FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #498] Ekte paupers aan de coop.
Pixellzaterdag 11 januari 2014 @ 17:30
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
Pixellzaterdag 11 januari 2014 @ 17:32
20130310_EDOH5_lekker_wijf_babe_sabinejfrontps4okt_07.jpeg

Zo, fapvoer om de heren hier kalm te houden.
Dr.Pringleszaterdag 11 januari 2014 @ 17:33
Poep, man.
KoningStomazaterdag 11 januari 2014 @ 17:33
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 05:58 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wacht even, ga ik even met je meehuilen dat het leven kut is en alles en iedereen tegen me is :') :D _O-
LAAT ME, LAAT ME, LAAT ME MIJN EIGEN GANG MAAR GAAN.
LAAT ME, LAAT ME, IK HEB HET ALTIJD ZO GEDAAN.
Dr.Pringleszaterdag 11 januari 2014 @ 17:36
quote:
die lens flare tho.
Michhaszaterdag 11 januari 2014 @ 17:55
Pieter, ben begonnen met Shingeki No Kyojin. Aflevering 5 nu, vind het best tof.
Kutmanagerzaterdag 11 januari 2014 @ 18:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 17:32 schreef Pixell het volgende:
[ afbeelding ]

Zo, fapvoer om de heren hier kalm te houden.
GEIL TIETEN PUSSY RAMPETAMPEN

Cliffyzaterdag 11 januari 2014 @ 18:21
Roheezy Bulletstorm gekocht of had je em al? :D
Bozz187zaterdag 11 januari 2014 @ 18:27
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 17:55 schreef Michhas het volgende:
Pieter, ben begonnen met Shingeki No Kyojin. Aflevering 5 nu, vind het best tof.
ja super serie dat, hopen dat seizoen 2 snel komt
KneusTeunzaterdag 11 januari 2014 @ 18:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 18:21 schreef Cliffy het volgende:
Roheezy Bulletstorm gekocht of had je em al? :D
Dat was toch geen campeinz?
PierreTTzaterdag 11 januari 2014 @ 18:31
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 17:33 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

LAAT ME, LAAT ME, LAAT ME MIJN EIGEN GANG MAAR GAAN.
LAAT ME, LAAT ME, IK HEB HET ALTIJD ZO GEDAAN.
:D
PierreTTzaterdag 11 januari 2014 @ 18:33
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 17:55 schreef Michhas het volgende:
Pieter, ben begonnen met Shingeki No Kyojin. Aflevering 5 nu, vind het best tof.
Ik moet het nog steeds een keer verder kijken :) vind het vrij vaag :D
Michhaszaterdag 11 januari 2014 @ 18:53
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 18:33 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik moet het nog steeds een keer verder kijken :) vind het vrij vaag :D
Andere stijl van het vertellen van een verhaal vooral, dat is bij anime vaker.
Bozz187zaterdag 11 januari 2014 @ 20:24

:9~
KoningStomazaterdag 11 januari 2014 @ 21:07
quote:
Brommers O+
Cliffyzaterdag 11 januari 2014 @ 21:20
Portal 2 _O_
Dr.Pringleszaterdag 11 januari 2014 @ 21:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 21:20 schreef Cliffy het volgende:
Portal 2 _O_
Heb ik ook. Moet je nog cheevo hoeren?
Cliffyzaterdag 11 januari 2014 @ 21:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 21:22 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Heb ik ook. Moet je nog cheevo hoeren?
Ben nu eerst SP aan het doen :D
Dr.Pringleszaterdag 11 januari 2014 @ 22:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 21:40 schreef [url=http://forum.fok.nl/user/profile/
258860]Cliffy[/url] het volgende:


[..]

Ben nu eerst SP aan het doen :D
Had je die niet al gedaan? Stapelt het niet?
Cliffyzaterdag 11 januari 2014 @ 22:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 22:02 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Had je die niet al gedaan? Stapelt het niet?
Nope had coop al gedaan :)
Dr.Pringleszaterdag 11 januari 2014 @ 22:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 22:07 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Nope had coop al gedaan :)
Bitch
Cliffyzaterdag 11 januari 2014 @ 22:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 22:18 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Bitch
Kunnen we morgen wel doen
Michhaszaterdag 11 januari 2014 @ 22:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 22:18 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Bitch
Letten we even op het taalgebruik jongeman?
Dr.Pringleszaterdag 11 januari 2014 @ 22:37
quote:
7s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 22:36 schreef Michhas het volgende:

[..]

Letten we even op het taalgebruik jongeman?
Doe ik toch.
Fsmxizaterdag 11 januari 2014 @ 22:46
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 22:37 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Doe ik toch.
Beter doen~!
V3hU1pS.png
Rossdalezaterdag 11 januari 2014 @ 23:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 22:46 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Beter doen~!
[ afbeelding ]
Meisje met uggs gespot in je nieuwe kamer :o
Dr.Pringleszaterdag 11 januari 2014 @ 23:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 23:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Meisje met uggs gespot in je nieuwe kamer :o
Dat is FS.
PierreTTzaterdag 11 januari 2014 @ 23:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 23:54 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Dat is FS.
Betsy :D
Rossdalezondag 12 januari 2014 @ 00:06
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 23:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Betsy :D
Hehe, wel kleine uiers dan
Fsmxizondag 12 januari 2014 @ 00:10
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 23:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Meisje met uggs gespot in je nieuwe kamer :o
Dat is dan mijn zusje, en zover ik weet zijn dat geen echte uggs. Maar misschien ook wel :')
PierreTTzondag 12 januari 2014 @ 00:39
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 00:10 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Dat is dan mijn zusje, en zover ik weet zijn dat geen echte uggs. Maar misschien ook wel :')
Pics van je zusj... Oh wacht :D
Dr.Pringleszondag 12 januari 2014 @ 01:08
quote:
10s.gif Op zondag 12 januari 2014 00:39 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Pics van je zusj... Oh wacht :D
Wat wacht?
LitmanenAFCAzondag 12 januari 2014 @ 01:30

Speciaal voor jou Suriboy, vers van de pers
Dr.Pringleszondag 12 januari 2014 @ 01:56
Kreeg je weer batta?
LitmanenAFCAzondag 12 januari 2014 @ 02:02
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 01:56 schreef Dr.Pringles het volgende:
Kreeg je weer batta?
Nee die lag ik net even in het netje
Cliffyzondag 12 januari 2014 @ 02:13
http://allball.blogs.nba.com/tag/shaqtin-a-fool/

_O-
Nick-GizMozondag 12 januari 2014 @ 11:17
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 01:30 schreef LitmanenAFCA het volgende:

Speciaal voor jou Suriboy, vers van de pers

dit is pas een pareltje _O_
Kutmanagerzondag 12 januari 2014 @ 12:35
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 11:17 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]


dit is pas een pareltje _O_
Kutmanagerzondag 12 januari 2014 @ 12:45

Voor de mensen hier die graag iets aan zelfontwikkeling doen. Goeie stof op de zondagochtend en in Jip en Janneke taal.
Cliffyzondag 12 januari 2014 @ 14:51

_O-
LitmanenAFCAzondag 12 januari 2014 @ 14:52
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 11:17 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]


dit is pas een pareltje _O_
Klassiekertje
Kutmanagerzondag 12 januari 2014 @ 16:00
quote:
Je grote broer?
Kutmanagerzondag 12 januari 2014 @ 16:03
Tevens Gears. :')

Mass effect. _O_
LitmanenAFCAzondag 12 januari 2014 @ 16:18
Net een belachelijk lekkere kalfs ribeye gegeten O+
Kutmanagerzondag 12 januari 2014 @ 16:24
Ik zit druiven te eten. Teringgoed als je brak bent. Vocht en antioxidantjes. :7
LitmanenAFCAzondag 12 januari 2014 @ 16:32
quote:
6s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:24 schreef Kutmanager het volgende:
Ik zit druiven te eten. Teringgoed als je brak bent. Vocht en antioxidantjes. :7
Brak zijn :')
Kutmanagerzondag 12 januari 2014 @ 16:37
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:32 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Brak zijn :')
Ga fietsen met dat dikke lijf van je. :')
LitmanenAFCAzondag 12 januari 2014 @ 16:38
quote:
6s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:37 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ga fietsen met dat dikke lijf van je. :')
Laat je telefoon stelen in de trein rooie rotzak :')
Kutmanagerzondag 12 januari 2014 @ 16:38
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:38 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Laat je telefoon stelen in de trein rooie rotzak :')
Ga champignons steken man halve duitser. :')
LitmanenAFCAzondag 12 januari 2014 @ 16:40
quote:
6s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:38 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ga champignons steken man halve duitser. :')
Ik zal je moeder eens steken nep student.
Kutmanagerzondag 12 januari 2014 @ 16:42
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:40 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik zal je moeder eens steken nep student.
Ach man jij steekt helemaal niks jij hebt je eigen lul al 12 jaar niet meer gezien man. :')
LitmanenAFCAzondag 12 januari 2014 @ 16:44
quote:
6s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:42 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ach man jij steekt helemaal niks jij hebt je eigen lul al 12 jaar niet meer gezien man. :')
Ach man ik heb je zusje nog vol gestoken gisteren.
PierreTTzondag 12 januari 2014 @ 17:48
Ah, ik kom op het goede moment hier zie ik :D
KoningStomazondag 12 januari 2014 @ 18:18
quote:
14s.gif Op zondag 12 januari 2014 12:45 schreef Kutmanager het volgende:

Voor de mensen hier die graag iets aan zelfontwikkeling doen. Goeie stof op de zondagochtend en in Jip en Janneke taal.
Weet je wat het is met quantum mechanica? Er zijn tig verschillende interpretaties en er is geen consensus over welke juist is, laat staan dat ze überhaupt moeite doen om tot een consensus te komen.

De theorie is erg bruikbaar en heeft veel praktische toepassingen, maar niemand is het er over eens wat deze theorie zegt over de realiteit. Ondertussen hoor je wel een aantal popiejopie wetenschappers vage, "interessante" claims maken.

Dat was mijn spreekbeurt.
Cliffyzondag 12 januari 2014 @ 18:29
Portal 2 _O_
Dr.Pringleszondag 12 januari 2014 @ 18:32
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 18:29 schreef Cliffy het volgende:
Portal 2 _O_
Gedraag je niet zo als Maurice joh.
Cliffyzondag 12 januari 2014 @ 18:34
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 18:29 schreef Cliffy het volgende:
Portal 2 _O_
ik was net een heel stuk over mijn epische veldslag aan het schrijven :'(
Rossdalezondag 12 januari 2014 @ 18:37
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 18:29 schreef Cliffy het volgende:
Portal 2 _O_
Topgame _O_
Kutmanagerzondag 12 januari 2014 @ 18:56
quote:
14s.gif Op zondag 12 januari 2014 18:18 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Weet je wat het is met quantum mechanica? Er zijn tig verschillende interpretaties en er is geen consensus over welke juist is, laat staan dat ze überhaupt moeite doen om tot een consensus te komen.

De theorie is erg bruikbaar en heeft veel praktische toepassingen, maar niemand is het er over eens wat deze theorie zegt over de realiteit. Ondertussen hoor je wel een aantal popiejopie wetenschappers vage, "interessante" claims maken.

Dat was mijn spreekbeurt.
Klopt, maar ik kan niet wachten tot de QEC wordt uitgevonden.
Fsmxizondag 12 januari 2014 @ 20:32
quote:
14s.gif Op zondag 12 januari 2014 18:18 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Weet je wat het is met quantum mechanica? Er zijn tig verschillende interpretaties en er is geen consensus over welke juist is, laat staan dat ze überhaupt moeite doen om tot een consensus te komen.

De theorie is erg bruikbaar en heeft veel praktische toepassingen, maar niemand is het er over eens wat deze theorie zegt over de realiteit. Ondertussen hoor je wel een aantal popiejopie wetenschappers vage, "interessante" claims maken.

Dat was mijn spreekbeurt.
20110320.gif
Michhaszondag 12 januari 2014 @ 21:41
5126009664273715958
Bozz187zondag 12 januari 2014 @ 22:49
quote:
7s.gif Op zondag 12 januari 2014 21:41 schreef Michhas het volgende:
[ afbeelding ]
ben je verloofd?!
Fsmxizondag 12 januari 2014 @ 22:55
O shit man, deze gast.

PierreTTzondag 12 januari 2014 @ 23:07
quote:
10s.gif Op zondag 12 januari 2014 22:55 schreef Fsmxi het volgende:
O shit man, deze gast.

Briljant :D

Op 00.45 toch ook zn kat erbij pakken _O-
Kutmanagermaandag 13 januari 2014 @ 00:04
quote:
10s.gif Op zondag 12 januari 2014 22:55 schreef Fsmxi het volgende:
O shit man, deze gast.

Sowieso Kirby in super smash brothers melee. O+
LitmanenAFCAmaandag 13 januari 2014 @ 02:06
quote:
6s.gif Op maandag 13 januari 2014 00:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Sowieso Kirby in super smash brothers melee. O+
Ah jij bent dus de noob die altijd met Kirby speelt
PierreTTmaandag 13 januari 2014 @ 07:06
Mwoap Mwoap
KneusTeunmaandag 13 januari 2014 @ 08:50
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 02:06 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ah jij bent dus de noob die altijd met Kirby speelt
Die waren er veel! en irritant!
Kutmanagermaandag 13 januari 2014 @ 12:00
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 02:06 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ah jij bent dus de noob die altijd met Kirby speelt
Nee man, Link was de bom. Maar Kirby speelde wel chill. _O-
LitmanenAFCAmaandag 13 januari 2014 @ 13:09
quote:
6s.gif Op maandag 13 januari 2014 12:00 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nee man, Link was de bom. Maar Kirby speelde wel chill. _O-
Altijd Marth of Sheik
KneusTeunmaandag 13 januari 2014 @ 13:35
Hebben we nu al een nieuwe co-op?
Dr.Pringlesmaandag 13 januari 2014 @ 13:49
Ben al Portal 2 co-opende met Mr.Steal Ya Kills.
KneusTeunmaandag 13 januari 2014 @ 14:42
http://www.nu.nl/opmerkel(...)kt-kaasfetisjist.htm

stoma!
Cliffymaandag 13 januari 2014 @ 14:47
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 13:35 schreef KneusTeun het volgende:
Hebben we nu al een nieuwe co-op?
Gears 4?
KneusTeunmaandag 13 januari 2014 @ 15:32
quote:
1s.gif Op maandag 13 januari 2014 14:47 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Gears 4?
Schijnt echt verschrikkelijk slecht te zijn :(
LitmanenAFCAmaandag 13 januari 2014 @ 15:33
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 15:32 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Schijnt echt verschrikkelijk slecht te zijn :(
Co-op was nog wel oke
PierreTTmaandag 13 januari 2014 @ 15:36
quote:
_O-
Cliffymaandag 13 januari 2014 @ 15:38
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 15:32 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Schijnt echt verschrikkelijk slecht te zijn :(
Coop maakt het vaak wel leuker.. Payday 2 is ook een optie maar dat is ook geen geweldig spel.. :D
KneusTeunmaandag 13 januari 2014 @ 15:39
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 15:38 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Coop maakt het vaak wel leuker.. Payday 2 is ook een optie maar dat is ook geen geweldig spel.. :D
Ja die heb ik al op PC gespeeld.
En dat heb ik ook met bulletstorm, die heb ik nog in seal liggen voor PS3.

Eigenlijk twijfel ik nog het meest over DayZ standalone...
Dr.Pringlesmaandag 13 januari 2014 @ 15:47
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 15:38 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Coop maakt het vaak wel leuker.. Payday 2 is ook een optie maar dat is ook geen geweldig spel.. :D
Dit dus. Single player zou ik het niet lang volhouden met Portal, maar met co-op kom ik niet meer bij. :D
Cliffymaandag 13 januari 2014 @ 15:56
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 15:39 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ja die heb ik al op PC gespeeld.
En dat heb ik ook met bulletstorm, die heb ik nog in seal liggen voor PS3.

Eigenlijk twijfel ik nog het meest over DayZ standalone...
maar niet op de xbox ;)

Bulletstorm is blijkbaar alleen horde coop, al kost die nog maar een paar euro dus maybe de moeite waard..
KneusTeunmaandag 13 januari 2014 @ 16:01
Naja, game verveeld schijnbaar snel.

Kane en Lynch is niet wat? stond hoog op co-op lijst
Of destroy all robots?!?@ die stond ook hoog
LitmanenAFCAmaandag 13 januari 2014 @ 16:01
5cea23e87c3c11e3bc0e1294a77d28ea_8.jpg

Prutsers :')
KneusTeunmaandag 13 januari 2014 @ 16:03
Generale repetitie?
LitmanenAFCAmaandag 13 januari 2014 @ 16:04
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 16:03 schreef KneusTeun het volgende:
Generale repetitie?
Ja en nu weet iedereen al wie erin zit _O-

Waarom Xavi en Iniesta erin zitten is mij ook een raadsel al werden ze wel kampioen met Barca. Beter hadden ze Schweini erin gedaan ipv Xavi
Rossdalemaandag 13 januari 2014 @ 16:11
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 15:38 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Coop maakt het vaak wel leuker.. Payday 2 is ook een optie maar dat is ook geen geweldig spel.. :D
Payday 2 is fantastisch man _O_
Kutmanagermaandag 13 januari 2014 @ 16:14
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 16:04 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ja en nu weet iedereen al wie erin zit _O-

Waarom Xavi en Iniesta erin zitten is mij ook een raadsel al werden ze wel kampioen met Barca. Beter hadden ze Schweini erin gedaan ipv Xavi
Wie is Iniesta?
KneusTeunmaandag 13 januari 2014 @ 16:22
quote:
3s.gif Op maandag 13 januari 2014 16:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Payday 2 is fantastisch man _O_
Jawel, maar op een gegeven moment heb je alles gedaan... niet veel heists
Rossdalemaandag 13 januari 2014 @ 16:23
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 16:22 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Jawel, maar op een gegeven moment heb je alles gedaan... niet veel heists
Dat klopt
KneusTeunmaandag 13 januari 2014 @ 16:23
quote:
3s.gif Op maandag 13 januari 2014 16:23 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat klopt
En daarom heet het payday ;) kunnen ze dlc verkopen
Dr.Pringlesmaandag 13 januari 2014 @ 16:25
Gewoon MW2 doen en dan 2v2.
Cliffymaandag 13 januari 2014 @ 16:27
Mjah als het payday niet is dan wordt het toch Gears 4 gok ik :P
Rossdalemaandag 13 januari 2014 @ 16:43
Niet left 4 dead 2?
Bozz187maandag 13 januari 2014 @ 16:44
quote:
3s.gif Op maandag 13 januari 2014 16:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Payday 2 is fantastisch man _O_
maar ziet er niet uit op de Xbox
KneusTeunmaandag 13 januari 2014 @ 16:47
quote:
3s.gif Op maandag 13 januari 2014 16:43 schreef Rossdale het volgende:
Niet left 4 dead 2?
Lijkt mij ook beter game

quote:
1s.gif Op maandag 13 januari 2014 16:44 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

maar ziet er niet uit op de Xbox
Dat zal inderdaad niet mooi zijn nee.
KoningStomamaandag 13 januari 2014 @ 16:51
quote:
Doet het niet.
PierreTTmaandag 13 januari 2014 @ 16:54
quote:
9s.gif Op maandag 13 januari 2014 16:51 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Doet het niet.
http://www.wtf.nl/grenzel(...)-zwitserse-kaas.html
KoningStomamaandag 13 januari 2014 @ 16:58
Oh, uh, ja.

Geen idee wie die man is hoor.

Echt geen idee.
Bozz187maandag 13 januari 2014 @ 17:06
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 16:58 schreef KoningStoma het volgende:
Oh, uh, ja.

Geen idee wie die man is hoor.

Echt geen idee.
dat is jou toekomst
KneusTeunmaandag 13 januari 2014 @ 17:12
quote:
1s.gif Op maandag 13 januari 2014 17:06 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

dat is jou toekomst
Baas, speel jij nog die nieuwe DayZ?
KoningStomamaandag 13 januari 2014 @ 17:26
quote:
1s.gif Op maandag 13 januari 2014 17:06 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

dat is jou toekomst
Kaas O+
Bozz187maandag 13 januari 2014 @ 17:49
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 17:12 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Baas, speel jij nog die nieuwe DayZ?
ja af en toe, is wel nice. Vooral omdat je mensen dood kunt maken door de verkeerde bloedgroep toe te dienen, of detol kan forcefeeden aan mensen om te ze vergiftigen
KneusTeunmaandag 13 januari 2014 @ 17:56
"The only game where a half naked dude runs at you yelling "Leroy Jenkins" then knocks you unconscious with a baseball bat and steals all you loot.

11/10, would play again"
LitmanenAFCAmaandag 13 januari 2014 @ 17:57
Seedorf nu al naar Milaan als coach
Dr.Pringlesmaandag 13 januari 2014 @ 18:17
NEE!!
LitmanenAFCAmaandag 13 januari 2014 @ 18:47
http://www.gamekings.tv/n(...)-jj-boos-op-ubisoft/

Veel waarheid
Kutmanagermaandag 13 januari 2014 @ 18:50
quote:
Mwah, beter dan dat ze half afgemaakte spellen uitbrengen.
LitmanenAFCAmaandag 13 januari 2014 @ 18:59
quote:
14s.gif Op maandag 13 januari 2014 18:50 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Mwah, beter dan dat ze half afgemaakte spellen uitbrengen.
Je mist het punt, kijk het filmpje nog eens :)
Cliffymaandag 13 januari 2014 @ 19:22
Vind het ook wel een beetje naïef van die kerel om te denken dat Division dit jaar nog uit zou komen..
Kutmanagermaandag 13 januari 2014 @ 20:29
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 18:59 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Je mist het punt, kijk het filmpje nog eens :)
Ja sure, het is een beetje mensen blij maken met een dooie mus, maar CA heeft Rome 2 in Betastaat uitgebracht en dat spel was volledig onspeelbaar de 1e paar weken wat het voor heel veel mensen heeft verneukt, dus ik heb liever dat het uitgesteld wordt, al ben ik al helemaal lekker gemaakt voor zo'n spel.
Fsmximaandag 13 januari 2014 @ 20:40
quote:
14s.gif Op maandag 13 januari 2014 20:29 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja sure, het is een beetje mensen blij maken met een dooie mus, maar CA heeft Rome 2 in Betastaat uitgebracht en dat spel was volledig onspeelbaar de 1e paar weken wat het voor heel veel mensen heeft verneukt, dus ik heb liever dat het uitgesteld wordt, al ben ik al helemaal lekker gemaakt voor zo'n spel.
Inderdaad, beter gewoon Valve en zeggen "ooit"
Dr.Pringlesmaandag 13 januari 2014 @ 21:46
Lekker sfeertje hoor
KoningStomamaandag 13 januari 2014 @ 21:47
Wtf dit mens :')

SBlijveld twitterde op maandag 30-12-2013 om 06:31:37 @bernievanjoppen @FransWallage @iThinkGianni je hebt geen idee wat je schrijft kankeranalfabeet!! reageer retweet
LitmanenAFCAmaandag 13 januari 2014 @ 22:06
quote:
14s.gif Op maandag 13 januari 2014 20:29 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja sure, het is een beetje mensen blij maken met een dooie mus, maar CA heeft Rome 2 in Betastaat uitgebracht en dat spel was volledig onspeelbaar de 1e paar weken wat het voor heel veel mensen heeft verneukt, dus ik heb liever dat het uitgesteld wordt, al ben ik al helemaal lekker gemaakt voor zo'n spel.
Natuurlijk is het wel goed dat ze het spel eerst fatsoenlijk afmaken voor ze het uitgeven maar ga geen datums de wereld in slingeren die je niet na kan komen want dit slaat helemaal nergens meer op.
Fsmximaandag 13 januari 2014 @ 23:11
Zo, grootste deel van de spullen ingepakt en dan morgen laatste deel van de verhuizing. Werd tijd zeg :')
PierreTTmaandag 13 januari 2014 @ 23:13
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 21:47 schreef KoningStoma het volgende:
Wtf dit mens :')

SBlijveld twitterde op maandag 30-12-2013 om 06:31:37 @bernievanjoppen @FransWallage @iThinkGianni je hebt geen idee wat je schrijft kankeranalfabeet!! reageer retweet
Wat de fack, check die conversaties :D Vooral die bernievanjoppen ofzo _O-

6ejeif.png
PierreTTmaandag 13 januari 2014 @ 23:16
Helaas, geen leuke kerst voor Frans en Simone ;(

2ltg2aa.png
Fsmximaandag 13 januari 2014 @ 23:28
"kankerleuk" zeg.. :')
Dr.Pringlesmaandag 13 januari 2014 @ 23:58
Met je 2 brillen. _O-
Cliffydinsdag 14 januari 2014 @ 00:09
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2014 23:58 schreef Dr.Pringles het volgende:
Met je 2 brillen. _O-
:D
KneusTeundinsdag 14 januari 2014 @ 09:46
https://twitter.com/SBlijveld

dat hele account _O-

Mooi ook dat ze de vodafone verrot scheld etc.
Fsmxidinsdag 14 januari 2014 @ 10:41
En dit dan :')
yMXMj5C.jpg
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 11:18
Besnorde kankerdebiel _O-
PierreTTdinsdag 14 januari 2014 @ 11:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 11:18 schreef Dr.Pringles het volgende:
Besnorde kankerdebiel _O-
:D :')

Alles goed Rohizzle mah dizzle?
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 12:07
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 11:42 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:D :')

Alles goed Rohizzle mah dizzle?
Rustig aan, Pietskovic. En met u dan?
PierreTTdinsdag 14 januari 2014 @ 12:11
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 12:07 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Rustig aan, Pietskovic. En met u dan?
Ook rustig, weinig aan de hand :) Beetje chillen :)
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 12:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 12:11 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ook rustig, weinig aan de hand :) Beetje chillen :)
Beetje parbo's klaren?
PierreTTdinsdag 14 januari 2014 @ 12:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 12:19 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Beetje parbo's klaren?
Nee, scriptie van een vriendin aan het nakijken, serieuze business vandaag :)
Rossdaledinsdag 14 januari 2014 @ 13:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 12:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee, scriptie van een vriendin aan het nakijken, serieuze business vandaag :)
Nog een beetje sushi kunnen bunkeren zondag? :D
PierreTTdinsdag 14 januari 2014 @ 13:23
quote:
3s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 13:18 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nog een beetje sushi kunnen bunkeren zondag? :D
Ooo man, rollend naar huis! _O-
Kutmanagerdinsdag 14 januari 2014 @ 13:52
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 12:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee, scriptie van een vriendin aan het nakijken, serieuze business vandaag :)
Waar haal je de tijd vandaan?
PierreTTdinsdag 14 januari 2014 @ 15:08
quote:
6s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 13:52 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Waar haal je de tijd vandaan?
Alsof ik iets te doen heb _O-
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 15:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 15:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Alsof ik iets te doen heb _O-
Ga dan kip kopen.
Rossdaledinsdag 14 januari 2014 @ 15:32
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 13:23 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ooo man, rollend naar huis! _O-
Dat moet ook wel, ik had na die cheeseburgert en dat andere ding al bijna genoeg :@
Michhasdinsdag 14 januari 2014 @ 16:14
test
PierreTTdinsdag 14 januari 2014 @ 16:22
quote:
3s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 15:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat moet ook wel, ik had na die cheeseburgert en dat andere ding al bijna genoeg :@
Mwa, ik lustte wel weer wat daarna :D
PierreTTdinsdag 14 januari 2014 @ 16:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 15:22 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ga dan kip kopen.
Nee, gister al kip gegeten. Wel door de rijst, dus gay, want geen fried chicken.
KneusTeundinsdag 14 januari 2014 @ 17:46
kut counterstrike heeft me hele pc verneukt :(
Die game gaf me altijd blauwe schermen, nu wou ik gewoon nog keer dat blauwe scherm zien om te kijken of er een melding code was. Nu start me hele PC niet meer op....

PC gamen ^O^
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 17:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 17:46 schreef KneusTeun het volgende:
kut counterstrike heeft me hele pc verneukt :(
Die game gaf me altijd blauwe schermen, nu wou ik gewoon nog keer dat blauwe scherm zien om te kijken of er een melding code was. Nu start me hele PC niet meer op....

PC gamen ^O^
Ja maar PC gamen is goedkoper en ja nee gewoon :')
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 17:52
sorry

[ Bericht 50% gewijzigd door Bevert op 14-01-2014 18:36:06 ]
Kutmanagerdinsdag 14 januari 2014 @ 18:21
Wie ben jij dan weer?
Bozz187dinsdag 14 januari 2014 @ 18:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 17:46 schreef KneusTeun het volgende:
kut counterstrike heeft me hele pc verneukt :(
Die game gaf me altijd blauwe schermen, nu wou ik gewoon nog keer dat blauwe scherm zien om te kijken of er een melding code was. Nu start me hele PC niet meer op....

PC gamen ^O^
have you tried the on button?
Cliffydinsdag 14 januari 2014 @ 18:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 17:46 schreef KneusTeun het volgende:
kut counterstrike heeft me hele pc verneukt :(
Die game gaf me altijd blauwe schermen, nu wou ik gewoon nog keer dat blauwe scherm zien om te kijken of er een melding code was. Nu start me hele PC niet meer op....

PC gamen ^O^
Daarom ook gewoon op xbox spelen
KneusTeundinsdag 14 januari 2014 @ 18:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 18:23 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

have you tried the on button?
Hij start nu wel weer op, maar vind toch raar dat bij CS go hij steeds vastloopt.
Alle andere games (ook zwaardere zoals BF3 op ultra) is no problem
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 19:13
CS? We zijn niet meer in 2003 he.
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 19:37
Entourage _O_
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 19:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 19:37 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Entourage _O_
Nu pas?
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 19:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 19:44 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Nu pas?
Keertje alles terug kijken mangggg
Pixelldinsdag 14 januari 2014 @ 19:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 19:48 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Keertje alles terug kijken mangggg
das best veel :P
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 19:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 19:49 schreef Pixell het volgende:

[..]

das best veel :P
Ben je sneller mee klaar dan Stef die 10km hardloopt.
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 19:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 19:48 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Keertje alles terug kijken mangggg
AIGHT ZO HOORT HET.
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 19:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 19:49 schreef Pixell het volgende:

[..]

das best veel :P
Valt wel mee, afleveringen duren niet zo lang
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 19:55
Heb een keer alles van Oz gekeken dat was pas heftig :')
Michhasdinsdag 14 januari 2014 @ 19:56
Pieter, ben klaar met Shingeki no Kyojin. Snap niet waarom je het niet af hebt gekeken :o
Nu door met Fullmetal Alchemist.
PierreTTdinsdag 14 januari 2014 @ 19:58
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 19:56 schreef Michhas het volgende:
Pieter, ben klaar met Shingeki no Kyojin. Snap niet waarom je het niet af hebt gekeken :o
Nu door met Fullmetal Alchemist.
Oke, ik ga het weer een kans geven :)
KneusTeundinsdag 14 januari 2014 @ 20:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 19:55 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Oz
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_QI_episodes
Alle QI's! das ook wel lekker
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 20:06
Deze chick weet van geen ophouden. _O-

2nur67p.png
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 20:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 20:05 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_QI_episodes
Alle QI's! das ook wel lekker
Oz is trouwens wel de moeite waard om te kijken. Is wel zware kost
KneusTeundinsdag 14 januari 2014 @ 20:15
QI ook ;)
Was wel tijdje bezig om alles in te halen.
PierreTTdinsdag 14 januari 2014 @ 20:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 20:06 schreef Dr.Pringles het volgende:
Deze chick weet van geen ophouden. _O-

[ afbeelding ]
Huh, Wtf?
Michhasdinsdag 14 januari 2014 @ 20:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 20:06 schreef Dr.Pringles het volgende:
Deze chick weet van geen ophouden. _O-

[ afbeelding ]
Goede shop wel _O-
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 20:38
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 20:34 schreef Michhas het volgende:

[..]

Goede shop wel _O-
Matige font wel.
Rossdaledinsdag 14 januari 2014 @ 20:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 20:07 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Oz is trouwens wel de moeite waard om te kijken. Is wel zware kost
Helaas is dat allemaal extreem brakke sd kwaliteit.. Die eerste afleveringen zijn echt niet meer te kijken tegenwoordig :(

Wel supervette serie! Adebesi met zijn uberfoute mutsje :D
Cliffydinsdag 14 januari 2014 @ 20:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 20:07 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Oz is trouwens wel de moeite waard om te kijken. Is wel zware kost
Is Oz inmiddels in HD te krijgen?
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 20:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 20:41 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Is Oz inmiddels in HD te krijgen?
Zou je Amazon even moeten checken
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 20:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 20:41 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Is Oz inmiddels in HD te krijgen?
Nup.
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 21:26
Proud to be pauper
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 21:27
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:26 schreef Bevert het volgende:
Proud to be pauper
Alles koel?
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 21:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:27 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Alles koel?
gaat

met jou?
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 21:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:28 schreef Bevert het volgende:

[..]

gaat

met jou?
gaat

:P
KneusTeundinsdag 14 januari 2014 @ 21:39
1530376_639361032787264_1034178308_n.jpg
Dakar is voor mietjes, beetje huilen alles.
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 21:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:39 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
Dakar is voor mietjes, beetje huilen alles.
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 19:10 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Denk dat ie niet zo ver zal komen.... dit is werk voor mannen, niet jochies ;)
det eskaleetet kwiklie
Michhasdinsdag 14 januari 2014 @ 21:43
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:26 schreef Bevert het volgende:
Proud to be pauper
hallo
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 21:43
Ben jij ook wel eens nat Bevert?
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 21:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:43 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Ben jij ook wel eens nat Bevert?
Als ik douche bijvoorbeeld en ik heb de skill om dames nat te maken. Wow sorry dat klinkt heel fout.
Michhasdinsdag 14 januari 2014 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:46 schreef Bevert het volgende:

[..]

Als ik douche bijvoorbeeld en ik heb de skill om dames nat te maken. Wow sorry dat klinkt heel fout.
wow
much fout
so seductive
wow
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:46 schreef Bevert het volgende:

[..]

Als ik douche bijvoorbeeld en ik heb de skill om dames nat te maken. Wow sorry dat klinkt heel fout.
leg day, skippen of nie?
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:46 schreef Bevert het volgende:

[..]

Als ik douche bijvoorbeeld en ik heb de skill om dames nat te maken. Wow sorry dat klinkt heel fout.
Wow
Much nat
So smexy
Such jummie
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 21:48
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:47 schreef Michhas het volgende:

[..]

wow
much fout
2. so seductive
wow
1. yeah uhu
Bozz187dinsdag 14 januari 2014 @ 21:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:46 schreef Bevert het volgende:

[..]

Als ik douche bijvoorbeeld en ik heb de skill om dames nat te maken. Wow sorry dat klinkt heel fout.
kort antwoord is dus Neen.
Michhasdinsdag 14 januari 2014 @ 21:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:48 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

1. yeah uhu
Pppp4.jpg
Fsmxidinsdag 14 januari 2014 @ 22:07
Aw shit niggas, blijkbaar kan ik HD streamen :D
Kutmanagerdinsdag 14 januari 2014 @ 22:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:47 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

leg day, skippen of nie?
Never.
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 22:19
BeaverWarrior-TF04-JP-VG.jpg
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 22:21
Ik mag jou wel
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 22:21
thanks
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 22:22
Game je ook?
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 22:22
Ja ik heb alle Playstations, nes, snes, gamecube WiiU
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 22:23
Kun je quickscopen?
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 22:23
Nee denk het niet, wat is dat?
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 22:26
Vraag Koningstoma maar om een tutorial
KoningStomadinsdag 14 januari 2014 @ 22:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 20:06 schreef Dr.Pringles het volgende:
Deze chick weet van geen ophouden. _O-

[ afbeelding ]
Is nep. Was ook wel te verwachten. :')
http://www.staffs.ac.uk/s(...)ch_students_cc.shtml
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 22:42
KoningStoma, mag ik een tutorial?
Sharpdressedmandinsdag 14 januari 2014 @ 22:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 21:46 schreef Bevert het volgende:

[..]

Als ik douche bijvoorbeeld en ik heb de skill om dames nat te maken. Wow sorry dat klinkt heel fout.
Schatje ben je. Ik doe hardlopen met Evy, ben bij les 2. Doe je mee? Lopen we door het bos.
KoningStomadinsdag 14 januari 2014 @ 22:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 22:42 schreef Bevert het volgende:
KoningStoma, mag ik een tutorial?
alsof ik mijn geheimen ga prijsgeven ga fietsen
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 23:01
[quote]11s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 22:54 schreef Sharpdressedman het volgende:

:?
Sharpdressedmandinsdag 14 januari 2014 @ 23:01
Oh in het geval dat je geen discman of mp3 speler hebt kunnen we wel dopjes delen. Ik heb een setje, voor elk oor één! Krijg jij links, maar dan moet je rechts lopen Bever. Goed onthouden, anders raken we samen in de knoop in het bos. Ik eet wel om een bepaalde tijd, dus daarvoor moeten weer terug zijn.
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 23:03
okejjjj juist.
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 23:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:03 schreef Bevert het volgende:
okejjjj juist.
Witte puntjes of bruine boterhammen?
badboynovadinsdag 14 januari 2014 @ 23:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 22:39 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Is nep. Was ook wel te verwachten. :')
http://www.staffs.ac.uk/s(...)ch_students_cc.shtml
De HOER, net nu ik juist keukenrol groot heb ingeslagen is ze nep :(
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 23:09
witte puntjes
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 23:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:09 schreef Bevert het volgende:
witte puntjes
Goede keus
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 23:10
Playstation of Xbox?
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 23:14
Xbox One
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 23:14
Pindakaas of appelstroop?
badboynovadinsdag 14 januari 2014 @ 23:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:09 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Goede keus
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:10 schreef Bevert het volgende:
Playstation of Xbox?
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:14 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Xbox One
images?q=tbn:ANd9GcRI9UBDNEHUqbGBe8qJGH4YA3fygvEZ_HScf9mcYbH1XOBKM9IhZw
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 23:16
slechte keus

Pindakaas

Tits or ass ? :D
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 23:20
quote:
11s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:16 schreef Bevert het volgende:
slechte keus

Pindakaas

Tits or ass ? :D
Onmogelijk om tussen te kiezen
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 23:21
i prefer Tits :@
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 23:22
Ik vind jou maar een pervers mannetje en dat wil wat zeggen uit mijn mond
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 23:22
Lang aan de borstvoeding gezeten?
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 23:25
Nou ja zeg, dat valt wel mee hoor.
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 23:26
Je was zo goed bezig Bevert en nu val je toch een beetje door de mand
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 23:26
oke doei, we zijn toch volwassen? Grapje is een grapje

fijne avond verder
LitmanenAFCAdinsdag 14 januari 2014 @ 23:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:26 schreef Bevert het volgende:
oke doei, we zijn toch volwassen? Grapje is een grapje

fijne avond verder
Het is niet persoonlijk
KoningStomadinsdag 14 januari 2014 @ 23:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:09 schreef badboynova het volgende:

[..]

De HOER, net nu ik juist keukenrol groot heb ingeslagen is ze nep :(
Met of zonder absorptie pads?
Bevertdinsdag 14 januari 2014 @ 23:33
ik val wel vaker door de mand.

Het is altijd vallen en opstaan, vallen en opstaan.
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 23:35
hebben jullie alleen kapotte manden dan?
badboynovadinsdag 14 januari 2014 @ 23:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:32 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Met of zonder absorptie pads?
3laags all the way
Dr.Pringlesdinsdag 14 januari 2014 @ 23:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:36 schreef badboynova het volgende:

[..]

3laags all the way
met of zonder vleugels?
badboynovadinsdag 14 januari 2014 @ 23:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 23:44 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

met of zonder vleugels?
Vleugels zijn tegenwoordig so not don, dubbel zijdige plakstrips is tha bomb.
Kutmanagerwoensdag 15 januari 2014 @ 00:49
Als je moet kiezen tussen de bovenste helft van een vrouw, of de onderste helft, welke wordt het dan?
PierreTTwoensdag 15 januari 2014 @ 00:52
Slechte verhalen hier
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 00:57
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 00:52 schreef PierreTT het volgende:
Slechte verhalen hier
Ik, Alma, ben geboren in de Gonggrijpstraat en kan je daarom heel wat spookverhalen vertellen, want iedereen weet dat het in de Gonggrijpstraat spookt. Onder die witte brug bijvoorbeeld hoorde je heel vroeger's nachts een baby huilen. Mijn vader heeft me verteld dat hij en een paar dappere vrienden van hem een keer zijn gaan kijken. Ze schenen met flashlights, je weet wel: zaklantaarns, op het donkere water maar er was niets te zien...

Soms kwam er 's avonds in onze straat een kleine vrouw, die om haar as tolde en heel rare geluiden maakte: Hoei-woei, hoei-woei... We sloten dan snel alle deuren en ramen en niemand van ons mocht naar buiten kijken. Onthoud dat goed: je mag nooit gaan kijken als je een geest hoort. Hugo, mijn neef, heeft me verteld dat je een nagel van een geest in je oog krijgt, als je door een kier toch naar hem gluurt. Als het donker is en je hoort buiten een vreemde stem die je naam roept, dan moet je antwoorden:
Ik ben stenen aan het koken
Ik kom als ze zacht zijn
Mie bori ston
Te den safu, rni sa kon.
Zo, dat is een goede reden om niet naar buiten te gaan: die stenen worden natuurlijk nooit zacht. Dat je beter binnen kunt zijn als het donker is, weet iedereen, en natuurlijk moet je ervoor zorgen nooit om twaalf uur 's nachts op straat te zijn, want op dat uur komen de geesten hun graf uit. Op Spanhoek, in het centrum van Paramaribo, hoor je bijvoorbeeld om twaalf uur 's nachts een verschrikkelijk lawaai van kettingen die rinkelen. Dat is de Duivel die daar is neergedaald en er rondloopt om mensen mee te nemen.

Soms hebben mensen niet eens direct door dat ze tegenover een geest staan, terwijl het toch niet zo moeilijk is hem te herkennen. Hij lijkt op een mens, maar meestal zweeft hij een eindje boven de grond of... Nee, wacht, dat vertel ik je straks. Ik moet opeens aan een ander verhaal denken. Luister!

Vele jaren geleden leefde er op een katoenplantage een man, voor wie iedereen, jong en oud, groot en klein, bang was. Zelfs de kippen, honden en geiten waagden zich niet op het erf van Oom, zoals hij werd genoemd.

Op een dag moest Oom voor een week naar een andere plantage. Ik weet niet waarom, maar ik heb gehoord dat Oom alles wat hij op dat moment in huis had, bij elkaar zette op een tafel in zijn keuken: een kan zout, een pak suiker, cacao, bakkeljauw en olie. Toen plaatste hij ook nog al zijn potten en pannen op die tafel. Ten slotte zocht hij al zijn gereedschap bij elkaar en legde dat naast de tafel. Daarna vertrok hij.

Nu was er op die plantage ook een man, die werkschuw was. Die man dacht: Oom is er niet, een mooie gelegenheid om daar een paar cassave-knollen uit de grond te trekken en misschien neem ik ook wel een bos bananen mee.

In de vooravond sloop die man naar het erf van Oom en pakte en plukte wat hij pakken en plukken kon. Maar toen hij weg wilde gaan, raakte hij in moeilijkheden. Hij kon het erf niet meer af! Overal waar hij heen liep, verrees voor zijn ogen een hoge schutting.

Dan blijf ik hier wel slapen, dacht de man, en hij ging Ooms huis binnen. In de keuken zag hij alles klaarstaan voor een smakelijk maal. Hij deed wat olie in een van de pannen en bakte de bakkeljauw. 's Morgens dronk hij wat cacao en toen liep hij naar buiten om naar huis te gaan. Boem, stootte hij zijn neus tegen de schutting. Hij ging weer naar binnen, pakte de houwer en de schop die klaarlagen en probeerde de schutting omver te krijgen. Toen dat niet lukte, begon hij te graven. Hij dacht: Misschien kan ik een onderaardse gang maken en zo ontsnappen.

De man werkte de gehele dag zo hard als hij nog nooit had gewerkt en tegen de avond zat hij nog vast op Ooms erf. Hij oogstte snel enkele cassave-knollen en zoete aardappelen, maakte ze klaar in Ooms keuken, at alles schoon op en ging slapen om de volgende ochtend weer vroeg aan het werk te gaan. Als er een opzichter met een lange zweep achter hem aan had gezeten, had hij niet harder kunnen werken dan hij deed. En dat voor een man die vroeger te lui was om een vinger uit te steken!

Zo verliepen zeven dagen en Oom kwam weer thuis. Toen hij de luie man in zijn huis zag, barstte Oom in lachen uit. Hij zei: "Vriend, laten we eens gaan kijken wat je hebt uitgevoerd."

Oom inspecteerde zijn erf en zag dat het goed onderhouden was. "Je hebt van me gegeten, maar je hebt ook voor me gewerkt. Je kunt gaan." Maar de man bleef staan waar hij stond, want overal om zich heen.zag hij een schutting. Toen greep Oom een bezem en begon de man een pak rammel te geven. Dat maakte de ogen van de man open en plotseling ontdekte hij een gat in de schutting waardoor hij kon ontsnappen. Hij rende weg; zo hard heeft een man nog nooit gelopen!

Oom schreeuwde hem na: "Jongen, jij dacht dat jij gekheid met mij kon uithalen, maar je hebt geen rekening gehouden met het been boven de deur."

Zo kwamen wij te weten dat Oom een been had, een groot been, vanaf de knie tot en met de voet. Van wie het was, hebben wij nooit gehoord, maar het was dat been dat het huis en erf van Oom beschermde tegen indringers.

Zelfs toen Oom dood was, ging niemand zijn erf op, want 's nachts klonk er tromgeroffel en de mensen zeiden dat het Oom was die op de trom sloeg om het been te laten dansen. Het was een akelig gezicht: een dansend been in het licht van de maan die op het erf scheen. Tegen de ochtend sprong het been in het water van de trens, die langs het erf liep.

Op een dag ging een man daar met een sleepnet vissen en toen raakte het been vast in het vistuig. De hele plantage kwam kijken en de opzichter gaf een paar mannen opdracht het been op de begraafplaats te begraven.

Zo is er een eind gekomen aan het tromgeroffel bij Ooms huis en het dansen van het been op het erf.

Het volgende verhaal heb ik van mijn neef Hugo gehoord.

Op een avond lang geleden stonden twee mannen voor een winkel in de Zwartenhovenbrugstraat op de hoek van de Domineestraat. Ze waren naar de bioscoop geweest en ze hadden nog geen zin om naar huis te gaan. Ze hadden in de winkel een krentenbol en een cola gekocht en ze aten en ze dronken en ze praatten en het werd later en later. Op straat werd het stiller en stiller, echt een beetje eng stil. Bovendien was het zoals overal in de stad nogal donker, want de gaslantaarns zorgden slechts voor een schaarse verlichting. In hun blauwgelige licht ontstonden grillige, bibberende schaduwen die misschien van struiken waren, misschien van bladeren van de bomen en misschien ook niet. Toen naderde van de Steenbakkersgracht een meisje de beide mannen... Het was een heel mooi meisje. Ze liep lang-zaam met wiegende heupen op zeer hoge hakken. Ze was helemaal alleen!

"Ha," zei een van die mannen, "ik wil wel eens kennismaken met die dame." - "Dan ga ik naar huis," zei zijn vriend, "maar ik denk niet dat het je lukt."

"Hallo, schone dame, wat loopt u zo alleen? Mag ik u thuisbezorgen?" De vrouw antwoordde niet, maar ze glimlachte wel. De man zag dat als een aanmoediging en ging naast haar lopen en hoewel de vrouw niets zei, dacht die man toch: Ze vindt me aardig. Als ik haar thuisbreng, vraagt zij vast of ik even binnenkom. En hij vertelde het ene mooie verhaal na het andere en zo kwamen ze bij de Tourtonnelaan en daar hoorde de man de torenklok twaalf uur slaan.

De Tourtonnelaan, waaraan een begraafplaats en lijkenhuis liggen, is ook zo'n straat waarvan iedereen weet dat het er spookt. Daar kun je 's nachts de witte ruiter zien, een officier in uniform, helemaal in het wit gekleed, behangen met medailles, op een witte schimmel. Hij schijnt ook op het Kerkplein rond te rijden en men zegt dat het de geest van gouverneur Van Sommelsdijck is. In de Zwartenhovenbrugstraat daarentegen houdt bij de Froweinkoker een bruine officier te paard de wacht. Maar volgens agent Seymonson is dat geen ruiter te paard, maar een mens met paardebenen, dus... een geest! Op een nacht kwam een rijzige figuur naar hem toe die om vuur voor zijn sigaar vroeg. Agent Seymonson haalde een doosje lucifers uit zijn zak, streek er een af en in het licht van het lucifersstokje heeft hij toen die paardevoeten gezien! Hij is er snel vandoor gegaan!

Bij de Oranjetuin, de begraafplaats tussen de Gravenstraat en de Nassylaan, kon je elke nacht Sluierdame zien. Ze was een vondelinge. Eva Trouvée heette ze, kijk het maar na, ze heeft echt bestaan, haar naam komt voor in de Burgerlijke Stand. Zij is op de dag van haar huwelijk gestorven en begraven in haar trouwjapon. Daarom zit zij daar bij de begraafplaats zo hard te huilen. Zij is ook bij de Palmentuin gezien, bij die hoge brug. Daarom mogen wij daar niet in de buurt komen als het schemert, want Sluierdame rent achter je aan om je te pakken!

Maar wat was ik aan het vertellen? Die man stond om twaalf uur 's nachts in de Tourtonnelaan en die vrouw die hij naar huis wilde brengen, was opeens gekleed in een lange witte jurk: een lijkgewaad! Ze lachte heel vriendelijk tegen hem... Nee toch niet, dat was geen vriendelijke, dat was een heel lelijke lach van... een mond zonder tanden! Maar hij schrok nog het meest van haar voeten. De hielen zaten achterstevoren, de tenen wezen naar achteren! Dan weet je zeker dat je met een geest te maken hebt.

De man rende weg. Vijf straten verder, voor zijn huis... zag hij weer die vrouw staan, maar hij aarzelde niet, hij holde dwars door haar heen, stootte de deur open en goddank, hij was binnen. Zijn vader kwam naar beneden en vroeg boos: "Wat voor lawaai maak je?" Maar die man heeft niets gezegd en daarom heeft hij het kunnen navertellen. Iedereen weet dat je nooit direct mag zeggen dat je een geest hebt gezien, want dan word je ziek en ga je binnen drie of acht dagen dood.

Ik heb nog ergens gehoord dat je 's nachts bij de brug op Charlesburg moet oppassen voor een grote, witte hond. In die gedaante schijnt de geest van die plaats zich te vertonen. Dat verhaal kan ik niet controleren, maar mijn vader en zijn broer hebben eens 's avonds laat - ze kwamen van een vergadering - in de Zwartenhovenbrugstraat twee heel grote, zwarte honden gezien. Overal waar ze gingen, liepen die honden voor hen uit, maar ze zeiden er niets over. Pas dagen later hebben ze erover gepraat en toen bleek dat zij allebei die honden hadden gezien. Mijn vader zou daarover nooit liegen. Nu is het wel zo, dat mijn vader en zijn broer tweelingen zijn en iedereen weet dat die helderziend zijn, net als mensen die met de helm zijn geboren.

Tot slot zal ik nog verklappen waarom geesten altijd door hun neus praten. Begraafplaatsen worden meestal genoemd naar de eerste persoon die er is begraven. Kijk maar naar Lina's Rust en Marius Rust. Zo, die eerste persoon, dus Lina bijvoorbeeld, die zorgde ervoor dat zij een hamer had, een grote voorhamer en daarmee hield zij de wacht. De mensen die doodgingen, liepen vaak nog in de stad rond en klommen pas acht dagen na de begrafenis hun graf in. Soms gingen ze diezelfde avond, van hun begrafenis, even naar hun graf om wat kleren uit hun kist te halen, die mee begraven waren, om gewoon gekleed te kunnen rondwandelen. Maar op een begraafplaats kon je niet vrij in- en uitlopen. Bij de poort stond Lina met die hamer in de hand en zij vroeg aan iedereen: Hoe heet je?

Dan antwoordde je: Ik ben die en die en ik ben hier begraven.

Klopt, zei Lina dan en zij gaf je met die hamer een verschrikkelijk harde slag op je neus. Nu weet je dat ook: daarom praten geesten altijd zo eigenaardig door hun neus.
KoningStomawoensdag 15 januari 2014 @ 01:02
En dan kwamen ze dan aan op een eiland ergens in de Caraibische Zee, want ze gingen een pokke end weg. En dan hadden ze dan, want ze hadden daar natuurlijk lekkere wijven, hierin, in die gaten, want dat mocht helemaal niet van de bootsman, daar zaten dan deukerds, en dat waren eigenlijk een soort moppen touw en daar kon je dus eigenlijk het orgasme mee verhogen. Dus die jongens staken die dingen bij elkaar in hun hol en dan ging er zout, een zout-emulsie bij. En dat ging dan van zijn eigen zweren en ontsteken en dat genot werd steeds groter. En het was bloedlink, want je kon er bloedvergiftiging van krijgen.

En je had dan op die eilanden, dat was op de Sicilen was dat, had je jongens, en dat was die tijd van Bontekoe geweest en die rakten dan de neug. Dan gingen ze met hun nagel achter hun ooglid zitten en dan haalde ze de neug weg heette dat. Dat kan dus helemaal niet. Maar ja, je moet nagaan dat die mensen, dat was een soort oertijd, die hadden nog nooit een blanke gezien. En dan kwamen ze achter die jongens aan en die hadden natuurlijk scheurbuik en weet ik veel wat voor rotziekten op die boot gekregen, dus die wilden wel op die dot. En als er dan een geintje voer dat ze zichzelf invetten met raggel en dat was een soort.... Dat kwam voort uit een tonijn. Met die klauwen haalden ze die tonijn uit zee, die sloegen ze met een rieker op hun kanus, floosden ze dat ding uit, dat ze het vet eruit knepen. Dat was dan erg gewild en dat lieten ze dan drogen op het dek. Dat had een paar uurtjes nodig en dan smeerden ze hun scrotum in met dat drek. En die wijven die vonden dat een soort zoutige smaak. Nou, eigenlijk is het parfum van nu is afgeleid van dat tonijnenvet.

En dan had je ook nog heugers. Heugen was eigenlijk een benaming voor de lijn die het schip maakt in het bliksveld. Ja, die jongens werkten daar met de elementen, dat zie je vandaag de dag helemaal niet. Ja, water, vuur, lucht en aarde natuurlijk. Ja dat waren tijden hoor. Dat was bar......

Die jongens zaten elkaar te kneukeren, heette dat. Dat wil dus zeggen; dan vetten ze hun handen in met een soort scheepsvet en dan ging de kneuker, dat was dus de vuist, en je had de hoender, die bedacht dus voor de kneuker degene die die uit moest zoeken. Dus de hoender bepaalde waar die kneuker, in welk anushol die zou gaan. Dat ging vaak ver hoor [schouder]. En daar kregen die jongens een enorm orgasme van. Terwijl het geen homo’s waren ofzo, dat was gewoon bij gebrek aan beter.

Ze roegten op vrouwen. Na de daad, omdat er dan een enorm span- ningsveld loskwam, ging je ’n vrouwenrug ging je roegen. Dan pakte je zo een simpele steen en dan gingen ze daar eigenlijk de eerste soort tatoeage; het roegen van de huid. En dat vonden die wijven lekker, dat vonden ze krek. En krek dat komt weer van "krek, waar vind ik lekker", "krek, waar vind ik dat lekker".

Een kleine jongen, dat was een koksmaatje, dat heette de loer. En die gozers die hadden dan niets om handen en dan werd die loer, die werd gedraaid. Die werd dan op die pik van die jongens gedreven met een knaning, dat was een stuk hout. En die loer, die werd gedraaid. Die werd geneukt.

En dan had je last van hoempert. Door zo’n pekel en al dat slechte eten kreeg je last van hoempert. Dat was een soort harde kak. En dat moest dan die kierder, die moest dan dat eruit halen. Dan hadden ze van die schoften; van die grote stukken hout met een klompie eraan, die haalde dat dan uit die anus. Dat was een verschrikkelijk gevoel, daar kon je op dood doende. En daar komt dus eigenlijk het fistfucken vandaan. Ja, dat vonden die gozers geil. En die vrouwen trouwens ook want dat soort femministische gedachtes dat was helemaal niet. Dat bestond niet.
Ja, dat waren tijden.....

En die jongens vraten dus altijd met hun handen, bestek hadden ze niet. Dat was dus niet een beetje tuttig gaan zitten. Dat was van die karbouwen, die sloegen ze met een stuk staal op hun harses. Dat heette het riegen van het vee. En dat ging er aan toe hoor, op zo’n schip. Die koe die stond te kijken, die kreeg dan een rieger voor zijn kanus. Het riegen van de koe. Maar ja, dat heette ook zo voor kippen, dat heette "zeg, rieg jij die kip effe" en die kreeg dan een knal voor z’n kanus.

Dat bestaat dus bijna niet meer he? Vind ik reuze jammer. Als je een wijf wilde, dan vroeger met die hunnen en die leppen dan sloeg je gewoon met een knots een wijf op hun kanus, die nam je mee en dat was dan van jou. Want dat waren hebberds hoor, die jongens.

Ja, dan probeer je zelf ook op een stukkie papier iets op te schrijven, maar ja, je komt vaak niet verder dan:

Ik liep door een straat, ik zie haar lopen,
Ik weet niet wat er binnen was gekropen,
Een traan,
Viel op het plaveizel,
He, ben jij dat, Wim van Nijssel?

Wim van Nijssel; dat ben ik dan.

Dan zit ik vaak liever op een oud schip.
PierreTTwoensdag 15 januari 2014 @ 05:02
[quote]0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 00:57 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ik, Alma, ben geboren in de Gonggrijpstraat en kan je daarom heel wat spookverhalen vertellen, want iedereen weet dat het in de Gonggrijpstraat spookt. Onder die witte brug bijvoorbeeld hoorde je heel vroeger's nachts een baby huilen. Mijn vader heeft me verteld dat hij en een paar dappere vrienden van hem een keer zijn gaan kijken. Ze schenen met flashlights, je weet wel: zaklantaarns, op het donkere water maar er was niets te zien...

Soms kwam er 's avonds in onze straat een kleine vrouw, die om haar as tolde en heel rare geluiden maakte: Hoei-woei, hoei-woei... We sloten dan snel alle deuren en ramen en niemand van ons mocht naar buiten kijken. Onthoud dat goed: je mag nooit gaan kijken als je een geest hoort. Hugo, mijn neef, heeft me verteld dat je een nagel van een geest in je oog krijgt, als je door een kier toch naar hem gluurt. Als het donker is en je hoort buiten een vreemde stem die je naam roept, dan moet je antwoorden:
Ik ben stenen aan het koken
Ik kom als ze zacht zijn
Mie bori ston
Te den safu, rni sa kon.
Zo, dat is een goede reden om niet naar buiten te gaan: die stenen worden natuurlijk nooit zacht. Dat je beter binnen kunt zijn als het donker is, weet iedereen, en natuurlijk moet je ervoor zorgen nooit om twaalf uur 's nachts op straat te zijn, want op dat uur komen de geesten hun graf uit. Op Spanhoek, in het centrum van Paramaribo, hoor je bijvoorbeeld om twaalf uur 's nachts een verschrikkelijk lawaai van kettingen die rinkelen. Dat is de Duivel die daar is neergedaald en er rondloopt om mensen mee te nemen.

Soms hebben mensen niet eens direct door dat ze tegenover een geest staan, terwijl het toch niet zo moeilijk is hem te herkennen. Hij lijkt op een mens, maar meestal zweeft hij een eindje boven de grond of... Nee, wacht, dat vertel ik je straks. Ik moet opeens aan een ander verhaal denken. Luister!

Vele jaren geleden leefde er op een katoenplantage een man, voor wie iedereen, jong en oud, groot en klein, bang was. Zelfs de kippen, honden en geiten waagden zich niet op het erf van Oom, zoals hij werd genoemd.

Op een dag moest Oom voor een week naar een andere plantage. Ik weet niet waarom, maar ik heb gehoord dat Oom alles wat hij op dat moment in huis had, bij elkaar zette op een tafel in zijn keuken: een kan zout, een pak suiker, cacao, bakkeljauw en olie. Toen plaatste hij ook nog al zijn potten en pannen op die tafel. Ten slotte zocht hij al zijn gereedschap bij elkaar en legde dat naast de tafel. Daarna vertrok hij.

Nu was er op die plantage ook een man, die werkschuw was. Die man dacht: Oom is er niet, een mooie gelegenheid om daar een paar cassave-knollen uit de grond te trekken en misschien neem ik ook wel een bos bananen mee.

In de vooravond sloop die man naar het erf van Oom en pakte en plukte wat hij pakken en plukken kon. Maar toen hij weg wilde gaan, raakte hij in moeilijkheden. Hij kon het erf niet meer af! Overal waar hij heen liep, verrees voor zijn ogen een hoge schutting.

Dan blijf ik hier wel slapen, dacht de man, en hij ging Ooms huis binnen. In de keuken zag hij alles klaarstaan voor een smakelijk maal. Hij deed wat olie in een van de pannen en bakte de bakkeljauw. 's Morgens dronk hij wat cacao en toen liep hij naar buiten om naar huis te gaan. Boem, stootte hij zijn neus tegen de schutting. Hij ging weer naar binnen, pakte de houwer en de schop die klaarlagen en probeerde de schutting omver te krijgen. Toen dat niet lukte, begon hij te graven. Hij dacht: Misschien kan ik een onderaardse gang maken en zo ontsnappen.

De man werkte de gehele dag zo hard als hij nog nooit had gewerkt en tegen de avond zat hij nog vast op Ooms erf. Hij oogstte snel enkele cassave-knollen en zoete aardappelen, maakte ze klaar in Ooms keuken, at alles schoon op en ging slapen om de volgende ochtend weer vroeg aan het werk te gaan. Als er een opzichter met een lange zweep achter hem aan had gezeten, had hij niet harder kunnen werken dan hij deed. En dat voor een man die vroeger te lui was om een vinger uit te steken!

Zo verliepen zeven dagen en Oom kwam weer thuis. Toen hij de luie man in zijn huis zag, barstte Oom in lachen uit. Hij zei: "Vriend, laten we eens gaan kijken wat je hebt uitgevoerd."

Oom inspecteerde zijn erf en zag dat het goed onderhouden was. "Je hebt van me gegeten, maar je hebt ook voor me gewerkt. Je kunt gaan." Maar de man bleef staan waar hij stond, want overal om zich heen.zag hij een schutting. Toen greep Oom een bezem en begon de man een pak rammel te geven. Dat maakte de ogen van de man open en plotseling ontdekte hij een gat in de schutting waardoor hij kon ontsnappen. Hij rende weg; zo hard heeft een man nog nooit gelopen!

Oom schreeuwde hem na: "Jongen, jij dacht dat jij gekheid met mij kon uithalen, maar je hebt geen rekening gehouden met het been boven de deur."

Zo kwamen wij te weten dat Oom een been had, een groot been, vanaf de knie tot en met de voet. Van wie het was, hebben wij nooit gehoord, maar het was dat been dat het huis en erf van Oom beschermde tegen indringers.

Zelfs toen Oom dood was, ging niemand zijn erf op, want 's nachts klonk er tromgeroffel en de mensen zeiden dat het Oom was die op de trom sloeg om het been te laten dansen. Het was een akelig gezicht: een dansend been in het licht van de maan die op het erf scheen. Tegen de ochtend sprong het been in het water van de trens, die langs het erf liep.

Op een dag ging een man daar met een sleepnet vissen en toen raakte het been vast in het vistuig. De hele plantage kwam kijken en de opzichter gaf een paar mannen opdracht het been op de begraafplaats te begraven.

Zo is er een eind gekomen aan het tromgeroffel bij Ooms huis en het dansen van het been op het erf.

Het volgende verhaal heb ik van mijn neef Hugo gehoord.

Op een avond lang geleden stonden twee mannen voor een winkel in de Zwartenhovenbrugstraat op de hoek van de Domineestraat. Ze waren naar de bioscoop geweest en ze hadden nog geen zin om naar huis te gaan. Ze hadden in de winkel een krentenbol en een cola gekocht en ze aten en ze dronken en ze praatten en het werd later en later. Op straat werd het stiller en stiller, echt een beetje eng stil. Bovendien was het zoals overal in de stad nogal donker, want de gaslantaarns zorgden slechts voor een schaarse verlichting. In hun blauwgelige licht ontstonden grillige, bibberende schaduwen die misschien van struiken waren, misschien van bladeren van de bomen en misschien ook niet. Toen naderde van de Steenbakkersgracht een meisje de beide mannen... Het was een heel mooi meisje. Ze liep lang-zaam met wiegende heupen op zeer hoge hakken. Ze was helemaal alleen!

"Ha," zei een van die mannen, "ik wil wel eens kennismaken met die dame." - "Dan ga ik naar huis," zei zijn vriend, "maar ik denk niet dat het je lukt."

"Hallo, schone dame, wat loopt u zo alleen? Mag ik u thuisbezorgen?" De vrouw antwoordde niet, maar ze glimlachte wel. De man zag dat als een aanmoediging en ging naast haar lopen en hoewel de vrouw niets zei, dacht die man toch: Ze vindt me aardig. Als ik haar thuisbreng, vraagt zij vast of ik even binnenkom. En hij vertelde het ene mooie verhaal na het andere en zo kwamen ze bij de Tourtonnelaan en daar hoorde de man de torenklok twaalf uur slaan.

De Tourtonnelaan, waaraan een begraafplaats en lijkenhuis liggen, is ook zo'n straat waarvan iedereen weet dat het er spookt. Daar kun je 's nachts de witte ruiter zien, een officier in uniform, helemaal in het wit gekleed, behangen met medailles, op een witte schimmel. Hij schijnt ook op het Kerkplein rond te rijden en men zegt dat het de geest van gouverneur Van Sommelsdijck is. In de Zwartenhovenbrugstraat daarentegen houdt bij de Froweinkoker een bruine officier te paard de wacht. Maar volgens agent Seymonson is dat geen ruiter te paard, maar een mens met paardebenen, dus... een geest! Op een nacht kwam een rijzige figuur naar hem toe die om vuur voor zijn sigaar vroeg. Agent Seymonson haalde een doosje lucifers uit zijn zak, streek er een af en in het licht van het lucifersstokje heeft hij toen die paardevoeten gezien! Hij is er snel vandoor gegaan!

Bij de Oranjetuin, de begraafplaats tussen de Gravenstraat en de Nassylaan, kon je elke nacht Sluierdame zien. Ze was een vondelinge. Eva Trouvée heette ze, kijk het maar na, ze heeft echt bestaan, haar naam komt voor in de Burgerlijke Stand. Zij is op de dag van haar huwelijk gestorven en begraven in haar trouwjapon. Daarom zit zij daar bij de begraafplaats zo hard te huilen. Zij is ook bij de Palmentuin gezien, bij die hoge brug. Daarom mogen wij daar niet in de buurt komen als het schemert, want Sluierdame rent achter je aan om je te pakken!

Maar wat was ik aan het vertellen? Die man stond om twaalf uur 's nachts in de Tourtonnelaan en die vrouw die hij naar huis wilde brengen, was opeens gekleed in een lange witte jurk: een lijkgewaad! Ze lachte heel vriendelijk tegen hem... Nee toch niet, dat was geen vriendelijke, dat was een heel lelijke lach van... een mond zonder tanden! Maar hij schrok nog het meest van haar voeten. De hielen zaten achterstevoren, de tenen wezen naar achteren! Dan weet je zeker dat je met een geest te maken hebt.

De man rende weg. Vijf straten verder, voor zijn huis... zag hij weer die vrouw staan, maar hij aarzelde niet, hij holde dwars door haar heen, stootte de deur open en goddank, hij was binnen. Zijn vader kwam naar beneden en vroeg boos: "Wat voor lawaai maak je?" Maar die man heeft niets gezegd en daarom heeft hij het kunnen navertellen. Iedereen weet dat je nooit direct mag zeggen dat je een geest hebt gezien, want dan word je ziek en ga je binnen drie of acht dagen dood.

Ik heb nog ergens gehoord dat je 's nachts bij de brug op Charlesburg moet oppassen voor een grote, witte hond. In die gedaante schijnt de geest van die plaats zich te vertonen. Dat verhaal kan ik niet controleren, maar mijn vader en zijn broer hebben eens 's avonds laat - ze kwamen van een vergadering - in de Zwartenhovenbrugstraat twee heel grote, zwarte honden gezien. Overal waar ze gingen, liepen die honden voor hen uit, maar ze zeiden er niets over. Pas dagen later hebben ze erover gepraat en toen bleek dat zij allebei die honden hadden gezien. Mijn vader zou daarover nooit liegen. Nu is het wel zo, dat mijn vader en zijn broer tweelingen zijn en iedereen weet dat die helderziend zijn, net als mensen die met de helm zijn geboren.

Tot slot zal ik nog verklappen waarom geesten altijd door hun neus praten. Begraafplaatsen worden meestal genoemd naar de eerste persoon die er is begraven. Kijk maar naar Lina's Rust en Marius Rust. Zo, die eerste persoon, dus Lina bijvoorbeeld, die zorgde ervoor dat zij een hamer had, een grote voorhamer en daarmee hield zij de wacht. De mensen die doodgingen, liepen vaak nog in de stad rond en klommen pas acht dagen na de begrafenis hun graf in. Soms gingen ze diezelfde avond, van hun begrafenis, even naar hun graf om wat kleren uit hun kist te halen, die mee begraven waren, om gewoon gekleed te kunnen rondwandelen. Maar op een begraafplaats kon je niet vrij in- en uitlopen. Bij de poort stond Lina met die blalsblaibls blablabla
PierreTTwoensdag 15 januari 2014 @ 05:03
Wat een kutverhaal
PierreTTwoensdag 15 januari 2014 @ 05:05
JEWEETZELLF
Rossdalewoensdag 15 januari 2014 @ 07:13
Tee er dee el
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 07:55
Wat de hell is hoempert?
Michhaswoensdag 15 januari 2014 @ 07:59
Goedemorgen.
Rossdalewoensdag 15 januari 2014 @ 08:34
quote:
7s.gif Op woensdag 15 januari 2014 07:59 schreef Michhas het volgende:
Goedemorgen.
498857d1365856139-what-your-favorite-ww2-comedy-film-tv-show-sketch-character-tumblr_ley7lv3ume1qbxrc3o1_500.png
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 08:55
Zij maakt t verschil.
KneusTeunwoensdag 15 januari 2014 @ 09:47
Coop-ton-houwer-hommelseweg-arnhem.jpg
De hele tijd als ik de TT zie...
Cliffywoensdag 15 januari 2014 @ 11:42
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 09:47 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
De hele tijd als ik de TT zie...
zoek eens een game uit dan :P
KneusTeunwoensdag 15 januari 2014 @ 12:00
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 11:42 schreef Cliffy het volgende:

[..]

zoek eens een game uit dan :P
Sorry was ff druk, en ben eigenlijk nog steeds vrij druk :(
#ANONIEMwoensdag 15 januari 2014 @ 12:12
quote:
7s.gif Op woensdag 15 januari 2014 07:59 schreef Michhas het volgende:
Goedemorgen.
Inmiddels zitten we aan de middag.
KneusTeunwoensdag 15 januari 2014 @ 12:15
Dead island btw? is dat wat?
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 12:25
Hadden we al geprobeerd. Heeft ook niet lang geduurd.
Fsmxiwoensdag 15 januari 2014 @ 12:27
Goedenavond.

Ik heb gehoord dat ene "super mario bros" wel goede coop heeft
Cliffywoensdag 15 januari 2014 @ 12:29
http://www.co-optimus.com/games.php?type=online
KneusTeunwoensdag 15 januari 2014 @ 12:29
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 12:27 schreef Fsmxi het volgende:
Goedenavond.

Ik heb gehoord dat ene "super mario bros" wel goede coop heeft
Was toevalllig laatst alweer aan het co-open met duck hunt! ge-wel-dig blijft dat!
Rossdalewoensdag 15 januari 2014 @ 13:12
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 12:15 schreef KneusTeun het volgende:
Dead island btw? is dat wat?
Ik vond het een schijtgame. Wel uitgespeeld, maar je bent er ook vrij snel doorheen
Cliffywoensdag 15 januari 2014 @ 13:24
Operation Flashpoint: Red River iets?
KneusTeunwoensdag 15 januari 2014 @ 13:25
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 13:24 schreef Cliffy het volgende:
Operation Flashpoint: Red River iets?
Dat is dat tweede deel? die eerste was opzich wel leuk, maar te weinig gespeeld
Cliffywoensdag 15 januari 2014 @ 13:32
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 13:25 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Dat is dat tweede deel? die eerste was opzich wel leuk, maar te weinig gespeeld
Dragon Rising niet gespeeld.. Red River krijgt een 8 van eurogamer.. http://www.eurogamer.net/(...)-river-review?page=2
KneusTeunwoensdag 15 januari 2014 @ 13:35
Red river schijnt co-op sterk te zijn
Cliffywoensdag 15 januari 2014 @ 13:44
Zal zo even kijken of er een demo op xbl staat
KneusTeunwoensdag 15 januari 2014 @ 13:46
Dan nog akkoord van pietertje en mister
Rossdalewoensdag 15 januari 2014 @ 13:58
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 13:24 schreef Cliffy het volgende:
Operation Flashpoint: Red River iets?
Tijdje met Bozz gespeeld, maar nooit uitgespeeld. Spel is echt retetraag en soms behoorlijk onduidelijk :X
KneusTeunwoensdag 15 januari 2014 @ 14:00
quote:
3s.gif Op woensdag 15 januari 2014 13:58 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tijdje met Bozz gespeeld, maar nooit uitgespeeld. Spel is echt retetraag en soms behoorlijk onduidelijk :X
Jij wil gewoon dat we een PS4 gaan halen ;)
Cliffywoensdag 15 januari 2014 @ 14:01
quote:
3s.gif Op woensdag 15 januari 2014 13:58 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tijdje met Bozz gespeeld, maar nooit uitgespeeld. Spel is echt retetraag en soms behoorlijk onduidelijk :X
Heb je hem nog?
Rossdalewoensdag 15 januari 2014 @ 14:14
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 14:01 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Heb je hem nog?
Nope, volgens mij heb ik alleen MW2, BF3, GTA V, Left4Dead 2 en Grid nog :o

quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 14:00 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Jij wil gewoon dat we een PS4 gaan halen ;)
Nee hoor, ik heb ook nog een 360 :) Ik wil jullie alleen waarschuwen dat de game niet zo boeiend is. Ik heb volgens mij de meeste coop-games wel al een keer samen met Bozz, of Nick gespeeld namelijk :D
Michhaswoensdag 15 januari 2014 @ 14:25
quote:
10s.gif Op woensdag 15 januari 2014 12:12 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Inmiddels zitten we aan de middag.
Dat klopt. Bedankt voor je bijdrage homeboy.
Cliffywoensdag 15 januari 2014 @ 14:26
Is geen demo van :(
Rossdalewoensdag 15 januari 2014 @ 14:29
Rainbow 6: Vegas 2 is ook awesome ^O^
Cliffywoensdag 15 januari 2014 @ 14:35
True maar ik ga die game niet nog een keer kopen
Michhaswoensdag 15 januari 2014 @ 14:35
quote:
3s.gif Op woensdag 15 januari 2014 14:29 schreef Rossdale het volgende:
Rainbow 6: Vegas 2 is ook awesome ^O^
Klopt. In Co-op ook erg vet.
Cliffywoensdag 15 januari 2014 @ 15:18
Tomb Raider is trouwens ook verrassend gaaf :D
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 16:13
Ingrid
Sharpdressedmanwoensdag 15 januari 2014 @ 16:55
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 14:00 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Jij wil gewoon dat we een PS4 gaan halen ;)
Je was zelf pro PS4 :') :{w
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 17:24
Heel "next gen" is overbodig.
Cliffywoensdag 15 januari 2014 @ 17:39
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 17:24 schreef Dr.Pringles het volgende:
Heel "next gen" is overbodig.
afschaffen!
KneusTeunwoensdag 15 januari 2014 @ 18:05
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 16:55 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Je was zelf pro PS4 :') :{w
Ben nog steeds wel pro, alleen ik koop hem nog niet ;)
Rossdalewoensdag 15 januari 2014 @ 18:44
Ik wacht nog steeds op de BF4-crew :P
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 18:45
Jammer dat niemand BF4 op boxie doet behalve bassie, maar die speelt ook niet zoveel
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 19:17
Ik wil graag nog mijn excuses aanbieden voor mijn reacties.

Ik heb me een beetje uit de tent laten lokken en mijn oerdriften komen soms naar boven. Ik zal het proberen niet meer te doen.
Nick-GizMowoensdag 15 januari 2014 @ 19:30
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 19:17 schreef Bevert het volgende:
Ik wil graag nog mijn excuses aanbieden voor mijn reacties.

Ik heb me een beetje uit de tent laten lokken en mijn oerdriften komen soms naar boven. Ik zal het proberen niet meer te doen.
En nu oprotten
PierreTTwoensdag 15 januari 2014 @ 19:30
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 19:17 schreef Bevert het volgende:
Ik wil graag nog mijn excuses aanbieden voor mijn reacties.

Ik heb me een beetje uit de tent laten lokken en mijn oerdriften komen soms naar boven. Ik zal het proberen niet meer te doen.
Ok
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 19:31
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 19:30 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

En nu oprotten
Sorry hoor, maar waarom ben je zo boos?
PierreTTwoensdag 15 januari 2014 @ 19:32
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 19:31 schreef Bevert het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar waarom ben je zo boos?
Zo gaat het, de leventje, het struggles
Nick-GizMowoensdag 15 januari 2014 @ 19:32
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 19:31 schreef Bevert het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar waarom ben je zo boos?
Boos? Dit is nog niks?
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 19:33
Oke, maar ik heb toch mijn excuses aangeboden?

Geloof me als ik zeg dat ik geen verkeerde intenties heb.
Nick-GizMowoensdag 15 januari 2014 @ 19:34
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 19:33 schreef Bevert het volgende:
Oke, maar ik heb toch mijn excuses aangeboden?
Niet aan mij toch? Daar ga je al de fout in
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 19:35
Jawel aan iedereen. Oke bij deze dan excuses.

We kunnen er toch gewoon over praten? Als ik iets verkeerds doe, zeg dan aub wat. Dan kan ik daar rekening mee houden.
Nick-GizMowoensdag 15 januari 2014 @ 19:37
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 19:35 schreef Bevert het volgende:
Jawel aan iedereen. Oke bij deze dan excuses.
Daar is het nu te laat voor hoor :{w
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 19:37
Oke maar wat heb ik dan precies verkeerd gedaan?
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 19:38
Kloonalert.
Cliffywoensdag 15 januari 2014 @ 19:38
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 18:44 schreef Rossdale het volgende:
Ik wacht nog steeds op de BF4-crew :P
Kan je nog lang wachten vrees ik...
Nick-GizMowoensdag 15 januari 2014 @ 19:39
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 19:37 schreef Bevert het volgende:
Oke maar wat heb ik dan precies verkeerd gedaan?
Dat moet jij toch weten? Jij komt je excuses aanbieden hier :')
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 19:40
Ik ben geen kloon hoor. Kom op man. zucht....
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 19:40
En ik heb geen 3e bal. Kom op man.

Sigh.gif
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 19:41
Oke, maar je doet net alsof ik iets heel ergs heb gedaan.
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 19:41
Wie ik?
Ja jij
ikke niet
wie dan wel?
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 19:46
Kunnen we niet gewoon vriendelijk zijn naar elkaar?

Iedereen praat wel eens over sex. Ik dacht dat dat wel kon, maar ik zag later in dat ik een fout had gemaakt.

Ik ben mezelf ook niet de laatste tijd. Ik kan ook niks goed doen lijkt het wel.
Ik bied toch mijn excuses aan? Ik weet ook niet veel. Maar ik heb echt niet de verkeerde bedoelingen. Ik zweer het je.

Ik ben maar een nobody.

[ Bericht 15% gewijzigd door Bevert op 15-01-2014 19:59:28 ]
Sharpdressedmanwoensdag 15 januari 2014 @ 20:00
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 19:38 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Kan je nog lang wachten vrees ik...
Neehoor, mm gaf aan dat ik bij de volgende levering zit.
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 20:00
quote:
1s.gif Op woensdag 15 januari 2014 20:00 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Neehoor, mm gaf aan dat ik bij de volgende levering zit.
van een pak nieuwe pampers?
Sharpdressedmanwoensdag 15 januari 2014 @ 20:01
Bever, gaan we ping pongen? Jij mag beginnen.
Sharpdressedmanwoensdag 15 januari 2014 @ 20:02
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 20:00 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

van een pak nieuwe pampers?
En een Pools oppas meisje.
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 20:03
quote:
1s.gif Op woensdag 15 januari 2014 20:02 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

En een Pools oppas meisje.
YXg6OsD.jpg
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 20:04
Oke, ik serveer, en sla het pingpong-balletje van rechts naar links.

Ik heb mijn eigen leven verpest. En ik heb ook wel eens fouten gemaakt, en ben ook wel eens boos geweest, maar dat is toch menselijk? Zolang je andere mensen maar niet pijn doet. En dat probeer ik echt niet te doen.
PierreTTwoensdag 15 januari 2014 @ 20:04
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 19:46 schreef Bevert het volgende:
Kunnen we niet gewoon vriendelijk zijn naar elkaar?

Iedereen praat wel eens over sex. Ik dacht dat dat wel kon, maar ik zag later in dat ik een fout had gemaakt.

Ik ben mezelf ook niet de laatste tijd. Ik kan ook niks goed doen lijkt het wel.
Ik bied toch mijn excuses aan? Ik weet ook niet veel. Maar ik heb echt niet de verkeerde bedoelingen. Ik zweer het je.

Ik ben maar een nobody.
Waar heb je het over :D Heb ik iets gemist :D
Sharpdressedmanwoensdag 15 januari 2014 @ 20:04
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 20:03 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Nee, ze ziet er anders uit.
PierreTTwoensdag 15 januari 2014 @ 20:04
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 19:38 schreef Dr.Pringles het volgende:
Kloonalert.
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 20:06
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 20:04 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Waar heb je het over :D Heb ik iets gemist :D
Nee ik denk het niet.
Sharpdressedmanwoensdag 15 januari 2014 @ 20:06
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 20:04 schreef Bevert het volgende:
Oke, ik serveer, en sla het pingpong-balletje van rechts naar links.

Ik heb mijn eigen leven verpest. En ik heb ook wel eens fouten gemaakt, en ben ook wel eens boos geweest, maar dat is toch menselijk? Zolang je andere mensen maar niet pijn doet. En dat probeer ik echt niet te doen.
Ga naar de kerk, daar kun je alles op biechten.
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 20:07
Ik ben echt geen slecht mens, echt niet, je weet toch niet eens wat ik heb gedaan?
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 20:08
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 20:07 schreef Bevert het volgende:
Ik ben gewoon geen slecht mens, echt niet, je weet toch niet eens wat ik heb gedaan?
iets met verkeerde gat ofzo.
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 20:10
Nee, het is allemaal veel minder erg dan het lijkt, en ik ben er al voor gestraft.
Dr.Pringleswoensdag 15 januari 2014 @ 20:10
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 20:10 schreef Bevert het volgende:
Nee, het is allemaal veel minder erg dan het lijkt, en ik ben er al voor gestraft.
Hard? :@
Bevertwoensdag 15 januari 2014 @ 20:11
Best wel vind ik.