Ben je ooit bij new nam-king in eindhoven geweest toen die nog open was?quote:Cijfer: 4 / 10
Door een TV-programma geslotenquote:Op woensdag 2 juli 2014 08:29 schreef JaafkeEHV het volgende:
-knip-
helaas nu door de keuringsdienst van waarde gesloten
De macht van de media?quote:Op woensdag 2 juli 2014 08:29 schreef JaafkeEHV het volgende:
[
helaas nu door de keuringsdienst van waarde gesloten
oops.. was nog vroegquote:Op woensdag 2 juli 2014 12:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
De macht van de media?
http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl
https://www.vwa.nl
Als dat degene is die tegenover het Centraal station van Eindhoven zit,ja,anders niet.quote:Op woensdag 2 juli 2014 08:29 schreef JaafkeEHV het volgende:
Ben je ooit bij new nam-king in eindhoven geweest toen die nog open was?
De hygiene was niet helemaal super, maar de rest vond ik altijd overheerlijk. Zat op de markt in eindhoven (boven de winkels) en er tegen over zat er nog een!
helaas nu door de keuringsdienst van waarde gesloten
Parkheuvel heb ik vorig jaar echt goed gegeten, wordt toch door hetzelfde team gedaan?quote:Op woensdag 2 juli 2014 15:16 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Als dat degene is die tegenover het Centraal station van Eindhoven zit,ja,anders niet.
Iets anders:
Ik moet nog gaan maar ik hoor al her en der dat restaurant The Park in het Bilderberg hotel een sof is qua eten. I.i.g. niet van dat hoogstaand niveau als van te voren wordt gepropageerd.
Nee, die Chinees zit op de markt. Dat is niet tegenover het station.quote:Op woensdag 2 juli 2014 15:16 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Als dat degene is die tegenover het Centraal station van Eindhoven zit,ja,anders niet.
Iets anders:
Ik moet nog gaan maar ik hoor al her en der dat restaurant The Park in het Bilderberg hotel een sof is qua eten. I.i.g. niet van dat hoogstaand niveau als van te voren wordt gepropageerd.
Nee hoor. Bij The Park, voorheen Restaurant 70 staat volgens mij hetzelfde team als voorheen in de keuken. Alleen heeft van Loo geholpen met de nieuwe kaart. Of zoiets. Hij kookt niet zelf daar.quote:Op woensdag 2 juli 2014 15:29 schreef Tarado het volgende:
[..]
Parkheuvel heb ik vorig jaar echt goed gegeten, wordt toch door hetzelfde team gedaan?
! Door de vwa, haha. Ik heb er een paar keer gegeten, maar gelukkig niets aan over gehouden. Lekkere eendentongetjes. Maar het zag er altijd wel uit of het interieur sinds 1959 niet meer veranderd was.quote:Op woensdag 2 juli 2014 08:29 schreef JaafkeEHV het volgende:
[..]
Ben je ooit bij new nam-king in eindhoven geweest toen die nog open was?
De hygiene was niet helemaal super, maar de rest vond ik altijd overheerlijk. Zat op de markt in eindhoven (boven de winkels) en er tegen over zat er nog een!
helaas nu door de keuringsdienst van waarde gesloten
Even te lui om de foto's al te uploaden enzo, maar heb leuk en lekker gegeten.quote:Op woensdag 2 juli 2014 15:16 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik moet nog gaan maar ik hoor al her en der dat restaurant The Park in het Bilderberg hotel een sof is qua eten. I.i.g. niet van dat hoogstaand niveau als van te voren wordt gepropageerd.
quote:
Zeg jullie daar.. gesteld dat ik vanavond in het centrum van Rotterdam van hot naar her aan het hollen ben, waar haal ik nou naar jullie idee het allerallerlekkerste broodje, of iets anders dat nog enigszins praktisch lopend op straat op te eten is?quote:
Ik zie de Charcuterie op de kaart staan, en dat zijn flinke prijzen voor 40gram.. Mortadella is echt geen 5 euro voor 40 gram waard. dat is 12,50 euro per honderd gram oftewel 125 euro kg. dat is ongeveer 100 euro meer dan de inkoopprijs. Pizza van 19,50 en gazpacho van 15 euro? Ok goed eten kost geld en een goed restaurant haalt er een flinke marge op, maar ik vind ze hier wel erg hoog. Want zo ingewikkeld zien de meeste gerechten er op de kaart niet uitquote:Op woensdag 2 juli 2014 21:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Even te lui om de foto's al te uploaden enzo, maar heb leuk en lekker gegeten.
Niet vergelijkbaar met parkheuvel, wel vergelijkbaar met restaurant 70.
En wat mij betreft dus helemaal prima.
Alleen jammer dat de tuin "weg" is en pas 1 september de nieuwe veranda open gaat.
Ik ga de tuin wel missen....
Zolang het eten lekker is en het niet bezwarend duur is zodat je kan genieten is het prima ;-)quote:Op vrijdag 4 juli 2014 18:40 schreef RobinOok het volgende:
Eens, de prijs is inderdaad wat aan de hoge kant.
Het viel me uiteindelijk mee omdat we gratis champagne kregen ter ere van de opening en ik een kleine versie van het hoofdgerecht nam. Maar echt goedkoop is het niet.
Al ben je er zelf bij als je zo'n pizza of groentesoepje bestelt.
quote:Op vrijdag 4 juli 2014 18:44 schreef mytec het volgende:
[..]
Zolang het eten lekker is en het niet bezwarend duur is zodat je kan genieten is het prima ;-) En inderdaad groentesoep maak je zelf thuis en pizza haal je bij een italiaan ;-)
Noem je nou net de zaak waar ik geirriteerd ben weggelopen omdat het Chinese meisje (die vloeiend Nederlandse sprak) achter de counter mijn vraag verkeerd aan een collega doorgaf terwijl ik erbij sta en ik daarvoor tot drie maal toe het voor haar woord voor woord herhaal, zodat ze alle tijd heeft het goed in zich op te nemen.quote:Op vrijdag 4 juli 2014 18:01 schreef RobinOok het volgende:
Moeilijk, ik weet zo gauw niks anders te verzinnen dan : http://www.boguette.nl/
Maar heb het nog steeds niet zelf uitgeprobeerd.
Ja, hoi vanaf de stoep:quote:Op vrijdag 4 juli 2014 18:01 schreef RobinOok het volgende:
Moeilijk, ik weet zo gauw niks anders te verzinnen dan : http://www.boguette.nl/
Maar heb het nog steeds niet zelf uitgeprobeerd.
Niks geen sorry, ik hád ook even online naar de openingstijden kunnen kijken voordat ik helemaal van de Nieuwe Binnenweg naar de Botersloot sjokte.quote:Op vrijdag 4 juli 2014 19:48 schreef RobinOok het volgende:
Oooh, wat erg! Sorry!
Hoewel, volgens Iwanius waarschijnlijk een lucky escape.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |