Ooh, stoofpeertjes. Eén van mijn favorietenquote:Op donderdag 14 november 2013 16:45 schreef Panthera1984 het volgende:
Terwijl ik wacht op mijn stoofpeertjes, drink ik een glaasje rode wijn.
De stoofpeertjes worden het desert, boerenkool met een (vegetarische) gehaktbal het hoofdgerecht.
Al gekookte rijst moet je gewoon weggooien.quote:Op donderdag 14 november 2013 16:09 schreef Iemand91 het volgende:
Ik moet wat gaan verzinnen met restjes.
Heb nog een tortilla/wrap liggen, gekookte rijst, gekookte aardappelen, (shoarma)vlees enz. enz.
Iemand een idee toevallig om hiervan te maken?
Kijken of ik van bovenstaande iets eetbaars kan maken.
Welneeeeee. 'Fried rice' maak je juist ideaal gezien met rijst van de dag ervoor.quote:Op donderdag 14 november 2013 20:15 schreef Myraela het volgende:
[..]
Al gekookte rijst moet je gewoon weggooien.
Mascarpone en parmezaan ipv tomaatquote:
Aaaah, heb je dat boek!? Ik zie er steeds de reclame van, en dank kan ik alleen maar denken: hebben ze elkaar gedaan, daar in Italië?quote:Op vrijdag 15 november 2013 17:19 schreef borisz het volgende:
[..]
Mascarpone en parmezaan ipv tomaat
Recept uit het Italiaanse boek van Giovanni en Roberta van 24 kitchen
En zo lekkerquote:
Die kippensoep uit blik vind ik toch zo ranzigquote:Op vrijdag 15 november 2013 13:27 schreef Bienelientjee het volgende:
Blikje kippensoep van Unox. En een bruin broodje.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |