aansluitpunt. Maar daar komt menig figuur niet uit dus HULDE!!quote:
2de aderpaarquote:Op donderdag 21 november 2013 18:20 schreef _Multiply86_ het volgende:
Kapje eraf, rode en blauwe draadjes los gemaakt..en oranje en witte vastVorige bewoners hebben waarschijnlijk internet nog niet opgezegd dus moesten ze hem op de 2de blahblah zetten..geen idee wat die allemaal zei
ik wil ook....maarja je woont beetje ver weg.quote:Op donderdag 21 november 2013 19:28 schreef Cat22 het volgende:
Warme choc met slag met amaretto met kaneelsuiker
![]()
Het is er weer tijd voor![]()
Gewoon zelluf maken! Kun je best.quote:Op donderdag 21 november 2013 19:30 schreef Toekito het volgende:
[..]
ik wil ook....maarja je woont beetje ver weg.
Wie unne eckte proquote:
heb de ingrediënten niet in huis.quote:Op donderdag 21 november 2013 19:31 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Gewoon zelluf maken! Kun je best.
Minuut of tien, meestal snij ik ff eentje doormidden om te zien of ze gaar zijnquote:Op donderdag 21 november 2013 19:30 schreef Greys het volgende:
Lekker![]()
Inggggggggggg als je dit leest, hoe lang moet ik die varkenshaas braden en wanneer moet dan die kruidenkaas enzo er bij?Ik wil dat morgen maken. Heb toch alles al in huis
klinkt lekkerquote:Op donderdag 21 november 2013 19:50 schreef Ingetje79 het volgende:
[..]
Minuut of tien, meestal snij ik ff eentje doormidden om te zien of ze gaar zijn
Indien gaar; kaas erbij, koffiemelk en de worchestersaus en dan nog ff paar minuutjes in het sausje laten pruttelen op laag vuur.
Ga op les bij Greysquote:Op donderdag 21 november 2013 19:38 schreef Toekito het volgende:
[..]
heb de ingrediënten niet in huis.
Jij kookt veel met kaas he?quote:Op donderdag 21 november 2013 19:50 schreef Ingetje79 het volgende:
[..]
Minuut of tien, meestal snij ik ff eentje doormidden om te zien of ze gaar zijn
Indien gaar; kaas erbij, koffiemelk en de worchestersaus en dan nog ff paar minuutjes in het sausje laten pruttelen op laag vuur.
Bij jullie zijn de winkels 24/7 openquote:Op donderdag 21 november 2013 19:38 schreef Toekito het volgende:
[..]
heb de ingrediënten niet in huis.
Pattureinnn, das pas feinquote:
Creffee heet die en ja, die gebruik ik iddquote:
Okayyyyy! En de plakken een dikke cm dik ongeveer he?quote:Op donderdag 21 november 2013 19:50 schreef Ingetje79 het volgende:
[..]
Minuut of tien, meestal snij ik ff eentje doormidden om te zien of ze gaar zijn
Indien gaar; kaas erbij, koffiemelk en de worchestersaus en dan nog ff paar minuutjes in het sausje laten pruttelen op laag vuur.
Ik doe meestal 2 bakjesquote:Op donderdag 21 november 2013 20:03 schreef Greys het volgende:
[..]
Okayyyyy! En de plakken een dikke cm dik ongeveer he?
Hele bakje kruidenkaas was het he? En een plens koffiemelk. Bakt dat niet aan in de pan? En wordt het vlees dan niet over-gaar?![]()
Ik heb er nu al trek an!
Heb de kruidenkaas van de Lidl uiteraard
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |