300 graden is wel genoeg voor zo'n Ferrari pizzaoven. Ik ga er eentje halen, wel handigquote:Op zondag 28 december 2014 09:18 schreef MonkNL het volgende:
[..]
Ik heb een vergelijkbare oven, werkt prima. Ik ben zelf op zoek gegaan naar een oud model van de Pizza Alfredo. Die gaat tot bijna 400 graden. Door een verandering van de Europese wetgeving hebben ze de nieuwe lijn aangepast en wordt deze tussen de 250 en 300 graden. Verder zijn het prima oventjes. Veel sneller op temperatuur en makkelijker om je pizza in te schieten. Door dat oventje is mijn pizza verslaving alleen maar groter geworden en heb ik inmiddels een steenoven in de tuin staan.
Rucola..quote:Op zondag 28 december 2014 13:18 schreef djkoelkast het volgende:
Jij gourmet met konijnenstekken (beter bekend als paardenbloemblad)?
Koelkast herkent rucola niet.quote:
Haha en dan met oudjaar in de hens?quote:Op dinsdag 30 december 2014 00:53 schreef djkoelkast het volgende:
Komt door al die geïmpregneerde schuttingen. Vandaag of morgen trek ik ze er uit.
Dan zou ik eens goed naar je kneedtechniek kijken.. In principe moet je met de hand hetzelfde resultaat kunnen krijgen. Duurt alleen misschien iets langer (als in 5 tot 10 min). Wel eens dat het een stuk handiger is. Ik betrap mezelf er ook steeds vaker op dat ik mijn KA Artisan erbij pak als ik deeg moet maken..quote:Op dinsdag 30 december 2014 07:57 schreef HansvanOchten het volgende:
Zo mijn vriendin heeft een kitchenaid deegmixer gekregen voor kerst, en het deeg wat uit zo een apparaat komt is toch wel stukken beter/luchtiger dan met de hand
Dan heb je helemaal overal gifquote:Op dinsdag 30 december 2014 01:23 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Haha en dan met oudjaar in de hens?
quote:Op dinsdag 30 december 2014 15:46 schreef d4v1d het volgende:
Hoe heette datgeen nou wat je op de pizzaschep ding moest doen zodat het niet vast ging zitten?
Ziet er goed uit.quote:Op woensdag 31 december 2014 14:29 schreef benkruk het volgende:
Vandaag mijn eerste pizza gemaakt. Was fanatiek bezig met zelf brood bakken en nu dus ook pizza!
Recept van fok! gebruikt en gebakken op een pizzasteen in een hete lucht oven op 250 graden.
Resultaat was geweldig! Zo anders dan een diepvries of domino pizza.
Is overigens den tonijn pizza!
[ afbeelding ]
Ik gebruik best vaak deze:quote:Op dinsdag 13 januari 2015 14:31 schreef d4v1d het volgende:
Wel een beetje dood hier
Wat zijn nou alternatieven voor een bodem van tomatensaus?
Ik bedoelde meer of er ook lekkere sauzen voor op de bodem waren die helemaal niet op basis van tomatenquote:Op dinsdag 13 januari 2015 14:51 schreef Gripper het volgende:
[..]
Ik gebruik best vaak deze:
[ afbeelding ]
Ff in een maatbeker, blender erop, klein schepje suiker of kneepje honing en een snufje zout. Heerlijk dunne en goed smeerbare saus heb je dan.
En als het wat meer tijd mag kosten tomaten inkoken, maar waarom zou je als je al hele goede zuid-europese tomaten in blik hebt?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |