abonnement Unibet Coolblue
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 7 juli 2014 @ 12:55:40 #76
163650 Greys
pi_142001652
Hoeveel minuten is dat dan per begeleidend persoon? En waarom krijg je dan de tweede keer een andere 'begeleider'? Of begrijp ik het niet goed en was dit op verschillende dagen?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_142001750
quote:
14s.gif Op maandag 7 juli 2014 12:55 schreef Greys het volgende:
Hoeveel minuten is dat dan per begeleidend persoon? En waarom krijg je dan de tweede keer een andere 'begeleider'? Of begrijp ik het niet goed en was dit op verschillende dagen?
Was op verschillende dagen, vandaar keer 1 en keer 2. Had misschien duidelijker neer moeten zetten. Kan vanaf 25 minuten, maar ook meer.
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 7 juli 2014 @ 13:04:09 #78
163650 Greys
pi_142001894
Oh nee geeft niet, ik las het gewoon alsof dit beide keren op je verjaardag was, my mistake :P
Het klinkt wel heel fijn! Ik vind idd die gewone drijfsessies al lekker, dit klinkt nog beter. Maar dan zou ik geloof ik wel liefst één van de dames hebben om te begeleiden. Stom eigenlijk, want je loopt heel de dag naakt tussen dames en heren en dan heb ik er nul moeite mee, maar één op één alleen in dat donkere badje zou ik me anders te ongemakkelijk voelen en niet ontspannen :D :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_142002183
quote:
14s.gif Op maandag 7 juli 2014 13:04 schreef Greys het volgende:
Oh nee geeft niet, ik las het gewoon alsof dit beide keren op je verjaardag was, my mistake :P
Het klinkt wel heel fijn! Ik vind idd die gewone drijfsessies al lekker, dit klinkt nog beter. Maar dan zou ik geloof ik wel liefst één van de dames hebben om te begeleiden. Stom eigenlijk, want je loopt heel de dag naakt tussen dames en heren en dan heb ik er nul moeite mee, maar één op één alleen in dat donkere badje zou ik me anders te ongemakkelijk voelen en niet ontspannen :D :@
Dat is toch helemaal geen probleem hoor. Ik hoor vaak dat mensen een voorkeur hebben bij massages of andere behandelingen. Je vraagt gewoon netjes wie het doet en als het je niet bevalt, dan boek je niet. Vinden ze helemaal niet raar.

Ik vond het super tof, dus als je gaat, laat maar weten wat je er van vond :) Ik moet sowieso in Juli weer terug vanwege de WK-actie. :D
pi_142002293
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juni 2014 23:48 schreef Cat22 het volgende:
Net terug van een dagje Wellnessboot in Mill.
We hadden het gecombineerd met een hotelovernachting. Als je voor in totaal 99 euro hotel en sauna voor 2 personen kunt doen, en dan nog drie losse tickets erbij krijgt loont het de moeite. :)

Hotel was prima, vriendelijke ontvangst en prima kamer. Ik denk wel dat we in een nieuwere vleugel zaten, zwart hout ipv mahonie. En zo'n hippe badkamer zonder deur (en de douchedeur moest je delen met de wc. De ruimtes zaten naast elkaar en ervoor zat 'een halve' schuifdeur.)
Ontbijtbuffet was prima: broodjes, eitjes in alle soorten, diverse soorten beleg, yoghurt en fruit, zoete hapjes en... Prosecco. :9

Na een uitgebreid ontbijt op het terras, dan kijk je mooi tegen de boot aan, en het vliegtuig waarin twee hotelkamers gesitueerd zijn, togen we naar de sauna.
Tip: de Fitland groep bestaat 30 jaar, t/m 1 oktober kun je drie losse sauna entrees kopen voor in totaal 30 euro.

Vriendelijk ontvangen aan de balie, je krijgt een bandje om waarmee je je kluisje kunt openen en je bestellingen kunt doen. We liepen meteen tegen de rondleiding aan dus meegewandeld. Dat is wel fijn, want er zijn flink wat hoogteverschillen en verdiepingen. Maar het complex is ook niet zo groot dat je verdwaalt. En door de diverse gangen voelt het zelden te druk, terwijl er toch best wat mensen binnen waren.

Er zijn diverse sauna's: panoramasauna van 80 graden, citrussauna van 70 graden (vonden wij de minste, er was weinig citrus te bekennen), infrarood sauna, diverse stoomcabines (die met munt is lekker fris!), een saunagrot waar je rhassoul en floating kunt doen, zeezout stoomcabine en waar je lekker kunt scrubben.

Verder meer dan genoeg kleerhaakjes, douches en whirlpools. En ontzettend veel ligplekjes in evenveel hoekjes! Ligbedden, soort opblaasstoelen, fatboys, hangmatten, cocoons: you name it, they have it! Veel van die zaken waren buiten en vandaag was het heerlijk weer. Ik zag binnen niet echt veel zit/ligmogelijkheden, buiten het restaurant dan, en kan me voorstellen dat het bij slecht weer druk kan aanvoelen.
Je mag een eigen flesje meenemen, ga ik de volgende keer doen, want ik heb maar één waterpunt gezien en elke keer op en neer lopen is ook niet fijn. Wel prettig dat je in het restaurant vrijelijk water mag pakken.

We begonnen in de panoramasauna, lekker liggen rondkijken over het terrein.
Daarna een rondje gewandeld waarna het tijd was voor onze geboekte behandelingen: fruity peel (lekkere scrubbehandeling met een beetje massage erbij, suuuuper zacht velletje!) en daarna een gratis sessie op het hydromassagebed. Dat is een waterbed wat je masseert met jetstreams. Je kunt verschillende standjes instellen, ik heb me die 20 minuten prima geamuseerd, maar had er zelf geen 12,50 er niet voor neergeteld.

Vervolgens tijd voor de eerste opgieting. Ik heb vaker opgietingen meegemaakt, wel telkens bij dezelfde sauna, dus niet veel vergelijkingsmateriaal. Maar vond het hier echt een stuk minder.
Ik ben gewend aan twee rondes: eerste ronde met een geur langzaam temperatuur opbouwen, pauze met wat fruit en daarna snel naar het hoogtepunt.
Hier werden drie of vier geuren achter elkaar gebruikt, geen pauze, geen fruit. En DRUK! Er werden vooraf kaartjes uitgedeeld, maar naar mijn mening een stuk of 10 teveel. Het zat hutje mutje in de sauna, echt niet prettig. Bij de aufguss zit ik altijd onderaan, is mij heet genoeg. Vandaag zijn we twee keer geweest, de tweede keer ben ik bovenaan gaan zitten en ervoer toen enigszins wat ik bij mijn andere sauna op de eerste rij ervaar.
Iedere sauna zal zijn eigen rituelen hebben, maar deze saunameesters kwamen op mij gehaast over, namen geen tijd om de waterdamp zich te laten ontwikkelen, waardoor de wappers maar half zo effectief waren. Zonde.

Vervolgens het stoombad gedaan, lekker fris met munt, diverse ligplekjes geprobeerd en een hapje gegeten. Ik had een salade met kip. Erg lekker, erg fris en goed geprijsd. We kregen er ieder twee sneden brood bij en dat vulde prima. De bediening was keurig en snel, het was op dat moment ook niet druk.
We haalden aan de buitenbar ook een smoothie, die viel tegen (zie kritiekpunten).

Leuk waren de wisselbaden, koud en warm naast elkaar, kon je fijn afwisselen. Scrub was ook prima, heerlijk graaien in de schaal, zo hoort dat.

Om zeven uur begon de gratis floating sessie. Die waren er twee per dag en er waren tien plaatsen. Gelukkig zaten we op tijd klaar voor de kaartjes, sommigen moeten teleurgesteld worden. Wij werden het ook....
Met tien mensen werden we met nekkussen en floater naar het kruidenbad gedirigeerd, toen we met z'n allen erin lagen was het lijf-aan-lijf. De saunameesteres zette een bandje met muziek en tekst aan. Tekst was onverstaanbaar, had ze ons al voor gewaarschuwd, en zij ging naar de rhassoul groep. En daar dobber je dan.... je krijgt een floater van je buurman in je oor (je hoopt ten minste dat het een floater is :X ), of botst tegen iemand anders zijn lichaam aan. Sardientjes in een blikkie! Dan betaal ik liever 7,50 voor een sessie met maximaal 7 mensen in een zwembad wat vier keer zo groot is. Met een medewerker die je begeleidt en zodanig het water manipuleert dat je ook nog een massagesensatie krijgt.
Het meest bizarre is, dat in het overdekte zwembad ook floaters beschikbaar zijn. Daar is het niet donker genoeg voor het meditatieve moment en de watertemperatuur is er wat lager, maar ik drijf 48568 keer liever daar rond! Hoef ik me geen zorgen te maken over ongewenste intieme contacten.

Om het goed te maken gingen we een toetje eten in het restaurant, want men had een limoncello parfait. :9
Helaas voor ons waren wij niet de enigen.... Na enige tijd konden we de aandacht trekken van het personeel en vroegen we de kaart. We zaten in het lounge gedeelte, lekker op de banken. Toen we het toetje wilden bestellen, bleek dat niet mogelijk te zijn, dat mocht alleen in het restaurant. Wat overvol zat, dus onze namen werden opgeschreven en ze kwamen ons halen zodra er plek was. Je mocht bijna niks nuttigen op de banken, ook geen broodjes. Opvallend dat even verderop een stel heerlijke wraps zat te eten....
Tafel kwam na een kwartier vrij, met ons werden nog twee setjes opgeroepen en wij stonden te wachten tot het personeel uitgediscussieerd was over wie waar kon zitten. Een collega van serveerster1 kwam de bestelling opnemen: ' u wil alleen een toetje? Dat had prima op de banken gekund!' Ja, dat dachten wij ook, maar je collega dacht daar anders over, dus vandaar dat we ruim een kwartier moesten wachten op een tafel :') . Er werd gevraagd wie het was, verder geen excuus. Toetje kwam redelijk snel en was heerlijk!

Daarna nog een rondje citrussauna gedaan, die viel tegen, lekker afgedouched en naar huis.

Al in al: ik kom er zeker nog eens terug (al was het maar omdat ik nog drie kaartjes heb :P ) maar bij de flaoting zien ze me niet meer en ik ben benieuwd of de aufguss een volgende keer beter gaat bevallen.
Op de incidentjes na is het een prettige, lichte, schone sauna, genoeg keuzes in cabines en met zeer vriendelijk personeel.

Positief:
- variatie in sauna's
- schoon en netjes
- ontspannen sfeer
- ruim plek om buiten te zitten
- voelt niet massaal
- lekker eten in het restaurant, uitgebreide kaart


Negatief:
- Opgieting gaat erg gehaast, eerste keer was voor mij echt niet warm genoeg. EN DRUK, niet fijn als je hutje mutje moet zitten.
- gratis floating sessies vind ik een aanfluiting (zie verslag)
- prijs/kwaliteitverhouding van eten en drinken niet altijd goed: 3,70 voor een klein glaasje smoothie wat ze voor onze neus uit een supermarktfles schonk is echt teveel. En dat maar dat rietje en schijfje sinaasappel wat werd toegevoegd echt niet goed. De goed gevulde kipsalade is met een euro of 16 naar saunabegrippen dan wel weer prettig geprijsd.
- bij topdrukte in het restaurant lopen zaken soms door elkaar.
Die floater van je buurman in je oor _O- :'( _O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 7 juli 2014 @ 13:17:48 #81
163650 Greys
pi_142002298
quote:
0s.gif Op maandag 7 juli 2014 13:13 schreef kahlie het volgende:

[..]

Dat is toch helemaal geen probleem hoor. Ik hoor vaak dat mensen een voorkeur hebben bij massages of andere behandelingen. Je vraagt gewoon netjes wie het doet en als het je niet bevalt, dan boek je niet. Vinden ze helemaal niet raar.

Ik vond het super tof, dus als je gaat, laat maar weten wat je er van vond :) Ik moet sowieso in Juli weer terug vanwege de WK-actie. :D
Ik kom daar zoooooo graag O+ Over een week mag ik weer (mocht 8 weken niet ivm hechtingen in schouder) en ik kan niet wachten. Wat is de WK-actie? Heb ik een nieuwsbrief gemist? :o
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_142002332
quote:
14s.gif Op maandag 7 juli 2014 13:17 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik kom daar zoooooo graag O+ Over een week mag ik weer (mocht 8 weken niet ivm hechtingen in schouder) en ik kan niet wachten. Wat is de WK-actie? Heb ik een nieuwsbrief gemist? :o
Stond niet in nieuwsbrief. }:| Hoorde van iemand die het op de Facebook Pagina had gezien. Heb geen persoonlijke Facebook. :( Zolang NL in het WK zit krijg je een voucher om Juli nogmaals gratis te komen. Voucher Geldig t/m 31 Juli. Ik dacht dat het alleen op speeldagen was, maar het was gewoon zolang ze nog spelen.
pi_142005217
quote:
1s.gif Op maandag 7 juli 2014 13:17 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Die floater van je buurman in je oor _O- :'( _O-
Ik was hem net vergeten. :'( :X
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_142010301
Iemand al ervaring met Fitland XL in Helmond? Zag daar een leuke deal icm overnachting van langskomen.
pi_142027255
quote:
0s.gif Op maandag 7 juli 2014 17:08 schreef Joenes het volgende:
Iemand al ervaring met Fitland XL in Helmond? Zag daar een leuke deal icm overnachting van langskomen.
1 pagina terug :P

quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 08:04 schreef Memento-Mori het volgende:
Afgelopen weekend naar Fitland Helmond geweest Inc overnachting. Heeft veel overeenkomsten met Mill qua interieur, vrij nieuw nog allemaal en vooral heerlijk rustig. Maand geleden gereserveerd, wilde eerst Mill maar die zat al vol, Helmond plaats genoeg.

Zaterdag aan het eind vd mmiddag aangekomen, ingecheckt in het hotel en door naar het saunagedeelte. Het zit op de eerste en tweede etage, op de eerste etage zit kruidentempel(bad), stoomcabine mint, infraroodsauna, rasul ruimte, zwembad (deels binnen, deels buiten), wisselbaden, warm voetenbad, opgietsauna en kelosauna.

Op tweede etage panoramasauna en een 95° sauna, cocoonrustruimte en n andere rustruimte met kussens, ligplaatsen etc. Ook is er een buitenterras waar zwembad deels zit en een whirlpool en daar is tevens het terras van het restaurant.

Zaterdag was t ook opgietingendag, elk uur een opgieting allemaal verzorgd door opgieters van verschillende Fitland sauna's, ben er naar drie geweest, leuke thema's en heerlijke geuren. Opgietsauna zat vnml vol met de collega's en aanhang van de opgieters. Mijn vriend is niet van opgietingen en zat tijdens de opgietingen steeds alleen in sauna's of baden, zo rustig was het.

Gegeten in het restaurant, heerlijke soep en heerlijk hoofdgerecht, bediening etc vlot, prijzen normaal. Daarna overnacht en zondag weer n dag sauna, ditmaal had ik een koffierasul geboekt en een hot stone massage. Rasul was heerlijk, scrubben met n koffiescrub , in laten werken en tijdens het inwerken kwam de medewerker in het stoombad wapperen, heerlijk die warme druppels op je huid, afspoelen en insmeren met een superlekker ruikende chocoladeolie, die je voor 5euro, 150ml ook kon kopen als je rasul had gedaan (heb ik gekocht). Na afloop van de rasul kregen we koffie of thee en mokkaboontjes. Hierna gelunched, wederom niets mis mee.

Nog n opgieting gedaan en toen was het tijd voor de massage, eerste massage ooit, had 25min genomen en hoewel het best fijn en ontspannend was, was dat voor mij lang genoeg. Dag daarna afgesloten met nogmaals een opgieting.

Conclusie : fijne sauna, netjes, goed eten en maar vooral heeeeeerlijk die rust. Kaartjes voor opgieting niet no dig en buiten de opgieting zat je eigenlijk vrijwel altijd alleen in de sauna of n bad. Kan dat dit straks wel drukker wordt wanneer Helmond wat bekender wordt maar echt n he ontspannen weekend gehad.
pi_142141148
Hoi,

Ik heb hier een cadeaubon liggen, die ik zelf niet ga gebruiken.
Hiermee kunnen 2 personen naar een thermen sauna.
Stuur maar een berichtje als iemand interesse heeft, dan stuur ik het gratis op ;)

Met vriendelijke groet,

Allroms


[ Bericht 3% gewijzigd door allroms op 10-07-2014 23:43:34 (cadeaubon is weg!) ]
pi_142880310
Weet iemand misschien hoe het is met de rolstoeltoegankelijkheid van Elysium in Bleiswijk? Ik wil daar naar toe maar weet niet of dat te doen is met een rolstoel en ik kan er eigenlijk niets over vinden op hun website;(
  woensdag 30 juli 2014 @ 13:12:11 #88
62913 Blik
The one and Only!
pi_142880623
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:02 schreef KnalPoenani het volgende:
Weet iemand misschien hoe het is met de rolstoeltoegankelijkheid van Elysium in Bleiswijk? Ik wil daar naar toe maar weet niet of dat te doen is met een rolstoel en ik kan er eigenlijk niets over vinden op hun website;(
Pak de telefoon :)
pi_142881200
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:02 schreef KnalPoenani het volgende:
Weet iemand misschien hoe het is met de rolstoeltoegankelijkheid van Elysium in Bleiswijk? Ik wil daar naar toe maar weet niet of dat te doen is met een rolstoel en ik kan er eigenlijk niets over vinden op hun website;(
Kun je ook kleine stukjes uit je rolstoel? Ander zou ik het, persoonlijk, niet doen eigenlijk.
Mokkel met stuntstok
pi_142884718
Ik probeer al de hele morgen te bellen maar het is blijkbaar druk want ik kom er niet doorheen vandaar dat ik het hier vraag. Maar ik kan dus niet kleine stukjes uit mijn rolstoel maar er gaat wel iemand mee die me eventueel kan tillen mocht dat nodig zijn. Maar niemand weet dus of er bv speciale douchestoelen aanwezig zijn oid? Of dat er veel trapjes en opstapjes zijn of hoe breed de deuren van de sauna's zijn?
pi_142885237
ik ben er een keer geweest maar moest even foto's zoeken om te zien welke het nu ook alweer was

en bij deze herkende ik de sauna weer:


daar zagen we een man volledig kopje onder gaan toen hij mis stapte op 1 van die stenen.
je zou verwachten dat het water maar zo'n 20cm diep was, maar hij verdween gewoon volledig onderwater :o

belachelijk dat ze dat water zo diep hebben gemaakt, die stenen zijn ook nog eens lekker glad als ze nat zijn...

daarmee vind ik Elysium de onveiligste sauna waar ik ooit ben geweest :Y

er zijn wel een aantal baden (kruidenbad, bubbelbaden) die je via een trapje moet bereiken. voor de rest niet zo op gelet :)
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ ლ(ಠ益ಠლ) ٩͡๏̯͡๏۶ ಠ_ಠ ᕕ( ᐛ )ᕗ
pi_143805079
Gisteren voor het eerst in jaren weer eens bij de Zwaluwhoeve geweest.

Kort gezegd: Zwaluwhoeve is tof

Lang gezegd:
We gingen er heen met een bon die ik van mijn schoonzus heb gekregen. Gratis toegang, dus ach we wilden het wel weer eens proberen. Eerder had je boven de ontvangstkamer, waar je thee of koffie kon krijgen. En beneden de kleedkamers. De kleedkamers zitten nu boven, zeer ruim opgezet en met een mooie doucheruimte. Waar de kleedkamers zaten zit nu een infraroodsauna, een tepedarium ( ? ) en een kleine sauna. Voor de rest is er binnen weinig veranderd (kijk maar naar oude reviews als je het niet kent :P).

Buiten zijn er een paar tonsauna's bij gekomen met geuren, een rozensauna, een lavendelsauna, een kelo en een kleine infrarood. Verder daar ook een stuk of 5 hottubs (zo zalig!) en achterin een strand (bij mooi weer lekker uit de wind goed toeven).

Wat gelijk opviel was dat het niet meer afgeladen vol was in de sauna's. En het wordt nog beter, want ze zijn nog aan het verbouwen. Dus wat dat betreft net zo goed als de Veluwse Bron of Bussloo. Wat (zeer) positief uitkwam was de bediening. Rond 14:00 (na één sauna) wilden we even wat eten en drinken en van zitten tot kunnen beginnen met eten kostte ze 3~4 minuten. En dat voor een warme chocomel met slagroom, een cider, een tosti (lekker groot op turks brood) en een portie bitterballen. Later op de dag duurde het soms iets langer, maar het kwam bij lange na niet in de buurt van de lange wachttijd bij de Veluwse Bron.
pi_143806952
Nog een tip: als je nu naar de Veluwse Bron of Elyssium gaat, krijg je bij het weggaan een bon voor gratis toegang voor de zustersauna mee, wel geldig tot slechts 14 dagen . Dus als je bij de VB komt mag je naar het Elyssium en vice versa.

Ik heb hier nog 2 bonnen als iemand naar de VB wilt. In ruil vraag ik de bonnetjes voor Elyssium die je na afloop krijgt.
pi_143813454
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 10:38 schreef bigfoot1972 het volgende:
Nog een tip: als je nu naar de Veluwse Bron of Elyssium gaat, krijg je bij het weggaan een bon voor gratis toegang voor de zustersauna mee, wel geldig tot slechts 14 dagen . Dus als je bij de VB komt mag je naar het Elyssium en vice versa.

Ik heb hier nog 2 bonnen als iemand naar de VB wilt. In ruil vraag ik de bonnetjes voor Elyssium die je na afloop krijgt.
Of naar de Zwaluwhoeve, ook van hun nu :)
  maandag 25 augustus 2014 @ 14:37:22 #95
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_143813507
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 10:38 schreef bigfoot1972 het volgende:
Nog een tip: als je nu naar de Veluwse Bron of Elyssium gaat, krijg je bij het weggaan een bon voor gratis toegang voor de zustersauna mee, wel geldig tot slechts 14 dagen . Dus als je bij de VB komt mag je naar het Elyssium en vice versa.

Ik heb hier nog 2 bonnen als iemand naar de VB wilt. In ruil vraag ik de bonnetjes voor Elyssium die je na afloop krijgt.
Hoe lang loopt die actie?
pi_143916300
quote:
99s.gif Op maandag 25 augustus 2014 14:35 schreef stbabylon het volgende:

[..]

Of naar de Zwaluwhoeve, ook van hun nu :)
Misschien ook van hun maar op de bon staat : gratis naar de VB en dus niet gratis naar de ZH

quote:
1s.gif Op maandag 25 augustus 2014 14:37 schreef Helsinki het volgende:

[..]

Hoe lang loopt die actie?
Geen idee hoe lang ze ermee doorgaan. Ik denk niet heel lang meer.
  maandag 8 september 2014 @ 01:06:20 #97
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_144300414
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_144303836
quote:
De sauna als theater. Ik vind opgietingen prettig en een beetje showgevoel is prima, maar geen keiharde muziek graag :N
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 8 september 2014 @ 21:08:27 #99
63722 z80
I fink you freaky
pi_144328425
quote:
eens aan mijn college vragen of hij er ook bij betrokken is. met het nk doet hij wel altijd mee. en ik dacht ook met het ek.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
pi_145001418
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 21:08 schreef z80 het volgende:

[..]

eens aan mijn college vragen of hij er ook bij betrokken is. met het nk doet hij wel altijd mee. en ik dacht ook met het ek.
Heb je het nog gevraagd?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')