Dit inderdaad (maar dan geen pindaolie) in combinati met zoiets:quote:Op zondag 26 januari 2014 17:53 schreef minilot het volgende:
Geen frituurpan. Als ik zo heel af en toe eens iets moet frituren dan gooi ik een fles pindaolie leeg in een stevige gietijzeren braadpan. Dat + dit:
[ afbeelding ]
= eenvoudig frituren als je het maar soms doet.
quote:Op maandag 27 januari 2014 09:06 schreef Deshain het volgende:
[..]
Dit inderdaad (maar dan geen pindaolie) in combinati met zoiets:
[ afbeelding ]
Werkt perfect voor mij.
Deze. Maar gebruik hem nooit. Open keuken en direct 2 dagen frituurlucht in mijn huis.quote:Op maandag 27 januari 2014 02:01 schreef Ferdii het volgende:
Princess pannetje van 20 eurie, doet zijn werk perfect. Gaat tot nu toe jaartje of 5 mee. Kan helemaal uit elkaar en in vaatwasser.
Mij niet gezien met een dure designpanzonde van het geld
Wat een schoonheid!quote:Op zaterdag 25 januari 2014 18:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Deze
[ afbeelding ]
Staat in de buitenkeuken onder een afdak, frituren doe ik in Ossewit
Zojuist besteld bij Cool Blue; morgen in huis en geen verzendkosten.quote:Op maandag 27 januari 2014 08:31 schreef RoelerMF het volgende:
Ik heb de Fritel SF 4371. Wat een bazenapparaat
Zo een hebben wij ook. Apart snacks en friet frituren = minder vaak het frietvet vervangen.quote:Op maandag 27 januari 2014 11:24 schreef raulbouli het volgende:
[ afbeelding ]
Helemaal nieuw in doos nog..... zo vaak wordt er gefrituurd hier.....
Daar ga je geen spijt van krijgen hoor. Goede frituurolie/vet kopen en zelfs de goedkoopste snacks komen er prachtig uitquote:Op dinsdag 28 januari 2014 20:05 schreef Geralt het volgende:
[..]
Zojuist besteld bij Cool Blue; morgen in huis en geen verzendkosten.
Daar kwam ik ook redelijk snel achter, dat dat achteraf gezien beter was.. meteen zwarte vlekken op m'n nieuwe element en m'n huis vol rook..quote:Op woensdag 29 januari 2014 16:55 schreef Pietverdriet het volgende:
Als je in Ossewit gaat frituren, ipv in vloeibaar vet, smelt een blok voor in een pan, op laag vuur, doe dat in de frituur, en doe de rest van de blokken erbij. Niet blokken vet op het element stapelen
Ossenwit!quote:Op woensdag 29 januari 2014 12:50 schreef RoelerMF het volgende:
[..]
Daar ga je geen spijt van krijgen hoor. Goede frituurolie/vet kopen en zelfs de goedkoopste snacks komen er prachtig uit
We zijn met zn tweeën, dus teveel gaat er niet in tegelijk in deze pan van 4L.quote:Op woensdag 29 januari 2014 18:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Het beste resultaat bereik je trouwens altijd door niet teveel er in te gooien.
Teveel frieten maken het vet te koud. Het water in de aardappelstaafjes heeft een keer of drie hogere soortelijke warmte dan frietvet. Dat betekend dat voor ieder volume friet 1 graad te verwarmen bijna drie keer zoveel vet 1 graad omlaag gaat.
Schnitzels hoor je niet te frituren... (vind ik dan..)quote:Op woensdag 29 januari 2014 13:04 schreef Leipo666 het volgende:
enige nadeel van onze huidige pan vind ik de breedte: passen net geen 2 schnitzels naast elkaar in
Horror ding, dat is geen frituurpan maar het werk van de duivel. Misschien iets gezonder maar het is gewoon geen patat meer, en de snacks zijn geen frituur snacks meer.quote:Op woensdag 29 januari 2014 21:17 schreef Marco001 het volgende:
[..]
Schnitzels hoor je niet te frituren... (vind ik dan..)
Wij hebben een Philips Airfryer. Ideaal ding, even 5 minuten voorverwarmen, bevroren patat erin, 10-15 minuutjes zijn gang laten gaan en klaar.in die 10 minuten kan je mooi een stukje vlees bakken en salade ofzo klaarmaken.
ik wel, lekker Duits/Oostenrijksquote:Op woensdag 29 januari 2014 21:17 schreef Marco001 het volgende:
[..]
Schnitzels hoor je niet te frituren... (vind ik dan..)
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |