quote:Op zondag 16 maart 2014 13:03 schreef Fok-it het volgende:
Als je 200 kilo wilt wegen met dichtgeslibde aderen is dat zeker een lekker idee ja!
In 100g reuzel zit ongeveer 900kCal.quote:Op zondag 16 maart 2014 13:03 schreef Fok-it het volgende:
Als je 200 kilo wilt wegen met dichtgeslibde aderen is dat zeker een lekker idee ja!
Nou ik weet niet hoorquote:Op zondag 16 maart 2014 14:39 schreef RobinOok het volgende:
[..]
In 100g reuzel zit ongeveer 900kCal.
In 100g olijfolie of welke andere soort olie dan ook zitten ook ongeveer 900kCal.
Dus waarom nou opeens geen steigeren als er reuzel wordt gebruikt ipv olie?
Terwijl je wel lekker 100 gram reuzel weg gaat zitten duwenquote:Op zondag 16 maart 2014 14:40 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Nou ik weet niet hoorMaar ik gebruik geen 100 gr olijfolie als ik wat bak
De dikkertjes vast welquote:Op zondag 16 maart 2014 14:41 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Terwijl je wel lekker 100 gram reuzel weg gaat zitten duwenMet een lepeltje
Rechtstreeks uit het potje
Je moet dan ook niet enkel naar de calorieën kijken, maar ook naar de soorten vet.quote:Op zondag 16 maart 2014 14:39 schreef RobinOok het volgende:
[..]
In 100g reuzel zit ongeveer 900kCal.
In 100g olijfolie of welke andere soort olie dan ook zitten ook ongeveer 900kCal.
Dus waarom nou opeens geen steigeren als er reuzel wordt gebruikt ipv olie?
Dat zeg ik toch ook niet?quote:Op zondag 16 maart 2014 14:42 schreef RobinOok het volgende:
Logica....
Mensen die bakken in mayo....![]()
quote:
Nee, jij begint over de hoeveel olie die jij gebruikt als je BAKT in een topic over mayonaise. Dat is lekker slim. Vertel meteen ook even hoeveel olie je gebruikt als aardappelen in de oven bakt. Net zo relevant.quote:Op zondag 16 maart 2014 14:46 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Dat zeg ik toch ook niet?
tering wat een domme muts ben jij
quote:Op zondag 16 maart 2014 15:22 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, jij begint over de hoeveel olie die jij gebruikt als je BAKT in een topic over mayonaise. Dat is lekker slim. Vertel meteen ook even hoeveel olie je gebruikt als aardappelen in de oven bakt. Net zo relevant.
Ik heb het over feiten, niet meningen.quote:Op zondag 16 maart 2014 15:20 schreef RobinOok het volgende:
Ik weet prima het verschil. En ik weet ook prima wat de meningen daarover zijn.
En dat die meningen verdeeld zijn, maar dat weet jij dan weer niet.
Doe's ff normaal zeg.quote:Op zondag 16 maart 2014 15:24 schreef Fok-it het volgende:
[..]___
100 gr olijfolie en 100 gr mayonaise is totaal niet te vergelijken,aangezien je veel meer gram aan mayonaise verbruikt dan de hoeveelheid olijfolie.
Maar je zal wel een dikke zeug zijn die zich probeert te verdedigen
Meteen in de stress schieten bij reuzel en beginnen te blaten over 200kg en dichtgeslibde aderen is meer iets voor mensen die met hun gewicht worstelen dan voor mensen die het onder controle hebben.quote:
Whoehahahahahahahahahaha, feiten, zegt ie.quote:Op zondag 16 maart 2014 15:30 schreef Rezania het volgende:
[..]
Ik heb het over feiten, niet meningen.
quote:Op zondag 16 maart 2014 15:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Whoehahahahahahahahahaha, feiten, zegt ie.
Goh, sarcasme blijft toch lastig voor sommige.quote:Op zondag 16 maart 2014 15:40 schreef RobinOok het volgende:
Rare ideeen heb jij toch over waar je allemaal dik van wordt.
Durf je nog wel te leven als je denkt dat je van lachen al dik wordt?
Ja dude, er is een feitelijk verschil tussen verzadigd en onverzadigd vet en hoe het lichaam ermee omgaat.quote:Op zondag 16 maart 2014 15:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Whoehahahahahahahahahaha, feiten, zegt ie.
quote:Op zondag 16 maart 2014 15:54 schreef RobinOok het volgende:
Ja, het verschil tussen verzadigd en overzadigd vet is een feit, maar hoe het lichaam daarmee omgaat niet. Je mag echt VINDEN wat je wilt, maar ga het alsjeblieft niet verkopen als feit.
Jij verklaart de zwaartekracht zeker ook tot mening als het je even goed uitkomt?quote:Op zondag 16 maart 2014 15:57 schreef RobinOok het volgende:
Ja, het voedingscentrum heeft er ook een mening over.
Knap gevonden van je.
Kijk, zal ik ook even googelen:
http://www.telegraaf.nl/v(...)adigde_vetten__.html
http://www.nieuwsvoordiet(...)dogma-ter-discussie/
http://www.eetgoedvoeljeg(...)d-vet-is-gezond.html
En nee, ik probeer niemand te overtuigen dat het ene vet wel en het andere niet gezond/ongezond is!
Alleen mijn stelling dat de meningen er nogal over verdeeld zijn.
Wat iemand gelooft en welke mening ie deelt moet ie vooral zelf weten, maar lul niet dat jouw mening een feit is.
Wetenschappelijke feiten tot meningen degraderen.quote:Op zondag 16 maart 2014 16:25 schreef RobinOok het volgende:
Oh my god.
Voedingsleer vergelijken met natuurwetten.
Fuck.
Ik geef het op.
Dat is moblo, die is nou eenmaal niet anders, jwz.quote:Op zondag 16 maart 2014 16:38 schreef Fok-it het volgende:
Oh en een mod die zo reageert is natuurlijk wel normaal
Je moeder, jonguh.quote:Op zondag 16 maart 2014 16:42 schreef Rezania het volgende:
[..]
Dat is moblo, die is nou eenmaal niet anders, jwz.
Ga jij je nou maar weer met taal bemoeien, hou ik me wel bezig met biochemie, oké?quote:
quote:Op zondag 16 maart 2014 17:50 schreef RobinOok het volgende:
Doe dat dan ook. En lul niet over gezondheid en voeding.
quote:Op zondag 16 maart 2014 14:32 schreef RobinOok het volgende:
Reuzel komt niet van spek he? Maar van vet dat om de organen zit.
[ link | afbeelding ]
Zelf reuzel makn
Niet dat uitgebakken spekvet niet lekker is! Als er spekjes door mijn sla gaan, dan gebruik ik het warme spekvet regelmatig om vinaigrette mee te maken. In plaats van de olie. Lekker met grove mosterd, beetje knoflook, citroensap, zout, peper en rijst- of sherry azijn. Vooral lekker in aardappelsalade. Vinnik.
Biochemie onderzoekt alle reacties in de cel, waaronder stofwisselingsreacties. Lipiden behoren ook tot de belangrijkste stoffen van dit onderzoeksgebied.quote:Op zondag 16 maart 2014 17:50 schreef RobinOok het volgende:
Doe dat dan ook. En lul niet over gezondheid en voeding.
quote:Op zondag 16 maart 2014 18:15 schreef Rezania het volgende:
[..]
Biochemie onderzoekt alle reacties in de cel, waaronder stofwisselingsreacties. Lipiden behoren ook tot de belangrijkste stoffen van dit onderzoeksgebied.
Maar goed, ga jij maar lekker Sonja Bakker en de Telegraaf geloven dan, houd ik me wel met wetenschap bezig.Veel plezier nog met je volproppen met reuzel.
Stofwisselingsreacties juist ja. Hop, gaat moleculen tellen, sufkut.quote:Op zondag 16 maart 2014 18:15 schreef Rezania het volgende:
[..]
Biochemie onderzoekt alle reacties in de cel, waaronder stofwisselingsreacties.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |