abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:21:46 #1
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133425687

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:22:09 #2
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133425705
'Helaas, er zijn onvoldoende bitcoins beschikbaar. U kunt op dit moment geen bitcoins bestellen.' Maar.. Maar.. Maar..
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:22:50 #3
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_133425744
iemand alvast de link van de voorstelling zo?
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_133425768
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:22 schreef richolio het volgende:
'Helaas, er zijn onvoldoende bitcoins beschikbaar. U kunt op dit moment geen bitcoins bestellen.' Maar.. Maar.. Maar..
Ik had net 0,03 *O*
Maarja, nu staat het in mn wallet te wachten tot de transactie bevestigd is.
(hoe lang duurt dat ongeveer?)
Forcefield City Bewoner
pi_133425829
Waarom eigenlijk telkens nieuw topic?
pi_133425837
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:26 schreef Tourniquet het volgende:
Zometeen weer Virtual Currencies hoorzitting in de VS Senaat.

Start om 15:30 EST (21:30 CET) en is live via een webcast beschikbaar.
Stream: http://www.c-span.org/Live-Video/C-SPAN3/

Meer informatie: http://www.banking.senate(...)00-a41f-c23be8ff4cad

Panel 1
Ms. Jennifer Shasky Calvery [verklaring] Director, Financial Crimes Enforcement Network
Mr. David Cotney [verklaring] Commissioner of Banks, Massachusetts Division of Banks

Panel 2
Mr. Anthony Gallippi [verklaring] Mede-oprichter en CEO, BitPay, Incorporated
Ms. Mercedes Kelley Tunstall Partner and Practice Leader, Privacy and Data Security Group, Ballard Spahr
Ms. Sarah Jane Hughes [verklaring] University Scholar and Fellow in Commercial Law, Maurer School of Law, University of Indiana
Mr. Paul Smocer BITS President, Financial Services Roundtable

(credits voor deze info: rickiii op Tweakers)
pi_133425853
Over 5 min dus
pi_133425857
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:24 schreef ShyntoZ het volgende:
Waarom eigenlijk telkens nieuw topic?
Omdat de 'oude' steeds vol gaat?
  Moderator dinsdag 19 november 2013 @ 21:24:51 #9
257132 crew  Awsom
pi_133425860
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:24 schreef ShyntoZ het volgende:
Waarom eigenlijk telkens nieuw topic?
.
Welkom op Fok!, waar langere topics nog niet zijn uitgevonden
pi_133425884
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:26 schreef Tourniquet het volgende:
Zometeen weer Virtual Currencies hoorzitting in de VS Senaat.

Start om 15:30 EST (21:30 CET) en is live via een webcast beschikbaar.
Stream: http://www.c-span.org/Live-Video/C-SPAN3/

Meer informatie: http://www.banking.senate(...)00-a41f-c23be8ff4cad

Panel 1
Ms. Jennifer Shasky Calvery [verklaring] Director, Financial Crimes Enforcement Network
Mr. David Cotney [verklaring] Commissioner of Banks, Massachusetts Division of Banks

Panel 2
Mr. Anthony Gallippi [verklaring] Mede-oprichter en CEO, BitPay, Incorporated
Ms. Mercedes Kelley Tunstall Partner and Practice Leader, Privacy and Data Security Group, Ballard Spahr
Ms. Sarah Jane Hughes [verklaring] University Scholar and Fellow in Commercial Law, Maurer School of Law, University of Indiana
Mr. Paul Smocer BITS President, Financial Services Roundtable

(credits voor deze info: rickiii op Tweakers)
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:25:21 #11
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133425901
Zal in onderstaand geval alsnog uitbetaling volgen, of zal Bitonic de geleverde BTC weer retourneren aan het ingevulde adres?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_133425902
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:24 schreef Awsom het volgende:

[..]

.
Welkom op Fok!
Hartelijk bedankt voor dit harde welkom! Haha, nee maar dan weet ik dat ook weer. :)
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:25:28 #13
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133425908
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:24 schreef DarkNoize het volgende:

[..]

Omdat de 'oude' steeds vol gaat?
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:24 schreef Awsom het volgende:

[..]

.
Welkom op Fok!, waar langere topics nog niet zijn uitgevonden
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133425915
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:23 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ik had net 0,03 *O*
Maarja, nu staat het in mn wallet te wachten tot de transactie bevestigd is.
(hoe lang duurt dat ongeveer?)
0,03? Op Bitonic? Betaal je dan niet meer transactiekosten dan dat dat ding waard is? :')
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:25:41 #15
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133425924
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:24 schreef ShyntoZ het volgende:
Waarom eigenlijk telkens nieuw topic?
na 300 posts
The best firms advertise the least...
pi_133425942
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:22 schreef revpolen het volgende:
iemand alvast de link van de voorstelling zo?
http://www.c-span.org/Live-Video/C-SPAN3/

Maar is nog niet begonnen
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:26:27 #17
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133425973
Benieuwd of het NOG verder zal zakken dan.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133426006
quote:
Huh?

Dat hele Amerikaanse debat senaat forum bijeenkomst was gister toch? Of is dit part deux?
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:27:26 #19
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133426027
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:26 schreef SosuaCafe het volgende:
Benieuwd of het NOG verder zal zakken dan.
Ik gok op het stabiel blijven.

Wat wilt Amerika nu precies doen aan een valuta wat aan iedereen toebehoort en waar ze niks op kunnen afdwingen.
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:27:50 #20
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133426051
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:25 schreef MissionPhailed het volgende:
Zal in onderstaand geval alsnog uitbetaling volgen, of zal Bitonic de geleverde BTC weer retourneren aan het ingevulde adres?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Not sure
pi_133426054
Gordels vast, up of down blijft leuk, kopen of crashen? :D
pi_133426062
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:25 schreef MissionPhailed het volgende:
Zal in onderstaand geval alsnog uitbetaling volgen, of zal Bitonic de geleverde BTC weer retourneren aan het ingevulde adres?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik kreeg gewoon uitbetaald toen ik 0,001 te weinig had ivm fee's.
pi_133426088
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:27 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Ik gok op het stabiel blijven.

Wat wilt Amerika nu precies doen aan een valuta wat aan iedereen toebehoort en waar ze niks op kunnen afdwingen.
In principe zou Amerika veel kunnen. Ze zouden wisselkantoren kunnen verbieden en anderen kunnen verbieden om Bitcoin te accepteren als betaalmiddel in hun bedrijf.. Dan is de valuta vrij nutteloos.
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:28:55 #24
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133426112
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:25 schreef MissionPhailed het volgende:
Zal in onderstaand geval alsnog uitbetaling volgen, of zal Bitonic de geleverde BTC weer retourneren aan het ingevulde adres?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er is trouwens een irc kanaal waar je dat wel kan vragen:

https://bitonic.nl/chat
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:29:30 #25
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133426144
Margin Call op mijn aandelen
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:29:39 #26
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133426155
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:28 schreef Mender het volgende:

[..]

Er is trouwens een irc kanaal waar je dat wel kan vragen:

https://bitonic.nl/chat
Daar ben ik al :P Maar daar verwijzen ze naar een mailadres.
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:30:00 #27
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133426177
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:27 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Ik gok op het stabiel blijven.

Wat wilt Amerika nu precies doen aan een valuta wat aan iedereen toebehoort en waar ze niks op kunnen afdwingen.
Manipuleren. Ze gaan het toestaan om een goed imago te creeren en wat zal jij doen als land, dat dollars kan aanmaken: Investeren in BTC en proberen macht uit te oefenen. ;)
The best firms advertise the least...
pi_133426181
Bitstamp weer down of erg traag :'(
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:30:18 #29
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133426193
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:28 schreef DarkNoize het volgende:

[..]

Ik kreeg gewoon uitbetaald toen ik 0,001 te weinig had ivm fee's.
Ah ok. Nouja, heb iig via mail een status-link opgevraagd, dus verdwijnen zal het niet :+
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:34:07 #30
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_133426403
spannend!!! :D
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:36:15 #31
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133426528
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:34 schreef revpolen het volgende:
spannend!!! :D
Wat is spannend? :'( Ik mis iets groots volgens mij.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133426539
GVD :( Bitstamp weer plat.
pi_133426564
Zo irritant ook dat die Bitonic koers 3 uur hetzelfde blijft :')
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:37:16 #34
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133426575
Weinig actie.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133426588
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:36 schreef WebBeestje het volgende:
GVD :( Bitstamp weer plat.
Ga weg bij die amateur tent :P
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:38:07 #36
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_133426624
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:36 schreef richolio het volgende:

[..]

Wat is spannend? :'( Ik mis iets groots volgens mij.
http://www.c-span.org/Live-Video/C-SPAN3/

Toen het gisteren begon was het van :o tot :'(
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_133426642
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:37 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Ga weg bij die amateur tent :P
Ja :D ik verwacht weer een rollercoaster en dan liggen ze er weer uit.
pi_133426708
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:37 schreef Stokkie_ het volgende:
[..]
Ga weg bij die amateur tent :P
Wat is er amateuristisch aan en wat vind jij beter?
జ్ఞ‌ా
pi_133426768
quote:
3s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:39 schreef µ het volgende:

[..]

Wat is er amateuristisch aan en wat vind jij beter?
Liggen de halve dag al eruit de amateurs.
pi_133426844
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:40 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Liggen de halve dag al eruit de amateurs.
Eigenaars zijn er vandoor met alle bitcoins daar :P
pi_133426901
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:40 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Liggen de halve dag al eruit de amateurs.
DDOS...
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:43:17 #42
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133426912
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:38 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Ja :D ik verwacht weer een rollercoaster en dan liggen ze er weer uit.
Bull trap?
The best firms advertise the least...
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:43:39 #43
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_133426931
700.000 dollar mistake :X :D
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_133426964
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:43 schreef revpolen het volgende:
700.000 dollar mistake :X :D
Waar? :D
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:45:20 #45
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_133427015
Iemand wou in het begin een taart kopen voor 1000 bitcoins, dat weigerde de bakker.. en dat noemde hij een 700K mistake :D
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:46:13 #46
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133427072
Hoor die Amerikanen eens huilen over de BTC
pi_133427074
Helaas niet echt meer spectaculaire gevallen.
pi_133427084
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:38 schreef revpolen het volgende:

[..]

http://www.c-span.org/Live-Video/C-SPAN3/

Toen het gisteren begon was het van :o tot :'(
Heuj maar ik dacht dat gister het enige gedeelte was.. Dit is het vervolg er op neem ik aan?
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:47:33 #49
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133427154
Wat gebruiken jullie om de bitcoin koers bij te houden?
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133427177
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:47 schreef richolio het volgende:
Wat gebruiken jullie om de bitcoin koers bij te houden?
http://bitcoinwisdom.com/markets/mtgox/btcusd
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:49:05 #51
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133427253
En de koers begint al te stijgen.
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:49:14 #52
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133427266
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133427274
Is de weg omhoog ingezet?
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:50:05 #54
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133427317


[ Bericht 100% gewijzigd door richolio op 19-11-2013 21:50:48 ]
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133427333
Bitonic, veranderd gvd je koers eens :+ Staat al een uur hetzelfde.
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:50:27 #56
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133427338
Komen ze weer aan met die patriot act.

If you cant beat it, throw the patroit act in the ring.
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:51:03 #57
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133427378
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:50 schreef DarkNoize het volgende:
Bitonic, veranderd gvd je koers eens :+ Staat al een uur hetzelfde.
Inderdaad. Damn.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  Moderator dinsdag 19 november 2013 @ 21:51:10 #58
257132 crew  Awsom
pi_133427384
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:49 schreef Lollertrolle het volgende:
En de koers begint al te stijgen.
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:49 schreef MxM het volgende:
Is de weg omhoog ingezet?
Sjongejonge een kleine stijging betekent niet meteen dat 'de weg omhoog is ingezet' hé :')
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:51:40 #59
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133427423
Eerst naar beneden svp.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:51:55 #60
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133427439
National Security een nadeel? Is dit gelinkt aan die assasins site? :')
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133427453
quote:
Top! Met technische indicatoren erbij.
pi_133427457
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:51 schreef SosuaCafe het volgende:
Eerst naar beneden svp.
pi_133427492
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:49 schreef richolio het volgende:

[..]

Dank!
Dit is veel beter:

http://bitcoin.clarkmoody.com/
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:53:52 #64
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133427583
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:51 schreef Awsom het volgende:

[..]

[..]

Sjongejonge een kleine stijging betekent niet meteen dat 'de weg omhoog is ingezet' hé :')
Positief blijven :(
  Moderator dinsdag 19 november 2013 @ 21:54:13 #65
257132 crew  Awsom
pi_133427610
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:53 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Positief blijven :(
Nee, realistisch blijven
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:56:51 #66
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133427797
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:25 schreef MissionPhailed het volgende:
Zal in onderstaand geval alsnog uitbetaling volgen, of zal Bitonic de geleverde BTC weer retourneren aan het ingevulde adres?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mwah, lijkt erop dat ze die 0,0008 tekort 'door de vingers' zien. V-tje achter ontvangen BTC, V-tje achter bevestigingen, én de melding dat de verzending is ontvangen. Zal wel loslopen.
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:57:27 #67
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133427836
Trollbox over de "sexy asian"

_O-
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:57:59 #68
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133427887
Wel klote dat die trollbox niet meer auto-update doet ...
pi_133427920
Ik vind ze wel realistich, al was die senator van gisteren wel iets beter.
pi_133427940
quote:
15s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:57 schreef MissionPhailed het volgende:
Wel klote dat die trollbox niet meer auto-update doet ...
Hoe stel je dat wel in? Sommigen zeggen dat dat kan
PSN: Duuc-nl
pi_133427951
quote:
15s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:57 schreef MissionPhailed het volgende:
Wel klote dat die trollbox niet meer auto-update doet ...
Ja idd, al draaide het gisteren wel écht door met 20 berichten per seconde ofzo
pi_133427963
Neeeeeeee!
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:59:29 #73
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133427980
quote:
19s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:58 schreef Duuc-nl het volgende:

[..]

Hoe stel je dat wel in? Sommigen zeggen dat dat kan
Weet ik niet. Als je erover begint in de trollbox krijg je waarschijnlijk klop van de banhammer :P
pi_133428005
Goed nog een kleine, misschien domme vraag.
Heb nu dus mijn BTC in m'n MultiBit wallet.
Op MCXnow wil ik het eigenlijk omzetten naar LTC. Heb al een account gemaakt maar hij vindt dat ik 0 BTC to spend heb.
Hoe krijg ik ze nou van mijn MultiBit naar MCXnow om ze om te wisselen?

:@
Forcefield City Bewoner
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:00:09 #75
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133428011
Eerste keer dat ik geld verlies zoals het nu gaat. Beetje verkocht op 560. Stom, maar ja. No pain no gain.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133428121
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:00 schreef SosuaCafe het volgende:
Eerste keer dat ik geld verlies zoals het nu gaat. Beetje verkocht op 560. Stom, maar ja. No pain no gain.
Hoe kun je geld verliezen op iets wat je niet meer hebt?
pi_133428166
quote:
Waarom mtgox? (behalve dat bitstamp nu down is)
జ్ఞ‌ా
pi_133428186
Heij bitstamp werkt weer?
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:02:48 #79
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133428199
{quote]1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:01 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Hoe kun je geld verliezen op iets wat je niet meer hebt?
[/quote]
Had wat willen terugkopen, maar de koers steeg alleen maar. Ga natuurlijk niet met verlies terugkopen. -update- lijkt beter te gaan.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133428237
Daling van 30 dollar, Bitonic koers blijft het zelfde :+
pi_133428253
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:03 schreef DarkNoize het volgende:
Daling van 30 dollar, Bitonic koers blijft het zelfde :+
Slim van die gasten.
జ్ఞ‌ా
pi_133428278
Oja de neeee! van net was de ommekeer in de MACD op Mtgox maar dat begrijpen de meesten hier toch niet.
pi_133428281
quote:
3s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:03 schreef µ het volgende:

[..]

Slim van die gasten.
Ik wil verkopen, wacht dus nog even totdat hij wat hoger komt, maar die koers staat nu dus al serieus uren hetzelfde :{
pi_133428350
Die Chinese vrouw. :')
If not now, then when.
pi_133428368
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:04 schreef DarkNoize het volgende:

[..]

Ik wil verkopen, wacht dus nog even totdat hij wat hoger komt, maar die koers staat nu dus al serieus uren hetzelfde :{
Precies hetzelfde als jij hebt, maar dan dat ik wil kopen en wacht tot de koers zakt. :')

Ik heb met mijn stomme hoofd iets voor de mini-dip verkocht uit angst. Maar een paar cent winst terwijl het een paar euro had kunnen zijn. ;(

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-11-2013 22:06:01 ]
pi_133428424
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:05 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Die Chinese vrouw. :')
Ze begrijpt wel een hoop :P
pi_133428428
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:05 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Precies hetzelfde als jij hebt, maar dan dat ik wil kopen en wacht tot de koers zakt. :')

Ik heb met mijn stomme hoofd iets voor de mini-dip verkocht uit angst. Maar een paar cent winst terwijl het een paar euro had kunnen zijn. ;(
Paar cent, paar euro. Ik had vanmiddag een paar honderd euro verlies in een paar uur tijd *;
pi_133428536
''So have you ever seen a terrorist use BTC?''
''well............................................. we've seen... the possibility... of...''


:')
pi_133428555
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:09 schreef Dynd het volgende:
''So have you ever seen a terrorist use BTC?''
''well............................................. we've seen... the possibility... of...''


:')
_O-

Altijd die angst.
pi_133428594
Haha de FBI wil misschien 144000 bitcoins verkopen dat sloopt heel de prijs als dat gebeurt.
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:10:56 #91
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133428619
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:10 schreef Taciho het volgende:
Haha de FBI wil misschien 144000 bitcoins verkopen dat sloopt heel de prijs als dat gebeurt.
Dan moet je ze snel kopen. Cheap cheap
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:11:06 #92
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133428635
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:05 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Die Chinese vrouw. :')
Zijn er logs van de trollbox terug te kijken?
The best firms advertise the least...
pi_133428645
Volgens mij hebben ze allemaal zelf ook Bitcoins, ze stralen elke keer bij goede uitspraken er over :)
pi_133428657
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:09 schreef robin007bond het volgende:
''So have you ever seen a terrorist use BTC?''
''well............................................. we've seen... the possibility... of...''

Maar we hebben terroristen wel vliegtuigen zien gebruiken.. ook verbieden ~O>
pi_133428735
pi_133428809
Joerii leest ook mee vandaag :)
pi_133428896
Er gaan geruchten rond dat Erik Voorhees de founder van Bitcoin is. https://twitter.com/ErikVoorhees
If not now, then when.
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:17:25 #98
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133429082
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:10 schreef Taciho het volgende:
Haha de FBI wil misschien 144000 bitcoins verkopen dat sloopt heel de prijs als dat gebeurt.
Even een snelle berekening (corrigeer me voor de getallen)

Er zin nu ongeveer 15 miljoen BTC x 600 (even middenkoers in USD) = 9 miljard, dat is toch een peuleschil voor de VS of China om het te manipuleren als ze willen?
The best firms advertise the least...
pi_133429132
Lol, hij zit op reddit.
If not now, then when.
pi_133429147
Maar even 0,5 bitcoin verkocht met 10 euro verlies. Schijt Bitonic :P Heb t geld even nodig.
Heb er nu nog 1 die ik hou.
pi_133429169
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:18 schreef DarkNoize het volgende:
Maar even 0,5 bitcoin verkocht met 10 euro verlies. Schijt Bitonic :P Heb t geld even nodig.
Heb er nu nog 1 die ik hou.
Als je dat geld nodig hebt zou ik het in de eerste plaats nooit aan Bitcoins uitgeven. :P
pi_133429264
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:17 schreef edcetera het volgende:

[..]

Even een snelle berekening (corrigeer me voor de getallen)

Er zin nu ongeveer 15 miljoen BTC x 600 (even middenkoers in USD) = 9 miljard, dat is toch een peleschil voor de VS of China om het te manipuleren als ze willen?
Kijk eens naar het orderboek, flinterdun. Met een minimaal bedrag (qua marktcap.) kun je enorme prijsbewegingen veroorzaken. Een van de oudste en makkelijkste 'trucks' die bestaan en het zou me niets verbazen als een gast(en) dat allang door heeft en daar gebruik van maakt.

Bijkomend voordeel: deze markt word niet/amper gereguleerd. Do the maths...
pi_133429274
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:19 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Als je dat geld nodig hebt zou ik het in de eerste plaats nooit aan Bitcoins uitgeven. :P
Iets te impulsief gekocht met de gedachte dat het maar bleef stijgen, die daling van vandaag was jammer. Wou een klein gedeelte gewoon weer snel verkopen met wat winst, rest houden.
pi_133429351
Kreeg net door dat Bitcoin over 12 maand op 20,000 Euro staat :)
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:21:11 #105
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133429357
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:17 schreef edcetera het volgende:

[..]

Even een snelle berekening (corrigeer me voor de getallen)

Er zin nu ongeveer 15 miljoen BTC x 600 (even middenkoers in USD) = 9 miljard, dat is toch een peuleschil voor de VS of China om het te manipuleren als ze willen?
Edit: Als Rutte etc een maand geleden geinvesteerd had (bv 1 miljard), dan hadden ze nu 6 miljard gehad met een paar goede analisten van het CBP/CBS etc? ;)
The best firms advertise the least...
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:21:40 #106
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133429421
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:21 schreef MaGNeT het volgende:
Kreeg net door dat Bitcoin over 12 maand op 20,000 Euro staat :)
Doe mij ook zo'n bol. :)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  Moderator dinsdag 19 november 2013 @ 22:22:26 #107
257132 crew  Awsom
pi_133429471
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:15 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Er gaan geruchten rond dat Erik Voorhees de founder van Bitcoin is. https://twitter.com/ErikVoorhees
En daar heb je ook een bron voor?
pi_133429475
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:21 schreef MaGNeT het volgende:
Kreeg net door dat Bitcoin over 12 maand op 20,000 Euro staat :)
Fictief misschien. Uitbetaald worden gaat niet lukken dan.
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:22:48 #109
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133429502
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:21 schreef MaGNeT het volgende:
Kreeg net door dat Bitcoin over 12 maand op 20,000 Euro staat :)
Bij mij op 30k.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133429586
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:15 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Er gaan geruchten rond dat Erik Voorhees de founder van Bitcoin is. https://twitter.com/ErikVoorhees
Bron?
pi_133429650
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:21 schreef MaGNeT het volgende:
Kreeg net door dat Bitcoin over 12 maand op 20,000 Euro staat :)
Oh wijze heer vertel mij uw inzichten. :+
pi_133429743
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:22 schreef Awsom het volgende:

[..]

En daar heb je ook een bron voor?
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:23 schreef MxM het volgende:

[..]

Bron?
reddit comments. :P Het is niets voor niets een gerucht.
If not now, then when.
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:27:15 #113
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133429806
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:20 schreef piepeloi55 het volgende:

[..]

Kijk eens naar het orderboek, flinterdun. Met een minimaal bedrag (qua marktcap.) kun je enorme prijsbewegingen veroorzaken. Een van de oudste en makkelijkste 'trucks' die bestaan en het zou me niets verbazen als een gast(en) dat allang door heeft en daar gebruik van maakt.

Bijkomend voordeel: deze markt word niet/amper gereguleerd. Do the maths...
Dan heb je het over de "early adapters" die nog een BTC hadden voor .1/.01 ct. Als er ook maar een slimme gast tussenzit (of miner-pool eingenaren). Dat nog heeft deze macht en dan wordt over die 66%-regel gesproken wat miners kunnen bezitten, maar in totaal geld om het op te kopen is "Bitcoin BV" nog niet machtig genoeg om een grootmacht te verslaan
The best firms advertise the least...
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:29:52 #114
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133429967
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:21 schreef MaGNeT het volgende:
Kreeg net door dat Bitcoin over 12 maand op 20,000 Euro staat :)
Hoe kom je aan die glazen bol? Al mijn bollen werkte niet. :(
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:30:05 #115
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133429986
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:22 schreef videonatic het volgende:

[..]

Fictief misschien. Uitbetaald worden gaat niet lukken dan.
Waarom niet?
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133430022
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:27 schreef edcetera het volgende:
Dan heb je het over de "early adapters" die nog een BTC hadden voor .1/.01 ct. Als er ook maar een slimme gast tussenzit (of miner-pool eingenaren). Dat nog heeft deze macht en dan wordt over die 66%-regel gesproken wat miners kunnen bezitten, maar in totaal geld om het op te kopen is "Bitcoin BV" nog niet machtig genoeg om een grootmacht te verslaan
Ik heb het niet over die lulkoek 'manipulatie' verhalen van grootmachten. Ik heb het over prijs'manipulatie' van partijen (lees: wallstreet boys) die er puur voor de $$ in zitten. Deze markt was (met een goede bodem) na de vorige crash zo makkelijk te ''riggen'' bij de 'harde' bodem na de vorige crash.

One of the oldest tricks of the book. Flinterdun orderboek, geen regulatie. Kom op zeg dan ben je toch erg naief als je denkt dat bepaalde partijen daar geen gebruik van hebben gemaakt. De bitcoin markt traden is peanuts voor dat soort gasten.
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:32:34 #117
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133430136
Mens lijkt op hem

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133430140
Zometeen 22:30 NOS op 3 item over Bitcoin :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133430175
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:32 schreef Jace_TBL het volgende:
Zometeen 22:30 NOS op 3 item over Bitcoin :)
Vanmiddag ook in EenVandaag, gaat goed.
pi_133430319
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:30 schreef piepeloi55 het volgende:

[..]

Ik heb het niet over die lulkoek 'manipulatie' verhalen van grootmachten. Ik heb het over prijs'manipulatie' van partijen (lees: wallstreet boys) die er puur voor de $$ in zitten. Deze markt was (met een goede bodem) na de vorige crash zo makkelijk te ''riggen'' bij de 'harde' bodem na de vorige crash.

One of the oldest tricks of the book. Flinterdun orderboek, geen regulatie. Kom op zeg dan ben je toch erg naief als je denkt dat bepaalde partijen daar geen gebruik van hebben gemaakt. De bitcoin markt traden is peanuts voor dat soort gasten.
En ook een groot aantal amateurinvesteerders, die enkel speculeren en snel wat geld willen verdienen. Dat zorgt ook voor enorme volatiliteit door het kuddegedrag.
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:37:50 #121
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133430364
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:36 schreef Okeanos het volgende:

[..]

En ook een groot aantal amateurinvesteerders, die enkel speculeren en snel wat geld willen verdienen. Dat zorgt ook voor enorme volatiliteit door het kuddegedrag.
Ik meld mij :)
pi_133430387
Zojuist mijn eerst 0,1 bitcoin gekocht, die zie je vanzelf in je wallet neem ik aan? Ik heb multibit gedownload :P

Nou ja ik zie het vanzelf wel ;)

-edit ah mooi ik zie hem nu
٩๏̯͡๏)۶
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:39:34 #123
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133430449
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:29 schreef richolio het volgende:

[..]

Hoe kom je aan die glazen bol? Al mijn bollen werkte niet. :(
Mijn glazen bol had gelijk maar is door de shredder gegaan en waarschijnlijk had hij nu weer geupdatetetetet moeten worden.

Bijsluiter: Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voo de toekomst ;)
The best firms advertise the least...
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:39:34 #124
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133430450
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:38 schreef Ronaldsen het volgende:
Zojuist mijn eerst 0,1 bitcoin gekocht, die zie je vanzelf in je wallet neem ik aan? Ik heb multibit gedownload :P

Nou ja ik zie het vanzelf wel ;)

-edit ah mooi ik zie hem nu
Vriendje *;
pi_133430584
Gisteren heb ik een aantal bitcoins op paperwallet gezet, transactie zonder fee. Maar nog steeds niet bevestigd.. iemand een idee hoelang dit kan duren? Ik neem aan dat de transactie wel altijd gewoon goed komt?
pi_133430597
en inmiddels 0,2 bitcoin gekocht
٩๏̯͡๏)۶
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:43:08 #127
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133430614
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:59 schreef MissionPhailed het volgende:

[..]

Weet ik niet. Als je erover begint in de trollbox krijg je waarschijnlijk klop van de banhammer :P
Bij mij loopt de trollbox nog gewoon automatisch hoor, ben je wel ingelogd?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133430617
Ik heb 5600 GoldCoin, kijken of dat wat wordt.
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:43:14 #129
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_133430618
niet echt spannende veranderen in de koers :(
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_133430625
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:37 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Ik meld mij :)
Ik bedoel het overigens niet negatief hoor, maar het is wel een belangrijk verschil met bijv. de aandelenmarkt. Daarbij komt ook nog dat er eigenlijk geen 'fundamentele' waarde vastgesteld kan worden, dus iedereen reageert enkel op wat de rest doet. Als je dan wat kapitaal hebt om te investeren, kun je de markt dus een richting insturen en manipuleren.
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:43:44 #131
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133430638
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:36 schreef Okeanos het volgende:

[..]

En ook een groot aantal amateurinvesteerders, die enkel speculeren en snel wat geld willen verdienen. Dat zorgt ook voor enorme volatiliteit door het kuddegedrag.
Dat blijf je houden zolang Bitcoin niet mainstream is.
The best firms advertise the least...
pi_133430805
Die Chinese vrouw is echt leuk haha.
If not now, then when.
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:49:51 #133
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133430912
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:43 schreef Neraice het volgende:
Ik heb 5600 GoldCoin, kijken of dat wat wordt.
Hoeveel koste dat? Anders ga ik ook daar maar in investeren.. :9
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133431008
Er zijn echt een shitload aan andere coins (Waaronder gold coins) ik denk eigenlijk dat alleen de litecoin echt kans maakt. Verder is het vooral veel van hetzelfde. Het is wel zo dat veel van die alternatieve coins nog wel redelijk goed te minen zijn met normale hardware.

overzichtje:
http://www.coinwarz.com/cryptocurrency
pi_133431147
Ik ga denk ik mijn Bitcoins omzetten naar Phenixcoins :)
pi_133431171
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:49 schreef richolio het volgende:

[..]

Hoeveel koste dat? Anders ga ik ook daar maar in investeren.. :9
Heb je enig idee waarom die coin ontworpen is en wat de potentie er van is? Het klinkt nu als of je random ergens een 'coin' ziet en denkt "wie weet :o " zonder echte achtergrond info..
pi_133431208
Het is relatief rustig i.t.t. gisteren.
If not now, then when.
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:57:59 #138
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133431231
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:43 schreef Okeanos het volgende:

[..]

Ik bedoel het overigens niet negatief hoor, maar het is wel een belangrijk verschil met bijv. de aandelenmarkt. Daarbij komt ook nog dat er eigenlijk geen 'fundamentele' waarde vastgesteld kan worden, dus iedereen reageert enkel op wat de rest doet. Als je dan wat kapitaal hebt om te investeren, kun je de markt dus een richting insturen en manipuleren.
Er zit ook geen fundamentale waarde in een Euro of Dollar etc meer. Het is net als Cryptocurrency gebaseerd op vertrouwen en afhankelijk van macht en in hoeverre de acceptatie is: Bitcoin is een digitale munt en gaat de digitale betalingswereld veranderen. Niet nu, morgen, maar als het acceptatie krijgt en concurrentie. Paypal gaat peentjes zweten (en al gaan ze het accepteren, boycot ik die huichelaars ;) )
The best firms advertise the least...
  dinsdag 19 november 2013 @ 22:58:06 #139
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133431236
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:56 schreef Faazz het volgende:

[..]

Heb je enig idee waarom die coin ontworpen is en wat de potentie er van is? Het klinkt nu als of je random ergens een 'coin' ziet en denkt "wie weet :o " zonder echte achtergrond info..
Dat denk ik eigenlijk wel :') Als het niet duur is.. Serieus dan, wie weet? Je mag het me wel uitleggen, een beetje info zou niet mis zijn :+
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133431275
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:49 schreef richolio het volgende:

[..]

Hoeveel koste dat? Anders ga ik ook daar maar in investeren.. :9
4 LTC :+
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
pi_133431282
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:56 schreef WebBeestje het volgende:
Ik ga denk ik mijn Bitcoins omzetten naar Phenixcoins :)
Neeeeeeeee!

Het is overigens PhoenixCoin nu, development is overgenomen door GhostLander na de scam van de originele programmeur.
pi_133431301
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:59 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Neeeeeeeee!
qft
pi_133431330
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:59 schreef Faazz het volgende:

[..]

qft
Ben er meer Bitcoins aan kwijtgeraakt dan dat ik over heb.

Zou hooguit nog geld steken in LTC, NMC, PPC, WDC, FTC, DGC, TAG, PTS of desnoods NVC.
pi_133431395
ben al heel de avond naar een stabiele koers aan het kijken }:| saai....
pi_133431425
Ik vind het zo kut he, die Bitcoin. Had er al 2-3 jaar over gelezen en had bijna een stuk of 20 gekocht, maar uiteindelijk van afgezien. Ik ben nu zo jaloers op die early investors. :P Ik had een jaar lang pizza kunnen eten van een paar euro's. ;(
Zal ik toch nog het schip ingaan?
pi_133431794
Prima hearing voor Bitcoin (heb het meeste gezien), nauwelijks negatief
pi_133431820
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:21 schreef MaGNeT het volgende:
Kreeg net door dat Bitcoin over 12 maand op 20,000 Euro staat :)
Bedankt voor de tip, ik ga al mijn spaargeld nu in Bitcoins investeren :Y
"If you see someone without a smile, give them one of yours.”
  dinsdag 19 november 2013 @ 23:12:32 #149
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133431824
Weinig actie.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133431926
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:12 schreef SosuaCafe het volgende:
Weinig actie.
Had ik ook niet echt verwacht, was wel onder de indruk van de hearing gisteren, had verwacht dat zoiets anders zou lopen maar dr zitten best capabele mensen :)
pi_133431984
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 22:04 schreef WebBeestje het volgende:
Oja de neeee! van net was de ommekeer in de MACD op Mtgox maar dat begrijpen de meesten hier toch niet.
TA hangt samen met fundamentele analyse. En die is niet in Bitcoin aanwezig, geen Shiller P/E, dividend, niks nada. Hooguit speculeren wat de toekomst brengt.

TA is volledig onbruikbaar bij Bitcoin, en toch doe je het.
pi_133432017
Voor actie had je gisteren moeten zijn, van $900 naar $380, naar $750 in minder dan 1 dag.
pi_133432024
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:14 schreef Stokkie_ het volgende:
Weinig actie.
Het is nu aan het stabaliseren na die wilde dag/nacht van gisteren
pi_133432094
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:16 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

TA hangt samen met fundamentele analyse. En die is niet in Bitcoin aanwezig, geen Shiller P/E, dividend, niks nada. Hooguit speculeren wat de toekomst brengt.

TA is volledig onbruikbaar bij Bitcoin, en toch doe je het.
Daar verschillen meningen erg over, voor mij zit er toch een héél groot verschil tussen TA en FA. Alleen al het werken met MA en stoploss kan je best wel wat opleveren als je een bot gebruikt.
pi_133432108
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:16 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Het is nu aan het stabaliseren na die wilde dag/nacht van gisteren
is alleen niet mijn quote..
pi_133432200
Even een handige vraag voor iedereen, bestaat er een app die de BTC koers volgt en waarbij je een alarm kunt zetten wanneer een bepaalde koers bereikt wordt?
pi_133432227
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:18 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

is alleen niet mijn quote..
quote van een quote.. sorry ;)
pi_133432333
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:20 schreef WebBeestje het volgende:
Even een handige vraag voor iedereen, bestaat er een app die de BTC koers volgt en waarbij je een alarm kunt zetten wanneer een bepaalde koers bereikt wordt?
Die zag ik net voorbij komen op reddit, zal m even terugzoeken.

Heb je overigens niet meer gehoord of TA wel valide is in Bitcoin zonder fundamentals.
  dinsdag 19 november 2013 @ 23:24:14 #159
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133432377
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:02 schreef MxM het volgende:
ben al heel de avond naar een stabiele koers aan het kijken }:| saai....
Maar goed ook, ik heb afgelopen nacht met popcorn naar de hylarische koers op MTGox gekeken. Beter, dan een gemiddelde soap op TV :)
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:02 schreef Apostrof het volgende:
Ik vind het zo kut he, die Bitcoin. Had er al 2-3 jaar over gelezen en had bijna een stuk of 20 gekocht, maar uiteindelijk van afgezien. Ik ben nu zo jaloers op die early investors. :P Ik had een jaar lang pizza kunnen eten van een paar euro's. ;(
Zal ik toch nog het schip ingaan?
Dont worry, be happy: Ik heb destijds 21 BTC gekocht voor 8-10 eur per stuk. Verkeerde wallet gebackuped. :'(

Tijd voor Bitcoin-slachtofferhulp: Gewoon de realteit blijven zien (goede, maar dure cursus gevolgd toch?) en verder gaan:

Bitcoin is nog in Beta en nog een lange weg te gaan. Deel die Bitcoins in /1000 en weet, dat je een kennis-voorsprong hebt op 90% van de bevolking, die niet weet wat Bicoin is en wie weet welke concurrenten er nog komen ;)
The best firms advertise the least...
pi_133432640
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:23 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Die zag ik net voorbij komen op reddit, zal m even terugzoeken.

Heb je overigens niet meer gehoord of TA wel valide is in Bitcoin zonder fundamentals.
Ik geloof wel in MACD en toen ik vanavond een keer neeeee! poste was dat het omslaan van de MACD op Mtgox, daarna alleen nog gedaald.
pi_133432794
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:24 schreef edcetera het volgende:
Dont worry, be happy: Ik heb destijds 21 BTC gekocht voor 8-10 eur per stuk. Verkeerde wallet gebackuped. :'(

Tijd voor Bitcoin-slachtofferhulp: Gewoon de realteit blijven zien (goede, maar dure cursus gevolgd toch?) en verder gaan:

Bitcoin is nog in Beta en nog een lange weg te gaan. Deel die Bitcoins in /1000 en weet, dat je een kennis-voorsprong hebt op 90% van de bevolking, die niet weet wat Bicoin is en wie weet welke concurrenten er nog komen ;)
Lijkt me zuur, dat van verkeerde wallet.. Netjes dat je nog positief weet te blijven. :)
  dinsdag 19 november 2013 @ 23:35:24 #162
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133432825
Stop eens met dalen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133432885
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:24 schreef edcetera het volgende:
Dont worry, be happy: Ik heb destijds 21 BTC gekocht voor 8-10 eur per stuk. Verkeerde wallet gebackuped.

Tijd voor Bitcoin-slachtofferhulp: Gewoon de realteit blijven zien (goede, maar dure cursus gevolgd toch?) en verder gaan:

Bitcoin is nog in Beta en nog een lange weg te gaan. Deel die Bitcoins in /1000 en weet, dat je een kennis-voorsprong hebt op 90% van de bevolking, die niet weet wat Bicoin is en wie weet welke concurrenten er nog komen
Bedankt voor je mooie woorden. ^O^
Om dan maar even de OP te citeren:
quote:
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.
Want ik merk dat door die hype vandaag de meeste bekende Nederlandse handel een lege wallet hebben of een hoge wisselkoers.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 19 november 2013 @ 23:40:28 #165
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133433009
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:30 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Ik geloof wel in MACD en toen ik vanavond een keer neeeee! poste was dat het omslaan van de MACD op Mtgox, daarna alleen nog gedaald.
TA op bitcoin toepassen :')
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  dinsdag 19 november 2013 @ 23:42:33 #166
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133433073
Nou hup, schiet ff naar 580 dan kan ik sellen en rustig gaan slapen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133433116
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:40 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

TA op bitcoin toepassen :')
Ergens in investeren en blijkbaar weinig verstand hebben van beleggingen etc. :'(
  dinsdag 19 november 2013 @ 23:44:24 #168
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133433152
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:43 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Ergens in investeren en blijkbaar weinig verstand hebben van beleggingen etc. :'(
BTC een belegging noemen :'(
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 23:44:58 #169
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133433172
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:34 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Lijkt me zuur, dat van verkeerde wallet.. Netjes dat je nog positief weet te blijven. :)
200-250 euro verloren is niet zuur, maar te bedenken, wat ik nu had kunnen cashen is jammer. Maar dan denk ik eerder aan oudere mensen, die een ton hebben gespendeerd door hard werken en in een woekerpolis etc en nu niks hebben: Ik spendeer voor de lol voor een risico een tijd geleden: mijn eigen keuze en geen zin om andere mensen te belazeren. Hebzucht mag bestraft worden onder de risico-ondemers, maar geen oplichting.

Ik hoop, dat Bitcoin niet de kant van de oude economie opgaat.
The best firms advertise the least...
pi_133433182
quote:
12s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:44 schreef Scorpie het volgende:

[..]

BTC een belegging noemen :'(
Keiharde speculatie.
pi_133433238
quote:
12s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:44 schreef Scorpie het volgende:

[..]

BTC een belegging noemen :'(
Volgens mij zat jij er de laatste weken vaker naast dan dat je het goed had :D

Weet iemand al een app voor BTC en met alarm?
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 19 november 2013 @ 23:47:16 #172
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133433265
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:43 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Ergens in investeren en blijkbaar weinig verstand hebben van beleggingen etc. :'(
Een paar lijntjes trekken en daarmee de toekomst voorspellen :') TA is voor aandelen al discutabel. Voor bitcoin wat puur op sentimenten en speculatie gaat is het volkomen waardeloos
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_133433286
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:46 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Volgens mij zat jij er de laatste weken vaker naast dan dat je het goed had :D

Weet iemand al een app voor BTC en met alarm?
Als we Scorpie zijn woorden mogen geloven heeft hij denk ik wel het meest gecasht.
  dinsdag 19 november 2013 @ 23:48:38 #174
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133433318
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:46 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Volgens mij zat jij er de laatste weken vaker naast dan dat je het goed had :D

Weet iemand al een app voor BTC en met alarm?
Laat mij er maar nog vaker naast zitten dan :9~ $$$$$$ _O_ $$$$$$$$$$ _O_ MONEY G
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 23:49:04 #175
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133433336
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:47 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Als we Scorpie zijn woorden mogen geloven heeft hij denk ik wel het meest gecasht.
Ja alhoewel het nu ff kut gaat met instappen op 575 :(
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133433377
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:49 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ja alhoewel het nu ff kut gaat met instappen op 575 :(
Ik twijfel om nu te kopen. Prijs is weer wat redelijker nu.
  dinsdag 19 november 2013 @ 23:50:44 #177
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133433389
Oh. Gedaald. Ik ga maar slapen.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  dinsdag 19 november 2013 @ 23:51:01 #178
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133433399
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:50 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Ik twijfel om nu te kopen. Prijs is weer wat redelijker nu.
Mja. Er gebeurt weinig nu, ben benieuwd hoe we morgenochtend ervoor staan. Ik ga je geen advies geven op dat punt :P maar instappen in een rustige markt is wel zo lekkah.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133433428
Een groot deel gekocht nu voor $540...
pi_133433460
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:51 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Mja. Er gebeurt weinig nu, ben benieuwd hoe we morgenochtend ervoor staan. Ik ga je geen advies geven op dat punt :P maar instappen in een rustige markt is wel zo lekkah.
True..

Veel succes nog met je dure coins. Hopelijk haal je morgen de kosten eruit. ^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-11-2013 23:53:26 ]
pi_133433593
"NOS op 3" item (met o.a. Jouke Hofman van Bitonic aan het woord):

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1379962
pi_133433902
Morgen gaan m'n moeizaam gecreëerde LTC'tjes naar de 10 en dan zien we wel weer wat de bedoeling is :')
En zo niet dan blijven ze mooi waar ze nu zijn.
Forcefield City Bewoner
pi_133433976
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:52 schreef WebBeestje het volgende:
Een groot deel gekocht nu voor $540...
Gaat nu weer mooi omhoog.
pi_133433984
quote:
Waarom zijn de bitcoins zo duur?

Om meerdere redenen: door de enorme vraag is de koers enorm gestegen op alle internationale markten. Normaal gesproken baseren wij onze prijs op de Bitstamp-koers, echter worden zoals eerder genoemd betalingen daar momenteel niet tijdig verwerkt. Wij zijn onder andere daarom momenteel afgestapt van de internationale beurzen en bepalen zelf de prijs op basis van het vraag en aanbod dat wij zien.

De koersen op de internationale markten schieten op en neer. Omdat wij momenteel onze prijs zelf bepalen kan het daardoor voorkomen dat de prijs even een stukje hoger ligt dan op die markten. Wij zien echter dat de prijs constant terug naar bovenschiet. Bij een structurele daling zullen wij de prijs ook naar beneden bijstellen.
Te vinden op de site van Bitonic. Ik vond het al zo voelen dat Bitonic achterliep.
pi_133434054
Dit is wel heel bijzonder trouwens, één van die senatoren heeft gewoon om input gevraagd op Reddit. :D

http://www.reddit.com/r/B(...)ng_todays_us_senate/

pi_133434124
Het gaat tot nu toe net als gisteravond.. Zou er weer zo'n explosieve groei komen zodirect?
pi_133434293
Handige app: Bitcoin Paranoid

Continue verversende koers van verschillende exchanges.
pi_133434382
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 00:18 schreef WebBeestje het volgende:
Handige app: Bitcoin Paranoid

Continue verversende koers van verschillende exchanges.
Zijn er ook apps die met een melding/alarm komen zodra de koers een ingesteld punt bereikt?
Als de Chinezen bezig zijn en ik nog lig te slapen bijvoorbeeld. :P
pi_133434415
Wie o wie kan mij helpen?

Gisterenavond een aantal bitcoins naar een paperwallet gestuurd. Zonder fee..
Nog steeds zijn ze niet aangekomen, begin me nu toch wel zorgen te maken.
Op blockchain geeft hij nog tijden van 35 uur aan, loopt ook niet terug.

Wat te doen? Is het al wel eens gebeurd dat bitcoins helemaal niet aankomen?
pi_133434515
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 00:22 schreef tralalala het volgende:

[..]

Zijn er ook apps die met een melding/alarm komen zodra de koers een ingesteld punt bereikt?
Als de Chinezen bezig zijn en ik nog lig te slapen bijvoorbeeld. :P
Met die app kun je tot 10% afwijking van de koers een alarm instellen.
  woensdag 20 november 2013 @ 00:28:16 #191
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133434531
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 00:22 schreef tralalala het volgende:

[..]

Zijn er ook apps die met een melding/alarm komen zodra de koers een ingesteld punt bereikt?
Als de Chinezen bezig zijn en ik nog lig te slapen bijvoorbeeld. :P
'Bitcoin Alert' in de Play Store. Voor iOS weet ik het niet
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133434619
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2013 00:28 schreef richolio het volgende:

[..]

'Bitcoin Alert' in de Play Store. Voor iOS weet ik het niet
Voor iOS heeft in ieder geval Bitcoin Ticker alerts, maar ik heb er zelf geen ervaring mee.

iBitcoin heeft ze ook, maar moet je wel een betaald abo voor nemen.
  woensdag 20 november 2013 @ 00:46:49 #193
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133434939
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 00:23 schreef wfoes1989 het volgende:
Wie o wie kan mij helpen?

Gisterenavond een aantal bitcoins naar een paperwallet gestuurd. Zonder fee..
Nog steeds zijn ze niet aangekomen, begin me nu toch wel zorgen te maken.
Op blockchain geeft hij nog tijden van 35 uur aan, loopt ook niet terug.

Wat te doen? Is het al wel eens gebeurd dat bitcoins helemaal niet aankomen?
Als de betaling in de Blockchain te vinden is komt het wel goed.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † woensdag 20 november 2013 @ 00:46:53 #194
230491 Zith
pls tip
pi_133434942
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 00:23 schreef wfoes1989 het volgende:
Wie o wie kan mij helpen?

Gisterenavond een aantal bitcoins naar een paperwallet gestuurd. Zonder fee..
Nog steeds zijn ze niet aangekomen, begin me nu toch wel zorgen te maken.
Op blockchain geeft hij nog tijden van 35 uur aan, loopt ook niet terug.

Wat te doen? Is het al wel eens gebeurd dat bitcoins helemaal niet aankomen?
Zonder fee komen ze niet meer aan tegenwoordig. Minimum fee is 0.2 cent (0.002 EUR). De betaling krijg je teruggestuurd na 48 uur ofzo...
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  † In Memoriam † woensdag 20 november 2013 @ 00:47:36 #195
230491 Zith
pls tip
pi_133434961
Ik heb wel eens 2.5 BTC teruggestort gekregen omdat ik zonder fee verzond :P
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133435038
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2013 00:27 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Met die app kun je tot 10% afwijking van de koers een alarm instellen.
Thanks, handig appje inderdaad. ^O^
pi_133435193
Wat een rust hier vergeleken gisteren :P
Forcefield City Bewoner
  woensdag 20 november 2013 @ 01:00:34 #198
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133435211
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:53 schreef robin007bond het volgende:

[..]

True..

Veel succes nog met je dure coins. Hopelijk haal je morgen de kosten eruit. ^O^
Je kunt de komende dagen / weken lekker short traden met ups en downs, maar nadat BTC naar zijn incentrieke waarde is hersteld gaat hel weer groeien.Ik verwacht begin volgend jaar
The best firms advertise the least...
pi_133435262
Stevig dalinkje wel.
Forcefield City Bewoner
  woensdag 20 november 2013 @ 01:06:42 #200
11102 knep
Mountainfreak
pi_133435327
Van onderuhhhhh :P
pi_133435349
Gaat echt wel even hard zeg. Onder de 500 over 30 sec denk.
Forcefield City Bewoner
pi_133435415
Ennnnn weer omhoog naar 545 :')
Forcefield City Bewoner
  woensdag 20 november 2013 @ 01:12:28 #203
11102 knep
Mountainfreak
pi_133435437
lol
pi_133435448
Had ik dr maar iets meer verstand van en vooral iets meer geld dan was dat een beste mogelijk om in te stappen wel. In ieder geval voor snelle euro's.
Forcefield City Bewoner
  woensdag 20 november 2013 @ 01:13:29 #206
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133435449
De orderboeken zijn wel heel erg dun aan de aanbod kant.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133435456
Ik ben nu officieel in het bezit van wat Bitcoins. Ik heb nu al het gevoel dat ik straks miljonair ben. :7
pi_133435486
Haha lekkere winst gekaapt hoor, altijd mooi deze dingen. Ik verwacht eigenlijk wel dat het verder zakt naar euhw.. Beneden... Ik zit in fiat voorlopig.. Kijken wat het morgen ochtend doet.. Was weer een mooie dag!
pi_133435487
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 01:13 schreef Maxbet het volgende:
De orderboeken zijn wel heel erg dun aan de aanbod kant.
Bij Bitstamp staat in de bied tweemaal zoveel als in de laat dus de laat is nog veel dunner.
pi_133435513
Die muur van 600btc werd ook echt in 7.2sec gesloopt of zo. Niet normaal eigenlijk 8)7
pi_133435521
Nog mensen actief op de Trolbox van BTC-e? Altijd vermakelijk als weer een dip of top is. :D
  woensdag 20 november 2013 @ 01:18:10 #212
11102 knep
Mountainfreak
pi_133435533
ik parkeer m'n 1/5 coin en ga maar eens maffen ;p
pi_133435572
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2013 01:18 schreef knep het volgende:
ik parkeer m'n 1/5 coin en ga maar eens maffen ;p
Maak er LTC van, dan heb je meer dan 1/5e ;) En de koers doet ongeveer hetzelfde.
Forcefield City Bewoner
pi_133435633
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 01:20 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Maak er LTC van, dan heb je meer dan 1/5e ;) En de koers doet ongeveer hetzelfde.
Gedeeld door honderd wel jah... Voor elke dollar dat BTC stijgt of daalt, gebeurt dat met LTC per cent.. In verhouding maakt het niet veel uit, tenzij LTC los van BTC grof gaat stijgen..
pi_133435662
quote:
2s.gif Op woensdag 20 november 2013 01:13 schreef Apostrof het volgende:
Ik ben nu officieel in het bezit van wat Bitcoins. Ik heb nu al het gevoel dat ik straks miljonair ben. :7
Met welke koers hoeveel ingekocht?
pi_133435666
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 01:24 schreef Faazz het volgende:

[..]

Gedeeld door honderd wel jah... Voor elke dollar dat BTC stijgt of daalt, gebeurt dat met LTC per cent.. In verhouding maakt het niet veel uit, tenzij LTC los van BTC grof gaat stijgen..
Inderdaad, en als ik de koersen van de laatste dagen bekijk gaan ze redelijk dezelfde richting uit elke keer. Dus zoals ik het zie is het eigenlijk het kleine broertje van, voor mensen die minder geld erin willen/kunnen stoppen maar wel willen meespelen.
Of zie ik dat verkeerd :P
Forcefield City Bewoner
pi_133435708
De stabiliteit is weer erg ver te zoeken op het moment. Nu weer rond 500, over 10 min vast en zeker weer 550.
Forcefield City Bewoner
pi_133435776
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 01:26 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Inderdaad, en als ik de koersen van de laatste dagen bekijk gaan ze redelijk dezelfde richting uit elke keer. Dus zoals ik het zie is het eigenlijk het kleine broertje van, voor mensen die minder geld erin willen/kunnen stoppen maar wel willen meespelen.
Of zie ik dat verkeerd :P
Op die manier kan je of 0.1btc kopen of 10ltc.. Maakt niet heel erg veel uit.. Nog voor de storm leed LTC een beetje zijn eigen leven, maar nu lijkt hij toch weer flink gelinkt aan de koers van BTC.. Dat was ook zo tijdens de opmars en crash in april.

Het maakt op zich niet zo veel uit, behalve dat LTC nog wat meer potentie in zich heeft, maar dat is eigenlijk een beetje uit de lucht gegrepen.

Steeds meer exchanges willen LTC adopteren, maar vooralsnog zijn dus alle ogen gericht op de grote baas BTC.
  woensdag 20 november 2013 @ 01:36:15 #219
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133435804
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 01:26 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Inderdaad, en als ik de koersen van de laatste dagen bekijk gaan ze redelijk dezelfde richting uit elke keer. Dus zoals ik het zie is het eigenlijk het kleine broertje van, voor mensen die minder geld erin willen/kunnen stoppen maar wel willen meespelen.
Of zie ik dat verkeerd :P
Iedereen vergeet weer eens dat BTC/LTC niet is gemaakt om in te investeren, maar als currency.

Een van de voordelen van LTC is dat het kleiner is dan BTC, de devs van LTC hebben wat minder angst om veranderingen in de code door te voeren. Ook zou LTC 'eerlijker' moeten zijn wat betreft het minen.

Maar LTC hoopt inderdaad het zilver te zijn waar BTC goud is.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133435873
Op Bitonic kost 1 bitcoin nu 515 euro en op BTCnext 600 euro :{
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133436031
Je kunt op het moment gewoon elke keer op 500 kopen en 540/550 verkopen :')
Forcefield City Bewoner
  woensdag 20 november 2013 @ 02:04:13 #222
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133436106
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 01:54 schreef roislecxe het volgende:
Je kunt op het moment gewoon elke keer op 500 kopen en 540/550 verkopen :')
Het geld naar de exchange - BTC naar Bitonic - Geld naar je rekening duurt ergens tussen de 2 en 4 dagen (als er geen weekend tussen zit.

Dus er is inderdaad geld te verdienen, maar je moet er ook de bankroll voor hebben. Maar inderdaad, als je nu een bult geld op de exchange hebt staan en je wilt niet terug kopen voor de lange termijn is er een leuk bedrag te verdienen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133436127
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 23:24 schreef edcetera het volgende:

[..]

Maar goed ook, ik heb afgelopen nacht met popcorn naar de hylarische koers op MTGox gekeken. Beter, dan een gemiddelde soap op TV :)

[..]

Dont worry, be happy: Ik heb destijds 21 BTC gekocht voor 8-10 eur per stuk. Verkeerde wallet gebackuped. :'(

Tijd voor Bitcoin-slachtofferhulp: Gewoon de realteit blijven zien (goede, maar dure cursus gevolgd toch?) en verder gaan:

Bitcoin is nog in Beta en nog een lange weg te gaan. Deel die Bitcoins in /1000 en weet, dat je een kennis-voorsprong hebt op 90% van de bevolking, die niet weet wat Bicoin is en wie weet welke concurrenten er nog komen ;)
Als ik het goed begrijp zijn er dus 21 BTC uit de omloop verdwenen?
Ik ben benieuwd hoeveel BTC daadwerkelijk nog te gebruiken is door mensen.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133436202
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 02:06 schreef mike-amersfoort het volgende:

[..]

Als ik het goed begrijp zijn er dus 21 BTC uit de omloop verdwenen?
Ik ben benieuwd hoeveel BTC daadwerkelijk nog te gebruiken is door mensen.
Het zullen er buiten die 21 vast nog wel veel meer zijn. Zouden ze kunnen nagaan hoeveel er nog in omloop is? Waarschijnlijk niet. Er worden ook bergen echt geld verloren per jaar waarvan lang niet alles wordt teruggevonden. dat is dan ook ook gewoon 'weg'. Niet meer in omloop dus.
Forcefield City Bewoner
pi_133436205
BTC China is ook redelijk aan het instorten trouwens. Van $1000 naar rond de $770-800.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133436210
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 02:14 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Het zullen er buiten die 21 vast nog wel veel meer zijn. Zouden ze kunnen nagaan hoeveel er nog in omloop is? Waarschijnlijk niet. Er worden ook bergen echt geld verloren per jaar waarvan lang niet alles wordt teruggevonden. dat is dan ook ook gewoon 'weg'. Niet meer in omloop dus.
Alleen wordt er wel weer geld bijgedrukt waardoor het verliezen van geld niet ,meteen voor deflatie zorgt. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133436228
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 02:15 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Alleen wordt er wel weer geld bijgedrukt waardoor het verliezen van geld niet ,meteen voor deflatie zorgt. :P
En dat zal bij BTC niet het geval zijn. Gewoon 300 jaar bewaren dan hebben je achter-achter-achterkleinkinderen er misschien nog eens wat aan (waarschijnlijk niet) aangezien er dan nog geen 10% meer in omloop zal zijn. Alles is zon beetje versplinterd en vergeten denk :P
Forcefield City Bewoner
  woensdag 20 november 2013 @ 02:20:18 #228
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133436244
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 02:18 schreef roislecxe het volgende:

[..]

En dat zal bij BTC niet het geval zijn. Gewoon 300 jaar bewaren dan hebben je achter-achter-achterkleinkinderen er misschien nog eens wat aan (waarschijnlijk niet) aangezien er dan nog geen 10% meer in omloop zal zijn. Alles is zon beetje versplinterd en vergeten denk :P
Denk het niet, volgens mij gaat het grootste deel wat uit omloop gaat vanaf het begin tot nu verloren, zodra de acceptatie stijgt komt er ook meer vraag naar techniek om het makkelijker te maken voor Henk en Ingrid.

Hierdoor zal het veel meer fool-proof worden.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133436255
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 02:20 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Denk het niet, volgens mij gaat het grootste deel wat uit omloop gaat vanaf het begin tot nu verloren, zodra de acceptatie stijgt komt er ook meer vraag naar techniek om het makkelijker te maken voor Henk en Ingrid.

Hierdoor zal het veel meer fool-proof worden.
Precies, dan zullen ze waarschijnlijk gewoon geld drukken gebaseerd op BTC. Met een vaste waarde in 't begin. Maar daarna zullen enkele machtige landen deze vaste verhouding loslaten en meer bijdrukken, waarna ze een groot leger bouwen en olie uit het midden-oosten slurpen.

:P

Die BTC-E chatbox is wel echt :')2
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  woensdag 20 november 2013 @ 06:57:23 #230
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_133436830
Nadat ik gisteren nog 700 winst had en wou uitstappen bij leuk bedrag..

Nu...
And it's gone :(
Zit op me start tarief :(
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_133436839
Hoe kan het dat btcdirect nog steeds 477 euro rekent en het 100 euro lager is op gox/bitstamp
Van bitonic snap ik het nog, die zijn uitverkocht dus niet up to dat maar btcdirect :S
pi_133436851
Die wisseldiensten willen hun verlies of risico doorrekenen aan de klant dat is alles.
pi_133437063
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 07:02 schreef WebBeestje het volgende:
Die wisseldiensten willen hun verlies of risico doorrekenen aan de klant dat is alles.
Het is vooral door de problemen met Bitstamp volgens mij.
pi_133437072
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2013 07:53 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Het is vooral door de problemen met Bitstamp volgens mij.
Leek vanochtend ook al traag. Ik ben benieuwd naar het koersverloop want de $480-$500 lijkt voorlopig goed te houden en dat al een paar dagen. Nu rond $500 kopen lijkt mij in ieder geval niet slecht.
  woensdag 20 november 2013 @ 08:31:18 #235
11102 knep
Mountainfreak
pi_133437340
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2013 07:55 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Leek vanochtend ook al traag. Ik ben benieuwd naar het koersverloop want de $480-$500 lijkt voorlopig goed te houden en dat al een paar dagen. Nu rond $500 kopen lijkt mij in ieder geval niet slecht.
Ik ga in ieder geval even een SEPA'tje doen :).
pi_133437348
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2013 08:31 schreef knep het volgende:

[..]

Ik ga in ieder geval even een SEPA'tje doen :).
Idem als ik mijn laatste deel verkocht heb :)
pi_133437479
Nog wel even wat binnen gescharreld vlak boven de $500 :) heeft iedereen verkocht of liggen ze nog te pitten door lang wakker te blijven om de koers te kunnen volgen? :)
pi_133437522
Jammer dat Bitonic niet meer met Bitstamp is verbonden. ;(

HappyCoins heeft voor mij een ietwat hoog instaptarief en haalt zijn coins ook van Bitstamp, dus vertrouw ik het niet helemaal meer.
pi_133437555
Flinke verkooporders bij Bitstamp en wie zei alweer dat TA niet werkt bij BTC? :)
  † In Memoriam † woensdag 20 november 2013 @ 08:54:15 #240
230491 Zith
pls tip
pi_133437584
quote:
[22:24:01] <anarchy5> do you guys want a courtesy 1 minute warning before i dump a huge amount?
[22:24:11] <brembo> anarchy5: nah, just do it
[22:24:14] <DJSakamura> Gox and probably RTBTC
[22:24:25] <pera> anarchy5: please!
[22:24:28] <xoip> it will bottom out at $5
[22:24:34] <brembo> 4.85
[22:24:35] <d3p0rt3d> 50% of profit earned for any heads up from anyone
[22:24:47] <anarchy5> consider it your 1 minute courtesy warning :)
Satoshi is aan het uitcashen.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133437625
Iemand die wil cashen verkoopt in kleine pakketjes en dumpt niet dus het zal wel een puber zijn die zich verveeld.
  woensdag 20 november 2013 @ 09:01:09 #242
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133437648
Lijkt erop dat de koers aan het stabiliseren is rond de 500
pi_133437667
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:01 schreef Lollertrolle het volgende:
Lijkt erop dat de koers aan het stabiliseren is rond de 500
Ik vrees het ook.

De tijden van 350$ nar 700$ zijn wel voorlopig voorbij denk ik. :')
pi_133437689
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:02 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Ik vrees het ook.

De tijden van 350$ nar 700$ zijn wel voorlopig voorbij denk ik. :')
Mag je eigenlijk blij om zijn want die wilde bokkesprongen is leuk voor de daghandel maar niet voor het gebruik van BTC. Ik vrees wel een flinke leegloop bij Bitstamp want al ongeveer een dag zeer slecht bereikbaar zijn doet weinig goed aan het vertrouwen.
pi_133437719
Mijn buy order @350 is niet vervuld! :(
pi_133437739
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:05 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Mag je eigenlijk blij om zijn want die wilde bokkesprongen is leuk voor de daghandel maar niet voor het gebruik van BTC. Ik vrees wel een flinke leegloop bij Bitstamp want al ongeveer een dag zeer slecht bereikbaar zijn doet weinig goed aan het vertrouwen.
Nog steeds? Ook maar eens verhuizen dan :Y
  woensdag 20 november 2013 @ 09:14:53 #247
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133437778
Flinke daling zeg. Zullen wel een hoop mensen eieren voor hun geld kiezen en (eventueel met verlies) uitcashen.

Ben benieuwd.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  † In Memoriam † woensdag 20 november 2013 @ 09:17:32 #248
230491 Zith
pls tip
pi_133437815
Vergeet niet dat we 48u geleden nog op hetzelfde niveau zaten. Maar lijkt er inderdaad op dat er wat nerveuze first-timers uitgeschud moeten worden (of die kerel die 1miljoen bitcoins ging dumpen is geen troll).
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 20 november 2013 @ 09:19:37 #249
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133437845
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:17 schreef Zith het volgende:
Vergeet niet dat we 48u geleden nog op hetzelfde niveau zaten. Maar lijkt er inderdaad op dat er wat nerveuze first-timers uitgeschud moeten worden (of die kerel die 1miljoen bitcoins ging dumpen is geen troll).
Als ik eerlijk ben hoop ik dat het geen grapje was. :@

Kan ik goedkoop inkopen na die dump
pi_133437890
Iemand die 1 miljoen stuks heeft verkoopt die niet in één keer tenzij je natuurlijk geen verstand hebt van het zo goed mogelijk verkopen van een groot aantal BTC.
  woensdag 20 november 2013 @ 09:23:28 #251
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133437912
Iemand moest gewoon een paar kilo coke hebben. >:O
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  woensdag 20 november 2013 @ 09:25:28 #252
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_133437953
Geweldig. Elke ochtend weer een verrassing.
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
pi_133437960
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:17 schreef Zith het volgende:
Vergeet niet dat we 48u geleden nog op hetzelfde niveau zaten. Maar lijkt er inderdaad op dat er wat nerveuze first-timers uitgeschud moeten worden (of die kerel die 1miljoen bitcoins ging dumpen is geen troll).
Hoe kom je aan 1 mil. Bitcoins? :o :D
pi_133437968
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:25 schreef Matty___ het volgende:
Geweldig. Elke ochtend weer een verrassing.
Veel beter dan de krant lezen dit. :7
  † In Memoriam † woensdag 20 november 2013 @ 09:26:38 #255
230491 Zith
pls tip
pi_133437974
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:21 schreef WebBeestje het volgende:
Iemand die 1 miljoen stuks heeft verkoopt die niet in één keer tenzij je natuurlijk geen verstand hebt van het zo goed mogelijk verkopen van een groot aantal BTC.
Ik snap het, maar die gast timede de crash wel precies in dat geval. Maar zou dus ook een fake dump van een grote instantie kunnen zijn om de koers omlaag te brengen (en die aankondiging om paniek te veroorzaken).
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 20 november 2013 @ 09:26:54 #256
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_133437979
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:25 schreef d4v1d het volgende:

[..]

Hoe kom je aan 1 mil. Bitcoins? :o :D
Vroeg instappen of vendor zijn opde silkroad
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
pi_133438052
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:26 schreef Matty___ het volgende:

[..]

Vroeg instappen of vendor zijn opde silkroad
Maar alsnog.. ookal was btc vroeger nog veel goedkoper, je hebt veels te veel geld over dan :')
pi_133438061
Ik kan nu niet op Bitstamp maar kun je daar ook BTC versturen naar een eigen wallet?
  woensdag 20 november 2013 @ 09:34:21 #259
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_133438103
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:31 schreef d4v1d het volgende:

[..]

Maar alsnog.. ookal was btc vroeger nog veel goedkoper, je hebt veels te veel geld over dan :')
Vroeger kon je met minen ook aardig wat coins binnen halen. Als je echt iemand van het eerste uur bent geweest
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
  woensdag 20 november 2013 @ 09:34:35 #260
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133438105
Wel opvallend dat ltc nog redelijk "hoog" is blijven steken.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133438155
Heb zojuist weer bijgekocht op Happycoins vanwege de aanzienlijk lage koers. Bitcoins staan echter na vijf minuten niet om mijn wallet. Kreeg een transactie ID toegestuurd, maar volgens Blockchain bestaat niet (nog) niet...

Kan dit langer duren of kan ik fluiten naar m'n bitcoins?
pi_133438168
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:37 schreef ShyntoZ het volgende:
Heb zojuist weer bijgekocht op Happycoins vanwege de aanzienlijk lage koers. Bitcoins staan echter na vijf minuten niet om mijn wallet. Kreeg een transactie ID toegestuurd, maar volgens Blockchain bestaat niet (nog) niet...

Kan dit langer duren of kan ik fluiten naar m'n bitcoins?
Dat laatste :'(
pi_133438191
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:38 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Dat laatste :'(
Haha zou leuk geweest zijn. Maar heb ze toch ontvangen.
pi_133438204
Litecoins nog een beetje de moeite?

Ben bang dat straks iedereen een eigen type digitale munt op de markt gaat brengen. Voor dat je weet heb je een mengel moes van allerlei nieuwe digitale munten waardoor de hele markt in elkaar zakt.
pi_133438246
Gekocht. :)
pi_133438257
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:41 schreef Apekoek het volgende:
Litecoins nog een beetje de moeite?

Ben bang dat straks iedereen een eigen type digitale munt op de markt gaat brengen. Voor dat je weet heb je een mengel moes van allerlei nieuwe digitale munten waardoor de hele markt in elkaar zakt.
Dat is al lang het geval maar de markt doet het nog prima
pi_133438267
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:41 schreef Apekoek het volgende:
Litecoins nog een beetje de moeite?

Ben bang dat straks iedereen een eigen type digitale munt op de markt gaat brengen. Voor dat je weet heb je een mengel moes van allerlei nieuwe digitale munten waardoor de hele markt in elkaar zakt.
Je bedoelt deze mengelmoes? https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133438323
quote:
De tering. :P Dat gaat nog wat worden.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  † In Memoriam † woensdag 20 november 2013 @ 09:50:12 #269
230491 Zith
pls tip
pi_133438350
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:44 schreef robin007bond het volgende:
Gekocht. :)
Success!
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133438401
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:50 schreef Zith het volgende:

[..]

Success!
Volgens mij is dit wel een oké-moment om in te stappen. We'll see.
  woensdag 20 november 2013 @ 09:52:52 #271
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133438408
Verlies moment genomen op 460 :'( nu nog 'maar' 5200$ van de 6000$ over
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133438420
quote:
7s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:52 schreef Scorpie het volgende:
Verlies moment genomen op 460 :'( nu nog 'maar' 5200$ van de 6000$ over
Gewoon even afwachten.. Na regen komt zonneschijn :)
pi_133438421
quote:
7s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:52 schreef Scorpie het volgende:
Verlies moment genomen op 460 :'( nu nog 'maar' 5200$ van de 6000$ over
Op Bitstamp? :)
pi_133438438
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:53 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Op Bitstamp? :)
Scorpie is vaste klant bij BTC-E volgens mij. :P
pi_133438472
quote:
Dat bedoel ik dus, hierdoor gaat de boel op termijn inzakken wanneer de hype een beetje wegvlakt. Elke nieuwe munteenheid erbij betekend meer "geld" op de markt en dus minder schaarste aan digitale middelen en dus minder waarde...
  woensdag 20 november 2013 @ 09:57:57 #276
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133438512
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 09:54 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Scorpie is vaste klant bij BTC-E volgens mij. :P
Dat.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 20 november 2013 @ 10:01:14 #277
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133438587
Waarom zo ongeduldig? Gewoon wachten tot 'ie weer omhoog gaat.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133438601
quote:
99s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:01 schreef SosuaCafe het volgende:
Waarom zo ongeduldig? Gewoon wachten tot 'ie weer omhoog gaat.
Dat dus
pi_133438669

Zijn daar nu op voorraad trouwens.
  woensdag 20 november 2013 @ 10:08:38 #280
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133438704
quote:
99s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:01 schreef SosuaCafe het volgende:
Waarom zo ongeduldig? Gewoon wachten tot 'ie weer omhoog gaat.
Denk dat de daling nu wel aardig ingezet is. Einde van de middag rond de 300, dan weer opnieuw instappen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133438710
Kunnen BTC worden overgemaakt van het account op Bitstamp naar een eigen wallet?
pi_133438725
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:08 schreef WebBeestje het volgende:
Kunnen BTC worden overgemaakt van het account op Bitstamp naar een eigen wallet?
Ja
  woensdag 20 november 2013 @ 10:11:00 #283
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133438743
quote:
7s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:08 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Denk dat de daling nu wel aardig ingezet is. Einde van de middag rond de 300, dan weer opnieuw instappen.
Hopelijk volgt bitonic snel genoeg dan.
  woensdag 20 november 2013 @ 10:12:05 #284
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_133438762
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:11 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Hopelijk volgt bitonic snel genoeg dan.
Nu kun je daar met 40 euro winst inkopen en op bitstamp verkopen
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
  woensdag 20 november 2013 @ 10:13:14 #285
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133438783
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:12 schreef Matty___ het volgende:

[..]

Nu kun je daar met 40 euro winst inkopen en op bitstamp verkopen
Moet je wel een bitstamp account hebben :')
pi_133438803
Moet Bitstamp het ook doen :'(
pi_133438809
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:12 schreef Matty___ het volgende:

[..]

Nu kun je daar met 40 euro winst inkopen en op bitstamp verkopen
Moet Bitstamp het wel doen.
pi_133438825
Jezus. Wat is er gisteren allemaal gebeurd? Ging de banking comité hearing niet goed?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133438909
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:15 schreef tofastTG het volgende:
Jezus. Wat is er gisteren allemaal gebeurd? Ging de banking comité hearing niet goed?
Jawel, maar gewoon.. Crash.. :P
  woensdag 20 november 2013 @ 10:19:28 #290
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133438913
Mijn wallet laat uren dezelfde koers zien. :? Welk programma/site laat de huidige koers zien? Dan gooi ik het ff op die rekening
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133438946
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:19 schreef richolio het volgende:
Mijn wallet laat uren dezelfde koers zien. :? Welk programma/site laat de huidige koers zien? Dan gooi ik het ff op die rekening
www.btc-e.com

www.bitcoinwisdom.com
pi_133438966
Nja, dit is wel een waarschuwing voor alle mensen die denken dat BTC's gratis geld zijn.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133438993
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:19 schreef Faazz het volgende:

[..]

Jawel, maar gewoon.. Crash.. :P
Ik noem het gewoon een gezonde correctie als je de 10-daagse chart bekijkt: http://www.bitcoincharts.(...)m1g10za2gEMAzm2g25zv

Moet ie niet al te veel verder inzakken nu. ;)
  † In Memoriam † woensdag 20 november 2013 @ 10:24:18 #294
230491 Zith
pls tip
pi_133439019
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:22 schreef tofastTG het volgende:
Nja, dit is wel een waarschuwing voor alle mensen die denken dat BTC's gratis geld zijn.
:Y
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133439025
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:23 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Ik noem het gewoon een gezonde correctie als je de 10-daagse chart bekijkt: http://www.bitcoincharts.(...)m1g10za2gEMAzm2g25zv

Moet ie niet al te veel verder inzakken nu. ;)
Denk dat dat wel gaat gebeuren als Bitstamp het straks weer goed doet. Althans, bitstamp koers is meestal de laagste van de 3
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133439052
6
  woensdag 20 november 2013 @ 10:26:57 #297
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133439082
Zo zuur dat een sell order 0,2% kost ook al cancel je hem :{
pi_133439181
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2013 10:14 schreef WebBeestje het volgende:
Moet Bitstamp het ook doen :'(
Kut Bitstamp, kom er niet eens op om m'n shit naar BTC-E te verhuizen, wil ook verkopen en hopelijk later vandaag lager weer instappen. En er is nog een SEPA van 500¤ onderweg naar Bitstamp, Joost mag weten waar die is blijven hangen. Hondenkoppen }:|
pi_133439243
Ik kom er sporadisch op maar elke keer bij een transactie plaatsen weer een error.
pi_133439298
Dit helpt ook niet voor de koers natuurlijk, minder dramatisch als vorige keer met Gox, maar het zal ongetwijfeld drukkend werken. En je houdt je hart vast voor het moment dat het wél weer werkt. Krijg je panic sells of inderdaad dat iedereen z'n meuk gaat verhuizen.
pi_133439417
Ben er ook maar ff uitgestapt ff afwachten wat er gebeuren gaat als bitstamp weer online komt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')