Wat is er Duits aan de biefstukjes? Van Duitse runderen?quote:Op woensdag 19 februari 2014 16:43 schreef golfer het volgende:
Vanavond: gegrilde little gemsla, patsinaakpuree en gebakken Duitse biefstukjes.
Duitse biefstuk is een soort vlees, niet echt biefstuk, meer tartaar/hamburgerachtig.quote:Op woensdag 19 februari 2014 16:51 schreef Felagund het volgende:
[..]
Wat is er Duits aan de biefstukjes? Van Duitse runderen?
Yum!!!quote:Op woensdag 19 februari 2014 18:10 schreef NutKees het volgende:
Ik heb weer lasagne gemaakt volgens recept van die scheldende Engelse chef. Met een beetje salade erbij, en 'n glaasje rode wijn, espresso-apparaat al opgewarmd... Lekker zeg, daar leef ik voor!
Meine liebe..quote:Op woensdag 19 februari 2014 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Krustenbraten, rode kool, mosterdsaus, serviettenknoedel
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |