abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_136001478
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:10 schreef Claudia_x het volgende:
Ik vind de andijviestamppot van mijn moeder wel veel lekkerder dan die van mijn lief, en volgens haar is het geheim om zelf de andijvie te snijden en dat héél fijn te doen. Maar hey, m'n lief kookt al elke dag, dus ik heb het wel afgeleerd om commentaar te leveren. :+

Vanavond eten we Indiaas van Marks & Spencer. :D
Is met hutspot ook zo, verse wortelen en uien smaken 10x sterker en dus meer smaak aan de stamppot :Y
Ik heb ze toevallig ook net gekocht voor de hutspot woensdag!
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  Moderator maandag 27 januari 2014 @ 12:16:57 #77
5428 crew  miss_sly
pi_136001526
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:15 schreef Claudia_x het volgende:

[..]

Enquête al ingevuld? Wij hebben aangegeven wel kant-en-klare maaltijden mee naar huis te willen nemen als die prijs-kwaliteitverhouding in orde is.
O ja, moet ik het nog even met B over hebben. Ik vind het op dinsdag en/of vrijdag ook best een idee als S daar vast eet, we haar bij thuiskomst rustig aan naar bed doen en we dan zelf later eten, bijvoorbeeld. Maar meen naar huis nemen van de maaltijd vind ik ook wel wat en ik denk B ook :+
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_136001535
quote:
1s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:15 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Is met hutspot ook zo, verse wortelen en uien smaken 10x sterker en dus meer smaak aan de stamppot :Y
Ik heb ze toevallig ook net gekocht voor de hutspot woensdag!
Vergeet de witte bonen niet! Da's het geheim van m'n vaders hutspot.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_136001540
Ik kook altijd maar J helpt wel vaak met snijden. En hij kneedt gehakt en snijdt kip, daar moet ik van kokhalzen :') In het weekend eten we bijna altijd iets van de barbecue, gisteren fazant, dat doen we samen.
Spoilers!
pi_136001566
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:17 schreef Lucky_Strike het volgende:
In het weekend eten we bijna altijd iets van de barbecue, gisteren fazant, dat doen we samen.
Oh! Mag ik bij jullie komen wonen?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_136001585
quote:
17s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:18 schreef Claudia_x het volgende:

[..]

Oh! Mag ik bij jullie komen wonen?
We hebben sinds een paar weken aparte logeerkamer dus dat zou best kunnen ;)

Mijn vriend heeft een kamado en staat dus echt in weer en wind op dat ding te kokkerellen. Ik had dat nooit verwacht van hem maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Maar omdat het een keramische barbecue is, hoef je er niet vaak bij te kijken. Hij heeft een thermometer op wifi dus hij kan binnen de temperatuur van het apparaat en van het vlees aflezen.
Spoilers!
pi_136001623
Ik kan heel goed gehakt kneden. 8-)

Ik word heel vrolijk van zulke tradities, samen bezig zijn met het eten. Moet ik ook maar weer eens gaan invoeren voor de weekeindes. Ik houd van slow cooking, de hele zondag iets op hebben staan.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_136001658
Na mijn spinaziesoep fiasco maar contact opgenomen met Soup & zo op Facebook. Als ik het recept wil voor hun pittige spinaziesoep moet ik even bellen, want op de blog staat het nog niet en hun receptenboekjes zijn op. ;( Misschien dat ik maar gewoon bel dan.

O: Regenboogsalade
T: Oploskoffie
L: Kwark met chia, goji, pompoenpitten en muesli
T: Chips van zoete aardappel (huisgemaakt)
D: Uit eten, weet nog niet wat
pi_136001744
Oh ja, ik las gisteren in de folders van Etos en Kruidvat dat die ook chiazaad enzo gaan verkopen.
Spoilers!
pi_136001782
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:17 schreef Claudia_x het volgende:

[..]

Vergeet de witte bonen niet! Da's het geheim van m'n vaders hutspot.
Dat schijnt uit een andere regio te komen, mijn tante uit Barneveld doet het ook. Ik vind het vies en zonde :D Doe er ook geen spekjes door. Goeie hutspot heeft zat smaak :Y Ik doe trouwens wel een pot runderbouillon bij (een daarop verminderde hoeveelheid) het kookwater, dan krijg je allemaal kleine vezeltjes rundvlees erdoor. En peper erdoor na het stampen.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_136001784
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:22 schreef Lucky_Strike het volgende:
Oh ja, ik las gisteren in de folders van Etos en Kruidvat dat die ook chiazaad enzo gaan verkopen.
Ik koop al die superfoods nu bij de locale groenteboer. Veel goedkoper dan in de winkel.
pi_136001952
quote:
7s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:23 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ik koop al die superfoods nu bij de locale groenteboer. Veel goedkoper dan in de winkel.
Is dat zo? :o Wat doen Gojibessen bij de groenteboer qua prijs?
Mokkel met stuntstok
pi_136002122
Verdorie, ik had nog naar de Action gewild voor die sport tops. Die zit naast de AH en daar kom ik net vandaahaan ;(
Misschien dat ik vanmiddag nog de moed kan vinden.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_136002205
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:27 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

Is dat zo? :o Wat doen Gojibessen bij de groenteboer qua prijs?
Voor een bakje was het nu geloof ik 4 euro, terwijl je in de natuurwinkel hier voor een soortgelijke hoeveelheid 10 euro betaalt.
pi_136002285
Bij onze groenteboer betaal ik 2 euro voor 100 gram gojibessen. (Dat is de prijs voor bijna alle superfoods bij onze groenteboer)
Je kunt tegenwoordig zoveel worden, dat ik maar gewoon blijf wie ik ben.
  maandag 27 januari 2014 @ 12:45:41 #91
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_136002545
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:18 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

We hebben sinds een paar weken aparte logeerkamer dus dat zou best kunnen ;)

Mijn vriend heeft een kamado en staat dus echt in weer en wind op dat ding te kokkerellen. Ik had dat nooit verwacht van hem maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Maar omdat het een keramische barbecue is, hoef je er niet vaak bij te kijken. Hij heeft een thermometer op wifi dus hij kan binnen de temperatuur van het apparaat en van het vlees aflezen.
:D Srsly? _O-

Mijn baas is net terug van een maand Azie en ze heeft een zak met vruchtenchips mee, shit, de gefrituurde ananas is echt lekker! :o
/op handen zitten gaat...

Ik heb vrijdag ook weer ingeslagen bij de groenteboer idd. 2 bakken goji, 1 bak cranberry en 1 bak chia: 19 euro! :o
Maar goed, ik vind die bessen echt lekker door de kwark en de chia daar blijf ik ook in geloven. :Y
***
pi_136002795
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:45 schreef Brighteyes het volgende:

[..]

:D Srsly? _O-

:Y Hij is IT'er en gek op snufjes. Dit is echt de ideale manier om hobby en werk te combineren. Hij houdt ook in excel bij wat hij wanneer op welke temperatuur en hoe lang heeft gemaakt. En na hoeveel minuten de marinade er over ging en hoe lang het vlees heeft gemarineerd enzo *;
Spoilers!
pi_136002804
Bij onze groenteboer hebben ze trouwens ook veel soorten ongebrande noten! En aangezien mijn salaris binnen is ga ik vanavond na het werk even inslaan!

Hoelang zou je noten kunnen bewaren als de zak open is?
Je kunt tegenwoordig zoveel worden, dat ik maar gewoon blijf wie ik ben.
pi_136002852
quote:
1s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:23 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Dat schijnt uit een andere regio te komen, mijn tante uit Barneveld doet het ook. Ik vind het vies en zonde :D Doe er ook geen spekjes door. Goeie hutspot heeft zat smaak :Y Ik doe trouwens wel een pot runderbouillon bij (een daarop verminderde hoeveelheid) het kookwater, dan krijg je allemaal kleine vezeltjes rundvlees erdoor. En peper erdoor na het stampen.
Klinkt heerlijk, jouw variant!

En mijn vader komt ook uit de omgeving Barneveld, dus dat is vast geen toeval!
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_136003101
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:52 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

:Y Hij is IT'er en gek op snufjes. Dit is echt de ideale manier om hobby en werk te combineren. Hij houdt ook in excel bij wat hij wanneer op welke temperatuur en hoe lang heeft gemaakt. En na hoeveel minuten de marinade er over ging en hoe lang het vlees heeft gemarineerd enzo *;
Een man naar mijn hart!

Ik ben in mijn nopjes met FatSecret en mijn Withings-app waarin m'n gewicht en vetpercentage worden bijgehouden, en m'n Wellness-app waarin ik tijdens het sporten aan kan geven welke onderdelen ik heb gehad.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_136003102
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:52 schreef J0ycie88 het volgende:
Bij onze groenteboer hebben ze trouwens ook veel soorten ongebrande noten! En aangezien mijn salaris binnen is ga ik vanavond na het werk even inslaan!

Hoelang zou je noten kunnen bewaren als de zak open is?
Donker en vooral droog bewaren, in een bakje oid. Dan gaan ze echt wel tot een paar weken mee.

Claudia, wat een toeval -of niet dus haha- , grappig! En bedankt, hij valt hier thuis ook erg in de smaak.

[ Bericht 3% gewijzigd door PluisigNijntje op 27-01-2014 13:08:01 ]
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_136003522
quote:
1s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:59 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Donker en vooral droog bewaren, in een bakje oid. Dan gaan ze echt wel tot een paar weken mee.

Claudia, wat een toeval -of niet dus haha- , grappig! En bedankt, hij valt hier thuis ook erg in de smaak.
Ik heb van de zakjes met een schuifsluiting (echt wat een omschrijving weer :p). Daar kan ik ze wel in bewaren. Donker liggen ze sowieso in de la. En droog ook wel!

Eens kijken of ze ook gemengde noten hebben. Dan kan ik een lekker muesli-notenbrood maken van de week!
Je kunt tegenwoordig zoveel worden, dat ik maar gewoon blijf wie ik ben.
pi_136004248
quote:
1s.gif Op maandag 27 januari 2014 13:11 schreef J0ycie88 het volgende:

[..]

Ik heb van de zakjes met een schuifsluiting (echt wat een omschrijving weer :p). Daar kan ik ze wel in bewaren. Donker liggen ze sowieso in de la. En droog ook wel!

Eens kijken of ze ook gemengde noten hebben. Dan kan ik een lekker muesli-notenbrood maken van de week!
Even met je handen de lucht eruit strijken en dan dicht doen, dan komt het vast goed :Y

Zelf brood maken O+ Ik durf dat niet :@
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  maandag 27 januari 2014 @ 13:46:24 #99
265732 Keshet
Alle kleuren van de regenboog
pi_136004897
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 12:45 schreef Brighteyes het volgende:

[..]

:D Srsly? _O-

Ik heb vrijdag ook weer ingeslagen bij de groenteboer idd. 2 bakken goji, 1 bak cranberry en 1 bak chia: 19 euro! :o
Maar goed, ik vind die bessen echt lekker door de kwark en de chia daar blijf ik ook in geloven. :Y
Bij welke groenteboer haal jij dat dan BE?
Ik haal nu goji en chia bij De Tuinen maar de goji zou ik liever vers hebben. Weet iemand toevallig waar je dat in Rotterdam kan halen?

In hutspot horen brúine bonen mensen. :+
A grand adventure has begun.
  maandag 27 januari 2014 @ 13:47:52 #100
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_136004946
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 13:46 schreef Keshet het volgende:

[..]

Bij welke groenteboer haal jij dat dan BE?
Ik haal nu goji en chia bij De Tuinen maar de goji zou ik liever vers hebben. Weet iemand toevallig waar je dat in Rotterdam kan halen?

In hutspot horen brúine bonen mensen. :+
Er zit bij ons in het winkelcetrum een groenteboer en in het centrum van de stad zit er ook eentje met een vrij uitgebreid assortiment noten en superfoods tegenwoordig.
Zijn trouwens ook wel gedroogde gojibessen hoor. :Y
***
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')