aansluitpunt. Maar daar komt menig figuur niet uit dus HULDE!!quote:
2de aderpaarquote:Op donderdag 21 november 2013 18:20 schreef _Multiply86_ het volgende:
Kapje eraf, rode en blauwe draadjes los gemaakt..en oranje en witte vastVorige bewoners hebben waarschijnlijk internet nog niet opgezegd dus moesten ze hem op de 2de blahblah zetten..geen idee wat die allemaal zei
ik wil ook....maarja je woont beetje ver weg.quote:Op donderdag 21 november 2013 19:28 schreef Cat22 het volgende:
Warme choc met slag met amaretto met kaneelsuiker
![]()
Het is er weer tijd voor![]()
Gewoon zelluf maken! Kun je best.quote:Op donderdag 21 november 2013 19:30 schreef Toekito het volgende:
[..]
ik wil ook....maarja je woont beetje ver weg.
Wie unne eckte proquote:
heb de ingrediënten niet in huis.quote:Op donderdag 21 november 2013 19:31 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Gewoon zelluf maken! Kun je best.
Minuut of tien, meestal snij ik ff eentje doormidden om te zien of ze gaar zijnquote:Op donderdag 21 november 2013 19:30 schreef Greys het volgende:
Lekker![]()
Inggggggggggg als je dit leest, hoe lang moet ik die varkenshaas braden en wanneer moet dan die kruidenkaas enzo er bij?Ik wil dat morgen maken. Heb toch alles al in huis
klinkt lekkerquote:Op donderdag 21 november 2013 19:50 schreef Ingetje79 het volgende:
[..]
Minuut of tien, meestal snij ik ff eentje doormidden om te zien of ze gaar zijn
Indien gaar; kaas erbij, koffiemelk en de worchestersaus en dan nog ff paar minuutjes in het sausje laten pruttelen op laag vuur.
Ga op les bij Greysquote:Op donderdag 21 november 2013 19:38 schreef Toekito het volgende:
[..]
heb de ingrediënten niet in huis.
Jij kookt veel met kaas he?quote:Op donderdag 21 november 2013 19:50 schreef Ingetje79 het volgende:
[..]
Minuut of tien, meestal snij ik ff eentje doormidden om te zien of ze gaar zijn
Indien gaar; kaas erbij, koffiemelk en de worchestersaus en dan nog ff paar minuutjes in het sausje laten pruttelen op laag vuur.
Bij jullie zijn de winkels 24/7 openquote:Op donderdag 21 november 2013 19:38 schreef Toekito het volgende:
[..]
heb de ingrediënten niet in huis.
Pattureinnn, das pas feinquote:
Creffee heet die en ja, die gebruik ik iddquote:
Okayyyyy! En de plakken een dikke cm dik ongeveer he?quote:Op donderdag 21 november 2013 19:50 schreef Ingetje79 het volgende:
[..]
Minuut of tien, meestal snij ik ff eentje doormidden om te zien of ze gaar zijn
Indien gaar; kaas erbij, koffiemelk en de worchestersaus en dan nog ff paar minuutjes in het sausje laten pruttelen op laag vuur.
Ik doe meestal 2 bakjesquote:Op donderdag 21 november 2013 20:03 schreef Greys het volgende:
[..]
Okayyyyy! En de plakken een dikke cm dik ongeveer he?
Hele bakje kruidenkaas was het he? En een plens koffiemelk. Bakt dat niet aan in de pan? En wordt het vlees dan niet over-gaar?![]()
Ik heb er nu al trek an!
Heb de kruidenkaas van de Lidl uiteraard
Oke dat komt goed uit, ik heb er tweequote:
Je kunt overdrijvenquote:
Je moet het ook niet als een gek laten koken, maar zachtjes laten pruttelenquote:Op donderdag 21 november 2013 20:06 schreef Greys het volgende:
[..]
Oke dat komt goed uit, ik heb er twee
Maar dat bakt dus echt niet helemaal vies bruin aan in de pan? Ik heb nog nooit kruidenkaas in een pan gegooid, het lijkt me zo gek, maar ik moet gewoon helemaal op jou vertrouwen
En dan doe ik deze er bij:
http://www.brendakookt.nl(...)peltjes-uit-de-oven/
Maar kruidenkaas is best 'vast', dus dan moet er vrij veel koffiemelk bij dus?quote:Op donderdag 21 november 2013 20:07 schreef Laysa het volgende:
[..]
Je moet het ook niet als een gek laten koken, maar zachtjes laten pruttelen
Misschien doet ze aan bezorgservice!quote:Op donderdag 21 november 2013 20:08 schreef Oognip het volgende:
Oeh! Wat ga jij morgen lekker eten Greys
Jaquote:Op donderdag 21 november 2013 20:08 schreef Oognip het volgende:
Oeh! Wat ga jij morgen lekker eten Greys
Wat doet kaas als het warm is?quote:Op donderdag 21 november 2013 20:10 schreef Greys het volgende:
[..]
Maar kruidenkaas is best 'vast', dus dan moet er vrij veel koffiemelk bij dus?![]()
Gewoon nu al in de koelkast leggen.quote:Op donderdag 21 november 2013 20:10 schreef Greys het volgende:
[..]
JaEn ik vind het echt briljant dat ik alles uit de vriezer en voorraadkast kan trekken haha.
Oeh wacht, dan moet ik ze wel ontdooien natuurlijk
Deze vrouw weet.quote:Op donderdag 21 november 2013 20:11 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Gewoon nu al in de koelkast leggen.
Kom jij maar eens een keer sjoelen jijquote:
Juist! Smelten, mengen en ff tegen de kook aan houdenquote:Op donderdag 21 november 2013 20:07 schreef Laysa het volgende:
[..]
Je moet het ook niet als een gek laten koken, maar zachtjes laten pruttelen
Ik doe niet aan meets.quote:Op donderdag 21 november 2013 20:13 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Kom jij maar eens een keer sjoelen jij
Je weet niet wat je mistquote:
Dat bedoel ik ook nietquote:Op donderdag 21 november 2013 20:19 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Ik geloof niet dat ik het momenteel ook zou trekken
Koud ja! Ik heb weleens warm gedaan. Hoi gekookte kip!quote:Op donderdag 21 november 2013 20:13 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Deze vrouw weet.
En als je een keertje haast hebt: vlees in een waterdicht zakje en een uur in KOUD water leggen. Werkt als een tierelier!
Ik weetquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |