abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_142199976
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 10:25 schreef Fapsalon het volgende:

[..]

Als ik in jouw restaurant me eigen wijn ga zitten zuipen en elk gerecht terug stuur naar de keuken wordt je er ook helemaal para van.
Als je die wijn overlegd hebt en kurkengeld betaalt is er niks aan de hand.
Idem als je iets anders ontvangt dan dat je besteld hebt. Als ik domme fouten maak, mogen mijn gasten daar niet onder lijden.

Overigens: als je loopt te miepen dat je bord drie graden te warm of te koud is of dat je biefstuk een verkeerde vorm heeft...ja, dan heb je gelijk.
Professioneel gifmenger.
  zaterdag 12 juli 2014 @ 11:20:30 #177
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142200704
Lang wachten is toch wel erg irritant, merkte ik gisteren weer.
Bijna 3 uur over 3 gangen.
pi_142201162
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 03:57 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Precies. Ik ben daar ook heel duidelijk in. De uitbater is de baas en niet de gast. De gast mag maar 2 dingen. Eventuele misstanden aankaarten en verder betalen. Denken dat jij even gaat bepalen wat er wel of niet mag worden gedaan in een ander zijn zaak is einde oefening.

JIJ BENT GAST! meer niet.

Je kan wel verzoeken,maar zomaar je eigen spullen meenemen onder het mom van "moet kunnen",alsof je bij familie komt zitten is gewoonweg brutaliteit. Eerst vragen en dan pas voorstellen of jij....

Gasten? Klanten.
De uitbater kan dan wel de baas zijn. Maar tot op zekere hoogte is de klant koning. Dan wel met terechte klachten.
pi_142202904
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 00:04 schreef Sarasi het volgende:
Vandaag echt wel een unicum gehad. Met vier uit eten, broodjes vooraf (twee porties), dan antipasti, dan hoofdgerechten en dan nagerechten. Kwamen er twee sets brood en twee sets antipasti uit, waarvan ook nog een verkeerde soort. Toen wij aangaven dat we toch graag gezamenlijk aan dezelfde gang zouden zitten, werden de andere twee antipasti gehaast uitgegeven. We hebben een kwartier zitten wachten op een cola, die pas na een tweede keer vragen op tafel kwam, bij het nagerecht bestelden we één koffie en één thee. Ze brachten alleen de koffie en pas toen we er weer om vroegen, de vergeten thee (die toen overigens wel gratis was). Needless to say, geen fooi gegeven. :P
Dat heb ik één keer gedaan na een etentje wat een 'snel' diner moest worden met vriendin maar uiteindelijk bijna drie uur duurde door absurd lange wachttijden. De keuken liep op een ( volgens mij onervaren) soort van skeleton-crew terwijl het ontzettend mooi weer was. Dan trekt die tent altijd hopen dagjesmensen. Het gestuntel was werkelijk niet om aan te zien ;( . De uitbater was nog wel zo vriendelijk om na klagen een gratis dessert aan te bieden maar dat voelt dan toch alsof je gepaaid wordt, ik heb dan nog liever gewoon excuses en een eerlijke uitleg.

Bij het vragen van de rekening meteen meegelopen omdat ik al weer een wachttijd van een half uur aan voelde komen en precies gepast afgerekend. Doe ik echt nóóit, klaag ook niet snel maar hier was zelfs voor mij de maat vol :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  zaterdag 12 juli 2014 @ 14:18:09 #180
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142204646
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 09:54 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Ik weet niet bij welke bakkers jij wel eens gebak heb gehaald maar die waar wij ( afdeling bedrijf) altijd gaan heeft heerlijk gebak.
Er zijn ook hele volksstammen die het gebak van de hema of multivlaai heerlijk vinden.
Kan best zijn dat jullie net een goeie bakker hebben en begrijp me goed, ze zijn er wel, maar het gros van de bakkers heeft gewoon geen goed gebak,
Blikappels, gelfix met abrikozensmaak, breek me de bek niet los. Ik koop liever diepvries van Coppenrath dan van het gros van de bakkers. En tussen jou en mij gezegd en gezwegen, banketbakkers ontdooien meer dan dat ze bakken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 12 juli 2014 @ 15:03:17 #181
224960 highender
Travellin' Light
pi_142205695
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 juli 2014 22:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Buiten Limburg nog nooit een lekkere vla gevonden, is altijd een soort taart, en een vla is geen taart
Appelgebak van de bakker is eigenlijk altijd blikappels, smerig.
Vind sowieso gekocht gebak triest meestal
Mocht je een keer in de buurt van Middelharnis zijn dan moet je hier even langs gaan.
  zaterdag 12 juli 2014 @ 15:46:20 #182
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142206641
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 15:03 schreef highender het volgende:

[..]

Mocht je een keer in de buurt van Middelharnis zijn dan moet je hier even langs gaan.
Dank je, er zijn idd goede banketbakkers, maar mijn bezwaar is dat de meeste hun best niet doen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Licht Ontvlambaar zaterdag 12 juli 2014 @ 15:56:34 #183
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_142206911
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 14:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Er zijn ook hele volksstammen die het gebak van de hema of multivlaai heerlijk vinden.
Kan best zijn dat jullie net een goeie bakker hebben en begrijp me goed, ze zijn er wel, maar het gros van de bakkers heeft gewoon geen goed gebak,
Blikappels, gelfix met abrikozensmaak, breek me de bek niet los. Ik koop liever diepvries van Coppenrath dan van het gros van de bakkers. En tussen jou en mij gezegd en gezwegen, banketbakkers ontdooien meer dan dat ze bakken.
in Maastricht hebben we het luxe ;) ik ga meestal bij Royale of Bread and Delicious, perfect voor vlaaien en echt goed gebak :Y) En liefde voor het vak O+
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  zaterdag 12 juli 2014 @ 16:45:47 #184
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_142208253
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 15:03 schreef highender het volgende:

[..]

Mocht je een keer in de buurt van Middelharnis zijn dan moet je hier even langs gaan.
Oeh Zeeuwse Bolus, vaak genoeg gegeten toen ik in Middelharnis werkte.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  zaterdag 12 juli 2014 @ 16:53:07 #185
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_142208537
Ow en slagroom uit supermarkt spuitbus.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  zaterdag 12 juli 2014 @ 17:45:43 #186
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_142210462
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 16:45 schreef Curiosity het volgende:

Oeh Zeeuwse Bolus, vaak genoeg gegeten toen ik in Middelharnis werkte.
En dat terwijl het niet eens Zeeland is. Middelharnis behoort nog tot Zuid-Holland. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_142210621
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 16:53 schreef uniekhoorn het volgende:
Ow en slagroom uit supermarkt spuitbus.
Yuck. Die van debic/hollandia is dan nog enigszins te nassen..
  zaterdag 12 juli 2014 @ 18:11:03 #188
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_142211158
Ooit bij een snackbar gezien: 1 vrouw achter de balie, die een bestelling opneemt. Vervolgens gooit ze het bestelde in de pan, en rekent ze af. Daarna pakt ze het in, geeft het aan de klant, en dan is de volgende aan de beurt. Ik had gelukkig geen haast...
censuur :O
  zaterdag 12 juli 2014 @ 18:12:49 #189
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_142211205
Wacht even, dus ze doet 4-5 minuten over afrekenen?
pi_142211514
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 18:11 schreef RemcoDelft het volgende:
Ooit bij een snackbar gezien: 1 vrouw achter de balie, die een bestelling opneemt. Vervolgens gooit ze het bestelde in de pan, en rekent ze af. Daarna pakt ze het in, geeft het aan de klant, en dan is de volgende aan de beurt. Ik had gelukkig geen haast...
Gelukkig bestelde je geen halve haan dan ;)
pi_142212729
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 18:11 schreef RemcoDelft het volgende:
Ooit bij een snackbar gezien: 1 vrouw achter de balie, die een bestelling opneemt. Vervolgens gooit ze het bestelde in de pan, en rekent ze af. Daarna pakt ze het in, geeft het aan de klant, en dan is de volgende aan de beurt. Ik had gelukkig geen haast...
Oh zo ken ik er ook een. Maar aangezien ik er alleen nog kom zijn geweldige kipsate schotel, moet iedereen na mij dus wachten tot hij 2 porties sate heeft gebakken, 2 slaatjes heeft gemaakt en alles met friet enzo ingepakt heeft.
.
  zaterdag 12 juli 2014 @ 19:45:53 #192
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_142214435
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 18:12 schreef Erasmo het volgende:
Wacht even, dus ze doet 4-5 minuten over afrekenen?
Nee, ze wachtte netjes tot alles klaar was met bakken. :s)
censuur :O
pi_142215840
Ik bak lekker zelf appeltaart, vooral in de herfst.
Vind ik ook lekker ruiken in huis.
  zaterdag 12 juli 2014 @ 20:36:54 #194
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_142216467
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 20:21 schreef quirina het volgende:
Ik bak lekker zelf appeltaart, vooral in de herfst.
Vind ik ook lekker ruiken in huis.
Dat vind ik ook zo'n afknapper in de horeca, jouw appeltaart.

quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 19:45 schreef RemcoDelft het volgende:

[..]

Nee, ze wachtte netjes tot alles klaar was met bakken. :s)
En bestaat die zaak nog?
pi_142217435
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 20:36 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Dat vind ik ook zo'n afknapper in de horeca, jouw appeltaart.

[..]

En bestaat die zaak nog?
Ik vind jou een afknapper in de horeca! :W
pi_142217885
Als ik dit zo lees, weet ik in ieder geval waarom ik in duitsland uit eten ga. O+
Elk nederlands horeca figuur in dit topic loopt de branche te verdedigen en de klant af te zeiken.
Het ligt nooit aan de bediening of de keuken, maar altijd aan de klant. :r :r :r
pi_142220097
De vlaai hier in noord/midden-limburg zijn zelfs lekker van de supermarkt.
  zaterdag 12 juli 2014 @ 22:40:51 #198
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_142222697
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 21:11 schreef gargamelnl het volgende:
Als ik dit zo lees, weet ik in ieder geval waarom ik in duitsland uit eten ga. O+
Elk nederlands horeca figuur in dit topic loopt de branche te verdedigen en de klant af te zeiken.
Het ligt nooit aan de bediening of de keuken, maar altijd aan de klant. :r :r :r
Klopt, uit eten in Duitsland kost de helft, smaakt beter, en is inderdaad beter qua service. Heb ik graag een paar km voor over.
censuur :O
pi_142223427
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 22:40 schreef RemcoDelft het volgende:

[..]

Klopt, uit eten in Duitsland kost de helft, smaakt beter, en is inderdaad beter qua service. Heb ik graag een paar km voor over.
Duitse horeca, Duitse gastvrijheid. _O_ _O_ _O_ _O_
Neem bijvoorbeeld alleen al een Duits tapbiertje. Perfect getapt, in een altijd schoon glas en zo'n papiertje aan het glas voetje. :Y

Ow jah. En slechts 1,60 euro per tap biertje. :{w
  zaterdag 12 juli 2014 @ 22:54:29 #200
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142223524
En geen zoet kinderpils
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')