Quinoa is een vrij smaakloos graan. Maar het is wel gezond. Ik heb het van het weekend nog gemaakt in gevulde spitskool rolletjes. Gewoon door het gehakt heen. Dan vind ik het wel lekker. Het is iig geen mondvol smakeloze korrels.quote:
Ottolenghi:quote:Op zaterdag 3 mei 2014 20:38 schreef Ferdii het volgende:
Heb je nog een origineel idee om portobellos mee te vullen?
Waar haal je die kippenhuid?quote:Op zaterdag 3 mei 2014 15:18 schreef JEFFreal het volgende:
Ik heb een kilo buikspek met zwoerd. Hoe maak ik hier een lekkere babi pangang spek van?
Ook heb ik een kilootje kippenvelllen
[ afbeelding ]
Frituren of bakken?
Het is echt goor inderdaad. Vind het net vogelvoer!quote:Op maandag 5 mei 2014 13:12 schreef RobinOok het volgende:
Was quinoa maar smakeloos, maar dat is het niet, het is vies.
Dus het gaat er niet om smaken toe te voegen maar de vieze smaak te overheersen.
Waarom zou je iets eten wat vies smaakt?
Neem dan gewoon iets wat wel lekker is.
F&F / Het Moestuintopic #12 - de planten buiten zetten!quote:Op woensdag 7 mei 2014 13:04 schreef rhubarb het volgende:
Ik ben alleen nog niet zo ervaren met een moestuin.
Ik week bonen nooit, kook ze gewoon gaar.quote:Op woensdag 7 mei 2014 18:28 schreef sirdanilot het volgende:
Piet, ik ben bruine bonen aan het weken. Volgens de verpakking moet dit 8 uur. Stort de wereld in als ik het maar 6 uur doe en ze evt. ietsjes langer kook?
Het mag wel, maar het hoeft niet. Koken duurt wel langer trouwens.quote:Op woensdag 7 mei 2014 18:31 schreef sirdanilot het volgende:
Oh? Ik dacht dat dat niet mocht omdat dat nu eenmaal niet is toegestaan
En ik maar nodeloos zitten wachten hier
Weken kan ook in de magnetron dat gaat een stuk sneller.Google maar eens.quote:Op woensdag 7 mei 2014 18:28 schreef sirdanilot het volgende:
Piet, ik ben bruine bonen aan het weken. Volgens de verpakking moet dit 8 uur. Stort de wereld in als ik het maar 6 uur doe en ze evt. ietsjes langer kook?
Ik doe het al mijn hele leven zonder. Snelkookpannen is zoiets als Cabrio rijden, mensen zweren erbij of mensen haten het.quote:Op donderdag 8 mei 2014 15:23 schreef Puckzzz het volgende:
Piet, ik denk erover om een snelkookpan aan te schaffen. Is dit echt een goede toevoeging in de keuken of niet?
Neem een vleesthermometer.quote:Op donderdag 8 mei 2014 14:51 schreef JaafkeEHV het volgende:
Piet,
hoe krijg je in de beef wellington de beef mals maar toch gaar?
bij mij is het of goed deeg en een taaie kauwgom bal, of goed vlees en een vies velletje
Hoeveel graden moet het dan zijn? een therometer is een, ermee kunnen werken is twee.quote:Op donderdag 8 mei 2014 16:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Neem een vleesthermometer.
Verder
Ik rijd ook Cabrio en wil niets anders meer kuch...oud Golfje uit '96 hoor!quote:Op donderdag 8 mei 2014 16:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik doe het al mijn hele leven zonder. Snelkookpannen is zoiets als Cabrio rijden, mensen zweren erbij of mensen haten het.
Enige waarvan ik denk dat ik het zou gebruiken als ik er eentje had is voor Wecken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |