Programma rond de onstuimige en wilde keuken van
Wouter Klootwijk.
![w983.78e3b.jpg]()
Vanaf
vrijdag 2 mei elf weken lang om
20.25 uur op Nederland 2, een nieuw seizoen van langzame tv met mooie filmpjes en sterke verhalen. Verslaggever Wouter Klootwijk verruilde zijn keuken van beton voor een schaftkeet op wielen.
Groot nieuws: een vreselijke plaag onder water blijkt een goudmijn voor zoetwatervissers.
Klein nieuws: een kip kan ook een haantje wezen.
Oud maar vergeten nieuws: rotte vis is goed voor culinaire hoogstandjes. Al voor de geboorte van Christus wisten de Chinezen het al. En de Romeinen.
In De Wilde Keuken worden uien gebakken en de keet wordt verbouwd tot frietkot waarin een sensationeel verhaal wordt verteld over patat. Wie zijn de begerigste patates frites liefhebbers ter wereld? Drie keer raden, drie keer mis. En tomatenketchup? Ook mis.
In De Wilde Keuken antwoorden op alle vragen waarvan je niet eens wist dat je het antwoord weten wou.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer