Euh, ja, maar wat heb je met het water gedaan waar je de asperges in gekookt hebt?quote:Op zondag 11 mei 2014 18:16 schreef PluisigNijntje het volgende:
Piet, we hebben vandaag asperges gegeten. Ik heb de schillen en kontjes bewaard in een tupperware bakje met wat water erop. Kan ik daar morgen of dinsdag nog soep van trekken?
Ik heb wel eens wat gelezen in een AH krantje dat er koekjes van te maken zijn. Even snel een rcept voor je gezocht :quote:Op dinsdag 13 mei 2014 13:23 schreef Gwywen het volgende:
Piet, mijn dochter wil 's morgens ineens geen Brinta meer eten maar brood, en nu zit ik met 8 pakken Brinta opgescheept.
Wat zou ik daar, behalve Brinta-smoothies (heel lekker trouwens, en van de Brinta merk je niks!), nog van kunnen maken?
Apple crisp maken Heel simpel en erg lekker.quote:Op dinsdag 13 mei 2014 13:23 schreef Gwywen het volgende:
Piet, mijn dochter wil 's morgens ineens geen Brinta meer eten maar brood, en nu zit ik met 8 pakken Brinta opgescheept.
Wat zou ik daar, behalve Brinta-smoothies (heel lekker trouwens, en van de Brinta merk je niks!), nog van kunnen maken?
Niemand?quote:Op dinsdag 13 mei 2014 13:34 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb een roodbaarsfilet met huid die ik morgen met spinazie en iets aardappeligs wil eten. Wat zal ik eens met de vis doen?
Zouten peperen en bloemen en op de huid krokant bakken vind ik het lekkerstequote:Op dinsdag 13 mei 2014 13:34 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb een roodbaarsfilet met huid die ik morgen met spinazie en iets aardappeligs wil eten. Wat zal ik eens met de vis doen?
Ik heb als kind al geen brinta willen eten, dus geef je dochter groot gelijk. Je zou het door brooddeeg kunnen doen als je zelf brood maakt (1 deel brinta op 3 delen broodmeel)quote:Op dinsdag 13 mei 2014 13:23 schreef Gwywen het volgende:
Piet, mijn dochter wil 's morgens ineens geen Brinta meer eten maar brood, en nu zit ik met 8 pakken Brinta opgescheept.
Wat zou ik daar, behalve Brinta-smoothies (heel lekker trouwens, en van de Brinta merk je niks!), nog van kunnen maken?
Denk het wel als je niet teveel water hebt gebruiktquote:Op zondag 11 mei 2014 18:33 schreef PluisigNijntje het volgende:
Ah, dat is slim . Ik heb het kookvocht ook nog, daar wil ik de schillen in trekken en dan soep maken. Met nog wat verse asperges erdoor geeft dat toch ook wel genoeg smaak?
Gewoon frituren en dan wat citroen of remoulade saus erbij?quote:Op dinsdag 13 mei 2014 13:00 schreef d4v1d het volgende:
Kent iemand een lekker recept met gefrituurde inktvisringen(calemari )
Moet eigenlijk ook weer niet al te moeilijk zijn of heel lang duren want daar heb ik geen zin in
Ik heb geen frituur. Je kan die ringen toch met dat krokante laagje eromheen toch bij de appie kopen uit de diepvries en dan in de oven of wat dan ook?quote:Op woensdag 14 mei 2014 12:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Gewoon frituren en dan wat citroen of remoulade saus erbij?
Doe een fles olie in een grote pan en frituur ze daarin?quote:Op woensdag 14 mei 2014 12:25 schreef d4v1d het volgende:
[..]
Ik heb geen frituur. Je kan die ringen toch met dat krokante laagje eromheen toch bij de appie kopen uit de diepvries en dan in de oven of wat dan ook?
dat wordt niet lekkerquote:Op woensdag 14 mei 2014 12:25 schreef d4v1d het volgende:
[..]
Ik heb geen frituur. Je kan die ringen toch met dat krokante laagje eromheen toch bij de appie kopen uit de diepvries en dan in de oven of wat dan ook?
Je moet ze niet in beslag doen, dat is ranzig. Alleen even bloemen is genoeg.quote:Op woensdag 14 mei 2014 12:27 schreef Ferdii het volgende:
[..]
dat wordt niet lekker
die dingen hoor je gewoon te frituren. Of anders zelf maken van bier beslag en pijlstaart inktvisjes, frituren in pannetje met zonnebloem olie
ik vind ze zo toch een stuk lekkerderquote:Op woensdag 14 mei 2014 12:53 schreef Bramito het volgende:
[..]
Je moet ze niet in beslag doen, dat is ranzig. Alleen even bloemen is genoeg.
Hier een goed filmpje:
En nee ze hoeven niet op een broodje.
Zo kan het ook, maar dat is niet mijn ding. Ieder z'n smaak.quote:Op woensdag 14 mei 2014 14:37 schreef Ferdii het volgende:
[..]
ik vind ze zo toch een stuk lekkerder
ben alleen wel benieuwd waar je die grote pijlstaart inktvis kan kopen zoals in jouw filmpje Ik sta altijd met stuk of 6/7 van die kleintjes te kutten, is 6 keer zoveer werk
kleintjes gegrilled, of gestoofd in wijn zijn ook erg lekker jaquote:Op woensdag 14 mei 2014 15:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Waarom kleintjes aan ringen snijden, gewoon grillen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |