Doet het wel aan denken Ja Creative pronounce poserquote:
Huillie?quote:
'Ja meneer, u lult.'quote:Op donderdag 27 februari 2014 16:05 schreef PierreTT het volgende:
[..]
Doet het wel aan denken Ja Creative pronounce poser
Nee joh, misschien kan ik ook wel wat pasta met sla en mayonaise makenquote:
Oh ik lul, oh ik lul meneer!quote:
Ja ik ben nu eenmaal geen ster in koken.quote:Op donderdag 27 februari 2014 16:10 schreef PierreTT het volgende:
[..]
Nee joh, misschien kan ik ook wel wat pasta met sla en mayonaise maken
Net een halve liter herfstbok open getrokken, straks maar eens wat ribbetjes in de oven gooienquote:Op donderdag 27 februari 2014 16:10 schreef PierreTT het volgende:
[..]
Nee joh, misschien kan ik ook wel wat pasta met sla en mayonaise maken
Goede zaak man, jij zorgt goed voor jezelfquote:Op donderdag 27 februari 2014 16:14 schreef Michhas het volgende:
[..]
Net een halve liter herfstbok open getrokken, straks maar eens wat ribbetjes in de oven gooien
Dit klinkt al een stuk beter dan dat het eruit zagquote:Op donderdag 27 februari 2014 16:14 schreef KneusTeun het volgende:
[..]
Ja ik ben nu eenmaal geen ster in koken.
Was trouwens pasta, in gemengde sla, met brie en mozzarella en zo'n italiaanse stikjes worst en een dressing van balsmico, kerrie en suiker. En dat was een soort sausje geen mayo
10 min in de keuken en was best binnen te houden.
Balsamico, kerrie en suiker? Jezus gastquote:Op donderdag 27 februari 2014 16:14 schreef KneusTeun het volgende:
[..]
Ja ik ben nu eenmaal geen ster in koken.
Was trouwens pasta, in gemengde sla, met brie en mozzarella en zo'n italiaanse stikjes worst en een dressing van balsmico, kerrie en suiker. En dat was een soort sausje geen mayo
10 min in de keuken en was best binnen te houden.
Beter gewoon mayoquote:Op donderdag 27 februari 2014 16:20 schreef LitmanenAFCA het volgende:
[..]
Balsamico, kerrie en suiker? Jezus gast
quote:Op donderdag 27 februari 2014 16:16 schreef PierreTT het volgende:
[..]
Goede zaak man, jij zorgt goed voor jezelf
Zo zonde van die balsamico, beetje suiker kan ik nog wel inkomen om het een beetje af te zwakken maar wat kerrie daar doet is mij een raadselquote:
Net als die draak die bij mijn lunch met Pieter witlof bij de makreel of wat het dan ook voor vis was had gedaan. Echt een droplul.quote:Op donderdag 27 februari 2014 16:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:
[..]
Zo zonde van die balsamico, beetje suiker kan ik nog wel inkomen om het een beetje af te zwakken maar wat kerrie daar doet is mij een raadsel
Wat is daar mis mee?quote:Op donderdag 27 februari 2014 17:18 schreef Kutmanager het volgende:
[..]
Net als die draak die bij mijn lunch met Pieter witlof bij de makreel of wat het dan ook voor vis was had gedaan. Echt een droplul.
Het enige zonde aan dat broodje was dat jij het op had gegeten en niet iemand met smaakquote:Op donderdag 27 februari 2014 17:22 schreef Kutmanager het volgende:
[..]
ach man, was zonde van de vis.
[ afbeelding ]
Dit was trouwens die chick die ik bedoelde Piet, op wie dat serveerstertje leek, nou ik er toch aan denk.
ach man, ga lekker schnitzels in je duits sprekende xbox stoppen.quote:Op donderdag 27 februari 2014 17:24 schreef LitmanenAFCA het volgende:
[..]
Het enige zonde aan dat broodje was dat jij het op had gegeten en niet iemand met smaak
Gekkiequote:Op donderdag 27 februari 2014 17:25 schreef Kutmanager het volgende:
[..]
ach man, ga lekker schnitzels in je duits sprekende xbox stoppen.
Forel. Daarom uitsmijters met aspergesquote:Op donderdag 27 februari 2014 17:18 schreef Kutmanager het volgende:
[..]
Net als die draak die bij mijn lunch met Pieter witlof bij de makreel of wat het dan ook voor vis was had gedaan. Echt een droplul.
Die leek echt totaal niet daaropquote:Op donderdag 27 februari 2014 17:22 schreef Kutmanager het volgende:
[..]
ach man, was zonde van de vis.
[ afbeelding ]
Dit was trouwens die chick die ik bedoelde Piet, op wie dat serveerstertje leek, nou ik er toch aan denk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |