abonnement Unibet Coolblue
pi_143679350
LE GAMIN AU VELO



REDELIJK, film ging een beetje ''op en neer''. Het begon sterk, zwakte af, werd weer sterk en zwakte weer iets af.
Het verhaal gaat over een probleemjongetje die door zn vader word ''gedropt'' in een internaat.. en dan opzoek gaat naar zijn vader, dan komt hij in contact met een andere vrouw die voor hem gaat zorgen maar ook in contact met andere jongeren die andere plannen met hem hebben.

Het is jammer dat de film zijn kracht niet weet vast te houden en toch steeds een beetje afzwakt... Het acteerwerk is opzich prima, maar er had meer in gezeten. Nu is het gewoon een redelijk film om een keer te zien.. Maar niet een film die je bij blijft terwijl dat juist een film is waar dat heel goed bij zou kunnen/moeten

Vermakelijk maar meer niet

6je
pi_143686060
Brick Mansions (2014)



An undercover Detroit cop navigates a dangerous neighborhood that's surrounded by a containment wall with the help of an ex-con in order to bring down a crime lord and his plot to devastate the entire city bla bla bla bla.

Film gaat werkelijk nergens over. Het is ongelooflijk om te zien hoe diep Luc Besson is gezonken :N

Paul Walker is aardig te pruimen in F&F, maar wat hij in Brick Mansions laat zien, slaat nergens op :') Ook al is het min of meer dezelfde rol als in F&F

Slecht acteerwerk, slecht camerawerk, slecht regie en een simpel verhaaltje... Alleen de Parkour momentjes van David Belle is aardig om te zien. Kortom:

IMDb: 5.8 (11.023 votes)
Ik: 4.1
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_143689113
Blue Ruin (2013) - IMDb

Een van de betere films van het jaar. Total Film deed t denken aan de coen brothers, daarvoor mist het wat humor maar desalniettemin een indrukwekkende spiraal van geweld die met 90 minuten precies lang genoeg duurt.
Wie dit leest is hek.
pi_143711589
A Thousand Times Good Night



Ik vond het een zeer matige film, de film had wel een aantal sterke scenes.. Maar overal wist hij niet te pakken. Het was een soort langzaam - langdradig familie drama.... Maar wist niet goed aan te grijpen wat jammer was!

Het verhaal gaat over een vrouw die haar leven wijd aan het maken van ''indrukwekkende'' fotos... Van zelfmoordbombers.. de echt realistische dingen die er in de wereld gebeuren..
MAAR aan de andere kant heeft ze ook nog een gezin... en hoe gaat die er mee om.. hoe kan ze er voor haar gezin zijn.

Klinkt interssant, maar helaas is deuitwerking veel minder....

Acteerwerk is opzich prima maar weet de film niet te redden

5je tegenvaller
pi_143738922
Guardians of the Galaxy (2014) - IMDb



Beetje in de lijn van marvell, redelijk voorspelbaar dus ondertussen, al is het nog steeds wel een vermakelijke film, de geforceerde humor had beter weg gelaten kunnen worden.

IMDB: 8.6/10
Ik: 7/10

Godzilla (2014) - IMDb



Wat een draak van een film. Slome dialogen, zogenaamd slimme mensen die de meest domme dingen doen en een voorspelbaar einde waardoor het alles behalve spannend is. De grafische hoogstandjes helpen deze film niet beter maken.

IMDB: 7/10
Ik: 4/10
pi_143739280
En wat is Godzilla een dikzak in die film :')
pi_143740358
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 13:53 schreef Prego het volgende:
En wat is Godzilla een dikzak in die film :')
Hij heeft zware botten!

maar lacht wel lief :)
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  zaterdag 23 augustus 2014 @ 15:10:24 #258
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_143741219
Oculus



Toffe horrorfilm. Die zie je niet vaak meer. Cool hoe de seperate tijdlijnen steeds meer door elkaar gaan lopen. In het begin flits je van het verleden naar de toekomst, maar uiteindelijk lopen ze zo door elkaar dat je ze op hetzelfde beeld ziet. Gaaf gedaan.

7.5/10 :)
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_143741342
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 14:29 schreef Karstman het volgende:

[..]

Hij heeft zware botten!

maar lacht wel lief :)
_O- Superlief Godzillaatje inderdaad :*
If you're absent during my struggle, don't expect to be present during my succes. - Will Smith
pi_143741982
Je kan lullen wat je wilt, iedereen heeft toch wel iets met NL of Vlaamse films (ga je anders ff schamen!)
Soms verlang je ernaar, 'n film zoals Zwartboek, Amsterdamned, de Lift, Lek, Van God Los en niet te vergeten Nachtrit enz...

Dit betreft 'n Vlaamse film, maar ook daar heb je zeker goed spul zoals De Helaasheid Der Dingen, series als Matroesjka's, ook Witse, is zeker niet slecht en er is blijkbaar 'n film:

W. - Witse de film 2014



quote:
Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.
Amai, da was tog nie slecht zunne, soms beetje saai maar dan ineens pakt het u weer, en je verwacht het niet he, je snapt het wel maar toch...ze was best wel lekker ;)

7,5
  zaterdag 23 augustus 2014 @ 17:01:36 #261
430565 Florentius
Too old for this shit :)
pi_143744259
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 augustus 2014 18:23 schreef casper019 het volgende:
A Thousand Times Good Night

[ afbeelding ]

Ik vond het een zeer matige film, de film had wel een aantal sterke scenes.. Maar overal wist hij niet te pakken. Het was een soort langzaam - langdradig familie drama.... Maar wist niet goed aan te grijpen wat jammer was!

Acteerwerk is opzich prima maar weet de film niet te redden

5je tegenvaller
Mmmmm, das jammer om te horen, niet al haar werk zou goed zijn is wat ik lees.
Ik ben Binoche momenteel even aan het uitwonen, een Binocheje per dag :)
Hoop dat het niet te zwaar word.

Net English patient opnieuw gekeken en Chocolat gister, behoefte om in haar armen te liggen.
Zucht!
pi_143746415
Lucia de B. (2014) - IMDb

Lucia de B.

Sterke film. Ik heb het hele proces niet van A tot Z gevolgd maar wel over gelezen in de media.
Het blijft een film natuurlijk en is niet helemaal op waarheid te toetsen.
Ik vond het de moeite waard
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_143747603
The Rocky Horror Picture Show (1975) - IMDb



'It's the weird and wonderful as newly engaged couple Brad and Janet encounter a problem when they car halts in the rain. They both look for contact only to find themselves at the castle of Dr. Frank-N-Furter a transvestite. A place to stay is offered, but will Brad and Janet want to remain there? Especially when a large group of Transylvanians dance to the 'Time Warp', Dr. Frank-N-Furter builds his own man and a whole host of participation for the audience to enjoy. '

Normaal schrijf ik een klein stukje wat ik goed en slecht aan een film vond, bij deze kan ik op een simpele manier uitdrukken wat mijn mening over deze film was

:') ____________________________________________________________________

2/10
Ze smelten de kazen!
pi_143747622
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 15:40 schreef killerkip69 het volgende:
Je kan lullen wat je wilt, iedereen heeft toch wel iets met NL of Vlaamse films (ga je anders ff schamen!)

'k heb er helemaal niks mee, heb laatst de heineken ontvoering gezien om 't te proberen, wat een jankfilm zeg.. Op een paar na, NL films :')
  zaterdag 23 augustus 2014 @ 19:14:17 #265
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_143747853
Salò o le 120 giornate di Sodoma (1975) - IMDb
Altijd superlastig om dit te beoordelen, maar ik ga maar eens voor een ruime onvoldoende. Vaak probeer ik de intenties van de filmmaker van dit soort shockerende films te achterhalen en of ze wel oprecht zijn. In dit geval kreeg ik het idee dat Salo een goedkope manier was voor Pasolini om het publiek te shockeren met veel bloot, martelscenes en ook nog eens het verorberen van stront. Een groep jongeren wordt gevangen gehouden door een fascistische groep. De vermeende aanklacht tegen de politiek en/of religie kun je wel eruit halen, maar vond ik geforceerd.

Salo komt op mij dus niets anders over dan een exploitatiefilm en dan ook nog een vrij beroerde. Er zitten echt hele saaie vervelende stukken in, zoals die vrouwen die telkens aan de groep slachtoffers en andere toeschouwers verhaalt over bizarre taferelen die ze hebben meegemaakt. Ze doen alsof die gebeurtenissen de normaalste zaak van de wereld zijn. Ik werd telkens erg verveeld er door hoe dan ook. Daarnaast is het best matig en saai gefilmd. Alle aandacht van Pasolini is vast besteed aan pogingen om het kijkerspubliek zo veel mogelijk te shockeren. Maar zelfs dat (behalve dan die laatste scenes op het eind) valt nog redelijk mee uiteindelijk. Cijfer: 4,5

The Omega Man (1971) - IMDb
Was wel verbijsterd door deze after-apocalypsefilm. Charlton Hestons niet zo'n goede acteerskills worden extra benadrukt als ie moederziel alleen zichzelf moet vermaken in een uitgestorven Los Angeles. Mên, dat sloeg echt nergens op. Een Will Smith maakt van zo'n rol toch iets interessanter. Al gauw komt ie aanraking met The Family, een groep lijkbleke vampier-wannabes en toch ook nog een groep normale mensen. Het was allemaal maar een flauwe boel.

Het meest verbazingwekkende is de muziekkeuze. De ene keer denk je in een door Morricone georkestreerde spaghetti-western verzeild te zijn, de andere keer wordt er op de meest vreemde momenten van die foute campy muziek ingezet. Nee, The Omega Man is echt onthutsend zwak en de remake (al is die ook niet geniaal) stukken beter. Cijfer: 4,5

Bottle Rocket (1996) - IMDb
Het is altijd weer hetzelfde met die films van Wes Anderson: Peppi en Kokki-achtige karakters, grapjes die af en toe een glimlach opleveren en vooral veel doelloosheid. Het debuut van hem ziet er wat minder gelikt uit en briljant is het echt niet. Aan de andere kant kijkt het ook weer lekker weg. De latere films van Anderson vind ik wel wat beter, dus wie weet dat The Grand Budapest Hotel me nog kan verrassen. Dat is de enige Anderson-titel die ik nog niet heb gezien :P. Cijfer: 6

The Andromeda Strain (1971) - IMDb
Ben meer een fan van de lollige science-fiction met monsters en actie, maar deze bloedserieuze film was prima te doen. Zonder opsmuk wordt uit de doeken gedaan hoe een team wetenschappers een vreemd buitenaards virus in bedwang moet krijgen. Via hippe, maar ook serieuze jaren '70-gadgets en computers wordt ontcijferd hoe dat virus in elkaar zit en nog best begrijpelijk ook. Toch redelijk stoer om dat allemaal te volgen en daarbij is het zeker een knappe productie voor die tijd. Cijfer: 8
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_143749360
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 15:10 schreef richolio het volgende:
Oculus

[ afbeelding ]

Toffe horrorfilm. Die zie je niet vaak meer. Cool hoe de seperate tijdlijnen steeds meer door elkaar gaan lopen. In het begin flits je van het verleden naar de toekomst, maar uiteindelijk lopen ze zo door elkaar dat je ze op hetzelfde beeld ziet. Gaaf gedaan.

7.5/10 :)
Vond het tegenvallen, het was voorspelbaar. Vooral het einde want die gaven ze eerder al weg.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_143750224
The Killing



Amerikaanse remake
The Killing is de Amerikaanse remake van de Deense tv-serie The Killing (Forbrydelsen)

De serie volgt het politie onderzoek, de rouwende familie en de verdachten, na de moord van een jong meisje, Rosie Larsen. Elke aflevering laat één dag van het onderzoek zien.

Iedere keer als je denkt dat je het door hebt zit het toch weer anders in elkaar en als EINDELIJK
in de laatste aflevering duidelijk wordt wat er precies gebeurt is en wie de moord heeft gepleegd
ben je helemaal flabbergasted :D

Doe maar een 8/9 _O_

The Killing (TV Series 2011– ) - IMDb
  zaterdag 23 augustus 2014 @ 21:34:06 #268
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_143753293
Guardians Of The Galaxy
Vooraf waren dit voor mij een paar van de meest onbekende superhelden van Marvel. Gelukkig slaagt de film er in dat te veranderen en stijgen ze met stip in m`n lijstje met favorieten.
Wat deze film vooral zo leuk maakt is het feit dat het zich zelf helemaal niet te serieus neemt. Door een overvloed aan geslaagde humor is het allemaal lekker licht van toon zonder te vervallen in (te veel) flauwe grappen.
Het verhaal mag dan voorspelbaar en weinig verrassend zijn in z`n verloop, door die humor en het passende acteerwerk van de goed gecaste cast wordt dat nooit een probleem. Daarnaast zijn de special effects om van te smullen, het ziet allemaal fantastisch uit. Om het af te maken is ook de soundtrack erg lekker.
Dus zo`n serieus werk als bijvoorbeeld Christopher Nolan`s Dark Knight trilogy hoef je hier niet te verwachten maar dat maakt het niet minder goed. James Gunn geeft het publiek met Guardians Of The Galaxy alles wat je van een hedendaagse blockbuster mag verwachten.

IMDB Cijfer: 8,6/10
Mijn Cijfer: 8,5/10
pi_143755732
GODZILLA (2014)



had aardig wat positieve recensies over de film gelezen dus ging vol verwachting de film kijken, maar vond em tegenvallen. Vond hem hooguit redelijk/matig. En de godzilla uit 1998 vele malen beter.
De personages hadden geen diepgang of emotie, waardoor je totaal niet mee kome leven. Het acteerwerk was matig/redelijk. En de special effecten daar had veel meer ingezeten, zeker nu anno 2014 had het er veel grootser en indrukwekkender uit kunnen zien.
uit de zogenaamde held was gewoon niet cool.

Tja het verhaal, de aarde word aangevallen door godzilla... en heel veel gelul over een bom die ze moeten gebruiken...

Klinkt heel negatief, tis miss geen *** film, en net vermakelijk genoeg voor een avondje op de bank maar meer niet
6-
pi_143755980
Hier ook eens Godzilla, maar dat had ik beter kunnen laten. In plaats van Godzilla heb ik anderhalf uur naar een of andere nobody en z'n gezin zitten kijken, waarbij Godzilla in de achtergrond af en toe een rolletje speelde. Wat een saaie meuk zeg.

Na Pacific Rim had ik tenminste nog het idee dat ik een film lang lekker was vermaakt, maar deze film probeert er meer van te maken dan er is, en dat werkt voor geen meter.

Voor mij zaten de beste momenten (flares die de grootte van Godzilla laten zien (die nogal eens wijzigde had ik het gevoel), en de skydive (waarvan ik dacht dat die zou eindigen op Godzilla) in de trailer..

En waarom in godsnaam
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nee, ik vond het een grote tegenvaller. Een 5
Too lazy to be an evil genius..
PSN ID: Cheironnl
pi_143759168
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 20:17 schreef FANN het volgende:
The Killing

[ afbeelding ]

Amerikaanse remake
The Killing is de Amerikaanse remake van de Deense tv-serie The Killing (Forbrydelsen)

De serie volgt het politie onderzoek, de rouwende familie en de verdachten, na de moord van een jong meisje, Rosie Larsen. Elke aflevering laat één dag van het onderzoek zien.

Iedere keer als je denkt dat je het door hebt zit het toch weer anders in elkaar en als EINDELIJK
in de laatste aflevering duidelijk wordt wat er precies gebeurt is en wie de moord heeft gepleegd
ben je helemaal flabbergasted :D

Doe maar een 8/9 _O_

The Killing (TV Series 2011– ) - IMDb
Het origineel is tof !!

Wij zagen vandaag Chef. Lekkere feelgood grappige film met heerlijke muziek O+
FILM
8 je hoor :Y
  zondag 24 augustus 2014 @ 01:46:30 #272
259569 ZodiaX
..:: 0-Day all the way ::..
pi_143761586
Godzilla (2014) - IMDb



The world's most famous monster is pitted against malevolent creatures who, bolstered by humanity's scientific arrogance, threaten our very existence.

Wat kan ik zeggen, dit is een spektakel film, niet meer niet minder.
De graphics en CGI, prima in orde!
De rest.....jammer.

Totaal geen relatie met de acteurs, lege zielloze mensen waar het je niet uitmaakt of ze het overleven of niet.
Verhaallijn? Niet of nauwelijks.

Grootste fout?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar nee, je weet niets meer, niets minder dan dat je vooraf dacht toen je de film klaar ging zetten..

Tijdens de film was ik steeds met andere dingen bezig, de film boeide me weinig.

IMDB: 7,0
Ikke: 5,0 voor de graphics.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
pi_143761761
Godzilla heb ik ook gezien en deze viel echt zwaar tegen. Het leek alsof godzilla een bijrol was en acteren was ondermaats. CGI was aardig maar daar bleef het dus ook bij

4.5/10
pi_143762378
godzilla,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 24 augustus 2014 @ 06:13:29 #275
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_143763343
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 19:03 schreef Stickertje het volgende:
The Rocky Horror Picture Show (1975) - IMDb

[ afbeelding ]

'It's the weird and wonderful as newly engaged couple Brad and Janet encounter a problem when they car halts in the rain. They both look for contact only to find themselves at the castle of Dr. Frank-N-Furter a transvestite. A place to stay is offered, but will Brad and Janet want to remain there? Especially when a large group of Transylvanians dance to the 'Time Warp', Dr. Frank-N-Furter builds his own man and a whole host of participation for the audience to enjoy. '

Normaal schrijf ik een klein stukje wat ik goed en slecht aan een film vond, bij deze kan ik op een simpele manier uitdrukken wat mijn mening over deze film was

:') ____________________________________________________________________

2/10
TRHPS is cult man! Draai de muziek nog geregeld.

V.
Ja inderdaad, V. ja.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')