quote:Op vrijdag 21 maart 2014 22:30 schreef Myraela het volgende:
Als je mijn foto's wil gebruiken, dan mag dat van mij overigens gewoon. Zolang je ze maar verwijst naar het bijbehorende artikel, zoals ik in mijn posts ook altijd doe.
Mooie foto's zeg! Met die kikkererwten naast de hummus enzoquote:Op zaterdag 22 maart 2014 12:38 schreef Myraela het volgende:
Ik maakte deze week simpel maar lekker, hummus.
[ link | afbeelding ]
En deze empanadas waren ook heerlijk. Al ga ik daarmee nog eens met andere vulling spelen.
[ link | afbeelding ]
Zoals het plaatje!quote:
Geweldig, echte lookalikes!quote:
Ik ga zo dat recept proberen van de humusquote:Op zaterdag 22 maart 2014 12:38 schreef Myraela het volgende:
Ik maakte deze week simpel maar lekker, hummus.
[ link | afbeelding ]
En deze empanadas waren ook heerlijk. Al ga ik daarmee nog eens met andere vulling spelen.
[ link | afbeelding ]
Ziet er goed uit! En groenten in een knapperig laagje zijn altijdquote:Op zondag 23 maart 2014 15:45 schreef xuryah het volgende:
Naast het spieken hier, ga ik ook maar eens meedoen met eigen dingen posten
Deze had ik van de week gemaakt. Was erg lekker!
[ afbeelding ]
Zucchini Fries
Dankjewel! Ja zeker, binnenkort weer wat andere knapperige groenten uitproberenquote:Op zondag 23 maart 2014 18:21 schreef minilot het volgende:
[..]
Ziet er goed uit! En groenten in een knapperig laagje zijn altijd
Welkom en post meeeeeeeerrrr!
Oeff speklapjes klinkt heel lekkerquote:Op zondag 23 maart 2014 18:23 schreef minilot het volgende:
Avondeten, net op:
[ afbeelding ]
Kleine, dunne speklapjes, heeeeeeeel lang en heeeeeeeeeeel langzaam gegaard op 100 graden in de oven. Steeds bestreken met een mengsel van honing, hoisinsaus en een beetje sojasaus.
Erbij gestoomde prei, venkel, ui en jalapeņo met limoen-sesamdressing.
*burp*
Staat al een tijd op m'n to do list, eens snel op het menu zetten dus! Ziet er ook erg lekker uitquote:Op zondag 23 maart 2014 21:00 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Chawanmushi
Chinese/Japanse, hartige custard. Ik vind dat een van de geilste gerechten ooit, elke keer weer een orgastische ervaring. Maar ik geloof dat de meningen erover verschillen.
Maar het is dus als een creme brulee, zonder de zware vettigheid van room maar licht en luchtig en zacht en yummie. Met garnalen, shiitake of wat je maar lekker vindt. Oh man, wat vind ik dat toch lekker. :-)
Klinkt interessant!quote:Op zondag 23 maart 2014 21:00 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Chawanmushi
Chinese/Japanse, hartige custard. Ik vind dat een van de geilste gerechten ooit, elke keer weer een orgastische ervaring. Maar ik geloof dat de meningen erover verschillen.
Maar het is dus als een creme brulee, zonder de zware vettigheid van room maar licht en luchtig en zacht en yummie. Met garnalen, shiitake of wat je maar lekker vindt. Oh man, wat vind ik dat toch lekker. :-)
ik was nooit zo fan van speklapjes maar vorig jaar hele dunne gegeten die heel knapperig waren, dat was eigenlijk gewoon heel lekkerquote:Op zondag 23 maart 2014 18:23 schreef minilot het volgende:
Avondeten, net op:
[ afbeelding ]
Kleine, dunne speklapjes, heeeeeeeel lang en heeeeeeeeeeel langzaam gegaard op 100 graden in de oven. Steeds bestreken met een mengsel van honing, hoisinsaus en een beetje sojasaus.
Erbij gestoomde prei, venkel, ui en jalapeņo met limoen-sesamdressing.
*burp*
Dat is dan ook de enige juiste manier om spek te eten.quote:Op maandag 24 maart 2014 13:21 schreef DarkElf het volgende:
[..]
ik was nooit zo fan van speklapjes maar vorig jaar hele dunne gegeten die heel knapperig waren, dat was eigenlijk gewoon heel lekker
Blijkbaar maar ik kende alleen de jaren tachtig dikke lappen en dus sindsdien nooit meer gegeten want die waren echt viesquote:Op maandag 24 maart 2014 13:27 schreef LintuxCx het volgende:
[..]
Dat is dan ook de enige juiste manier om spek te eten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |