Haha! Ik postte die mousse van precies dat recept in het CUL Fok Foodgawkers-topic Deel 2, in 2009!quote:Op dinsdag 26 augustus 2014 12:06 schreef TheMagnificent het volgende:
Chocolade-karamelmousse a.d.h.v. dit recept:
http://www.pastrypal.com/2009/08/hello-again-chocolate-mousse/
[ afbeelding ]
Jazeker! En ook heel eenvoudig te maken (met maar vier ingrediënten) voor iemand die helemaal niet kan koken zoals ik.quote:Op dinsdag 26 augustus 2014 14:23 schreef minilot het volgende:
[..]
Haha! Ik postte die mousse van precies dat recept in het CUL Fok Foodgawkers-topic Deel 2, in 2009!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Nostalgie!
Lekker is -ie hè?
Haha ik heb hem dat recept gegeven en ik had hem weer van jou (via dit topic)!quote:Op dinsdag 26 augustus 2014 14:23 schreef minilot het volgende:
[..]
Haha! Ik postte die mousse van precies dat recept in het CUL Fok Foodgawkers-topic Deel 2, in 2009!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Nostalgie!
Lekker is -ie hè?
*kwijlt*quote:Op dinsdag 26 augustus 2014 14:11 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Luikse gehaktballetjes. Dit gerecht nog maar pas leren kennen, maar het is een nieuwe favoriet.
Schuimpjes, wortelspiraaltjes - kijk toch eens wat een masterchefferiaans bordje! Was het ook lekker?quote:Op woensdag 27 augustus 2014 16:31 schreef regnavetto het volgende:
Koolrabi Puree | in Ganzenvet Gekonfijte Kwartelpoot | Pangebakken Kwartel Borst | Pickled Wortel | Citroen Schuim | Kwartel Jus |
[ afbeelding ]
De jus en vooral de gekonfijte poot was zoo lekker. Volgende x zou ik er een pastinaakpuree erbij maken en in plaats van pickled wortel een komkommer pickle bij doen.quote:Op woensdag 27 augustus 2014 20:39 schreef minilot het volgende:
[..]
Schuimpjes, wortelspiraaltjes - kijk toch eens wat een masterchefferiaans bordje! Was het ook lekker?
Er zit idd niks echt bij wat er echt uitspringt qua smaak. Mooie stilton lijkt me er heel lekker bij idd.quote:Op woensdag 27 augustus 2014 20:42 schreef minilot het volgende:
Omdat het vanavond Great British Bakeoff is bakte ik iets als avondeten. Om precie ste zijn een recept van Paul Hollywood:
Shallot, onion & chive tart
[ afbeelding ]
Ik moet zeggen: ik heb betere quiches gegeten. Korst was prima, textuur van de vulling ook, maar ik vond 'm wat saaiig van smaak. Had een stuk beter geweest als er wat blauwe kaas in de vulling had gezeten ofzo.
Nomnom. Wat ging er verkeerd met de ceviche?quote:Op donderdag 28 augustus 2014 12:52 schreef Lonaa het volgende:
Garnalen met bieslookmayo.
[ afbeelding ]
Lekker!
Eigenlijk waren de garnalen bedoeld om gisterenavond als ceviche te eten, maar dat ging niet helemaal goed.
Internet loog tegen mij (alsof ik een kind was). Zei dat het met 10 minuten goed zou zijn. Na anderhalf uur waren m'n garnalen nog steeds rauw van binnen. En toen was het inmiddels 8 uur en had ik focking honger. Besloten een patatje te eten en vandaag iets met de garnalen te doen.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 14:07 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Nomnom. Wat ging er verkeerd met de ceviche?
Raar zeg. Kan je het recept eens posten?quote:Op donderdag 28 augustus 2014 14:10 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Internet loog tegen mij (alsof ik een kind was). Zei dat het met 10 minuten goed zou zijn. Na anderhalf uur waren m'n garnalen nog steeds rauw van binnen. En toen was het inmiddels 8 uur en had ik focking honger. Besloten een patatje te eten en vandaag iets met de garnalen te doen.
Er zijn zoveel recepten, en zoveel meningen over hoe lang de vis te "garen".quote:Op donderdag 28 augustus 2014 14:25 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Raar zeg. Kan je het recept eens posten?
Gek, seriouseats is juist altijd wel goed! Ze gaan uit van tussen de 5 en 30 minuten, en in die periode wel geregeld omscheppen. Had je de garnalen wel in stukjes gesneden? Ik kan me namelijk zo voorstellen dat het velletje dat om een gepelde maar verder intacte garnaal zorgt dat de marinade niet zo gemakkelijk doordringt als bij, bijvoorbeeld, plakjes zeebaarsfilet.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 14:27 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Er zijn zoveel recepten, en zoveel meningen over hoe lang de vis te "garen".
Op een gegeven moment kwam ik dit tegen en ben daar vanuit gegaan.
Ja, ik vond het ook gek.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 15:52 schreef minilot het volgende:
[..]
Gek, seriouseats is juist altijd wel goed! Ze gaan uit van tussen de 5 en 30 minuten, en in die periode wel geregeld omscheppen. Had je de garnalen wel in stukjes gesneden? Ik kan me namelijk zo voorstellen dat het velletje dat om een gepelde maar verder intacte garnaal zorgt dat de marinade niet zo gemakkelijk doordringt als bij, bijvoorbeeld, plakjes zeebaarsfilet.
Wat voor sap had je gebruikt? En was dat vers?quote:Op donderdag 28 augustus 2014 15:55 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Ja, ik vond het ook gek.
Ik had ook stukjes/ plakjes zalm en die waren vanochtend ook mooi. Zoals na 30 minuten op de website, zo zag het eruit.
Zowel citroen als limoen. 2 of 3 citroenen en 6 of 7 limoenen.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 15:56 schreef minilot het volgende:
[..]
Wat voor sap had je gebruikt? En was dat vers?
Heb jij de hoeveelheden in Nederlandse maten? Ziet er erg lekker uit!quote:Op dinsdag 26 augustus 2014 12:06 schreef TheMagnificent het volgende:
Chocolade-karamelmousse a.d.h.v. dit recept:
http://www.pastrypal.com/2009/08/hello-again-chocolate-mousse/
[ afbeelding ]
Je kunt het omrekenen met Google...quote:Op donderdag 28 augustus 2014 17:20 schreef vlindertje89 het volgende:
[..]
Heb jij de hoeveelheden in Nederlandse maten? Ziet er erg lekker uit!
Lekker dom, daar had ik even helemaal niet aan gedacht.. Thanks!!quote:Op donderdag 28 augustus 2014 17:36 schreef TheMagnificent het volgende:
[..]
Je kunt het omrekenen met Google...
2.5 oz. = 71 gram - suiker
1.5 oz. = 43 gram - ongezouten roomboter
12 fluid oz. = 355 ml (verdelen in 237 ml en 118 ml) - slagroom
4 oz. = 113 gram - melkchocolade
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |