abonnement Unibet Coolblue
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 18 november 2013 @ 03:10:37 #1
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133367201

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_133367311
Jezus hij blijft maar doorgaan!
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133367312
90 dollar verschil tussen bitstamp en china :')
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133367349
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 03:38 schreef Probably_on_pcp het volgende:
90 dollar verschil tussen bitstamp en china :')
Nu 100 dollar verschil :P
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133367611
Die Chinezen zijn al hun dollars aan het inwisselen.
  maandag 18 november 2013 @ 06:27:10 #6
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133367641
Goeiemorgen, ik gok er op dat als ik wakker word we wel op >500$ staan.
Zou iemand nog even dat linkje baar de livestream van de hoorzitting kunnen plaatsen aub?

En nu is het tijd voor bed.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133367687
quote:
Waarde bitcoin bijna gelijk aan koers Apple

Door ANP Nieuws
18 november 2013 06:28 AM

De waarde van de virtuele valuta bitcoin is zondag opgelopen naar een recordstand van iets meer dan 500 dollar. Daarmee wordt bijna de aandelenkoers van technologiegigant Apple (524 dollar) geëvenaard.

De waarde van bitcoins zit al een tijd stevig in de lift. Vorige week dinsdag werd nog een hoogtepunt van 395 dollar neergezet. Een jaar geleden was het betaalmiddel nog ongeveer 20 dollar waard.

De waarde van bitcoins vliegt regelmatig op en neer. In april van dit jaar werden bitcoins bijvoorbeeld verhandeld voor 266 dollar per stuk. Toen de FBI later die maand een illegale medicijnenmarkt waar alleen met bitcoins betaald kon worden sloot, duikelde de koers naar 75 dollar.
http://www.bnr.nl/nieuws/(...)pple?s_cid=blogitems
pi_133367728
quote:
Een onnozel stukje omdat naar de prijs per stuk gekeken wordt. De totale marktwaarde verschilt nogal wat :)
pi_133367739
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 06:58 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Een onnozel stukje omdat naar de prijs per stuk gekeken wordt. De totale marktwaarde verschilt nogal wat :)
Het gaat natuurlijk om de exposure van het concept BTC in de MSM en in die zin is het wel aardig. :s)
pi_133367745
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2013 07:05 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Het gaat natuurlijk om de exposure van het concept BTC in de MSM en in die zin is het wel aardig. :s)
Maar mijn auto is meer waard dan 1 BTC wat zegt dat dan over hoe interessant het is om mijn auto te kopen? :)
pi_133367756
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 07:07 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Maar mijn auto is meer waard dan 1 BTC wat zegt dat dan over hoe interessant het is om mijn auto te kopen? :)
Dat hangt maar net af van de markt waar de eventuele koper zich op aan het orienteren is, zoekt hij een wagen om te crossen op eigen terrein dan is jouw vierwieler wellicht niet zo intressant meer :s)
pi_133367764
wat een bullshit, geen een Nederlandse website verkoopt bitcoins :')
allen uit voorraad

ik heb maar 500 litecoins en 0.5 bitcoins gvd xD
pi_133367775
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2013 07:13 schreef drheisenberg het volgende:
wat een bullshit, geen een Nederlandse website verkoopt bitcoins :')
allen uit voorraad

ik heb maar 500 litecoins en 0.5 bitcoins gvd xD
Wil je wat LTC verkopen voor euro's ? Ben intussen alweer voorzien.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 18-11-2013 07:18:22 ]
  maandag 18 november 2013 @ 07:20:36 #14
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133367792
Die prijs dafaq
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133367796
OMG LTC NAAR 4.15 EURO

IK INGEKOCHT VOOR 3.15

DAT IS DUS HOEVEEL WINST

500 EURO OF ZO TOCH AL WOOW WTF DIT IS NICE ;D
pi_133367799
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2013 07:21 schreef drheisenberg het volgende:
OMG LTC NAAR 4.15 EURO

IK INGEKOCHT VOOR 3.15

DAT IS DUS HOEVEEL WINST

500 EURO OF ZO TOCH AL WOOW WTF DIT IS NICE ;D
Doe ff normaal man. Zet je CAPS uit.
pi_133367803
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 07:22 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Doe ff normaal man. Zet je CAPS uit.
ok srry
pi_133367811
[quote]7s.gif Op maandag 18 november 2013 07:22 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

ok srry
[/quote]
Krijg een ernstig ongeluk ofzo je zult de wereld een plezier doen.


[ Bericht 9% gewijzigd door sitting_elfling op 18-11-2013 16:19:13 (Kappen..) ]
pi_133367818
Die hoorzitting vanmiddag in de VS maakt volgens mij geen reet uit, jezus wat stijgt het hard.
  maandag 18 november 2013 @ 07:26:58 #20
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133367819
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2013 07:22 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

ok srry
Kan jij niet even stoppen met reageren in dit topic ?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133367821
Bloomberg:
U.S. Agencies to say Bitcoins Offer Legitimate Benefits

quote:
The Department of Justice and Securities and Exchange Commission are telling a U.S. Senate committee that Bitcoins are legitimate financial instruments, boosting prospects for wider acceptance of the virtual currency.
Representatives from the agencies told the U.S. Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs ahead of a hearing today that the digital money offers benefits and carries risks, like any other online-payment system, according to letters they released before the meeting.

The committee scheduled the hearing to explore potential promises and risks related to virtual currency for the federal government and society at large after the Silk Road Hidden Website was shut down in October. The closing of the marketplace, where people could obtain drugs, guns and other illicit goods using Bitcoins, is helping fuel a rally in the virtual currency as speculators bet that the digital money will gain more mainstream acceptance.

The FBIs approach to virtual currencies is guided by a recognition that online payment systems, both centralized and decentralized, offer legitimate financial services, Peter Kadzik, principal deputy assistant attorney general, wrote in a letter yesterday. Like any financial service, virtual currency system of either type can be exploited by malicious actors, but centralized and decentralized online payment systems can vary significantly in the types and degrees of illicit financial risk they pose.

Virtual Money

Introduced in 2008 by a programmer or group of programmers going under the name of Satoshi Nakamoto, Bitcoin is being used to pay for everything from gourmet coffee to smartphones on the Internet. There are almost 12 million Bitcoins in circulation, according to Bitcoincharts, a website that tracks activity across various exchanges.

Bitcoins were trading for $460 apiece yesterday on Bitstamp, one of the more active online exchanges, where the digital money is traded for dollars, euros and other currencies. The virtual currency reached a record of $473 yesterday, and is up more than 30-fold so far this year.
Two years ago it was alarm when Silk Road first came on the scene, said Jerry Brito, senior research fellow at the Mercatus Center at George Mason University who is also testifying in front of the committee today. Since then, Congress has been educating itself and understands that there are great potential benefits, and like any new technology there are going to be some challenges. But they see there is a balance to be struck here and they are generally positive on the technology.

Gaining Acceptance

Since the virtual currency exists as software thats designed to be untraceable, its an attractive tender for those seeking to transact anonymously via the Web. While the closing of Silk Road initially caused the digital money to lose a third of its value within days, Bitcoins have recovered and rallied to record levels as speculators and investors bet that the currency will be less of a fad and gain more mainstream acceptance.

Ben Bernanke, chairman of the Federal Reserve, is also weighing in on the hearing, saying that it has no plans to regulate the currency.
Although the Federal Reserve generally monitors developments in virtual currencies and other payments system innovations, it does not necessarily have authority to directly supervise or regulate these innovations or the entities that provide them to the market, Bernanke wrote in a letter to the committee.

The hearings will bolster the view that Bitcoins are an acceptable alternate means of conducting transactions, and that their use will grow, said Brito.
These hearings means Bitcoin is finally coming into its own; its a real thing and its not going anywhere and these hearings highlight that, he said.
pi_133367824
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 07:26 schreef Sylv3se het volgende:
Die hoorzitting vanmiddag in de VS maakt volgens mij geen reet uit, jezus wat stijgt het hard.
The sky is the limit.
pi_133367827
Allemaal instappen
  maandag 18 november 2013 @ 07:34:03 #24
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133367847
Waarom zou de VS zo welwillend zijn tegenover de BTC ?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133367853
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 07:34 schreef Scorpie het volgende:
Waarom zou de VS zo welwillend zijn tegenover de BTC ?
Omdat ze het niet kunnen stoppen wellicht?
pi_133367864
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 07:34 schreef Scorpie het volgende:
Waarom zou de VS zo welwillend zijn tegenover de BTC ?
Een aantal conservatieven zal zich wellicht verzetten, maar ik zie niet hoe je een "war on cryptocurrency" zou moeten vechten.
pi_133367865
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 07:34 schreef Scorpie het volgende:
Waarom zou de VS zo welwillend zijn tegenover de BTC ?
Die lopen toch meestal wel voorop met trends?
  maandag 18 november 2013 @ 07:37:53 #28
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133367866
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 07:35 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Omdat ze het niet kunnen stoppen wellicht?
Dat verklaart nog steeds niet waarom de VS zo happy is met een niet reguleerbare coin die qua populariteit aan het skyrocketen is.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133367895
Die LTC-koers na dit nieuws. _O-

pi_133367938
Gox tikt de 600 aan. :o
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 07:56:24 #31
230491 Zith
pls tip
pi_133367969
Al die mensen die het gisteren wel even 'aan zouden kijken'..... Gewoon stoppen met die daytrades.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 18 november 2013 @ 07:58:11 #32
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133367980
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 07:56 schreef Zith het volgende:
Al die mensen die het gisteren wel even 'aan zouden kijken'..... Gewoon stoppen met die daytrades.
Er zitten maar weinig daytraders op BTC hier.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133367986
slapend rijk geworden vanacht :)

heb meer verdiend dan ik vandaag met een dag werken ga verdienen.

maar wat is er eigenlijk aan de hand dat die koers zo hard aan het stijgen is? china?
  maandag 18 november 2013 @ 08:01:12 #34
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133367992
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 07:59 schreef Byte_Me het volgende:
slapend rijk geworden vanacht :)

heb meer verdiend dan ik vandaag met een dag werken ga verdienen.

maar wat is er eigenlijk aan de hand dat die koers zo hard aan het stijgen is? china?
http://www.bloomberg.com/(...)timate-benefits.html

En nu ga ik weer terug slapen, werd wakker van mijn telefoon }:|
Mensen denken dat ik nu miljonair ben ofzo, laat me lekker slapen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 18 november 2013 @ 08:01:16 #35
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133367994
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 07:59 schreef Byte_Me het volgende:
slapend rijk geworden vanacht :)

heb meer verdiend dan ik vandaag met een dag werken ga verdienen.

maar wat is er eigenlijk aan de hand dat die koers zo hard aan het stijgen is? china?
Hoeveel BTC heb je ?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 08:03:25 #36
230491 Zith
pls tip
pi_133368005
Een paar Hoge Chinezen hebben van hun vriendjes in de US government gehoord dat deze niet tegen de btc gaat doen.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 18 november 2013 @ 08:14:53 #37
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133368091
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 07:43 schreef Tourniquet het volgende:
Die LTC-koers na dit nieuws. _O-

[ afbeelding ]
heb even gemist welk nieuws?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133368178
LTC minimaal $20 aan het eind van deze week.
The Average Joe krijgt te horen over crypto currencies en ziet dat BTC veel te duur is.
Hij heeft liever veel coins, en dan is LTC de beste optie.
Resultaat: vraag naar LTC stijgt hard.
Als de US government positief besluit over de BTC, zal dat waarschijnlijk ook gelden voor de LTC > meer webshops accepteren LTC > LTC ATM's > LTC wordt verhandelt op andere websites naast BTC-E.com > sterke stijging LTC.

Eind 2014 minstens $100.00 per LTC.
pi_133368306
Kak heb ik net gisteren de helft van m'n litecoins omgezet in Bitcoins omdat de koers van LTC redelijk gelijk blijft. Schiet nu de koers van litecoin ineens omhoog.

Achja nog steeds geld verdiend terwijl ik lag te slapen. :)
pi_133368343
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 08:37 schreef Distortion het volgende:
Kak heb ik net gisteren de helft van m'n litecoins omgezet in Bitcoins omdat de koers van LTC redelijk gelijk blijft. Schiet nu de koers van litecoin ineens omhoog.

Achja nog steeds geld verdiend terwijl ik lag te slapen. :)
Dat LTC ging stijgen zat er aan te komen, gelukkig is BTC ook flink gestegen, dus kan je mooi LTC terug kopen.
  maandag 18 november 2013 @ 09:19:19 #42
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133368685
Bitstamp crash.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133368721
quote:
11s.gif Op maandag 18 november 2013 09:19 schreef Scorpie het volgende:
Bitstamp crash.
Nu gewoon weer boven $520, ik zou bijna de neiging krijgen short te gaan maar dat is ook een risico met de gekte nu.
  maandag 18 november 2013 @ 09:23:56 #44
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133368743
gisteren btc zakgeld verkocht en maar even op ltc gezet. Goede keuze geweest :)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133368781
https://bitonic.nl/index

Nog steeds niks te koop... :'(
En 406,35 nu vragen voor 1 Bitcoin terwijl dat vorige week nog 320 was....?!? Holy shite!
[ tribute to Fedor ]
[ tribute to Jon Jones ]
Casual MMA fan :')
pi_133368812
Bitonic komt vanavond wel weer goed.Het zou zomaar kunnen dat wat mensen hun winst gaan nemen en dan is er weer voorraad. De volatiliteit is niet alleen maar omhoog, maar het gaat ook af en toe flink naar beneden.
pi_133368866
Volumes zakken wel in dus wel oppassen.
pi_133368927
Staat nu ook op nu.nl:

http://www.nu.nl/tech/363(...)em-betaalmiddel.html

quote:
Amerikaans ministerie noemt bitcoin legitiem betaalmiddel

Het Amerikaanse ministerie van Justitie en de beurswaakhond SEC vinden bitcoin een legitiem financieel instrument.

Dat zullen de twee organisaties maandag zeggen voor een commissie van de Amerikaanse Senaat, meldt Bloomberg op basis van brieven die al openbaar zijn gemaakt.

Vertegenwoordigers van de instanties schrijven dat de bitcoin net als andere digitale betaalmiddelen eigen voordelen en risico's met zich meebrengt.

De commissie verkent de "potentiële beloftes en risico's" van bitcoins, nadat onlangs de internetmarktplaats Silk Road werd opgerold. Daar konden illegale goederen, zoals drugs en wapens, worden gekocht met bitcoins.

Centrale bank

De Amerikaanse centrale bank heeft geen plannen om bitcoins te reguleren, schrijft voorzitter Ben Bernanke in een brief aan de commissie.

Bitcoin is een geheel digitale valuta. Het betaalmiddel is anoniem en nauwelijks traceerbaar. Mede daardoor werd de digitale munt populair als betaalwijze op illegale marktplaatsen als Silk Road.

Bitcoins zijn ook een populair doelwit van diefstal. In de afgelopen maanden verdween voor miljoenen aan bitcoins uit digitale portemonnees.

De waarde van de bitcoin steeg de afgelopen maand explosief. Zondag was 1 bitcoin voor het eerst meer dan 500 dollar (370 euro) waard. Maandagochtend is de bitcoin weer fors in waard gestegen tot 425 euro.
Koersen nu:
Bitstamp: $525.3
Mt.Gox: $615
BTC-e: $560
BTCChina: $654.02 (3988 Yuan)
LTC/USD: $5.521

[ Bericht 2% gewijzigd door Tourniquet op 18-11-2013 09:46:06 ]
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 09:45:14 #49
230491 Zith
pls tip
pi_133368995
$650 op BTCChina :')
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133368998
Ik ben bang dat we amper tot inkopen komen.... Dem Chineses zullen nu massaal gaan inslaan... :X
[ tribute to Fedor ]
[ tribute to Jon Jones ]
Casual MMA fan :')
pi_133369009
Die Chinezen zijn echt knettergek, man man man :D

Ik had al eens een nieuwsbericht gelezen dat China naar de maan wou, snap nu wat ze bedoelden.

What's next, Mars? (¥10k)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133369024
De ontwikkelingen gaan rap zeg. :D
  maandag 18 november 2013 @ 09:51:32 #53
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133369065
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 09:46 schreef Jace_TBL het volgende:
Die Chinezen zijn echt knettergek, man man man :D

Ik had al eens een nieuwsbericht gelezen dat China naar de maan wou, snap nu wat ze bedoelden.

What's next, Mars? (¥10k)
Nu zorgen dat men zelf geen kattensprongen gaat maken.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 18 november 2013 @ 09:52:34 #54
862 Arcee
Look closer
pi_133369080
Holy shit, $615 al weer zeg. :o
  maandag 18 november 2013 @ 09:53:24 #55
226007 Darkestrah
telefoonhijger.
pi_133369091
450 euro. Fantastisch.
  maandag 18 november 2013 @ 09:53:41 #56
293860 lipjes
Alleen van boven
pi_133369096
Ik ga m'n LTC Miner vanavond maar weer aanzetten, zie dat de prijs avn LTC ook in de lift zit.
pi_133369104
$800 tegen het eind van deze week...?
[ tribute to Fedor ]
[ tribute to Jon Jones ]
Casual MMA fan :')
pi_133369160
Waarschijnlijk al een miljoen keer gevraagd, maar waar kom je tegenwoordig veilig en snel litecoins met euro's?
  maandag 18 november 2013 @ 09:59:00 #59
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133369181
LTC zakt in op BTC-e
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 18 november 2013 @ 09:59:14 #60
293860 lipjes
Alleen van boven
pi_133369183
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 09:57 schreef FastFox91 het volgende:
Waarschijnlijk al een miljoen keer gevraagd, maar waar kom je tegenwoordig veilig en snel litecoins met euro's?
BTC-e volgens mij./

quote:
11s.gif Op maandag 18 november 2013 09:59 schreef Scorpie het volgende:
LTC zakt in op BTC-e
Bitcoin ook een bietje
  maandag 18 november 2013 @ 09:59:42 #61
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133369188
Gigantische correctie nu bezig op BTC en LTC op Bitstamp.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 10:01:29 #62
230491 Zith
pls tip
pi_133369206
Zitten weer op hetzelfde niveau als 7:00 vanochtend :r :r SELL SELL
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133369207
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 09:57 schreef FastFox91 het volgende:
Waarschijnlijk al een miljoen keer gevraagd, maar waar kom je tegenwoordig veilig en snel litecoins met euro's?
Ik heb gekocht bij www.litecoins.nl daar kun je met iDeal betalen
  maandag 18 november 2013 @ 10:02:02 #64
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133369217
Crash
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 18 november 2013 @ 10:03:45 #66
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133369238
Ik zou nog niet kopen, deze correctie gaat nog wel even door.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 18 november 2013 @ 10:04:42 #67
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133369245
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2013 10:03 schreef Scorpie het volgende:
Ik zou nog niet kopen, deze correctie gaat nog wel even door.
Leuke link om een beetje in china te gluren

https://www.fxbtc.com/s/ltc_cny
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133369275
Bam
pi_133369281
Toch een beetje terug gekocht op $495 :)
pi_133369298
Het feest is begonnen.
  maandag 18 november 2013 @ 10:07:20 #71
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133369299
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:06 schreef WebBeestje het volgende:
Toch een beetje terug gekocht op $495 :)
Denk dat we nog wel doorschieten naar beneden naar 450
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 18 november 2013 @ 10:07:31 #72
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_133369302
Mooi om te zien dat je meer en meer misloopt (in honderden procenten) als je ook maar een weekje eerder hebt verkocht :D
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 18 november 2013 @ 10:07:56 #73
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133369306
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 10:08:37 #74
230491 Zith
pls tip
pi_133369316
quote:
Ja dit is echt ongelovelijk misschien wel het einde van bitcoin we zitten alweer op het niveau van 7:00 vanochtend dit is voorbij mensen
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133369319
Waarom is er nu sprake van flinke correctie van ruim 600 dollar, naar 450 dollar :?.

Waardoor is dit getriggerd? Iemand op Senaat liet zich negatief uit?
pi_133369328
En nog een beetje erbij....
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 10:09:36 #77
230491 Zith
pls tip
pi_133369331
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 10:08 schreef Robuustheid het volgende:
Waarom is er nu sprake van flinke correctie van ruim 600 dollar, naar 450 dollar :?.

Waardoor is dit getriggerd? Iemand op Senaat liet zich negatief uit?
Veel mensen werden wakker met een increase van 20% in 24 uur. Veel mensen willen grag nu cashen.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 18 november 2013 @ 10:09:47 #78
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133369332
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:08 schreef Zith het volgende:

[..]

Ja dit is echt ongelovelijk misschien wel het einde van bitcoin we zitten alweer op het niveau van 7:00 vanochtend dit is voorbij mensen
Ja want dat is dan ook precies wat ik zeg met 'correctie'.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133369347
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 10:08 schreef Robuustheid het volgende:
Waarom is er nu sprake van flinke correctie van ruim 600 dollar, naar 450 dollar :?.

Waardoor is dit getriggerd? Iemand op Senaat liet zich negatief uit?
Haha haal je dollars en euros door elkaar?
pi_133369352
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 10:11:01 #81
230491 Zith
pls tip
pi_133369356
Flinke correctie naar boven nu!
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133369360
Als ik die enkele bitcoins 2 maanden geleden niet had uitgegeven dan had ik nu het 5 voudige kunnen verdienen of het 5 voudige aan goederen kunnen aanschaffen. Maargoed, ik gebruik geen btc om in te handelen, alleen maar dingen aanschaffen.
pi_133369374
Op $497, $492 en $490 gekocht lijkt mij niet onaardig voorlopig.
pi_133369392
quote:
9s.gif Op maandag 18 november 2013 10:11 schreef Skwish het volgende:
Maargoed, ik gebruik geen btc om in te handelen, alleen maar dingen aanschaffen.
Thuisbezorgd.nl? :P
[ tribute to Fedor ]
[ tribute to Jon Jones ]
Casual MMA fan :')
  maandag 18 november 2013 @ 10:16:45 #85
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133369446
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:12 schreef WebBeestje het volgende:
Op $497, $492 en $490 gekocht lijkt mij niet onaardig voorlopig.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133369447
Zullen op dit moment veel pizza's zijn dan. :P
pi_133369473
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2013 10:16 schreef Scorpie het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Als je wat te zeggen hebt zeg het dan, verschuil je niet achter retard plaatjes, homo
pi_133369486
Voordeel van handel op Bitstamp is dat je geen vaste fee plus percentage hebt en hoe meer handel hoe beter de fee. Zo maakt het niet uit of je veel kleine orders plaatst.
  maandag 18 november 2013 @ 10:20:11 #89
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133369496
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:18 schreef pikinhand het volgende:

[..]

Als je wat te zeggen hebt zeg het dan, verschuil je niet achter retard plaatjes, homo
Ik complimenteer de beste man met een goeie koop en dat doe ik door een plaatje. Beetje minder op je pik getrapt mag ook wel vriend.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133369522
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... ik dacht dat het advies pas vanavond zou komen.

Nu durf ik weer niet in te kopen
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 10:22:31 #91
230491 Zith
pls tip
pi_133369528
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2013 10:20 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik complimenteer de beste man met een goeie koop en dat doe ik door een plaatje. Beetje minder op je pik getrapt mag ook wel vriend.
hoezo vergelijk je hem met obama en verberg je je achter plaatjes jij ongewassen knuift als je wat wilt zeggen zeg het in zn gezicht niet achterom ok
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 10:22:52 #92
230491 Zith
pls tip
pi_133369536
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:22 schreef flesjewater88 het volgende:
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... ik dacht dat het advies pas vanavond zou komen.

Nu durf ik weer niet in te kopen
Ik spreek je rond de 750 USD wel weer _O-
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133369537
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:22 schreef flesjewater88 het volgende:
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... ik dacht dat het advies pas vanavond zou komen.

Nu durf ik weer niet in te kopen
_O-
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 10:24:34 #94
230491 Zith
pls tip
pi_133369569
mBTC kost nu zo'n 0.50 USD per stuk, da's redelijk goedkoop en verdubbelt elke week
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133369593
Allemachtig wat schommelt die koers. Niet te filmen
pi_133369617
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:26 schreef Distortion het volgende:
Allemachtig wat schommelt die koers. Niet te filmen
profiteer er dan van, koop laag en verkoop hoger
pi_133369622
Bistamps voorraad op happycoins is ook op. Kan niks kauffeee
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
pi_133369638
Bitonic is ook een beetje hun eigen graf aan het graven door vrijwel continu geen voorraad te hebben.
pi_133369646
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:27 schreef pikinhand het volgende:

[..]

profiteer er dan van, koop laag en verkoop hoger
400 is op dit moment nog laag..? Vorige week krabte ik nog achter mijn oor omdat ik 320 nog te duur vond om BTCs in te kopen... Hoe hoog kan het nog gaan
[ tribute to Fedor ]
[ tribute to Jon Jones ]
Casual MMA fan :')
pi_133369650
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:29 schreef Waterdrinker het volgende:
Bitonic is ook een beetje hun eigen graf aan het graven door vrijwel continu geen voorraad te hebben.
Dat hebben ze al sinds het begin en ze moeten die dingen nou eenmaal zelf ook kopen en da's niet altijd even makkelijk, aangezien ze wel winst moeten maken kan dat nou eenmaal niet tegen elke koers
  maandag 18 november 2013 @ 10:30:22 #101
177079 incognitoomuch
Kin op je borst!
pi_133369656
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:29 schreef Waterdrinker het volgende:
Bitonic is ook een beetje hun eigen graf aan het graven door vrijwel continu geen voorraad te hebben.
Bitstamp is beter om in te kopen? Hebben ze geen verificatie nodig zoals MtGox?
[ tribute to Fedor ]
[ tribute to Jon Jones ]
Casual MMA fan :')
pi_133369666
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:30 schreef erikkll het volgende:

[..]

Dat hebben ze al sinds het begin en ze moeten die dingen nou eenmaal zelf ook kopen en da's niet altijd even makkelijk, aangezien ze wel winst moeten maken kan dat nou eenmaal niet tegen elke koers
Dan kunnen ze toch iets maken dat je tegen de actuele koers van hun exchange + bitonic-fee koopt in plaats van met voorraad werken?
Dan ben je je hele voorraadsrisico kwijt.
pi_133369672
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:29 schreef Waterdrinker het volgende:
Bitonic is ook een beetje hun eigen graf aan het graven door vrijwel continu geen voorraad te hebben.
Die zijn in het weekend helemaal leeggekocht en zijn ook afhankelijk van SEPA-overboekingen naar banken die in het weekend dicht zijn (het oude systeem :') ). Maar denk niet dat je medelijden hoeft te hebben met de winsten die zij de afgelopen weken hebben binnengeharkt.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tourniquet op 18-11-2013 10:42:55 ]
pi_133369679
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:31 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Dan kunnen ze toch iets maken dat je tegen de actuele koers van hun exchange + bitonic-fee koopt in plaats van met voorraad werken?
Dan ben je je hele voorraadsrisico kwijt.
Daar is het systeem helaas niet snel genoeg voor.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  maandag 18 november 2013 @ 10:35:29 #105
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133369753
Pff 8)7
Wat ik laatst in dit topic zei, "ik verkoop niet en koop evt bij" heb ik uiteindelijk niet gedaan. Ik deed van het weekend een panic sell omdat ik niet meer tegen de spanning kon. Enorm spijt van. 8)7 Heb er nu nog 5 over. Vanavond mischien 5 bijkopen en dan veilig opbergen voor de lange termijn
pi_133369815
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:35 schreef Mender het volgende:
Pff 8)7
Wat ik laatst in dit topic zei, "ik verkoop niet en koop evt bij" heb ik uiteindelijk niet gedaan. Ik deed van het weekend een panic sell omdat ik niet meer tegen de spanning kon. Enorm spijt van. 8)7 Heb er nu nog 5 over. Vanavond mischien 5 bijkopen en dan veilig opbergen voor de lange termijn
Achteraf... Een goede nachtrust is ook wel wat waard hoor;) .
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 10:50:55 #107
230491 Zith
pls tip
pi_133370025
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 10:31 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Daar is het systeem helaas niet snel genoeg voor.
BitPay is daar wel snel genoeg voor joh :)
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133370157
Wanneer zijn jullie bitcoin-miljonair in USD? :P

  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 10:56:41 #109
230491 Zith
pls tip
pi_133370159
De correctie omhoog blijft maar doorgaan.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133370170
Ze hebben al winst genoeg gemaakt. Die studenten van Bitonic zullen wel dik binnenlopen.

Er zijn al 330.000 bitcoins verkocht via hun site (zie IRC), de 60k bitcoins op hun site is van februari 2013. En daar doen ze een marge op van 4 euro bovenop de koers van MtGox. En bij verkoop, ligt hun prijs 8 euro onder die van Bitstamp.

330.000 x 4 euro, verdeeld over 3 puisterige knullekes. In 1 jaar tijd. :D

Helaas is het mij niet bekend hoeveel ze uit verkoop binnenkrijgen. Ze hanteren de koers op MtGox (Je koopt bitcoins bij ze tegen de koers van MtGox). Voor verkoopkoers (dus dat je je bitcoins verkoopt aan ze) hanteren ze Bitstamp.

En ze hanteren ook transactiekosten voor iedere transactie dat je afwikkelt.

Mooie is dat dit geautomatiseerd verloopt, dus ze hoeven alleen maar achterover te leunen. Echter, bij klachten of vragen moeten ze nog wel achter hun toetsenbord kruipen. :)

[ Bericht 10% gewijzigd door Robuustheid op 18-11-2013 11:04:38 ]
pi_133370256
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:57 schreef Robuustheid het volgende:
Ze hebben al winst genoeg gemaakt. Die studenten van Bitonic zullen wel dik binnenlopen.

Er zijn al 330.000 bitcoins verkocht via hun site (zie IRC), de 60k bitcoins op hun site is van februari 2013. En daar doen ze een marge op van 4 euro bovenop de koers van MtGox. En bij verkoop, ligt hun prijs 8 euro onder die van Bitstamp.

330.000 x 4 euro, verdeeld over 3 puisterige knullekes. In 1 jaar tijd. :D

Helaas is het mij niet bekend hoeveel ze uit verkoop binnenkrijgen. Ze hanteren de koers op MtGox (Je koopt bitcoins bij ze tegen de koers van MtGox). Voor verkoopkoers (dus dat je je bitcoins verkoopt aan ze) hanteren ze Bitstamp.
Dat zei je gisteren al ja, maar ik betwijfel die 330k. Op hun site stond eerst dat ze 50k hadden verkocht, dat hebben ze laatst aangepast naar 60k. Waarom zouden ze er geen 330k neerzetten als dat het juiste aantal is?
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 11:02:00 #112
230491 Zith
pls tip
pi_133370268
Gaat wel 75c vanaf wegens iDeal.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133370329
Litecoins of bitcoins kopen?

En heb een verified account bij mt gox maar zie dat je alleen kan betalen via bank transfer en dat dat 7 tot 10 dagen duurt?

Litecoins.nl dan beter?
PSN: Duuc-nl
  maandag 18 november 2013 @ 11:12:48 #114
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133370475
Litecoins.nl is duur.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133370483
litecoins.nl is in ieder geval sneller. Na betaling via ideal worden de coins direct overgemaakt.
pi_133370501
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 11:02 schreef Zith het volgende:
Gaat wel 75c vanaf wegens iDeal.
En het is geen netto maar bruto en inderdaad zoals aangegeven is het aantal waarschijnlijk rond de 60K.
  maandag 18 november 2013 @ 11:17:40 #117
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133370578
Weer ingestapt op 528 overigens op BTC-E. Ben benieuwd.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133370587
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 10:12 schreef WebBeestje het volgende:
Op $497, $492 en $490 gekocht lijkt mij niet onaardig voorlopig.
Uitmuntende timing _O_ Ik was er net te laat bij helaas.

Hoppa, zo even een korte freak dip van 10% voor een half uur, en de rust lijkt alweer wedergekeerd. China stoomt weer rustig richting ¥4000, MtGox boven de $600, Bitstamp rond $525.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133370591
Ik ga ook maar wat Litecoins kopen.
Denk niet dat het echt een toekomst als Bitcoin te wachten staat, maar toch; voor een paar tientjes de gok wagen lijkt me wel prima.
  maandag 18 november 2013 @ 11:18:26 #120
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133370594
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 11:13 schreef Distortion het volgende:
litecoins.nl is in ieder geval sneller. Na betaling via ideal worden de coins direct overgemaakt.
Ze pakken bijna een euro per litecoin dan zou ik ook wel verwachten dat ze direct overmaken.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 11:21:50 #121
230491 Zith
pls tip
pi_133370662
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133370750
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 11:17 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Uitmuntende timing _O_ Ik was er net te laat bij helaas.

Hoppa, zo even een korte freak dip van 10% voor een half uur, en de rust lijkt alweer wedergekeerd. China stoomt weer rustig richting ¥4000, MtGox boven de $600, Bitstamp rond $525.
De $490,10 stond al sinds 6:00 voor het geval dat. De aankopen daar boven deed ik omdat ik de $490 eigenlijk niet meer had verwacht.
pi_133370827
Die chat op BTC-E :')
PSN: Duuc-nl
  maandag 18 november 2013 @ 11:29:23 #124
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133370835
quote:
19s.gif Op maandag 18 november 2013 11:28 schreef Duuc-nl het volgende:
Die chat op BTC-E :')
1 grote trollbox.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133370884
Wat gebeurt er na die senate hearing vanavond denken jullie?
PSN: Duuc-nl
pi_133370912
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 08:01 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Hoeveel BTC heb je ?
helaas slechts +/-5
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 11:32:47 #127
230491 Zith
pls tip
pi_133370916
100% zeker dat er dan koersen dan omhoog gaan, USD of BTC, daar ben ik minder zeker over.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133370965
blockchain twitterde op maandag 18-11-2013 om 00:57:31 Shared Coin (Coinjoin) is now available for free to all blockchain wallet users. Secure your privacy and say no to CoinValidation! reageer retweet
pi_133370982
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 11:35 schreef Tourniquet het volgende:
blockchain twitterde op maandag 18-11-2013 om 00:57:31 Shared Coin (Coinjoin) is now available for free to all blockchain wallet users. Secure your privacy and say no to CoinValidation! reageer retweet
_O_ ^O^ :D
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  maandag 18 november 2013 @ 11:35:51 #130
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133370983
waar kan ik litecoins kopen dan? hopelijk volgt er net zo'n opmars als bij bitcoin
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  maandag 18 november 2013 @ 11:39:15 #131
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133371055
Coinjoin _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133371125
Wat is de beste exchange waarmee je met iDeal of paypal kan betalen?
PSN: Duuc-nl
pi_133371133
Lukt nergens om BTC te kopen via IDEAl helaas.

Misschien mij zelf toch maar eens identificeren en geld deposte. Al blijf ik het kut vinden
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  maandag 18 november 2013 @ 11:42:47 #134
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133371157
quote:
19s.gif Op maandag 18 november 2013 11:41 schreef Duuc-nl het volgende:
Wat is de beste exchange waarmee je met iDeal of paypal kan betalen?
Bitonic.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133371210
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2013 11:42 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Bitonic.
0 Beschikbaar :P Komen daar snel weer bij?

En is er ook een voor litecoins?
PSN: Duuc-nl
  maandag 18 november 2013 @ 11:45:05 #136
177079 incognitoomuch
Kin op je borst!
pi_133371218
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2013 11:42 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Bitonic.
Nu beschikbaar: 0.0000000 coins :') al de hele ochtend.
[ tribute to Fedor ]
[ tribute to Jon Jones ]
Casual MMA fan :')
pi_133371249
Helaas ook zo naar college. Lekker gestressed wakker worden hihi
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 18 november 2013 @ 11:48:20 #138
862 Arcee
Look closer
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 11:49:32 #139
230491 Zith
pls tip
pi_133371330
Nog nooit eerder gezien dat bitstamp zo ver achterloopt op gox/btce
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133371479
Even een vraagje, net even voor de fun 30 litecoins gekocht op litecoins.nl. Nu heb ik die litecoin wallet geinstalleerd en het adres dat bij ''ontvangen'' staat doorgegeven op litecoins.nl. Moeten ze daar dadelijk op verschijnen? Hij synchroniseert namelijk al een tijdje met het netwerk maar komt geen beweging in.

En waar kun je litecoins weer makkelijk verkopen? Mochten ze omhoog gaan.
pi_133371486
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 11:45 schreef incognitoomuch het volgende:

[..]

Nu beschikbaar: 0.0000000 coins :') al de hele ochtend.
gewoon blijven proberen, heb er net een paar gekocht.

Autorefresh :P
  maandag 18 november 2013 @ 11:57:02 #142
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133371521
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 11:55 schreef Atomatico het volgende:
Even een vraagje, net even voor de fun 30 litecoins gekocht op litecoins.nl. Nu heb ik die litecoin wallet geinstalleerd en het adres dat bij ''ontvangen'' staat doorgegeven op litecoins.nl. Moeten ze daar dadelijk op verschijnen? Hij synchroniseert namelijk al een tijdje met het netwerk maar komt geen beweging in.

En waar kun je litecoins weer makkelijk verkopen? Mochten ze omhoog gaan.
Even voor de duidelijkheid, je hebt nu dus iets gekocht waarvan je 1. geen idee hebt hoe het werkt en 2. niet weet hoe je het weer verkoopt?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133371535
Kan iemand hier 0,01671 BTC Verkopen? Wel graag iemand met rabobank of iemand die paypal accepteert :) Heb ze het liefste nog voor 12u op mijn adres staan.
Ik hoor het wel.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  maandag 18 november 2013 @ 11:58:16 #144
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133371550
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 11:55 schreef Atomatico het volgende:
Even een vraagje, net even voor de fun 30 litecoins gekocht op litecoins.nl. Nu heb ik die litecoin wallet geinstalleerd en het adres dat bij ''ontvangen'' staat doorgegeven op litecoins.nl. Moeten ze daar dadelijk op verschijnen? Hij synchroniseert namelijk al een tijdje met het netwerk maar komt geen beweging in.

En waar kun je litecoins weer makkelijk verkopen? Mochten ze omhoog gaan.
Je moet even een uurtje of 2 wachten tot je wallet gesynct is.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  maandag 18 november 2013 @ 12:00:22 #145
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133371597
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 11:55 schreef Atomatico het volgende:
Even een vraagje, net even voor de fun 30 litecoins gekocht op litecoins.nl. Nu heb ik die litecoin wallet geinstalleerd en het adres dat bij ''ontvangen'' staat doorgegeven op litecoins.nl. Moeten ze daar dadelijk op verschijnen? Hij synchroniseert namelijk al een tijdje met het netwerk maar komt geen beweging in.

En waar kun je litecoins weer makkelijk verkopen? Mochten ze omhoog gaan.
is dat veilig? die site van litecoins.nl?

Ik zie dat de koers weer stijgende is. Vlgs mij wordt dat na vandaag alleen maar meer.
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133371602
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 11:57 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Even voor de duidelijkheid, je hebt nu dus iets gekocht waarvan je 1. geen idee hebt hoe het werkt en 2. niet weet hoe je het weer verkoopt?
Heb aardig wat doorgelezen en leek me leuk om eens te proberen, maar eigenlijk wel ja.. Je moet ergens beginnen toch? Heb je ook een antwoord op mijn vragen misschien :)?
pi_133371617
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 11:57 schreef tofastTG het volgende:
Kan iemand hier 0,01671 BTC Verkopen? Wel graag iemand met rabobank of iemand die paypal accepteert :) Heb ze het liefste nog voor 12u op mijn adres staan.
Ik hoor het wel.
Verkopen of kopen?
pi_133371642
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:00 schreef Sosa het volgende:

[..]

is dat veilig? die site van litecoins.nl?

Ik zie dat de koers weer stijgende is. Vlgs mij wordt dat na vandaag alleen maar meer.
Blijkbaar wel, rest was me allemaal te ingewikkeld. Vond het gewoon leuk om eens te proberen. In het ergste geval 150 euro kwijt en zou toch ergens moeten beginnen. Vind het in ieder geval interessant..
pi_133371705
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:01 schreef FastFox91 het volgende:

[..]

Verkopen of kopen?
Ik koop ze graag, kom net 0,01671BTC te kort en geen tijd om te wachten tot er geld op een exchange staat.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133371730
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 07:43 schreef Tourniquet het volgende:
Die LTC-koers na dit nieuws. _O-

[ afbeelding ]
En gisteren zat ik nog te twijfelen of ik LTC moest kopen.. :')

En weer had ik het gewoon moeten doen.
pi_133371758
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:05 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Ik koop ze graag, kom net 0,01671BTC te kort en geen tijd om te wachten tot er geld op een exchange staat.
Ah, sorry, verkeerd gelezen. Ik las dat je dat bedrag wilde verkopen.
  maandag 18 november 2013 @ 12:07:55 #152
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133371760
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:02 schreef Atomatico het volgende:

[..]

Blijkbaar wel, rest was me allemaal te ingewikkeld. Vond het gewoon leuk om eens te proberen. In het ergste geval 150 euro kwijt en zou toch ergens moeten beginnen. Vind het in ieder geval interessant..
ja ik begrijp er ook geen snars van. Maar ik wil vandaag nog (voor 15.00u) 100 LTC kopen, just in case.
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133371798
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:05 schreef tofastTG het volgende:
Ik koop ze graag, kom net 0,01671BTC te kort en geen tijd om te wachten tot er geld op een exchange staat.
zie DM
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133371801
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:07 schreef Sosa het volgende:

[..]

ja ik begrijp er ook geen snars van. Maar ik wil vandaag nog (voor 15.00u) 100 LTC kopen, just in case.
Vandaag ga ik denk ik ook Litecoins kopen. Niet voor veel geld, maar wel een bedrag dat ik kan missen.
  maandag 18 november 2013 @ 12:10:08 #155
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133371807
Godver. Dacht dat ik weer had ingekocht @530 blijkt 'ie nog op order te staan. :(
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133371834
http://www.litecoins.nl/

Mensen hier ervaring met deze site?
  maandag 18 november 2013 @ 12:11:49 #157
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133371850
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:09 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Vandaag ga ik denk ik ook Litecoins kopen. Niet voor veel geld, maar wel een bedrag dat ik kan missen.
ik denk dat het verstandig is, gezien de ontwikkeling in Murica op dit moment ook
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  maandag 18 november 2013 @ 12:12:03 #158
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133371857
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:11 schreef robin007bond het volgende:
http://www.litecoins.nl/

Mensen hier ervaring met deze site?
slechte service.

Reageren niet op mails, telefoon etc.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133371870
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:11 schreef robin007bond het volgende:
http://www.litecoins.nl/

Mensen hier ervaring met deze site?
Zijn duur maar wel snel, betalen met ideal de coins worden direct naar je litecoin adres overgemaakt.
  maandag 18 november 2013 @ 12:13:10 #160
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133371878
hoe verkrijg je een litecoin adres dan?
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133371882
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 12:12 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

slechte service.

Reageren niet op mails, telefoon etc.
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:12 schreef Distortion het volgende:

[..]

Zijn duur maar wel snel, betalen met ideal de coins worden direct naar je litecoin adres overgemaakt.
Helder. Tsja, als het gewoon gestort wordt heb ik geen service nodig.
pi_133371887
Beetje laat met de opmars van BTC:

http://datanews.knack.be/(...)le-4000450942212.htm
pi_133371893
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:13 schreef Sosa het volgende:
hoe verkrijg je een litecoin adres dan?
Hetzelfde als dat je een Bitcoin-adres verkrijgt. :)

Zie:

https://litecoin.org/

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 18-11-2013 12:13:50 ]
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 18 november 2013 @ 12:13:38 #164
862 Arcee
Look closer
pi_133371895
quote:
Ministerie VS: bitcoin is legitiem betaalmiddel


Het gaat goed met de bitcoin. De waarde van de virtuele munt is de afgelopen maand explosief gestegen en vandaag zullen het Amerikaanse ministerie van Justitie en de beurswaakhond SEC tegenover een senaatscommissie zeggen dat de bitcoin een legitiem financieel instrument is. Daarmee wordt de kans op bredere acceptatie van de munt waarschijnlijk verder vergroot.

Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van brieven die al voor het verhoor zijn vrijgegeven. De senaatscommissie is in het leven geroepen om de potentiële mogelijkheden en risico's van de munt, die het afgelopen jaar steeds populairder is geworden, te onderzoeken.

De aanleiding is het oprollen van Silk Road, vijf weken geleden. Dat was een verborgen website waar met behulp van de digitale valuta drugs en wapens werden verhandeld. De herkomst van bitcoins is zeer moeilijk te traceren, daarom wordt de munt veel in het criminele circuit gebruikt.

Stormloop
Nu Silk Road door de FBI is opgerold, verwachten marktvorsers dat het digitale geld meer in de smaak zal gaan vallen bij het algemene publiek. Dat leidde de afgelopen weken tot een flinke stormloop op de munt. Gisteren overschreed de waarde van de bitcoin voor het eerst de lijn van 500 dollar. De koers van bitcoin komt daarmee behoorlijk in de buurt van de aandelenkoers van technologiegigant Apple: die staat momenteel op 524 dollar. Het aantal digitale diefstallen van bitcoins is echter ook flink toegenomen.

In de brieven schrijven vertegenwoordigers van het Amerikaanse ministerie van Justitie en de beurswaakhond SEC dat de bitcoin zowel voordelen als risico's met zich meebrengt, 'net als iedere andere valuta'. Het Amerikaanse congres zou overwegend positief staan tegenover de technologie achter de bitcoin.

Directeur Ben Bernanke van de Amerikaanse centrale bank (Federal Reserve), die vandaag ook voor de commissie verschijnt, heeft echter al laten weten dat hij geen plannen heeft om de munt te gaan reguleren.

Algoritme
Bitcoins worden verdeeld op basis van een algoritme. Er is een limiet afgesproken: er kan maximaal 21 miljoen bitcoin in omloop zijn. Die bitcoins kunnen dan wel weer worden verdeeld in eenheden ver achter de komma. Het aantal mensen dat in bitcoin kan handelen kan dus wel oneindig groeien, maar de totale hoeveelheid bitcoins zal nooit meer dan 21 miljoen bedragen.

Een ander groot verschil met de meeste andere valuta is dat er geen bank aan te pas komt: gebruikers kunnen bitcoins rechtstreeks, en zonder transactiekosten, naar elkaar overmaken.

Lees hier meer over de bitcoin

Bron: Volkskrant
  maandag 18 november 2013 @ 12:17:55 #165
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133371987
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:13 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Hetzelfde als dat je een Bitcoin-adres verkrijgt. :)

Zie:

https://litecoin.org/
ok, dan krijg je 2 adressen, een 'share' en een 'secret'

als ik dan naar https://litecoin.org/ ga, moet ik een programma downloaden en dan>?

moet ik dan de share code gebruiken via litecoin.nl om te kopen?

of moet ik eerst geld storten?
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133372005
Op dit moment voel ik mij precies zo:

pi_133372010
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:17 schreef Sosa het volgende:

[..]

ok, dan krijg je 2 adressen, een 'share' en een 'secret'

als ik dan naar https://litecoin.org/ ga, moet ik een programma downloaden en dan>?

moet ik dan de share code gebruiken via litecoin.nl om te kopen?

of moet ik eerst geld storten?
Geen idee eerlijk gezegd. Ik ga het ook pas nu proberen. :@

Je 'share' is volgens mij je rekeningnummer waar mensen op kunnen storten, maar pin me er niet op vast.
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 12:23:02 #168
230491 Zith
pls tip
pi_133372094
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:17 schreef Sosa het volgende:

[..]

ok, dan krijg je 2 adressen, een 'share' en een 'secret'

als ik dan naar https://litecoin.org/ ga, moet ik een programma downloaden en dan>?

moet ik dan de share code gebruiken via litecoin.nl om te kopen?

of moet ik eerst geld storten?
Ik kan wel even een address voor je maken dan PM ik je de keys.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 18 november 2013 @ 12:23:08 #169
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133372100
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:18 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Geen idee eerlijk gezegd. Ik ga het ook pas nu proberen. :@

Je 'share' is volgens mij je rekeningnummer waar mensen op kunnen storten, maar pin me er niet op vast.
ok hou me ff op de hoogte, want ik wordt ook niet wijzer van die site. nu aan het 'verifieren' middels een sms code ofzo.

daarna geld overmaken..
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133372102
Die "kleine" correcties zoals vanmorgen (we hebben het over $100, go figure :P ) en pijlsnel herstel zorgen er denk ik ook voor dat een grotere crash steeds verder wordt uitgesteld en/of onwaarschijnlijker wordt. Het zorgt voor meer vertrouwen.
pi_133372113
Je moet de Litecoin-QT client downloaden:

https://litecoin.org/down(...).5.1-win32-setup.exe

Als je die hebt geinstalleerd zie je daar een knop met "recieve" in staan. Daar staat een adres dat ziet er bijvoorbeeld zo uit LLVDCt3S8veeJvsWehxv3a7sEzJ6m2R9o1 (maak gerust wat litecoins naar dit adres over om te oefenen :P )

Dat adres vul je in op litecoins.nl en voila klaar is kees :)
pi_133372161
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:23 schreef Sosa het volgende:

[..]

ok hou me ff op de hoogte, want ik wordt ook niet wijzer van die site. nu aan het 'verifieren' middels een sms code ofzo.

daarna geld overmaken..
Ik twijfel of je niet gewoon goedkoper uit bent door Bitcoins te kopen op Bitonic en die vervolgens om te zetten naar LiteCoins.

Voor mij is dit allemaal heel nieuw. :')
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 12:25:41 #173
230491 Zith
pls tip
pi_133372193
Zag zojuist pas dat Bitcoin.de op 500 EURO stond rond 8 uur vandaag :')
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133372194
Als je er minimaal 100 euro aan wil uitgeven zou je ook bitcoins kunnen kopen op happycoins.nl ik heb daar geen ervaring mee maar zo te zien zijn die goedkoper dan bitonic
  maandag 18 november 2013 @ 12:32:25 #175
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133372369
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:24 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Ik twijfel of je niet gewoon goedkoper uit bent door Bitcoins te kopen op Bitonic en die vervolgens om te zetten naar LiteCoins.

Voor mij is dit allemaal heel nieuw. :')
ja dat is mij weer te lastig

maar ik begrijp dat je een uniek adres aanmaakt, dat je moet gebruiken. De share is degene die je nodig hebt om te kopen volgens mij?
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  maandag 18 november 2013 @ 12:33:49 #176
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133372402
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:23 schreef Distortion het volgende:
Je moet de Litecoin-QT client downloaden:

https://litecoin.org/down(...).5.1-win32-setup.exe

Als je die hebt geinstalleerd zie je daar een knop met "recieve" in staan. Daar staat een adres dat ziet er bijvoorbeeld zo uit LLVDCt3S8veeJvsWehxv3a7sEzJ6m2R9o1 (maak gerust wat litecoins naar dit adres over om te oefenen :P )

Dat adres vul je in op litecoins.nl en voila klaar is kees :)
kun je wat meer uitleggen over dat laatste? Ik bedoel, je krijgt een adres als je op ontvangen drukt, maar je kan ook een nieuw adres aanmaken, maar ook een 'label'?

En hoe wordt dit programma gekoppeld aan mij? Ik heb het nu om te proberen even op het werk geinstalleerd, maar wil dit ook thuis gebruiken... kan dat wel?
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133372521
Bij litecoins.nl moet je in stap 2 je litecoin adres invullen. Dat adres wat ik opgeef ( LLVDCt3S8veeJvsWehxv3a7sEzJ6m2R9o1 ) is hoe zo'n litecoin adres er uit ziet. Dat adres geef je dus op in stap 2.
  maandag 18 november 2013 @ 12:40:02 #178
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133372570
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:33 schreef Sosa het volgende:

[..]

kun je wat meer uitleggen over dat laatste? Ik bedoel, je krijgt een adres als je op ontvangen drukt, maar je kan ook een nieuw adres aanmaken, maar ook een 'label'?

En hoe wordt dit programma gekoppeld aan mij? Ik heb het nu om te proberen even op het werk geinstalleerd, maar wil dit ook thuis gebruiken... kan dat wel?
http://cryptojunky.com/bl(...)ted-with-litecoin-2/
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133372614
https://www.btcnext.nl/

Ziet er betrouwbaar uit en is goedkoper dan bitonic. Zeker met kleine bedragen.
  maandag 18 november 2013 @ 12:43:50 #180
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133372680
quote:
thanks

zijn er overigens meer sites met litecoins op voorraad? ik wil er 100 kopen, maar de voorraad is op..
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133372682
Dat verschil tussen Gox en Bitstamp :')

Iemand ervaring met verkopen op BTC-E en fiat er vandaan halen?
pi_133372709
D4v1d, zit je ook al in de chat van Bitonic. :D
pi_133373010
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:44 schreef Robuustheid het volgende:
D4v1d, zit je ook al in de chat van Bitonic. :D
welke?
  maandag 18 november 2013 @ 12:57:47 #184
177079 incognitoomuch
Kin op je borst!
pi_133373033
Voorraad @ litecoins.nl
0.14 litecoins :X
[ tribute to Fedor ]
[ tribute to Jon Jones ]
Casual MMA fan :')
pi_133373045
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:57 schreef incognitoomuch het volgende:
Voorraad @ litecoins.nl
0.14 litecoins :X
Enorm duur wel.
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
pi_133373108
Oeh daar gaan we weer?
pi_133373208
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 12:43 schreef Sosa het volgende:

[..]

thanks

zijn er overigens meer sites met litecoins op voorraad? ik wil er 100 kopen, maar de voorraad is op..
Kun je niet beter geld overmaken naar een exchange? Hoef je die belachelijke prijzen ook niet te betalen.
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 13:11:54 #188
230491 Zith
pls tip
pi_133373414
http://www.ar15.com/forum(...)itcoins_.html&page=1

Die gast zit bitstamp zo te drukken :(
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 18 november 2013 @ 13:15:47 #189
177079 incognitoomuch
Kin op je borst!
pi_133373501
Ik weet niet of deze al eerder is gepost... Wel vermakelijk om te lezen! :P
http://motherboard.vice.c(...)oins-en-geld-verloor
[ tribute to Fedor ]
[ tribute to Jon Jones ]
Casual MMA fan :')
pi_133373708
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 13:11 schreef Zith het volgende:
http://www.ar15.com/forum(...)itcoins_.html&page=1

Die gast zit bitstamp zo te drukken :(
Arfcom, na Fok mijn tweede digitale thuis :D
  maandag 18 november 2013 @ 13:25:26 #191
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133373730
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 13:15 schreef incognitoomuch het volgende:
Ik weet niet of deze al eerder is gepost... Wel vermakelijk om te lezen! :P
http://motherboard.vice.c(...)oins-en-geld-verloor
Wat een jankerd dit.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133374284
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 13:25 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Wat een jankerd dit.
jaloers? :)
  maandag 18 november 2013 @ 13:48:05 #193
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133374328
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 13:46 schreef nikao het volgende:

[..]

jaloers? :)
:N
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 13:52:03 #194
230491 Zith
pls tip
pi_133374446
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 13:46 schreef nikao het volgende:

[..]

jaloers? :)
Jaloers zijn op 40% rise in 6 maanden met 250 USD investering :')
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133374501
Ik dacht dat je de link die erboven gepost werd had gequote.. sry : )
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 13:55:04 #196
230491 Zith
pls tip
pi_133374530
Ja ik ben wel jaloer op de 12 million USD van die kerel ja _O_

http://client01.chat.mibbit.com/
#bitcoinhearing

IRC om de hoorzitting bij te volgen :)
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133374592
Hoorzitting Senaat?
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 13:58:31 #198
230491 Zith
pls tip
pi_133374629
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133374661
Als men allemaal Bitcoins gaat hamsteren zorgen we wel voor een dunne handel op de exchanges dus blijven de koerssprongen groot. Hoe kan dat voorkomen worden? Misschien een fake bied opzetten?
pi_133374707
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 13:59 schreef WebBeestje het volgende:
Als men allemaal Bitcoins gaat hamsteren zorgen we wel voor een dunne handel op de exchanges dus blijven de koerssprongen groot. Hoe kan dat voorkomen worden? Misschien een fake bied opzetten?
Waarom maak je druk om koerssprongen? Het gaat toch om de initiële waarde?
  maandag 18 november 2013 @ 14:01:45 #201
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133374708
Hoe laat is die hoorzitting NL tijd?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133374741
Hearing @ 3PM EST/8PM GMT on C-SPAN3 - http://www.c-spanvideo.org/schedule/
pi_133374766
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 14:01 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Waarom maak je druk om koerssprongen? Het gaat toch om de initiële waarde?
Wat als er een keer blinde paniek is? De mini crashjes zie je al van in een half uur -10% bijvoorbeeld. Als er een keer te weinig bied is dan kan het wel eens een stuk meer zijn.
pi_133374797
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2013 14:01 schreef Scorpie het volgende:
Hoe laat is die hoorzitting NL tijd?
2100
pi_133375145
Ik heb aardig wat winst kunnen pakken bij Plus500 met een hefboom van 1:10. Dat ging erg lekker maar Plus500 begint hem te knijpen.

Vanaf nu verloopt een Bitcoin positie dagelijks met een hefboom van 1:1 :')
'"Nyke Daenerys Jelmāzmo hen Targārio Lentrot, hen Valyrio Uēpo ānogār iksan. Valyrio muño ēngos ñuhys issa."
  maandag 18 november 2013 @ 14:24:15 #206
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_133375409
Ik zag het ja :( ineens me plus500 btc verkocht en nu is het btc daily...
Dus moet toch overstappen op een ander vrees is :( geen zin om elke x opnieuw te moeten kopen + de fee ervan :/

Weet iemand ook toevallig Hoelaat ze elke x worden verkocht op plus500?
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_133375603
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 14:24 schreef revpolen het volgende:
Ik zag het ja :( ineens me plus500 btc verkocht en nu is het btc daily...
Dus moet toch overstappen op een ander vrees is :( geen zin om elke x opnieuw te moeten kopen + de fee ervan :/

Weet iemand ook toevallig Hoelaat ze elke x worden verkocht op plus500?
Wat? Je weet toch wel wat Plus500 is of verder geen ervaring met beleggen?
pi_133375898
Misschien een hele stomme vraag, ik ben gewoon wat huiverig.

Kun je bitonic direct laten storten op het adres dat je te zien krijgt bij BTC-E? Of is het verstandig eerst op je eigen wallet te laten storten om dit vervolgens op BTC-E te zetten als je wilt traden?

Mij lijkt het me het verstandigst om het op mijn eigen wallet te zetten, omdat ik niet direct wil gaan traden maar eventjes wil wachten. Om het dan zo lang op een site te hebben staan vind ik eng.

Wat doen jullie?
pi_133375966
Prijs op MtGox: 601 dollah. Bitstamp 509 dollah. Wat is dit. _O-
  maandag 18 november 2013 @ 14:42:27 #210
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133376002
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 14:39 schreef robin007bond het volgende:
Misschien een hele stomme vraag, ik ben gewoon wat huiverig.

Kun je bitonic direct laten storten op het adres dat je te zien krijgt bij BTC-E? Of is het verstandig eerst op je eigen wallet te laten storten om dit vervolgens op BTC-E te zetten als je wilt traden?

Mij lijkt het me het verstandigst om het op mijn eigen wallet te zetten, omdat ik niet direct wil gaan traden maar eventjes wil wachten. Om het dan zo lang op een site te hebben staan vind ik eng.

Wat doen jullie?
Als je het op de exchange niet nodig hebt hoeft het daar ook niet te staan.
Ik hou er van om controle te hebben over mijn eigen geld, en niet afhankelijk te hoeven zijn van een of andere Rus. Normaal gesproken staan mijn funds maximaal 5 minuten op een site.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133376024
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 14:41 schreef Robuustheid het volgende:
Prijs op MtGox: 601 dollah. Bitstamp 509 dollah. Wat is dit. _O-
Ik zei het net al ja, echt ziek. Het wordt op die manier bijna de moeite waard om zolang op je geld te wachten bij Gox _O-
pi_133376216
quote:
2s.gif Op maandag 18 november 2013 14:43 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ik zei het net al ja, echt ziek. Het wordt op die manier bijna de moeite waard om zolang op je geld te wachten bij Gox _O-
Liever niet eigenlijk maar het is wel een teken van zwakte van het systeem en volgens mij moeten wij juist Japanners aansporen om op Bitstamp te kopen zodat hier de koers mee kan richting $600.
pi_133376316
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 14:48 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Liever niet eigenlijk maar het is wel een teken van zwakte van het systeem en volgens mij moeten wij juist Japanners aansporen om op Bitstamp te kopen zodat hier de koers mee kan richting $600.
Jup, het schiet niet heel erg op op deze manier, toen het 15 - 20$ was kon je het wel enigszins te verklaren door het feit dat je op Gox meer moeite moet doen je geld er weg te krijgen, maar nu gaat het gewoon richting de 100$ :')

Bitstamp blijft op dit moment ook gewoon achter sowieso, BTC-E zit ook al rond de 540$, iemand loop flink te drukken op Bitstamp
pi_133376426
Eigenlijk zouden de exchanges onderling ook iets van marketmakers moeten hebben om de koers gelijk te trekken.
pi_133376525
WebBeestje, volgens mij kun je beter bij de overheid werken. Ik zie je hier allerlei dingen posten die een sterke geur van regulering hebben...
pi_133376583
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 14:42 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Als je het op de exchange niet nodig hebt hoeft het daar ook niet te staan.
Ik hou er van om controle te hebben over mijn eigen geld, en niet afhankelijk te hoeven zijn van een of andere Rus. Normaal gesproken staan mijn funds maximaal 5 minuten op een site.
^O^
  maandag 18 november 2013 @ 15:05:21 #217
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133376686
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:01 schreef robin007bond het volgende:

[..]

^O^
Sidenote: denk aan de transaction fees, met een beetje pech kost het je ~¤0,50 om het 2 keer te verplaatsen. Ik heb het er voor over.

Iemand hier trouwens ervaring met sendmany?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133376734
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 14:59 schreef Robuustheid het volgende:
WebBeestje, volgens mij kun je beter bij de overheid werken. Ik zie je hier allerlei dingen posten die een sterke geur van regulering hebben...
Ach welnee, maar nu is er gewoon helemaal niks van een overkoepelend iets, voor zover wij weten dan. Je zou best voor dit soort dingen een soort club kunnen hebben, non-overheid, ook bv. voor dingen als prijs-notatie (als het zo blijft stijgen moet je toch een keer richting mBTC notatie gaan oid).
pi_133376844
Leesvoer: http://www.theguardian.co(...)-hearings-regulation

"If the United States does not foster a reasonable regulatory environment for Bitcoin, the country might soon lose its head start in what could be the next great technological revolution. That's the message policymakers should hear today and tomorrow when the US Senate holds hearings on the virtual currency.

[...]

That's why the path best forward, which confronts risks while ensuring that the United States can reap Bitcoin's potential, is to allow the Bitcoin network and its surrounding infrastructure develop in the United States by ensuring that entrepreneurs can easily comply with existing regulation.
"
  maandag 18 november 2013 @ 15:11:56 #220
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133376883
Niet te geloven, die koers. Mijn armetierige 0,0551 BTC zijn 22 euro waard :')
pi_133377025
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 14:59 schreef Robuustheid het volgende:
WebBeestje, volgens mij kun je beter bij de overheid werken. Ik zie je hier allerlei dingen posten die een sterke geur van regulering hebben...
Het is gewoon nog lachwekkend dat je op de ene plek 20% meer dollars betaald voor hetzelfde product. Zou ook raar zijn wanneer je in Nederland voor een vakantie naar de VS dollars wilt voor euros en in Duitsland krijg je dan 20% meer dollars dan hier.
pi_133377050
quote:
2s.gif Op maandag 18 november 2013 15:07 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ach welnee, maar nu is er gewoon helemaal niks van een overkoepelend iets, voor zover wij weten dan. Je zou best voor dit soort dingen een soort club kunnen hebben, non-overheid, ook bv. voor dingen als prijs-notatie (als het zo blijft stijgen moet je toch een keer richting mBTC notatie gaan oid).
Maar is de clue niet juist dat dit nu distributed is en zo'n beslissing als prijs-notatie ook 'natuurlijk'/'als vanzelf' ontstaat zodra een paar entiteiten dit veranderen en er genoeg mensen mee doen en er een kritieke massa voor een omslagpunt bereikt wordt?
pi_133377070
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 14:16 schreef benx het volgende:
Plus500
Ik dacht dat die Plus500 een scam was
pi_133377119
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 15:17 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Het is gewoon nog lachwekkend dat je op de ene plek 20% meer dollars betaald voor hetzelfde product. Zou ook raar zijn wanneer je in Nederland voor een vakantie naar de VS dollars wilt voor euros en in Duitsland krijg je dan 20% meer dollars dan hier.
Helemaal niet raar, dat gebeurd toch continu dagelijks om ons heen? Je betaald bij de ene supermarkt ook flink meer voor exact hetzelfde product als in de andere supermarkt... gadgets in de US zijn ook veel goedkoper dan hier (zelfde product)..
er komt meer bij kijken om de prijs van een product te bepalen dan alleen het product zelf. Het feit dat je maar moet afwachten (sowieso lang wachten) of je je geld uitbetaald kan krijgen bij mtgox is toch een logische prijsopdrijver? (meer motivatie om het geld om te zetten in btc dan andersom..)
pi_133377135
Zie ik net 2 buyorders van 775 en 647 bitcoins op Gox langskomen. Gaat weer lekker.
Currency War, Trade War, Real War
pi_133377139
Op $509 even verkocht die bied kan zo kraken bij Bitstamp.
  maandag 18 november 2013 @ 15:27:07 #227
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133377301
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:21 schreef WebBeestje het volgende:
Op $509 even verkocht die bied kan zo kraken bij Bitstamp.
BTC-e is toch net zo snel met uitbetalen? Begrijp niet zo goed waarom de gap tussen BTC-e en Bitstamp nog niet gesloten is.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133377334
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:19 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ik dacht dat die Plus500 een scam was
Ik handel er nu al 2 jaar en nog nooit problemen ondervonden.
'"Nyke Daenerys Jelmāzmo hen Targārio Lentrot, hen Valyrio Uēpo ānogār iksan. Valyrio muño ēngos ñuhys issa."
  maandag 18 november 2013 @ 15:30:19 #229
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_133377386
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 14:30 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Wat? Je weet toch wel wat Plus500 is of verder geen ervaring met beleggen?
pas 2 weken bezig...
Maar? ze worden elke dag verkocht? Of ze blijven staan? Maar tussen 9 en 17 enkel te verhandelen?


Edit: Zie het al... Elke dag 11 uur :/
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_133377551
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:27 schreef Maxbet het volgende:

[..]

BTC-e is toch net zo snel met uitbetalen? Begrijp niet zo goed waarom de gap tussen BTC-e en Bitstamp nog niet gesloten is.
https://btc-e.com/profile#funds/withdraw/eur

quote:
Minimum withdrawal amount is eur 500
fee 1%, minimum fee = eur 100

withdrawals sepa could take up to 5-7 day to process.
Dat is voor SEPA. Andere mogelijkheden zijn er ook maar vaak vage Bulgaarse of Russische tussensites als OKpay of Payeer.
pi_133377696
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:28 schreef benx het volgende:

[..]

Ik handel er nu al 2 jaar en nog nooit problemen ondervonden.
Echt? Ik zal er dan maar eens gaan kijken.

PS, 25 euro uitgeven op Bitonic is geen investering!

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 18-11-2013 15:43:24 ]
pi_133377740
Ik heb 2 weken geleden een investering van 25 euro gedaan op bitonic, paar dagen geleden verkocht aangezien het meer een uitprobeersel was.
Nu ga ik bij de volgende crash (die er sws komt) wat meer kopen maar ik had hier een vraag over.
Gox en bitonic waren eerst nog gelijk in prijs maar nu ligt gox zo'n 36 euro boven btionic voor 1 bitcoin.
Dit dus doordat het verschillende koersen zijn?
Is er een manier om via bitonic/bitstamp je coins te kopen en te verkopen op gox, dat zou in principe instant winst zijn.
Ook wou ik met een vriend in bitcoin gaan handelen, door de vele crashes per dag kun je steeds goedkoop inkopen en snel verkopen.Maar door de hoge fee was bitonic geen optie en hebben we gox gekoxen.
Hier moest ik mijn ID sturen en mijn bewijs dat ik een leefruimte bezit, alleen heb ik dit tweede niet omdat ik een student van 19 ben die bij zijn ouders woont.
Zijn deze ^^ allebei nodig of is alleen ID al goed?

Sorry voor het lange verhaal maar wou dus graag weten waar het 100 dollar verschil tussen btstamp en gox vandaan komt en of je met gox/bitonic goed kunt handelen :)
pi_133377759
Lief dagboek,
Ik wou toch nog even mededelen dat ik zoooooooo blij ben dat ik gistermorgen nog 231 LTC had bij gekocht.

En een mooi filmpje met rig`s!
pi_133377889
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:41 schreef QuadrupleU het volgende:
Ik heb 2 weken geleden een investering van 25 euro gedaan op bitonic, paar dagen geleden verkocht aangezien het meer een uitprobeersel was.
Nu ga ik bij de volgende crash (die er sws komt) wat meer kopen maar ik had hier een vraag over.
Gox en bitonic waren eerst nog gelijk in prijs maar nu ligt gox zo'n 36 euro boven btionic voor 1 bitcoin.
Dit dus doordat het verschillende koersen zijn?
Even terugscrollen in dit topic of vorige topic...

En gox doet, van horen zeggen, geen moeite om uit te betalen vanwege problemen met bank.
pi_133378031
Bitcoin zojuist weer 100 euro gestegen!

Uiteindelijk zullen er 21 miljoen bitcoins zijn.
Dan zullen ze toch alleen maar stijgen doordat de vraag vermoedelijk blijft stijgen en er geen bitcoins bijkomen?
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133378134
is het verstandig om nog in te kopen?
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133378144
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 15:30 schreef revpolen het volgende:

[..]

pas 2 weken bezig...
Maar? ze worden elke dag verkocht? Of ze blijven staan? Maar tussen 9 en 17 enkel te verhandelen?

Edit: Zie het al... Elke dag 11 uur :/
Daar moet je sowieso niet aan beginnen als je niet weet wat je doet, je krijgt ook geen BTC daar maar een afgeleid product. Dan nog de beperkte handel daar terwijl BTC 24/7 doorgaat dan is de kans groot dat je in de nacht uitgestopt wordt want stoplosses worden snel geraakt met deze volatiliteit.
pi_133378164
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:55 schreef henk3412 het volgende:
is het verstandig om nog in te kopen?
Yep, zeker nu je ze nog kunt krijgen voor slechts ¤0.44 per mBTC!
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  maandag 18 november 2013 @ 15:57:22 #239
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133378200
Zou een standaard stukje over Gox in de OP zin hebben?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133378245
Man man man wat is dit voor gezeik, ik probeer geld van ING naar Bitstamp te sturen maar ze willen gvd niet meewerken.

Zeker voor mijn "veiligheid".

Het wordt me weer duidelijk, mede om dit soort SHIT wil ik van die schijtbanken af en 100% Bitcoin :(
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133378256
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:57 schreef Maxbet het volgende:
Zou een standaard stukje over Gox in de OP zin hebben?
Ben bang van niet, hoe meer tekst hoe minder er van gelezen wordt.
pi_133378288
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:55 schreef henk3412 het volgende:
is het verstandig om nog in te kopen?
Ja, bitcoin wordt minstens 1000 dollar per stuk.
Als je nu koopt is het feitelijk gewoon stelen, fraude of handel met voorkennis ;)


Je kan gerust kopen als je maar geduld hebt
pi_133378424
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:58 schreef Jace_TBL het volgende:
Man man man wat is dit voor gezeik, ik probeer geld van ING naar Bitstamp te sturen maar ze willen gvd niet meewerken.

Zeker voor mijn "veiligheid".

Het wordt me weer duidelijk, mede om dit soort SHIT wil ik van die schijtbanken af en 100% Bitcoin :(
Wat bedoel je met niet meewerken?

Ik heb er ook last van gehad bij het kopen van bitcoins. Na een belletje werd m'n transactie uiteindelijk wel uitgevoerd.
pi_133378477
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:04 schreef Thieske het volgende:
Wat bedoel je met niet meewerken?
Me geen TAN code sturen, en als ik klik op dat ik het per telefoon wil bevestigen, dan nog niks doen.

quote:
Ik heb er ook last van gehad bij het kopen van bitcoins. Na een belletje werd m'n transactie uiteindelijk wel uitgevoerd.
Nazi's zijn het :(
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133378497
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:04 schreef Thieske het volgende:

[..]

Wat bedoel je met niet meewerken?

Ik heb er ook last van gehad bij het kopen van bitcoins. Na een belletje werd m'n transactie uiteindelijk wel uitgevoerd.
ING blockt de betaling omdat je bitcoins wilt kopen, erg kinderachtig van ING.

Wat trouwens goedkoper is bij kleinere aankopen is Bitonic
  maandag 18 november 2013 @ 16:07:29 #246
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133378520
quote:
11s.gif Op maandag 18 november 2013 13:04 schreef Curlbrah het volgende:

[..]

Kun je niet beter geld overmaken naar een exchange? Hoef je die belachelijke prijzen ook niet te betalen.
ja, dit denk ik. maar moet eerst bitcoins kopen om te wisselen naar litecoins op bte-e, maar ze zijn uitverkocht?
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133378535
Bij mij werd m'n hele internet bankieren geblokkeerd. :') Pas te unlocken na een telefoontje.

En om nou te zeggen dat ze vriendelijk waren, nee.
pi_133378556
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:06 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

ING blockt de betaling omdat je bitcoins wilt kopen, erg kinderachtig van ING.

Wat trouwens goedkoper is bij kleinere aankopen is Bitonic
Bij mij werd dus een betaling aan bitonic geblokkeerd.

De koers van Bitstamp trekt ondertussen weer een beetje bij.
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 16:10:11 #249
230491 Zith
pls tip
pi_133378590
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 14:41 schreef Robuustheid het volgende:
Prijs op MtGox: 601 dollah. Bitstamp 509 dollah. Wat is dit. _O-
iemand op een forum liet zien dat hij 21000btx ging inchecken vanaf vandaag, Denk dat hij hiervoor bitstamp gebruikt.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133378628
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:06 schreef ZetaOS het volgende:
ING blockt de betaling omdat je bitcoins wilt kopen, erg kinderachtig van ING.

Wat trouwens goedkoper is bij kleinere aankopen is Bitonic
Bitonic doet slechts 50 BTC tegelijk. En ze hebben momenteel niks op voorraad.

Ik doe het meeste via Bitstamp, daar betaal ik $525 / 1.3435 (wisselkoers van hun bank) = ¤390 per stuk.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133378635
quote:
13s.gif Op maandag 18 november 2013 16:08 schreef Thieske het volgende:

[..]

Bij mij werd dus een betaling aan bitonic geblokkeerd.

De koers van Bitstamp trekt ondertussen weer een beetje bij.
Je moet ook een positief saldo op je rekening hebben maat.
(Bitonic al zeker 20x gebruikt, werkt gewoon goed)

----------------

Interessant, Bitcoin verloop als de trend doorzet.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-11-2013 16:12:10 ]
pi_133378660
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:11 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Bitonic doet slechts 50 BTC tegelijk. En ze hebben momenteel niks op voorraad.

Ik doe het meeste via Bitstamp, daar betaal ik $525 / 1.3435 (wisselkoers van hun bank) = ¤390 per stuk.
Slechts 50 btc! Poeh, ik ben maar een arme jongen blijkt maar weer.
pi_133378715
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:11 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Je moet ook een positief saldo op je rekening hebben maat.
(Bitonic al zeker 20x gebruikt, werkt gewoon goed)

----------------

Interessant, Bitcoin verloop als de trend doorzet.
[ afbeelding ]
Mooi dat het bij jou wel goed werkte. Bij mij niet (en dat lag aan ING niet aan Bitonic). Doe er mee wat je wil verder. :)
pi_133378759
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:35 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

https://btc-e.com/profile#funds/withdraw/eur

[..]

Dat is voor SEPA. Andere mogelijkheden zijn er ook maar vaak vage Bulgaarse of Russische tussensites als OKpay of Payeer.
Das gewoon oplichterij _O- als je 500 withdrawed betaal je dus gewoon 20% fee? :')
pi_133378803
$545 bitstamp.
pi_133378930
Ook wel geinig, je kan in het orderboek van MtGox goed zien dat maar weinigen daar willen verkopen.

Zet op http://bitcoin.clarkmoody.com/ rows op 1000 en "group by price" op $5 en je ziet dat er in TOTAAL slechts 12.000 BTC aangeboden staan. Aan de buy-kant zijn dit er 134.000, en dan kijk ik vanaf een prijs van $50.
pi_133379044
quote:
13s.gif Op maandag 18 november 2013 16:08 schreef Thieske het volgende:
Bij mij werd m'n hele internet bankieren geblokkeerd. :') Pas te unlocken na een telefoontje.

En om nou te zeggen dat ze vriendelijk waren, nee.
Zelfde ervaring. Tot driemaal toe in één week.
Inmiddels één LTC aan extra belkosten gemaakt door die bank te bellen op een 0900-nummer. :r
  maandag 18 november 2013 @ 16:24:21 #258
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133379063
waar kan ik nu nog bitcoins kopen? met ideal, that is
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  maandag 18 november 2013 @ 16:24:43 #259
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_133379074
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:11 schreef ZetaOS het volgende:

Interessant, Bitcoin verloop als de trend doorzet.
[ afbeelding ]
Zolang je met zulke grafieken mensen kunt overhalen om te kopen blijft het stijgen
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
pi_133379112
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:35 schreef Tourniquet het volgende:
Dat is voor SEPA. Andere mogelijkheden zijn er ook maar vaak vage Bulgaarse of Russische tussensites als OKpay of Payeer.
Die lui moeten eens een voorbeeld nemen aan Bitstamp: ¤0.90 per SEPA transactie en 0% commissie. Echt, die BTC-e zijn een stelletje oplichters wat dat betreft :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  maandag 18 november 2013 @ 16:25:51 #261
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_133379117
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:24 schreef Sosa het volgende:
waar kan ik nu nog bitcoins kopen? met ideal, that is
vond bitonic.nl echt super. Binnen paar minuten had je een coin
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
pi_133379144
edit: onnodig bericht
pi_133379145
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:41 schreef QuadrupleU het volgende:
Nu ga ik bij de volgende crash (die er sws komt)
Crash? Van $900 naar $700 bedoel je?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  maandag 18 november 2013 @ 16:27:05 #264
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133379162
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:25 schreef Matty___ het volgende:

[..]

vond bitonic.nl echt super. Binnen paar minuten had je een coin
uitverkocht ;(
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  maandag 18 november 2013 @ 16:27:39 #265
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_133379183
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:27 schreef Sosa het volgende:

[..]

uitverkocht ;(
I know. zuigt gewoon voor de mensen die ze als betaalmiddel willen gebruiken.
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
pi_133379187
hoe koop ik bitcoins?
ik heb wel een progreamma dat als portemmenee fungeert
ik heb een lange adres met allemaal letters en dat is me adres toch?

waar koop ik goedkoop bitcoins?
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133379193
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:27 schreef Sosa het volgende:
uitverkocht ;(
Je kan bij mij kopen als je wil (betalen met bankoverschrijving), PM in dat geval ff hoeveel je er wilt.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133379245
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:27 schreef henk3412 het volgende:
hoe koop ik bitcoins?
ik heb wel een progreamma dat als portemmenee fungeert
ik heb een lange adres met allemaal letters en dat is me adres toch?

waar koop ik goedkoop bitcoins?
Lees ff alle posts van drheisenberg in de afgelopen 5 topics
  maandag 18 november 2013 @ 16:30:01 #269
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133379268
quote:
10s.gif Op maandag 18 november 2013 16:29 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Lees ff alle posts van drheisenberg in de afgelopen 5 topics
_O-
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  maandag 18 november 2013 @ 16:30:01 #270
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_133379270
Z
quote:
10s.gif Op maandag 18 november 2013 16:29 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Lees ff alle posts van drheisenberg in de afgelopen 5 topics
Nee.
  maandag 18 november 2013 @ 16:30:54 #271
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133379304
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:27 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Je kan bij mij kopen als je wil (betalen met bankoverschrijving), PM in dat geval ff hoeveel je er wilt.
ok

ik PM je even
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133379326
Dat was een boel schoonmaak werk, godver wat hebben jullie (en dan met name Dr.Heisenberg) er een zooitje van gemaakt. Er moet maar eens wat door de plee gepist worden.

Hou het netjes.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_133379337
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:27 schreef henk3412 het volgende:
hoe koop ik bitcoins?
ik heb wel een progreamma dat als portemmenee fungeert
ik heb een lange adres met allemaal letters en dat is me adres toch?
Als ik dit zo lees heb je volgens mij nog niet helemaal door hoe Bitcoin precies werkt.

Tip: EERST snappen hoe het werkt, DAN pas echt geld in steken. Koop eerst even voor een paar tientjes ofzo om even te proberen, alvorens je vet gaat investeren.

quote:
waar koop ik goedkoop bitcoins?
Zie overzicht met huidige koersen op bitcoincharts of bitcoinwatch (waarschijnlijk zijn alleen Bitstamp, BTC-e, bitcoin.de of Kraken interessant). Happycoins.nl en Bitonic.nl staan daar niet tussen maar daar kun je evt. ook terecht (al hebben ze vaak geen voorraad en zijn ze wat duurder dan exchanges). Wel bij exchanges even opletten hoe het zit met de fees die erbovenop komen. Ik vind zelf Bitstamp het fijnste werken.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133379343
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:27 schreef Sosa het volgende:

[..]

uitverkocht ;(
Er waren daarnet heel even wat BC beschikbaar.
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
pi_133379345
Lol ik moet duidelijk leren om beleggen en handelen in BTC van elkaar los te zien, vanochtend was de koop wel goed getimed maar de verkoop op $509 :'(
pi_133379404
LTC gaat weer lekker.
pi_133379405
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:31 schreef sitting_elfling het volgende:
Dat was een boel schoonmaak werk, godver wat hebben jullie (en dan met name Dr.Heisenberg) er een zooitje van gemaakt. Er moet maar eens wat door de plee gepist worden.

Hou het netjes.
Bedankt voor het snelle ingrijpen zodat het niet escaleerde.
  maandag 18 november 2013 @ 16:34:14 #279
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_133379412
bitonic koopt toch automatisch bij of niet?
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
pi_133379448
quote:
14s.gif Op maandag 18 november 2013 16:34 schreef Thieske het volgende:

[..]

Bedankt voor het snelle ingrijpen zodat het niet escaleerde.
Mja, begrafenis, had even wat andere dingen aan het hoofd. Gelukkig door het attent reageren van jullie kan er 1tje voor een flinke periode het hok in :). Lifetime verbanning van AEX.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_133379499
Pfff. Sta op het punt 100 euro aan Bitcoins te kopen bij HappyCoins. 100 euro heb ik niet nodig, maar als ik het mis zou het ook weer zonde zijn. :')

Dan splits ik de helft van mijn wallet op in LiteCoins.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 18-11-2013 16:37:21 ]
pi_133379515
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:35 schreef sitting_elfling het volgende:
Mja, begrafenis, had even wat andere dingen aan het hoofd. Gelukkig door het attent reageren van jullie kan er 1tje voor een flinke periode het hok in :). Lifetime verbanning van AEX.
Toch niet drheisenberg hoop ik? ;(

*O*
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  maandag 18 november 2013 @ 16:38:55 #284
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133379557
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:27 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Je kan bij mij kopen als je wil (betalen met bankoverschrijving), PM in dat geval ff hoeveel je er wilt.
zit te wachten op je reactie...
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  maandag 18 november 2013 @ 16:38:56 #285
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_133379558
LTC gaat als een malle, 7 dollar.
pi_133379637
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:37 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Toch niet drheisenberg hoop ik? ;(

*O*
Die gaat er inderdaad van door.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_133379683
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:35 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Mja, begrafenis, had even wat andere dingen aan het hoofd. Gelukkig door het attent reageren van jullie kan er 1tje voor een flinke periode het hok in :). Lifetime verbanning van AEX.
Sterkte, en thanks voor het opruimen, achteraf zouden we / sommigen hier waarschijnlijk er wat minder op hebben moeten reageren, don't feed the troll enzo, maarja...
pi_133379713
1CaoJ2R22QD49Ei7gFyBpZjSagNt
dit is toch de adres waar ik bitcoins moet op krijgen?
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133379731
Zoals ik met een nogal botte reactie vanochtend maar ik was dan ook een verklikker :D
  maandag 18 november 2013 @ 16:45:32 #290
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133379787
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:41 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Die gaat er inderdaad van door.
Ik mis hem nu al.

Anyways, weinig schommeling nu. Iedereen zit zeker met ingehouden adem te wachten op de hoorzitting.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 18 november 2013 @ 16:46:39 #291
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133379830
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2013 16:45 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik mis hem nu al.

Anyways, weinig schommeling nu. Iedereen zit zeker met ingehouden adem te wachten op de hoorzitting.
Heb je geen ltc ?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  maandag 18 november 2013 @ 16:49:58 #292
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133379919
quote:
99s.gif Op maandag 18 november 2013 16:46 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Heb je geen ltc ?
Lol ja, maar zat naar BTC te kijken _O-
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133379926
waar kan ik goedkoop ltc kopen?
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133379978
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:50 schreef henk3412 het volgende:
waar kan ik goedkoop ltc kopen?
Niet :')
  maandag 18 november 2013 @ 16:51:35 #295
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133379981
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:50 schreef henk3412 het volgende:
waar kan ik goedkoop ltc kopen?
http://www.litecoins.nl/

Niet goedkoop.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133380015
Ik ga nu echt kappen met daytraden. Eerst gisteravond vrij goedkoop (achteraf) LTC geruild voor BTC. Daarna vanmorgen iets duurder BTC weer terug gezet naar LTC. En ongeveer een uur terug de LTC weer terug naar BTC gezet. En nog geen 15 minuten later schiet de LTC weer omhoog.

:(
pi_133380026
Toch maar verkocht op 7 dollar, koop ze weer als de rust is teruggekeerd.
Dus zakken aub zoals je altijd doet LTC . ;)
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 16:53:29 #298
230491 Zith
pls tip
pi_133380042
Sowieso daytrading.

Sowieso mensen die 'het even aankijken'

Sowieso mensen die wachten tot de volgende crash _O-
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133380062
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:53 schreef Zith het volgende:
Sowieso daytrading.

Sowieso mensen die 'het even aankijken'

Sowieso mensen die wachten tot de volgende crash _O-
;(

Wat is jouw mening over die laatste groep dan? En waarom zijn ze zo stom?
  maandag 18 november 2013 @ 16:55:28 #300
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133380098
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 16:52 schreef Distortion het volgende:
Ik ga nu echt kappen met daytraden. Eerst gisteravond vrij goedkoop (achteraf) LTC geruild voor BTC. Daarna vanmorgen iets duurder BTC weer terug gezet naar LTC. En ongeveer een uur terug de LTC weer terug naar BTC gezet. En nog geen 15 minuten later schiet de LTC weer omhoog.

:(
Laat ff weten wanneer je switcht, koop ik ff in ;)
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')