http://www.azzippizza.me/#!menu/cjg9 ?quote:
NOM!!quote:
quote:Op maandag 4 augustus 2014 09:26 schreef minilot het volgende:
Deze rolletjes van buikspek en shisoblad:
http://www.ladyandpups.com/2013/07/04/pork-belly-shiso-yaki-eng/
Yum! Dat wil ik binnenkort ook weer eten.quote:
Haha, ik hoop het! Ik haal de rol buikspek + shiso over een half uurtje uit de vriezerquote:
En?quote:Op maandag 4 augustus 2014 18:51 schreef minilot het volgende:
[..]
Haha, ik hoop het! Ik haal de rol buikspek + shiso over een half uurtje uit de vriezer
quote:Op maandag 4 augustus 2014 21:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Heerlijk gewokt...
En nu afleren om weer alle toetjes enzo te nemen. Met alle koekjes, soezen, tompoucen, softijs, spekkoek, panna cotta, enzovoorts
*ploft*
Ja, ze zijn inderdaad wat klein die blocs.quote:Op maandag 4 augustus 2014 22:13 schreef Lonaa het volgende:
Bon bon bloc truffel puur met nootjes.
Een klein stukje,
Ik heb m niet helemaal opgegeten manneke.quote:Op maandag 4 augustus 2014 23:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, ze zijn inderdaad wat klein die blocs.
Ga jij nou zo vaak naar wok restaurants of lijkt dat maar zo?quote:Op maandag 4 augustus 2014 21:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Heerlijk gewokt...
En nu afleren om weer alle toetjes enzo te nemen. Met alle koekjes, soezen, tompoucen, softijs, spekkoek, panna cotta, enzovoorts
*ploft*
Nou, dit waren de mijne, vlak voordat ze de oven in gingen:quote:
Guilty plessure, vind het gewoon erg lekker en je kan zo gezond eten (of ongezomd) wat je wil.quote:Op dinsdag 5 augustus 2014 06:47 schreef Molo het volgende:
[..]
Ga jij nou zo vaak naar wok restaurants of lijkt dat maar zo?
If so, wat beweegt je daar nou toe?
Ben gewoon benieuwd want lijkt me een duur (en ook ongezond, omdat je sowieso teveel eet altijd in zulke toko's) grapje op termijn.
Zo simpel en zooooo lekkerquote:Op maandag 4 augustus 2014 18:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Yum! Dat wil ik binnenkort ook weer eten.
Hier vanavond pommes duchesse, erwtjes/worteltjes en vissticks.
Wil die parmigiano niet verpesten, maar pecorino is ook een optie voor de afwisseling. Erg lekker.quote:Op dinsdag 5 augustus 2014 11:02 schreef Selestha het volgende:
Vanavond lasagne, ik heb net echte parmezaan gekocht
Dat weet ik, maar dat kan ik hier in dit verlaten gat in de UK wel vergetenquote:Op dinsdag 5 augustus 2014 11:26 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Wil die parmigiano niet verpesten, maar pecorino is ook een optie voor de afwisseling. Erg lekker.
hahahahaquote:Op dinsdag 5 augustus 2014 11:27 schreef Selestha het volgende:
[..]
Dat weet ik, maar dat kan ik hier in dit verlaten gat in de UK wel vergeten
Ik ben al blij dat het mogelijk bleek echte parmezaan te krijgen in een achteraf kaashoekje bij de lokale slagerquote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |