Ik moet eerlijk zeggen dat ik de vanillesiroop van Monin ook niet echt geweldig vind, hoewel ik wel degelijk fan ben van Monin. De verhouding tussen suiker en vanille lijkt een beetje scheef te liggen: ik vind 'm vooral heel zoet. En aangezien goede kwaliteit vanille-extract bijzonder goed en gemakkelijk verkrijgbaar is verliest de siroop wat mij betreft z'n nut als smaakmaker wel een beetje.quote:Op zaterdag 6 september 2014 16:57 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Ik doe er wel wat minder in, vriend is niet heel erg fan van die smaak van die siroop
Is er een smaak die jij/jullie in het bijzonder aanraden?quote:Op zaterdag 6 september 2014 17:00 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik moet eerlijk zeggen dat ik de vanillesiroop van Monin ook niet echt geweldig vind, hoewel ik wel degelijk fan ben van Monin. De verhouding tussen suiker en vanille lijkt een beetje scheef te liggen: ik vind 'm vooral heel zoet. En aangezien goede kwaliteit vanille-extract bijzonder goed en gemakkelijk verkrijgbaar is verliest de siroop wat mij betreft z'n nut als smaakmaker wel een beetje.
Dat heb ik wel eens gemaakt, niet echt een succes, smaakte nogal wee. Citroensap bracht verbetering.quote:Op zaterdag 6 september 2014 17:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Vijgensiroop vind ik erg lekker
Had het over de monin siroopquote:Op zaterdag 6 september 2014 18:27 schreef Bramito het volgende:
[..]
Dat heb ik wel eens gemaakt, niet echt een succes, smaakte nogal wee. Citroensap bracht verbetering.
Jahaaaaaaaaaaaaaa maar deze was gratis dus jaquote:Op zaterdag 6 september 2014 19:15 schreef Pietverdriet het volgende:
Bakaroma vind ik vreselijk, gebruik echte smaken
Ik weet niet wat je afgesneden hebt.... Maar in Bunschoten/Spakenburg roken ze het onderste randje van de buik als paling en dan heet het schepzalm....quote:Op zaterdag 6 september 2014 20:45 schreef Zo-is-dat het volgende:
Hoi piet! Ik heb net voor t eerst een zalm zelf gefileerd. Ik heb nu een hele zijde en een zijde in moten, plus de graat kop en afsnijdsels.
Van de zijde wil ik gravad lax maken, ik wil ook twee moten warm roken, wat is een absolute must om met de rest te doen?
Wangetjes!quote:Op zaterdag 6 september 2014 22:02 schreef SiGNe het volgende:
de wangetjes al gegeten?
gebruiken in een bouillabaisse?
bloemen en bakken?quote:Op zaterdag 6 september 2014 20:45 schreef Zo-is-dat het volgende:
Hoi piet! Ik heb net voor t eerst een zalm zelf gefileerd. Ik heb nu een hele zijde en een zijde in moten, plus de graat kop en afsnijdsels.
Van de zijde wil ik gravad lax maken, ik wil ook twee moten warm roken, wat is een absolute must om met de rest te doen?
Die wangetjes van sommige vissen heb ik alleen over gehoord.quote:Op zaterdag 6 september 2014 22:05 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Wangetjes!
Vertel dan ook even wat dat is Signe.
Het is het stukje vlees wat net achter de kieuwen zit, heel mals!
1 kilo, want je hebt nog wat snijverlies met de kool.quote:Op maandag 8 september 2014 15:41 schreef icloud het volgende:
Piet even een snelle vraag.
Hoeveel kilo aardappelen op 1.2 kilo spitskool?
quote:Op maandag 8 september 2014 16:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
1 kilo, want je hebt nog wat snijverlies met de kool.
Spitskool is trouwens erg lekker voor koolsla
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |