Mein neger wat een goed idee. Die shit ga ik halenquote:Op woensdag 29 januari 2014 08:49 schreef boem-dikkie het volgende:
Ongezouten notenmix en gedroogd fruitmix. Perfect ontbijt in combinatie met Lidl magere Franse kwark.
Ugh, ik vind die gedroogde fruitmix wel érg grote stukken erin hebben.quote:Op woensdag 29 januari 2014 08:49 schreef boem-dikkie het volgende:
Ongezouten notenmix en gedroogd fruitmix. Perfect ontbijt in combinatie met Lidl magere Franse kwark.
Reuze bedankt voor deze tip! Per vanmiddag heb ik nu drie kilo bevroren framboos in de vriezer zitten.quote:
kan je die net zo verwerken als verse?quote:Op woensdag 29 januari 2014 18:47 schreef minilot het volgende:
[..]
Reuze bedankt voor deze tip! Per vanmiddag heb ik nu drie kilo bevroren framboos in de vriezer zitten.
niet voor alles kun je het zo 1 op 1 vervangen voor diepvries fruit. Door brownies zou ik ze even van tevoren eruit halen, maar niet helemaal op kamertemperatuur laten komen. Dus beetje ertussen. Te koud en het beïnvloedt de garing van je deeg/beslag (hoe noem je dat bij brownies??), te warm en ze worden slap en laten teveel vocht los.quote:Op woensdag 29 januari 2014 19:40 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
kan je die net zo verwerken als verse?
ik had een tijd geleden chocoladebrownie met frambozen, maar toen had ik verse.
kan dat ook met bevroren? moeten ze dan eerst ontdooien?
De luxe notenmix dan welquote:Op woensdag 29 januari 2014 08:49 schreef boem-dikkie het volgende:
Ongezouten notenmix en gedroogd fruitmix. Perfect ontbijt in combinatie met Lidl magere Franse kwark.
Misschien laten ontdooien in een vergiet en even deppen met keukenrol ofzo? Ze worden na ontdooien wel soppig, maar ik mik ze gewoon in de blenderquote:Op woensdag 29 januari 2014 21:11 schreef Molo het volgende:
[..]
niet voor alles kun je het zo 1 op 1 vervangen voor diepvries fruit. Door brownies zou ik ze even van tevoren eruit halen, maar niet helemaal op kamertemperatuur laten komen. Dus beetje ertussen. Te koud en het beïnvloedt de garing van je deeg/beslag (hoe noem je dat bij brownies??), te warm en ze worden slap en laten teveel vocht los.
oh my lord hebben ze chocolade met kokos?quote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:09 schreef Cat22 het volgende:
Schogetten coconut![]()
Het Amerikaans toffee-popcorn toetje was een minder geslaagd experiment.
quote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:16 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
oh my lord hebben ze chocolade met kokos?
Oh, die vond ik niet zo bijzonderquote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:17 schreef Cat22 het volgende:
[..]![]()
Een reep met losse melkchocopartjes waar cocoscreme in zit.![]()
Als het pure chocola was geweest was het helemaal hemels geweest.
quote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:17 schreef Cat22 het volgende:
[..]![]()
Een reep met losse melkchocopartjes waar cocoscreme in zit.![]()
Als het pure chocola was geweest was het helemaal hemels geweest.
Die moet in de oven.quote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:24 schreef _Dido_ het volgende:
[..]
Misschien dat ik de Amerikaanse snackbox meeneem.
Wat zit er verder zoal in dan?quote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:37 schreef JohnB52 het volgende:
[..]
Die moet in de oven.
On-Amerikaans gezond!
Chicken Strips waren weer lekker. Ten minste echte kip!
Ik vond die dus niet echt lekker....zelf maken is lekkerderquote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:37 schreef JohnB52 het volgende:
[..]
Die moet in de oven.
On-Amerikaans gezond!
Chicken Strips waren weer lekker. Ten minste echte kip!
Nee, de chicken stripsquote:Op vrijdag 31 januari 2014 20:01 schreef JohnB52 het volgende:
Die box? Uienringen, mozzarella sticks en nog iets, heb m nog niet op, want oven stond niet aan vanavond bij t avondeten, vandaar die chicken strips.
Oe!quote:Op vrijdag 31 januari 2014 20:22 schreef Aventura het volgende:
Heb de brownietaart meegenomen, om te trakteren op mijn werk. Iemand 'm al geprobeerd? Bedenk me nu dat het waarschijnlijk niet genoeg is voor 10 man
Bij kamertemperatuur in 3-4 uur, in de koelkast in circa 7 uur.quote:Op vrijdag 31 januari 2014 20:38 schreef Aventura het volgende:
Dat wil ik ook weten, ontdooitijd! Alles!
T is echt voor in de oven, mijn broertje had t in de frituur gemikt, en dan ontploffen ze in de pan :-)quote:Op zaterdag 1 februari 2014 17:34 schreef _Dido_ het volgende:
Ik kon de Amerikaanse snackbox niet vinden en had geen zin om te zoeken, dus maar laten zitten. Beter voor de lijn ook
Ja, en? Ik heb gewoon een oven hoor, en geen frituurquote:Op zaterdag 1 februari 2014 17:43 schreef JohnB52 het volgende:
[..]
T is echt voor in de oven, mijn broertje had t in de frituur gemikt, en dan ontploffen ze in de pan :-)
Hij is erg lekker. En machtig!quote:Op vrijdag 31 januari 2014 20:45 schreef Aventura het volgende:
Ja klopt. What was i thinking. Morgen nog een keer op en neer.
Dat is echt te vaak met van die bapao units.quote:Op zaterdag 1 februari 2014 17:44 schreef _Dido_ het volgende:
[..]
Ja, en? Ik heb gewoon een oven hoor, en geen frituur.
Wel bapao broodjes gehaald. Beetje jammer dat de vulling na 90 secs op 700 watt (zoals op het zakje stond) nog koud was
Ah, had die box gezien en juist laten liggen omdat ik geen frituur heb. En ook omdat ik gezond moet doenquote:Op zaterdag 1 februari 2014 17:43 schreef JohnB52 het volgende:
[..]
T is echt voor in de oven, mijn broertje had t in de frituur gemikt, en dan ontploffen ze in de pan :-)
Nou niet dat je ze in de frituur mikt, want dan heb je een smaakexplosiequote:Op zaterdag 1 februari 2014 17:44 schreef _Dido_ het volgende:
[..]
Ja, en? Ik heb gewoon een oven hoor, en geen frituur.
Wel bapao broodjes gehaald. Beetje jammer dat de vulling na 90 secs op 700 watt (zoals op het zakje stond) nog koud was
hier zijn het verschillende partijen bij alle groenten en fruit, dus ene keer wel gewassen, andere keer nog niet.quote:Op maandag 3 februari 2014 22:29 schreef Elan het volgende:
Hmmmm de rucola van LIDL moet je zelf nog wassen schijnbaar, dat is wel een min i.t.t. tot die van de AH die even duur is en wél gewassen is...
Er staat toch iets van 'gebruiksklaar' op? Ik heb het nog nooit gewassen iig. De rucola melange dan.quote:Op maandag 3 februari 2014 22:29 schreef Elan het volgende:
Hmmmm de rucola van LIDL moet je zelf nog wassen schijnbaar, dat is wel een min i.t.t. tot die van de AH die even duur is en wél gewassen is...
Losse rucola dan he. Niet de melange.quote:Op maandag 3 februari 2014 22:42 schreef alors het volgende:
[..]
Er staat toch iets van 'gebruiksklaar' op? Ik heb het nog nooit gewassen iig. De rucola melange dan.
En even duur? Bij AH is het 1.49... Dat is bijna twee keer zo duur.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |