Zo een normaal iemandquote:Op maandag 21 juli 2014 20:55 schreef Dragonberry het volgende:
Friet: gemiddeld wel 1 keer per week. Meestal voor in de middag.
Chips: zelf eet ik 1 zak per week of minder. Mijn vriend eet echter bijna elke dag wel een zaken nee, hij is niet dik.
Niet echt verstandig, Olijfolie vorm vrije radicalen als je er in frituurt.quote:Op dinsdag 22 juli 2014 08:07 schreef FANN het volgende:
Ah, ik bak mijn patat trouwens altijd in de olijfolie en ik ben ook geen fatty...
http://www.foodelicious.nl/nl/content/patat-bakken-in-olijfolie
Ja, maar daarom heb ik die link er ook bij gezet Piet.quote:Op dinsdag 22 juli 2014 10:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Niet echt verstandig, Olijfolie vorm vrije radicalen als je er in frituurt.
Maar waarom zo moeilijk doen als het met ossewit gezonder en lekkerder wordt?quote:Op dinsdag 22 juli 2014 10:45 schreef FANN het volgende:
[..]
Ja, maar daarom heb ik die link er ook bij gezet Piet.
Omdat die Griek van mij dat niet wilquote:Op dinsdag 22 juli 2014 11:28 schreef budvar het volgende:
[..]
Maar waarom zo moeilijk doen als het met ossewit gezonder en lekkerder wordt?
quote:Op dinsdag 22 juli 2014 12:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Mediteramannen zijn allemaal zulke verwende nesten
Doe je dan ook filteren en opnieuw gebruiken voor iets anders zoals in die link?quote:Op dinsdag 22 juli 2014 08:07 schreef FANN het volgende:
Ah, ik bak mijn patat trouwens altijd in de olijfolie en ik ben ook geen fatty...
http://www.foodelicious.nl/nl/content/patat-bakken-in-olijfolie
hmmm soms...quote:Op dinsdag 22 juli 2014 15:31 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Doe je dan ook filteren en opnieuw gebruiken voor iets anders zoals in die link?
Nog nooit gefrituurd in olijfolie trouwens, maar lijkt me ook niet lekker met patat.
Nee hoor. Niks aan de hand.quote:Op vrijdag 25 juli 2014 02:28 schreef maulibu het volgende:
Patat 3 tot 4 per week (tsja, horeca..), chips bijna dagelijks. (naast nootjes, bittergarnituurtjes, kaasplankjes, nachtelijke left-over amuses en voorgerechten)
Zolang je dagen van meer dan 12 uur werkt is er niets aan de hand
Aardbei in chocoladesaus?quote:Op maandag 11 augustus 2014 23:57 schreef Niene het volgende:
Ik eet bijna nooit patat uit de frituur, wel eens uit de oven maar ook niet wekelijks. Als ik patat haal is dat bijvoorbeeld op een festival en als ik het haal als avondeten bij de snackbar max 2x per jaar.
Niet omdat ik het niet wil eten omdat het niet zo gezond is, maar gewoon omdat ik andere dingen lekkerder vind en koken ook leuk vind.
Chips wel eens 's avonds bij een film, maar ook niet wekelijks en ben dan ook iets meer van de chocolade :p
Mwah heb daar zo m'n twijfels bijquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |