Is met hutspot ook zo, verse wortelen en uien smaken 10x sterker en dus meer smaak aan de stamppotquote:Op maandag 27 januari 2014 12:10 schreef Claudia_x het volgende:
Ik vind de andijviestamppot van mijn moeder wel veel lekkerder dan die van mijn lief, en volgens haar is het geheim om zelf de andijvie te snijden en dat héél fijn te doen. Maar hey, m'n lief kookt al elke dag, dus ik heb het wel afgeleerd om commentaar te leveren.
Vanavond eten we Indiaas van Marks & Spencer.
O ja, moet ik het nog even met B over hebben. Ik vind het op dinsdag en/of vrijdag ook best een idee als S daar vast eet, we haar bij thuiskomst rustig aan naar bed doen en we dan zelf later eten, bijvoorbeeld. Maar meen naar huis nemen van de maaltijd vind ik ook wel wat en ik denk B ookquote:Op maandag 27 januari 2014 12:15 schreef Claudia_x het volgende:
[..]
Enquête al ingevuld? Wij hebben aangegeven wel kant-en-klare maaltijden mee naar huis te willen nemen als die prijs-kwaliteitverhouding in orde is.
Vergeet de witte bonen niet! Da's het geheim van m'n vaders hutspot.quote:Op maandag 27 januari 2014 12:15 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Is met hutspot ook zo, verse wortelen en uien smaken 10x sterker en dus meer smaak aan de stamppot
Ik heb ze toevallig ook net gekocht voor de hutspot woensdag!
Oh! Mag ik bij jullie komen wonen?quote:Op maandag 27 januari 2014 12:17 schreef Lucky_Strike het volgende:
In het weekend eten we bijna altijd iets van de barbecue, gisteren fazant, dat doen we samen.
We hebben sinds een paar weken aparte logeerkamer dus dat zou best kunnenquote:Op maandag 27 januari 2014 12:18 schreef Claudia_x het volgende:
[..]
Oh! Mag ik bij jullie komen wonen?
Dat schijnt uit een andere regio te komen, mijn tante uit Barneveld doet het ook. Ik vind het vies en zondequote:Op maandag 27 januari 2014 12:17 schreef Claudia_x het volgende:
[..]
Vergeet de witte bonen niet! Da's het geheim van m'n vaders hutspot.
Ik koop al die superfoods nu bij de locale groenteboer. Veel goedkoper dan in de winkel.quote:Op maandag 27 januari 2014 12:22 schreef Lucky_Strike het volgende:
Oh ja, ik las gisteren in de folders van Etos en Kruidvat dat die ook chiazaad enzo gaan verkopen.
Is dat zo?quote:Op maandag 27 januari 2014 12:23 schreef -Strawberry- het volgende:
[..]
Ik koop al die superfoods nu bij de locale groenteboer. Veel goedkoper dan in de winkel.
Voor een bakje was het nu geloof ik 4 euro, terwijl je in de natuurwinkel hier voor een soortgelijke hoeveelheid 10 euro betaalt.quote:Op maandag 27 januari 2014 12:27 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
Is dat zo?Wat doen Gojibessen bij de groenteboer qua prijs?
quote:Op maandag 27 januari 2014 12:18 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
We hebben sinds een paar weken aparte logeerkamer dus dat zou best kunnen
Mijn vriend heeft een kamado en staat dus echt in weer en wind op dat ding te kokkerellen. Ik had dat nooit verwacht van hem maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Maar omdat het een keramische barbecue is, hoef je er niet vaak bij te kijken. Hij heeft een thermometer op wifi dus hij kan binnen de temperatuur van het apparaat en van het vlees aflezen.
quote:
Klinkt heerlijk, jouw variant!quote:Op maandag 27 januari 2014 12:23 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Dat schijnt uit een andere regio te komen, mijn tante uit Barneveld doet het ook. Ik vind het vies en zondeDoe er ook geen spekjes door. Goeie hutspot heeft zat smaak
Ik doe trouwens wel een pot runderbouillon bij (een daarop verminderde hoeveelheid) het kookwater, dan krijg je allemaal kleine vezeltjes rundvlees erdoor. En peper erdoor na het stampen.
Een man naar mijn hart!quote:Op maandag 27 januari 2014 12:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]Hij is IT'er en gek op snufjes. Dit is echt de ideale manier om hobby en werk te combineren. Hij houdt ook in excel bij wat hij wanneer op welke temperatuur en hoe lang heeft gemaakt. En na hoeveel minuten de marinade er over ging en hoe lang het vlees heeft gemarineerd enzo
Donker en vooral droog bewaren, in een bakje oid. Dan gaan ze echt wel tot een paar weken mee.quote:Op maandag 27 januari 2014 12:52 schreef J0ycie88 het volgende:
Bij onze groenteboer hebben ze trouwens ook veel soorten ongebrande noten! En aangezien mijn salaris binnen is ga ik vanavond na het werk even inslaan!
Hoelang zou je noten kunnen bewaren als de zak open is?
Ik heb van de zakjes met een schuifsluiting (echt wat een omschrijving weer :p). Daar kan ik ze wel in bewaren. Donker liggen ze sowieso in de la. En droog ook wel!quote:Op maandag 27 januari 2014 12:59 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Donker en vooral droog bewaren, in een bakje oid. Dan gaan ze echt wel tot een paar weken mee.
Claudia, wat een toeval -of niet dus haha- , grappig! En bedankt, hij valt hier thuis ook erg in de smaak.
Even met je handen de lucht eruit strijken en dan dicht doen, dan komt het vast goedquote:Op maandag 27 januari 2014 13:11 schreef J0ycie88 het volgende:
[..]
Ik heb van de zakjes met een schuifsluiting (echt wat een omschrijving weer :p). Daar kan ik ze wel in bewaren. Donker liggen ze sowieso in de la. En droog ook wel!
Eens kijken of ze ook gemengde noten hebben. Dan kan ik een lekker muesli-notenbrood maken van de week!
Bij welke groenteboer haal jij dat dan BE?quote:Op maandag 27 januari 2014 12:45 schreef Brighteyes het volgende:
[..]Srsly?
Ik heb vrijdag ook weer ingeslagen bij de groenteboer idd. 2 bakken goji, 1 bak cranberry en 1 bak chia: 19 euro!![]()
Maar goed, ik vind die bessen echt lekker door de kwark en de chia daar blijf ik ook in geloven.![]()
Er zit bij ons in het winkelcetrum een groenteboer en in het centrum van de stad zit er ook eentje met een vrij uitgebreid assortiment noten en superfoods tegenwoordig.quote:Op maandag 27 januari 2014 13:46 schreef Keshet het volgende:
[..]
Bij welke groenteboer haal jij dat dan BE?
Ik haal nu goji en chia bij De Tuinen maar de goji zou ik liever vers hebben. Weet iemand toevallig waar je dat in Rotterdam kan halen?
In hutspot horen brúine bonen mensen.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |