abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zondag 23 februari 2014 @ 20:18:45 #1
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137064893


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar later dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen zijn uitgekomen in oktober 2013. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS. Een ander nieuw onderdeel is de Pokémon Bank. Hiermee kun je veel Pokémon op internet opslaan - Eerst een 30 dagen trial en daarna tegen een betaling van een paar euro per jaar. Om Pokémon van oudere generaties over te zetten moet je wél Poké Transporter downloaden.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



Wat een schatje. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon

Wil je ook in deze lijst?
Voeg het toe aan de Wiki!
Noteer het als volgt: FC - FOK! username - Mii name - Ingame name

Friendsafari types en pokémons
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Regels van het chainen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Momenteel verbannen naar Ubers
Mega Kangaskhan

[ Bericht 0% gewijzigd door Chizu op 24-02-2014 02:46:52 ]
Hier met die kaas.
  zondag 23 februari 2014 @ 20:20:13 #2
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137064986
Ik kan gvd niet kiezen voor een type _O-
Hier met die kaas.
  zondag 23 februari 2014 @ 20:20:38 #3
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137065014
Ice of Dragon lijken me wel cool om te trainen maar ja kan niet echt genoeg vinden _O-
Hier met die kaas.
  zondag 23 februari 2014 @ 20:22:16 #4
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137065115
Waarom per se een team met 1 type :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zondag 23 februari 2014 @ 20:22:40 #5
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137065134
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 20:22 schreef CapnIzzy het volgende:
Waarom per se een team met 1 type :P
Weet niet, vind ik wel leuk denk ik :P
Hier met die kaas.
  zondag 23 februari 2014 @ 20:23:16 #6
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137065173
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 20:22 schreef Chizu het volgende:

[..]

Weet niet, vind ik wel leuk denk ik :P
Ik zou dan gewoon een rain dance team maken dan :)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zondag 23 februari 2014 @ 20:26:14 #7
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137065329
Rain Dance team? :o
Hier met die kaas.
pi_137068592
Zo, iedereen van de wiki toegevoegd, en mezelf aan de wiki toegevoegd. Nu kijken of er nog wat uit komt.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 23 februari 2014 @ 21:25:10 #9
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137069337
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 21:14 schreef Fsmxi het volgende:
Zo, iedereen van de wiki toegevoegd, en mezelf aan de wiki toegevoegd. Nu kijken of er nog wat uit komt.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Toegevoegd :s)! Battle?
Hier met die kaas.
pi_137071534
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 21:25 schreef Chizu het volgende:

[..]

Toegevoegd :s)! Battle?
Wou wel, maar je daadge mij eerst uit toen ik in een battle zat, vervolgens daag ik jou uit en doet ie het niet, doe ik het weer, kom ik erachter dat ik niet battlebox kon gebruiken en dus vast zou zitten aan een party met 5 eggs :')
  zondag 23 februari 2014 @ 22:02:23 #11
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137071696
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 22:00 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Wou wel, maar je daadge mij eerst uit toen ik in een battle zat, vervolgens daag ik jou uit en doet ie het niet, doe ik het weer, kom ik erachter dat ik niet battlebox kon gebruiken en dus vast zou zitten aan een party met 5 eggs :')
_O-
Maak een nieuw team :P
Hier met die kaas.
pi_137071799
Net gedaan dus, maar is wel nog hetzelfde team als waar ik de E4 mee deed, alleen dan geleveled (wat niet uitmaakt, maar toch). Daarna voornamelijk bezig geweest met pokedex vullen en Eevees breeden
  zondag 23 februari 2014 @ 22:04:38 #13
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137071838
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 22:03 schreef Fsmxi het volgende:
Net gedaan dus, maar is wel nog hetzelfde team als waar ik de E4 mee deed, alleen dan geleveled (wat niet uitmaakt, maar toch). Daarna voornamelijk bezig geweest met pokedex vullen en Eevees breeden
Probeerde je uit te nodigen maar er was een probleem :o
Hier met die kaas.
pi_137076241
Nou, volgens mij was dat een potje "Waarom niet 1 maintype in de party gooien" :')
pi_137077715
Iemand trouwens nog een Eevee, heb 4+boxen vol tot nu toe met die dingen omdat ik shiny probeer te breeden :')
  maandag 24 februari 2014 @ 02:34:08 #16
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137079414
Iemand die ff wil helpen met trade evos?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 02:36:20 #17
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137079431
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 02:34 schreef CapnIzzy het volgende:
Iemand die ff wil helpen met trade evos?
Ik wel :)
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 02:38:35 #18
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137079448
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 00:29 schreef Fsmxi het volgende:
Iemand trouwens nog een Eevee, heb 4+boxen vol tot nu toe met die dingen omdat ik shiny probeer te breeden :')
Zet ze toch in je bank _O- probeerde dat ook eens ja, zwaar hinderlijk
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 02:39:31 #19
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137079450
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 23:31 schreef Fsmxi het volgende:
Nou, volgens mij was dat een potje "Waarom niet 1 maintype in de party gooien" :')
* Chizu is veranderd in een Psychic trainer

Ik kan ook echt niet kiezen hč gvd :').
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 03:11:33 #20
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137079619
quote:
1s.gif Op maandag 24 februari 2014 02:39 schreef Chizu het volgende:

[..]

* Chizu is veranderd in een Psychic trainer

Ik kan ook echt niet kiezen hč gvd :').
Waar ben je :o
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 04:34:07 #21
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137079801
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 03:11 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Waar ben je :o
Als t goed is online.
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 04:35:50 #22
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137079804
Mensen die alleen maar legendaries gebruiken :r
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 10:00:56 #23
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137082091
Dragon _O_

Team:
Garchomp Lvl 70 / Shiny
Giratina Lvl 100
Dialga Lvl 53
Dragonite Lvl 56 / Shiny
Flygon Lvl 70 / Shiny
Salamence ( _O_ ) Lvl 70 / Shiny
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 10:23:07 #24
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137082548


Nooit gedacht dat game sync zo nuttig was.
Hier met die kaas.
pi_137082890
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 10:23 schreef Chizu het volgende:
[ afbeelding ]

Nooit gedacht dat game sync zo nuttig was.

Inderdaad. :P
  maandag 24 februari 2014 @ 11:09:22 #26
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137083696
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 10:35 schreef Syntos het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Inderdaad. :P
Iemand hier doet aan Cobalion vragen en dan vervolgens doortraden :P
Hier met die kaas.
pi_137083783
quote:
1s.gif Op maandag 24 februari 2014 11:09 schreef Chizu het volgende:

[..]

Iemand hier doet aan Cobalion vragen en dan vervolgens doortraden :P
Las op GameFAQS dat Cobalions voor zo'n beetje alles werden geruild, dus ik heb er nu een stuk of 6 om zelf te ruilen. :)
  maandag 24 februari 2014 @ 11:15:28 #28
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137083836
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 11:13 schreef Syntos het volgende:

[..]

Las op GameFAQS dat Cobalions voor zo'n beetje alles werden geruild, dus ik heb er nu een stuk of 6 om zelf te ruilen. :)
thanks voor de tip! :)
Hier met die kaas.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 24 februari 2014 @ 11:35:01 #29
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_137084441
Ik heb nog steeds geen Yvetal. Best triest want alle andere legendaries heb ik wel.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  maandag 24 februari 2014 @ 11:39:03 #30
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137084572
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 11:35 schreef Dr.Mikey het volgende:
Ik heb nog steeds geen Yvetal. Best triest want alle andere legendaries heb ik wel.
Yveltal ruilen voor een legendary?
Hier met die kaas.
pi_137084988
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 11:35 schreef Dr.Mikey het volgende:
Ik heb nog steeds geen Yvetal. Best triest want alle andere legendaries heb ik wel.
Ik ook niet, maar ik moet nog zat andere legendaries. Komt wel.
  maandag 24 februari 2014 @ 12:14:33 #32
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137085840
Whoo ik heb op mn National Dex 402 Pokémon gezien.

Thanks Poké Transporter :W
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 12:58:03 #33
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137087445
Chizu ik ben bijna klaar met een nieuw team. :)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 14:52:29 #34
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137091252
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 12:58 schreef CapnIzzy het volgende:
Chizu ik ben bijna klaar met een nieuw team. :)
Yay!
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 15:27:38 #35
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137092355
quote:
1s.gif Op maandag 24 februari 2014 14:52 schreef Chizu het volgende:

[..]

Yay!
he bro even traden dan :P ?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 15:27:49 #36
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137092363
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 15:27 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

he bro even traden dan :P ?
Is cool~
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 15:36:33 #37
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137092652
quote:
1s.gif Op maandag 24 februari 2014 15:27 schreef Chizu het volgende:

[..]

Is cool~
Doe eens traden dan :6
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 15:40:23 #38
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137092785
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 15:36 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Doe eens traden dan :6
Sorry, had niet in de gaten dat je al online was _O-
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 15:41:38 #39
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137092837
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 15:40 schreef Chizu het volgende:

[..]

Sorry, had niet in de gaten dat je al online was _O-
Heb er 2 om te traden btw.
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 15:43:47 #40
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137092920
Charmander wil je terug of iets leuks ? :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 15:46:09 #41
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137093008
Thanks
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 15:46:59 #42
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137093046
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 15:43 schreef CapnIzzy het volgende:
Charmander wil je terug of iets leuks ? :P
Oh jeetje, zag dit niet
wilde iets leuks _O-
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 15:48:27 #43
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137093090
Politoed _O_
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 15:51:46 #44
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137093199
Heb nog in 2014 geen ene keer gewonnen in de battle spot geloof ik
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 15:52:56 #45
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137093240


Kies hier wat uit dan :P van mij part 6 voor een team.
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 15:56:48 #46
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137093361
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 15:52 schreef CapnIzzy het volgende:
[ afbeelding ]

Kies hier wat uit dan :P van mij part 6 voor een team.
Mag ik een Scyther? :)
heb je toevallig nog een Metal Coat over? :P
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 15:57:40 #47
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137093384
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 15:56 schreef Chizu het volgende:

[..]

Mag ik een Scyther? :)
heb je toevallig nog een Metal Coat over? :P
Sure en geloof het niet
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 15:58:47 #48
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137093423
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 15:57 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Sure en geloof het niet
Wat wil je ervoor terug? :s)
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 15:59:26 #49
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137093443
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 15:58 schreef Chizu het volgende:

[..]

Wat wil je ervoor terug? :s)
Wat heb je en anders is het ook goed ;)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 16:01:33 #50
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137093524
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 15:59 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Wat heb je en anders is het ook goed ;)
Hmm.. Shiny Steelix?
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 16:01:58 #51
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137093533
fuck, internet doet moeilijk :')
Hier met die kaas.
pi_137094091


Paar dagen geleden begonnen :7

Twijfel nog of ik Pokemon X/Y zal kopen :D
  maandag 24 februari 2014 @ 17:55:54 #53
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137097211
MESPRIT is een kleine bitch :')
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 18:03:04 #54
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137097420
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 17:55 schreef Chizu het volgende:
MESPRIT is een kleine bitch :')
wut
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 24 februari 2014 @ 18:05:08 #55
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137097478
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 17:55 schreef Chizu het volgende:
MESPRIT is een kleine bitch :')
Blijkbaar had ik nog Platinum staan op m'n R4 met 7 badges en een MESPRIT in het wild met 1 HP

maar hij gaat niet in die Poke Ball _O-
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 18:05:52 #56
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137097499
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 16:17 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[ afbeelding ]

Paar dagen geleden begonnen :7

Twijfel nog of ik Pokemon X/Y zal kopen :D
Yellow?

Het grootste nadeel van Diamond/Pearl is toch wel dat je pas Great Balls kunt kopen als je al de halve regio bent doorgereisd en je dus Pokémon op level 20 met een Poké Ball moet vangen. 10 Poké Balls om een Murkrow te vangen. :(
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  maandag 24 februari 2014 @ 18:19:06 #57
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137097879
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 18:05 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Yellow?

Het grootste nadeel van Diamond/Pearl is toch wel dat je pas Great Balls kunt kopen als je al de halve regio bent doorgereisd en je dus Pokémon op level 20 met een Poké Ball moet vangen. 10 Poké Balls om een Murkrow te vangen. :(
Klopt, klopt.

Sinnoh was my childhood O+
Hier met die kaas.
pi_137103454
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 18:05 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Yellow?

Het grootste nadeel van Diamond/Pearl is toch wel dat je pas Great Balls kunt kopen als je al de halve regio bent doorgereisd en je dus Pokémon op level 20 met een Poké Ball moet vangen. 10 Poké Balls om een Murkrow te vangen. :(
Yes Yellow! :D
Pikachu 24/7 achter me aan O+ :D
  maandag 24 februari 2014 @ 20:26:46 #59
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137103533
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 20:25 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Yes Yellow! :D
Pikachu 24/7 achter me aan O+ :D
Pikachu en dan naar Brock :')
Hier met die kaas.
pi_137103581
quote:
1s.gif Op maandag 24 februari 2014 20:26 schreef Chizu het volgende:

[..]

Pikachu en dan naar Brock :')
Daarvoor had ik Nidoran. Levelen naar lvl 12 en dan sloop je Brock met gemak. Double Kick sloopt Geodude en Onyx _O_
  maandag 24 februari 2014 @ 20:29:03 #61
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137103678
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 20:27 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Daarvoor had ik Nidoran. Levelen naar lvl 12 en dan sloop je Brock met gemak. Double Kick sloopt Geodude en Onyx _O_
Helemaal powerful voelen als je Onix sloopt _O-
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 21:20:02 #62
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137106570
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 20:25 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Yes Yellow! :D
Pikachu 24/7 achter me aan O+ :D
Ik vond het schijtirritant. Yellow was m'n eerste Pokémonspel en Pikachu heb ik toen best snel in de box gedumpt. Het hele spel (inclusief Elite Four en Gary) vervolgens verslagen met alleen een Butterfree. :')
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_137106615
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 21:20 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik vond het schijtirritant. Yellow was m'n eerste Pokémonspel en Pikachu heb ik toen best snel in de box gedumpt. Het hele spel (inclusief Elite Four en Gary) vervolgens verslagen met alleen een Butterfree. :')
Zonder pikachu kan je Bulbasaur niet gratis krijgen :P
  maandag 24 februari 2014 @ 21:23:19 #64
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137106738
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 21:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Zonder pikachu kan je Bulbasaur niet gratis krijgen :P
Die had ik nog wel gekregen. Ergens rond Cerulean/Vermilion City heb ik Pikachu in de box gestopt en hem er daarna nog maar een paar keer uit gehaald.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_137106769
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 21:23 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Die had ik nog wel gekregen. Ergens rond Cerulean/Vermilion City heb ik Pikachu in de box gestopt en hem er daarna nog maar een paar keer uit gehaald.
Dan kan je squirtle of charmander niet gratis krijgen denk ik. 1 van de 3 kreeg je alleen als je pickachu heel erg happy is :P
  maandag 24 februari 2014 @ 21:25:28 #66
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137106839
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 21:24 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Dan kan je squirtle of charmander niet gratis krijgen denk ik. 1 van de 3 kreeg je alleen als je pickachu heel erg happy is :P
Dat was Bulbasaur. Charmander en Squirtle kreeg je veel makkelijker mee.
Toen ik opnieuw was begonnen met Yellow, kreeg ik Bulbasaur namelijk niet mee, blijkbaar omdat ik Pikachu meteen had gedumpt.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  maandag 24 februari 2014 @ 21:31:16 #67
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137107128
Die tweede keer ben ik heel vaak naar dat huisje in Cerulean City gegaan en ik was echt gefrustreerd, want waarom gaf dat domme wicht me die Bulbasaur niet?
Ik ben er pas 10 jaar later achtergekomen dat het met de happiness van Pikachu te maken had. 8)7

De eerste keer was mijn Pikachu wel gelukkig, omdat hij al op level 20-25 zat voordat ik ook maar Viridian Forest bereikte. :') Ik snapte niet hoe ik Pokémon moest vangen.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_137108688
quote:
1s.gif Op maandag 24 februari 2014 10:00 schreef Chizu het volgende:
Dragon _O_

Team:
Garchomp Lvl 70 / Shiny
Giratina Lvl 100
Dialga Lvl 53
Dragonite Lvl 56 / Shiny
Flygon Lvl 70 / Shiny
Salamence ( _O_ ) Lvl 70 / Shiny
Damn lol, dat zijn mooie shinies :(
  maandag 24 februari 2014 @ 22:27:03 #69
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137110041
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 22:02 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

Damn lol, dat zijn mooie shinies :(
:Y shiny Salamence is gewoon O+
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 22:30:30 #70
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137110219
Oh hey, ik heb Dialga ingeruild voor Palkia en Flygon voor shiny Aerodactyl met Aerodactylite _O_
Hier met die kaas.
  maandag 24 februari 2014 @ 22:30:57 #71
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137110248
Flygon en Dialga staan nu veilig in m'n boxje.
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 01:36:18 #72
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137115604
Zette ik Shiny lvl 70 Gallade op het GTS voor een Rayquaza... Krijg ik een lvl 100 shiny Rayquaza terug... Ik ga huilen
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 01:44:52 #73
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137115668
feels overpowered
Hier met die kaas.
pi_137117729
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 01:44 schreef Chizu het volgende:
[ afbeelding ] feels overpowered
Fuaacck dafuq man, Doe mij die eens voor mijn Rayquaza ? :(
  dinsdag 25 februari 2014 @ 09:32:36 #75
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137117770
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 09:29 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

Fuaacck dafuq man, Doe mij die eens voor mijn Rayquaza ? :(
_O-

Enorme aanwinst voor m'n dragon team dit :P
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 09:34:16 #76
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137117788
Ik heb zo'n vriend die de mooiste Shiny Rayquaza vindt
Ik neem volgende week gewoon m'n 3DS mee om m te laten zien :+
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 11:45:38 #77
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137120725
Diepe zucht: Pokémon Global Link ligt eruit
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 11:46:00 #78
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137120734
Tot 1 uur 's middags :(
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 11:50:53 #79
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137120875
Even een Lvl 70 depositen voor een Groudon, kijken of dat gaat lukken :Y
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 12:06:03 #80
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137121275
Verdomd.
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 12:06:37 #81
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137121289
Nu nog Shiny Machamp proberen voor Kyogre en dan is het setje compleet.
Hier met die kaas.
pi_137122083
wat had je gedeposit voor die groudon ?

Ik mis nog te veel legendaries :(
  dinsdag 25 februari 2014 @ 15:33:32 #83
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137127546
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 12:34 schreef Mr_Brownz het volgende:
wat had je gedeposit voor die groudon ?

Ik mis nog te veel legendaries :(
Een Shiny, weet niet meer welke. Ff checken op Global link.
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 15:34:35 #84
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137127570
Global Link ligt er dus nog steeds uit :r

2 uur te laat, ze zouden het om 1 uur gefixt hebben
Hier met die kaas.
pi_137127801
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 15:33 schreef Chizu het volgende:

[..]

Een Shiny, weet niet meer welke. Ff checken op Global link.
Gooi is even wat shinies mijn kant op :P
Heb alleen een Jigglypuff en Zapdos shiny :P

Global link deed het net bij mij wel weer even, om te ontdekken dat niemand mijn misdreavus wilt hebben :(
  dinsdag 25 februari 2014 @ 15:44:58 #86
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137127873
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 15:41 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

Gooi is even wat shinies mijn kant op :P
Heb alleen een Jigglypuff en Zapdos shiny :P

Global link deed het net bij mij wel weer even, om te ontdekken dat niemand mijn misdreavus wilt hebben :(
Heb een shiny Charizard van Lvl 70 voor je. Heb er Daar nog 6 van :')
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 15:45:48 #87
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137127893
Kyogre is binnen
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 15:50:19 #88
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137128040
Xernas ook
Hier met die kaas.
pi_137128355
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 15:44 schreef Chizu het volgende:

[..]

Heb een shiny Charizard van Lvl 70 voor je. Heb er Daar nog 6 van :')
Die klinkt best nice, is Zwart als het goed is toch? werkt dat ook mee met mega evolve?
En wat wil je er voor terug ?
  dinsdag 25 februari 2014 @ 16:01:40 #90
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137128379
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 16:00 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

Die klinkt best nice, is Zwart als het goed is toch? werkt dat ook mee met mega evolve?
En wat wil je er voor terug ?
Niks bijzonders hoor, geef maar wat je hebt :Y
Hier met die kaas.
pi_137128557
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 16:01 schreef Chizu het volgende:

[..]

Niks bijzonders hoor, geef maar wat je hebt :Y
Buiten m'n legendaries heb ik niet veel speciaals, een paar pokebank pokemons(Uit black/white, niet in X/y te vangen), zoals deerlings/misdreavus en een paar vage pokemons welke ik ging breeden omdat ik vrouwelijke had.
Verder heb ik nog Phione, alleen is ook niet speciaal :(

Heb er wel vrouwelijke van, alleen shiny breeden gaat me niet goed af, eindig zo met 100 deerlings :P
  dinsdag 25 februari 2014 @ 16:16:20 #92
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137128760
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 16:08 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

Buiten m'n legendaries heb ik niet veel speciaals, een paar pokebank pokemons(Uit black/white, niet in X/y te vangen), zoals deerlings/misdreavus en een paar vage pokemons welke ik ging breeden omdat ik vrouwelijke had.
Verder heb ik nog Phione, alleen is ook niet speciaal :(

Heb er wel vrouwelijke van, alleen shiny breeden gaat me niet goed af, eindig zo met 100 deerlings :P
_O- op een of andere manier laat Poké Transporter cheated shinies door van lvl 70. Alleen geen legendaries.
Hier met die kaas.
pi_137128774
Heb ook nog duskulls mocht je dat leuk vinden ? :P
pi_137128815
Zal ook nog even mijn black&white na kijken of ik niet wonderbaarlijk shinies daar heb staan, nooit opzettelijk gevangen in al die jaren dat ik Pokemon al ken en heb gespeeld :P
  dinsdag 25 februari 2014 @ 16:21:41 #95
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137128895
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 16:16 schreef Chizu het volgende:

[..]

Wilde je nu nog een scyther hebben?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  dinsdag 25 februari 2014 @ 16:23:29 #96
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137128940
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 16:16 schreef Mr_Brownz het volgende:
Heb ook nog duskulls mocht je dat leuk vinden ? :P
Ja hoor :P
Hier met die kaas.
pi_137132385
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 16:23 schreef Chizu het volgende:

[..]

Ja hoor :P
Ben je vandaag online, en had ik je al in mijn lijst ? en anders wat is je code?
mijn code is: 2766-9750-3283
  dinsdag 25 februari 2014 @ 18:40:43 #98
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137133128
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 18:17 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

Ben je vandaag online, en had ik je al in mijn lijst ? en anders wat is je code?
mijn code is: 2766-9750-3283
Ja, ben nu online. Zal je toevoegen, mijn code is
quote:
0619 - 4450 - 4979
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 18:41:06 #99
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137133150
Eigenlijk ik ga zo online
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 18:48:43 #100
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137133358
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 18:41 schreef Chizu het volgende:
Eigenlijk ik ga zo online
Rustig aan, het is precies etenstijd ik ben nog eventjes online
Ik zal je even toevoegen
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:11:08 #101
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137134028
Intussen een video van mijn legendary box

Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:18:38 #102
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137134323
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:11 schreef Chizu het volgende:
Intussen een video van mijn legendary box

nice die shinies!! ^O^
ik zal zo een foto maken van mijn legendaries, maar 1 shiny (zapdos) en 2 zijn japans :( (deoxys+manaphy)
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:19:59 #103
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137134374
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:18 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

nice die shinies!! ^O^
ik zal zo een foto maken van mijn legendaries, maar 1 shiny (zapdos) en 2 zijn japans :( (deoxys+manaphy)
Ik zou een moord doen voor Deoxys _O_
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:21:22 #104
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137134438
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:19 schreef Chizu het volgende:

[..]

Ik zou een moord doen voor Deoxys _O_
vind hem ook zeker een van de gruwlijkste, calm mind, psycho boost enz enz.
Alleen jammer dat hij japans is en dus en kutnaam heeft :P
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:21:31 #105
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137134447
Ik ga proberen via het GTS een Deoxys te krijgen
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:22:18 #106
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137134486
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:21 schreef Chizu het volgende:
Ik ga proberen via het GTS een Deoxys te krijgen
Ik probeer al eeuwen Darkrai te verkrijgen :P
Nouja nu Groudon
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:23:06 #107
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137134527
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:21 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

vind hem ook zeker een van de gruwlijkste, calm mind, psycho boost enz enz.
Alleen jammer dat hij japans is en dus en kutnaam heeft :P
Zeker デオキシス of niet _O_
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:23:25 #108
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137134546
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:22 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

Ik probeer al eeuwen Darkrai te verkrijgen :P
Nouja nu Groudon
Darkrai en Deoxys = Mijn missie
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:24:49 #109
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137134613
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:23 schreef Chizu het volgende:

[..]

Zeker デオキシス of niet _O_
holy fuck, zo heet hij inderdaad, japanse naam voor deoxys?
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:27:13 #110
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137134720
mijn legendaries nu

  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:27:53 #111
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137134759
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:24 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

holy fuck, zo heet hij inderdaad, japanse naam voor deoxys?
Ja, er staat Deokishisu _O-
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:28:20 #112
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137134786
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:27 schreef Mr_Brownz het volgende:
mijn legendaries nu

[ afbeelding ]
Ik denken dat ik veel heb _O- :')
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:28:48 #113
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137134811
lololo

zijn stats zijn wel een beetje fucked, misschien ga ik die opnieuw doen.

258 Attack
57 defence
331 spec attack
81 spec defense
250 speed
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:30:04 #114
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137134887
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:28 schreef Chizu het volgende:

[..]

Ik denken dat ik veel heb _O- :')
jij hebt legendary shinies, die zijn nog een stuk moeilijker te verkrijgen :(
Ik heb in het begin veel geluk gehad met trades (vooral oude pokemons White/black) en 2 of 3 legendaries via wondertrade verkregen (wie doet dat nou :D )
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:30:36 #115
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137134910
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:21 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]
Alleen jammer dat hij japans is en dus en kutnaam heeft :P
Wees blij dat je geen Franse Swoobat hebt. :+
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:31:05 #116
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137134933
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:27 schreef Mr_Brownz het volgende:
mijn legendaries nu

[ afbeelding ]
Charizard staat nu in het GTS voor Suicune. Daarna ga ik Azelf, Uxie en Mesprit proberen.
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:31:26 #117
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137134951
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:30 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Wees blij dat je geen Franse Swoobat hebt. :+
Hahah geen idee hoe dat zou klinken, maar japanse geen flauw idee wat er staat, zometeen staat er (zonder dat ik het weet) iets enorm vaags :P
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:31:39 #118
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137134964
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:28 schreef Mr_Brownz het volgende:
lololo

zijn stats zijn wel een beetje fucked, misschien ga ik die opnieuw doen.

258 Attack
57 defence
331 spec attack
81 spec defense
250 speed
Het is volgens mij ook z'n Attack forme :Y
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:32:09 #119
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137134988
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:31 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

Hahah geen idee hoe dat zou klinken, maar japanse geen flauw idee wat er staat, zometeen staat er (zonder dat ik het weet) iets enorm vaags :P
Je kan mij vragen wat er staat :Y
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:32:22 #120
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137134997
Japans dan he.
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:32:57 #121
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137135027
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:31 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

Hahah geen idee hoe dat zou klinken, maar japanse geen flauw idee wat er staat, zometeen staat er (zonder dat ik het weet) iets enorm vaags :P
http://serebii.net/pokedex-bw/528.shtml
French: Rhinolove :')
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:33:37 #122
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137135051
quote:
Neushoorn liefde <3
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:37:38 #123
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137135237
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:33 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

Neushoorn liefde <3

O+

Waarom hebben ze het Nidorina-en-Nidoqueen-kunnen-niet-breeden niet gefixt in gen 6?
En nog stommer: waarom kan Garbodor geen Poison Jab leren? :(
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:43:31 #124
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137135488
:')
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:48:07 #125
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137135758
Geil hoor.

Swoobat is zo'n Pokémon die een evolutie of mega-evolutie nodig heeft. Z'n speed is z'n enige goede stat.
Pachirisu, Luvdisc, Farfetch'd, Spinda, Delibird ... allemaal Pokémon die een evolutie nodig hebben. Kom op Game Freak, aan de slag.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:49:26 #126
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137135823
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:48 schreef Madame_Paon het volgende:
Geil hoor.

Swoobat is zo'n Pokémon die een evolutie of mega-evolutie nodig heeft. Z'n speed is z'n enige goede stat.
Pachirisu, Luvdisc, Farfetch'd, Spinda, Delibird ... allemaal Pokémon die een evolutie nodig hebben. Kom op Game Freak, aan de slag.
Mega Pachirisu _O_
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 19:52:01 #127
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137135965
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:49 schreef Chizu het volgende:

[..]

Mega Pachirisu _O_

Mega Pachirisu used Bulk Up!
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 25 februari 2014 @ 20:28:36 #128
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137137424
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:52 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Mega Pachirisu used Bulk Up!
_O-_____
Hier met die kaas.
pi_137142003
Ik heb nog een shiny Swoobat! Mijn enige in het wild gevangen shiny voor zover ik weet. Kwam er ook pas achter toen ik mijn b/w boxen ging bekijken voor transport naar X.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  dinsdag 25 februari 2014 @ 22:43:13 #130
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137143905
Ik heb unlimited Shiny Charizards _O-

Iedereen op het GTS gaan plat voor die shinies. Heb nu een hele legendary box :')
Hier met die kaas.
  Moderator / Redactie Sport / Devops dinsdag 25 februari 2014 @ 22:59:53 #131
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137144968
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 22:43 schreef Chizu het volgende:
Ik heb unlimited Shiny Charizards _O-
Hoe kom je daar nou weer aan :P
  dinsdag 25 februari 2014 @ 23:06:19 #132
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137145308
quote:
11s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 22:59 schreef zoem het volgende:

[..]

Hoe kom je daar nou weer aan :P
Heel veel eggs breeden.

...action replay..
Hier met die kaas.
  Moderator / Redactie Sport / Devops dinsdag 25 februari 2014 @ 23:09:35 #133
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137145482
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 23:06 schreef Chizu het volgende:

[..]

Heel veel eggs breeden.

...action replay..
Kon haast niet anders _O- Mja, al die shiny legendaries op GTS zijn net zo goed fake.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 23:10:30 #134
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137145524
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 23:09 schreef zoem het volgende:

[..]

Kon haast niet anders _O- Mja, al die shiny legendaries op GTS zijn net zo goed fake.
Lvl 100 Shiny Rayquaza _O_ super blij mee even though die gehackt is
Hier met die kaas.
  Moderator / Redactie Sport / Devops dinsdag 25 februari 2014 @ 23:11:50 #135
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137145585
Met al die nep GTS-sites kun je alles krijgen wat je maar wil.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 23:12:20 #136
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137145606
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 23:11 schreef zoem het volgende:
Met al die nep GTS-sites kun je alles krijgen wat je maar wil.
Is er voor gen VI volgens mij nog niet toch?
Hier met die kaas.
  Moderator / Redactie Sport / Devops dinsdag 25 februari 2014 @ 23:14:02 #137
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137145676
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 23:12 schreef Chizu het volgende:

[..]

Is er voor gen VI volgens mij nog niet toch?
Nee dat niet. Maar met gen V via pokebank kan het wel.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 23:20:09 #138
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137146015
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 23:14 schreef zoem het volgende:

[..]

Nee dat niet. Maar met gen V via pokebank kan het wel.
Serieus? Cheated legendaries lukken volgens mij niet
Hier met die kaas.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 23:20:34 #139
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137146045
Ik denk dat ie dan locatie, regio en al dat soort dingen checkt
Hier met die kaas.
  Moderator / Redactie Sport / Devops dinsdag 25 februari 2014 @ 23:22:20 #140
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137146154
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 23:20 schreef Chizu het volgende:

[..]

Serieus? Cheated legendaries lukken volgens mij niet
Ja gaat prima. Gewoon zorgen dat de pokemon stats realistisch zijn. Vind het wel handig om zo de dex te completen.
  dinsdag 25 februari 2014 @ 23:31:05 #141
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137146558
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 23:22 schreef zoem het volgende:

[..]

Ja gaat prima. Gewoon zorgen dat de pokemon stats realistisch zijn. Vind het wel handig om zo de dex te completen.
Hoe doe je dat dan :o
Hier met die kaas.
pi_137147470
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 23:20 schreef Chizu het volgende:

[..]

Serieus? Cheated legendaries lukken volgens mij niet
Shiny 6IV Kyurem kwam er anders prima doorheen. ;)
Gewoon zorgen dat alles klopt zoals moves, ability, gevangen locatie, level ect.

[ Bericht 3% gewijzigd door Syntos op 26-02-2014 00:00:54 ]
  woensdag 26 februari 2014 @ 00:15:16 #143
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137148048
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 23:55 schreef Syntos het volgende:

[..]

Shiny 6IV Kyurem kwam er anders prima doorheen. ;)
Gewoon zorgen dat alles klopt zoals moves, ability, gevangen locatie, level ect.
Via Pokécheck heb ik een shiny Deoxys te pakken gekregen _O_

*zet in legendary box*
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 08:02:09 #144
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_137151134
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 19:27 schreef Mr_Brownz het volgende:
mijn legendaries nu

[ afbeelding ]
is rotom een legendary?
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
pi_137151315
Wel kut, al die neppe legendaries. Ik ben iets teveel nerd om die te willen. Dus als ik een lvl 100 shiny legendary krijg, dan gaat die toch bijna direct weer de GTS op voor een ander. Zekerheid heb je nooit, maar een lvl 70 niet shiny is toch iets geloofwaardiger.

Ik heb nog wel een lvl 100 Deoxys, maar die is van een event :)
  woensdag 26 februari 2014 @ 09:10:22 #146
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137151896
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 08:02 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

is rotom een legendary?
Sommige mensen tellen m als legendary, sommige niet. Ik zie m niet echt als legendary hoor _O- hij staat volgens mij ook niet op Bulbapedia als legendary
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 09:26:15 #147
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137152189
Wat is Pokecheck, is dat iets waar de stats voor neppe legendaries vandaan gehaald worden?
  woensdag 26 februari 2014 @ 10:19:01 #148
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137153161
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 09:26 schreef Mr_Brownz het volgende:
Wat is Pokecheck, is dat iets waar de stats voor neppe legendaries vandaan gehaald worden?
Da's zo'n GTS site met echte legit legendaries zodat ze langs de hack check van Poké Transporter kunnen :s)
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 10:40:06 #149
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137153653
quote:
14s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:19 schreef Chizu het volgende:

[..]

Da's zo'n GTS site met echte legit legendaries zodat ze langs de hack check van Poké Transporter kunnen :s)
Nvm, al iemand gevonden wij uitlegd hoe het werkt d.m.v pokebank

[ Bericht 17% gewijzigd door Mr_Brownz op 26-02-2014 10:46:29 ]
  woensdag 26 februari 2014 @ 10:53:18 #150
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137153952
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:40 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

Nvm, al iemand gevonden wij uitlegd hoe het werkt d.m.v pokebank
Er staat dat ze Gen VI support gaan toevoegen aan t einde van de maand
snel denk ik dus?
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 10:54:41 #151
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137153979
Ik vind dat ze de meeste cries wel goed na hebben gemaakt zoals Giratina en Palkia enzo
maareh sommige zijn gewoon :')x1000

*kucht* Mewtwo, Charizard *kucht*
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 14:26:48 #152
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137160126
Zit ik in battle spot
komt er een trainer

Xerneas die door Power Herb in 1 keer Geomancy doet

Mega Kangaskhan

trieste meid hoor.. :')
Hier met die kaas.
pi_137160530
Iemand nog interesse in een Mew voor een Meloette?
pi_137162175
Nee, maar ik heb nog wel 4 boxen aan eevees over, als je interesse hebt :')
  woensdag 26 februari 2014 @ 15:26:47 #155
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137162300
Laat dat nou net de moeilijk verkrijgbare legendaries zijn :(

Mew/Meloetta/Darkrai/jirachi enz :(
  woensdag 26 februari 2014 @ 15:29:16 #156
336681 Lt.Surge
The Lightning American
pi_137162390
Ik ga maar weer opnieuw beginnen met Soul Silver.
I'll show you civilian! I'll shock you into surrender!
pi_137162416
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 15:23 schreef Fsmxi het volgende:
Nee, maar ik heb nog wel 4 boxen aan eevees over, als je interesse hebt :')
Ruilen tegen mijn 2 boxen met Zubat? :{
  woensdag 26 februari 2014 @ 15:32:30 #158
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_137162503
waarom hebben jullie boxes vol dezelfde? :P
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
pi_137162525
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 15:32 schreef Frag_adder het volgende:
waarom hebben jullie boxes vol dezelfde? :P
IV breeden. Twee boxen later en nog steeds geen 6IV Zubat. :')
  woensdag 26 februari 2014 @ 15:34:13 #160
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_137162561
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 15:33 schreef Syntos het volgende:

[..]

IV breeden. Twee boxen later en nog steeds geen 6IV Zubat. :')
ja maar dan pleur de rest toch weg? :P

Ik snap niets van IV en zo :') denk ook niet dat ik me daar mee ga bezig houden tot dat ik baal dat ik elk gevecht op rij verlies :P
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
pi_137162698
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 15:34 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

ja maar dan pleur de rest toch weg? :P

Ik snap niets van IV en zo :') denk ook niet dat ik me daar mee ga bezig houden tot dat ik baal dat ik elk gevecht op rij verlies :P
Uiteindelijk gooi ik ze op WT voor de PokeMiles en hopelijk wat shinies, 5/6IV en legendaries als ik iets anders aan het spelen ben.
pi_137163092
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 14:37 schreef Syntos het volgende:
Iemand nog interesse in een Mew voor een Meloette?
Reshiram zou ook leuk zijn. :)
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:17:09 #163
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137164045
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 15:49 schreef Syntos het volgende:

[..]

Reshiram zou ook leuk zijn. :)
Heb wel een Reshiram voor je :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_137164157
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:17 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Heb wel een Reshiram voor je :P
Ben online voor een half uurtje. :)
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:23:20 #165
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137164250
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:20 schreef Syntos het volgende:

[..]

Ben online voor een half uurtje. :)
Ik heb Meloette voor je.
Hier met die kaas.
pi_137164296
quote:
2s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:23 schreef Chizu het volgende:

[..]

Ik heb Meloette voor je.
Prima, heb twee Mew's :)
Wat is je IGN/FC?

Mijne is 1418-7097-6280.
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:29:25 #167
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137164458
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:24 schreef Syntos het volgende:

[..]

Prima. :)
Wat is je IGN/FC?

Mijne is 1418-7097-6280.
FC is 0619 - 4450 - 4979
IGN is Chizu :W
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:29:29 #168
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137164464
quote:
2s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:23 schreef Chizu het volgende:

[..]

Ik heb Meloette voor je.
:')
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_137164482
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:29 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

:')
Heb toch twee Mew's. ;)
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:30:40 #170
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137164501
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:29 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

:')
? :o
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:30:58 #171
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137164509
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:30 schreef Syntos het volgende:

[..]

Heb toch twee Mew's. ;)
_O_ heb zelf ook een Mew maar niet legit :')
Hier met die kaas.
pi_137164547
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:30 schreef Chizu het volgende:

[..]

_O_ heb zelf ook een Mew maar niet legit :')
Geen idee of de mijne legit zijn. Ik heb beide geruild voor wat Leftovers.
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:32:58 #173
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137164575
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:32 schreef Syntos het volgende:

[..]

Geen idee of de mijne legit zijn. Ik heb beide geruild voor wat Leftovers.
Mijn Mew zelf is wel legit, alleen niet legit gekregen (pokecheck)
Hier met die kaas.
pi_137164630
Vet, laatste die ik nodig had. ^O^
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:35:48 #175
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137164652
Die Japanse naam is echt schattig :D

"ミュウ" (=Myuu, Mew)
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:42:20 #176
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137164855
Mesprit's cry O+ :D

"WaawWEEEUW"
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:47:27 #177
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137166334
Enige pokemons die ik zelf gegenned zou willen zijn event legendaries met exact die stats als ze toen uitgedeelt werden. Zie persoonlijk weinig verschil tussen een pokemon kado krijgen van nintendo en van jezelf. Zelf wel minder fan van gehackte shinies. Vertrouw eigenlijk ook geen enkele shiny die ik geruilt krijg. Gebruik die alleen om door te ruilen.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_137166614
Heeft iemand een goeie noob uitleg voor wat die shinies etc zijn? :@
Mijn laatste pokemon game was crystal O-)
pi_137167037
quote:
10s.gif Op woensdag 26 februari 2014 17:39 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Heeft iemand een goeie noob uitleg voor wat die shinies etc zijn? :@
Mijn laatste pokemon game was crystal O-)
Eens per heel veel encounters kan een Pokémon een ander kleurenschema hebben. Dat is een shiny. Komt voor bij wilde en gebreede Pokémon.

Kans is 1 op 8 duizend en een beetje. Er zijn manieren om de kans te vergroten. Daarvoor moet je maar een wiki lezen.
  woensdag 26 februari 2014 @ 18:43:24 #181
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137168484
quote:
1s.gif Op woensdag 26 februari 2014 17:52 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Eens per heel veel encounters kan een Pokémon een ander kleurenschema hebben. Dat is een shiny. Komt voor bij wilde en gebreede Pokémon.

Kans is 1 op 8 duizend en een beetje. Er zijn manieren om de kans te vergroten. Daarvoor moet je maar een wiki lezen.
Beste uitleg _O_
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 19:18:18 #182
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137169729
quote:
1s.gif Op woensdag 26 februari 2014 18:43 schreef Chizu het volgende:

[..]

Beste uitleg _O_
Het is dan ook niet hogere wiskunde ;)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_137170296
quote:
1s.gif Op woensdag 26 februari 2014 18:43 schreef Chizu het volgende:

[..]

Beste uitleg _O_
de beste manier om een shiny te breeden is je pokemon breeden met eentje uit een ander werelddeel.
Because you know i'm all about that ass
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 26 februari 2014 @ 19:30:09 #184
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137170325
quote:
1s.gif Op woensdag 26 februari 2014 18:43 schreef Chizu het volgende:

[..]

Beste uitleg _O_
  woensdag 26 februari 2014 @ 19:30:33 #185
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137170343
quote:
10s.gif Op woensdag 26 februari 2014 19:29 schreef blow... het volgende:

[..]

de beste manier om een shiny te breeden is je pokemon breeden met eentje uit een ander werelddeel.
Masuda Method :r vier boxen vol door die troep met niks :'(
Hier met die kaas.
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 26 februari 2014 @ 19:30:59 #186
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137170364
En een shiny charm gebruiken
pi_137170374
quote:
13s.gif Op woensdag 26 februari 2014 19:30 schreef Chizu het volgende:

[..]

Masuda Method :r vier boxen vol door die troep met niks :'(
ik heb nu al 24 boxes vol
Because you know i'm all about that ass
  woensdag 26 februari 2014 @ 19:31:50 #188
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137170420
quote:
2s.gif Op woensdag 26 februari 2014 19:30 schreef zoem het volgende:
En een shiny charm gebruiken
Wacht wat

Waar haal je die shit

Vertel het me nu

Please
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 19:32:11 #189
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137170442
quote:
9s.gif Op woensdag 26 februari 2014 19:31 schreef Chizu het volgende:

[..]

Wacht wat

Waar haal je die shit

Vertel het me nu

Please
Gewoon je dex completen neger
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 26 februari 2014 @ 19:32:24 #190
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137170459
quote:
9s.gif Op woensdag 26 februari 2014 19:31 schreef Chizu het volgende:

[..]

Wacht wat

Waar haal je die shit

Vertel het me nu

Please
National dex vol krijgen (muv event pokemon vziw)
  woensdag 26 februari 2014 @ 19:34:02 #191
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137170531
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 19:32 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Gewoon je dex completen neger
nee

nee

Nee

NEE

NEE

Even huilen in mijn emo hoekje dan maar.
Hier met die kaas.
pi_137170865
Shiny Charm stacked volgens mij alleen niet met Masuda Method. ;)
Het werkt alleen met random encounters.
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 26 februari 2014 @ 19:40:58 #193
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137170891
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 19:40 schreef Syntos het volgende:
Shiny Charm stacked volgens mij alleen niet met Masuda Method. ;)
Het werkt alleen met random encounters.
quote:
Increases the chances of encountering Shiny Pokémon. The chance of encountering Shiny Pokémon in the wild is changed to 1/2730. The chance of an egg producing a Shiny Pokémon via the Masuda method is changed to 1/1024.
pi_137171008
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 19:40 schreef zoem het volgende:

[..]

[..]

oh. Mij is anders verteld.
  woensdag 26 februari 2014 @ 19:52:34 #195
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137171462
Hier met die kaas.
pi_137171604
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 19:40 schreef zoem het volgende:

[..]

[..]

Een site had er laatst een onderzoekje naar gedaan, volgens mij is MM met shiny charm nu 1 op 400 kans :) Dat is ook mijn ervaring overigens.
pi_137171646
Ik dacht dat Shiny Charm alleen B&W2 was, niet X/Y?
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 26 februari 2014 @ 19:58:00 #198
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137171740
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 19:56 schreef Fsmxi het volgende:
Ik dacht dat Shiny Charm alleen B&W2 was, niet X/Y?
Zit ook in Gen VI :)
  woensdag 26 februari 2014 @ 20:03:35 #199
413672 Munchlax
De pokémon van FOK!
pi_137172027
Wat is jullie lievelingspokemon :)
Ik haat het als Snorlax me nakt.
pi_137172129
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 20:03 schreef Munchlax het volgende:
Wat is jullie lievelingspokemon :)
Mew! O+
pi_137172384
Holy shit, derde (!) shiny Mawile gevangen zojuist :')
  woensdag 26 februari 2014 @ 20:13:17 #202
413672 Munchlax
De pokémon van FOK!
pi_137172496
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 20:05 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Mew! O+
Ik vind Mudkip baas, maar laatst zag ik zo'n nieuwe pokémon van Gen VI en dat was deze:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoe episch
Ik haat het als Snorlax me nakt.
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 26 februari 2014 @ 20:20:18 #203
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137172842
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 19:55 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Een site had er laatst een onderzoekje naar gedaan, volgens mij is MM met shiny charm nu 1 op 400 kans :) Dat is ook mijn ervaring overigens.
Ik kom niet lager dan 1:512 in Gen VI met MM en shiny charm.

Gen III en IV:
Normaal: 8:65536 (1:8192)
Masuda: 40:65536 (1:1638, kans x5)

Gen V:
Normaal: 8:65536 (1:8192)
Masuda: 48:65536 (1:1365, kans x6)
Shiny charm: geeft +16, dus normaal 24:65536 (1:2731) en MM 64:65536 (1:1024)

Gen VI:
Normaal: 16:65536 (1:4096)
Masuda: 96:65536 (1:683, kans x6)
Shiny charm: geeft +32, dus normaal 48:65536 (1:1365) en MM 128:65536 (1:512)
pi_137173007
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 20:20 schreef zoem het volgende:

[..]

Ik kom niet lager dan 1:512 in Gen VI met MM en shiny charm.

Gen III en IV:
Normaal: 8:65536 (1:8192)
Masuda: 40:65536 (1:1638, kans x5)

Gen V:
Normaal: 8:65536 (1:8192)
Masuda: 48:65536 (1:1365, kans x6)
Shiny charm: geeft +16, dus normaal 24:65536 (1:2731) en MM 64:65536 (1:1024)

Gen VI:
Normaal: 16:65536 (1:4096)
Masuda: 96:65536 (1:683, kans x6)
Shiny charm: geeft +32, dus normaal 48:65536 (1:1365) en MM 128:65536 (1:512)
Wow, wat een berekeningen joh :o. Hier een uitleg met links naar dat onderzoek trouwens. Daar kwam 1:466 uit.
  woensdag 26 februari 2014 @ 20:30:28 #205
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137173377
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 20:13 schreef Munchlax het volgende:

[..]

Ik vind Mudkip baas, maar laatst zag ik zo'n nieuwe pokémon van Gen VI en dat was deze:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoe episch
die heb ik nog niet gezien in m'n Dex :o
Hier met die kaas.
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 26 februari 2014 @ 20:33:01 #206
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137173522
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 20:23 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Wow, wat een berekeningen joh :o. Hier een uitleg met links naar dat onderzoek trouwens. Daar kwam 1:466 uit.
Wat ik van die link begrijp is dat ze het proefondervindelijk willen vaststellen, maar ik betwijfel een beetje of ze wel op de juiste wijze de statistieken berekenen.

In feite komt het neer op deze formule:

P(\mathrm{shiny})=\frac{B}{65536} \cdot (1 + M + S)
Waarbij
B = De 'basiskans', is 8 in Gen III-V en 16 in VI
M = Masuda methode, is 4 in Gen III-IV en 5 in V-VI
S = Shiny charm, is tot nu toe altijd 2

Even ervan uitgaande dat de cijfers op bulbapedia correct zijn.

[ Bericht 19% gewijzigd door zoem op 26-02-2014 20:40:05 ]
  woensdag 26 februari 2014 @ 20:35:38 #207
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137173686
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 20:33 schreef zoem het volgende:

[..]

Wat ik van die link begrijp is dat ze het proefondervindelijk willen vaststellen, maar ik betwijfel een beetje of ze wel op de juiste wijze de statistieken berekenen.

In feite komt het neer op deze formule:

P(\mathrm{shiny})=\frac{B}{65536} \cdot (1 + M + S)
Waarbij
B = De 'basiskans', is 8 in Gen III-V en 16 in VI
M = Masuda methode, is 5 in Gen III-IV en 6 in V-VI
S = Shiny charm, is tot nu toe altijd 2
Hooy fuck, alleen maar om een Shiny
Hier met die kaas.
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 26 februari 2014 @ 20:38:19 #208
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137173830
En je kunt nog chainen om het nog verder omlaag te krijgen.
  woensdag 26 februari 2014 @ 20:39:03 #209
413672 Munchlax
De pokémon van FOK!
pi_137173866
Haha, die formule inderdaad voor zo'n shiny lmao
Ik haat het als Snorlax me nakt.
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 26 februari 2014 @ 20:42:06 #210
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137174050
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 20:03 schreef Munchlax het volgende:
Wat is jullie lievelingspokemon :)
Niet echt eentje, maar wel een zwak voor waterpokemon. Waarschijnlijk omdat het vaak de beste starters waren :')
  woensdag 26 februari 2014 @ 20:43:03 #211
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137174108
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 20:39 schreef Munchlax het volgende:
Haha, die formule inderdaad voor zo'n shiny lmao
 Ik heb ook een formule voor mijn shinies

Pokecheck.org = 100/100 shiny chance
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 20:43:51 #212
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137174161
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 20:03 schreef Munchlax het volgende:
Wat is jullie lievelingspokemon :)
Genesect en Mesprit
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 20:44:43 #213
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137174210
quote:
Nog een keer quoten hoor. Krijg geen genoeg van die cry.
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 21:29:40 #214
413672 Munchlax
De pokémon van FOK!
pi_137176826
quote:
17s.gif Op woensdag 26 februari 2014 20:44 schreef Chizu het volgende:

[..]

Nog een keer quoten hoor. Krijg geen genoeg van die cry.
Lake trio <3
Ik haat het als Snorlax me nakt.
  woensdag 26 februari 2014 @ 22:27:51 #215
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137180215
quote:
14s.gif Op woensdag 26 februari 2014 21:29 schreef Munchlax het volgende:

[..]

Lake trio <3
_O_ Shiny Mesprit in mn team _O____
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 23:16:02 #216
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137182521
quote:
1s.gif Op woensdag 26 februari 2014 22:27 schreef Chizu het volgende:

[..]

_O_ Shiny Mesprit in mn team _O____
hacked Shizzle :P
Haha geen haat, wel beetje jaloezie :D
  woensdag 26 februari 2014 @ 23:17:35 #217
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137182607
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 23:16 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

hacked Shizzle :P
Haha geen haat, wel beetje jaloezie :D
:D ik kan nog wel een shiny Charizard kwijt :+
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 23:22:16 #218
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137182849
quote:
1s.gif Op woensdag 26 februari 2014 23:17 schreef Chizu het volgende:

[..]

:D ik kan nog wel een shiny Charizard kwijt :+
Ik wil er wel één van je overnemen ? :P
heb alleen niet echt veel nuttigs waarschijnlijk er voor terug
  woensdag 26 februari 2014 @ 23:24:09 #219
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137182945
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 23:22 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

Ik wil er wel één van je overnemen ? :P
heb alleen niet echt veel nuttigs waarschijnlijk er voor terug
Geeft niet ^O^
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 23:26:41 #220
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137183082
Iemand battle?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  woensdag 26 februari 2014 @ 23:28:12 #221
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137183151
quote:
1s.gif Op woensdag 26 februari 2014 23:24 schreef Chizu het volgende:

[..]

Geeft niet ^O^
heb wel een ampharos lvl 31, weet niet of je daar iets aan hebt?
Duskull,shroomish,totodile enz heb ik ook nog over
FC is 2766-9750-3283 btw
  woensdag 26 februari 2014 @ 23:30:13 #222
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137183240
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 23:28 schreef Mr_Brownz het volgende:

[..]

heb wel een ampharos lvl 31, weet niet of je daar iets aan hebt?
Duskull,shroomish,totodile enz heb ik ook nog over
Doe maar duskull :Y heb al een lvl 100 Ampharos, getraind vanaf de egg hatch
Hier met die kaas.
  woensdag 26 februari 2014 @ 23:32:14 #223
238711 Mr_Brownz
is niet bruin
pi_137183340
quote:
17s.gif Op woensdag 26 februari 2014 23:30 schreef Chizu het volgende:

[..]

Doe maar duskull :Y heb al een lvl 100 Ampharos, getraind vanaf de egg hatch
duskull heb ik alleen echter nog niet getrained, lvl 1 vrouwtje dacht ik
  donderdag 27 februari 2014 @ 13:57:35 #224
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137197706
Own die bitches met Mesprit _O_
Hier met die kaas.
  donderdag 27 februari 2014 @ 15:45:54 #225
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137201873
Meloetta is nu officieel een baas
Hier met die kaas.
pi_137204621
quote:
11s.gif Op woensdag 26 februari 2014 20:30 schreef Chizu het volgende:

[..]

die heb ik nog niet gezien in m'n Dex :o
Goomy. O+
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  donderdag 27 februari 2014 @ 17:04:02 #227
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137204936
quote:
14s.gif Op donderdag 27 februari 2014 16:53 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Goomy. O+
Even zoeken op serebii.
Hier met die kaas.
  donderdag 27 februari 2014 @ 17:05:30 #228
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137204976
Route 14.. Oke.
Hier met die kaas.
pi_137205126
quote:
14s.gif Op donderdag 27 februari 2014 17:05 schreef Chizu het volgende:
Route 14.. Oke.
Is één van mijn favorieten geworden. Heb eventueel een zooi 4/5IV's over, de meeste met hydration. Gebruik 'm in een rain team. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  donderdag 27 februari 2014 @ 17:12:38 #230
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137205180
Geen idee wat dat 5IV 6IV geval nou is :o
Hier met die kaas.
  Moderator / Redactie Sport / Devops donderdag 27 februari 2014 @ 17:21:41 #231
176766 crew  zoem
zoemt
pi_137205519
quote:
14s.gif Op donderdag 27 februari 2014 15:45 schreef Chizu het volgende:
Meloetta is nu officieel een baas
Nice :P
  donderdag 27 februari 2014 @ 17:37:40 #232
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137206076
Dat moment wanneer je niet naar Articuno/Zapdos/Moltres op zoek bent en ie per ongeluk komt
Hier met die kaas.
  donderdag 27 februari 2014 @ 17:46:06 #233
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137206317
quote:
5s.gif Op donderdag 27 februari 2014 17:12 schreef Chizu het volgende:
Geen idee wat dat 5IV 6IV geval nou is :o
Is al een paar keer voorbij gekomen, genoeg guides als je Engels kan. Maar:
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_137248213
Je kunt blijkbaar niet meer dan 10 miljoen Pokedollars hebben :(
  vrijdag 28 februari 2014 @ 22:25:55 #235
336681 Lt.Surge
The Lightning American
pi_137255649
Vergeten jullie niet Celebi te claimen?

Bijna voldoende sterren codes voor wat leuke shit :9~
I'll show you civilian! I'll shock you into surrender!
pi_137256655
Whoa wut, je kunt een Celebi claimen?
pi_137264002
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 februari 2014 22:49 schreef Fsmxi het volgende:
Whoa wut, je kunt een Celebi claimen?
Pokémon Bank downloaden, Celebi claimen. Simple as that.
  zaterdag 1 maart 2014 @ 12:38:28 #238
336681 Lt.Surge
The Lightning American
pi_137268277
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 februari 2014 22:49 schreef Fsmxi het volgende:
Whoa wut, je kunt een Celebi claimen?
http://www.pokemonbank.com/en-us/bank/#receive-a-special-pokemon
I'll show you civilian! I'll shock you into surrender!
pi_137273048
Als je een pokemon traint met een exp. share, krijgtdie dan ook de EV's?
  zaterdag 1 maart 2014 @ 20:17:15 #240
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137282919
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 februari 2014 22:49 schreef Fsmxi het volgende:
Whoa wut, je kunt een Celebi claimen?
:')
Hier met die kaas.
  zaterdag 1 maart 2014 @ 20:27:59 #241
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137283495
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 15:33 schreef TheFastOne het volgende:
Als je een pokemon traint met een exp. share, krijgtdie dan ook de EV's?
Ja.

Het gaat financieel niet goed met Nintendo. Straks gaan ze nog ten onder en dan komen er geen nieuwe Pokémonspellen uit. -O-
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_137284092
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 20:27 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ja.

Het gaat financieel niet goed met Nintendo. Straks gaan ze nog ten onder en dan komen er geen nieuwe Pokémonspellen uit. -O-
Al zou Nintendo failliet gaan, dan is er wel een ander bedrijf dat de Pokémon rechten/GameFreak zou kopen.
pi_137284492
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 20:27 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ja.

Het gaat financieel niet goed met Nintendo. Straks gaan ze nog ten onder en dan komen er geen nieuwe Pokémonspellen uit. -O-
Dan wordt het net als Sega. Alleen de software maken, en de hardware laten voor wat het is.

Pokémon zou prima op mobiele telefoons kunnen.
  zaterdag 1 maart 2014 @ 21:38:51 #244
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_137286504
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 20:27 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ja.

Het gaat financieel niet goed met Nintendo. Straks gaan ze nog ten onder en dan komen er geen nieuwe Pokémonspellen uit. -O-
dat zie ik nog niet zo snel gebeuren eigenlijk
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  zaterdag 1 maart 2014 @ 22:10:13 #245
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137287673
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 20:27 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ja.

Het gaat financieel niet goed met Nintendo. Straks gaan ze nog ten onder en dan komen er geen nieuwe Pokémonspellen uit. -O-
Daarom gooien ze ook Nintendo WFC eruit op de Wii en NDS zodat mensen Wii U en 3DS gaan kopen. Heel slecht, maar toch financieel gezien slim.
Hier met die kaas.
  zaterdag 1 maart 2014 @ 23:54:38 #246
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137291847
Aan Emerald begonnen O+
Hier met die kaas.
pi_137308372
Mooi dit. In vrijwel elke Pokemon game kom je om in de rattata's behalve in Pokemon X en Y. Uiteindelijk maar een torchic op de GTS gedeponeed voor zon klote rat :D
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  zondag 2 maart 2014 @ 16:43:24 #248
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137312229
Heb nu Charizardlite X en Charizardlite Y _O_
Hier met die kaas.
  zondag 2 maart 2014 @ 16:44:16 #249
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137312276
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 15:27 schreef Sjiznit het volgende:
Mooi dit. In vrijwel elke Pokemon game kom je om in de rattata's behalve in Pokemon X en Y. Uiteindelijk maar een torchic op de GTS gedeponeed voor zon klote rat :D
Je bent gek. _O-
Hier met die kaas.
pi_137313888
Pokémon Y ook gekocht. Dankzij de bank kan ik nu de storyline spelen met Pokémon die je anders nooit op level 1 treft. Stuk leuker om zo te spelen in plaats van de helft van het spel te doen met waardeloze opvulling van je party.
pi_137314917
quote:
11s.gif Op zondag 2 maart 2014 16:44 schreef Chizu het volgende:

[..]

Je bent gek. _O-
Valt mee, torchic ei heb ik in 1 minuut. Om een rattata te vangen in ouder spel en te transferren naar X duurt langer :P
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  zondag 2 maart 2014 @ 17:59:26 #252
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137315681
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 17:18 schreef Mystikvm het volgende:
Pokémon Y ook gekocht. Dankzij de bank kan ik nu de storyline spelen met Pokémon die je anders nooit op level 1 treft. Stuk leuker om zo te spelen in plaats van de helft van het spel te doen met waardeloze opvulling van je party.
Geluksvogel. Ik moest t gewoon hardcore doen met Pokemon uit dezelfde region trainen.
Hier met die kaas.
  zondag 2 maart 2014 @ 17:59:45 #253
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137315689
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 17:43 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Valt mee, torchic ei heb ik in 1 minuut. Om een rattata te vangen in ouder spel en te transferren naar X duurt langer :P
Je kan Rattata niet vangen in X & Y?
Hier met die kaas.
  zondag 2 maart 2014 @ 18:13:24 #254
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137316166
quote:
2s.gif Op zondag 2 maart 2014 17:59 schreef Chizu het volgende:

[..]

Je kan Rattata niet vangen in X & Y?
Nope
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_137316260
quote:
2s.gif Op zondag 2 maart 2014 17:59 schreef Chizu het volgende:

[..]

Je kan Rattata niet vangen in X & Y?
Et voila, een lijstje met alle pokémon die je niet kunt krijgen in pokémon X/Y zonder overige pokémon games.
  zondag 2 maart 2014 @ 18:20:32 #256
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137316439
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 18:13 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Nope
:')____
Hier met die kaas.
  zondag 2 maart 2014 @ 18:21:22 #257
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137316487
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 18:16 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Et voila, een lijstje met alle pokémon die je niet kunt krijgen in pokémon X/Y zonder overige pokémon games.
Ah, oke.
Hier met die kaas.
  zondag 2 maart 2014 @ 18:21:56 #258
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_137316517
quote:
13s.gif Op zondag 2 maart 2014 18:20 schreef Chizu het volgende:

[..]

:')____
Te lastig voor je, ja?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_137348684
Hallooo, heeft er iemand maybe een torchic voor me ?
I could watch you for a lifetime, you're my favourite movie.
A thousand endings.
You mean everything to me!
  maandag 3 maart 2014 @ 16:40:59 #260
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137349651
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 16:13 schreef mawtje het volgende:
Hallooo, heeft er iemand maybe een torchic voor me ?
Je kan er eentje via Pokemon Link in het begin menu claimen via internet.
Hier met die kaas.
  maandag 3 maart 2014 @ 16:41:23 #261
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137349675
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 18:21 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Te lastig voor je, ja?
Ja ;(
Hier met die kaas.
pi_137349844
quote:
2s.gif Op maandag 3 maart 2014 16:40 schreef Chizu het volgende:

[..]

Je kan er eentje via Pokemon Link in het begin menu claimen via internet.
Die actie is al lang voorbij.
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 16:13 schreef mawtje het volgende:
Hallooo, heeft er iemand maybe een torchic voor me ?
Ik heb er nog eentje over. Ruil maar wat je hebt.
1418-7097-6280
  maandag 3 maart 2014 @ 17:09:30 #263
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137350709
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 16:45 schreef Syntos het volgende:

[..]

Die actie is al lang voorbij.

[..]

Ik heb er nog eentje over. Ruil maar wat je hebt.
1418-7097-6280
Serieus? Wist ik niet.
Hier met die kaas.
  maandag 3 maart 2014 @ 17:10:07 #264
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137350741
Waarom hebben Pokemon in Ruby en Sapphire geen animaties en in Emerald wel :(
Hier met die kaas.
  maandag 3 maart 2014 @ 17:30:53 #265
400505 Seikcid
Since 1922
pi_137351466
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 20:56 schreef Mystikvm het volgende:

Pokémon zou prima op mobiele telefoons kunnen.
Dan zou ik het nooit meer spelen.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  maandag 3 maart 2014 @ 17:51:23 #266
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137352213
quote:
14s.gif Op maandag 3 maart 2014 17:30 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Dan zou ik het nooit meer spelen.
Ik speel al.

iPhone: Ruby
Android: Emerald
Desktop: Sapphire
Hier met die kaas.
  maandag 3 maart 2014 @ 17:54:59 #267
400505 Seikcid
Since 1922
pi_137352308
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 17:51 schreef Chizu het volgende:

[..]

Ik speel al.

iPhone: Ruby
Android: Emerald
Desktop: Sapphire
Ik heb de aankondiging van Nintendo gemist blijkbaar.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  maandag 3 maart 2014 @ 17:58:52 #268
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137352397
quote:
9s.gif Op maandag 3 maart 2014 17:54 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ik heb de aankondiging van Nintendo gemist blijkbaar.
:')
Hier met die kaas.
pi_137352948
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 16:45 schreef Syntos het volgende:

[..]

Die actie is al lang voorbij.

[..]

Ik heb er nog eentje over. Ruil maar wat je hebt.
1418-7097-6280
Oke, ik heb je toegevoegd. Mijne is 0533-6076-8089. Weet niet of je het nodig hebt.
I could watch you for a lifetime, you're my favourite movie.
A thousand endings.
You mean everything to me!
pi_137354768
Dankjewel Syntos

[ Bericht 9% gewijzigd door mawtje op 03-03-2014 19:19:23 ]
I could watch you for a lifetime, you're my favourite movie.
A thousand endings.
You mean everything to me!
pi_137354865
Veel plezier ermee. :)
  maandag 3 maart 2014 @ 19:37:18 #272
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137355902
Ik heb nog een Xerneas over voor iemand met iets redelijks? :s)
Hier met die kaas.
pi_137357246
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 19:37 schreef Chizu het volgende:
Ik heb nog een Xerneas over voor iemand met iets redelijks? :s)
Wat is redelijk?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  maandag 3 maart 2014 @ 20:05:13 #274
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137357344
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 20:03 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Wat is redelijk?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Doe maar Rotom joh :D
Hier met die kaas.
pi_137357530
Ben online mons levellen/dex vullen, trade maar wanneer je kunt
  maandag 3 maart 2014 @ 20:10:16 #276
422485 Chizu
Pokemon Master
pi_137357561
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 20:09 schreef Fsmxi het volgende:
Ben online mons levellen/dex vullen, trade maar wanneer je kunt
M'n FC is 0619 - 4450 - 4979, ik kom nu online :W
Hier met die kaas.
  woensdag 5 maart 2014 @ 01:13:44 #277
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137403628
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 17:51 schreef Chizu het volgende:

[..]

Ik speel al.

iPhone: Ruby
Android: Emerald
Desktop: Sapphire
Wat moet je met twee telefoons?

Op m'n mobiel zou ik het niet spelen. Geen fijne besturing.

Iets raars: White 2 en X kunnen verbinding maken met WiFi, maar Diamond niet? :?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_137407159
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 01:13 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Wat moet je met twee telefoons?

Op m'n mobiel zou ik het niet spelen. Geen fijne besturing.

Iets raars: White 2 en X kunnen verbinding maken met WiFi, maar Diamond niet? :?
De Gen4 spellen maken gebruik van een andere beveiligingstype voor de draadloze verbinding met je netwerk, om het even simpel te houden.
In plaats van de gebruikelijke type A gebruiken zij type B.

Persoonlijk vind ik het het makkelijkst om tijdelijk de beveiliging van de wifi even uit te zetten, dan hebben andere apparaten op het netwerk er geen last van en kun je toch spelen.
  woensdag 5 maart 2014 @ 22:35:52 #279
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137432681
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 10:18 schreef Syntos het volgende:
Persoonlijk vind ik het het makkelijkst om tijdelijk de beveiliging van de wifi even uit te zetten, dan hebben andere apparaten op het netwerk er geen last van en kun je toch spelen.
Moet ik de beveiliging uitschakelen op de computer of op de DS?

Iris. :r Ik ben bezig met het verzamelen van medals, dus had ik alleen Dragontypes bij me. Haxorus met een Focus Sash, Dragon Dance en Outrage die zichzelf niet raakt terwijl hij confused is = mijn hele team ge'OHKO'd. :(
Gelukkig net daarvoor opgeslagen. Mijn Garchomp even snel Substitute geleerd en haar nu wel verslagen. Up yours, Iris. 8-)

[ Bericht 9% gewijzigd door Madame_Paon op 05-03-2014 22:46:39 ]
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_137435725
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 22:35 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Moet ik de beveiliging uitschakelen op de computer of op de DS?
Op de computer kun je inloggen op je router, en vanaf daar kun je onder de categorie WLAN kiezen welke beveiligingsmethode je wilt gebruiken. WPA-TKIP, WPA-ect.ect.
Als goed is staat er dan ook iets bij zoals 'No security'.
  donderdag 6 maart 2014 @ 00:00:23 #281
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_137435944
Pokémon X en Y is 20$ in Canada.
Waarom zijn er niet zulke deals in .nl
  donderdag 6 maart 2014 @ 13:34:02 #282
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_137445421
Heeft iemand toevallig een motordrive emolga in de aanbieding? :) IV's en natures zo maken me niet zo veel uit.
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
  zaterdag 8 maart 2014 @ 20:45:24 #283
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_137524432
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 17:18 schreef Mystikvm het volgende:
Pokémon Y ook gekocht. Dankzij de bank kan ik nu de storyline spelen met Pokémon die je anders nooit op level 1 treft. Stuk leuker om zo te spelen in plaats van de helft van het spel te doen met waardeloze opvulling van je party.
Pokémon Bank is wat dat betreft wel een uitkomst, ja. Ik ben laatst ook weer overnieuw begonnen met X en ik heb via de Bank alle pokémon uit mijn vorige playthrough zo kunnen overzetten naar mijn nieuwe. Met een uurtje of vijf was ik wel bij de daycare, waar ik vervolgens mooi een uniek team kon gaan breeden.

Ik heb overigens ook voor het eerst een shiny gebreed! Het heeft me veertien uur en ongeveer 300 pogingen gekost (wat overigens nog relatief weinig is), maar ik heb nu eindelijk mijn shiny Petilil. O+
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  zondag 9 maart 2014 @ 23:16:33 #284
351676 Groby
Dank Memer
pi_137567413
Shiny Shaymin in de aanbieding interesse?
It’s coming home
pi_137668030
Heeft er iemand misschien een Chansey en/of togepi voor me?
I could watch you for a lifetime, you're my favourite movie.
A thousand endings.
You mean everything to me!
pi_137676782
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 19:56 schreef mawtje het volgende:
Heeft er iemand misschien een Chansey en/of togepi voor me?
Ja hoor, gooi maar wat leuks mijn kant op.

FC: 2552-1999-2736
pi_137698288
Pokémon Link Battle is beschikbaar in de e-Shop voor ¤7,99. Ik heb het gedownload en het is best aardig. Beetje Bejeweled-achtig, met een leuke twist. En het vereist behoorlijke snelheid om goed te scoren.

Leuk tijdverdrijf voor als je onderweg bent, maar niet meer dan dat. Ik geloof ook dat het zo bedoeld is :)
pi_137715848
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 22:26 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Ja hoor, gooi maar wat leuks mijn kant op.

FC: 2552-1999-2736
Heel erg bedankt, maar ik heb ze allebei al.
Wil wel vrienden worden voor friend safari als je wilt.
I could watch you for a lifetime, you're my favourite movie.
A thousand endings.
You mean everything to me!
  zondag 16 maart 2014 @ 16:18:40 #289
332849 Roburtt
Haatpiraat
pi_137803092
Nog steeds m'n pokémon X kwijt :'(
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zondag 16 maart 2014 @ 20:18:31 #290
424277 gallade.
Pokemon Master
pi_137813230
quote:
10s.gif Op zondag 16 maart 2014 16:18 schreef Roburtt het volgende:
Nog steeds m'n pokémon X kwijt :'(
Nu al? Heb zelfs m'n Pokémon Fire Red en Leaf Green nog.
H H
  zondag 16 maart 2014 @ 20:19:29 #291
424277 gallade.
Pokemon Master
pi_137813302
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 01:13 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Wat moet je met twee telefoons?

Op m'n mobiel zou ik het niet spelen. Geen fijne besturing.

Iets raars: White 2 en X kunnen verbinding maken met WiFi, maar Diamond niet? :?
De ene is reserve :P
H H
  zondag 16 maart 2014 @ 21:16:12 #292
332849 Roburtt
Haatpiraat
pi_137817523
quote:
11s.gif Op zondag 16 maart 2014 20:18 schreef gallade. het volgende:

[..]

Nu al? Heb zelfs m'n Pokémon Fire Red en Leaf Green nog.
M'n kamer werd verbouwd, ben een hoop kwijt geraakt, helaas.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  maandag 17 maart 2014 @ 00:46:08 #293
424277 gallade.
Pokemon Master
pi_137829330
quote:
10s.gif Op zondag 16 maart 2014 21:16 schreef Roburtt het volgende:

[..]

M'n kamer werd verbouwd, ben een hoop kwijt geraakt, helaas.
Da's idd balen ja, dat soort dingen ken ik maar al te goed. Zoals een Game Boy Advance die in de oude auto van je moeder ligt :{

Dag GBA..
H H
  maandag 17 maart 2014 @ 18:36:18 #294
424277 gallade.
Pokemon Master
pi_137851873
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:06 schreef Mystikvm het volgende:
Pokémon Link Battle is beschikbaar in de e-Shop voor ¤7,99. Ik heb het gedownload en het is best aardig. Beetje Bejeweled-achtig, met een leuke twist. En het vereist behoorlijke snelheid om goed te scoren.

Leuk tijdverdrijf voor als je onderweg bent, maar niet meer dan dat. Ik geloof ook dat het zo bedoeld is :)
Een vriend kocht dat gisteren ja, leek me niet veel-
H H
  maandag 17 maart 2014 @ 18:36:37 #295
424277 gallade.
Pokemon Master
pi_137851882
quote:
1s.gif Op zondag 9 maart 2014 23:16 schreef Groby het volgende:
Shiny Shaymin in de aanbieding interesse?
Heel erg.
H H
  maandag 17 maart 2014 @ 18:37:43 #296
424277 gallade.
Pokemon Master
pi_137851933
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 22:35 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Moet ik de beveiliging uitschakelen op de computer of op de DS?

Iris. :r Ik ben bezig met het verzamelen van medals, dus had ik alleen Dragontypes bij me. Haxorus met een Focus Sash, Dragon Dance en Outrage die zichzelf niet raakt terwijl hij confused is = mijn hele team ge'OHKO'd. :(
Gelukkig net daarvoor opgeslagen. Mijn Garchomp even snel Substitute geleerd en haar nu wel verslagen. Up yours, Iris. 8-)
Iris _O_
H H
  maandag 17 maart 2014 @ 18:38:21 #297
424277 gallade.
Pokemon Master
pi_137851964
quote:
9s.gif Op donderdag 6 maart 2014 00:00 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Pokémon X en Y is 20$ in Canada.
Waarom zijn er niet zulke deals in .nl
Mijn gunst :D
H H
  maandag 17 maart 2014 @ 18:38:56 #298
424277 gallade.
Pokemon Master
pi_137851987
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 01:13 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Wat moet je met twee telefoons?

Op m'n mobiel zou ik het niet spelen. Geen fijne besturing.

Iets raars: White 2 en X kunnen verbinding maken met WiFi, maar Diamond niet? :?
Misschien omdat het Gen 4 is?
H H
  maandag 17 maart 2014 @ 18:39:38 #299
424277 gallade.
Pokemon Master
pi_137852003
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 20:44 schreef Syntos het volgende:

[..]

Al zou Nintendo failliet gaan, dan is er wel een ander bedrijf dat de Pokémon rechten/GameFreak zou kopen.
Ik zou dan hopen op de PS3/PS4.
H H
  maandag 17 maart 2014 @ 18:40:27 #300
424277 gallade.
Pokemon Master
pi_137852037
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 17:18 schreef Mystikvm het volgende:
Pokémon Y ook gekocht. Dankzij de bank kan ik nu de storyline spelen met Pokémon die je anders nooit op level 1 treft. Stuk leuker om zo te spelen in plaats van de helft van het spel te doen met waardeloze opvulling van je party.
Ik doe dit nu ja. Turtwig _O_
H H
  maandag 17 maart 2014 @ 18:40:43 #301
424277 gallade.
Pokemon Master
pi_137852051
O+
H H
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')