Het is ook erg goed om veel kool te eten, zijn we genetisch op geprogrammeerd omdat we het al zo lang eten. Goed voor je darmen en darmflora ook. Betaalbaar, lekker, in veel variaties te koop en goed voor je. Fuck Superfood, eet meer koolquote:Op donderdag 24 april 2014 10:30 schreef sirdanilot het volgende:
Ik vind álle soorten kool lekkerder dan witte kool
Van witte kool moet je zuurkool maken en verder niks. Spitskool is altijd al een verfijndere/lekkerdere keuze dan witte kool, ook als het recept om witte kool vraagt. Volgens mij hebben wij in NL ook meer soorten kool voorhanden dan in veel andere landen.
Ik denk eigenlijk, dat als je het goed droogt je er evengoed wel lekkere nasi mee kunt maken hoor. Maar anders misschien blenderen en pannenkoekjes van bakken? Ik weet niet, heb niks leuks paraat.quote:Op donderdag 24 april 2014 09:59 schreef minilot het volgende:
Voor Robin:
Ik heb net per abuis bastmatirijst net een paar minuten te ver doorgekookt. Ik wilde er vanavond nasi mee maken, maar dat lukt nu niet meer. Ik heb het zo snel mogelijk met flink omscheppen op een houten plank afgekoeld, maar het is echt te zacht om vanavond op te bakken. Het is geen rijstpap en de korrels zijn min of meer nog heel, maar nasi lukt dus niet meer. Heb je nog een leuk idee ervoor? Anders gaat het vanavond de prullenbak in.
Ik wist dat ik zo'n opmerking zou krijgen Ik kan het verschil tussen sate- en pindasaus niet onthouden dus ik gokte maar wat. De verkeerde gok dus.quote:
Pindakaas, (kokos)melk, ketjap, sambal.quote:Op donderdag 1 mei 2014 19:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik wist dat ik zo'n opmerking zou krijgen Ik kan het verschil tussen sate- en pindasaus niet onthouden dus ik gokte maar wat. De verkeerde gok dus.
Kan gewoon azijn ook?quote:Op zaterdag 3 mei 2014 15:51 schreef RobinOok het volgende:
Oven: http://www.aziatische-ingredienten.nl/babi-pangang-recept/
Misschien, maar denk het niet. Maar in dit recept zou ik zeggen sake kan ook, sherry, cognac, whiskey, vodka zou ik ook aandurven.quote:Op zaterdag 3 mei 2014 18:19 schreef JEFFreal het volgende:
Sorry las wijnazijn maar het is rijstwijn. Kan ik dat in de supermarkt kopen?
Ik heb net deze salade op, erg lekker!quote:Op zaterdag 3 mei 2014 18:33 schreef emmyemmy het volgende:
Ik heb een kilo verse witte asperges van m'n opa gekregen. Heb jij nog lekkere ideeen? Wilde sowieso asperges met ham en ei maken, maar wil er nog wat andere dingen mee maken. Mijn vriend heeft een hekel aan 'zacht' eten, dus dat is nogal lastig met asperges
taotjo <3 dat eten we zó graag bij van allesquote:Op zaterdag 3 mei 2014 19:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Misschien, maar denk het niet. Maar in dit recept zou ik zeggen sake kan ook, sherry, cognac, whiskey, vodka zou ik ook aandurven.
De taotjo saus voor in de saus verkoopt mijn supermarkt wel. Bij de Indische/Surinaamse spullen. Of anders toch gewoon eens naar een toko gaan!
Even van m'n vriend z'n account posten thanks!quote:Op zaterdag 3 mei 2014 20:36 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb net deze salade op, erg lekker!
http://www.boodschappen.n(...)-spekjes-boerenkaas/
het is nog steeds varkenshaas maar dan op een stokje. Als je niet van die kleine supermarkt blokjes snijdt is het heerlijk malse saté. Mits je het niet veel te lang op de bbq laat liggen maar dat is dus juist het voordeel wanneer je het van varkenshaas maakt. Ff beetje ronddraaien op de bbq en klaar.quote:
Quinoa! Genoeg varianten op Google.quote:Op zaterdag 3 mei 2014 20:38 schreef Ferdii het volgende:
Heb je nog een origineel idee om portobellos mee te vullen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |