abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_133380264

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
  maandag 18 november 2013 @ 17:03:49 #3
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_133380326
Op naar de 1000.

Ik was een keer op een website waar je alle investeringen in bitcoin langs zag komen als een soort bubbels. Weet iemand welke site dat is?
pi_133380381
Lekker de LTC gaat ook goed sinds gisteravond! Ik ben nu in het bezit van 1 BTC maar twijfel om hem te verkopen of niet haha.
pi_133380389
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:03 schreef borbit het volgende:
Op naar de 1000.

Ik was een keer op een website waar je alle investeringen in bitcoin langs zag komen als een soort bubbels. Weet iemand welke site dat is?
Deze?
http://www.listentobitcoin.com/
pi_133380501
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:53 schreef Zith het volgende:
Sowieso daytrading.

Sowieso mensen die 'het even aankijken'

Sowieso mensen die wachten tot de volgende crash _O-


:')
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133380555
Wanneer zal de $700 bereikt worden??
pi_133380560
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:11 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

:')
_O-

Ondertussen vliegen de All Time Highs weer om je oren.
  maandag 18 november 2013 @ 17:14:04 #9
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_133380562
quote:
thnx
pi_133380588
waar kan ik goedkoop ltc kopen?
ik wil ongeveer 1000 kopen
-Real power isn't given, it must be taken-
  maandag 18 november 2013 @ 17:16:15 #11
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133380620
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:15 schreef henk3412 het volgende:
waar kan ik goedkoop ltc kopen?
ik wil ongeveer 1000 kopen
Dus jij gaat mij vertellen dat jij ff 6719.39 USD uit je mouw schudt ?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133380646
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 17:16 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Dus jij gaat mij vertellen dat jij ff 6719.39 USD uit je mouw schudt ?
Op welke koers is dat gebaseerd? Heb je daar een linkje van :)?
pi_133380656


Nu al 550 _O_
  maandag 18 november 2013 @ 17:17:36 #14
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133380661
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:17 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Op welke koers is dat gebaseerd? Heb je daar een linkje van :)?
https://btc-e.com/exchange/ltc_usd
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133380675
Thnx
pi_133380746
nogmaals,

waar kan ik goedkoop ltc kopen?
ik wil ongeveer 1000 kopen
-Real power isn't given, it must be taken-
  maandag 18 november 2013 @ 17:21:18 #17
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133380759
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:20 schreef henk3412 het volgende:
nogmaals,

waar kan ik goedkoop ltc kopen?
ik wil ongeveer 1000 kopen
Ben jij het broertje van heisenberg?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133380772
LTC op 7 dollar verkocht, maar hij stijgt nu al naar 7,5. ;(
pi_133380778
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:20 schreef henk3412 het volgende:
nogmaals,

waar kan ik goedkoop ltc kopen?
ik wil ongeveer 1000 kopen
Hier
  maandag 18 november 2013 @ 17:22:13 #20
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133380786
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:20 schreef henk3412 het volgende:
nogmaals,

waar kan ik goedkoop ltc kopen?
ik wil ongeveer 1000 kopen
https://btc-e.com/exchange/ltc_usd
http://www.litecoins.nl/

En nu is het wel weer klaar met domme vragen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133380801
LTC @ $7,5
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133380825
Wat is up met al die LTC talk ineens, is het niet handig dit dan óf het cryptocoin topic te noemen, óf LTC een eigen plekje te geven, het gaat nu al ff meer over LTC dan BTC
  maandag 18 november 2013 @ 17:24:49 #23
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133380857
quote:
2s.gif Op maandag 18 november 2013 17:23 schreef Loveless85 het volgende:
Wat is up met al die LTC talk ineens, is het niet handig dit dan óf het cryptocoin topic te noemen, óf LTC een eigen plekje te geven, het gaat nu al ff meer over LTC dan BTC
Voor mensen die in het bezig van beide zijn is het wel prettig dat het samen is. :)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133380876
quote:
2s.gif Op maandag 18 november 2013 17:23 schreef Loveless85 het volgende:
Wat is up met al die LTC talk ineens, is het niet handig dit dan óf het cryptocoin topic te noemen, óf LTC een eigen plekje te geven, het gaat nu al ff meer over LTC dan BTC
LTC verdient een eigen plekje, nietwaar?
pi_133380884
Hierna cryptogeld #51 ?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133380889
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:25 schreef MxM het volgende:

[..]

LTC verdient een eigen plekje, nietwaar?
Mweh, mij lijkt mij één digitaal geld topic handiger.

Op den duur krijg je toch dat de koersen van LTC/BTC vergeleken gaan worden en dan hebben de aparte topics geen nut meer.
  maandag 18 november 2013 @ 17:26:45 #27
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133380911
quote:
2s.gif Op maandag 18 november 2013 17:23 schreef Loveless85 het volgende:
Wat is up met al die LTC talk ineens, is het niet handig dit dan óf het cryptocoin topic te noemen, óf LTC een eigen plekje te geven, het gaat nu al ff meer over LTC dan BTC
Discussie is een hele tijd geleden al eens geweest, weet niet meer precies waarom maar de mods vonden het Bitcoin topic waar ook soms over Litecoin gepraat word handiger.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133381091
ach ik sop er maar mee.
krijg de hele tijhd dit gekanker

It is not enough USD for purchase
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133381233
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:33 schreef henk3412 het volgende:
ach ik sop er maar mee.
krijg de hele tijhd dit gekanker

It is not enough USD for purchase
Probeer dit topic aub een beetje op niveau te houden.
pi_133381235
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:33 schreef henk3412 het volgende:
ach ik sop er maar mee.
krijg de hele tijhd dit gekanker

It is not enough USD for purchase
Heb je wel dollars op je BTC-e account dan? :')
pi_133381372
ach laat maar
snap er helemaal niks van
-Real power isn't given, it must be taken-
  maandag 18 november 2013 @ 17:45:48 #32
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133381450
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:42 schreef henk3412 het volgende:
ach laat maar
snap er helemaal niks van
Dat is wat we probeerden te zeggen, als je toch ergens geld in wil stoppen met het idee rijk te worden, probeer dan eerst te begrijpen wat het is waar je je geld in stopt.

Leesvoer: https://en.bitcoin.it/wiki/Main_Page
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133381489
20% winst vandaag :')
pi_133381535
als ik met okpay betaal, is het geld snel op me acc?
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133381536
Aangezien ik nog geen Pm kan sturen wou ik dit weten, jullie kopen allemaal via bitstamp
Hoe snel is de levering en is dit goedkoper?
(ik koop momenteel op bitonic.nl)
En hoe werkt het als ik voor $550 op bitstamp koop en op gox voor $631 verkoop, hoe kan deze prijs zo ver uit elkaar liggen.

Misschien een aanrader voor mensen, https://script.google.com(...)ec?exchange=BITSTAMP

Heb hem nog niet geprobeerd!
pi_133381577
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:48 schreef QuadrupleU het volgende:
Aangezien ik nog geen Pm kan sturen wou ik dit weten, jullie kopen allemaal via bitstamp
Hoe snel is de levering en is dit goedkoper?
(ik koop momenteel op bitonic.nl)
En hoe werkt het als ik voor $550 op bitstamp koop en op gox voor $631 verkoop, hoe kan deze prijs zo ver uit elkaar liggen.

Misschien een aanrader voor mensen, https://script.google.com(...)ec?exchange=BITSTAMP

Heb hem nog niet geprobeerd!
Je kan niet arbitreren via de Gox route, Gox betaalt je pas uit over ~2-3mnd. Het is om die reden dat de prijs op Gox hoger ligt dan elder.
pi_133381582
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:48 schreef QuadrupleU het volgende:
Aangezien ik nog geen Pm kan sturen wou ik dit weten, jullie kopen allemaal via bitstamp
Hoe snel is de levering en is dit goedkoper?
(ik koop momenteel op bitonic.nl)
En hoe werkt het als ik voor $550 op bitstamp koop en op gox voor $631 verkoop, hoe kan deze prijs zo ver uit elkaar liggen.

Misschien een aanrader voor mensen, https://script.google.com(...)ec?exchange=BITSTAMP

Heb hem nog niet geprobeerd!
Mensen moeten erg lang (maanden) wachten op hun geld als ze het van gox willen hebben. Vandaar dat het geld wat daar staat vooral/meer gebruikt wordt om BTC te kopen en daarom is de koers daar dus hoger
pi_133381608
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:48 schreef QuadrupleU het volgende:
Aangezien ik nog geen Pm kan sturen wou ik dit weten, jullie kopen allemaal via bitstamp
Hoe snel is de levering en is dit goedkoper?
(ik koop momenteel op bitonic.nl)
En hoe werkt het als ik voor $550 op bitstamp koop en op gox voor $631 verkoop, hoe kan deze prijs zo ver uit elkaar liggen.

Misschien een aanrader voor mensen, https://script.google.com(...)ec?exchange=BITSTAMP

Heb hem nog niet geprobeerd!
Op bitstamp moet je eerst je account laten verifiëren. Dat wil zeggen een kopie van je ID opsturen. Daar gaat wat tijd overheen. Daarna geld overmaken kost ook enige dagen als ik het goed heb.

Het verschil tussen Bitstamp en Gox komt doordat het heel lastig is om je geld weer van gox af te krijgen. Het duurt meerdere weken/maanden voordat ze geld overmaken.
pi_133381609
Heren van het forum,

ik zit met een vraag, ik heb nu de hele dag proberen uit te vogelen hoe het handelen in bitcoins en lite coins gaat, nu vind ik de bitcoin iets te prijzig dus wil ik beginnen met de litecoin die ook heel lekker gaat op moment. maar ik begrijp niet helemaal hoe ik op Btc-e aan de slag kan. hoe kan ik geld op mijn account krijgen om litecoins te kopen? het spijt me zeer als dit een stomme vraag is, maar ik denk dat iemand mij hier wel kan helpen.

Alvast bedankt :)
pi_133381617
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:49 schreef Faazz het volgende:

[..]

Je kan niet arbitreren via de Gox route, Gox betaalt je pas uit over ~2-3mnd. Het is om die reden dat de prijs op Gox hoger ligt dan elder.
Dus als ik nu via bovenstaande link of btcdirect haal is het het handigste
Denk dat ik dan toch btcdirect ga aangezien hij er wel betrouwbaarder uitziet, iemand ervaring?
pi_133381638
We need to fix a tutorial :o
pi_133381666
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:50 schreef Skate1234 het volgende:
Heren van het forum,

ik zit met een vraag, ik heb nu de hele dag proberen uit te vogelen hoe het handelen in bitcoins en lite coins gaat, nu vind ik de bitcoin iets te prijzig dus wil ik beginnen met de litecoin die ook heel lekker gaat op moment. maar ik begrijp niet helemaal hoe ik op Btc-e aan de slag kan. hoe kan ik geld op mijn account krijgen om litecoins te kopen? het spijt me zeer als dit een stomme vraag is, maar ik denk dat iemand mij hier wel kan helpen.

Alvast bedankt :)
Ik heb zelf geen ervaring met BTC-e maar wat lukt er niet dan? Waar loop je vast?
  maandag 18 november 2013 @ 17:53:37 #43
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133381680
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:50 schreef Skate1234 het volgende:
Heren van het forum,

ik zit met een vraag, ik heb nu de hele dag proberen uit te vogelen hoe het handelen in bitcoins en lite coins gaat, nu vind ik de bitcoin iets te prijzig dus wil ik beginnen met de litecoin die ook heel lekker gaat op moment. maar ik begrijp niet helemaal hoe ik op Btc-e aan de slag kan. hoe kan ik geld op mijn account krijgen om litecoins te kopen? het spijt me zeer als dit een stomme vraag is, maar ik denk dat iemand mij hier wel kan helpen.

Alvast bedankt :)
https://btc-e.com/page/2

Daar staat zo ongeveer alles wat je vraagt.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133381696
Heeft iemand een idee hoe lang het verify'en bij bitstamp duurt? Ik wil snel instappen
  maandag 18 november 2013 @ 17:54:45 #45
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133381714
quote:
3s.gif Op maandag 18 november 2013 17:51 schreef Faazz het volgende:
We need to fix a tutorial :o
Idd, misschien niet in de OP, maar een stukje text welke standaard in een quote kan als er weer eens de Gox/kopen met iDEAL vragen gesteld worden.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133381725
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:54 schreef dabobster het volgende:
Heeft iemand een idee hoe lang het verify'en bij bitstamp duurt? Ik wil snel instappen
Bij mij ongeveer 12 uur. Maar ik neem aan dat dat per geval verschilt.
pi_133381739
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:54 schreef dabobster het volgende:
Heeft iemand een idee hoe lang het verify'en bij bitstamp duurt? Ik wil snel instappen
Vraag is in het verleden al meerdere keren gesteld: ongeveer 2 dagen.
Spit voor extra info de vorige topics door. ;)
  maandag 18 november 2013 @ 17:55:53 #48
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133381745
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:54 schreef dabobster het volgende:
Heeft iemand een idee hoe lang het verify'en bij bitstamp duurt? Ik wil snel instappen
Als je snel wil instappen moet je niet daar op wachten maar een Nederlandse site zoals Bitonic of happycoins gebruiken. Verify duurt wel een paar dagen, zeker nu ze het steeds drukker krijgen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 18 november 2013 @ 17:56:48 #49
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133381769
Wie op Bitonic wil kopen moet snel zijn.

quote:
Nu beschikbaar3,94317507 bitcoins
Edit: never mind, is al weg.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133381785
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:55 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Als je snel wil instappen moet je niet daar op wachten maar een Nederlandse site zoals Bitonic of happycoins gebruiken. Verify duurt wel een paar dagen, zeker nu ze het steeds drukker krijgen.
Daar dacht ik ook al aan maar Bitonic heeft al de hele dag 0 in voorraad... Is het overboeken naar BTC-e ook aan te raden of moet je daar ook alsnog verifien?
pi_133381820
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:55 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Als je snel wil instappen moet je niet daar op wachten maar een Nederlandse site zoals Bitonic of happycoins gebruiken. Verify duurt wel een paar dagen, zeker nu ze het steeds drukker krijgen.
HappyCoins lijkt me een goede maar ziet er onbetrouwbaar uit, dus eerst maar eens weinig kopen
Of eventueel via Btc-E
  maandag 18 november 2013 @ 17:58:48 #52
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133381825
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:57 schreef dabobster het volgende:

[..]

Daar dacht ik ook al aan maar Bitonic heeft al de hele dag 0 in voorraad... Is het overboeken naar BTC-e ook aan te raden of moet je daar ook alsnog verifien?
Alles wat met fiat geld gaat op een exchange moet je voor verifiëren, al naar happycoins gekeken?
Anders wil misschien een user hier je een klein bedrag verkopen. (Nee ik niet)
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 18 november 2013 @ 18:00:48 #53
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133381890
Niet dat het heilig is, maar kijk hier maar eens m.b.t. HappyCoins

http://www.trustpilot.nl/review/www.happycoins.nl

Ik zou trouwens als ik die service had opgezet zeker niemand scammen, is een goudhandeltje wat hij daar heeft, zeker als Bitonic de helft van de tijd geen voorraad heeft.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133381907
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:58 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Alles wat met fiat geld gaat op een exchange moet je voor verifiëren, al naar happycoins gekeken?
Anders wil misschien een user hier je een klein bedrag verkopen. (Nee ik niet)
Ahh happycoins heeft er nog een aantal en goedkoper dan Bitonic, thanks!
pi_133381916
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:26 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Discussie is een hele tijd geleden al eens geweest, weet niet meer precies waarom maar de mods vonden het Bitcoin topic waar ook soms over Litecoin gepraat word handiger.
Maar nu is het wel redelijk toegenomen toch? Prima om het zo te houden hoor, maar een 'Cryptocoin' TT zou de lading dan beter dekken
  maandag 18 november 2013 @ 18:04:23 #56
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133381984
quote:
2s.gif Op maandag 18 november 2013 18:01 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Maar nu is het wel redelijk toegenomen toch? Prima om het zo te houden hoor, maar een 'Cryptocoin' TT zou de lading dan beter dekken
Mij maakt het niet zo uit, maar ik zou er wel "Bitcoin en andere cryptocurrency" van maken. De mensen die op het nieuws van Bitcoin hebben gehoord kennen cryptocurrency niet, Bitcoin wel.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133382007
Iemand trouwens ervaring by HappyCoins? ziet er toch redelijk amateuristisch uit...
pi_133382039
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:05 schreef dabobster het volgende:
Iemand trouwens ervaring by HappyCoins? ziet er toch redelijk amateuristisch uit...
Jup, werkt best goed, simpel, maar goed. Je kan zelfs de exchange kiezen welke koers je wil gebruiken, en ze zijn volgens mij wat goedkoper dan Bitonic.
pi_133382042
als ik via okpay geld wil overmaken, krijg ik de mmelding niet genoeg geld in je wallet?
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133382043
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:05 schreef dabobster het volgende:
Iemand trouwens ervaring by HappyCoins? ziet er toch redelijk amateuristisch uit...
Vier posts boven je :P.
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
  maandag 18 november 2013 @ 18:07:45 #61
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133382069
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:06 schreef henk3412 het volgende:
als ik via okpay geld wil overmaken, krijg ik de mmelding niet genoeg geld in je wallet?
Heb je die link al bekeken die ik je gaf?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133382076
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:06 schreef henk3412 het volgende:
als ik via okpay geld wil overmaken, krijg ik de mmelding niet genoeg geld in je wallet?
Ik vermoed dat dat komt omdat er niet genoeg geld in je wallet zit.
  maandag 18 november 2013 @ 18:08:39 #63
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133382094
ik lees trouwens net op HappyCoins:

quote:
De eerste week na het aanmaken van een nieuwe account zijn Bitcoin aankoop transacties met iDEAL beperkt tot 100 Euro per account per dag.

Indien u in deze eerste week per dag toch meerdere en/of grotere transacties wilt kunnen uitvoeren, dan kan een aangepaste confirmatie procedure worden gevolgd. Om deze aan te vragen kunt u een e-mail versturen naar: contact@happycoins.nl
Is wel iets om rekening mee te houden als je van plan was om flink in te kopen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 18 november 2013 @ 18:09:13 #64
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133382111
Wellicht halen we toch nog de LTC $10,- mark. Iemand zei hier dat het onwaarschijnlijk was.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133382136
quote:
3s.gif Op maandag 18 november 2013 18:08 schreef Thieske het volgende:

[..]

Ik vermoed dat dat komt omdat er niet genoeg geld in je wallet zit.
welke wallet?
ik maak toch geld over naar hun
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133382143
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:08 schreef Maxbet het volgende:
ik lees trouwens net op HappyCoins:

[..]

Is wel iets om rekening mee te houden als je van plan was om flink in te kopen.
Dat is wel klote idd, hopelijk reageren die sneller dan Bitstamp :) , ik dacht aan zo'n 500 euro
pi_133382174
Bitstamp nu weer fors hoger dan BTC-E

WHAT THE FUCK IS GOING ONNNNNN
  maandag 18 november 2013 @ 18:12:11 #68
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_133382195
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 17:50 schreef Skate1234 het volgende:
Heren van het forum,

ik zit met een vraag, ik heb nu de hele dag proberen uit te vogelen hoe het handelen in bitcoins en lite coins gaat, nu vind ik de bitcoin iets te prijzig dus wil ik beginnen met de litecoin die ook heel lekker gaat op moment. maar ik begrijp niet helemaal hoe ik op Btc-e aan de slag kan. hoe kan ik geld op mijn account krijgen om litecoins te kopen? het spijt me zeer als dit een stomme vraag is, maar ik denk dat iemand mij hier wel kan helpen.

Alvast bedankt :)
Of je nou voor 100 euro bitcoins of litecoins koopt het is even duur.
pi_133382240
Wat een gekte is er uitgebroken de laatste tijd, verdubbeling van de koers in twee weken. :o
Dit is niet normaal meer haha.
pi_133382256
What the fucccckkkkkk is dit hee?!
  maandag 18 november 2013 @ 18:15:56 #71
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133382305
LTC en BTC als een gek omhoog _O-
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133382324
Ik denk dat we vooral niet moeten klagen.

pi_133382326
Toooo the moooooon!



Gentlemen, fasten your seatbelts. We're going for 1 million dollar!
pi_133382343
Morgen m'n baas maar even bellen dat ik met de Vut ga.
  maandag 18 november 2013 @ 18:17:29 #75
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133382345
CoinBase:

quote:
Due to higher than normal buy volumes, we are unable to provide exact price quotes right now.

Instead of pausing buys entirely, we decided to give people the option to purchase bitcoin at the market price in a few days. Once your USD funds arrive, we will exchange them to bitcoin at the market price at approximately Friday Nov 22, 2013 at 09:16AM PST.

Note that you can cancel your order at any time up until your bitcoin arrive from the transfer history page.

The market price of bitcoin changes frequently. Below are some recent prices to give you an idea. These do not guarantee what the price will be in a few days.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133382350
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:16 schreef Robuustheid het volgende:
Toooo the moooooon!

[ afbeelding ]

Gentlemen, fasten your seatbelts. We're going for 1 million dollar!
hahaha 224 high :') da's echt zó 3 weeks ago
pi_133382354
Dacht net snel wat winst te pakken door voor het eerst te daytraden.
30 LTC verkocht voor 0,377 BTC.
Met de koers van nu (1,5 uur later) is die zelfde hoeveelheid 0.43 BTC waard. :'(
pi_133382359
What tha fuck, Bitstamp maakt ook even een inhaalslag. In no-time naar $600.

De Chinezen zitten al op $755 :') _O-
pi_133382397
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:17 schreef Tourniquet het volgende:
What tha fuck, Bitstamp maakt ook even een inhaalslag. In no-time naar $600.

De Chinezen zitten al op $755 :') _O-
Bijna hé, hij moet 'm nog aantikken, maar het gaat wel als een malle. Zo loop je 40$ achter op BTC-E, zo sta je er 40$ voor :')
pi_133382471
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 18:09 schreef SosuaCafe het volgende:
Wellicht halen we toch nog de LTC $10,- mark. Iemand zei hier dat het onwaarschijnlijk was.
Heisenberg krijgt ook gewoon gelijk met z'n ¤10. _O-
pi_133382495
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:21 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Heisenberg krijgt ook gewoon gelijk met z'n ¤10. _O-
Vanaf het begin had ik al het idee dat hij een genie is!
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133382499
Is hij ook nog eens verbannen :P maar uh normaal gesproken is dit wel enorm veel lucht in de koers.
pi_133382550
Bitcoin op de Nederlandse tv lees ik in de Trollbox. Iemand gezien waar?
  maandag 18 november 2013 @ 18:24:08 #84
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133382552
Pizza vergeten in de oven door die LTC koers.

:')
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 18:24:20 #85
230491 Zith
pls tip
pi_133382558
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:53 schreef robin007bond het volgende:

[..]

;(

Wat is jouw mening over die laatste groep dan? En waarom zijn ze zo stom?
Noem eens een datum waarop de prijs lager was dan 3 dagen/week ervoor ? Zo was er vandaag een 'correctie' waarbij de prijs terug ging naar die van 3 uur ervoor.

Hij zou nu 50% moeten dalen om op het niveau van vorige week te zitten, had je beter vorige week kunnen kopen.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133382578
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:24 schreef Tourniquet het volgende:
Bitcoin op de Nederlandse tv lees ik in de Trollbox. Iemand gezien waar?
RTL Nieuws / Editie NL - http://www.rtlnieuws.nl/e(...)-worden-met-bitcoins
  maandag 18 november 2013 @ 18:25:08 #87
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_133382579
Hoe kan het nou dat er bijna $200 verschil zit tussen de verschillende koersen? Is het niet mogelijk bij Mt.Gox te kopen en bij BTCChina weer te verkopen?
pi_133382613
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:25 schreef borbit het volgende:
Hoe kan het nou dat er bijna $200 verschil zit tussen de verschillende koersen? Is het niet mogelijk bij Mt.Gox te kopen en bij BTCChina weer te verkopen?
Daar zeg je me wat :o

Ik zou zeggen: doen!
pi_133382623
Die vraag hebben we nu al zo'n 10 keer gehad. Mtgox laten uitbetalen duurt heel erg lang.. Weken misschien wel maanden.. Durf jij het aan? Ik niet.
pi_133382626
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:25 schreef borbit het volgende:
Hoe kan het nou dat er bijna $200 verschil zit tussen de verschillende koersen? Is het niet mogelijk bij Mt.Gox te kopen en bij BTCChina weer te verkopen?
Als jij graag Yuan's hebt wel :Y
pi_133382638
600. :')

Holy shit. Die piek stijgt gewoon nog steeds. Dit kun je volgens mij bij geen enkel ander speculatieproduct enigszins voor elkaar krijgen. :
  maandag 18 november 2013 @ 18:27:42 #92
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133382652
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 18:24 schreef SosuaCafe het volgende:
Pizza vergeten in de oven door die LTC koers.

:')
Oh kut, ik moet eens even wat eten gaan regelen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 18 november 2013 @ 18:28:37 #93
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133382667
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:27 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Oh kut, ik moet eens even wat eten gaan regelen.
Ik ook, begon nogal te roken hier. :r
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133382671
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:26 schreef ColeJ het volgende:
Die vraag hebben we nu al zo'n 10 keer gehad. Mtgox laten uitbetalen duurt heel erg lang.. Weken misschien wel maanden.. Durf jij het aan? Ik niet.
Hij wil INkopen bij Mtgox, verkopen in China, dat is anders...
ik zou echter zeggen, koop in op btc-e, die koers is nog lager
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133382693
Wel slecht van Bitonic dat ze niets in voorraad hebben. Zo presenteren ze zich in ieder geval niet als dienstverlener. Ze kunnen makkelijk 10 bitcoins kopen en die zijn dan ook zo weer verkocht via de site.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133382694
Ik begin mezelf bijna te verwijten dat ik 2 weken geleden niet al m'n spaargeld geïnvesteerd heb.
  maandag 18 november 2013 @ 18:29:40 #97
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133382701
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 18:28 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Ik ook, begon nogal te roken hier. :r
Ik denk dat het maar gewoon thuisbezorgd gaat worden. De coins die ik had gekocht om uit te geven aan eten en games zijn sneller in waarde gestegen dan dat ik ze uit heb kunnen geven :')
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133382706
Btc-e of happycoins, allebei zeer goed nu
Ik zou snel zijn want met die 500 euro grens krijgt hij weer 2 weken hype ofzo
  maandag 18 november 2013 @ 18:30:08 #99
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133382715
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:29 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Ik denk dat het maar gewoon thuisbezorgd gaat worden. De coins die ik had gekocht om uit te geven aan eten en games zijn sneller in waarde gestegen dan dat ik ze uit heb kunnen geven :')
Helaas heb ik nog niet zoveel coins. :'(
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  maandag 18 november 2013 @ 18:30:43 #100
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133382736
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:29 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Wel slecht van Bitonic dat ze niets in voorraad hebben. Zo presenteren ze zich in ieder geval niet als dienstverlener. Ze kunnen makkelijk 10 bitcoins kopen en die zijn dan ook zo weer verkocht via de site.
Probeer zelf eens zoveel geld rond te leiden over de wereld met het weekend er tussen. Laat maar weten als het lukt, dan zet ik de webshop op en zijn we samen miljonair over een paar maanden.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133382771
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:30 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Probeer zelf eens zoveel geld rond te leiden over de wereld met het weekend er tussen. Laat maar weten als het lukt, dan zet ik de webshop op en zijn we samen miljonair over een paar maanden.
Ik neem toch aan dat zij kopen en verkopen via een exchange? En dat gekochte BTC bij een exchange zo zijn "overgemaakt" naar hun website?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 18:32:21 #102
230491 Zith
pls tip
pi_133382774
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:22 schreef flesjewater88 het volgende:
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... ik dacht dat het advies pas vanavond zou komen.

Nu durf ik weer niet in te kopen
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:22 schreef Zith het volgende:

[..]

Ik spreek je rond de 750 USD wel weer _O-
B-)
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 18 november 2013 @ 18:32:34 #103
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133382781
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 18:30 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Helaas heb ik nog niet zoveel coins. :'(
Oh, het was maar 0,56 ofzo hoor. Maar ik heb gekocht voor 150, en het zou nu 280 zijn. Ik heb er in de tussentijd alleen wat eten van gekocht want die gameboer heeft zijn webshop niet op orde, dus kon de games niet kopen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133382787
Is dit een beetje betrouwbaar adres om lts te kopen, http://www.litecoins.nl ? En waar kan ik precies een litecoin adres verkrijgen?
pi_133382801
quote:
10s.gif Op maandag 18 november 2013 18:29 schreef Thieske het volgende:
Ik begin mezelf bijna te verwijten dat ik 2 weken geleden niet al m'n spaargeld geïnvesteerd heb.
En ik kan mijzelf wel voor de kop slaan dat ik net mijn LTC'tjes heb verkocht op 7 dollar.
790 stuks ;(
Maar toch samen met BTC is mijn ingelegde 5000 euro nu al gegroeid naar 7500 en dat in 1,5 week. :)
  maandag 18 november 2013 @ 18:33:03 #106
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133382805
wat zou een reeele koers kunnen zijn voor de LTC dan

ook zo hoog als BTC, of ongeveer een kwart daarvan, gezien ook de beschikbare hoeveelheid (4x)
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 18:33:04 #107
230491 Zith
pls tip
pi_133382806
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:29 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Wel slecht van Bitonic dat ze niets in voorraad hebben. Zo presenteren ze zich in ieder geval niet als dienstverlener. Ze kunnen makkelijk 10 bitcoins kopen en die zijn dan ook zo weer verkocht via de site.
Ze zouden ook gewoon met BitPay kunnen werken, zoals Thuisbezorgd.nl doet... dan hoeven ze ook geen risico met voorraden te hebben...
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 18 november 2013 @ 18:33:13 #108
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133382812
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:32 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Ik neem toch aan dat zij kopen en verkopen via een exchange? En dat gekochte BTC bij een exchange zo zijn "overgemaakt" naar hun website?
Ja, maar krijg je fiat geld eens op tijd daar om weer op nieuw in te kopen. De BTC zijn het probleem niet maar de Euro's.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 18 november 2013 @ 18:33:16 #109
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133382815
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:32 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Oh, het was maar 0,56 ofzo hoor. Maar ik heb gekocht voor 150, en het zou nu 280 zijn. Ik heb er in de tussentijd alleen wat eten van gekocht want die gameboer heeft zijn webshop niet op orde, dus kon de games niet kopen.
http://www.steambits.com/ ?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133382837
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:29 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Wel slecht van Bitonic dat ze niets in voorraad hebben. Zo presenteren ze zich in ieder geval niet als dienstverlener. Ze kunnen makkelijk 10 bitcoins kopen en die zijn dan ook zo weer verkocht via de site.
Denk dat zij ook gewoon moeite hebben funds op de exchanges te krijgen. Ze verkopen hun bitcoins zeg maar sneller dan ze kunnen bijstorten. :P

Is voor ondernemers denk ik nog wel een gat in de markt dat soort sites. Kijk maar hoeveel vragen er hier alleen al komen van mensen die BTC of LTC willen kopen maar alleen met iDeal willen betalen.
  maandag 18 november 2013 @ 18:34:10 #111
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133382842
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:33 schreef Zith het volgende:

[..]

Ze zouden ook gewoon met BitPay kunnen werken, zoals Thuisbezorgd.nl doet... dan hoeven ze ook geen risico met voorraden te hebben...
BitPay werkt juist andersom.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 18 november 2013 @ 18:34:50 #112
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133382861
quote:
Die ja, het was een (schijnbaar) vrij specefiek probleem met de game die ik wou. Ik zal straks eens kijken of het opgelost is.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 18 november 2013 @ 18:34:59 #113
862 Arcee
Look closer
pi_133382867
$670, OMG, wat een bubbel, je moet wel gek zijn om nu nog in te stappen! :o

quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 21:11 schreef Arcee het volgende:
$78 nieuwe high. w/
Datzelfde dacht ik hier waarschijnlijk ook. :{
pi_133382870
450 euro, dat is echt fantastisch!
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 18:35:24 #115
230491 Zith
pls tip
pi_133382883
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:34 schreef Arcee het volgende:
$670, OMG, wat een bubbel, je moet wel gek zijn om nu nog in te stappen! :o

[..]

Datzelfde dat ik hier waarschijnlijk ook. :{
$770 in China _O-
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 18 november 2013 @ 18:35:49 #116
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_133382898
Ik heb de bitcoins op mijn telefoon staan in de android app. Welke koers houdt die app aan? Veel minder dan mt.gox enzo. Waarde blijft ook heel lang hetzelfde, geen refresh optie of iets.
  maandag 18 november 2013 @ 18:36:04 #117
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133382909
Waar slaat dit op _O- _O-
  maandag 18 november 2013 @ 18:36:17 #118
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133382917
MaxBTC1: ltc broke the graph!

:D
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133382945
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:33 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Ja, maar krijg je fiat geld eens op tijd daar om weer op nieuw in te kopen. De BTC zijn het probleem niet maar de Euro's.
Ja ik ging er vanuit dat ze vast wel een redelijke hoeveelheid geld hadden op zo'n exchange, maar het gaat natuurlijk nogal snel allemaal de laatste tijd.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 18:37:38 #120
230491 Zith
pls tip
pi_133382967
Kunnen we niet even een rustpause inzetten?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133382989
Bitonic.nl verwacht vandaag nog een grote lading binnen te krijgen.
pi_133383006
Waarom zou ik moeten kiezen voor een bepaalde exchange ipv de andere. Las dat McGox lastig is met geld er af krijgen maar is er een andere die er bovenuit steekt?
pi_133383009
is deze site betrouwbaar?

https://www.realgg.nl/
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133383034
Er moet echt even iets in de OP met de voor- en nadelen van de verschillende exchanges. :D
pi_133383060
OKCOIN ligt eruit

Laat maar, gaat weer omhoog.
  maandag 18 november 2013 @ 18:40:51 #126
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133383081
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:38 schreef henk3412 het volgende:
is deze site betrouwbaar?

https://www.realgg.nl/
Toen het nog handmatig ging wel eens wat gekocht. Contact was prettig en hij had (voor die tijd) het best op tijd klaar allemaal.

Hoe het nu is kan ik niet zeggen, is alweer een tijdje geleden
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133383101
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:38 schreef FZN05 het volgende:
Bitonic.nl verwacht vandaag nog een grote lading binnen te krijgen.
Net 5 neergepleurd daar.
జ్ఞ‌ా
pi_133383114
Zodra confirmation binnen is zal bitonic ze wel beschikbaar maken. Denk ik.
జ్ఞ‌ా
pi_133383118
Doordat happy coins maar 100 euro is kan vriend niks meer kopen :P
Iemand enig idee waar hij de andere 2900 euro kan spenderen?
btcdirect.nl?
  maandag 18 november 2013 @ 18:42:26 #130
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133383135
voor wat betreft dat Buy/Sell op BTC-E (https://btc-e.com/exchange/ltc_btc)

als ik dus gewoon 100 LTE 'sell' dan krijg ik er x-aantal BTC voor terug? hoe werkt dat? ik durf niet te proberen in case er wat misgaat :P
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133383136
Bitonicnl twitterde op maandag 18-11-2013 om 18:41:45 @rickvuden We verwachten vanavond nog, maar we kunnen geen tijdsindicatie geven helaas. reageer retweet
pi_133383151
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:42 schreef QuadrupleU het volgende:
Doordat happy coins maar 100 euro is kan vriend niks meer kopen :P
Iemand enig idee waar hij de andere 2900 euro kan spenderen?
btcdirect.nl?
BTCdirect heb ik goede ervaringen mee. Alleen website lijkt nu down.
pi_133383196
quote:
14s.gif Op maandag 18 november 2013 18:41 schreef µ het volgende:

[..]

Net 5 neergepleurd daar.
Pfft dat moet je ook maar durven... Nou ja je hebt er waarschijnlijk wel al een leuke winst uit, maar wie weet wat het over een jaar doet :S
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
pi_133383213
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:42 schreef Thieske het volgende:

[..]

BTCdirect heb ik goede ervaringen mee. Alleen website lijkt nu down.
Er is geen enkele site meer zowat atm, heel veel winst t behalen voor andere sites
pi_133383233
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:44 schreef Cid het volgende:

[..]

Pfft dat moet je ook maar durven... Nou ja je hebt er waarschijnlijk wel al een leuke winst uit, maar wie weet wat het over een jaar doet :S
Hij zal er nog wel een paar achter de hand hebben. ;)
pi_133383249
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:44 schreef Cid het volgende:

[..]

Pfft dat moet je ook maar durven... Nou ja je hebt er waarschijnlijk wel al een leuke winst uit, maar wie weet wat het over een jaar doet :S
Vasthouden kan ook aardig zenuwslopend zijn.
pi_133383254
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:44 schreef Thieske het volgende:

[..]

Hij zal er nog wel een paar achter de hand hebben. ;)
Ja dat is mijn probleem, heb er te weinig om met een lekker gevoel te cashen :P
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
pi_133383262
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:44 schreef QuadrupleU het volgende:

[..]

Er is geen enkele site meer zowat atm, heel veel winst t behalen voor andere sites
Bitonic heeft er nu. Een paar...

Edit: And gone. :')
pi_133383269
Ik zag ze net op bitonic.
జ్ఞ‌ా
pi_133383298
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:44 schreef Cid het volgende:
[..]
Pfft dat moet je ook maar durven... Nou ja je hebt er waarschijnlijk wel al een leuke winst uit, maar wie weet wat het over een jaar doet :S
Het blijft een gokje. Maar deze groei doet me denken aan maart en dat maakt mij zenuwachtig.
జ్ఞ‌ా
pi_133383304
quote:
14s.gif Op maandag 18 november 2013 18:45 schreef µ het volgende:
Ik zag ze net op bitonic.
Wilde er wat kopen, maar waren in no-time weg.
pi_133383319
Dat ging snel ja :')
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
pi_133383361
quote:
3s.gif Op maandag 18 november 2013 18:46 schreef µ het volgende:

[..]

Het blijft een gokje. Maar deze groei doet me denken aan maart en dat maakt mij zenuwachtig.
Ja als ik er meer had zou ik er ook een paar verpatsen nu inderdaad :) Maar ja, als het weer gaat dalen koop ik er wat meer!
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
  maandag 18 november 2013 @ 18:47:44 #144
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133383362
quote:
3s.gif Op maandag 18 november 2013 18:46 schreef µ het volgende:

[..]

Het blijft een gokje. Maar deze groei doet me denken aan maart en dat maakt mij zenuwachtig.
Zolang de factor exact hetzelfde blijft, dan lach je over een jaar om deze post.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133383366
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:38 schreef henk3412 het volgende:
is deze site betrouwbaar?

https://www.realgg.nl/
Ik heb daar destijds litecoins besteld. Kreeg ze na 8 uur binnen.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 18 november 2013 @ 18:47:56 #146
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133383371
Wat een gekte :D
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_133383393
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 18:45 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Vasthouden kan ook aardig zenuwslopend zijn.
Denk dat er genoeg posters in dit topic zijn die het niet meer aan konden en ze dan ook maar verkocht hebben.(Ik persoonlijk slaap nu iig een stuk beter)
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133383402
Godver wat saai, de koers is nu al zo'n 5 minuten stabiel.
  maandag 18 november 2013 @ 18:49:20 #149
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_133383421
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 18:47 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Zolang de factor exact hetzelfde blijft, dan lach je over een jaar om deze post.
Dit.
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 18:49:27 #150
230491 Zith
pls tip
pi_133383430
$800 in China _O-
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133383437
Waar kan je het beste BTC kopen nu met oog op relatief snel kopen en verkopen?
pi_133383455
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:44 schreef Cid het volgende:

[..]

Pfft dat moet je ook maar durven... Nou ja je hebt er waarschijnlijk wel al een leuke winst uit, maar wie weet wat het over een jaar doet :S
Je krijgt daar omgerekend $628 dollar voor 1 BTC, op Bitstamp kun je ze kopen voor $593. Profit! 8-)
  maandag 18 november 2013 @ 18:50:12 #153
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133383458
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:49 schreef Writersright het volgende:
Waar kan je het beste BTC kopen nu met oog op relatief snel kopen en verkopen?
Op het moment nergens volgens mij.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133383488
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 18:50 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Op het moment nergens volgens mij.
En op andere momenten?
pi_133383497
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:51 schreef Writersright het volgende:

[..]

En op andere momenten?
www.bitonic.nl maar die zijn uitverkocht nu
  maandag 18 november 2013 @ 18:51:46 #156
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133383507
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:51 schreef Writersright het volgende:

[..]

En op andere momenten?
Staat allemaal in dit topic, lees even een paar pagina's terug aub.
Het is allemaal al 3 keer verteld in het afgelopen half uur.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 18 november 2013 @ 18:52:11 #157
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133383521
Is het nog waard om wat mining equipment te kopen?
Goede guide met hoe je moet rekenen?
  maandag 18 november 2013 @ 18:52:34 #158
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133383530
!
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 18:52 schreef Burrito het volgende:
Is het nog waard om wat mining equipment te kopen?
Laat de marktplaats adv. voor zich spreken.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133383533
Dat het druk is in dit topic moeten we maar voor lief nemen denk ik. Laat de hype maar aanhouden.
pi_133383549
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 18:52 schreef Burrito het volgende:
Is het nog waard om wat mining equipment te kopen?
Goede guide met hoe je moet rekenen?
Alleen als je op de een of andere manier geen stroomkosten hebt
  maandag 18 november 2013 @ 18:53:17 #161
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133383560
On another note: eerste prototype van onze Plastic Wallets is besteld, ben nu tussendoor er nog 2 aan het klaarmaken voor verzending naar de drukker.

verwacht vrijdag een telefoon shot van de pasjes met wat uitleg te kunnen posten.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133383561
Ik wilde net zeggen stop eens met zo snel reageren :D
pi_133383575
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:53 schreef nikao het volgende:

[..]

Alleen als je op de een of andere manier geen stroomkosten hebt
Als je bij een groot bedrijf werkt als systeembeheerder kun je wel wat rekenkracht van servers gebruiken ;)
  maandag 18 november 2013 @ 18:53:57 #164
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133383578
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 18:52 schreef Burrito het volgende:
Is het nog waard om wat mining equipment te kopen?
Goede guide met hoe je moet rekenen?
http://dustcoin.com/

Even rekening houden dat de stroomprijzen in $ zijn
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133383597
Ze gaan sws flink stijgen, jammer genoeg kan ik niks kopen en vertrouw ik alleen bitonic en nu dus happy coins
@Maxbet Alleen happycoins etc is aangegeven maar die hebben allemaal limiet of liggen eruit...

Trouwens je mag 100 per happycoins account kopen, als je meer wilt maak je toch meer accounts aan?
pi_133383598
Er klopt hier iets echt niet...ligt misschien aan mij. Maar ik vertrouw de hele zaak/stijging omtrent bitcoin litecoin niet. Ik weet dat rond April 2013 bitcoin rond de 200 dollar waard was en 1 week later 58. En daarnaast lijkt me MtGox niet echt te vertrouwen (ik verwacht dat het compleet wordt overgenomen door een regerings instantie)

Maarja we zullen zien..
''Without self knowledge, without understanding the working and functions of his machine, man cannot be free, he cannot govern himself and he will always remain a slave.''
  maandag 18 november 2013 @ 18:55:12 #167
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133383608
Ik zet hem gewoon ergens neer zonder elek kosten
pi_133383613
Ik verkoop, pm even voor details (ING, Bitcoins krijg je zodra de overboeking bij mij binnen is).
జ్ఞ‌ా
  maandag 18 november 2013 @ 18:55:23 #169
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133383619
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:54 schreef QuadrupleU het volgende:
Ze gaan sws flink stijgen, jammer genoeg kan ik niks kopen en vertrouw ik alleen bitonic en nu dus happy coins
@Maxbet Alleen happycoins etc is aangegeven maar die hebben allemaal limiet of liggen eruit...

Trouwens je mag 100 per happycoins account kopen, als je meer wilt maak je toch meer accounts aan?
Zullen ze wel koppelen aan rekeningnummer neem ik aan. Tenminste dat zou ik doen als ik een limiet zou hebben.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 18 november 2013 @ 18:55:53 #170
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133383637
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:54 schreef Bredemug het volgende:
Er klopt hier iets echt niet...ligt misschien aan mij. Maar ik vertrouw de hele zaak/stijging omtrent bitcoin litecoin niet. Ik weet dat rond April 2013 bitcoin rond de 200 dollar waard was en 1 week later 58. En daarnaast lijkt me MtGox niet echt te vertrouwen (ik verwacht dat het compleet wordt overgenomen door een regerings instantie)

Maarja we zullen zien..
MtGox is niet Bitcoin
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133383688
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:55 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Zullen ze wel koppelen aan rekeningnummer neem ik aan. Tenminste dat zou ik doen als ik een limiet zou hebben.
Ja denk het ook, als je nu bitcoins hebt en een site weet te maken ben je binnen
pi_133383742
quote:
2s.gif Op maandag 18 november 2013 18:55 schreef µ het volgende:
Ik verkoop, pm even voor details (ING, Bitcoins krijg je zodra de overboeking bij mij binnen is).
Waarom verkoop je (hier ook ING, moet nog 4 bitcoins hebben, om m'n saldo mooi rond te maken).
pi_133383755
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:57 schreef QuadrupleU het volgende:

[..]

Ja denk het ook, als je nu bitcoins hebt en een site weet te maken ben je binnen
Klopt, neem als voorbeeld België daar kan men niet Bitcoins kopen op de manier zoals in Nederland via o.a. www.bitonic.nl
pi_133383764
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:58 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

PM gestuurd.
Geen PM ontvangen.
జ్ఞ‌ా
pi_133383783
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 18:58 schreef Robuustheid het volgende:
[..]
Waarom verkoop je (hier ook ING, moet nog 4 bitcoins hebben, om m'n saldo mooi rond te maken).
Omdat ik herinneringen aan maart krijg :P
జ్ఞ‌ా
pi_133383784
quote:
3s.gif Op maandag 18 november 2013 18:59 schreef µ het volgende:

[..]

Geen PM ontvangen.
quote:
3s.gif Op maandag 18 november 2013 18:59 schreef µ het volgende:

[..]

Omdat ik herinneringen aan maart krijg :P
Sorry, ik lees je reactie nu. Ik denk nog even over na, en dan PM ik je.
  maandag 18 november 2013 @ 18:59:44 #177
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133383786
Je gaat toch niet alles verkopen? :o
  maandag 18 november 2013 @ 18:59:58 #178
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133383791
Is het slim om mijn 200 LTC te swappen voor 3.10 BTC?
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133383794
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:59 schreef Mender het volgende:
Je gaat toch niet alles verkopen? :o
Zeker niet.
జ్ఞ‌ా
pi_133383809
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:59 schreef Sosa het volgende:
Is het slim om mijn 200 LTC te swappen voor 3.10 BTC?
Alle glazen bollen zijn momenteel bezet, wacht aub een moment.
జ్ఞ‌ా
  maandag 18 november 2013 @ 19:01:05 #181
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133383833
quote:
3s.gif Op maandag 18 november 2013 19:00 schreef µ het volgende:

[..]

Alle glazen bollen zijn momenteel bezet, wacht aub een moment.
Heej! Ik was eerst!
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133383843
Verschil BTC-e en China is nu 200USD :')
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  maandag 18 november 2013 @ 19:01:57 #183
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133383862
quote:
3s.gif Op maandag 18 november 2013 19:00 schreef µ het volgende:

[..]

Alle glazen bollen zijn momenteel bezet, wacht aub een moment.
grappig

ik ken LTC niet zo goed, en nu ik er 200 heb, en de wissel tussen BTC met een derde is gestegen, leek het mij wel interessant. Je mag ook je mening geven.
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133383884
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:01 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Verschil BTC-e en China is nu 200USD :')
Vraag me ook af hoe lang dat nog goed kan gaan... Jammer dat ik de chinese taal niet machtig ben, anders wist ik het wel hoor!
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133383885
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:01 schreef Sosa het volgende:
[..]
grappig

ik ken LTC niet zo goed, en nu ik er 200 heb, en de wissel tussen BTC met een derde is gestegen, leek het mij wel interessant. Je mag ook je mening geven.
Weet het niet. Zou nu ook niet kunnen zeggen of BTC kopen slim is. BTC bezitten in ieder geval wel :P.
జ్ఞ‌ా
  maandag 18 november 2013 @ 19:03:24 #186
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133383905
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:02 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Vraag me ook af hoe lang dat nog goed kan gaan... Jammer dat ik de chinese taal niet machtig ben, anders wist ik het wel hoor!
Google translate firefox plugin :)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  maandag 18 november 2013 @ 19:03:48 #187
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133383917
quote:
3s.gif Op maandag 18 november 2013 19:02 schreef µ het volgende:

[..]

Weet het niet. Zou nu ook niet kunnen zeggen of BTC kopen slim is. BTC bezitten in ieder geval wel :P.
ja dat laatste.. maar in mijn geval 3 stuks? dontknow
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133383956
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 19:03 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Google translate firefox plugin :)
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 19:03 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Google translate firefox plugin :)
Om op basis van googletranslate een website in elkaar te draaien is ook weer zoiets haha.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  maandag 18 november 2013 @ 19:05:32 #189
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_133383977
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 18:59 schreef Sosa het volgende:
Is het slim om mijn 200 LTC te swappen voor 3.10 BTC?
De verhouding tussen BTC en LTC stijgt de laatste tijd in het voordeel van LTC. Dus ik zou nu zeggen nee.
pi_133384006
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:05 schreef BasEnAad het volgende:

[..]

De verhouding tussen BTC en LTC stijgt de laatste tijd in het voordeel van LTC. Dus ik zou nu zeggen nee.
Laatste tijd is in dit geval de laatste 24u
pi_133384144
Ik moet er zo vandoor, dus mocht je willen kopen, PM dan even snel, anders ben ik aan het sporten ;).
జ్ఞ‌ా
pi_133384149
Eventjes offtopic maar mss interessant voor de geldzoekers hier:

Als je een rekening opent bij Keytrade Bank (Belgische bank, volledig gratis!!) krijg jij 30¤ en ik ook. Zitten geen addertjes onder het gras, je kan de rekening zelfs gratis weer sluiten en je 30¤ er af halen. Vervolgens kan jijzelf die actie ook bij jou familieleden doen en behoorlijk wat mee verdienen.

Heb er zelf in totaal ongeveer 250¤ aan verdiend door mijn ouders etc ook klant te laten maken. Stuur mij een bericht indien je interesse hebt :)
pi_133384161
/

[ Bericht 99% gewijzigd door Rubenslash op 18-11-2013 19:11:09 ]
pi_133384190
Niet echt de bedoeling van BTC: http://www.demorgen.be/dm(...)-voor-Bernanke.dhtml
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 18 november 2013 @ 19:11:49 #195
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133384196
quote:
2s.gif Op maandag 18 november 2013 19:10 schreef µ het volgende:
Ik moet er zo vandoor, dus mocht je willen kopen, PM dan even snel, anders ben ik aan het sporten ;).
Puur uit interesse. Hoeveel % vraag je boven de koers? En welke koers
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_133384200
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:10 schreef Rubenslash het volgende:
Eventjes offtopic maar mss interessant voor de geldzoekers hier:

Als je een rekening opent bij Keytrade Bank (Belgische bank, volledig gratis!!) krijg jij 30¤ en ik ook. Zitten geen addertjes onder het gras, je kan de rekening zelfs gratis weer sluiten en je 30¤ er af halen. Vervolgens kan jijzelf die actie ook bij jou familieleden doen en behoorlijk wat mee verdienen.

Heb er zelf in totaal ongeveer 250¤ aan verdiend door mijn ouders etc ook klant te laten maken. Stuur mij een bericht indien je interesse hebt :)
Ik wacht wel5 minuten. Dan heb ik dat geld met BTC verdient. :D
pi_133384230
waar bitcoins kopen en waar te verkopen?!
Geniet van het leven:):)
pi_133384242
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:12 schreef prefix1 het volgende:
waar bitcoins kopen en waar te verkopen?!
GOOGLE
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133384379
@tofastTG jullie als experts hebben toch wel een beter antwoord:)?
Geniet van het leven:):)
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 18 november 2013 @ 19:18:13 #200
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133384409
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:17 schreef prefix1 het volgende:
@tofastTG jullie als experts hebben toch wel een beter antwoord:)?
Die vraag wordt erg vaak gesteld. Lees het topic eens door.
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_133384411
Ik vind t helemaal prachtig met een btc in bezit. Maar iedereen haalt hier rendementen van heb ik jou daar in zeer korte periodes. Kan dit goed gaan :P.
  maandag 18 november 2013 @ 19:19:37 #202
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133384448
Zou zomaar kunnen zijn dat BTC nogmaals een impuls krijgt vanavond bij een 'gunstige' raadsvergadering vanavond in de Amerikaanse Senaat.
pi_133384468
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 19:18 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Die vraag wordt erg vaak gesteld. Lees het topic eens door.
Misschien moet er eens gekeken worden naar de openingspost van de reeks. Er staat een boel algemene informatie in over wat bitcoins zijn, maar weinig recente dingen, zoals over MtGox, Bitonic, btc-e, etc.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 18 november 2013 @ 19:22:21 #204
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133384547
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:20 schreef mike-amersfoort het volgende:

[..]

Misschien moet er eens gekeken worden naar de openingspost van de reeks. Er staat een boel algemene informatie in over wat bitcoins zijn, maar weinig recente dingen, zoals over MtGox, Bitonic, btc-e, etc.
Inderdaad. Misschien dat een der experts daar iets over kan schrijven :)
quote:
3s.gif Op maandag 18 november 2013 19:19 schreef MissionPhailed het volgende:
Zou zomaar kunnen zijn dat BTC nogmaals een impuls krijgt vanavond bij een 'gunstige' raadsvergadering vanavond in de Amerikaanse Senaat.
Maar als de huidige stijgingen al een voorschot zijn op een gunstige vergadering kan het juist omgekeerd zijn. Speculeren :D
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_133384652
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:20 schreef mike-amersfoort het volgende:

[..]

Misschien moet er eens gekeken worden naar de openingspost van de reeks. Er staat een boel algemene informatie in over wat bitcoins zijn, maar weinig recente dingen, zoals over MtGox, Bitonic, btc-e, etc.
Nou ga je gang ;)

Vanavond eindelijk tijd om er voor te gaan zitten en wat LTC te kopen en hopen op een BTC scenario.
pi_133384655
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 19:22 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Inderdaad. Misschien dat een der experts daar iets over kan schrijven :)
Maar het lijkt er nu alleen maar op dat het grote gros hier komt omdat ze geld ruiken (terecht) maar geen idee hebben van hoe het allemaal werkt en alles.
pi_133384701
Op MtGox staat "All withdrawals and deposits require account verification"

Als ik daarvoor al bitcoins overmaak vanaf qt bitcoin wallet, staan deze er dan op zodra de verificatie voltooid is? Of kan ik beter wachten.
.
pi_133384710
Pfff je moet er wel snel bij zijn bij Bittonic....

Maar dat maakt het ook wel leuk ;)
pi_133384723
Ja en dat is eigenlijk wel jammer, sommige mensen zouden ook wat meer moeten nadenken over de nadelen. Als je instapt op een koers van 10usd-100usd kan er niet veel gebeuren. Als hij nu op zn plaat gaat raken sommige mensen echt heel veel geld kwijt.
Lees je dus eerst goed in en ben je bewust van de risico's. Gratis geld bestaat niet, nooit.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133384782
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:26 schreef hoxen het volgende:
Op MtGox staat "All withdrawals and deposits require account verification"

Als ik daarvoor al bitcoins overmaak vanaf qt bitcoin wallet, staan deze er dan op zodra de verificatie voltooid is? Of kan ik beter wachten.
Waarom zou je dat willen? Als je je btc omzet naar euro's gaat het nog 12 weken duren voordat jij je centjes hebt. Beter verkoop je ze op Bitstamp of op BTC-E
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133384831
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:26 schreef Writersright het volgende:
Pfff je moet er wel snel bij zijn bij Bittonic....

Maar dat maakt het ook wel leuk ;)
Hehe, F5, F5, F5
pi_133384867
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:27 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Waarom zou je dat willen? Als je je btc omzet naar euro's gaat het nog 12 weken duren voordat jij je centjes hebt. Beter verkoop je ze op Bitstamp of op BTC-E
Het gaat maar om 0.05 bitcoins, meer om er bekend mee te worden :)

Binnenkort ook geld erop storten en een beetje spelen met het handelen.
.
pi_133384882
Wel allemaal nieuwe mensen hier met heel veel lef. (of ik heb gewoon geen ballen, dat kan ook) Vraag me wel af of mensen niet te veel gratis geld ruiken.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133384945
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:29 schreef hoxen het volgende:

[..]

Het gaat maar om 0.05 bitcoins, meer om er bekend mee te worden :)

Binnenkort ook geld erop storten en een beetje spelen met het handelen.
Maar waarom zou je dan alsnog bij Gox willen zitten? Is toch onhandig als je ooit veel centjes heb en je krijgt ze er niet vanaf? Bovendien kun je bij bitstamp goedkoper inkopen, dus ik zie de logica niet waarom bij Gox?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  maandag 18 november 2013 @ 19:32:25 #215
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133385007
Voor in de OP: http://www.bitcoinspot.nl/links.html

Als iemand er even een disclaimer bij wil schrijven over Gox zijn we helemaal klaar. Ik ben ondertussen even eten.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133385035
Hoi,

Vast vraag die voor jullie gemakkelijk te beantwoorden is, maar ik ben benieuwd of jullie onderstaande stappen kunnen bevestigen.

Is dit een juiste weg?

-Ik maak een eigen wallet aan via Multibit (ik las dat deze aangeraden werd, delen jullie die mening? of bevelen jullie een andere wallet aan?)
-Ik koop bitcoins via bijvoorbeeld bittonic
-Deze bitcoins worden 'overgemaakt' naar mijn wallet middels mijn bitcoinadres

Vervolgens als ik er in wil 'handelen', kan dit op o.a. Bitstamp of BTC-e,
Betekent dit ook dat ik de btc's die ik dan in mijn wallet heb staan (door de aankoop op Bittonic) dit kan/moet 'overboeken' naar een eigen account op bijvoorbeeld Bitstamp of BTC-e? (en welke van deze 2 zouden jullie aanbevelen?)

Of begrijp ik het nu verkeerd en kan/moet ik meteen via btc-e/bitstamp bitcoins kopen, die ik vanaf daar kan verhandelen, of juist weer terug kan parkeren naar mijn Multibit wallet?

Excuses voor de vele vragen, maar na het doornemen van topics is me dit nog niet helemaal duidelijk...
  maandag 18 november 2013 @ 19:33:09 #217
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133385038
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:24 schreef Faazz het volgende:

[..]

Maar het lijkt er nu alleen maar op dat het grote gros hier komt omdat ze geld ruiken (terecht) maar geen idee hebben van hoe het allemaal werkt en alles.
Klopt :P
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 18 november 2013 @ 19:33:58 #218
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133385070
quote:
Vervolgens als ik er in wil 'handelen', kan dit op o.a. Bitstamp of BTC-e,
Betekent dit ook dat ik de btc's die ik dan in mijn wallet heb staan (door de aankoop op Bittonic) dit kan/moet 'overboeken' naar een eigen account op bijvoorbeeld Bitstamp of BTC-e? (en welke van deze 2 zouden jullie aanbevelen?
Nee deze moet je uit je wallet overboeken naar de exchange, bitstamp of btc-e maakt niet uit.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133385076
Ik heb zo'n 30 litecoins gekocht op de gok, die nu in mijn Litecoin portemonnee zitten. Nu vraag ik mij af hoe ik deze naderhand weer kan verkopen? En ja, heb al genoeg gelezen, maar vraag me af wat de beste manier is. En verder als ik het goed begrijp: zodra mijn laptop crasht ben ik alles kwijt? Gezien geen inlogcodes oid.

Bitcoins procedure ben ik me van bewust, maar kan nergens vinden waar ik mn litecoins kan verkopen?
pi_133385174
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:34 schreef Atomatico het volgende:
Ik heb zo'n 30 litecoins gekocht op de gok, die nu in mijn Litecoin portemonnee zitten. Nu vraag ik mij af hoe ik deze naderhand weer kan verkopen? En ja, heb al genoeg gelezen, maar vraag me af wat de beste manier is. En verder als ik het goed begrijp: zodra mijn laptop crasht ben ik alles kwijt? Gezien geen inlogcodes oid.

Bitcoins procedure ben ik me van bewust, maar kan nergens vinden waar ik mn litecoins kan verkopen?
bv bij okpay of realgg
pi_133385263
Hoe snel is bitonic meestal met leveren?
PSN: Duuc-nl
pi_133385272
realgg zijn rasechte afzetters.
Ook pas na de hand zien, hoeveel lc je daadwerkelijk krijgt.
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
pi_133385303
quote:
19s.gif Op maandag 18 november 2013 19:37 schreef Duuc-nl het volgende:
Hoe snel is bitonic meestal met leveren?
5 seconden
pi_133385347
Jezus veel newbs hier ineens.. Misschien ook een disclaimer schrijven dat het een risicovolle belegging is en dat het hier niet om gratis geld gaat? Misschien heeft de AFM al iets geschreven over bitcoins.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133385355
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:38 schreef FZN05 het volgende:

[..]

5 seconden
Had al tijdje niet ingelogd dus hij moet nog wat blocks laden, komt na die blocks de bitcoin binnen?
PSN: Duuc-nl
pi_133385358
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:37 schreef flesjewater88 het volgende:
realgg zijn rasechte afzetters.
Ook pas na de hand zien, hoeveel btc je daadwerkelijk krijgt.
Ja die naam ook. Real G.... :N
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133385373
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:38 schreef tofastTG het volgende:
Jezus veel newbs hier ineens.. Misschien ook een disclaimer schrijven dat het een risicovolle belegging is en dat het hier niet om gratis geld gaat? Misschien heeft de AFM al iets geschreven over bitcoins.
Iedereen is toch volwassen genoeg om dat zelf te bepalen, zo niet .. jammer dan :)
Bowl Of continental chicken and vegetables family pack rice (125grams)
pi_133385379
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:38 schreef FZN05 het volgende:

[..]

5 seconden
Onzin binnen 5 seconden is het echt nog niet vaak genoeg geverifieerd hoor. Meeste exchanges hebben toch wel 3 verificaties nodig.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133385390
Veelgestelde vragen:
Q: Hoe kom ik aan Bitcoins?
A: Deze kun je kopen van andere eigenaren. Via forums afspreken is helaas niet de meest betrouwbare methode, dus er zijn een boel exchanges opgedoken zoals: btce-e, bitstamp, mtgox. Hier kun je Bitcoins kopen van andere mensen die ze daar te koop aanbieden. Eerst maak je geld over naar zo'n exchange en dan kun je er Bitcoins kopen. Voor grote bedragen moet je vaak geverifieerd worden. Voor langere tijd Bitcoins / geld op een exchange laten staan is niet aan te raden, want er valt wel een exchange om doordat banken hun accounts bevriezen, zoals met bitcoin-24.

Exchanges zijn vaak buitenlands, waardoor je er alleen geld kunt krijgen dmv bijv. Wire Transfers / SEPA-transacties. Dit kan meerdere dagen in beslag nemen voordat ze voltooid zijn. Er zijn ook nederlandse sites die direct Bitcoins verkopen, zoals bitonic.nl, happycoins.nl en litecoins.nl.

Q: Waarom zijn Bitcoins op MtGox zoveel duurder dan op btc-e / bitstamp?
A: Het is zeer moeilijk en duurt zeer lang voordat je geld van MtGox kunt krijgen. Ze lopen meerdere weken achter met het verwerken van transacties. De prijs op MtGox wordt hierdoor hoger omdat mensen die daar geld hebben er bitcoins voor kopen om ze vervolgens naar hun eigen wallet / andere exchange te zetten. Bitcoins zijn daar dus in verhouding meer waard dan geld, ten opzichte van andere exchanges, omdat het geld er veel moeilijker weg te halen is.
Het kopen op 'goedkopere' exchanges en verkopen op MtGox wordt vaak voorgesteld, maar het cirkeltje is niet snel rond te krijgen en voor velen het risico niet waard.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133385401
quote:
19s.gif Op maandag 18 november 2013 19:38 schreef Duuc-nl het volgende:

[..]

Had al tijdje niet ingelogd dus hij moet nog wat blocks laden, komt na die blocks de bitcoin binnen?
Vast wel!
pi_133385454
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:39 schreef dreamerbulk het volgende:

[..]

Iedereen is toch volwassen genoeg om dat zelf te bepalen, zo niet .. jammer dan :)
En toch staat het bij ieder fonds netjes genoteerd, was ook niet heel serieus bedoeld. In de meeste AEX beleggings topics staat ook wel dat verhaal van die ene jonge gast die al zijn geld verloor met turbo's en sprinters.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133385514
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:39 schreef FZN05 het volgende:

[..]

Vast wel!
Controleer de transactie dmv blockchain?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133385568
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:40 schreef tofastTG het volgende:

[..]

En toch staat het bij ieder fonds netjes genoteerd, was ook niet heel serieus bedoeld. In de meeste AEX beleggings topics staat ook wel dat verhaal van die ene jonge gast die al zijn geld verloor met turbo's en sprinters.
true
Bowl Of continental chicken and vegetables family pack rice (125grams)
pi_133385654
Bitonic.nl:

quote:
Wegens de zeer grote belangstelling kunnen wij momenteel helaas even geen bitcoins verkopen. Hou de site in de gaten, we verwachten snel weer terug te zijn!
EDIT: Melding is alweer weg.
  maandag 18 november 2013 @ 19:44:15 #235
371873 H4ppy
Go get some sleep.
pi_133385680
Heb nog wat litecoins die ik een aantal maanden geleden had gekocht en sindsdien niet meer naar omgekeken heb. De litecoin prijs in de afgelopen paar dagen ook erg in waarde toegenomen, ben benieuwd wat er verder met de LTC koers gaat gebeuren.
pi_133385699
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:42 schreef dreamerbulk het volgende:

[..]

true
Bedoel de meeste mensen die hier al langer posten hebben genoeg centjes verdiend aan BTC, maar dat hoeft niet altijd zo te blijven.
Lijkt me lullig als je nu als jonge gast denkt van hey die bitcoins die hebben potentie ik knal er lekker al mijn spaargeld naartoe en dan koop ik er over 5 jaar iets moois van. En dat je over 5 jaar nog maar 500 euro hebt ipv de geplande 50000.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  maandag 18 november 2013 @ 19:45:18 #237
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133385756
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:43 schreef FZN05 het volgende:
Bitonic.nl:

[..]

Was te verwachten met de run van afgelopen weekend. Gister zullen ze geen Euro richting exchange gekregen hebben.

Toch blijft dat een raar iets, banken krijgen het schijnbaar nog steeds niet voor elkaar om hun netwerk draaiende te houden op zondagen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133385791
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:45 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Was te verwachten met de run van afgelopen weekend. Gister zullen ze geen Euro richting exchange gekregen hebben.

Toch blijft dat een raar iets, banken krijgen het schijnbaar nog steeds niet voor elkaar om hun netwerk draaiende te houden op zondagen.
Of de koers is ze momenteel te volatiel om groot in te kopen?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  maandag 18 november 2013 @ 19:46:56 #239
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133385853
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:46 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Of de koers is ze momenteel te volatiel om groot in te kopen?
Neuh, dan hadden ze wel vaak klein ingekocht en niet uren (vrijwel) niks verkocht.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133385869
30.000 blocks laden ... :')
PSN: Duuc-nl
  maandag 18 november 2013 @ 19:47:19 #241
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133385873
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:44 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Bedoel de meeste mensen die hier al langer posten hebben genoeg centjes verdiend aan BTC, maar dat hoeft niet altijd zo te blijven.
Lijkt me lullig als je nu als jonge gast denkt van hey die bitcoins die hebben potentie ik knal er lekker al mijn spaargeld naartoe en dan koop ik er over 5 jaar iets moois van. En dat je over 5 jaar nog maar 500 euro hebt ipv de geplande 50000.
Ja maar..



-O-
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133386019
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:47 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Ja maar..

[ afbeelding ]

-O-
Het zou natuurlijk altijd mooi zijn, probeer alleen te zeggen dat sommige mensen makkelijk te beïnvloeden zijn door alle positieve verhalen die men hier kan lezen. (Vrijwel niemand verteld hier dat ze geld verloren hebben aan BTC's)
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133386190
Ik heb genoeg geld verloren aan btc. Maar ook weer terug verdiend. Het is een regelrechte mindfuck constant als je naar die charts zit te staren. Verlies is zo gemaakt.
pi_133386235
weet iemand een site om koersen te volgens a la bitcoinwisdom, maar met wat meer info van chinese beursen? BTC/CNY, LTC/CNY, BTC/LTC ben ik in geinteresseerd.
  maandag 18 november 2013 @ 19:53:36 #245
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133386252
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:53 schreef Byte_Me het volgende:
weet iemand een site om koersen te volgens a la bitcoinwisdom, maar met wat meer info van chinese beursen? BTC/CNY, LTC/CNY, BTC/LTC ben ik in geinteresseerd.
http://bitcoinity.org/markets/
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133386259
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:53 schreef Byte_Me het volgende:
weet iemand een site om koersen te volgens a la bitcoinwisdom, maar met wat meer info van chinese beursen? BTC/CNY, LTC/CNY, BTC/LTC ben ik in geinteresseerd.
https://www.fxbtc.com
pi_133386269
0.00415385 BTC

is dat veel?
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133386353
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:53 schreef henk3412 het volgende:
0.00415385 BTC

is dat veel?
Ja
PSN: Duuc-nl
pi_133386358
dat zijn veel cijfers ja
pi_133386370
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:53 schreef henk3412 het volgende:
0.00415385 BTC

is dat veel?
Kun je een euroknaller mee kopen.
Alles dankzij God en alles op eigen kracht
pi_133386438
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:52 schreef Faazz het volgende:
Ik heb genoeg geld verloren aan btc. Maar ook weer terug verdiend. Het is een regelrechte mindfuck constant als je naar die charts zit te staren. Verlies is zo gemaakt.
En er zijn ook genoeg mensen die niets meer terugverdiend hebben na de cypruscrash. Maar die zitten hier wss niet omdat ze met de staart tussen de benen zijn afgedropen.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  maandag 18 november 2013 @ 19:57:06 #252
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133386445
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:55 schreef Insomnia_ het volgende:

[..]

Kun je een euroknaller mee kopen.
2
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133386510
Kun je ergens litecoins kopen met ideal of paypal behalve litecoins.nl? Liefst nederlandse site die snel is
PSN: Duuc-nl
pi_133386563
Hoe lang kan het duren voordat een btc-e withdrawal in mijn Litecoin wallet zit? Wanneer moet ik me zorgen gaan maken?
pi_133386599
quote:
19s.gif Op maandag 18 november 2013 19:58 schreef Duuc-nl het volgende:
Kun je ergens litecoins kopen met ideal of paypal behalve litecoins.nl? Liefst nederlandse site die snel is
je kunt toch gewoon bitcoins kopen en voor die bitcoins litecoins kopen?
pi_133386616
quote:
19s.gif Op maandag 18 november 2013 19:58 schreef Duuc-nl het volgende:
Kun je ergens litecoins kopen met ideal of paypal behalve litecoins.nl? Liefst nederlandse site die snel is
Nee.
pi_133386617
Pff mensen, klik even op de vorige pagina en daar staat zo het eea. geschreven. Ook staat in de op veel nuttige info
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133386714
Mensen, hoe krijg ik nou geld op zo'n OKpay account om te gaan handelen op btc-e? ik vind het nogal verwarrend heeft er iemand een duidelijke uiteg of iets?
pi_133386715
LTC kan nog leuk worden de komende dagen :D
pi_133386728
quote:
19s.gif Op maandag 18 november 2013 19:58 schreef Duuc-nl het volgende:
Kun je ergens litecoins kopen met ideal of paypal behalve litecoins.nl? Liefst nederlandse site die snel is
www.realgg.nl
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133386745
Enige manier om redelijk snel aan LTC te komen? Btc-e is traag en ik vertrouw al die vage Russische online wires niet.
pi_133386751
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:44 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Bedoel de meeste mensen die hier al langer posten hebben genoeg centjes verdiend aan BTC, maar dat hoeft niet altijd zo te blijven.
Lijkt me lullig als je nu als jonge gast denkt van hey die bitcoins die hebben potentie ik knal er lekker al mijn spaargeld naartoe en dan koop ik er over 5 jaar iets moois van. En dat je over 5 jaar nog maar 500 euro hebt ipv de geplande 50000.
Ik denk dat de meeste wel door hebben nu Bitcoins de nodige idioten aantrekt dat het voor een aantal doorgewinterde gasten tijd is om weg te gaan. Stel, ik zou nu in Bitcoins zitten had ik het nu achter me gelaten en me op iets anders gaan focussen.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_133386757
Op deze manier verliest het topic wel echt zijn waarde imo.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133386818
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:02 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Ik denk dat de meeste wel door hebben nu Bitcoins de nodige idioten aantrekt dat het voor een aantal doorgewinterde gasten tijd is om weg te gaan. Stel, ik zou nu in Bitcoins zitten had ik het nu achter me gelaten en me op iets anders gaan focussen.
Tja, als dit topic representatief is denk ik het wel, maar ik voel me nog steeds een enorme sukkel omdat ik 2 weken terug verkocht ipv nu.
Vraag me ook af hoeveel chinezen echt arm weer zijn als de bel ooit zou barsten.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  maandag 18 november 2013 @ 20:04:41 #265
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133386856
In de afgelopen twee weken 17,38 euro geinvesteerd in BTC via Bitonic, en zou nu 25,16 vangen indien ik de boel weer zou verkopen. Ik ben té voorzichtig geweest :+
pi_133386924
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:04 schreef MissionPhailed het volgende:
In de afgelopen twee weken 17,38 euro geinvesteerd in BTC via Bitonic, en zou nu 25,16 vangen indien ik de boel weer zou verkopen. Ik ben té voorzichtig geweest :+
Ach beter dat dan jezelf arm spelen. Het blijft immers gokken.
pi_133386956
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:03 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Tja, als dit topic representatief is denk ik het wel, maar ik voel me nog steeds een enorme sukkel omdat ik 2 weken terug verkocht ipv nu.
Vraag me ook af hoeveel chinezen echt arm weer zijn als de bel ooit zou barsten.
So what? Denk eens na, wat is statistisch de kans dat je precies op het juiste moment verkoopt? Beter te vroeg dan te laat..
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_133387065
Iemand interesse in 60.99 LTC voor 400 euro?
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
  maandag 18 november 2013 @ 20:08:12 #269
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133387074
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:02 schreef Nightanimal het volgende:
http://i.imgur.com/2SeQD4k LTC kan nog leuk worden de komende dagen :D
lol, die andere tweet:

maxkeiser twitterde op maandag 18-11-2013 om 10:22:43 Homeless in U.S. cities are tapping into public utilities and mining Bitcoin. #JesusHadHisLepers#SatoshiHasAmericasHomeless reageer retweet
_O-
pi_133387126
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:06 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

So what? Denk eens na, wat is statistisch de kans dat je precies op het juiste moment verkoopt? Beter te vroeg dan te laat..
Nee is ook zo, en ik ging gewoon steeds kutter slapen van het idee dat ik iets had wat een waarde had van een dikke auto maar dat die auto ook ineens weer een oude verrotte bak zou kunnen zijn.
En dan nog, 22x meer eruit halen als dat erin ging is nu bijna niet meer mogelijk. Zo slecht heb ik het niet gedaan.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133387248
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:08 schreef Mender het volgende:

[..]

lol, die andere tweet:

maxkeiser twitterde op maandag 18-11-2013 om 10:22:43 Homeless in U.S. cities are tapping into public utilities and mining Bitcoin. #JesusHadHisLepers#SatoshiHasAmericasHomeless reageer retweet
_O-
:P
  maandag 18 november 2013 @ 20:15:48 #272
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133387468
Stukje duiding over de hoorzitting van zo meteen bij Bloomberg:

http://www.bloomberg.com/(...)oT_CFE26~yaIRXA.html
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133387481
585, holy jezus. Doe toch normaal man. :')
If not now, then when.
pi_133387602
Stel het lukt iemand een blok te genereren met woorden erin die geblokkeerd worden door de firewall in china en dat blok komt het land niet in. Is dat in theorie mogelijk?
Op zondag 8 maart 2009 21:38 schreef Danny het volgende:
fuck de policy. posten die hap!
  maandag 18 november 2013 @ 20:19:15 #275
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133387637
Zou eigenlijk blij moeten zijn met de winst die ik afgelopen jaar heb gemaakt met bitcoin. Maar in plaats daarvan baal ik dat ik niet alles heb bewaard en veel meer zou kunnen hebben. Achja hebzucht :')

De bitcoins die ik nu nog heb bewaar ik nu op een aparte plek zodat ik niet meer zomaar kan panic sellen :') :P
pi_133387715
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:19 schreef Mender het volgende:
Zou eigenlijk blij moeten zijn met de winst die ik afgelopen jaar heb gemaakt met bitcoin. Maar in plaats daarvan baal ik dat ik niet alles heb bewaard en veel meer zou kunnen hebben. Achja hebzucht :')

De bitcoins die ik nu nog heb bewaar ik nu op een aparte plek zodat ik niet meer zomaar kan panic sellen :') :P
Dat gevoel ken ik goed helaas :{ Ik weet wel dat wat ik nu nog heb voorlopig niet ga wegdoen, of ik moet met pensioen kunnen..
pi_133387724
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:19 schreef Mender het volgende:
Zou eigenlijk blij moeten zijn met de winst die ik afgelopen jaar heb gemaakt met bitcoin. Maar in plaats daarvan baal ik dat ik niet alles heb bewaard en veel meer zou kunnen hebben. Achja hebzucht :')

De bitcoins die ik nu nog heb bewaar ik nu op een aparte plek zodat ik niet meer zomaar kan panic sellen :') :P
Precies hetzelfde hier. Weetje wat helpt, een nieuwe leuke auto uitzoeken!
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  maandag 18 november 2013 @ 20:21:14 #278
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133387769
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:19 schreef Mender het volgende:
Zou eigenlijk blij moeten zijn met de winst die ik afgelopen jaar heb gemaakt met bitcoin. Maar in plaats daarvan baal ik dat ik niet alles heb bewaard en veel meer zou kunnen hebben. Achja hebzucht :')

De bitcoins die ik nu nog heb bewaar ik nu op een aparte plek zodat ik niet meer zomaar kan panic sellen :') :P
Pasje hebben/? ;)
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 18 november 2013 @ 20:21:29 #279
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133387786
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:20 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Precies hetzelfde hier. Weetje wat helpt, een nieuwe leuke auto uitzoeken!
Heb ik al gedaan :D
pi_133387870
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:21 schreef Mender het volgende:

[..]

Heb ik al gedaan :D
Dat zou toch wel moeten helpen dan haha!

Best stom eigenlijk, ik kan me hier wel druk maken om het feit dat ik het dubbele uit mijn BTC's gehaald had kunnen hebben maar het feit dat de auto zo'n 40% minder waard is als je de garage ermee uit walst boeit me dan weer een stuk minder omdat het toch echt een gevoelsobject is.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  maandag 18 november 2013 @ 20:24:19 #281
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133387968
gaan er nog mensen uitstappen voor de senate hearing?
pi_133388006
Ik stap pas uit als ik de koers zie kelderen
  maandag 18 november 2013 @ 20:26:07 #283
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133388055
Live-updates van die hearing zou fijn zijn. Als dat ding keldert en je hebt op tijd verkocht kan je goed verdienen :)
pi_133388056
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 19:59 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Hoe lang kan het duren voordat een btc-e withdrawal in mijn Litecoin wallet zit? Wanneer moet ik me zorgen gaan maken?
Christ ... 100 LTC withdrawal staat bij BTC-e als completed, maar is in de blockchain nergens te vinden :(

Het lijkt er op dat er iets stuk is, hoe moet dit recovered worden? Ik heb geen transaction-id.
pi_133388062
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:25 schreef Faazz het volgende:
Ik stap pas uit als ik de koers zie kelderen
dan ben je al te laat toch?
  maandag 18 november 2013 @ 20:26:25 #286
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133388065
Wellicht is $8 niet het toppunt voor LiteCoin. Helaas heeft Litecoin.nl slechts 0.14 stuks op voorraad, dus dient via Bitonic een hoeveelheid BTC ingekocht te worden en nadien op BTC-e omgezet te worden in LTC.
  maandag 18 november 2013 @ 20:26:50 #287
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133388082
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:25 schreef Faazz het volgende:
Ik stap pas uit als ik de koers zie kelderen
Dan heb je alles zeker al op de exchange staan?

Want het kan zomaar 20 min duren voordat het van je wallet naar de exchange is.
Tegen die tijd kan je al te laat zijn.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133388086
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:26 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

dan ben je al te laat toch?
Ligt eraan of mensen nog willen kopen ja of nee.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133388104
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:26 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

dan ben je al te laat toch?
Nee man, ik sta nu al op zo'n 1200% winst :')
  maandag 18 november 2013 @ 20:28:17 #290
70559 singha
Singhalicious
pi_133388152
Alsof China zich veel zal aantrekken van de senaat van US. Is misschien alleen meer reden om te kopen.
When the flag drops, the bullshit stops
  maandag 18 november 2013 @ 20:28:23 #291
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133388157
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2013 20:26 schreef MissionPhailed het volgende:
Wellicht is $8 niet het toppunt voor LiteCoin. Helaas heeft Litecoin.nl slechts 0.14 stuks op voorraad, dus dient via Bitonic een hoeveelheid BTC ingekocht te worden en nadien op BTC-e omgezet te worden in LTC.
Hmmm, ook Bitonic staat 'droog'. F5 galore
pi_133388196
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:27 schreef Faazz het volgende:

[..]

Nee man, ik sta nu al op zo'n 1200% winst :')
Maar zie hier boven ^^ reactie van tofastTG. Ik had die 1200% winst allang gepakt, dit is een duidelijk bubble in my book.
  maandag 18 november 2013 @ 20:30:40 #293
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133388249
nu 12 bitcoins op bitonic... snel snel!
pi_133388293
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:30 schreef Mender het volgende:
nu 12 bitcoins op bitonic... snel snel!
Ben jij eigenaar ofzo?
  maandag 18 november 2013 @ 20:31:31 #295
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133388300
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:27 schreef Faazz het volgende:

[..]

Nee man, ik sta nu al op zo'n 1200% winst :')
Verkopen tijdens een crash zou je nog wel eens tegen kunnen gaan vallen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133388311
Ik heb LTC in de aanbieding voor de liefhebber.
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
  maandag 18 november 2013 @ 20:31:43 #297
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133388312
quote:
15s.gif Op maandag 18 november 2013 20:31 schreef FastFox91 het volgende:

[..]

Ben jij eigenaar ofzo?
nee ik zag het toevallig
pi_133388315
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:29 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Maar zie hier boven ^^ reactie van tofastTG. Ik had die 1200% winst allang gepakt, dit is een duidelijk bubble in my book.
Als ie zakt verlies ik een paar procent ja, maar dat weegt niet op tegen de totale winst. Ik ga niet op voorbaat al verkopen om later de prijs als nog te zien stijgen. Mijn geld staat op BTCe en ik heb nooit problemen gehad met withdrawls of wat dan ook.
pi_133388341
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:31 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Verkopen tijdens een crash zou je nog wel eens tegen kunnen gaan vallen.
Gewoon ergens onderaan die lijst klikken, ik trade soms heen en weer met 3sec verschil.
  maandag 18 november 2013 @ 20:33:19 #300
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133388383
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 20:32 schreef Faazz het volgende:

[..]

Gewoon ergens onderaan die lijst klikken, ik trade soms heen en weer met 3sec verschil.
Ik help het je hopen
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 18 november 2013 @ 20:33:37 #301
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133388404
En vol
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')