Ik heb nog nooit een gerecht gemaakt waar het voor nodig is. Google leert me dat het vooral in paella gebruikt wordt.quote:Op zondag 23 februari 2014 17:55 schreef __Saviour__ het volgende:
Je moet het ook niet puur eten he. Het moet door gerechten.
Ja, want saffraanquote:Op zondag 23 februari 2014 17:58 schreef Ludd het volgende:
[..]
Ik heb nog nooit een gerecht gemaakt waar het voor nodig is. Google leert me dat het vooral in paella gebruikt wordt.
Wat me verbaast is dat de geur/smaak ook niet erg sterk over komt. Het is wel vies, maar niet enorm intens. Gezien de prijs ga ik er vanuit dat het in kleine hoeveelheden gebruikt wordt, ik vraag me dan af, of het wel echt een invloed op de smaak heeft.
Ja, wordt met de hand geknipt. Voor 1 kilo saffraan zijn 180.000 bloemen nodig!quote:Op zondag 23 februari 2014 18:01 schreef Yi-Long het volgende:
Is er ook een goede reden WAAROM het zo duur is?
http://lmgtfy.com/?q=waarom+is+saffraan+zo+duurquote:Op zondag 23 februari 2014 18:01 schreef Yi-Long het volgende:
Is er ook een goede reden WAAROM het zo duur is?
Ah oki, thanksquote:Op zondag 23 februari 2014 18:02 schreef Ludd het volgende:
[..]
Ja, wordt met de hand geknipt. Voor 1 kilo saffraan zijn 180.000 bloemen nodig!![]()
Nee man is gewoon fonkie van de overheid toch.quote:Op zondag 23 februari 2014 18:01 schreef Yi-Long het volgende:
Is er ook een goede reden WAAROM het zo duur is?
Omdat het duur is.quote:Op zondag 23 februari 2014 18:51 schreef madeliefff het volgende:
Waarom verschijnen er steeds toppics over saffraan.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |