Om precies te zijn, iets verderop in de Markthal dan bij de ingang, te weten bij de 'Wereld van Smaak'-kraam, waar elke week (geloof ik) een ander versproduct van Nederlandse bodem geshowcased wordt. En het ligt er nu dus stampvol Kabochapompoenen!quote:Op zondag 26 oktober 2014 10:30 schreef RobinOok het volgende:
Vanaf morgen ook Japanse pompoenen van eigen polderbodem: kabocha!
De lekkerste pompoenen die er zijn.![]()
[ link | afbeelding ]
(vooraan bij de ingang, geloof ik)
En ik vind gewone al zo lekker!quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 10:50 schreef RobinOok het volgende:
Leuk. En daarna wil ik graag horen dat jij die Japanse ook veeeeeeeeeeeeeel lekkerder vindt dan gewone. Dan weet je dat vast.
Daar ga ik nu compôte van maken en koekjesquote:Op zondag 26 oktober 2014 12:16 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
Oeh dta zijn goede koopjes zeg! wat ga je met de vijgen doen?
Ja, moet je echt eens proberen. En dan liefst nu en niet veel later in het seizoen, als ze al wat ouder zijn. Nu zijn ze op hun best. Ben benieuwd dus wat jij ervan vindt dan.quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 11:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Wil die japanse graag eens proberen, want gewone pompoen, mwa, dan vind ik heel wat aardappels interessanter smaken
Ben benieuwd!quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 14:32 schreef minilot het volgende:
Vruchtvlees is wel geler en minder oranje dan op die foto's van jou Robin!
Klaar met roosteren nu. Tijd om 'm op te eten.
En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En? En?quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 14:32 schreef minilot het volgende:
Vruchtvlees is wel geler en minder oranje dan op die foto's van jou Robin!
Klaar met roosteren nu. Tijd om 'm op te eten.
Wat heb je allemaal nog meer met pompoen gemaakt?quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 15:02 schreef minilot het volgende:
Heeeeeeeeeeeeeeeel lekker!![]()
Ik hou sowieso wel van pompoen, maar deze heeft echt knuffelzacht vruchtvlees (na het roosteren) en smaakt inderdaad naar kastanje!![]()
Ik ben blij dat ik er meteen drie heb gekocht! Voor zo'n beetje al die Amerikaanse recepten met pompoen waar nu rond Halloween de blogs mee vol staan is deze pompoen ongetwijfeld een voortreffelijke keuze![]()
Voor mijn lunch ermee, zie het Foodgawkertopic.
Heb je ergens nog en ouwe afgelebberde sigaar zien liggen?quote:Op zaterdag 8 november 2014 00:45 schreef RobinOok het volgende:
En ik hield na het relaas van Iwanius mijn hart vast bij het Vietnamese kraampje, maar hun Special Banh Mi was gewoon hardstikke lekker. Niks mis mee.
(ja, het kan altijd beter met meer originele smaken, maar het was echt heus gewoon een lekker broodje, zelfs na een half uur in alufolie)
[ link | afbeelding ]
(kleeeeeein beetje vals gespeeld, want zij deden er 1 miezerige stengel koriander op en dat heb ik thuis vervangen door meer koriander)
Mooi,welkome aanvulling op wat ik eerder neerpende.quote:Op zaterdag 8 november 2014 00:43 schreef RobinOok het volgende:
Tadaaaaaaaaaaaaaaaa, mijn overzicht van alle stands in de markthal waar je als Asian Food Lover je hart kunt ophalen. Van Wah Nam Hong supermarkt tot tropische vruchten, Aziatische groenten en lekkere eettentjes:
RobinOok overzicht vd Markthal voor Aziatische Foodlovers.
quote:Op zaterdag 8 november 2014 00:45 schreef RobinOok het volgende:
En ik hield na het relaas van Iwanius mijn hart vast bij het Vietnamese kraampje, maar hun Special Banh Mi was gewoon hardstikke lekker. Niks mis mee.
Knuffelzachtquote:
Ziet er goed uit, ik heb het broodje beef gegeten, erg simpel maar gewoon lekker.quote:Op zaterdag 8 november 2014 00:45 schreef RobinOok het volgende:
En ik hield na het relaas van Iwanius mijn hart vast bij het Vietnamese kraampje, maar hun Special Banh Mi was gewoon hardstikke lekker. Niks mis mee.
(ja, het kan altijd beter met meer originele smaken, maar het was echt heus gewoon een lekker broodje, zelfs na een half uur in alufolie)
[ link | afbeelding ]
(kleeeeeein beetje vals gespeeld, want zij deden er 1 miezerige stengel koriander op en dat heb ik thuis vervangen door meer koriander)
Vis mag absoluutniet stinkenquote:Op woensdag 1 oktober 2014 18:55 schreef Peter het volgende:
Zou het stinken als je daar je raampje open zet? Die vislucht etc..
Click en Click.quote:Op zaterdag 8 november 2014 02:41 schreef RobinOok het volgende:
Nou, sorry, misschien kijk ik er overheen, maar ik herken of zie geen baguette op jouw foto's.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |