parmezaan? pecorino?quote:Op dinsdag 3 december 2013 23:20 schreef Puckzzz het volgende:
Molo heb je nog tips voor sterke kazen die ook lekker smelten/ zacht worden? Bijvoorbeeld in een pasta saus?
Ik ben gek op gruyère enzo. Maar de smaak mag sterker naar geen blauwe kaas!
Ik zou het wel willen gebruiken voor ravioli vulling.Dus ekt ekt sterk van smaak. De gekochte ravioli met kaas smaakt echt voor geen meterquote:
ja ok...klopt.quote:Op dinsdag 3 december 2013 23:30 schreef SpaceInvaders het volgende:
je had het net nog over pastasaus. Ik vind die twee redelijk sterk (als je parmigiano reggiano pakt) en geschikt voor pasta's
Ja dat moet dus niet. Die griekse kaas dan? Die ze ook wel grillen? Argh ben de naam kwijt....quote:Op dinsdag 3 december 2013 23:37 schreef SpaceInvaders het volgende:
Ik zou verder geen franse kaas nemen als vulling want die gaan lopen en dan komt het uit je ravioli, vrees ik
Maar dat blijft stevig dus meh je wilt wel dat t iets smelt.quote:
yehquote:Op dinsdag 3 december 2013 23:44 schreef Puckzzz het volgende:
Dus eigenlijk is Gruyère best geschikt. Het smelt niet supersnel en stinkt behoorlijk.
Ja een soort quatro formaggio ravioli!quote:
zonder schimmelquote:Op dinsdag 3 december 2013 23:47 schreef Puckzzz het volgende:
[..]
Ja een soort quatro formaggio ravioli!
ik houd gewoon niet zo van die blauwe kazen. Een hint ergens in vind ik wel ok maar het moet niet overheersen.quote:Op dinsdag 3 december 2013 23:49 schreef SpaceInvaders het volgende:
Ik weet niet, dat prikte op mn tong enzo, meh do not like
Wat is je menu nu?quote:Op dinsdag 3 december 2013 23:59 schreef SpaceInvaders het volgende:
Ik ben benieuwd wat we met kerst eten als ze iets over mijn menu te zeiken hebben.
Gnorkquote:Op woensdag 4 december 2013 09:33 schreef Stormqueen het volgende:
Space d'r kerstmenuperikelen, het is als de oudejaarsconference. Het komt elk jaar terug, eigenlijk zit niemand er op te wachten, maar toch kijk je er naar omdat het er gewoon bij hoort.
Wij gaan weer eerste dag gourmetten verwacht ik. Waarbij pa weer van tevoren belt om de bestellijst van de slager in te vullen. En waarbij er uiteindelijk altijd hetzelfde besteld wordtquote:Op woensdag 4 december 2013 09:38 schreef Stormqueen het volgende:
ik moet nog een voorgerecht bedenken, van 't weekend ook maar eens op zoek
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |