yehquote:Op dinsdag 3 december 2013 23:44 schreef Puckzzz het volgende:
Dus eigenlijk is Gruyère best geschikt. Het smelt niet supersnel en stinkt behoorlijk.
Ja een soort quatro formaggio ravioli!quote:
zonder schimmelquote:Op dinsdag 3 december 2013 23:47 schreef Puckzzz het volgende:
[..]
Ja een soort quatro formaggio ravioli!
ik houd gewoon niet zo van die blauwe kazen. Een hint ergens in vind ik wel ok maar het moet niet overheersen.quote:Op dinsdag 3 december 2013 23:49 schreef SpaceInvaders het volgende:
Ik weet niet, dat prikte op mn tong enzo, meh do not like
Wat is je menu nu?quote:Op dinsdag 3 december 2013 23:59 schreef SpaceInvaders het volgende:
Ik ben benieuwd wat we met kerst eten als ze iets over mijn menu te zeiken hebben.
Gnorkquote:Op woensdag 4 december 2013 09:33 schreef Stormqueen het volgende:
Space d'r kerstmenuperikelen, het is als de oudejaarsconference. Het komt elk jaar terug, eigenlijk zit niemand er op te wachten, maar toch kijk je er naar omdat het er gewoon bij hoort.
Wij gaan weer eerste dag gourmetten verwacht ik. Waarbij pa weer van tevoren belt om de bestellijst van de slager in te vullen. En waarbij er uiteindelijk altijd hetzelfde besteld wordtquote:Op woensdag 4 december 2013 09:38 schreef Stormqueen het volgende:
ik moet nog een voorgerecht bedenken, van 't weekend ook maar eens op zoek
Ja, als je zelf niet hoeft te koken welquote:Op woensdag 4 december 2013 09:40 schreef Miss_Congeniality het volgende:
[..]
Wij gaan weer eerste dag gourmetten verwacht ik. Waarbij pa weer van tevoren belt om de bestellijst van de slager in te vullen. En waarbij er uiteindelijk altijd hetzelfde besteld wordt
Tweede kerstdag kookt schoonmama. Denk iets van soep vooraf, varkenshaas met iets als hoofd en ijs met stoofpeertjes toe.
Dat was best makkelijk toch
Nou, je kan met een maagband beter gewoon eten dan tapas denk ik.quote:Op woensdag 4 december 2013 09:41 schreef Miss_Congeniality het volgende:
Wordt wel de laatste 'standaard' kerst bij schoonouders dit jaar, zwager krijgt een maagband en zal daarna niet meer normaal kunnen eten. Dus zullen de kersten erop wel tapas achtig zijn of zo? Geen idee hoe men zoiets dan aanpakt eigenlijk..
Koken bij mijn familie is een beetje als koken voor de familie van Spees dus daar begint niemand aan. Tenzij je 'gewoon' aardappels/groenten/vlees wil maken, maar dan wel met boontjes anders wordt het ook niet gegeten. Met bakplaten oid bepaalt ieder zelf wat ie wil, voor degenen die meer willen dan standaard vlees wordt dat geregeld en iedereen eet lekker. Het is alleen een beetje jammer dat het in principe wel altijd hetzelfde is. Maar aan de andere kant koken zij eigenlijk nooit zoveel en eten zij dit dus ook maar zowat eens per jaar of zo. En mijn broer vindt het inmiddels gezellig om lang aan tafel te zitten want hij heeft ondervonden dat hij dan heel uitgebreid zijn verhalen kan doen. Voorheen wilde hij afgepast eten op z'n bord en meteen daarna weg, dan is bakplaten een hel 'heb ik nu dan genoeg op? en nu dan? en zit na de volgende dan wel vol?' Was gezellig jonguh vroegahquote:Op woensdag 4 december 2013 09:42 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
Ja, als je zelf niet hoeft te koken wel
Naja, dit doen we sinds een paar jaar om mijn moeder een beetje te ontlasten, ik neem dan twee gangen van haar over en zij regelt dan ook twee gangen, dan staat ze niet de hele dag in de keuken en heeft ze toch haar geliefde 4/5 gangen diner
Toetje kom ik meestal wel uit want toetjes maar voorgerecht blijft een lastige.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |