Ik hoef ook niet zo nodig op een cactus te zitten.quote:Op maandag 6 januari 2014 12:23 schreef golfer het volgende:
Lijkt mij pijnlijk voor degene die daar gebruik van maken.
Toch niet?quote:Op maandag 6 januari 2014 12:24 schreef Lonaa het volgende:
Ik hoef ook niet zo nodig op een cactus te zitten.
Maak van de broccoli en het gehakt een ovenschotel, boursin toevoegen en wat schijfjes voorgekookte aardappel en weg ben je, de champignons kun je er ook nog door doenquote:Op maandag 6 januari 2014 12:36 schreef Lonaa het volgende:
Ik ben inspiratieloos wb het eten vanavond.
Ik heb nog een broccoli, puntpaprika, champignons en gehakt in de koelkast. In de diepvries nog het eea en de nodige voorraad. Al het bovenstaande hoeft niet per se vanavond op.
Wie heeft er een grandioos idee?
quote:Op maandag 6 januari 2014 12:45 schreef DaKKiE1984 het volgende:
[..]
Maak van de broccoli en het gehakt een ovenschotel, boursin toevoegen en wat schijfjes voorgekookte aardappel en weg ben je, de champignons kun je er ook nog door doen
Ik vind dit niet zo lekker klinken.quote:Op maandag 6 januari 2014 12:45 schreef DaKKiE1984 het volgende:
[..]
Maak van de broccoli en het gehakt een ovenschotel, boursin toevoegen en wat schijfjes voorgekookte aardappel en weg ben je, de champignons kun je er ook nog door doen
Okquote:Op maandag 6 januari 2014 12:48 schreef Lonaa het volgende:
[..]
[..]
Ik vind dit niet zo lekker klinken.
Ik ben niet zo'n fan van ovenschotels. Blame it on my mom. Wel bedankt voor de input hoor!quote:Op maandag 6 januari 2014 12:51 schreef DaKKiE1984 het volgende:
[..]
Okdan weet ik het ook niet. http://www.smulweb.nl/rec(...)n-broccoli-en-gehakt
Kijk dan deze !? http://www.huffingtonpost(...)video_n_4532485.htmlquote:Op maandag 6 januari 2014 12:58 schreef MaximusTG het volgende:
Hebben hebben: http://www.engadget.com/2(...)ot-wemo-slow-cooker/
Gevulde puntpaprika met champignons en gehakt?quote:Op maandag 6 januari 2014 12:36 schreef Lonaa het volgende:
Ik ben inspiratieloos wb het eten vanavond.
Ik heb nog een broccoli, puntpaprika, champignons en gehakt in de koelkast. In de diepvries nog het eea en de nodige voorraad. Al het bovenstaande hoeft niet per se vanavond op.
Wie heeft er een grandioos idee?
BAM! Goed idee!quote:Op maandag 6 januari 2014 13:46 schreef Myraela het volgende:
[..]
Gevulde puntpaprika met champignons en gehakt?
Ik heb sinds een paar dagen een slowcooker. Vandaag voor het eerst in gebruik. Er zit al vanaf 10 uur een groot stuk schouderkarbo aan een stuk in, voor pulled pork. Vanavond op een zelfgemaakt broodje, met verse coleslaw. Yummymy!quote:Op maandag 6 januari 2014 12:58 schreef MaximusTG het volgende:
Hebben hebben: http://www.engadget.com/2(...)ot-wemo-slow-cooker/
Kook je op gas? Dan kan je met een vork in de Paprika deze boven een gasvlam houden en hem zwart blakeren, dan afspoelen, je haalt dat het velletje van de paprika en hij is lekkerder en beter verteerbaarquote:
Dat kan. Duurt dat lang? Ik kan niet zo lang staan.quote:Op maandag 6 januari 2014 14:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kook je op gas? Dan kan je met een vork in de Paprika deze boven een gasvlam houden en hem zwart blakeren, dan afspoelen, je haalt dat het velletje van de paprika en hij is lekkerder en beter verteerbaar
Je kunt hem, als je dat hebt, ook onder de gril in de oven even zwartblakeren en daarna de schil eraf pellen. Puntpaprika krijgt dat een heerlijke zoete smaak.quote:Op maandag 6 januari 2014 14:47 schreef Lonaa het volgende:
Dat kan. Duurt dat lang? Ik kan niet zo lang staan.
quote:Op maandag 6 januari 2014 15:20 schreef Myraela het volgende:
Blog: "Zelf hamburgers maken!"
altijd leuk om wat inspiratie op te doen.
"Snijd de broodjes open, bak de hamburgers uit de supermarkt en doe hier ui en sla op."
Ok. Bedankt.
Die heb ik al eens voorbij zien komen volgens mij, briljant jaquote:Op maandag 6 januari 2014 15:20 schreef Myraela het volgende:
Blog: "Zelf hamburgers maken!"
altijd leuk om wat inspiratie op te doen.
"Snijd de broodjes open, bak de hamburgers uit de supermarkt en doe hier ui en sla op."
Ok. Bedankt.
Wat voor geitenkaas?quote:Op maandag 6 januari 2014 15:11 schreef Myraela het volgende:
Ik zou ook wel pizza lusten. Maar ik ben zelf bagels aan het maken, dus daar eet ik er vanavond eentje van.Met geitenkaas.
Met name Amerikaanse blogs hebben er een handje vanquote:Op maandag 6 januari 2014 15:32 schreef Sunnythesun het volgende:
Die heb ik al eens voorbij zien komen volgens mij, briljant jaVoor heel veel mensen is dat dus 'zelf maken'..
Ja, die van de Makro die ik nog moet opmaken.quote:Op maandag 6 januari 2014 15:56 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Wat voor geitenkaas?
Oh, van de Marko, toch?
Ik zoek zachte geitenkaas met wel geitenkaassmaak, maar niet BAMINYOURFACE zeg maar.
De recepten op allerhande ook. De hoeveelheid pakjes en potjes is altijd een beetje jammer.quote:Op maandag 6 januari 2014 16:20 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Met name Amerikaanse blogs hebben er een handje vanDat je een recept ziet voor een overheerlijk uitziende taart en dan lees je het 'recept' door en moet je één of ander kant & klaar taartpak kopen...
quote:Op maandag 6 januari 2014 16:23 schreef Myraela het volgende:
De recepten op allerhande ook. De hoeveelheid pakjes en potjes is altijd een beetje jammer.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |