quote:Op zondag 26 januari 2014 22:03 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Hoe groot zijn die verpakkingen dan? Voor hoeveel? Ik haal vaak van die doosjes bij de AH of de Boni maar dat tikt nogal aan.
Oettinger, Veltins en Bitburger is allemaal prima te zuipenquote:Op zondag 26 januari 2014 21:56 schreef Palomar het volgende:
Laatst een sixpackje bier meegenomen van de Lidl: Perlenbacher. Nou die naam klopt wel, is redelijk bagger
oh, dan had ik net de verkeerde gepaktquote:Op zondag 26 januari 2014 22:15 schreef Saind het volgende:
[..]
Oettinger, Veltins en Bitburger is allemaal prima te zuipen
Ja Perlenbacher en Argus is allebei niet best. Grafenwalder is oprecht vergifquote:Op zondag 26 januari 2014 22:16 schreef Palomar het volgende:
[..]
oh, dan had ik net de verkeerde gepaktVond de verpakking er wel mooi uitzien...
RTquote:Op zondag 26 januari 2014 22:17 schreef Saind het volgende:
[..]
Ja Perlenbacher en Argus is allebei niet best. Grafenwalder is oprecht vergif
zak van 750 gram.quote:Op zondag 26 januari 2014 22:03 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Hoe groot zijn die verpakkingen dan? Voor hoeveel? Ik haal vaak van die doosjes bij de AH of de Boni maar dat tikt nogal aan.
Ik weet niet ofdat jij een beetje bij de grens woont......Maar in duitsland liggen zulke zakken dus gewoon in de supermarkt.quote:Op zondag 26 januari 2014 22:14 schreef CherryLips het volgende:
Kut hey. Ik ga eens kijken of ik morgenochtend ofzo m'n vriezer ga volgooien met Amerikaanse meuk.
Moet je dat opwarmen (oven/magnetron) of is het meer een saladewrapquote:Op maandag 27 januari 2014 14:55 schreef Miracle_Drug het volgende:
Ik heb die chicken salsa wrap gekocht, best lekker! Normaliter maak ik zulke dingen zelf (goedkoper en lekkerder) maar voor de snelle trek vond ik hem best smaken
echt he, precies zoals jij het schrijft.quote:Op zondag 26 januari 2014 18:57 schreef alors het volgende:
[..]
Lekkeruh versuh en biologische producton foor de slankuh lijn bij liddol!
quote:Vrouw vindt dode vogel in sla
Een vrouw heeft vorige week in een zak gemengde sla een dode vogel aangetroffen. Ze deed de onaangename verrassing in haar huis in Wateringen. De sla was afkomstig van de Lidl.
De supermarktketen zegt geen idee te hebben hoe het beest in het eten terecht is gekomen. De zaak wordt grondig onderzocht en de zowel de sla als het vogeltje is opgestuurd naar de producent.
4 minuten in de magnetron of in de oven. Ik heb de magnetron gedaan omdat ik trek en haast hadquote:Op maandag 27 januari 2014 15:00 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
Moet je dat opwarmen (oven/magnetron) of is het meer een saladewrap
quote:Op maandag 27 januari 2014 15:26 schreef Mord_Sith het volgende:
http://www.hartvannederla(...)d&utm_medium=twitter
[..]
Nee, minstens een half uur rijden denk ik? Kom er eigenlijk nooit. Ze schijnen bij de Makro ooit grote hoeveelheden te hebben maar ik heb geen idee wat ze daar kosten.quote:Op maandag 27 januari 2014 14:59 schreef PureEvil het volgende:
[..]
Ik weet niet ofdat jij een beetje bij de grens woont......Maar in duitsland liggen zulke zakken dus gewoon in de supermarkt.
Bij Makro hebben ze geloof ik kilozakken voor een euro of 5. Ik weet het niet meer exact maar het is in ieder geval een stuk goedkoper dan bij AH.quote:Op maandag 27 januari 2014 16:28 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Nee, minstens een half uur rijden denk ik? Kom er eigenlijk nooit. Ze schijnen bij de Makro ooit grote hoeveelheden te hebben maar ik heb geen idee wat ze daar kosten.
Vond het amerikaanse spul eigenlijk niet allemaal bijzonder goedkoop of zo.quote:Op zondag 26 januari 2014 22:14 schreef CherryLips het volgende:
Kut hey. Ik ga eens kijken of ik morgenochtend ofzo m'n vriezer ga volgooien met Amerikaanse meuk.
Helaas is de Makro ook een half uur rijdenquote:Op maandag 27 januari 2014 16:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Bij Makro hebben ze geloof ik kilozakken voor een euro of 5. Ik weet het niet meer exact maar het is in ieder geval een stuk goedkoper dan bij AH.
De moeite waard als je nog meer boodschappen nodig hebt!quote:Op maandag 27 januari 2014 16:28 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Nee, minstens een half uur rijden denk ik? Kom er eigenlijk nooit. Ze schijnen bij de Makro ooit grote hoeveelheden te hebben maar ik heb geen idee wat ze daar kosten.
Maar eigenlijk is het niet meer dan een stukje kip en zo'n wrap toch?quote:Op maandag 27 januari 2014 15:52 schreef Miracle_Drug het volgende:
[..]
4 minuten in de magnetron of in de oven. Ik heb de magnetron gedaan omdat ik trek en haast hadDe wrap blijft dan zacht natuurlijk maar dat vind ik juist wel lekker.. Komt uit de diepvries trouwens
Die risotto met al kruiden?quote:Op maandag 27 januari 2014 16:56 schreef Pixie het volgende:
[..]
Vond het amerikaanse spul eigenlijk niet allemaal bijzonder goedkoop of zo.
Ik kwam wel in de verleiding wat mee te nemen, maar m'n vriezer zit al erg vol. En nou ja...de meeste eten was toch junkfood...dus toch maar netjes naar de kassa gelopen met mijn andere Lidl-boodschapjes.
De Lidl is voor mij een stukje fietsen uit de richting, dus als ik er wel in de buurt ben (1 a 2 x per maand) dan ga ik er heel graag de volgende dingen halen:
-Een broodje naar keuze
-Geitenkaas plakjes
-Parmezaanse kaas (blauw zakje)
-Paprika's in pot
-Gedroogde tomaten in pot
-Risotto, als ze het in het assortiment hebben
-Borrelhapjes uit de vriezer
-Shoarma of ander vlees uit de aanbieding
-Vega-burgers (ja spreekt het vlees hierboven tegen, maar wij zijn flexi-tariers ;-))
Ik ben in Duitsland altijd meer geld kwijt.quote:Op maandag 27 januari 2014 18:16 schreef PureEvil het volgende:
[..]
De moeite waard als je nog meer boodschappen nodig hebt!
oeh tof! die heerlijke verse broodjesquote:Op maandag 27 januari 2014 17:31 schreef THEFXR het volgende:
Mijn Lidl wordt afgebroken en opnieuw gebouwd met broodafdeling
Die rib is wel lekker!quote:
oh kiek an, binnenkort maar wat halenquote:Op woensdag 29 januari 2014 00:13 schreef Peepernoot het volgende:
[..]
Die rib is wel lekker!
Wrap geen idee niet geproefd nog.
Ken je de mcrib van de mcdonalds nog?
Daar lijkt de rib burger wel op
Gewoon als ze niet kijkt uit haar karretje halen.quote:Op dinsdag 28 januari 2014 22:20 schreef Peepernoot het volgende:
Hier zijn die rib burgers altijd als eerste uitverkocht![]()
Wilde ze vandaag kopen was er net iemand voor me die er serieus minstens 15 in der karretje stopte.
Gelukkig liet ze er welgeteld 1 in de vriezer achter dus die heb ik maar gekocht
Mein neger wat een goed idee. Die shit ga ik halenquote:Op woensdag 29 januari 2014 08:49 schreef boem-dikkie het volgende:
Ongezouten notenmix en gedroogd fruitmix. Perfect ontbijt in combinatie met Lidl magere Franse kwark.
Ugh, ik vind die gedroogde fruitmix wel érg grote stukken erin hebben.quote:Op woensdag 29 januari 2014 08:49 schreef boem-dikkie het volgende:
Ongezouten notenmix en gedroogd fruitmix. Perfect ontbijt in combinatie met Lidl magere Franse kwark.
Reuze bedankt voor deze tip! Per vanmiddag heb ik nu drie kilo bevroren framboos in de vriezer zitten.quote:
kan je die net zo verwerken als verse?quote:Op woensdag 29 januari 2014 18:47 schreef minilot het volgende:
[..]
Reuze bedankt voor deze tip! Per vanmiddag heb ik nu drie kilo bevroren framboos in de vriezer zitten.
niet voor alles kun je het zo 1 op 1 vervangen voor diepvries fruit. Door brownies zou ik ze even van tevoren eruit halen, maar niet helemaal op kamertemperatuur laten komen. Dus beetje ertussen. Te koud en het beïnvloedt de garing van je deeg/beslag (hoe noem je dat bij brownies??), te warm en ze worden slap en laten teveel vocht los.quote:Op woensdag 29 januari 2014 19:40 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
kan je die net zo verwerken als verse?
ik had een tijd geleden chocoladebrownie met frambozen, maar toen had ik verse.
kan dat ook met bevroren? moeten ze dan eerst ontdooien?
De luxe notenmix dan welquote:Op woensdag 29 januari 2014 08:49 schreef boem-dikkie het volgende:
Ongezouten notenmix en gedroogd fruitmix. Perfect ontbijt in combinatie met Lidl magere Franse kwark.
Misschien laten ontdooien in een vergiet en even deppen met keukenrol ofzo? Ze worden na ontdooien wel soppig, maar ik mik ze gewoon in de blenderquote:Op woensdag 29 januari 2014 21:11 schreef Molo het volgende:
[..]
niet voor alles kun je het zo 1 op 1 vervangen voor diepvries fruit. Door brownies zou ik ze even van tevoren eruit halen, maar niet helemaal op kamertemperatuur laten komen. Dus beetje ertussen. Te koud en het beïnvloedt de garing van je deeg/beslag (hoe noem je dat bij brownies??), te warm en ze worden slap en laten teveel vocht los.
oh my lord hebben ze chocolade met kokos?quote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:09 schreef Cat22 het volgende:
Schogetten coconut![]()
Het Amerikaans toffee-popcorn toetje was een minder geslaagd experiment.
quote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:16 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
oh my lord hebben ze chocolade met kokos?
Oh, die vond ik niet zo bijzonderquote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:17 schreef Cat22 het volgende:
[..]![]()
Een reep met losse melkchocopartjes waar cocoscreme in zit.![]()
Als het pure chocola was geweest was het helemaal hemels geweest.
quote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:17 schreef Cat22 het volgende:
[..]![]()
Een reep met losse melkchocopartjes waar cocoscreme in zit.![]()
Als het pure chocola was geweest was het helemaal hemels geweest.
Die moet in de oven.quote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:24 schreef _Dido_ het volgende:
[..]
Misschien dat ik de Amerikaanse snackbox meeneem.
Wat zit er verder zoal in dan?quote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:37 schreef JohnB52 het volgende:
[..]
Die moet in de oven.
On-Amerikaans gezond!
Chicken Strips waren weer lekker. Ten minste echte kip!
Ik vond die dus niet echt lekker....zelf maken is lekkerderquote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:37 schreef JohnB52 het volgende:
[..]
Die moet in de oven.
On-Amerikaans gezond!
Chicken Strips waren weer lekker. Ten minste echte kip!
Nee, de chicken stripsquote:Op vrijdag 31 januari 2014 20:01 schreef JohnB52 het volgende:
Die box? Uienringen, mozzarella sticks en nog iets, heb m nog niet op, want oven stond niet aan vanavond bij t avondeten, vandaar die chicken strips.
Oe!quote:Op vrijdag 31 januari 2014 20:22 schreef Aventura het volgende:
Heb de brownietaart meegenomen, om te trakteren op mijn werk. Iemand 'm al geprobeerd? Bedenk me nu dat het waarschijnlijk niet genoeg is voor 10 man
Bij kamertemperatuur in 3-4 uur, in de koelkast in circa 7 uur.quote:Op vrijdag 31 januari 2014 20:38 schreef Aventura het volgende:
Dat wil ik ook weten, ontdooitijd! Alles!
T is echt voor in de oven, mijn broertje had t in de frituur gemikt, en dan ontploffen ze in de pan :-)quote:Op zaterdag 1 februari 2014 17:34 schreef _Dido_ het volgende:
Ik kon de Amerikaanse snackbox niet vinden en had geen zin om te zoeken, dus maar laten zitten. Beter voor de lijn ook
Ja, en? Ik heb gewoon een oven hoor, en geen frituurquote:Op zaterdag 1 februari 2014 17:43 schreef JohnB52 het volgende:
[..]
T is echt voor in de oven, mijn broertje had t in de frituur gemikt, en dan ontploffen ze in de pan :-)
Hij is erg lekker. En machtig!quote:Op vrijdag 31 januari 2014 20:45 schreef Aventura het volgende:
Ja klopt. What was i thinking. Morgen nog een keer op en neer.
Dat is echt te vaak met van die bapao units.quote:Op zaterdag 1 februari 2014 17:44 schreef _Dido_ het volgende:
[..]
Ja, en? Ik heb gewoon een oven hoor, en geen frituur.
Wel bapao broodjes gehaald. Beetje jammer dat de vulling na 90 secs op 700 watt (zoals op het zakje stond) nog koud was
Ah, had die box gezien en juist laten liggen omdat ik geen frituur heb. En ook omdat ik gezond moet doenquote:Op zaterdag 1 februari 2014 17:43 schreef JohnB52 het volgende:
[..]
T is echt voor in de oven, mijn broertje had t in de frituur gemikt, en dan ontploffen ze in de pan :-)
Nou niet dat je ze in de frituur mikt, want dan heb je een smaakexplosiequote:Op zaterdag 1 februari 2014 17:44 schreef _Dido_ het volgende:
[..]
Ja, en? Ik heb gewoon een oven hoor, en geen frituur.
Wel bapao broodjes gehaald. Beetje jammer dat de vulling na 90 secs op 700 watt (zoals op het zakje stond) nog koud was
hier zijn het verschillende partijen bij alle groenten en fruit, dus ene keer wel gewassen, andere keer nog niet.quote:Op maandag 3 februari 2014 22:29 schreef Elan het volgende:
Hmmmm de rucola van LIDL moet je zelf nog wassen schijnbaar, dat is wel een min i.t.t. tot die van de AH die even duur is en wél gewassen is...
Er staat toch iets van 'gebruiksklaar' op? Ik heb het nog nooit gewassen iig. De rucola melange dan.quote:Op maandag 3 februari 2014 22:29 schreef Elan het volgende:
Hmmmm de rucola van LIDL moet je zelf nog wassen schijnbaar, dat is wel een min i.t.t. tot die van de AH die even duur is en wél gewassen is...
Losse rucola dan he. Niet de melange.quote:Op maandag 3 februari 2014 22:42 schreef alors het volgende:
[..]
Er staat toch iets van 'gebruiksklaar' op? Ik heb het nog nooit gewassen iig. De rucola melange dan.
En even duur? Bij AH is het 1.49... Dat is bijna twee keer zo duur.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |