen 25 jaar in vrijwel alle programma's gezeten. Ik heb meegedaan met allerlei dingen. Ik heb een film achter de rug, een boek. Je kunt het zo gek niet bedenken in de media of ik heb het al gedaan. Mijn grenzen wat betreft publiciteit liggen behoorlijk ver.'

Zou je niet zeggen.
'Niet? Afijn. Twee jaar geleden heeft een producent ons weer benaderd, omdat Dave wat dingetjes ging doen in de showbusiness. Hebben we toen niet gedaan. Nu is er een vervelende nacht geweest waar iedereen het al een half jaar over heeft. Er kwam weer een verzoek, en toen dacht ik: ik ben toch niet de enige die te maken heeft met opgroeiende kinderen en alles wat daarbij hoort, zoals uitgaan, veel alcohol, relaties en school?'

Dat is het maatschappelijke thema?
'Ja, alleen hebben andere gezinnen natuurlijk niet hetzelfde als Dave heeft gehad. Die nacht is zo groot in de media gekomen. Het was komkommertijd en Dave stond overal op de voorpagina. Het is gewoon jammer, want mensen hebben altijd gezegd: Dave is een lieve gozer en een knappe snuiter. Die heeft mogelijkheden. Die komt er wel. En nu is er dus een beeld ontstaan dat niet helemaal klopt. We willen graag dat Nederland hem leert kennen zoals wij hem ook kennen. En dat krijg ik niet voor elkaar met een verhaal in Het Parool. Jij kunt een keer iets schrijven, maar dat heeft niet veel impact. Maar als we hem weken bezig zien, in hoe hij leeft, in wat hij doet, maakt dat misschien verschil.'

Jullie hebben aangegeven dat het incident niet inhoudelijk zal worden behandeld in de serie. Het incident is toch juist de aanleiding ervoor?
'Het kan één van de redenen zijn geweest voor de producent om ons te benaderen, ja. Maar voor ons gevoel is de hele situatie nog niet voorbij. Sterker: we zitten er nog middenin. Het is nog niet duidelijk of het ooit een rechtszaak wordt. Dat weten we niet. Wij willen met ons hele gezin - mijn ex-vrouw Luciënne, mijn huidige vrouw Honoria, mijn jongste zoon Donny (17) en ik - laten zien hoe we Dave in deze rotperiode steunen.'

Daar komt Dave aangelopen. Hij is wat later doordat hij quotes moest inspreken voor de serie. Hij schuift rustig aan, terwijl Dries verder gaat met zijn betoog.
'Ik probeer hem te coachen als vader. Ik houd graag de controle. Maar ja, hij heeft meer mensen om zich heen. Ik probeer zijn frequentie van uitgaan van drie of vier keer in de week naar het Leidseplein naar één keer te krijgen. Kijk, hij hoeft geen heilige paus te worden - was ik vroeger ook niet. Ook mijn vrouw, zijn moeder en zijn broer doen hun best. Ik denk, als je dat ziet, dat dat leuk materiaal is om naar te kijken.'

Herken je veel van jezelf in Dave?
'Ik herken wel dingen van Dave. Ik heb de laatste maanden veel teruggedacht aan de tijd dat ik achttien was. Ik leek er wel op qua uitgaan, alleen ben ik nooit met justitie in aanraking geweest. Z'n broer Donny is wat rustiger. Die heeft een vaste relatie - wij zeggen wel eens: wat vroeg al - gaat serieus naar school en werkt. Dave vliegt nog alle kanten op. Ik zie hem graag als een vriend die ik na een optreden wel eens opzoek op het Leidseplein.'

Dave: 'Ja, mijn vader is mijn gappie.'

Dries: 'Ik heb geprobeerd van hem een voetballer te maken - omdat ik dat zelf ook geweest ben. Op zijn vijftiende zei hij: Pa, ik doe het meer voor jou. Dat was effe een teleurstelling. Daarna heb ik hem meegenomen naar de sportschool en toen zag ik zo'n mooi lijf ontstaan. Jezus, alles zit wel goed op z'n plek bij hem, dacht ik.'

Dat herkende je van jezelf?
'Nou, het lijf heeft ie misschien een beetje van mij, maar de oogopslag van zijn moeder. Hoe dan ook: alles bij elkaar kan ie daar iets mee. Ik zou het liefste zien dat hij zijn modellencarrière weer oppakt en wat dingetjes gaat presenteren. Het was leuk geweest als hij mij achterna was gegaan. We zijn weleens de studio ingegaan, maar dat klonk allemaal niet zo geweldig.'

Ondertussen lonkt een dj-carrière, las ik ergens.
Dave: 'Ja, ik heb een cursus gedaan en je ziet me daar ook wel mee bezig in de soap. Ik draai latin house, dus een beetje de vrouwvriendelijke billenshakemuziek - zo noem ik dat ook wel. Kon ook niet anders bij mij natuurlijk. Dat is een beetje mijn stijltje. Ik wil graag veranderen, er iets van maken. Niet meer dagen in bed liggen. Ik zie wel dat het programma ervoor zorgt dat ik dat ook actief aanpak. Normaal gesproken nam ik me wel iets voor, maar voordat ik dat dan echt ging doen, waren we maanden verder. Nu heb ik meer de drive, omdat we dan meteen kunnen laten zien hoe het gaat.'

Wat vind je ervan dat je daar een camera voor nodig hebt?
Dave: 'Ja, dat is misschien wel slecht. Maar ik ben alleen maar blij dat het programma er is, want anders zou ik al die stappen niet nemen, denk ik.'

Dries: 'De camera helpt wel om er vaart achter te zetten. Dat zie ik bij mezelf ook. In de soap komt Peggy, mijn dochter uit een vroegere relatie, ook soms voorbij. Ik kreeg haar toen ik 21 was. Ze heeft haar eigen gezin. Ik heb twee kleinzoons. De band met haar is nooit zo geworden als met Donny en Dave. Ik ben nu wel bezig om die band tussen ons te versterken. Daar werk ik hard aan. Hoe krijg ik dat nou weer honderd procent goed?'

Al met al wordt er nogal wat aan jullie gewerkt.
Dries: 'Nou hè? We stellen het allemaal ook niet meer uit, omdat het nu opgenomen wordt.'

De Roelvinkjes, vanaf 17 februari elke dinsdag om 20.30 uur op RTL

http://www.parool.nl/paro(...)-aan-Nederland.dhtml

Ik kan niet wachten :P
  maandag 16 februari 2015 @ 00:33:56 #246
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_149716200
Dries Roelvink: Ik doe mijn plasje in een emmer :D

De reallifeserie van de Roelvinkjes staat op het punt om te beginnen. In Life 4 You doet Dries Roelvink alvast een opmerkelijke onthulling: hij plast elke nacht in een witte emmer naast zijn bed, omdat hij te lui is om naar beneden te lopen.

"Op de bovenste etage hebben we geen toilet. Ik ga niet elke avond naar beneden lopen. Plasje gaat morgens mee naar beneden, hupsakee in het toilet, emmertje weg”, legt de zanger aan Carlo en Irene uit.

"Ik moet altijd een keer per nacht plassen. De eerste weken paar weken ben ik telkens naar beneden gelopen, maar ik zei tegen Honoria: daar word ik gek van, heb je niet een emmertje voor me? Dus nu doe ik een plasje in een emmer."

's Ochtends loost de zanger dan zijn emmertje plas in de wc. "En dat is wel eens een keer fout gegaan", zegt zijn vrouw Honoria.

Niet alleen de plasavonturen van Dries komen aan bod in de nieuwe reallifeserie. Ook het jubileumconcert komt uitgebreid aan de orde. Het programma over de familie is vanaf dinsdag te zien bij RTL 5. :|W

http://www.rtlnieuws.nl/b(...)ijn-plasje-een-emmer
Wie wil dat nou niet weten :+
pi_149722140
quote:
1s.gif Op woensdag 21 januari 2015 20:25 schreef quirina het volgende:
Ach ja Patty..
Die had nooit dat huis op Ibiza gehad als ze haar klysma niet liet zien op tv..
Een klysma laten zien is echt iets anders dan spullen jatten en een filmpje van een nietsvermoedend meisje op Internet plaatsen.
  † In Memoriam † maandag 16 februari 2015 @ 12:17:37 #248
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_149722407
Dinsdagavond, 20:30 uur, RTL5! *O*
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  maandag 16 februari 2015 @ 12:25:25 #249
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_149722562
quote:
99s.gif Op maandag 16 februari 2015 12:17 schreef Cynix ® het volgende:
Dinsdagavond, 20:30 uur, RTL5! *O*
Ik wed dat jij niet durft te kijken met de gordijntjes open :7 :+
  † In Memoriam † maandag 16 februari 2015 @ 12:37:46 #250
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_149722828
Ikke wel. Als moderator hoort dit natuurlijk gewoon bij mijn werk. :7
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')