FOK!forum / Gaming / [Runescape] #6
Bitterlemonwoensdag 8 januari 2014 @ 20:06
Waar kan ik Runescape spelen?
Hier

Over Runescape
RuneScape wordt door miljoenen mensen uit een groot aantal verschillende landen gespeeld, die een verschillende culturele achtergrond hebben. De gemeenschap van de RuneScape-spelers lijkt op de grotere, echte samenleving: de meeste mensen zijn eerlijk, beleefd en repectvol tegenover anderen, maar er zijn ook een aantal personen wiens gedrag alleen bedoeld is om te beledigen. Daarom hebben wij een overtredingensysteem, dat ontworpen is om onze spelers tegen deze storende minderheid te beschermen

Gameplay
Het spel draait om een middeleeuws fantasiethema, dat lijkt op spellen zoals Warcraft, EverQuest of Guild Wars. RuneScape onderscheidt zich van bovengenoemde spellen in diversiteit, in RuneScape zijn meer dingen te doen zoals bijvoorbeeld bereiden van pizza's of het omhakken van bomen.

Basis van het spelen is de mogelijkheid om via allerlei activiteiten experience points (XP = ervaringspunten) te verzamelen, die leiden tot het verkrijgen van levels in een skill. De kracht van een speler in een gevecht wordt uitgedrukt door middel van combat level; een samenstelling van skills die te maken hebben met aspecten van vechten (Attack, Strength, Defence, Ranged, Prayer, Magic, Hitpoints en voor members ook Summoning).

Op 15 augustus 2008 kondigde Jagex aan dat ze in 2008/2009 speciale werelden gaan uitbrengen waar spelers bijna overal tegen elkaar kunnen vechten. Wanneer een speler verslagen wordt zal hij of zij voorwerpen laten vallen die automatisch worden gekozen door Jagex. Dit werd 15 oktober 2008 ook daadwerkelijk uitgevoerd doorgevoerd. Met het terugkeren van 'free trade' (vrij handelen) en de oude vorm van de wilderness op 1 februari 2011 werden de PvP Worlds omgevormd tot andere werelden.

Wise_Old_Man_Poster.gif

Naast de reguliere werelden zijn er twee oudere versies van het spel beschikbaar. De ene versie komt uit het jaar 2001 en de andere versie uit het jaar 2007. De versie uit 2007 wordt geupdate. Voor beide versies moet een speler member zijn om deze versies te mogen spelen. De versie uit 2001 laat geen nieuwe spelers meer toe.
(bron: Wikipedia)

Skills
Er zijn 25 skills (vaardigheden). De verschillende skills zijn de combat skills: Attack, Strength, Defence en Constitution; Ranging, Magic, Prayer, Runecrafting, Agility, Construction, Herblore, Thieving, Crafting, Fletching, Slayer, Hunter, Mining, Smithing, Fishing, Cooking, Firemaking, Woodcutting, Farming, Summoning en Dungeoneering. Deze laatste skill werd uitgebracht op 12 april 2010. Het is de eerste nieuwe skill in lange tijd die ook door f2p-spelers kan worden beoefend.

WoodcuttingIvy.png

Als een karakter level 99 is in een skill, kan een skillcape gekocht worden en daar zit altijd ook een emote (speciale beweging van je avatar) aan vast. Als je 2 skillcapes hebt kan je skillcapes trimmed (dit houdt in dat de cape naast zijn basiskleur nog een extra kleur krijgt en wel langs de randen van de cape) krijgen en dan kun je tijdelijk level 100 worden in die skill. Een uitzondering hiervan is de Dungeoneering skill. In deze skill kun je maximaal level 120 behalen. Je kunt voor Dungeoneering een skillcape kopen voor level 99 en 120.

In 2011 werden deze capes uitgebreid met de max en completionist cape. De max cape houdt in dat je in alle skills een minimum van 99 hebt gehaald. De completionist cape krijg je wanneer je naast in alle skills het maximum ook in alle game gerelateerde activiteiten, zoals castle wars en chompy bird hunting, een minimum hebt verwezenlijkt. Als je de normale completionist cape hebt gehaald, kan je hem, nadat je aan verschillende andere eisen hebt voldaan, ook trimmen tot een trimmed completionist cape.
(bron: Wikipedia)

20111004193625!Completionist_cape_equipped.png

Bosses
Voor mensen die zich minder kunnen vinden in het tot 99 trainen van alle skills is er altijd de mogelijkheid om jezelf te kronen tot koning van de PvM (player vs. monster). Als je sterk genoeg bent kan je altijd een poging wagen om een van de vele monsters die RS rijk is een kopje kleiner te maken. Beginners kiezen veilig voor de King Black Dragon of de Kalphite Queen, ben je iets zelfverzekerder kan je altijd de Queen Black Dragon een bezoekje brengen of de God Wars Dungeon onveilig maken waar de bekendste goden van RS een afgezant hebben die het spelers lastig kan maken. Behoor je echt bij de top dan zijn er de laatste tijd nog pittigere monsters bij gekomen. De Kalphite King dropt als monsters de beste melee wapens (lvl 90) en Nex heeft een heel arsenaal aan verschillende armours in haar pocket die erg gewild zijn bij spelers en de prijs is er dan ook naar. Snel rijk worden behoort zeker tot de mogelijkheiden voor de ervaren bosshunters.

QBD.jpg

Clans
Een andere recentere toevoeging zijn de clans. Het is voor spelers mogelijk om samen een clan te vormen, die kunnen zo klein zijn als 10 spelers of zo groot als 200 spelers. Als clan heb je een citadel (luchtkasteel) die onderhouden kan worden en hoe beter de citadel hoe beter de clan profiteert. Het handigste voordeel is ongetwijfeld dat er extra bonus xp te verdienen is als men op dezelfde world speelt als de rest van de clan, maar ook het sociale komt bij (de juiste) clans tot uiting.

citadel-island.jpg

De Evolution of combat
De Evolution of Combat, ook bekend als EOC, is een complete herwerking van het combatsysteem in Runescape. Deze herwerking is eerst enkele maanden getest in beta-vorm, begonnen in Juni 2012. De eigenlijke update is gebeurd op 20 november 2012.

Een van de grootste veranderingen bij deze update waren het toevoegen van abilities in het spel. hiernaast zijn ook alle special attacks verwijderd waarvoor , en hiermee zijn ook alle special attacks van wapens die je handmatig moest activeren verwijderd. sommige wapens en ammunitie hebben echter nog een interne special, zoals enchanted bolts en de Saradomin/Zamorak/Guthix bow. Om elke godsword ook nog uniek te maken, heeft Jagex later ook een interne special aan toegevoegd.

Making%20Rare%20Metal.jpg

De Evolution Of Combat heeft daarnaast ook de combat-driehoek versterkt, zodat melee nu niet meer merkbaar de beste stijl om te gebruiken is. Voor mages zijn de aanvalsspells veel goedkoper geworden, en zijn veel nieuwe armours uitgekomen. Rangers hebben ook nieuwe wapens gekregen, onder andere nieuwe kruisbogen. Longbows zijn nu veranderd naar Shieldbows, die sterker zijn en waarmee je ook abilties kunt gebruiken waarvoor je een shield nodig hebt. Ook zijn voor vele uitrustingen de vereiste levels veranderd, waardoor je voor veel meer armour nu ook een defence level nodig hebt, of de eisen zijn ervoor verhoogd. Zo heb je voor rune nu level 50 nodig, en valt |blue dragonhide nu in de free-to-play-categorie.

Samen met de EOC is ook dual-wielding uitgekomen. Van meeste melee-wapens en kruisbogen is nu een offhand-versie beschikbaar, enkel voor members. Deze heeft 50% van de kracht van het gewone wapen, en kan samen met de gewone versie gebruikt worden. Zo kun je je attack speed verdubbellen en meer damage doen, ten koste van bescherming. Voor mages zijn alle staves nu tweehandig geworden. Enkelhandige alternatieven zijn wands, en de offhand versies hiervan zijn books en orbs. Daarnaast kan je nu ook verschillende wapens combineren, waardoor je bijvoorbeeld een scimitar en een crossbow tegelijk kan dragen.
(bron: Runescape Wikia)

Runescape 3
Jawel, Runescape 3 komt eraan! Voor meer info verwijs ik je door naar de FOK!-special.

FOK!ers die Runescape spelen

Actief:
• Scuidward - Scuidward
• Azorius - Give Me Love
• rubensanti - rubensanti
• GhpH - IkeaScape

Non-actief:
SPOILER
• Aambei1 - xobbix.NL & i pker r3x i
• Wuuht - korok pk
• Koekii - Miss Jen
• Kwork - qwerth2
• Smight - thgims & joen100
• T3l3tubbie - jeroen ajax3
• Porsche1 - FistNL
• Oceanview - Beachview
• Twizu - Tha Dunmer
• Flodder450 - Flodder450
• pasopikbijt - viefjepiefje
• Kai-Itza - Kai-ltza
• SharQueDo - Lithariel
• Dagoduck - Soyzki
• SuperKaasNacho - Maginneke
• DrukstickNL - Noble Duncan
• Bwuh - Bwuh


[ Bericht 39% gewijzigd door 2Happy4U op 19-09-2014 11:39:43 ]
ToTwoensdag 8 januari 2014 @ 20:07
Zal idd wel met die events te maken hebben ja. :)

Ach inmiddels weer een zooi specials gemist zoals Kerst enzo.
Boeiuh. :P
Bitterlemonwoensdag 8 januari 2014 @ 20:17
Ik heb die Wintumber Tree nog. _O-
ToTwoensdag 8 januari 2014 @ 20:23
quote:
10s.gif Op woensdag 8 januari 2014 20:17 schreef Bitterlemon het volgende:
Ik heb die Wintumber Tree nog. _O-
:? De wattes
Bitterlemonwoensdag 8 januari 2014 @ 20:24
quote:
2s.gif Op woensdag 8 januari 2014 20:23 schreef ToT het volgende:

[..]

:? De wattes
Die kreeg je in 2007, tijdens Kerstmis. Als je de event deed, natuurlijk.

Je kunt 'm bij je huis neerzetten.
Scuidwardwoensdag 8 januari 2014 @ 21:23
Die heb ik ook nog wel staan in dat krot ja. Prijzen schommelen inderdaad heel erg maar niet zo extreem dat ik het frustrerend vind. Je kan de trade-able versie van de POP armours ook redelijk goedkoop op de G.E. kopen, amper 8M voor die range set.

Zelf farm ik nog steeds herbs, en ik spaar een hoop op, en uiteindelijk geef ik het een keer uit. Moet nog 60M en dan ga ik dual drygores kopen, en daarna steek ik geld in mijn skills. Slayer is altijd een goede keus, ook voor de variatie. Verder is de huidige worldevent wel de moeite waard voor construction XP, gratis lvl 75 hybrid armour en de optie om xplamps te kopen.

Vorige topic hadden we ook een nieuwe OP in elkaar geflanst, als Bitterlemon dat kan fixen zou dat geweldig zijn, anders houden deze gewoon nog een jaartje :+

SPOILER
Waar kan ik Runescape spelen?
Hier

Over Runescape
RuneScape wordt door miljoenen mensen uit een groot aantal verschillende landen gespeeld, die een verschillende culturele achtergrond hebben. De gemeenschap van de RuneScape-spelers lijkt op de grotere, echte samenleving: de meeste mensen zijn eerlijk, beleefd en repectvol tegenover anderen, maar er zijn ook een aantal personen wiens gedrag alleen bedoeld is om te beledigen. Daarom hebben wij een overtredingensysteem, dat ontworpen is om onze spelers tegen deze storende minderheid te beschermen

Gameplay
Het spel draait om een middeleeuws fantasiethema, dat lijkt op spellen zoals Warcraft, EverQuest of Guild Wars. RuneScape onderscheidt zich van bovengenoemde spellen in diversiteit, in RuneScape zijn meer dingen te doen zoals bijvoorbeeld bereiden van pizza's of het omhakken van bomen.

Basis van het spelen is de mogelijkheid om via allerlei activiteiten experience points (XP = ervaringspunten) te verzamelen, die leiden tot het verkrijgen van levels in een skill. De kracht van een speler in een gevecht wordt uitgedrukt door middel van combat level; een samenstelling van skills die te maken hebben met aspecten van vechten (Attack, Strength, Defence, Ranged, Prayer, Magic, Hitpoints en voor members ook Summoning).

Op 15 augustus 2008 kondigde Jagex aan dat ze in 2008/2009 speciale werelden gaan uitbrengen waar spelers bijna overal tegen elkaar kunnen vechten. Wanneer een speler verslagen wordt zal hij of zij voorwerpen laten vallen die automatisch worden gekozen door Jagex. Dit werd 15 oktober 2008 ook daadwerkelijk uitgevoerd doorgevoerd. Met het terugkeren van 'free trade' (vrij handelen) en de oude vorm van de wilderness op 1 februari 2011 werden de PvP Worlds omgevormd tot andere werelden.

[ afbeelding ]

Naast de reguliere werelden zijn er twee oudere versies van het spel beschikbaar. De ene versie komt uit het jaar 2001 en de andere versie uit het jaar 2007. De versie uit 2007 wordt geupdate. Voor beide versies moet een speler member zijn om deze versies te mogen spelen. De versie uit 2001 laat geen nieuwe spelers meer toe.
(bron: Wikipedia)

Skills
Er zijn 25 skills (vaardigheden). De verschillende skills zijn de combat skills: Attack, Strength, Defence en Constitution; Ranging, Magic, Prayer, Runecrafting, Agility, Construction, Herblore, Thieving, Crafting, Fletching, Slayer, Hunter, Mining, Smithing, Fishing, Cooking, Firemaking, Woodcutting, Farming, Summoning en Dungeoneering. Deze laatste skill werd uitgebracht op 12 april 2010. Het is de eerste nieuwe skill in lange tijd die ook door f2p-spelers kan worden beoefend.

[ afbeelding ]

Als een karakter level 99 is in een skill, kan een skillcape gekocht worden en daar zit altijd ook een emote (speciale beweging van je avatar) aan vast. Als je 2 skillcapes hebt kan je skillcapes trimmed (dit houdt in dat de cape naast zijn basiskleur nog een extra kleur krijgt en wel langs de randen van de cape) krijgen en dan kun je tijdelijk level 100 worden in die skill. Een uitzondering hiervan is de Dungeoneering skill. In deze skill kun je maximaal level 120 behalen. Je kunt voor Dungeoneering een skillcape kopen voor level 99 en 120.

In 2011 werden deze capes uitgebreid met de max en completionist cape. De max cape houdt in dat je in alle skills een minimum van 99 hebt gehaald. De completionist cape krijg je wanneer je naast in alle skills het maximum ook in alle game gerelateerde activiteiten, zoals castle wars en chompy bird hunting, een minimum hebt verwezenlijkt. Als je de normale completionist cape hebt gehaald, kan je hem, nadat je aan verschillende andere eisen hebt voldaan, ook trimmen tot een trimmed completionist cape.
(bron: Wikipedia)

[ afbeelding ]

Bosses
Voor mensen die zich minder kunnen vinden in het tot 99 trainen van alle skills is er altijd de mogelijkheid om jezelf te kronen tot koning van de PvM (player vs. monster). Als je sterk genoeg bent kan je altijd een poging wagen om een van de vele monsters die RS rijk is een kopje kleiner te maken. Beginners kiezen veilig voor de King Black Dragon of de Kalphite Queen, ben je iets zelfverzekerder kan je altijd de Queen Black Dragon een bezoekje brengen of de God Wars Dungeon onveilig maken waar de bekendste goden van RS een afgezant hebben die het spelers lastig kan maken. Behoor je echt bij de top dan zijn er de laatste tijd nog pittigere monsters bij gekomen. De Kalphite King dropt als monsters de beste melee wapens (lvl 90) en Nex heeft een heel arsenaal aan verschillende armours in haar pocket die erg gewild zijn bij spelers en de prijs is er dan ook naar. Snel rijk worden behoort zeker tot de mogelijkheiden voor de ervaren bosshunters.

[ afbeelding ]

Clans
Een andere recentere toevoeging zijn de clans. Het is voor spelers mogelijk om samen een clan te vormen, die kunnen zo klein zijn als 10 spelers of zo groot als 200 spelers. Als clan heb je een citadel (luchtkasteel) die onderhouden kan worden en hoe beter de citadel hoe beter de clan profiteert. Het handigste voordeel is ongetwijfeld dat er extra bonus xp te verdienen is als men op dezelfde world speelt als de rest van de clan, maar ook het sociale komt bij (de juiste) clans tot uiting.

[ afbeelding ]

De Evolution of combat
De Evolution of Combat, ook bekend als EOC, is een complete herwerking van het combatsysteem in Runescape. Deze herwerking is eerst enkele maanden getest in beta-vorm, begonnen in Juni 2012. De eigenlijke update is gebeurd op 20 november 2012.

Een van de grootste veranderingen bij deze update waren het toevoegen van abilities in het spel. hiernaast zijn ook alle special attacks verwijderd waarvoor , en hiermee zijn ook alle special attacks van wapens die je handmatig moest activeren verwijderd. sommige wapens en ammunitie hebben echter nog een interne special, zoals enchanted bolts en de Saradomin/Zamorak/Guthix bow. Om elke godsword ook nog uniek te maken, heeft Jagex later ook een interne special aan toegevoegd.

[ afbeelding ]

De Evolution Of Combat heeft daarnaast ook de combat-driehoek versterkt, zodat melee nu niet meer merkbaar de beste stijl om te gebruiken is. Voor mages zijn de aanvalsspells veel goedkoper geworden, en zijn veel nieuwe armours uitgekomen. Rangers hebben ook nieuwe wapens gekregen, onder andere nieuwe kruisbogen. Longbows zijn nu veranderd naar Shieldbows, die sterker zijn en waarmee je ook abilties kunt gebruiken waarvoor je een shield nodig hebt. Ook zijn voor vele uitrustingen de vereiste levels veranderd, waardoor je voor veel meer armour nu ook een defence level nodig hebt, of de eisen zijn ervoor verhoogd. Zo heb je voor rune nu level 50 nodig, en valt |blue dragonhide nu in de free-to-play-categorie.

Samen met de EOC is ook dual-wielding uitgekomen. Van meeste melee-wapens en kruisbogen is nu een offhand-versie beschikbaar, enkel voor members. Deze heeft 50% van de kracht van het gewone wapen, en kan samen met de gewone versie gebruikt worden. Zo kun je je attack speed verdubbellen en meer damage doen, ten koste van bescherming. Voor mages zijn alle staves nu tweehandig geworden. Enkelhandige alternatieven zijn wands, en de offhand versies hiervan zijn books en orbs. Daarnaast kan je nu ook verschillende wapens combineren, waardoor je bijvoorbeeld een scimitar en een crossbow tegelijk kan dragen.
(bron: Runescape Wikia)

Runescape 3
Jawel, Runescape 3 komt eraan! Voor meer info verwijs ik je door naar de FOK! special.

FOK!ers die Runescape spelen

Actief:
• Scuidward - Scuidward
• Azorius - Etoy
• rubensanti - rubensanti

Non-actief:
[spoiler]
• Aambei1 - xobbix.NL & i pker r3x i
• Wuuht - korok pk
• Koekii - Miss Jen
• Kwork - qwerth2
• Smight - thgims & joen100
• T3l3tubbie - jeroen ajax3
• Porsche1 - FistNL
• Oceanview - Beachview
• Twizu - Tha Dunmer
• Flodder450 - Flodder450
• pasopikbijt - viefjepiefje
• Kai-Itza - Kai-ltza
• SharQueDo - Lithariel
• Dagoduck - Soyzki
• SuperKaasNacho - Maginneke
• DrukstickNL - Noble Duncan
• Bwuh - Bwuh

[/spoiler]
Bitterlemonwoensdag 8 januari 2014 @ 22:13
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2014 21:23 schreef Scuidward het volgende:
Die heb ik ook nog wel staan in dat krot ja. Prijzen schommelen inderdaad heel erg maar niet zo extreem dat ik het frustrerend vind. Je kan de trade-able versie van de POP armours ook redelijk goedkoop op de G.E. kopen, amper 8M voor die range set.

Zelf farm ik nog steeds herbs, en ik spaar een hoop op, en uiteindelijk geef ik het een keer uit. Moet nog 60M en dan ga ik dual drygores kopen, en daarna steek ik geld in mijn skills. Slayer is altijd een goede keus, ook voor de variatie. Verder is de huidige worldevent wel de moeite waard voor construction XP, gratis lvl 75 hybrid armour en de optie om xplamps te kopen.

Vorige topic hadden we ook een nieuwe OP in elkaar geflanst, als Bitterlemon dat kan fixen zou dat geweldig zijn, anders houden deze gewoon nog een jaartje :+

SPOILER
[quote]0s.gif Op woensdag 8 januari 2014 21:23 schreef Scuidward het volgende:
Die heb ik ook nog wel staan in dat krot ja. Prijzen schommelen inderdaad heel erg maar niet zo extreem dat ik het frustrerend vind. Je kan de trade-able versie van de POP armours ook redelijk goedkoop op de G.E. kopen, amper 8M voor die range set.

Zelf farm ik nog steeds herbs, en ik spaar een hoop op, en uiteindelijk geef ik het een keer uit. Moet nog 60M en dan ga ik dual drygores kopen, en daarna steek ik geld in mijn skills. Slayer is altijd een goede keus, ook voor de variatie. Verder is de huidige worldevent wel de moeite waard voor construction XP, gratis lvl 75 hybrid armour en de optie om xplamps te kopen.

Vorige topic hadden we ook een nieuwe OP in elkaar geflanst, als Bitterlemon dat kan fixen zou dat geweldig zijn, anders houden deze gewoon nog een jaartje :+

[spoiler]
Waar kan ik Runescape spelen?
Hier

Over Runescape
RuneScape wordt door miljoenen mensen uit een groot aantal verschillende landen gespeeld, die een verschillende culturele achtergrond hebben. De gemeenschap van de RuneScape-spelers lijkt op de grotere, echte samenleving: de meeste mensen zijn eerlijk, beleefd en repectvol tegenover anderen, maar er zijn ook een aantal personen wiens gedrag alleen bedoeld is om te beledigen. Daarom hebben wij een overtredingensysteem, dat ontworpen is om onze spelers tegen deze storende minderheid te beschermen

Gameplay
Het spel draait om een middeleeuws fantasiethema, dat lijkt op spellen zoals Warcraft, EverQuest of Guild Wars. RuneScape onderscheidt zich van bovengenoemde spellen in diversiteit, in RuneScape zijn meer dingen te doen zoals bijvoorbeeld bereiden van pizza's of het omhakken van bomen.

Basis van het spelen is de mogelijkheid om via allerlei activiteiten experience points (XP = ervaringspunten) te verzamelen, die leiden tot het verkrijgen van levels in een skill. De kracht van een speler in een gevecht wordt uitgedrukt door middel van combat level; een samenstelling van skills die te maken hebben met aspecten van vechten (Attack, Strength, Defence, Ranged, Prayer, Magic, Hitpoints en voor members ook Summoning).

Op 15 augustus 2008 kondigde Jagex aan dat ze in 2008/2009 speciale werelden gaan uitbrengen waar spelers bijna overal tegen elkaar kunnen vechten. Wanneer een speler verslagen wordt zal hij of zij voorwerpen laten vallen die automatisch worden gekozen door Jagex. Dit werd 15 oktober 2008 ook daadwerkelijk uitgevoerd doorgevoerd. Met het terugkeren van 'free trade' (vrij handelen) en de oude vorm van de wilderness op 1 februari 2011 werden de PvP Worlds omgevormd tot andere werelden.

[ afbeelding ]

Naast de reguliere werelden zijn er twee oudere versies van het spel beschikbaar. De ene versie komt uit het jaar 2001 en de andere versie uit het jaar 2007. De versie uit 2007 wordt geupdate. Voor beide versies moet een speler member zijn om deze versies te mogen spelen. De versie uit 2001 laat geen nieuwe spelers meer toe.
(bron: Wikipedia)

Skills
Er zijn 25 skills (vaardigheden). De verschillende skills zijn de combat skills: Attack, Strength, Defence en Constitution; Ranging, Magic, Prayer, Runecrafting, Agility, Construction, Herblore, Thieving, Crafting, Fletching, Slayer, Hunter, Mining, Smithing, Fishing, Cooking, Firemaking, Woodcutting, Farming, Summoning en Dungeoneering. Deze laatste skill werd uitgebracht op 12 april 2010. Het is de eerste nieuwe skill in lange tijd die ook door f2p-spelers kan worden beoefend.

[ afbeelding ]

Als een karakter level 99 is in een skill, kan een skillcape gekocht worden en daar zit altijd ook een emote (speciale beweging van je avatar) aan vast. Als je 2 skillcapes hebt kan je skillcapes trimmed (dit houdt in dat de cape naast zijn basiskleur nog een extra kleur krijgt en wel langs de randen van de cape) krijgen en dan kun je tijdelijk level 100 worden in die skill. Een uitzondering hiervan is de Dungeoneering skill. In deze skill kun je maximaal level 120 behalen. Je kunt voor Dungeoneering een skillcape kopen voor level 99 en 120.

In 2011 werden deze capes uitgebreid met de max en completionist cape. De max cape houdt in dat je in alle skills een minimum van 99 hebt gehaald. De completionist cape krijg je wanneer je naast in alle skills het maximum ook in alle game gerelateerde activiteiten, zoals castle wars en chompy bird hunting, een minimum hebt verwezenlijkt. Als je de normale completionist cape hebt gehaald, kan je hem, nadat je aan verschillende andere eisen hebt voldaan, ook trimmen tot een trimmed completionist cape.
(bron: Wikipedia)

[ afbeelding ]

Bosses
Voor mensen die zich minder kunnen vinden in het tot 99 trainen van alle skills is er altijd de mogelijkheid om jezelf te kronen tot koning van de PvM (player vs. monster). Als je sterk genoeg bent kan je altijd een poging wagen om een van de vele monsters die RS rijk is een kopje kleiner te maken. Beginners kiezen veilig voor de King Black Dragon of de Kalphite Queen, ben je iets zelfverzekerder kan je altijd de Queen Black Dragon een bezoekje brengen of de God Wars Dungeon onveilig maken waar de bekendste goden van RS een afgezant hebben die het spelers lastig kan maken. Behoor je echt bij de top dan zijn er de laatste tijd nog pittigere monsters bij gekomen. De Kalphite King dropt als monsters de beste melee wapens (lvl 90) en Nex heeft een heel arsenaal aan verschillende armours in haar pocket die erg gewild zijn bij spelers en de prijs is er dan ook naar. Snel rijk worden behoort zeker tot de mogelijkheiden voor de ervaren bosshunters.

[ afbeelding ]

Clans
Een andere recentere toevoeging zijn de clans. Het is voor spelers mogelijk om samen een clan te vormen, die kunnen zo klein zijn als 10 spelers of zo groot als 200 spelers. Als clan heb je een citadel (luchtkasteel) die onderhouden kan worden en hoe beter de citadel hoe beter de clan profiteert. Het handigste voordeel is ongetwijfeld dat er extra bonus xp te verdienen is als men op dezelfde world speelt als de rest van de clan, maar ook het sociale komt bij (de juiste) clans tot uiting.

[ afbeelding ]

De Evolution of combat
De Evolution of Combat, ook bekend als EOC, is een complete herwerking van het combatsysteem in Runescape. Deze herwerking is eerst enkele maanden getest in beta-vorm, begonnen in Juni 2012. De eigenlijke update is gebeurd op 20 november 2012.

Een van de grootste veranderingen bij deze update waren het toevoegen van abilities in het spel. hiernaast zijn ook alle special attacks verwijderd waarvoor , en hiermee zijn ook alle special attacks van wapens die je handmatig moest activeren verwijderd. sommige wapens en ammunitie hebben echter nog een interne special, zoals enchanted bolts en de Saradomin/Zamorak/Guthix bow. Om elke godsword ook nog uniek te maken, heeft Jagex later ook een interne special aan toegevoegd.

[ afbeelding ]

De Evolution Of Combat heeft daarnaast ook de combat-driehoek versterkt, zodat melee nu niet meer merkbaar de beste stijl om te gebruiken is. Voor mages zijn de aanvalsspells veel goedkoper geworden, en zijn veel nieuwe armours uitgekomen. Rangers hebben ook nieuwe wapens gekregen, onder andere nieuwe kruisbogen. Longbows zijn nu veranderd naar Shieldbows, die sterker zijn en waarmee je ook abilties kunt gebruiken waarvoor je een shield nodig hebt. Ook zijn voor vele uitrustingen de vereiste levels veranderd, waardoor je voor veel meer armour nu ook een defence level nodig hebt, of de eisen zijn ervoor verhoogd. Zo heb je voor rune nu level 50 nodig, en valt |blue dragonhide nu in de free-to-play-categorie.

Samen met de EOC is ook dual-wielding uitgekomen. Van meeste melee-wapens en kruisbogen is nu een offhand-versie beschikbaar, enkel voor members. Deze heeft 50% van de kracht van het gewone wapen, en kan samen met de gewone versie gebruikt worden. Zo kun je je attack speed verdubbellen en meer damage doen, ten koste van bescherming. Voor mages zijn alle staves nu tweehandig geworden. Enkelhandige alternatieven zijn wands, en de offhand versies hiervan zijn books en orbs. Daarnaast kan je nu ook verschillende wapens combineren, waardoor je bijvoorbeeld een scimitar en een crossbow tegelijk kan dragen.
(bron: Runescape Wikia)

Runescape 3
Jawel, Runescape 3 komt eraan! Voor meer info verwijs ik je door naar de FOK! special.

FOK!ers die Runescape spelen

Actief:
• Scuidward - Scuidward
• Azorius - Etoy
• rubensanti - rubensanti

Non-actief:
[spoiler]
• Aambei1 - xobbix.NL & i pker r3x i
• Wuuht - korok pk
• Koekii - Miss Jen
• Kwork - qwerth2
• Smight - thgims & joen100
• T3l3tubbie - jeroen ajax3
• Porsche1 - FistNL
• Oceanview - Beachview
• Twizu - Tha Dunmer
• Flodder450 - Flodder450
• pasopikbijt - viefjepiefje
• Kai-Itza - Kai-ltza
• SharQueDo - Lithariel
• Dagoduck - Soyzki
• SuperKaasNacho - Maginneke
• DrukstickNL - Noble Duncan
• Bwuh - Bwuh

Done. ^O^

Heb inmiddels alweer ongeveer 1M verdiend, gaat wel toch nog wel aardig, dat flippen (niet zo snel als dat ik zou willen, maar ja :+).
Scuidwardwoensdag 8 januari 2014 @ 22:22
quote:
10s.gif Op woensdag 8 januari 2014 22:13 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Done. ^O^

Heb inmiddels alweer ongeveer 1M verdiend, gaat wel toch nog wel aardig, dat flippen (niet zo snel als dat ik zou willen, maar ja :+).
Ow dat is ook zeker lekker. Heb zelf nog 30M in voorraad als ik de potions heb gemaakt maar voor de andere 30 moet ik nog wel even aan de bak. Maar beetje half pitje wel. Hoewel ik bijna 99 slayer heb, dat lukt me nog wel.
Bitterlemonwoensdag 8 januari 2014 @ 22:30
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2014 22:22 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ow dat is ook zeker lekker. Heb zelf nog 30M in voorraad als ik de potions heb gemaakt maar voor de andere 30 moet ik nog wel even aan de bak. Maar beetje half pitje wel. Hoewel ik bijna 99 slayer heb, dat lukt me nog wel.
Oh, geef maar aan mij. Ik... euh... regel het wel.
Scuidwardwoensdag 8 januari 2014 @ 22:36
quote:
10s.gif Op woensdag 8 januari 2014 22:30 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Oh, geef maar aan mij. Ik... euh... regel het wel.
Ken meerdere bodemloze putten zoals prayer waar ik het in kan gooien. Maar als je een beetje goed herbs farmed, dan heb je wel 3M in de week voor 10 min per dag. En daaromheen kloot ik een beetje aan, farming is het enige met een ritme. Maar ben je een member dan of toch niet? Je moet even Bandos of Armadyl kiezen waarschijnlijk.

[ Bericht 6% gewijzigd door Scuidward op 08-01-2014 22:49:56 ]
Bitterlemonwoensdag 8 januari 2014 @ 22:58
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2014 22:36 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ken meerdere bodemloze putten zoals prayer waar ik het in kan gooien. Maar als je een beetje goed herbs farmed, dan heb je wel 3M in de week voor 10 min per dag. En daaromheen kloot ik een beetje aan, farming is het enige met een ritme. Maar ben je een member dan of toch niet? Je moet even Bandos of Armadyl kiezen waarschijnlijk.
Ben ik een bodemloze put? 10.gif

Ik ben weer een member, ja. Maar m'n farming is iets in de 30 of 40 en m'n herblore 39.

En hoe bedoel je "kiezen"?
Scuidwardwoensdag 8 januari 2014 @ 23:11
quote:
2s.gif Op woensdag 8 januari 2014 22:58 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Ben ik een bodemloze put? [ afbeelding ]

Ik ben weer een member, ja. Maar m'n farming is iets in de 30 of 40 en m'n herblore 39.

En hoe bedoel je "kiezen"?
Niet letterlijk. Soms sponsor ik weleens iemand ... maar ben nooit de hoofdsponsor.

Hmmm, toadflax is altijd wel aardig om te doen, lvl 42 dacht ik.

Met kiezen bedoel ik dat je een van de twee fracties kan joinen zodat je renown kan krijgen voor je god en daarmee train je in elk geval je construction en met de punten die je krijgt kan je armour, experience of emotes kopen, maar alleen als je dat boeiend vind natuurlijk. Armour is wel aardig. Maar daar gaat dan wel tijd in zitten dat je wellicht iets anders doet.
Bitterlemondonderdag 9 januari 2014 @ 00:02
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2014 23:11 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Niet letterlijk. Soms sponsor ik weleens iemand ... maar ben nooit de hoofdsponsor.

Hmmm, toadflax is altijd wel aardig om te doen, lvl 42 dacht ik.

Met kiezen bedoel ik dat je een van de twee fracties kan joinen zodat je renown kan krijgen voor je god en daarmee train je in elk geval je construction en met de punten die je krijgt kan je armour, experience of emotes kopen, maar alleen als je dat boeiend vind natuurlijk. Armour is wel aardig. Maar daar gaat dan wel tijd in zitten dat je wellicht iets anders doet.
Was een grapje, hoor. :P

Toadflax zal ik eens opzoeken. En events en zo doe ik later nog wel eens, ik probeer nu eerst eens een beetje geld te verdienen. Heb zelfs m'n gear verkocht. :P
Bitterlemondonderdag 9 januari 2014 @ 00:03
Oh, ik moet de OP nog even updaten, die heb ik uit een quote gehaald. :+
Azoriusdonderdag 9 januari 2014 @ 10:57
Tijdje geleden 99 Herblore gerealiseerd. Door naar 99 Crafting/Construction :).
Bitterlemondonderdag 9 januari 2014 @ 13:03
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 10:57 schreef Azorius het volgende:
Tijdje geleden 99 Herblore gerealiseerd. Door naar 99 Crafting/Construction :).
Nice!
Bitterlemondonderdag 9 januari 2014 @ 14:39
Crap, ik dacht dat de limits van de GE automatisch gereset werden als je het gekochte weer zou verkopen. Hebben ze er blijkbaar weer uitgehaald.
Azoriusdonderdag 9 januari 2014 @ 19:42
quote:
9s.gif Op donderdag 9 januari 2014 14:39 schreef Bitterlemon het volgende:
Crap, ik dacht dat de limits van de GE automatisch gereset werden als je het gekochte weer zou verkopen. Hebben ze er blijkbaar weer uitgehaald.
Helaas, anders had ik wel heel lekker kunnen merchen. Misschien maar beter zo. Het is al idioot makkelijk om de GP's binnen te laten stromen.
Bitterlemondonderdag 9 januari 2014 @ 20:17
quote:
10s.gif Op donderdag 9 januari 2014 19:42 schreef Azorius het volgende:

[..]

Het is al idioot makkelijk om de GP's binnen te laten stromen.
Wat.
Bitterlemondonderdag 9 januari 2014 @ 22:21
4997K inmiddels, dat noem ik 5M.
Scuidwarddonderdag 9 januari 2014 @ 22:27
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 10:57 schreef Azorius het volgende:
Tijdje geleden 99 Herblore gerealiseerd. Door naar 99 Crafting/Construction :).
Lekker hoor. Construction met warbands?
quote:
10s.gif Op donderdag 9 januari 2014 22:21 schreef Bitterlemon het volgende:
4997K inmiddels, dat noem ik 5M.
Potjandorie, wellicht moet ik ook maar gaan merchen als ik ooit een partyhat wil hebben.
Bitterlemondonderdag 9 januari 2014 @ 22:35
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 22:27 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Potjandorie, wellicht moet ik ook maar gaan merchen als ik ooit een partyhat wil hebben.
Mja, 1M per dag is wel nice, maar voor een partyhat...
Scuidwarddonderdag 9 januari 2014 @ 22:49
quote:
10s.gif Op donderdag 9 januari 2014 22:35 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Mja, 1M per dag is wel nice, maar voor een partyhat...
Zou ik ook niet doen nee. Heb nu geen rares meer, hoef ik de prijs ook niet in de gaten te houden.
Bitterlemondonderdag 9 januari 2014 @ 22:57
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 22:49 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Zou ik ook niet doen nee. Heb nu geen rares meer, hoef ik de prijs ook niet in de gaten te houden.
Of dacht je dat ik 5M in een dag had verdiend? :P
Je kunt trouwens wel 5M per uur verdienen met Tormented Demons. Las ik.
Scuidwarddonderdag 9 januari 2014 @ 22:59
quote:
2s.gif Op donderdag 9 januari 2014 22:57 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Of dacht je dat ik 5M in een dag had verdiend? :P
Je kunt trouwens wel 5M per uur verdienen met Tormented Demons. Las ik.
Gisteren zei je nog dat je 1M had, vandaar. Ow '1M verdiend' :P

Zou verder wel kunnen, vind Tormented Demons lastig plus ik heb die quest niet gedaan. Heb wel een slayer monster waar ik 1M per uur kan verdienen, daar wil ik de laatste magic levels nog gaan halen.
Bitterlemondonderdag 9 januari 2014 @ 23:30
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 22:59 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Gisteren zei je nog dat je 1M had, vandaar. Ow '1M verdiend' :P

Zou verder wel kunnen, vind Tormented Demons lastig plus ik heb die quest niet gedaan. Heb wel een slayer monster waar ik 1M per uur kan verdienen, daar wil ik de laatste magic levels nog gaan halen.
Nee, ik had 3M. :P

Dat Tormented Demons lastig zijn, kan ik me goed voorstellen. :P
Wat voor gear heb je eigenlijk?
Scuidwarddonderdag 9 januari 2014 @ 23:43
quote:
2s.gif Op donderdag 9 januari 2014 23:30 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Nee, ik had 3M. :P

Dat Tormented Demons lastig zijn, kan ik me goed voorstellen. :P
Wat voor gear heb je eigenlijk?
Leuk dat je het vraagt:

Melee:
Full superiour Tetsu.
Steadfast boots.
En een zamorak spear.

Range:
Death lotus (waarvan ik de body heb gekocht, de legs zelf gemaakt).
Pernix cowl.
Glaiven boots.
Royal crossbow.

Magic:
Robes of Subjugation.
Armadyl battlestaf.
Ragefire boots.

En dan nog wel wat andere wapens ... maar dit is wel het fijnste vind ik.

Maar heb gelijk een screenie gemaakt, ook wel leuk voor in mijn album later.
SPOILER
Wm7tITZ.png
Bitterlemondonderdag 9 januari 2014 @ 23:46
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 23:43 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Leuk dat je het vraagt:

Melee:
Full superiour Tetsu.
Steadfast boots.
En een zamorak spear.

Range:
Death lotus (waarvan ik de body heb gekocht, de legs zelf gemaakt).
Pernix cowl.
Glaiven boots.
Royal crossbow.

Magic:
Robes of Subjugation.
Armadyl battlestaf.
Ragefire boots.

En dan nog wel wat andere wapens ... maar dit is wel het fijnste vind ik.

Maar heb gelijk een screenie gemaakt, ook wel leuk voor in mijn album later.
SPOILER
Wow, just wow.

Hoe maak je zo'n screenshot dan?
Scuidwarddonderdag 9 januari 2014 @ 23:54
quote:
11s.gif Op donderdag 9 januari 2014 23:46 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Wow, just wow.

Hoe maak je zo'n screenshot dan?
Naja, het is niet verkeerd nee, maar opzich, allemaal automatische pilootwerk. En dan zijn er jongens met ongeveer ... 5 tot 10x wat je daar aan waarde zit, of zelfs meer. Wat ik heb gedaan, als je op die helm klikt in die balk, en dan naar 'summary' gaat, dan zie je jezelf tussen je stats en info in staan, dat drie keer knippen en plakken en bij de linker en de rechter de naam weggepaint.

Ja stond ook even te kijken van het resultaat. :+

Detail is de Farming cape, dat is nu mijn hoogste skill (24M xp). Enige die ik op die manier train.
Azoriusvrijdag 10 januari 2014 @ 00:17
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 22:27 schreef Scuidward het volgende:
Lekker hoor. Construction met warbands?
Nee, Mahogany tables. Supersnelle XP :D.
quote:
10s.gif Op donderdag 9 januari 2014 20:17 schreef Bitterlemon het volgende:
Wat.
Beetje partyhats en goedkopere rares merchen en het geld stroomt binnen. Je kan ook prima geld verdienen met items als Saradomin's Whisper. PvM is nog steeds een prima manier om wat cash bij elkaar te harken, maar dat wordt ook steeds minder helaas.

Mijn standaard gear. Let niet op de naam :') (inside joke clan enzo).
SPOILER
heelfijn2_zps7168f0cd.jpg
Scuidwardvrijdag 10 januari 2014 @ 00:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 00:17 schreef Azorius het volgende:
Nee, Mahogany tables. Supersnelle XP .
Nice, lekker op die rijke toer. Zelf nog nooit warbands gedaan, als ik iets niet doe met RS, is het wel 'gedoe'.

quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 00:17 schreef Azorius het volgende:
Mijn standaard gear. Let niet op de naam (inside joke clan enzo).
Ja, daar zie ik er best wel veel van ook eigenlijk, maar natuurlijk ook het beste. Trappen mensen in je vrouw?

Verder wellicht ooit maar gaan merchen dan ...
Bitterlemonvrijdag 10 januari 2014 @ 00:42
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 23:54 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Naja, het is niet verkeerd nee, maar opzich, allemaal automatische pilootwerk. En dan zijn er jongens met ongeveer ... 5 tot 10x wat je daar aan waarde zit, of zelfs meer. Wat ik heb gedaan, als je op die helm klikt in die balk, en dan naar 'summary' gaat, dan zie je jezelf tussen je stats en info in staan, dat drie keer knippen en plakken en bij de linker en de rechter de naam weggepaint.

Ja stond ook even te kijken van het resultaat. :+

Detail is de Farming cape, dat is nu mijn hoogste skill (24M xp). Enige die ik op die manier train.
Er zijn altijd mensen met meer, maar dit is ook echt veel. :P
Ik zal eens kijken hoe dat met dat andere zit.

En die 24M farming xp is ook belachelijk veel, vooral omdat farming eigenlijk best saai is. :P
Bitterlemonvrijdag 10 januari 2014 @ 00:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 00:17 schreef Azorius het volgende:

[..]

Beetje partyhats en goedkopere rares merchen en het geld stroomt binnen. Je kan ook prima geld verdienen met items als Saradomin's Whisper. PvM is nog steeds een prima manier om wat cash bij elkaar te harken, maar dat wordt ook steeds minder helaas.
"Beetje partyhats merchen". Zit ik hier met m'n 5M.
Scuidwardvrijdag 10 januari 2014 @ 00:51
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 00:42 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Er zijn altijd mensen met meer, maar dit is ook echt veel. :P
Ik zal eens kijken hoe dat met dat andere zit.

En die 24M farming xp is ook belachelijk veel, vooral omdat farming eigenlijk best saai is. :P
Ja, ik heb al 2 jaar 99, maar farm nog steeds herbs en doe er ook aardbeien bij :+

Wel een motivatie om in te loggen.
Bitterlemonvrijdag 10 januari 2014 @ 00:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 00:51 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ja, ik heb al 2 jaar 99, maar farm nog steeds herbs en doe er ook aardbeien bij :+

Wel een motivatie om in te loggen.
Nice. Hoe lang speel je eigenlijk al?
Scuidwardvrijdag 10 januari 2014 @ 00:58
quote:
11s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 00:52 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Nice. Hoe lang speel je eigenlijk al?
Uhm ... 8.5 jaar? Weet nog toen ik 16 was en ik mijn eerste membership kreeg (walliecards) toen ik al 600-700 total had in f2p dacht ik. Denk, ongeveer 1.5 jaar gestopt tussendoor. Keertje paar maanden en een keertje een jaartje, maar je komt toch weer terug, en nu zit ik sinds 'n jaar in een clan, wel gezellig, dus ik moet elke week wel '2 uur werken' en ik farm dan, dus daarom log ik sowieso nog in. En af en toe een slayertask ... kom ik de week wel mee door.

Als ik 99 slayer heb (max. 1 maand) val ik ook in een zwart gat vrees ik. Andere goals.
Bitterlemonvrijdag 10 januari 2014 @ 01:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 00:58 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Uhm ... 8.5 jaar? Weet nog toen ik 16 was en ik mijn eerste membership kreeg (walliecards) toen ik al 600-700 total had in f2p dacht ik. Denk, ongeveer 1.5 jaar gestopt tussendoor. Keertje paar maanden en een keertje een jaartje, maar je komt toch weer terug, en nu zit ik sinds 'n jaar in een clan, wel gezellig, dus ik moet elke week wel '2 uur werken' en ik farm dan, dus daarom log ik sowieso nog in. En af en toe een slayertask ... kom ik de week wel mee door.

Als ik 99 slayer heb (max. 1 maand) val ik ook in een zwart gat vrees ik. Andere goals.
Ah, nice. Ik ook zo'n 8,5 jaar, maar met veel meer pauzes. M'n hoogste skill is fletching, op 76. :P

En ja, doelen... 99 divination/invention, Torva, phat, santa, max cape, completionist cape... :P

Maar ik begrijp dat je niet meer zo veel speelt?
Scuidwardvrijdag 10 januari 2014 @ 01:06
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 01:01 schreef Bitterlemon het volgende:
Maar ik begrijp dat je niet meer zo veel speelt?
Ik speel niet meer snel 6 uur op een dag nee. Als ik een keer 4 uur haal is dat meer dan anders. Gemiddeld denk ik nu 1 a 2. Hangt er natuurlijk een beetje van af ook. Wellicht neemt het ooit weer toe, maar stoppen denk ik nu niet echt aan dus dat scheelt. Als ik namelijk kijk naar wat het kost aan tijd en gp om alles 99 te halen en ik zie waar ik nu ben dan weet ik dat ik niet eens op de helft zit dus vandaar dat ik dat doel heb laten varen. Dus ik doe het rustig aan, dat kan je wel zeggen. Maar, dingen die ik ooit nog wel wil gaan proberen te halen:

- Alles 90+
- Questcape.
- 50M farm xp ( :+ )

En ik kan geen twee dingen tegelijkertijd. Wat train jij nu dan naast het merchen?
Bitterlemonvrijdag 10 januari 2014 @ 01:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 01:06 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ik speel niet meer snel 6 uur op een dag nee. Als ik een keer 4 uur haal is dat meer dan anders. Gemiddeld denk ik nu 1 a 2. Hangt er natuurlijk een beetje van af ook. Wellicht neemt het ooit weer toe, maar stoppen denk ik nu niet echt aan dus dat scheelt. Als ik namelijk kijk naar wat het kost aan tijd en gp om alles 99 te halen en ik zie waar ik nu ben dan weet ik dat ik niet eens op de helft zit dus vandaar dat ik dat doel heb laten varen. Dus ik doe het rustig aan, dat kan je wel zeggen. Maar, dingen die ik ooit nog wel wil gaan proberen te halen:

- Alles 90+
- Questcape.
- 50M farm xp ( :+ )

En ik kan geen twee dingen tegelijkertijd. Wat train jij nu dan naast het merchen?
Ah, ik speel het nu weer volop. En ja, alles op 99 kost inderdaad wel wat. :P
Die doelen zijn ook wel mooi, ja.

Ik flip, en dat is iets waar je "constant" mee bezig bent. In ieder geval in het begin, als je goede items moet vinden. Dus ik kan ernaast wel fletching trainen (doe ik ook wel nu en dan), maar dat is ook weer zo saai en traag. :P
Scuidwardvrijdag 10 januari 2014 @ 01:14
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 01:12 schreef Bitterlemon het volgende:
Ik flip, en dat is iets waar je "constant" mee bezig bent. In ieder geval in het begin, als je goede items moet vinden. Dus ik kan ernaast wel fletching trainen (doe ik ook wel nu en dan), maar dat is ook weer zo saai en traag.
Toen ik een jaar of wat terug flipte had ik 1M fire runes gekocht, en volgens mij een maand of wat later met 1 of 2 gp winst verkocht (had ze gewoon op sell gezet). Was wel grappig maarja ... eigenlijk vind ik het dus ook maar saai hoewel geld zeker in het begin wel alles wat sneller en makkelijker maakt. En nu ga ik slapen, game ze nog dan.
Bitterlemonvrijdag 10 januari 2014 @ 01:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 01:14 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Toen ik een jaar of wat terug flipte had ik 1M fire runes gekocht, en volgens mij een maand of wat later met 1 of 2 gp winst verkocht (had ze gewoon op sell gezet). Was wel grappig maarja ... eigenlijk vind ik het dus ook maar saai hoewel geld zeker in het begin wel alles wat sneller en makkelijker maakt. En nu ga ik slapen, game ze nog dan.
Ah, dat is eerder merchen, toch? Bovendien zijn er nu weer limits, dus 1M fire runes kopen, zit er niet in. :+
En saai, mja, met wat doelen op korte termijn valt het wel mee, vind ik. :P

Ik ga ook maar eens slapen.
Azoriusvrijdag 10 januari 2014 @ 11:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 00:24 schreef Scuidward het volgende:
Ja, daar zie ik er best wel veel van ook eigenlijk, maar natuurlijk ook het beste. Trappen mensen in je vrouw?
Ja, ik 'praat' vrij vrouwelijk blijkbaar. Regelmatig hosselpogingen in mijn PM, maar ik zeg gewoon dat ik een vent ben :P.
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 01:12 schreef Bitterlemon het volgende:
Dus ik kan ernaast wel fletching trainen (doe ik ook wel nu en dan), maar dat is ook weer zo saai en traag. :P
Paar dagen alleen maar fletchen en je cape is binnen!
Bitterlemonvrijdag 10 januari 2014 @ 12:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 11:32 schreef Azorius het volgende:

[..]

Paar dagen alleen maar fletchen en je cape is binnen!
Ik doe het gewoon naast het merchen, dan heb ik vast wel 99 aan het eind van deze maand. :P
ToTvrijdag 10 januari 2014 @ 12:27
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 12:05 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Ik doe het gewoon naast het merchen, dan heb ik vast wel 99 aan het eind van deze maand. :P
Volgens mij heb je aan het eind van de maand wel wat meer skills op 99 nu! _O- _O- _O-
Bitterlemonvrijdag 10 januari 2014 @ 12:40
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 12:27 schreef ToT het volgende:

[..]

Volgens mij heb je aan het eind van de maand wel wat meer skills op 99 nu! _O- _O- _O-
Hehe, ja.
Scuidwardvrijdag 10 januari 2014 @ 18:27
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 01:16 schreef Bitterlemon het volgende:
Ah, dat is eerder merchen, toch?
Owja, was even vergeten wat het verschil was tussen flippen en merchen.
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 11:32 schreef Azorius het volgende:
Ja, ik 'praat' vrij vrouwelijk blijkbaar. Regelmatig hosselpogingen in mijn PM, maar ik zeg gewoon dat ik een vent ben
Eerlijkheid duurt het langst, soms sta ik ook wel bij de makeovermage en denk ik, zal ik? Maar toch maar niet, scheelt ook dat scuidward een man is dus het zou ook mijn character minder geloofwaardig maken :+
Azoriusdinsdag 21 januari 2014 @ 01:16
Vanochtend 99 Defence gehaald! Nu 200 cb. Op naar de volgende cape :P.
Scuidwarddinsdag 21 januari 2014 @ 01:18
^O^

Hink zelf tegen 99 slayer. Binnenkort dus. Tips voor airut? Ik ga het de volgende keer met defensive abilities proberen. Puur mage (ice burst) en melee werkte voor geen meter. Moest na 10 - 15 kills bijtanken.
Azoriusdinsdag 21 januari 2014 @ 16:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2014 01:18 schreef Scuidward het volgende:
^O^

Hink zelf tegen 99 slayer. Binnenkort dus. Tips voor airut? Ik ga het de volgende keer met defensive abilities proberen. Puur mage (ice burst) en melee werkte voor geen meter. Moest na 10 - 15 kills bijtanken.
De meeste mensen gebruiken dual drygores en dan tetsu/torva (en soulsplit).
Staan wel wat guides op youtube. Op een gegeven moment heeft hij het over een paar abilities van dat beest, en wat je er tegen moet doen.
Scuidwarddinsdag 21 januari 2014 @ 16:24
Ja, ik ben nooit zo van die guides (had ik even moeten checken)... maar bedankt. Moet ik het daar maar even mee doen. Heb geen soulsplit. Beetje impro dus :+ (en inpro). Die abilities zijn wel kut ja, is ie boos, gaat ie in total 3000 o.i.d. damage doen met ranged.
Scuidwarddinsdag 21 januari 2014 @ 17:06
Update:

Ik log in, world event over, nog 120k renown. Toch maar lamps gekocht, maak ik de task wel af met 90 att.

ERoPbkI.jpg

:+

Omdat ik melee laag heb en nog van die slayer masks blijf ik het sporadisch wel trainen.
Azoriusdinsdag 21 januari 2014 @ 20:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2014 17:06 schreef Scuidward het volgende:
Update:

Ik log in, world event over, nog 120k renown. Toch maar lamps gekocht, maak ik de task wel af met 90 att.

[ afbeelding ]

:+

Omdat ik melee laag heb en nog van die slayer masks blijf ik het sporadisch wel trainen.
Baas! Heel netjes.
Bitterlemondonderdag 23 januari 2014 @ 02:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2014 17:06 schreef Scuidward het volgende:
Update:

Ik log in, world event over, nog 120k renown. Toch maar lamps gekocht, maak ik de task wel af met 90 att.

[ afbeelding ]

:+

Omdat ik melee laag heb en nog van die slayer masks blijf ik het sporadisch wel trainen.
Nice, feli!

Bazencape. :D
Scuidwarddonderdag 23 januari 2014 @ 11:40
Ja, de eerste 5 min dacht ik, leuk ... cape maar halen. Toen al snel avondeten etc.

Maar toen ik om 22:00 weer speelde en het wel een heeeeeele mooie is was er toch wel optimaal blij mee.

Bedankt. En wie weet zie ik jullie er ook ooit mee :Y (Azorius had hem nog niet dacht ik).
koekiidonderdag 23 januari 2014 @ 11:52
Bestaat dit topic nog? :o
Scuidwarddonderdag 23 januari 2014 @ 11:56
Het spel bestaat, wij bestaan, dus ja, dit topic dan ook wel.
koekiidonderdag 23 januari 2014 @ 12:04
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2014 11:56 schreef Scuidward het volgende:
Het spel bestaat, wij bestaan, dus ja, dit topic dan ook wel.
:D ! Komt omdat ik al een héle lange tijd niet actief bent geweest op rs. Is het spel nog hetzelfde gebleven als het jaar 2012 of is het helemaal veranderd?
Scuidwarddonderdag 23 januari 2014 @ 12:31
quote:
1s.gif Op donderdag 23 januari 2014 12:04 schreef koekii het volgende:

[..]

:D ! Komt omdat ik al een héle lange tijd niet actief bent geweest op rs. Is het spel nog hetzelfde gebleven als het jaar 2012 of is het helemaal veranderd?
Mooier, nieuwer. Beter ook naar mijn mening.

En de basics zijn nog steeds de basics.
Scuidwardzaterdag 25 januari 2014 @ 17:54
Hoi, er doet weer iemand mee (wellicht) na dit topic. Diegene mag zichzelf wel even bekend maken.

Zal dit wel lezen, ooit.
GhpHzaterdag 25 januari 2014 @ 23:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 17:54 schreef Scuidward het volgende:
Hoi, er doet weer iemand mee (wellicht) na dit topic. Diegene mag zichzelf wel even bekend maken.

Zal dit wel lezen, ooit.
Wie? :o
Scuidwardzaterdag 25 januari 2014 @ 23:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 23:53 schreef GhpH het volgende:

[..]

Wie? :o
Busted!

Welkom. Ik ga nu ook maar ff inloggen. Die energie heb ik nog wel.
GhpHzaterdag 25 januari 2014 @ 23:57
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 23:54 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Busted!

Welkom. Ik ga nu ook maar ff inloggen. Die energie heb ik nog wel.
Ik kom er zo aan... :D
Scuidwardzondag 26 januari 2014 @ 00:36
Dat was dat. Maar ... leuke stats hoor. Jammer dat je minder speelt. Maar ieder zijn ding.

That's life. Post op zijn minst hier even als je weer je ding doet met de quests.
GhpHzondag 26 januari 2014 @ 01:06
:p

Mocht iemand trouwens vastzitten met quests, ik kan altijd info geven
NickosNickosmaandag 27 januari 2014 @ 22:01
hier ook nog iemand die runescape speelt,

na en tijdje weer begonnen met spelen, heb 18 99's skills 110 dungeonering,
dus als iemand samen wil gamen?, altijd gezellig
Scuidwardmaandag 27 januari 2014 @ 22:04
Ben niet zo van het samen gamen, die hard einzelganger. Maar wellicht, zeg nooit nooit, nu even geen tijd / andere dingen. Welkom, leuk dat dit eindelijk een beetje publiek trekt.
rubensantiwoensdag 29 januari 2014 @ 12:46
Na mijn tentamens volgende week maar eens een bond kopen. Het begint weer te kriebelen.
Bitterlemonwoensdag 29 januari 2014 @ 22:21
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 12:46 schreef rubensanti het volgende:
Na mijn tentamens volgende week maar eens een bond kopen. Het begint weer te kriebelen.
Om member te worden? :P

Succes in ieder geval. ^O^
NickosNickoswoensdag 29 januari 2014 @ 22:32
als je samen wil gamen rubensanti .. , stuur maar een berichtje, speel trouwens rs3 en geen 07
rubensantidonderdag 30 januari 2014 @ 19:07
quote:
2s.gif Op woensdag 29 januari 2014 22:21 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Om member te worden? :P

Succes in ieder geval. ^O^
Om weer te beginnen met spelen en member te worden :P Was al weer een tijdje gestopt maar mijn vrienden zijn ook weer begonnen :)

quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 22:32 schreef NickosNickos het volgende:
als je samen wil gamen rubensanti .. , stuur maar een berichtje, speel trouwens rs3 en geen 07
Ik heet rubensanti op runescape, voeg me maar toe dan kunnen we misschien een keer bossen ofzo. Ben vanaf aankomende woensdag member.

Er komt ook een double xp weekend aan!! Koop resources nu alvast in om ze later te verkopen voor misschien wel het dubbele of om ermee te trainen!
NickosNickosdonderdag 30 januari 2014 @ 20:28
Ik voeg je vanavond even toe, ik ben en tijd gestopt. .. dus ik kan niet meer zo goed bossen, maar wil t uiteraard wel leren :)
rubensantidonderdag 30 januari 2014 @ 20:44
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 20:28 schreef NickosNickos het volgende:
Ik voeg je vanavond even toe, ik ben en tijd gestopt. .. dus ik kan niet meer zo goed bossen, maar wil t uiteraard wel leren :)
Ik heb nog nooit een andere boss dan king black dragon gedaan :') Dus dat moeten we allebei nog leren. :P
De prijzen van de godswords knallen omhoog, dus een keertje armadyl ofzo lijkt me wel leuk.

Dit zijn mijn stats op dit moment:
xd5g02.jpg
NickosNickosdonderdag 30 januari 2014 @ 22:12
toegevoegd
rubensantizondag 2 februari 2014 @ 02:47
Godverdomme, heb net een youtube guide moeten opzoeken om erachter te komen hoe ik mijn attack style verander :')
NickosNickoszondag 2 februari 2014 @ 13:19
Haha, ja het is wel allemaal wat veranderd.
Zag wel dat er en poll was; om misschien wat oude dingen weer terug te brengen in t spel.
Legacy combat oid.
Ik heb je toegevoegd ruben, ik heet poorboyss
.
rubensantidonderdag 6 februari 2014 @ 21:19
Gister Bandos gedaan met Nickos. Mooie chestplate als drop :).
Volgende week proberen om 3k frosts te killen zodat ik 92 prayer kan halen tijdens het dubbel xp weekend.
Lekkerslapen.nuvrijdag 7 februari 2014 @ 13:43
Ik ben sinds kort ook weer begonnen met spelen van RS, speel het ook al heel lang met veel tussen pauze's. Zal binnenkort even mijn stats wel uploaden ;)
Maar wil je gedachten niet kapot maken rubensanti, maaree als je op het altar wilt doen die bones krijg je niet de double xp van het weekend.
bron: http://services.runescape(...)s?14,15,783,65289706
Ramkrakervrijdag 7 februari 2014 @ 13:52
Gewoon dragon bones fixen op gilded altar 99 prayer in 5 dagen als je gemiddeld speelt, althans dat was vroeger zo :')
Lekkerslapen.nuvrijdag 7 februari 2014 @ 13:53
quote:
6s.gif Op vrijdag 7 februari 2014 13:52 schreef Ramkraker het volgende:
Gewoon dragon bones fixen op gilded altar 99 prayer in 5 dagen als je gemiddeld speelt, althans dat was vroeger zo :')
Pretty duur, voor mij is het nu 99m om van 75 naar 92 al te gaan met d bones :(
Ramkrakervrijdag 7 februari 2014 @ 15:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2014 13:53 schreef Lekkerslapen.nu het volgende:

[..]

Pretty duur, voor mij is het nu 99m om van 75 naar 92 al te gaan met d bones :(
Mm heb destijds 60>99 gehaald met 160m aan d bones, maar 160m is tegenwoordig toch niks meer? :9
Lekkerslapen.nuvrijdag 7 februari 2014 @ 15:19
quote:
6s.gif Op vrijdag 7 februari 2014 15:15 schreef Ramkraker het volgende:

[..]

Mm heb destijds 60>99 gehaald met 160m aan d bones, maar 160m is tegenwoordig toch niks meer? :9
Voor sommige wel ;) ik heb maar 30m.. geen idee hoe ik aan al dat geld zou moeten kunnen komen helaas :( iemand tips toevallig?:)
rubensantivrijdag 7 februari 2014 @ 19:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2014 13:43 schreef Lekkerslapen.nu het volgende:
Ik ben sinds kort ook weer begonnen met spelen van RS, speel het ook al heel lang met veel tussen pauze's. Zal binnenkort even mijn stats wel uploaden ;)
Maar wil je gedachten niet kapot maken rubensanti, maaree als je op het altar wilt doen die bones krijg je niet de double xp van het weekend.
bron: http://services.runescape(...)s?14,15,783,65289706
Fuck dat had ik niet gezien :'( :'(

Dan maar geen soulsplit :(
GhpHzondag 9 februari 2014 @ 23:21
Ben sinds kort free player na 6 jaar... Ik merk op dat er écht Veel beggers zijn. Bonds heeft free players helemaal bezeten gemaakt.
rubensantidinsdag 11 februari 2014 @ 20:20
Beggers zie ik in p2p ook genoeg.

Mijn nieuwste aanwinst, chaotic maul :D

2tlyr.jpg
Bitterlemondinsdag 11 februari 2014 @ 22:20
quote:
1s.gif Op zondag 9 februari 2014 23:21 schreef GhpH het volgende:
Ben sinds kort free player na 6 jaar... Ik merk op dat er écht Veel beggers zijn. Bonds heeft free players helemaal bezeten gemaakt.
Jup, paar dagen geleden nog een F2P-wereld ingegaan, mensen stonden gewoon te vragen om bonds.
Bitterlemonmaandag 17 februari 2014 @ 21:29
Heeft iemand Heist al geprobeerd? Best leuk imo.
ToTmaandag 17 februari 2014 @ 21:36
_O- Hebben ze serieus weer een Double XP weekend? :') En dat terwijl nagenoeg gegarandeerd is dat er nooit meer Bonus XP weekenden zouden komen! _O-

Hoe dan ook; prayer viel er toch altijd al buiten, en summoning kreeg je maar een kruimeltje bonus XP mee.
DjinNmaandag 17 februari 2014 @ 21:46
Ik ben vandaag begonnen met RuneScape 3 :) Eens kijken of het bevalt :D
Bitterlemonmaandag 17 februari 2014 @ 21:56
quote:
2s.gif Op maandag 17 februari 2014 21:36 schreef ToT het volgende:
_O- Hebben ze serieus weer een Double XP weekend? :') En dat terwijl nagenoeg gegarandeerd is dat er nooit meer Bonus XP weekenden zouden komen! _O-

Hoe dan ook; prayer viel er toch altijd al buiten, en summoning kreeg je maar een kruimeltje bonus XP mee.
Niet op die manier, zeiden ze. Wel dus. :+
Summoning is nu ook gewoon dubbel.
ToTmaandag 17 februari 2014 @ 21:57
quote:
2s.gif Op maandag 17 februari 2014 21:56 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Niet op die manier, zeiden ze. Wel dus. :+
Summoning is nu ook gewoon dubbel.
Pffff wat een sukkels zeg.
Tja en maar met XP blijven gooien om nieuwe members zo snel mogelijk level 99s te laten krijgen.
Bitterlemonmaandag 17 februari 2014 @ 22:07
quote:
2s.gif Op maandag 17 februari 2014 21:57 schreef ToT het volgende:

[..]

Pffff wat een sukkels zeg.
Tja en maar met XP blijven gooien om nieuwe members zo snel mogelijk level 99s te laten krijgen.
Treasure Hunter (nieuwe SoF) geeft ook veel vaker extra XP.
Scuidwardmaandag 24 februari 2014 @ 00:01
95 herb en mage dit weekend.

Ben tevreden. Heist niet gedaan ... ooit.
rubensantimaandag 24 februari 2014 @ 00:29
Op divination en hunter na alles level 80+ :)
Goldenrushmaandag 24 februari 2014 @ 22:13
jammer dat ik nu ineens 50 moet zijn voor rune D:
Bitterlemonmaandag 24 februari 2014 @ 22:14
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 00:01 schreef Scuidward het volgende:
95 herb en mage dit weekend.

Ben tevreden. Heist niet gedaan ... ooit.
Nice, ik wilde 99 fletching halen. Ben tot 90 gekomen, daarna bleken de prijzen van elder logs toch iets te belachelijk te zijn (door dat weekend). :P
Goldenrushmaandag 24 februari 2014 @ 23:08
quote:
2s.gif Op maandag 24 februari 2014 22:14 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Nice, ik wilde 99 fletching halen. Ben tot 90 gekomen, daarna bleken de prijzen van elder logs toch iets te belachelijk te zijn (door dat weekend). :P
Normale logs zijn ook ineens 450 ofzo : O
Terwijl yews maar iets van 100 duurder zijn
Bitterlemonmaandag 24 februari 2014 @ 23:10
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 23:08 schreef Goldenrush het volgende:

[..]

Normale logs zijn ook ineens 450 ofzo : O
Terwijl yews maar iets van 100 duurder zijn
Klopt, net als normale planks, tinderboxes, pie dishes, etc.
Dat soort dingen.

Kijk voor de grap ook eens naar water talismans.
Goldenrushmaandag 24 februari 2014 @ 23:33
quote:
10s.gif Op maandag 24 februari 2014 23:10 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Klopt, net als normale planks, tinderboxes, pie dishes, etc.
Dat soort dingen.

Kijk voor de grap ook eens naar water talismans.
wtf :D
kon ik maar teruggaan in de tijd. Dik water talismans en logs, planks stacken

Enig idee hoe dit kan?
Goldenrushmaandag 24 februari 2014 @ 23:35
Seeds zijn wel knap gedaald zie ik.
Snapdragon maar 2k? Torstol? D:
Dat was vroeger echt rond de 200k waard.
Bitterlemondinsdag 25 februari 2014 @ 00:05
quote:
11s.gif Op maandag 24 februari 2014 23:33 schreef Goldenrush het volgende:

[..]

wtf :D
kon ik maar teruggaan in de tijd. Dik water talismans en logs, planks stacken

Enig idee hoe dit kan?
De prijs van logs en planken kan ik niet helemaal verklaren, zal wel gewoon komen omdat er niet zo veel nieuwe spelers meer zijn.

Water talismans worden gebruikt in Summoning, dus die stijgen belachelijk veel voor en tijdens zo'n weekend (net als een hoop andere dingen).
Goldenrushdinsdag 25 februari 2014 @ 21:21
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 00:05 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

De prijs van logs en planken kan ik niet helemaal verklaren, zal wel gewoon komen omdat er niet zo veel nieuwe spelers meer zijn.

Water talismans worden gebruikt in Summoning, dus die stijgen belachelijk veel voor en tijdens zo'n weekend (net als een hoop andere dingen).
Ah. Inderdaad, tegenwoordig is het hoogste aantal spelers in World 2 zo'n 1200. Vroeger was dat echt zoveel meer :') En de oude garde blijft, een level 200 is gewoner dan een level 30 ofzo.
Bitterlemondinsdag 25 februari 2014 @ 22:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 21:21 schreef Goldenrush het volgende:

[..]

Ah. Inderdaad, tegenwoordig is het hoogste aantal spelers in World 2 zo'n 1200. Vroeger was dat echt zoveel meer :') En de oude garde blijft, een level 200 is gewoner dan een level 30 ofzo.
Dat komt doordat alle bots eruit zijn. :P
Het aantal spelers stijgt momenteel zelfs.
Goldenrushdinsdag 25 februari 2014 @ 22:56
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 22:45 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Dat komt doordat alle bots eruit zijn. :P
Het aantal spelers stijgt momenteel zelfs.
Er zijn toch heel veel spelers gestopt mede door RS3?
Bitterlemondinsdag 25 februari 2014 @ 23:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 22:56 schreef Goldenrush het volgende:

[..]

Er zijn toch heel veel spelers gestopt mede door RS3?
Ik heb het idee dat die nu terugkomen. :P
Goldenrushdinsdag 25 februari 2014 @ 23:33
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 23:07 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Ik heb het idee dat die nu terugkomen. :P
Naja, we zullen het zien, misschien lichte stijging door double xp weekend.
Hoop wel dat oude combatsysteem terugkomt
rubensantiwoensdag 26 februari 2014 @ 00:46
Godverdomme, 2 keer gefaald om de inferno adze te halen doordat mijn client vaak crasht wanneer ik teleporteer :( :( :( :( :( :( :(

Vanmiddag mijn bank een beetje opgeruimd, toch zo'n 15m aan junk verkocht op de g.e :)
J03llVwoensdag 26 februari 2014 @ 19:22
Ik ben ook sinds kort weer RS aan t checken. Add me if u will: StrYk3rr
Enixvrijdag 28 februari 2014 @ 23:29
Ik ben ook, na lange tijd op 07 te hebben gespendeerd, teruggekomen naar RS3. Stukken beter qua bezigheden en skilling. Leuk dat er een topic over is gemaakt!
Scuidwarddonderdag 6 maart 2014 @ 17:06
Enige zure is dat hoe meer ik de 'aardige' skills train ik opzie tegen de rest ...
Pro_Shiftywoensdag 19 maart 2014 @ 17:03
Ik heb dit spel gespeeld van 2004 of 2005 tot 2011 ongeveer. Heb gemist wat er allemaal veranderd is. Heb op hunter na alles 99 met 580 mil exp ofzo en die nieuwe skill natuurlijk nooit gedaan.

Er is alleen zoveel veranderd en de reden dat ik dit spel speelde was vanwege het clan aspect en de grote clanwars door de weeks en in het weekend. Ik begreep dat het PK gedeelte eigenlijk volledig weg is tegenwoordig?

Dat was toch wel waar ik al mijn skill geld aan op maakte. 50x returnen in een paar uur durende clanwar was niks meer als normaal.

Good Times.
Scuidwardwoensdag 19 maart 2014 @ 17:06
Wellicht dat ze dit jaar de PvP weer gingen opkrikken met nieuwe updates van bijv. minigames. Althans, er zijn plannen. Clans zijn er nog wel maar meer op bossen gericht, of social clans. Je kan nu redelijk veilig de wildy in ja, hoewel ik geen idee heb omdat ik er amper kom.

De toekomst dus even afwachten :P

Maar 50x returnen, met rune gear bedoel je?
rubensantidinsdag 25 maart 2014 @ 22:05
Eindelijk mijn goal gehaald :D Alles 80+!

2dcbj3b.jpg

Ben nu ook sinds een paar weken bezig met player owned ports. Nog 1 scroll en ik heb ze alle 4 voor de seasinger helmet :)
Scuidwardwoensdag 26 maart 2014 @ 11:15
Goed bezig wel. Tetsu had ik als eerste omdat ik fishing al had, toen maar smithing getraind.

Zit zelf bijna aan de 70+ (doe alles een beetje door elkaar) maar moet alleen nog dung en in 1 div level. Als ik het een beetje goed heb uitgerekend heb ik tegen die tijd ook genoeg tokens voor de dingen die ik wil hebben, uiteindelijk wil ik dus die charming imp voor als ik weer mijn combat ga trainen. Met de bonecrusher, herbicide en de gem bag.

Questcape blijft ook nice. Laatst Blood Runs Deep gedaan. En nu stel ik het weer uit :+
NickosNickosmaandag 31 maart 2014 @ 15:05
mensen nog interesse in runescape mills?
heb 1600mill op voorraad uiteraard tegen en vergoeding
Scuidwardmaandag 31 maart 2014 @ 15:17
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 15:05 schreef NickosNickos het volgende:
mensen nog interesse in runescape mills?
heb 1600mill op voorraad uiteraard tegen en vergoeding
Kan ik natura betalen?
NickosNickosmaandag 31 maart 2014 @ 15:20
nee , of je moet en gigantisch lekker wijf zijn
Scuidwardmaandag 31 maart 2014 @ 15:39
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 15:20 schreef NickosNickos het volgende:
nee , of je moet en gigantisch lekker wijf zijn
Nee, helaas niet.

Jammer. Dan teer ik maar weer op mijn mannelijke charmes.
Azoriusmaandag 31 maart 2014 @ 19:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 22:05 schreef rubensanti het volgende:
Eindelijk mijn goal gehaald :D Alles 80+!

[ afbeelding ]

Ben nu ook sinds een paar weken bezig met player owned ports. Nog 1 scroll en ik heb ze alle 4 voor de seasinger helmet :)
Netjes ^O^ .

Speel zelf heel sporadisch nog wel eens. Beetje chatten met clangenoten en even cappen in de citadel enzo. Ben op het moment druk met andere spellen en dingen.
PSYCHEVdonderdag 3 april 2014 @ 16:59
Is er trouwens ook een clan in RS2007 van Fok? :)
Scuidwarddonderdag 3 april 2014 @ 17:28
Die kans lijkt me heeeeeel klein, er is er ook geen van RS3.
PSYCHEVdonderdag 3 april 2014 @ 17:33
Jammer ^^ Ben zojuist opnieuw begonnen met een nieuw character in RS2007 hehe
Scuidwardzondag 6 april 2014 @ 22:55
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 17:33 schreef PSYCHEV het volgende:
Jammer ^^ Ben zojuist opnieuw begonnen met een nieuw character in RS2007 hehe
Pure denk ik btw?

Lijkt me wel zo'n dingetje om 07 voor te prefereren.
PSYCHEVzondag 6 april 2014 @ 23:08
quote:
0s.gif Op zondag 6 april 2014 22:55 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Pure denk ik btw?

Lijkt me wel zo'n dingetje om 07 voor te prefereren.
Nah, normal acc, heb niet het geld voor een pure :p maar wil ook gewoon weer beetje alles doen, op de een of andere manier trekt dat nieuwe RS3 me niet
Scuidwardzondag 6 april 2014 @ 23:10
quote:
0s.gif Op zondag 6 april 2014 23:08 schreef PSYCHEV het volgende:

[..]

Nah, normal acc, heb niet het geld voor een pure :p maar wil ook gewoon weer beetje alles doen, op de een of andere manier trekt dat nieuwe RS3 me niet
Hmmm, kan natuurlijk ook maar dat had ik niet verwacht. Enige aan de nieuwe RS3 waar ik zelf moeite mee had was dungeoneering, maar nu vind ik dat wel geslaagd. Was juist na 2 uur uitgekeken op 07. Brengt ze in elk geval wel geld in het laatje dus een goeie keuze was het zeker.
PSYCHEVzondag 6 april 2014 @ 23:13
quote:
0s.gif Op zondag 6 april 2014 23:10 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Hmmm, kan natuurlijk ook maar dat had ik niet verwacht. Enige aan de nieuwe RS3 waar ik zelf moeite mee had was dungeoneering, maar nu vind ik dat wel geslaagd. Was juist na 2 uur uitgekeken op 07. Brengt ze in elk geval wel geld in het laatje dus een goeie keuze was het zeker.
Hoor ook van iedereen dat RS3 nu heel erg Pay2Win is? Klopt dat?
Scuidwardzondag 6 april 2014 @ 23:33
quote:
0s.gif Op zondag 6 april 2014 23:13 schreef PSYCHEV het volgende:

[..]

Hoor ook van iedereen dat RS3 nu heel erg Pay2Win is? Klopt dat?
Je hebt wel Treasure Hunter. En je kan inderdaad tokens kopen. En je kan er lamps en bonus xp winnen. Maar om bijv. 100k bonus xp in 1 skill te krijgen ben je al wel ruim 20 euro kwijt gok ik, dus dat valt wel mee. Je hebt slayer mask, dus dan kan je elke dag een task van dat monster krijgen, en als je er 3 hebt die je relax vind kan je dus elke dag die drie tasks doen. En zo zijn er wel een paar dingen die je kan winnen. Maar persoonlijk vind ik het meer een situatie van 100% vs. 105%. Het grinden krijg je er nooit helemaal uit en als je dan netto per week 2 uur minder hoeft te spelen voor eenzelfde resultaat denk ik altijd, waar praten we in godsnaam over. Dus ik vind het meevallen.

Maar verleidelijk is het wel. Je zou ook kunnen zeggen dat ze met de tijd meegaan, ze hebben in interviews weleens gezegd dat ze dit geld ook gebruiken om het team draaiende te houden (zit toch al gauw 120 man daar op kantoor plus de serverkosten natuurlijk). En je moet niet vergeten dat het 2 jaar geleden is overgenomen door een investeringsmaatschappij met aandeelhouders etc. Maar een gezond bedrijf heeft zowel de korte termijn winst als de lange termijn vitaal houden van de primaire inkomstenstroom (Runescape). En in de zomer komt er een Transformersgame uit van JaGeX.

Het is wel echt een heel ander spel dan vroeger, maar echt klagen, nah.
PSYCHEVmaandag 7 april 2014 @ 10:28
quote:
0s.gif Op zondag 6 april 2014 23:33 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Je hebt wel Treasure Hunter. En je kan inderdaad tokens kopen. En je kan er lamps en bonus xp winnen. Maar om bijv. 100k bonus xp in 1 skill te krijgen ben je al wel ruim 20 euro kwijt gok ik, dus dat valt wel mee. Je hebt slayer mask, dus dan kan je elke dag een task van dat monster krijgen, en als je er 3 hebt die je relax vind kan je dus elke dag die drie tasks doen. En zo zijn er wel een paar dingen die je kan winnen. Maar persoonlijk vind ik het meer een situatie van 100% vs. 105%. Het grinden krijg je er nooit helemaal uit en als je dan netto per week 2 uur minder hoeft te spelen voor eenzelfde resultaat denk ik altijd, waar praten we in godsnaam over. Dus ik vind het meevallen.

Maar verleidelijk is het wel. Je zou ook kunnen zeggen dat ze met de tijd meegaan, ze hebben in interviews weleens gezegd dat ze dit geld ook gebruiken om het team draaiende te houden (zit toch al gauw 120 man daar op kantoor plus de serverkosten natuurlijk). En je moet niet vergeten dat het 2 jaar geleden is overgenomen door een investeringsmaatschappij met aandeelhouders etc. Maar een gezond bedrijf heeft zowel de korte termijn winst als de lange termijn vitaal houden van de primaire inkomstenstroom (Runescape). En in de zomer komt er een Transformersgame uit van JaGeX.

Het is wel echt een heel ander spel dan vroeger, maar echt klagen, nah.
Hmm, misschien ga ik het dan een kans geven als OSRS me gaat vervelen :)
Pro_Shiftydonderdag 10 april 2014 @ 12:33
4sHvaJx.png

^^ + 45 divination (Toen weer gestopt haha)

Ik heb het een paar dagen geprobeerd maar dit gaat hem niet worden voor mij. Dat EOC gebeuren vind ik echt helemaal niks.
Scuidwarddonderdag 10 april 2014 @ 16:59
Nou, ik kan niet zeggen dat je het te weinig gespeeld hebt :+
Pro_Shiftyvrijdag 11 april 2014 @ 14:12
quote:
0s.gif Op donderdag 10 april 2014 16:59 schreef Scuidward het volgende:
Nou, ik kan niet zeggen dat je het te weinig gespeeld hebt :+
nee klopt, van 2004/2005 tot 2011 ofzo en dan pas een weekje
Bitterlemonmaandag 12 mei 2014 @ 23:16
Ook weer begonnen. Op naar 99 fletching. :P
Bitterlemonvrijdag 16 mei 2014 @ 19:05
quote:
0s.gif Op donderdag 10 april 2014 12:33 schreef Pro_Shifty het volgende:
[ afbeelding ]

^^ + 45 divination (Toen weer gestopt haha)

Ik heb het een paar dagen geprobeerd maar dit gaat hem niet worden voor mij. Dat EOC gebeuren vind ik echt helemaal niks.
Legacy komt eraan (al duurt dat nog wel even). :P
Of bedoel je met EoC gewoon RS3?
terrorsjaakzaterdag 17 mei 2014 @ 17:52
Jo weet iemand of die 2007 nog ftp wordt of niet
Bitterlemonzaterdag 17 mei 2014 @ 18:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 17:52 schreef terrorsjaak het volgende:
Jo weet iemand of die 2007 nog ftp wordt of niet
Binnenkort twee weken gratis, ik weet niet wanneer dat precies is.
terrorsjaakzondag 18 mei 2014 @ 11:29
quote:
2s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 18:29 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Binnenkort twee weken gratis, ik weet niet wanneer dat precies is.
Wil ik niet missen. Heb van 2005 of 2006 tot 2011 best veel gespeeld :D
Azoriuszondag 18 mei 2014 @ 11:38
Eerste inlog in twee maanden geloof ik... misschien dat ik het ook weer rustig op pak :).
quote:
2s.gif Op maandag 12 mei 2014 23:16 schreef Bitterlemon het volgende:
Ook weer begonnen. Op naar 99 fletching. :P
Succes! Was mijn tweede (en snelste) 99.
PSYCHEVzondag 18 mei 2014 @ 23:22
quote:
1s.gif Op zondag 18 mei 2014 11:29 schreef terrorsjaak het volgende:

[..]

Wil ik niet missen. Heb van 2005 of 2006 tot 2011 best veel gespeeld :D
Koop dan gewoon membership.. Of is die 5 euro niet te missen? :P Of hoeveel kost dat nou?
terrorsjaakmaandag 19 mei 2014 @ 00:36
quote:
0s.gif Op zondag 18 mei 2014 23:22 schreef PSYCHEV het volgende:

[..]

Koop dan gewoon membership.. Of is die 5 euro niet te missen? :P Of hoeveel kost dat nou?
Geen tijd daarvoor joh :p
Gewoon even paar uurtjes nostalgie endan weer weg
Scuidwardmaandag 19 mei 2014 @ 20:52
Persoonlijk kijk ik uit naar volgende week, double dungeoneeringtoken rewards.

Kijken of eindelijk mijn charming imp en chaotics kan halen.
KLTZKmaandag 26 mei 2014 @ 08:32
Sinds kort speel ik het ook weer :')
Het is best wel nice geworden.
Scuidwardmaandag 26 mei 2014 @ 12:57
quote:
10s.gif Op maandag 26 mei 2014 08:32 schreef KLTZK het volgende:
Sinds kort speel ik het ook weer :')
Het is best wel nice geworden.
Vind ik ook. Voelt op heel veel punten een stuk soepeler aan tegenwoordig. Wat houd je nu bezig?

Enige zure is dat ik vandaag niet kan inloggen vanwege een of andere server die kapot is in Frankfurt ...
KLTZKmaandag 26 mei 2014 @ 15:18
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 12:57 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Vind ik ook. Voelt op heel veel punten een stuk soepeler aan tegenwoordig. Wat houd je nu bezig?

Enige zure is dat ik vandaag niet kan inloggen vanwege een of andere server die kapot is in Frankfurt ...
Vooral iron minen, de ore prijzen zijn een beetje uit balans geraakt :')
Verder een beetje combat trainen.
Het is wel jammer dat het niet meer zo populair is, een drukke server vind ik toch leuker.

Ingame name is Superzak 1 trouwens.
PCSOdinsdag 27 mei 2014 @ 12:30
Oldschool Free to Play is online _O_ .

2 weken minimaal gratis spelen en dan hopen dat het gratis blijft :).
Scuidwardwoensdag 11 juni 2014 @ 17:56
quote:
2s.gif Op maandag 12 mei 2014 23:16 schreef Bitterlemon het volgende:
Ook weer begonnen. Op naar 99 fletching. :P
Halverwege al ondertussen?
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 12:30 schreef PCSO het volgende:
Oldschool Free to Play is online _O_ .

2 weken minimaal gratis spelen en dan hopen dat het gratis blijft :).
Was het wat? Niet veel van meegekregen.

Zelf 99 herblore gehaald met die enlightment aura. Zomergoals zijn nu:

- Alles 80+
- 90 dungeoneering
- Dual chaotics.
- 99 magic.
- En dan nog wel iets, beetje questen ook :+
KLTZKvrijdag 13 juni 2014 @ 13:04
Die prijs van iron ore :o
Scuidwardvrijdag 13 juni 2014 @ 14:45
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 13:04 schreef KLTZK het volgende:
Die prijs van iron ore :o
Volgens mij kan je nu inderdaad sneller rijk worden van iron ores dan van yew logs _O-
PCSOdinsdag 17 juni 2014 @ 13:37
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juni 2014 17:56 schreef Scuidward het volgende:

Was het wat? Niet veel van meegekregen.

2 weekjes genoten :). Na de EOC update geen RS meer gespeeld. Best veel mensen online in F2p worlds. Helaas moeten we maar afwachten op Jagex besluit om F2p permanent te maken. We wachten rustig af :).
Stoepboerzondag 22 juni 2014 @ 09:01
Hmm toch maar weer eens proberen nu Legacy er aan komt.
GhpHvrijdag 27 juni 2014 @ 01:03
quote:
2s.gif Op maandag 12 mei 2014 23:16 schreef Bitterlemon het volgende:
Ook weer begonnen. Op naar 99 fletching. :P
Ik ben weer terug. Smijt me op actief. GhpH - Suu Kiinni

(Username kan veranderen maar dan geef ik dat door)

Killing glacors for boots :)
---> saving for virtus
Enixmaandag 30 juni 2014 @ 22:38
OSRS _O_

Ben begonnen met herblore (heb 56 herblore nodig voor Fairy tales part II). Haast onmogelijk zonder G.E. of overbetalen voor ranarrs. Op dit soort dingen na vind ik OSRS echt een stuk vermakelijker dan RS3..
Nixx-donderdag 10 juli 2014 @ 09:40
Bestaat dit spel nog? Ik ben er in 2002 mee gestopt :p
Bitterlemonzaterdag 19 juli 2014 @ 17:29
quote:
0s.gif Op donderdag 10 juli 2014 09:40 schreef Nixx- het volgende:
Bestaat dit spel nog? Ik ben er in 2002 mee gestopt :p
Het bestaat inderdaad nog, al is het inmiddels wel heel erg veranderd. Ik denk niet dat je het nog zou herkennen. :+
Bitterlemonzaterdag 19 juli 2014 @ 23:18
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juni 2014 17:56 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Halverwege al ondertussen?
Ik heb een tijdje niet gespeeld, nu wel weer. Fletching heb ik tot 94 getraind, ik vind het de prijs niet echt waard op dit moment. Ik ben nu bezig met het bereiken van op z'n minst level 80 in elke skill, dat gaat in ieder geval nog wel even duren.
Scuidwardzondag 20 juli 2014 @ 15:43
quote:
2s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 23:18 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Ik heb een tijdje niet gespeeld, nu wel weer. Fletching heb ik tot 94 getraind, ik vind het de prijs niet echt waard op dit moment. Ik ben nu bezig met het bereiken van op z'n minst level 80 in elke skill, dat gaat in ieder geval nog wel even duren.
Is inderdaad wel zo'n skill waar je verder geen reet aan hebt :+ alles 80+ is wel nice, ben er ook bijna.

Laatste tijd meer dungeoneering gedaan, denk mijn volgende 99. En 2400+ gehaald.
GhpHmaandag 21 juli 2014 @ 02:35
quote:
0s.gif Op donderdag 10 juli 2014 09:40 schreef Nixx- het volgende:
Bestaat dit spel nog? Ik ben er in 2002 mee gestopt :p
Had je ook van die partyhats en zo? Die zijn nu meer waard.
ToTmaandag 21 juli 2014 @ 12:26
Is er inmiddels al weer een nieuwe skill uit na diviniation? :P
Bitterlemonmaandag 21 juli 2014 @ 12:34
quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 15:43 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Is inderdaad wel zo'n skill waar je verder geen reet aan hebt :+ alles 80+ is wel nice, ben er ook bijna.

Laatste tijd meer dungeoneering gedaan, denk mijn volgende 99. En 2400+ gehaald.
Ook nice allemaal, dan ben je al goed op weg naar een max cape (als dat een doel van je is).
Bitterlemonmaandag 21 juli 2014 @ 12:35
quote:
2s.gif Op maandag 21 juli 2014 12:26 schreef ToT het volgende:
Is er inmiddels al weer een nieuwe skill uit na diviniation? :P
Nog niet, volgens mij komt Invention later dit jaar uit.
ToTmaandag 21 juli 2014 @ 12:38
quote:
2s.gif Op maandag 21 juli 2014 12:35 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Nog niet, volgens mij komt Invention later dit jaar uit.
Invention? Klinkt interessant! :)
Aan de andere kant; met diviniation vind je al van alles uit.
Bitterlemonmaandag 21 juli 2014 @ 12:41
quote:
2s.gif Op maandag 21 juli 2014 12:38 schreef ToT het volgende:

[..]

Invention? Klinkt interessant! :)
Aan de andere kant; met diviniation vind je al van alles uit.
Volgens mij bestaat het uit wapens aan elkaar vastmaken. :+
Als het goed is, heeft het iets met Divination te maken, een beetje als Mining en Smithing dus.
ToTmaandag 21 juli 2014 @ 12:43
quote:
2s.gif Op maandag 21 juli 2014 12:41 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Volgens mij bestaat het uit wapens aan elkaar vastmaken. :+
Als het goed is, heeft het iets met Divination te maken, een beetje als Mining en Smithing dus.
Wapens aan elkaar vastmaken? WTF? :')

Ja het zou idd iets met diviniation te maken hebben, werd toentertijd al gezegd. :)

Zijn er nog veel nieuwe quests en/of monsters bij gekomen?
Bitterlemonmaandag 21 juli 2014 @ 12:45
quote:
2s.gif Op maandag 21 juli 2014 12:43 schreef ToT het volgende:

[..]

Wapens aan elkaar vastmaken? WTF? :')

Ja het zou idd iets met diviniation te maken hebben, werd toentertijd al gezegd. :)

Zijn er nog veel nieuwe quests en/of monsters bij gekomen?
Volgens mij kun je er inderdaad wapens mee combineren. :+
Ik las ook iets over tools maken om makkelijker te kunnen trainen, ik gok dat ze daarmee bijvoorbeeld een hark bedoelen die 5% extra XP geeft bij Farming. Of zo.
Eerst maar eens zien. :P

Er zijn wel een paar nieuwe quests en monsters bij, maar niet bizar veel o.i.d.
Scuidwardmaandag 21 juli 2014 @ 16:12
quote:
14s.gif Op maandag 21 juli 2014 12:34 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Ook nice allemaal, dan ben je al goed op weg naar een max cape (als dat een doel van je is).
Over 2 jaar ongeveer denk ik ... hoop ik. Je houdt altijd van die skills die je maar niet ziet zitten. Met name na 2500 zal het aanpoten worden.

P.s. heb een friendschat gemaakt, gewoon 'scuidward'. Kan iedereen die wilt joinen.
quote:
2s.gif Op maandag 21 juli 2014 12:43 schreef ToT het volgende:
Zijn er nog veel nieuwe quests en/of monsters bij gekomen?
Nieuwe bandosquest is wel lachen. Binnenkort een nieuwe boss die t90 2h weapons dropt ook.

En legacy is nu uit :P
PSYCHEVvrijdag 25 juli 2014 @ 00:29
Twijfel om weer te beginnen, is het sinds de F2P wat drukker?
Bitterlemonvrijdag 25 juli 2014 @ 01:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 00:29 schreef PSYCHEV het volgende:
Twijfel om weer te beginnen, is het sinds de F2P wat drukker?
Bedoel je OSRS?
PSYCHEVvrijdag 25 juli 2014 @ 15:04
quote:
5s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 01:55 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Bedoel je OSRS?
jep
GhpHzondag 3 augustus 2014 @ 01:46
Araxxor kan gedaan worden met lv 65 gear en 80 crossbow. Damn jagex.
rubensantimaandag 11 augustus 2014 @ 23:51
Onlangs ook weer een beetje begonnen met spelen. De nieuwe quest vond ik wel erg simpel, niet grand master waardig. Hij duurde alleen lang.
Ik dacht trouwens dat je meteen de nieuwe elfenstad in kon, helaas duurt dat nog even. :'(
Azoriusdonderdag 21 augustus 2014 @ 15:20
quote:
0s.gif Op zondag 3 augustus 2014 01:46 schreef GhpH het volgende:
Araxxor kan gedaan worden met lv 65 gear en 80 crossbow. Damn jagex.
Ach ja, vroeger solo'de Woox16 Corp met Red Flowers. RS is weinig veranderd.
Enixdonderdag 21 augustus 2014 @ 21:31
Ben vanmiddag gehackt op OSRS :') iets van 10-12m verdwenen ofzo. Gelukkig heeft die persoon niet m'n fire cape/torso gedropt. Alsnog heb ik maar weer RS3 opgepakt (wat overigens best leuk blijkt te zijn). Ik ben alleen niet zo thuis met alle nieuwe mogelijkheden, dus als iemand wat algemene tips heeft zijn ze zeer welkom!!
Scuidwardmaandag 25 augustus 2014 @ 22:16
quote:
0s.gif Op donderdag 21 augustus 2014 21:31 schreef Enix het volgende:
Ben vanmiddag gehackt op OSRS :') iets van 10-12m verdwenen ofzo. Gelukkig heeft die persoon niet m'n fire cape/torso gedropt. Alsnog heb ik maar weer RS3 opgepakt (wat overigens best leuk blijkt te zijn). Ik ben alleen niet zo thuis met alle nieuwe mogelijkheden, dus als iemand wat algemene tips heeft zijn ze zeer welkom!!
Welke hoek zoek je die tips eigenlijk?

Meeste nieuwe mogelijkheden verwacht ik pas als Elf City uit is.
Enixmaandag 25 augustus 2014 @ 23:30
Beetje money maken, tips voor combat trainen. Eigenlijk zijn alle tips zeer welkom :)

En wat houdt Elf City precies in?

[ Bericht 11% gewijzigd door Enix op 26-08-2014 11:31:10 ]
hmmmmmmmwoensdag 27 augustus 2014 @ 13:23
quote:
0s.gif Op donderdag 10 juli 2014 09:40 schreef Nixx- het volgende:
Bestaat dit spel nog? Ik ben er in 2002 mee gestopt :p
Helaas wel het is echt een kutspel.
Scuidwardwoensdag 27 augustus 2014 @ 21:21
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 23:30 schreef Enix het volgende:
Beetje money maken, tips voor combat trainen. Eigenlijk zijn alle tips zeer welkom :)

En wat houdt Elf City precies in?
Voor geld staan hier veel handige tips: http://runescape.wikia.com/wiki/Money_making_guide

Combat doe ik gewoon overal en nergens, maar met slayer zou je wel uit de voeten moet kunnen.

Elf City gaat de nieuwe high level hub worden met fancy features.
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 13:23 schreef hmmmmmmm het volgende:

[..]

Helaas wel het is echt een kutspel.
Mhm :+
hmmmmmmmwoensdag 27 augustus 2014 @ 21:36
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 21:21 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Voor geld staan hier veel handige tips: http://runescape.wikia.com/wiki/Money_making_guide

Combat doe ik gewoon overal en nergens, maar met slayer zou je wel uit de voeten moet kunnen.

Elf City gaat de nieuwe high level hub worden met fancy features.

[..]

Mhm :+
Kan er niet veel anders van maken :P
GhpHwoensdag 3 september 2014 @ 00:33
99 herblore achieved :D.

Mod Stevew kwam net langs toen ik levelde in w2. Toen spawnde hij Carnival Dancers. _O_


Ik wil nu, omdat jagex de skill resets uitbrengt, mijn berserker* herstellen (heb hem 60 def gemaakt wegens EoC rage)

Nu heb ik hulp nodig van een echte pure deskundige. Rune is niet meer lv 40 maar lv 50 armor. Moet ik het dan maar met addy en elite black doen? Of doortrainen tot 50? Want die tiershift heeft het een en ander verneukt.

Ik kan 45 namelijk precies questgewijs halen. Als ik dan nog gewoon 5 levels moet bijtrainen moet ik opnieuw wat questen er in verwerken.


* berserker = 45 def (berserker helm)
5126163.jpg

^ typische zerker pure.

5003416.png

[ Bericht 4% gewijzigd door GhpH op 03-09-2014 10:31:14 ]
GhpHwoensdag 3 september 2014 @ 12:16
quote:
2s.gif Op woensdag 8 januari 2014 20:06 schreef Bitterlemon het volgende:

FOK!ers die Runescape spelen

Actief:
• Scuidward - Scuidward
• Azorius - Etoy
• rubensanti - rubensanti

Non-actief:
[spoiler]
• Aambei1 - xobbix.NL & i pker r3x i
• Wuuht - korok pk
• Koekii - Miss Jen
• Kwork - qwerth2
• Smight - thgims & joen100
• T3l3tubbie - jeroen ajax3
• Porsche1 - FistNL
• Oceanview - Beachview
• Twizu - Tha Dunmer
• Flodder450 - Flodder450
• pasopikbijt - viefjepiefje
• Kai-Itza - Kai-ltza
• SharQueDo - Lithariel
• Dagoduck - Soyzki
• SuperKaasNacho - Maginneke
• DrukstickNL - Noble Duncan
• Bwuh - Bwuh

Mag ik ook in de OP? RSN: IkeaScape
rubensantiwoensdag 3 september 2014 @ 13:13
quote:
1s.gif Op woensdag 3 september 2014 12:16 schreef GhpH het volgende:

[..]

Mag ik ook in de OP? RSN: IkeaScape
Volgens mij heb ik jou laatst zien lopen in w10, moest lachen om je naam :P
GhpHwoensdag 3 september 2014 @ 17:51
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 13:13 schreef rubensanti het volgende:

[..]

Volgens mij heb ik jou laatst zien lopen in w10, moest lachen om je naam :P
Kan idd zijn. Ben meestal in worlds 123, 10, 119, en 19.
Bitterlemonzaterdag 6 september 2014 @ 22:54
quote:
1s.gif Op woensdag 3 september 2014 12:16 schreef GhpH het volgende:

[..]

Mag ik ook in de OP? RSN: IkeaScape
Volgens mij zag ik je een keer in Burthorpe. :P
Ik kan de OP niet meer aanpassen, ik maak wel even een TR.
GhpHzondag 7 september 2014 @ 00:00
quote:
2s.gif Op zaterdag 6 september 2014 22:54 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Volgens mij zag ik je een keer in Burthorpe. :P
Ik kan de OP niet meer aanpassen, ik maak wel even een TR.
Okay. Normaal ben ik alleen in burth voor daily challenge en raffle :o
Bitterlemonzondag 7 september 2014 @ 01:35
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 00:00 schreef GhpH het volgende:

[..]

Okay. Normaal ben ik alleen in burth voor daily challenge en raffle :o
Oh, misschien bij frosts dan?
GhpHzondag 7 september 2014 @ 02:16
quote:
2s.gif Op zondag 7 september 2014 01:35 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Oh, misschien bij frosts dan?
Dat kan ook. Wat is je RSN?
Azoriusdonderdag 18 september 2014 @ 12:06
Ik heb mijn naam een tijdje terug veranderd! Ben niet langer Etoy maar 'Give Me Love' (zag hem staan tussen de namen die door Jagex gereleased waren).

Ben best wel actief de laatste tijd. Twee weken terug drie nieuwe 99's gehaald; teller staat op 9 nu :D.
rubensantidonderdag 18 september 2014 @ 18:50
Goed bezig!

Er komt een dubbel xp weekend aan!
Azoriusdonderdag 18 september 2014 @ 20:45
quote:
0s.gif Op donderdag 18 september 2014 18:50 schreef rubensanti het volgende:
Goed bezig!

Er komt een dubbel xp weekend aan!
Ja klopt. Ik heb eigenlijk niet echt inkopen gedaan... denk dat ik Summoning/Agility/Thieving een beetje ga trainen. Misschien wat Runecrafting :P. Wat ga jij doen?

Gisteren trouwens Warpriest gewonnen! De enige prijs die ik wel graag wilde winnen; beetje armour om naast m'n Nex gear te gebruiken.
rubensantivrijdag 19 september 2014 @ 16:38
Ik ga voor 96 summoning denk ik. Daarnaast ga ik agility of divination trainen.
Scuidwarddinsdag 23 september 2014 @ 13:18
Elfcity is ook erg mooi geworden. Allemaal leuke features zoals portals die je kan instellen etc.
Gutanothdinsdag 23 september 2014 @ 13:37
Runescape is volgens mij veel te veel veranderd :( Vond het al veel te veel veranderd en twijfelde om te stoppen. Toen ik gehacked ben en mijn 4 bill kwijtraakte (+ nog zo'n 3 bill aan bankstuff) ben ik er helemaal mee gekapt
Scuidwarddinsdag 23 september 2014 @ 13:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 13:37 schreef Gutanoth het volgende:
Runescape is volgens mij veel te veel veranderd :( Vond het al veel te veel veranderd en twijfelde om te stoppen. Toen ik gehacked ben en mijn 4 bill kwijtraakte (+ nog zo'n 3 bill aan bankstuff) ben ik er helemaal mee gekapt
Had je 1 stack van 4B gp? Wel zuur ja.

Vind het zelf positief veranderd, veel meer variatie. Maar het lijkt ook niet meer op het oude.
Gutanothdinsdag 23 september 2014 @ 14:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 13:59 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Had je 1 stack van 4B gp? Wel zuur ja.

Vind het zelf positief veranderd, veel meer variatie. Maar het lijkt ook niet meer op het oude.
Oh nee, ik bedoelde eigenlijk 400M en 300M, zat een 0-etje abuis. Nu lijkt het vergeleken met die 7B die ik zei niet zo veel haha, maar alsnog flink kut :P
Scuidwarddinsdag 23 september 2014 @ 15:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 14:56 schreef Gutanoth het volgende:

[..]

Oh nee, ik bedoelde eigenlijk 400M en 300M, zat een 0-etje abuis. Nu lijkt het vergeleken met die 7B die ik zei niet zo veel haha, maar alsnog flink kut :P
Ja, daar zou ik wel 2 maanden non-stop voor moeten werken :+

Wanneer heb je het voor het laatst geprobeerd?
Gutanothdinsdag 23 september 2014 @ 15:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 15:16 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ja, daar zou ik wel 2 maanden non-stop voor moeten werken :+

Wanneer heb je het voor het laatst geprobeerd?
Hmm goeie vraag, nog voor dat nieuwe combat gebeuren :o
Ypmahazondag 28 september 2014 @ 16:28
die interface is voor mij nog wel even wennen
Azoriusmaandag 29 september 2014 @ 00:34
10h6rza.jpg
Ik heb mijn oude naam na anderhalf jaar gelukkig weer terug. Vanaf nu heet ik weer gewoon Azorius.
Stoepboermaandag 29 september 2014 @ 09:07
Hmm, ik vind het niet meer zo leuk atm. Maar voeg me maar toe; Acis
Mr_Brownzvrijdag 3 oktober 2014 @ 10:47
Ik ben ongeveer een maandje geleden ook weer begonnen, vrij veel actief nu weer.
IGN: Specialflame

Moet nog wel wennen, niet veel aan het bossen ofzo (nog)
Dagoduckzaterdag 11 oktober 2014 @ 01:15
Woohooo 82 fishing *O*
Azoriusmaandag 13 oktober 2014 @ 02:06
quote:
6s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 01:15 schreef Dagoduck het volgende:
Woohooo 82 fishing *O*
Lekker :). Ga je voor 99 Fishing?
Dagoduckmaandag 13 oktober 2014 @ 09:35
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 02:06 schreef Azorius het volgende:
[..]
Lekker :). Ga je voor 99 Fishing?
Ja, zit nu op 84.
GhpHmaandag 13 oktober 2014 @ 23:58
Heb nu mn berserker: PutinScape
Azoriusdonderdag 16 oktober 2014 @ 02:13
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 23:58 schreef GhpH het volgende:
Heb nu mn berserker: PutinScape
Op EoC of op '07?

Speel nu naast mijn main ook op een '07 account waar ik waarschijnlijk een zerker van maak. Denk dat er op EoC wel een legacy rune pure van te maken is :).
GhpHdonderdag 16 oktober 2014 @ 11:06
quote:
11s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 02:13 schreef Azorius het volgende:

[..]

Op EoC of op '07?

Speel nu naast mijn main ook op een '07 account waar ik waarschijnlijk een zerker van maak. Denk dat er op EoC wel een legacy rune pure van te maken is :).
EoC. Ik had hem al berserker. Maar had hem 60 def getraind met eoc. Nu met def reset en weer wat questen gedaan. Ben weer 45 :D
Azoriusdonderdag 16 oktober 2014 @ 11:52
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 11:06 schreef GhpH het volgende:

[..]

EoC. Ik had hem al berserker. Maar had hem 60 def getraind met eoc. Nu met def reset en weer wat questen gedaan. Ben weer 45 :D
Ah chill :D. Ga je er ook veel mee pk'en? Ik heb mijn noob gisteren gereset en ben nu aan het questen. Gisteren o.a. Dragon Slayer gedaan, maar door een bug heb ik geen xp rewards gekregen (dus geen 18.5k def xp). Beetje apart, maar het komt me eigenlijk wel goed uit.
GhpHdonderdag 16 oktober 2014 @ 16:39
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 11:52 schreef Azorius het volgende:

[..]

Ah chill :D. Ga je er ook veel mee pk'en? Ik heb mijn noob gisteren gereset en ben nu aan het questen. Gisteren o.a. Dragon Slayer gedaan, maar door een bug heb ik geen xp rewards gekregen (dus geen 18.5k def xp). Beetje apart, maar het komt me eigenlijk wel goed uit.
Ik deed een noob typekillen (ik provoceerde hem waardoor hij lange teksten ging typen) en hij raget nu al 3 dagen lang in mijn PM om zijn stuff terug te krijgen :D
Ypmahadinsdag 21 oktober 2014 @ 14:00
ik ben net weer begonnen met spelen na een pauze van 5 jaar. Nu snap ik echt geen fuck meer van die interface, maar het schijnt dat je ook weer naar de oldschool interface kan. Hoe moet dit?
en is er niet een fok rs chat oid?
Scuidwarddinsdag 21 oktober 2014 @ 16:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 14:00 schreef Ypmaha het volgende:
ik ben net weer begonnen met spelen na een pauze van 5 jaar. Nu snap ik echt geen fuck meer van die interface, maar het schijnt dat je ook weer naar de oldschool interface kan. Hoe moet dit?
en is er niet een fok rs chat oid?
Escape -> Game settings -> Legacy mode toggelen.
Roburttdinsdag 21 oktober 2014 @ 17:53
Laat ik eens kijken of ik nog in kan loggen na een jaar of 4
Roburttdinsdag 21 oktober 2014 @ 18:50
Meh
Enixdinsdag 21 oktober 2014 @ 22:06
Niemand met een iron man acc op 07?
Ypmahawoensdag 22 oktober 2014 @ 18:58
is er niet een leuke fok chat in rs?
Stoepboerdonderdag 23 oktober 2014 @ 14:37
Die H'ween event :') ;(
Azoriusdonderdag 23 oktober 2014 @ 14:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 22:06 schreef Enix het volgende:
Niemand met een iron man acc op 07?
Nee, wel een Hardcore Ironman op RS3.
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:37 schreef WIJZIJNAJAX het volgende:
Die H'ween event :') ;(
Nog niet gedaan... geen succes?
Stoepboerdonderdag 23 oktober 2014 @ 15:03
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:39 schreef Azorius het volgende:

[..]

Nee, wel een Hardcore Ironman op RS3.

[..]

Nog niet gedaan... geen succes?
Ik vind 'm zelf te kort, na 5 minuten had ik het wel gezien als ik eerlijk ben. Maar dat zal wel aan mij liggen want als ik zo op 't forum kijk vinden veel mensen 'm wel (heel) leuk. :'(
Scuidwarddonderdag 23 oktober 2014 @ 15:07
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 15:03 schreef WIJZIJNAJAX het volgende:

[..]

Ik vind 'm zelf te kort, na 5 minuten had ik het wel gezien als ik eerlijk ben. Maar dat zal wel aan mij liggen want als ik zo op 't forum kijk vinden veel mensen 'm wel (heel) leuk. :'(
Ja, omdat je 5 large lamps per dag kan claimen :+
GhpHzondag 26 oktober 2014 @ 00:02
RS_Aggron_armor.png

Iets dat mij heel erg opviel...
Ypmahazondag 26 oktober 2014 @ 09:34
Wat is voor iemand die na 5 jaar weer is gaan spelen een goeie manier om geld te verdienen? Runecrafting 99 maken verdient wel goed toch?
Enixmaandag 27 oktober 2014 @ 22:55
quote:
0s.gif Op zondag 26 oktober 2014 09:34 schreef Ypmaha het volgende:
Wat is voor iemand die na 5 jaar weer is gaan spelen een goeie manier om geld te verdienen? Runecrafting 99 maken verdient wel goed toch?
Double nats maakt wel goed geld, denk ik. Ondanks ik amper RS3 speel, kun je vgm het best PVM'en als je geld wil maken.
Ypmahadinsdag 28 oktober 2014 @ 11:15
quote:
1s.gif Op maandag 27 oktober 2014 22:55 schreef Enix het volgende:

[..]

Double nats maakt wel goed geld, denk ik. Ondanks ik amper RS3 speel, kun je vgm het best PVM'en als je geld wil maken.
wat is dat? :@

En ben nog maar 74 runecrafting
Enixdinsdag 28 oktober 2014 @ 22:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 oktober 2014 11:15 schreef Ypmaha het volgende:

[..]

wat is dat? :@

En ben nog maar 74 runecrafting
Player vs. Monster. Godwars, barrows of Corporal Beast bijvoorbeeld.
#ANONIEMwoensdag 29 oktober 2014 @ 13:51
Ben paar dagen geleden maar begonnen met een hardcore ironman account
Wie nog meer hier?
Ypmahawoensdag 29 oktober 2014 @ 14:34
wat is een ironman account?
#ANONIEMwoensdag 29 oktober 2014 @ 14:42
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 14:34 schreef Ypmaha het volgende:
wat is een ironman account?
Is een nieuwe modus waar je volgens een hele set regels moet spelen. Het draait er eigenlijk om dat je alles zelf moet doen en niet mag traden met spelers of bij de GE. De hardcore variant is een stapje extra en betekent dat je bij doodgaan je account klaar is.
Azoriusdonderdag 30 oktober 2014 @ 18:26
Wat zijn jullie plannen voor het aankomende bonus-xp weekend :)?
5l3wgx.jpg
Ik heb even gerekend met de charms die ik momenteel heb en ik kan mijn Summoning naar 93 trainen. Daarna waarschijnlijk door naar Agility en eventueel wat Runecrafting/Farming/Divination (want die zijn wat laag).
Scuidwardvrijdag 31 oktober 2014 @ 00:16
Heb 28k green dhides gebanked. Dus hopelijk 99 crafting. Als ik tijd over heb ga ik dungeoneering doen.
Als je divination gaat trainen ben je wel even bezig, is echt onzettend traag. Ben gelukkig al 80.

Als ik deze week tijd had gehad / gemaakt om te spelen had ik 500k agility xp kunnen hebben ... maar helaas.

99 str geen optie?
Bitterlemonvrijdag 31 oktober 2014 @ 01:13
quote:
5s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 18:26 schreef Azorius het volgende:
Wat zijn jullie plannen voor het aankomende bonus-xp weekend :)?
[ afbeelding ]
Ik heb even gerekend met de charms die ik momenteel heb en ik kan mijn Summoning naar 93 trainen. Daarna waarschijnlijk door naar Agility en eventueel wat Runecrafting/Farming/Divination (want die zijn wat laag).
75 Crafting en Summoning voor mij, zodat ik binnenkort toegang kan krijgen tot Prifddinas.

En misschien inderdaad nog even 99 Strength halen? :P
Azoriusvrijdag 31 oktober 2014 @ 01:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 00:16 schreef Scuidward het volgende:
99 str geen optie?
quote:
2s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 01:13 schreef Bitterlemon het volgende:
En misschien inderdaad nog even 99 Strength halen? :P
Nah, da's zonde. Haal ik wel tijdens het Slayen. Of ik afk een paar uur bij de Hellhounds met een bonecrusher + demon horn necklace.
Smoofievrijdag 31 oktober 2014 @ 01:18
Dat dit spel(letje) nog bestaat.
Scuidwardvrijdag 31 oktober 2014 @ 01:29
quote:
7s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 01:18 schreef Smoofie het volgende:
Dat dit spel(letje) nog bestaat.
We zijn wel aan het vergrijzen.
Bitterlemonvrijdag 31 oktober 2014 @ 01:33
quote:
7s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 01:18 schreef Smoofie het volgende:
Dat dit spel(letje) nog bestaat.
Het groeit zelfs weer.
Azoriusvrijdag 31 oktober 2014 @ 14:28
quote:
14s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 01:33 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Het groeit zelfs weer.
Echt? Ik dacht dat het een beetje een aflopende zaak werd.
#ANONIEMvrijdag 31 oktober 2014 @ 14:30
quote:
5s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 18:26 schreef Azorius het volgende:
Wat zijn jullie plannen voor het aankomende bonus-xp weekend :)?
[ afbeelding ]
Ik heb even gerekend met de charms die ik momenteel heb en ik kan mijn Summoning naar 93 trainen. Daarna waarschijnlijk door naar Agility en eventueel wat Runecrafting/Farming/Divination (want die zijn wat laag).
Niks. Weet niet of F2P ook meedoet? Log af en toe in op m'n ironman account. :P
Azoriusvrijdag 31 oktober 2014 @ 14:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 14:30 schreef JanCees het volgende:

[..]

Niks. Weet niet of F2P ook meedoet? Log af en toe in op m'n ironman account. :P
F2P krijgt een 1.2x multiplier. Hardcore of gewoon :o?
#ANONIEMvrijdag 31 oktober 2014 @ 14:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 14:32 schreef Azorius het volgende:

[..]

F2P krijgt een 1.2x multiplier. Hardcore of gewoon :o?
Hardcore ja, 313 total nu zo uit het hoofd.
Azoriusvrijdag 31 oktober 2014 @ 14:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 14:32 schreef JanCees het volgende:

[..]

Hardcore ja, 313 total nu zo uit het hoofd.
Nice :D. Heb zelf ook een een Hardcore, maar ik ben nu best druk met mijn main. Wat zijn je goals op dat account?
#ANONIEMvrijdag 31 oktober 2014 @ 14:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 14:34 schreef Azorius het volgende:

[..]

Nice :D. Heb zelf ook een een Hardcore, maar ik ben nu best druk met mijn main. Wat zijn je goals op dat account?
Maar één concreet doel en dat is niet doodgaan _O-. maar nee voorlopig gewoon alles trainen.
rubensantimaandag 3 november 2014 @ 19:16
Hoe is jullie xp weekend verlopen? Die van mij echt dramatisch :') Kon zaterdag en zondag niet spelen vanwege werk en voetbal. Toen ik zondagavond naar mijn kamer was afgereisd, bleek het internet eruit te liggen. Uiteindelijk nog twee uur dubbel xp kunnen meepakken toen het gefixt was en alleen 88 summoning gehaald.
Gutanothdonderdag 6 november 2014 @ 15:14
Ik twijfel zo verschrikkelijk of ik het weer moet gaan spelen :( Heb het gespeeld van 2002 tot 2008 ofzo en toen van 2011 tot 2013
Scuidwarddonderdag 6 november 2014 @ 19:54
quote:
0s.gif Op maandag 3 november 2014 19:16 schreef rubensanti het volgende:
Hoe is jullie xp weekend verlopen? Die van mij echt dramatisch :') Kon zaterdag en zondag niet spelen vanwege werk en voetbal. Toen ik zondagavond naar mijn kamer was afgereisd, bleek het internet eruit te liggen. Uiteindelijk nog twee uur dubbel xp kunnen meepakken toen het gefixt was en alleen 88 summoning gehaald.
Damn, dat is wel zuur. Je had hoger ingezet?

Zelf viel het ook wel mee. Zaterdag eind van de middag en avond 99 crafting weggewerkt. Zondag wat studie gedaan en zo rond 18:00 weer verder gegaan en een mining en smithing level gehaald, en die avond een paar dungeons gedaan. Nu ben ik bezig met dungeoneering (wil 113) en thieving (91+). Mining is ook bijna 99, zal nog een paar dagen duren. Waren wel een hoop mensen met extreme xp's. Zag een overzicht, 174m summ xp, 21m slay xp :D
quote:
0s.gif Op donderdag 6 november 2014 15:14 schreef Gutanoth het volgende:
Ik twijfel zo verschrikkelijk of ik het weer moet gaan spelen :( Heb het gespeeld van 2002 tot 2008 ofzo en toen van 2011 tot 2013
Je moet natuurlijk niks. Zelf vind ik het een prima spel, maar misschien mis je toch iets?
Gutanothdonderdag 6 november 2014 @ 20:03
quote:
0s.gif Op donderdag 6 november 2014 19:54 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Damn, dat is wel zuur. Je had hoger ingezet?

Zelf viel het ook wel mee. Zaterdag eind van de middag en avond 99 crafting weggewerkt. Zondag wat studie gedaan en zo rond 18:00 weer verder gegaan en een mining en smithing level gehaald, en die avond een paar dungeons gedaan. Nu ben ik bezig met dungeoneering (wil 113) en thieving (91+). Mining is ook bijna 99, zal nog een paar dagen duren. Waren wel een hoop mensen met extreme xp's. Zag een overzicht, 174m summ xp, 21m slay xp :D

[..]

Je moet natuurlijk niks. Zelf vind ik het een prima spel, maar misschien mis je toch iets?
Nja het rotte is dat ik toen natuurlijk een hele zwik aan kennissen/vrienden had waarmee ik het speelde. Die spelen geen van allen meer :P
Scuidwarddonderdag 6 november 2014 @ 20:16
quote:
0s.gif Op donderdag 6 november 2014 20:03 schreef Gutanoth het volgende:

[..]

Nja het rotte is dat ik toen natuurlijk een hele zwik aan kennissen/vrienden had waarmee ik het speelde. Die spelen geen van allen meer :P
Dan is het misschien wat minder ja ... je zou altijd bij een clan kunnen gaan. Zit zelf al 2 jaar bij dezelfde, ook wat Nederlanders (Scorpion Skillers). Reddit heeft ook twee grote clans, friendschats, noem het allemaal maar op. Maar minder persoonlijk is het wel.
rubensantidonderdag 6 november 2014 @ 21:23
quote:
0s.gif Op donderdag 6 november 2014 19:54 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Damn, dat is wel zuur. Je had hoger ingezet?
Ja, ik had 96 in gedachten.Maar ben met 88 ook blij, kan nu tenminste een unicorn gebruiken. 96 komt ooit nog wel.
Scuidwardvrijdag 7 november 2014 @ 00:01
quote:
1s.gif Op donderdag 6 november 2014 21:23 schreef rubensanti het volgende:

[..]

Ja, ik had 96 in gedachten.Maar ben met 88 ook blij, kan nu tenminste een unicorn gebruiken. 96 komt ooit nog wel.
Gebruik hem zelf niet zoveel omdat ik ook soulsplit heb, maar hij is wel erg handig ja.
Stoepboervrijdag 7 november 2014 @ 00:43
Gisteren mezelf maar weer eens member gemaakt :P
Scuidwardvrijdag 7 november 2014 @ 18:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 november 2014 00:43 schreef WIJZIJNAJAX het volgende:
Gisteren mezelf maar weer eens member gemaakt :P
Mooi op tijd ^O^

Plannen?
Stoepboerzaterdag 8 november 2014 @ 09:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 november 2014 18:02 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Mooi op tijd ^O^

Plannen?
Ha :D

Nee niet veel, ik moet nog wat geld verdienen want ik heb echt te veel aan bonds gekocht voor runecoins. :P
Stoepboerzondag 9 november 2014 @ 00:31
Iemand een keertje iets samen doen? Add me dan maar :p ; Paus
Thrilledzondag 9 november 2014 @ 09:36
Aloha, korte vraag: zijn de oude accounts overgezet of moet je opnieuw beginnen? Heb het een tijdje gespeeld en vond t altijd wel een leuk tijdverdrijf.

Zijn er verder nog grote wijzigingen? (Los van de dingen uit de OP)
Enixzondag 9 november 2014 @ 20:53
quote:
0s.gif Op zondag 9 november 2014 09:36 schreef Thrilled het volgende:
Aloha, korte vraag: zijn de oude accounts overgezet of moet je opnieuw beginnen? Heb het een tijdje gespeeld en vond t altijd wel een leuk tijdverdrijf.

Zijn er verder nog grote wijzigingen? (Los van de dingen uit de OP)
Als je het over Oldschool Runescape hebt: ja, je moet opnieuw beginnen. En bedoel je 'grote wijzigingen' op gebied van RS3? En vanaf welk jaargetal? Persoonlijk ben ik niet zo fan van RS3, maar de grootste verandering van de afgelopen maanden is volgens mij Elf City geweest.
Enixzondag 9 november 2014 @ 20:54
-dubbel-
Thrilledzondag 9 november 2014 @ 22:06
quote:
1s.gif Op zondag 9 november 2014 20:53 schreef Enix het volgende:

[..]

Als je het over Oldschool Runescape hebt: ja, je moet opnieuw beginnen. En bedoel je 'grote wijzigingen' op gebied van RS3? En vanaf welk jaargetal? Persoonlijk ben ik niet zo fan van RS3, maar de grootste verandering van de afgelopen maanden is volgens mij Elf City geweest.
Nja ik heb hem maar gedownload en een account aangemaakt. Ben er inmiddels achter dat het 'gewoon' een remake is van het oude runescape maar dan mooier/nieuwer. Ben er wel over te spreken, krijg toch een beetje het oude gevoel terug met de voordelen van deze tijd zeg maar.

Ik doelde op inhoudelijke / gameplay wijzigingen ten opzichte van vroeger, en had gehoopt dat ik mijn oude character (inderdaad van old runescape) nog kon gebruiken hierbij..
Enixmaandag 10 november 2014 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zondag 9 november 2014 22:06 schreef Thrilled het volgende:

[..]

Nja ik heb hem maar gedownload en een account aangemaakt. Ben er inmiddels achter dat het 'gewoon' een remake is van het oude runescape maar dan mooier/nieuwer. Ben er wel over te spreken, krijg toch een beetje het oude gevoel terug met de voordelen van deze tijd zeg maar.

Ik doelde op inhoudelijke / gameplay wijzigingen ten opzichte van vroeger, en had gehoopt dat ik mijn oude character (inderdaad van old runescape) nog kon gebruiken hierbij..
Er zijn wel een aantal leuke toevoegingen ten opzichte van 2007. Zo heb je bijvoorbeeld Nightmare Zone, Rooftop agility en Motherlode mining. Daarnaast komen er twee grote updates aan: Zeah (nieuw continent) en Achievement diaries. Als je nog vragen hebt of behoefte hebt aan contact, kun je me ook toevoegen (Iron Suppose). Ik heb mn private chat op 'on' staan en ben redelijk vaak online, haha.

Tot slot kan ik je nog wel aanraden om RSBuddy te downloaden. Dat is een programmatje die je xp bijhoudt en nog wat andere handigheden heeft.
Thrilledmaandag 10 november 2014 @ 22:02
quote:
1s.gif Op maandag 10 november 2014 21:40 schreef Enix het volgende:

[..]

Er zijn wel een aantal leuke toevoegingen ten opzichte van 2007. Zo heb je bijvoorbeeld Nightmare Zone, Rooftop agility en Motherlode mining. Daarnaast komen er twee grote updates aan: Zeah (nieuw continent) en Achievement diaries. Als je nog vragen hebt of behoefte hebt aan contact, kun je me ook toevoegen (Iron Suppose). Ik heb mn private chat op 'on' staan en ben redelijk vaak online, haha.

Tot slot kan ik je nog wel aanraden om RSBuddy te downloaden. Dat is een programmatje die je xp bijhoudt en nog wat andere handigheden heeft.
Toegevoegd, ik heet Carpeaux ;)

Tevens valt het mij op dat er geen anti-bot middelen meer zijn? Kan me herinneren dat er af en toe een wizard bij je langs kwam of wat anders om je een spelletje te laten spelen tegen het botten.. Is de beveiliging verbeterd of vonden ze het dweilen met de kraan open?
rubensantimaandag 10 november 2014 @ 22:15
quote:
0s.gif Op maandag 10 november 2014 22:02 schreef Thrilled het volgende:

[..]

Toegevoegd, ik heet Carpeaux ;)

Tevens valt het mij op dat er geen anti-bot middelen meer zijn? Kan me herinneren dat er af en toe een wizard bij je langs kwam of wat anders om je een spelletje te laten spelen tegen het botten.. Is de beveiliging verbeterd of vonden ze het dweilen met de kraan open?
Die zijn al een tijd geleden uit het spel gehaald. De bots waren zo geavanceerd dat ze de puzzels met het grootste gemak konden oplossen. Jagex heeft toen botwatch gemaak. Daarmee kunnen ze bots in het spel detecteren ofzo iets.
Thrilleddinsdag 11 november 2014 @ 19:59
Jongens, ik ben gestart met een nieuwe char en wilde hem pure mage houden.. Nu krijg ik vanuit de tutorial steeds het verzoek om de eerste quest af te maken, maar daarbij moet ik blijkbaar vechten met een zwaard :') ik zie nergens hoe ik een quest moet cancellen o.i.d.

tevens meen ik mij te herinneren dat je exp kon blokken? Ik krijg nu experience op defense en krijg steeds level ups terwijl ik dat niet wil.. Is dat nog een optie?
#ANONIEMdinsdag 11 november 2014 @ 20:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 november 2014 19:59 schreef Thrilled het volgende:
Jongens, ik ben gestart met een nieuwe char en wilde hem pure mage houden.. Nu krijg ik vanuit de tutorial steeds het verzoek om de eerste quest af te maken, maar daarbij moet ik blijkbaar vechten met een zwaard :') ik zie nergens hoe ik een quest moet cancellen o.i.d.

tevens meen ik mij te herinneren dat je exp kon blokken? Ik krijg nu experience op defense en krijg steeds level ups terwijl ik dat niet wil.. Is dat nog een optie?
Tutorial kan je gewoon skippen bij ESC > Skip tutorial.

Bij combat settings kan je instellen om alleen magic exp te krijgen
Thrilleddinsdag 11 november 2014 @ 20:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 november 2014 20:06 schreef JanCees het volgende:

[..]

Bij combat settings kan je instellen om alleen magic exp te krijgen
Ook in de nieuwe runescape? Zit me rot te zoeken..
#ANONIEMdinsdag 11 november 2014 @ 20:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 november 2014 20:29 schreef Thrilled het volgende:

[..]

Ook in de nieuwe runescape? Zit me rot te zoeken..
Combat_settings_interface.png

rechts dus. verder gebruik ik zelf revolution

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 11-11-2014 20:31:18 ]
Scuidwarddinsdag 11 november 2014 @ 21:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 november 2014 20:30 schreef JanCees het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

rechts dus. verder gebruik ik zelf revolution
Dit ja.

Is het icoon van de drie zilveren bollen (geen idee wat het voorstelt :+ )
Thrilleddinsdag 11 november 2014 @ 22:17
Daar zie ik alleen staan dat ik van melee mijn experience balanced wil verdelen, of alles naar alleen attack, defence of strenght.. Niet dat ik het uit kan zetten? Dit geldt voor elke spec....?
Scuidwarddinsdag 11 november 2014 @ 22:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 november 2014 22:17 schreef Thrilled het volgende:
Daar zie ik alleen staan dat ik van melee mijn experience balanced wil verdelen, of alles naar alleen attack, defence of strenght.. Niet dat ik het uit kan zetten? Dit geldt voor elke spec....?
Je wilt toch geen def xp meer als je magic gebruikt? Dan moet je onder magic van 'balanced' naar 'magic' gaan.

Melee uit zetten gaat natuurlijk niet onder melee, want stel dat je ooit een melee wapen hebt.

edit: Volgens mij is de 1e quest actief omdat je een path hebt gekozen. Kan je ook uitzetten in een tab (naast quests).
Thrilleddonderdag 13 november 2014 @ 23:11
Nice, ik heb mijn oude account weer terug na wat mailen en slijmen bij Jagex :')

Ik zie dat ik gehackt ben geweest, stond op een plek waar ik nog nooit ben geweest en heb allemaal items in mijn bank die ik niet ken.. Mn geld is wel weg ;(

Maar zijn de volgende items nog wat waard?

quote:
Dragon longsword
Dragon boots
Verac's flail
Verac's plateskirt
Verac's helm
Verac's brassard
Green d'hide chaps
Green d'hide body
Of is het gewoon zooi? :')

Ik kan in ieder geval weer verder met mn lvl 90 fletching :P
Scuidwarddonderdag 13 november 2014 @ 23:33
Niet veel meer dan 1.5m

De meeste barrows sets zijn een stuk lager dan eerst, misschien dat Dharoks nog het meest is.

In elk geval wel een leuk setje :P
Thrilleddonderdag 13 november 2014 @ 23:49
Hm ok :P

Zie dat de yew longbows uit het spel gehaald, even zoeken hoe ik nu mijn geld moet gaan verdienen :')
Scuidwardvrijdag 14 november 2014 @ 00:11
quote:
0s.gif Op donderdag 13 november 2014 23:49 schreef Thrilled het volgende:
Zie dat de yew longbows uit het spel gehaald, even zoeken hoe ik nu mijn geld moet gaan verdienen
Wut?

Mature grotworms zijn wel aardig, weet niet wat je cb stats zijn. Sowieso kan je met slayer wel aardig verdienen.

Herb run tussendoor.
rubensantivrijdag 14 november 2014 @ 01:30
quote:
0s.gif Op donderdag 13 november 2014 23:49 schreef Thrilled het volgende:
Hm ok :P

Zie dat de yew longbows uit het spel gehaald, even zoeken hoe ik nu mijn geld moet gaan verdienen :')
longbows zijn shieldbows geworden volgens mij.
Thrilledvrijdag 14 november 2014 @ 08:01
Ik zag de shieldbows wel staan ja, ik moet mij van het weekend weer even verdiepen in de materie, blijkbaar toch wel genoeg dingen veranderd :P

Ben overigens cb 91 ...

Frostarc.png

[ Bericht 11% gewijzigd door Thrilled op 14-11-2014 23:52:03 ]
Thrilledzondag 16 november 2014 @ 00:11
Argh, per ongeluk een dragon hatchet geequiped op mn toolbelt ;(
Enixzondag 16 november 2014 @ 20:46
:')

Je kunt ook een Wicked hood halen bij de Wizards tower in Draynor Village. Daarmee kun je dagelijks twee of drie keer naar het Nature altar teleporten. Daarnaast heeft het, geloof ik, iets over de 200 pure essence die je, net als bij een pouch, eruit kunt halen. Na 5 dagen heb je dus al >1000 nature runes (300-350k) door relatief weinig inspanning.

Zo zijn er nog meer daily tasks die je kunt voltooien. Battlestaffs in shops voor 7k kopen en op de G.E. voor 8k verkopen, daily challenges etc. Kijk eens op YouTube. Daar zal wel een guide staan over alle mogelijke daily tasks die geld opleveren.
Scuidwardvrijdag 28 november 2014 @ 20:19
1 december komt de festive aura weer terug, 50k bonus xp per dag. Verder is er altijd genoeg te doen.

Moet maar eens aan de 90+ gaan beginnen.
Inaithnirvrijdag 28 november 2014 @ 20:34
Paar dagen terug het spel weer eens opgepakt na een paar jaar afwezigheid. Maar een nieuw account gemaakt, Ironman style. Ik ben nooit zo van traden en groepswerk en zo, dus dit leek me wel wat. Of ik weer member wordt weet ik nog niet, zien we dan wel weer!
Scuidwardvrijdag 28 november 2014 @ 21:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 20:34 schreef Inaithnir het volgende:
Paar dagen terug het spel weer eens opgepakt na een paar jaar afwezigheid. Maar een nieuw account gemaakt, Ironman style. Ik ben nooit zo van traden en groepswerk en zo, dus dit leek me wel wat. Of ik weer member wordt weet ik nog niet, zien we dan wel weer!
Ook een leuke aanpak ja. Begin wel gevolgd hoe anderen het deden, was leuk om die paden te zien.
Inaithnirvrijdag 28 november 2014 @ 21:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 21:04 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ook een leuke aanpak ja. Begin wel gevolgd hoe anderen het deden, was leuk om die paden te zien.
Ik vind het wel grappig, hoewel je er de eerste zoveel levels natuurlijk weinig van merkt :')

Ben ooit in 2004 ofzo begonnen, lang lang geleden. Game is veel veranderd, niet altijd even goed vind ik. Destijds was lvl 99 heel wat, en iemand met 99 in alle skills, dat was er maar 1. Nu heeft iedereen honderden miljoenen in de bank en 90+ in alles (zo voelt het althans). Zóveel bonus xp wordt er rondgestrooid, vind ik wel jammer eigenlijk. Elk uurtje dat ik speelde van de week zag ik wel een aantal berichtjes "Persoon x has reach 99 in all skills!". Oldschool RS is nog wel wat, maar ja.

Afijn, ik ben een zeurende veteraan, vroeger was altijd alles beter enzo. Ik heb er nog wel plezier in, ondanks dat :D
Scuidwardzaterdag 29 november 2014 @ 16:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 21:13 schreef Inaithnir het volgende:
Elk uurtje dat ik speelde van de week zag ik wel een aantal berichtjes "Persoon x has reach 99 in all skills!".
Dat vind ik zelf ook wel demotiverend werken. Ik heb nu iets van 16 99's en uiteindelijk is het wel mijn doel, maar bepaalde skills zijn of traag of saai dus het kan nog wel een goed jaar duren voor ik zover ben. Gelukkig is er altijd wel genoeg te doen aan afwisseling. Dat vind ik wel een sterk punt, dat er veel quests en minigames zijn en items etc. die je graag wilt dat je zelf de variatie kan aanbrengen.

Ben zelf erg blij dat ik na jaren uitstellen eindelijk de 3 kiln capes heb gehaald, ben beter in combat dan ik dacht.
Inaithnirmaandag 1 december 2014 @ 16:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:16 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Dat vind ik zelf ook wel demotiverend werken. Ik heb nu iets van 16 99's en uiteindelijk is het wel mijn doel, maar bepaalde skills zijn of traag of saai dus het kan nog wel een goed jaar duren voor ik zover ben. Gelukkig is er altijd wel genoeg te doen aan afwisseling. Dat vind ik wel een sterk punt, dat er veel quests en minigames zijn en items etc. die je graag wilt dat je zelf de variatie kan aanbrengen.

Da's waar. Moet even kijken wat er de afgelopen jaren allemaal bijgekomen is!
quote:
Ben zelf erg blij dat ik na jaren uitstellen eindelijk de 3 kiln capes heb gehaald, ben beter in combat dan ik dacht.
Ik weet nog dat de originele Fight Caves uitkwamen, met big bad TzTok-Jad en de niet-te-evenaren Fire Cape :D. Ik dacht, dat kan ik nooit, level 702!? En al die waves ervoor? Als me dat ooit lukt (nooit serieus geprobeerd overigens, maybe someday)

Zit nu alleen te twijfelen of ik een maandje members moet kopen voor mn ouwe main of voor mn nieuwe ironman. Het meest interessante nieuwe spul is natuurlijk voor hogere levels, maar alles weer eens van voor af aan doen is ook wel leuk. Decisions...
Scuidwardzaterdag 20 december 2014 @ 16:20
quote:
0s.gif Op maandag 1 december 2014 16:41 schreef Inaithnir het volgende:
Zit nu alleen te twijfelen of ik een maandje members moet kopen voor mn ouwe main of voor mn nieuwe ironman.
Keuze gemaakt ondertussen?

Verder, even een reminder. Dit weekend is het dungeoneering weekend dus dubbele tokens! :9
Inaithnirzondag 21 december 2014 @ 11:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 december 2014 16:20 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Keuze gemaakt ondertussen?

Verder, even een reminder. Dit weekend is het dungeoneering weekend dus dubbele tokens! :9
Toch maar voor mn ironman gekozen, is wel leuk om al die quests weer eens te doen. Probleem is alleen goud, zonder de GE is dat nog best tricky. Heel veel Slayer doen :D

Oeh, jammer dat ik dit weekend niet zoveel speeltijd heb, dubbele tokens klinkt yummy!
Scuidwardmaandag 22 december 2014 @ 21:13
quote:
0s.gif Op zondag 21 december 2014 11:29 schreef Inaithnir het volgende:

[..]

Toch maar voor mn ironman gekozen, is wel leuk om al die quests weer eens te doen. Probleem is alleen goud, zonder de GE is dat nog best tricky. Heel veel Slayer doen :D

Oeh, jammer dat ik dit weekend niet zoveel speeltijd heb, dubbele tokens klinkt yummy!
Ironman vind ik inderdaad een van de beste updates van dit jaar. Zelf heb ik geen zin om mijn tijd over 2 accounts te verdelen maar ik had al wel een soort van droom gehad om dan extreem veel slayer te doen en zo een beetje dragon items te verzamelen etc. en eigenhandig 99 farming te krijgen enzo.

Maar ik gok dat ik in 2015 lekker bij het vertrouwde blijf. Dit weekend 2500 total gehaald en mijn favo titel geclaimd :7

6QUZSXp.png

Fotootje voor het nageslacht.
NickosNickoszaterdag 27 december 2014 @ 01:20
Nice account ;)

Speel op het moment alleen via de companion app, heerlijk aan te flippen, goed voor de beurs
Robbdiedinsdag 30 december 2014 @ 14:04
Oldschool :D. Vorige week aan begonnen, geweldige nostalgie. Ook gelijk maar member geworden gister want het begon weer te kriebelen. Op zich vind ik het ook leuk om weer vanaf 0 te beginnen op het gebied van skills. Qua gold kon ik het toch niet laten om wat gold van RS3 naar old school te swappen, dus heb een mooi startbedrag van 2 miljoen ofzo, niet overdreven dus. Meer mensen die dit nog actief doen?
Enixdinsdag 30 december 2014 @ 21:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 december 2014 14:04 schreef Robbdie het volgende:
Oldschool :D. Vorige week aan begonnen, geweldige nostalgie. Ook gelijk maar member geworden gister want het begon weer te kriebelen. Op zich vind ik het ook leuk om weer vanaf 0 te beginnen op het gebied van skills. Qua gold kon ik het toch niet laten om wat gold van RS3 naar old school te swappen, dus heb een mooi startbedrag van 2 miljoen ofzo, niet overdreven dus. Meer mensen die dit nog actief doen?
Yup. Ik geloof dat ik de enige ben die Oldschool speelt op dit forum, haha. Wel Ironman mode overigens. Nog vragen/tips nodig?
Robbdiedonderdag 1 januari 2015 @ 16:56
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 december 2014 21:44 schreef Enix het volgende:

[..]

Yup. Ik geloof dat ik de enige ben die Oldschool speelt op dit forum, haha. Wel Ironman mode overigens. Nog vragen/tips nodig?
Ah schaars dus. Ik weet eigenlijk alles nog wel uit de jaren van vroeger, soms alleen even op zybez oid zoeken en dan komt het wel weer naar boven. Bedankt!

Is Ironman mode wat? Lijkt me vreselijk niks te kunnen kopen en alles zelf te moeten maken en vinden.
Enixdonderdag 1 januari 2015 @ 18:25
Ik vind het persoonlijk heel veel vrijheid geven. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en geld speelt een bijrol. In principe begin je weer bij de basis, namelijk skills trainen/quests/items verzamelen. Daarnaast is het een grotere prestatie als je met een Ironman een quest als Recipe for Disaster te voltooien, doordat je alle items zelf heb verzameld en 70 cooking hebt behaald door je eigen fish te vangen. Zo zijn er nog tal van voorbeelden.
Enixvrijdag 2 januari 2015 @ 13:07
Even een kleine impressie van mijn account:

Stats
8757bc58c7.png

Quest points
8de5822d1d.png
(o.a. Monkey Madness, Lunar Diplomacy, Roving Elves en Royal Trouble)

Items
3482e3bc3f.png
(exclusief full rangers void, fighter torso, drie glory's, full graceful en nog wat seeds/andere herbs.
Scuidwardvrijdag 9 januari 2015 @ 14:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 januari 2015 13:07 schreef Enix het volgende:
Even een kleine impressie van mijn account:

Stats
[ afbeelding ]

Quest points
[ afbeelding ]
(o.a. Monkey Madness, Lunar Diplomacy, Roving Elves en Royal Trouble)

Items
[ afbeelding ]
(exclusief full rangers void, fighter torso, drie glory's, full graceful en nog wat seeds/andere herbs.
Best wel relaxe stats ^O^ en zo te zien hard gequest.

Heb je die air orbs zelf gemaakt? Veel bowstrings ook, fletching is de beste manier voor gp? Gaat natuurlijk allemaal weer op aan Miscelenia. Op RS3 zijn de ironman ook al hard aan het gaan, zitten al boven de 2000+ sommige en zag van de week dat iemand al een mainhand ascension had gemaakt zelf.

Kachel met mijn account aardig door. Mijn verwachting is dat ik zo ergens in juli nog 2 stats geen 99 heb.
Enixzaterdag 10 januari 2015 @ 11:54
Thanks. Air orbs idd zelf gemaakt. Buckets of sand en soda ashes gekocht, molten glass gemaakt en uiteindelijk orbs van geblazen. Ik dacht inderdaad net als jij dat fletching de beste manier van geld maken was. Echter ben ik er laatst achter gekomen dat air battlestaffs ook bizar veel geld maakt. Heb nu een cash stack van circa 7m. Over een aantal dagen wil ik nog wel een updatetje geven.

Jouw stats mogen er ook zeker wezen. Nooit gedacht om met OSRS te beginnen? Ik heb ook een Ironman account op RS3, maar heb het al zo lang niet gespeeld. Hierdoor heb ik totaal geen idee wat voor doelen ik voor mezelf kan stellen. Elf City lijkt me een mooi doel, maar de motivatie om quests als Underground Pass opnieuw te doen, ontbreekt momenteel.
Scuidwardzaterdag 10 januari 2015 @ 15:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 januari 2015 11:54 schreef Enix het volgende:
Nooit gedacht om met OSRS te beginnen?
Heb het een paar uur gespeeld, even toen het net nieuw was en een jaartje later toen de economie al werkte.

Beetje bowstrings gemaakt en wat kleine dingen getraind maar niet echt noemenswaardig, ook een beetje als ik divination trainde op RS3. Maar ik merk dat ik moeilijk mijn overzicht en tijd over 2 accounts kan verdelen dus vandaar dat ik altijd snel terug bij mijn main kom. Ook toen ironman uitkwam een account voor RS3 gemaakt wat ook wel grappig was maar dan kwam ik hetzelfde probleem tegen als bij mijn OSRS account en dat is tijd. En ook dat de dingen die je al een keer hebt gedaan zoals quests wel wat saai kunnen zijn.

Kan mij wel voorstellen dat het lastig is om doelen te stellen in RS3 omdat er zoveel te doen is. Misschien is ironman op OSRS ook wel wat leuker omdat de meeste de 1e maanden van hun account al als ironman speelden omdat ze geen idee hadden van de economie. Maar juist doordat er zoveel te doen is blijf ik ook makkelijker plakken bij mijn main :P
rubensantimaandag 12 januari 2015 @ 23:44
Tijd niet meer gespeeld, maar vandaag toch maar een 99 gehaald die ik al een tijd wou hebben. En 2300 total :D

2i1p0cz.jpg
Kriebelhoestwoensdag 14 januari 2015 @ 18:41
Ik ben uit verveling ook maar weer met mijn OSRS account begonnen (cmb 122). Er is zo'n nieuwe snakeboss die blijkbaar veel geld maakt?
Azerdionwoensdag 14 januari 2015 @ 19:20
Een keer in de zoveel tijd begin ik weer wat interesse te krijgen in RS. Alleen is het zo moeilijk om geld te verdienen in F2P. Tenminste, dat was altijd zo. Is het nu makkelijker geworden of hebben jullie tips om makkelijk geld te verdienen?

Ik had gezien dat je nu Bonds of zoiets kan kopen met GP en dat om kan zetten in membership. Dus het liefst verdien ik wat geld in F2P en dan even member worden, wie weet krijg ik de smaak dan weer te pakken en betaal ik dan wel met echt geld :)

Mijn voornaamste doel is mijn fletching op 99 hebben, dat wil ik al heel lang. Nou ja, de momenten dat ik weer wat interesse krijg in RS dan :P
Enixwoensdag 14 januari 2015 @ 20:10
quote:
0s.gif Op woensdag 14 januari 2015 18:41 schreef Kriebelhoest het volgende:
Ik ben uit verveling ook maar weer met mijn OSRS account begonnen (cmb 122). Er is zo'n nieuwe snakeboss die blijkbaar veel geld maakt?
Zeker nu het net uitgekomen is zijn de drops enorm overpriced. Over een aantal weken zullen de items hun oorspronkelijke prijs wel bereiken. Het is geen makkelijke boss iig, maar als je goed bent met prayer switching en een goed ranged level hebt, is het zeker lucratief. Persoonlijk zou ik eerder voor DKS of GWD kiezen.
Scuidwardwoensdag 14 januari 2015 @ 21:05
quote:
0s.gif Op woensdag 14 januari 2015 19:20 schreef Azerdion het volgende:
Een keer in de zoveel tijd begin ik weer wat interesse te krijgen in RS. Alleen is het zo moeilijk om geld te verdienen in F2P. Tenminste, dat was altijd zo. Is het nu makkelijker geworden of hebben jullie tips om makkelijk geld te verdienen?
Het is wel zo dat het langzamer gaat dan als P2P, maar er zijn er wel een paar.

Iron is aardig wat waard: http://runescape.wikia.co(...)uide/Mining_iron_ore
Cow hide ook: http://runescape.wikia.co(...)uide/Tanning_cowhide
Net als ashes: http://runescape.wikia.co(...)ide/Collecting_ashes
quote:
0s.gif Op maandag 12 januari 2015 23:44 schreef rubensanti het volgende:
Tijd niet meer gespeeld, maar vandaag toch maar een 99 gehaald die ik al een tijd wou hebben. En 2300 total :D

[ afbeelding ]
Zeer netjes ook :)

Neem aan dat je nu ook alle wapens hebt die je wilt hebben? Ik begon voor long swords maar uiteindelijk de andere ook gehaald net als de imp en de necklaces dat je vanzelf 99 hebt :+
rubensantidonderdag 15 januari 2015 @ 00:27
quote:
0s.gif Op woensdag 14 januari 2015 21:05 schreef Scuidward het volgende:
[..]

Zeer netjes ook :)

Neem aan dat je nu ook alle wapens hebt die je wilt hebben? Ik begon voor long swords maar uiteindelijk de andere ook gehaald net als de imp en de necklaces dat je vanzelf 99 hebt :+
Ik heb alleen de imp, chaotic rapiers en de maul. De rest heb ik eigenlijk niet nodig, maar heb nog rond de 450k tokens te spenderen wanneer ik van gedachten verander :).
Scuidwardvrijdag 16 januari 2015 @ 16:29
quote:
0s.gif Op donderdag 15 januari 2015 00:27 schreef rubensanti het volgende:

[..]

Ik heb alleen de imp, chaotic rapiers en de maul. De rest heb ik eigenlijk niet nodig, maar heb nog rond de 450k tokens te spenderen wanneer ik van gedachten verander :).
Staff is ook wel relax vind ik zelf. Mijn maul heb ik weer omgewisseld voor tokens, toch te traag naar mijn smaak.

Heb ook een Frosty :+ maar het is inderdaad verstandig om ze te bewaren.

Daarnaast krijgen we weer een double xp weekend ... ja, alweer :P op RS3.
Inspiremevrijdag 16 januari 2015 @ 16:35
Lol het is echt veranderd..
Ik had mijn account aan een klasgenoot verkocht. En het is alweer lang geleden 4/5 jaar geleden dus ik kan het ook niet terug hacken, nee ga ik ook niet doen :D
Had combatlevel 82, firemaking 99, woodcutting, 99, fishing 76, en een vermogen van 3MIL
Scuidwardvrijdag 16 januari 2015 @ 16:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 januari 2015 16:35 schreef Inspireme het volgende:
Lol het is echt veranderd..
Ik had mijn account aan een klasgenoot verkocht. En het is alweer lang geleden 4/5 jaar geleden dus ik kan het ook niet terug hacken, nee ga ik ook niet doen :D
Had combatlevel 82, firemaking 99, woodcutting, 99, fishing 76, en een vermogen van 3MIL
Spijt zeker ;) maar klopt, het lijkt niet meer op het oude.

Paar maanden terug eens gekeken maar mijn account is nog geen 150,- waard dus dat ga ik niet doen.
rubensantivrijdag 16 januari 2015 @ 19:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 januari 2015 16:29 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Staff is ook wel relax vind ik zelf. Mijn maul heb ik weer omgewisseld voor tokens, toch te traag naar mijn smaak.

Heb ook een Frosty :+ maar het is inderdaad verstandig om ze te bewaren.

Daarnaast krijgen we weer een double xp weekend ... ja, alweer :P op RS3.
Lol alweer? Ik hoorde vorig jaar van iemand dat er nooit meer een double xp weekenden zouden komen en nu lijkt het om de paar maanden feest te zijn :+ . Het wordt wel erg makkelijk zo.
Enixdonderdag 22 januari 2015 @ 20:09
Heb bijna de Quest cape behaald :D

Nog 2 combat levels nodig voor Dream Mentor, de laatste op de lijst. Daarna lekker rustig aan mijn skills opwerken. Over niet al te lange tijd komen de Achievement diaries ook uit, dus is het zaak alvast wat requirements uit de weg te werken.
Enixzaterdag 24 januari 2015 @ 00:13
En de Quest cape is binnen!

Daarnaast ook nog ff een Gilded altar gemaakt, dus een lekker weekje.
Scuidwardzaterdag 24 januari 2015 @ 00:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 januari 2015 00:13 schreef Enix het volgende:
En de Quest cape is binnen!

Daarnaast ook nog ff een Gilded altar gemaakt, dus een lekker weekje.
Snel gedaan dan :+

Weet je of ze meer quests gaan uitbrengen in OSRS? Weet wel dat er een nieuw werelddeel aankomt.
Scuidwardzaterdag 24 januari 2015 @ 00:21
Topic na een jaar weer vol.

:7