abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_132922906


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen komen uit in oktober. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



D'aaaaaawwwww. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon

Wil je ook in deze lijst?
Voeg het toe aan de Wiki!
Noteer het als volgt: FC - FOK! username - Mii name - Ingame name

Friendsafari types en pokémons
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Regels van het chainen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_132923011
Ik gebruik nu altijd die taxi's in Luminose city. :')
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132923269
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 november 2013 13:37 schreef Seikcid het volgende:
Ik gebruik nu altijd die taxi's in Luminose city. :')
Ik ook :') Ik heb misschien 15% van die shithole gezien maar ik vind het de moeite niet waard, zelfs de gym is frustrerend
Ga weg
pi_132923314
Ik hoef alleen maar bij die toren te zijn voor eggs te hatchen en Cafe Le Wow om dosh/levels binnen te halen.

Voor de rest zie je me niet in Luminose.
pi_132924805
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2013 13:46 schreef Grandesco het volgende:
Ik hoef alleen maar bij die toren te zijn voor eggs te hatchen en Cafe Le Wow om dosh/levels binnen te halen.

Voor de rest zie je me niet in Luminose.
Hoe hatch je eggs bij die toren dan? Ik heb nog niks gebreed maar vroeger moest je gewoon een bepaald aantal stappen zetten toch
Ga weg
pi_132924877
quote:
11s.gif Op dinsdag 5 november 2013 14:34 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Hoe hatch je eggs bij die toren dan? Ik heb nog niks gebreed maar vroeger moest je gewoon een bepaald aantal stappen zetten toch
Met een elastiekje je stylus vastzetten naar rechts en dan blijf je rondjes rijden op je fiets.
pi_132924940
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2013 14:37 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Met een elastiekje je stylus vastzetten naar rechts en dan blijf je rondjes rijden op je fiets.
Aha _O_ Cirkelpad bedoel je neem ik aan btw
Ga weg
pi_132924994
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 november 2013 14:39 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Aha _O_ Cirkelpad bedoel je neem ik aan btw
Ja, dat ding. Of iets zwaars op je rechter knop zetten.
pi_132926387
Protean Greninja is erg hard ja, had een protean froakie gekregen met wondertrade en gister battles mee gedaan na de ev training. Leuk speelgoed ^O^
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132926737
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 november 2013 15:20 schreef Roburtt het volgende:
Protean Greninja is erg hard ja, had een protean froakie gekregen met wondertrade en gister battles mee gedaan na de ev training. Leuk speelgoed ^O^
Wat is protean? Een nature?
pi_132926796
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2013 15:31 schreef garchomp het volgende:

[..]

Wat is protean? Een nature?
Een ability, waarmee je je type veranderd in het type aanval dat je gebruikt, waardoor je altijd STAB heb op elke aanval.
Dus een protean Greninja die icebeam gebruikt wordt ice type
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132926982
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 november 2013 15:32 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Een ability, waarmee je je type veranderd in het type aanval dat je gebruikt, waardoor je altijd STAB heb op elke aanval.
Dus een protean Greninja die icebeam gebruikt wordt ice type
Nice
pi_132927451
O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132927587
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 november 2013 15:48 schreef Roburtt het volgende:
O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nice! :Y
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132927675
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 november 2013 15:48 schreef Roburtt het volgende:
O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
die abra is zo awesome
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132927857
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2013 15:53 schreef hylian het volgende:

[..]

die abra is zo awesome
Squirtle, Bulbasaur en Oshawott :P
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132927924
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 november 2013 15:48 schreef Roburtt het volgende:
O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O_

Damn. Als ik een hond teken zou het net zo goed een vliegtuig kunnen zijn. :')
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132928041
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 november 2013 15:20 schreef Roburtt het volgende:
Protean Greninja is erg hard ja, had een protean froakie gekregen met wondertrade en gister battles mee gedaan na de ev training. Leuk speelgoed ^O^
Had ik je geen Protean Froakie gegeven? :')
pi_132928207
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2013 16:03 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Had ik je geen Protean Froakie gegeven? :')
Niet dat ik weet haha, tenzij je een japanse gaf
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132928270
Oh ik heb het niet getekend hoor als iemand dat dacht, I wish.. :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132931305
Nog 2 levels te gaan op m'n Haxorus, en dan kan ik Outrage Gible gaan breeden :)
pi_132932034
Wat voor moveset zit op de gemiddelde Greninja dan? Gewoon surf flamethrower dragon pulse en moonblast ofzo?
Ga weg
pi_132933420
quote:
11s.gif Op dinsdag 5 november 2013 18:01 schreef Nikmans het volgende:
Wat voor moveset zit op de gemiddelde Greninja dan? Gewoon surf flamethrower dragon pulse en moonblast ofzo?
Ice Beam,
Surf,
Dark Pulse,
HP Ground, Electric, Rock of Extremenasory
pi_132934138
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2013 18:46 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Ice Beam,
Surf,
Dark Pulse,
HP Ground, Electric, Rock of Extremenasory
Haha, precies wat ik had, al heb ik als laatst u turn
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132934140
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2013 18:46 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Ice Beam,
Surf,
Dark Pulse,
HP Ground, Electric, Rock of Extremenasory
Grass Knot kan ook handig zijn :)
pi_132934207
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 november 2013 19:08 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Haha, precies wat ik had, al heb ik als laatst u turn
U turn is physical, lijkt me niet handig op een Timid Greninja.
pi_132934509
Waarom Extrasensory en niet Psychic?
Ga weg
pi_132934912
quote:
5s.gif Op dinsdag 5 november 2013 19:19 schreef Nikmans het volgende:
Waarom Extrasensory en niet Psychic?
Die kan die niet
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132935273
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2013 19:09 schreef Grandesco het volgende:

[..]

U turn is physical, lijkt me niet handig op een Timid Greninja.
Daarom gebruik je die ook op een Naive Greninja ;)

Handig om te scouten voor counters enzo met een Scarfed revenge killer

Liep trouwens te denken, misschien wel leuk om Dark Pulse met Shadow Ball te vervangen...
Je krijgt met Protean toch wel STAB, en je kan een beetje fucken met Fighting types... (alhoewel Mach Punch gevaarlijk blijft... Shadow Sneak misschien? :P )

Gewoon een beetje aan het brainstormen over gimmicks op het moment
pi_132935886
Project Gible is zojuist van start gegaan :)
pi_132936456
YES, Shiny Sliggoo tegengekomen!
pi_132938485
Dat nieuwe item, Assault Vest...

Max+ SDef Tyranitar in Sandstorm zit daarmee op 738 Special Defense :o

Kom maar op met die Focus Miss :P
pi_132946135
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 november 2013 19:29 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Die kan die niet
Fair enough
Ga weg
pi_132949591
Ik heb dé MC Biggah als vriend op Pokémon nu _O_
Ga weg
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 6 november 2013 @ 08:03:39 #35
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132951165
Verdamt heeft mijn vriendin Ninjask tot de hoogste attack getraint hebben we geen pokeball bij als het ding evalueert :(
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  woensdag 6 november 2013 @ 08:36:57 #36
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132951479
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2013 20:00 schreef Lhyanna het volgende:
YES, Shiny Sliggoo tegengekomen!
Inleveren.. No seriously, ruilen? Daar ben ik echt naar op zoek..
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132952880
quote:
1s.gif Op woensdag 6 november 2013 08:36 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Inleveren.. No seriously, ruilen? Daar ben ik echt naar op zoek..
Ik ben op dit moment eigenlijk nergens naar op zoek, maar als je iets leuks hebt wil ik hem best ruilen. Nature was nou niet echt spannend, en de IV's ook niet echt.
  woensdag 6 november 2013 @ 10:14:38 #38
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132953168
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 10:02 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Ik ben op dit moment eigenlijk nergens naar op zoek, maar als je iets leuks hebt wil ik hem best ruilen. Nature was nou niet echt spannend, en de IV's ook niet echt.
Maakt niet zoveel uit voor mij, wil hem gewoon graag :p.. Ben je geinteresseerd in shinies ov iv breds?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132953254
Meer in IV breeding dan in shinies.
pi_132956086
quote:
1s.gif Op woensdag 6 november 2013 10:14 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Maakt niet zoveel uit voor mij, wil hem gewoon graag :p.. Ben je geinteresseerd in shinies ov iv breds?
Jij wilde m'n shiny pumpkaboo toch? Toch maar besloten om hem te ruilen!
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132958507
Het zou trouwens handig zijn als de mensen die hun FC in de wiki zetten ook de rest even toevoegen, dan heb ik geen vriendenlijst vol met onbevestigde friend requests.

Ik heb meer Friend Safaris nodig, namelijk :)
pi_132958686
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 13:11 schreef Mystikvm het volgende:
Het zou trouwens handig zijn als de mensen die hun FC in de wiki zetten ook de rest even toevoegen, dan heb ik geen vriendenlijst vol met onbevestigde friend requests.

Ik heb meer Friend Safaris nodig, namelijk :)
Mja ik ga die lijst niet iedere keer weer langslopen. Een aantal hebben mij een bericht gestuurd na het toevoegen, die heb ik ook toegevoegd. De rest niet. ;(
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 6 november 2013 @ 13:24:06 #43
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132959013
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 13:11 schreef Mystikvm het volgende:
Het zou trouwens handig zijn als de mensen die hun FC in de wiki zetten ook de rest even toevoegen, dan heb ik geen vriendenlijst vol met onbevestigde friend requests.

Ik heb meer Friend Safaris nodig, namelijk :)
moet hem ook weer eens bijwerken, echter een ingebouwde optie van ..... heeft je toegevoegd zou ook niet slecht zijn van nintendo zijn kant
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132959445
Of gewoon iedereen als "1" toevoegen en als je daar een week niets van hoort, verwijderen.
pi_132961102
Heeft er iemand een Mawile in zijn safari?
  woensdag 6 november 2013 @ 14:22:22 #46
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132961196
Blistering, Danter, LOLLERTROLLE, Pierrre, Powerloungen, Typisch, Dr.Mikey, Seikcid, Remy669, Triberian, Flightguy1986, Key., Blikjefris, boem-dikkie, BoGu5

dit zijn de fokkers die ik nog moet hebben.
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  woensdag 6 november 2013 @ 14:24:11 #47
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_132961269
Speelt een van jullie nog Emerald ? :D
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_132961486
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 14:24 schreef Djeetje het volgende:
Speelt een van jullie nog Emerald ? :D
Verdwaald?

Is een draadje voor X & Y.

Maar alle elementen van Emerald zitten ook in X & Y.

:D
  woensdag 6 november 2013 @ 14:32:36 #49
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_132961543
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 14:30 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Verdwaald?

Is een draadje voor X & Y.

Maar alle elementen van Emerald zitten ook in X & Y.

:D
X en Y zijn er nog niet voor de PC toch ?
Ik wil namelijk geen DS kopen voor 1 spel
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_132961703
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 14:32 schreef Djeetje het volgende:

[..]

X en Y zijn er nog niet voor de PC toch ?
Ik wil namelijk geen DS kopen voor 1 spel
Je moet een 2ds/3ds kopen voor dit spel.

Emulator zal nog lang duren. Nog heel lang en misschien wel nooit. :)
pi_132961866
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 14:36 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Je moet een 2ds/3ds kopen voor dit spel.

Emulator zal nog lang duren. Nog heel lang en misschien wel nooit. :)
Sowieso houdt het spel na de e4 wel op zonder 3ds ;(
Ga weg
  woensdag 6 november 2013 @ 14:44:33 #52
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132961992
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 14:30 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Verdwaald?

Is een draadje voor X & Y.

Maar alle elementen van Emerald zitten ook in X & Y.

:D
Volgens mij is dit gewoon het centrale pokemon topic hoor.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132962044
quote:
1s.gif Op woensdag 6 november 2013 14:44 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Volgens mij is dit gewoon het centrale pokemon topic hoor.
I know. Was maar een geintje. Ik ken Dree van het Fifa topic. :P
pi_132962054
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 14:24 schreef Djeetje het volgende:
Speelt een van jullie nog Emerald ? :D
Deze zomer weer ruby gedaan met wat vrienden en dan battlen tegen elkaar na éen week met een kabel er tussen O+
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 6 november 2013 @ 14:48:07 #55
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132962113
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 14:45 schreef Grandesco het volgende:

[..]

I know. Was maar een geintje. Ik ken Dree van het Fifa topic. :P
|:( ik trap er altijd in.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
  woensdag 6 november 2013 @ 14:49:02 #56
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_132962133
Gister was zomaar mijn savedata weg van mijn pokemon black moet ik weer een stuk van 1 uur over nieuw doen.
Daarom twijfel ik nu of ik pokemon black 2 zal gaan doen.
Ook heb ik nog niet eens Latios en Latias gevonden :(
Ook moet ik nog al die Regi pokemons vangen iemand tips hoe ik Latios en Latias kan vinden voor de 1e keer
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_132969530
Zou iemand misschien met mij mijn scyther willen ruilen? Ik wil graag een scizor :D
  woensdag 6 november 2013 @ 17:43:46 #58
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132969722
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 17:38 schreef garchomp het volgende:
Zou iemand misschien met mij mijn scyther willen ruilen? Ik wil graag een scizor :D
Wil ik wel ff, ben je nu online?
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132969752
quote:
1s.gif Op woensdag 6 november 2013 17:43 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Wil ik wel ff, ben je nu online?
Ja, je mag een gratis 4 ivs Gible, Ralts, Scyther of honedge hebben!
  woensdag 6 november 2013 @ 17:45:43 #60
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132969801
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 17:44 schreef garchomp het volgende:

[..]

Ja, je mag een gratis 4 ivs Gible, Ralts, Scyther of honedge hebben!
Cool. Jij gantykun?
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132969895
Mijn friend code is 4313-1105-9773. Wat is gantykun? Ik hoef alleen mijn scyther terug, van mij mag je alle 4 hebben!
  woensdag 6 november 2013 @ 17:49:11 #62
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132969956
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 17:47 schreef garchomp het volgende:
Mijn friend code is 4313-1105-9773. Wat is gantykun? Ik hoef alleen mijn scyther terug, van mij mag je alle 4 hebben!
Ah, je stond nog niet in mijn lijst.

Jij mij wel toegevoegd?
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132970057
quote:
1s.gif Op woensdag 6 november 2013 17:49 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Ah, je stond nog niet in mijn lijst.

Jij mij wel toegevoegd?
Nu wel ja.
  woensdag 6 november 2013 @ 17:51:48 #64
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132970080
Zie je ineens in mn passerby list
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132970136
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 17:51 schreef NitraatPoep het volgende:
Zie je ineens in mn passerby list
Ik heb maar 1 pokemon in mijn team en die moet ik ruilen :( ff meer pokemon toevoegen. Welke wil je allemaal als ik scizor terug krijg?
  woensdag 6 november 2013 @ 17:53:24 #66
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132970155
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 17:53 schreef garchomp het volgende:

[..]

Ik heb maar 1 pokemon in mijn team en die moet ik ruilen :( ff meer pokemon toevoegen. Welke wil je allemaal als ik scizor terug krijg?
Ralts mag wel.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132970256
quote:
1s.gif Op woensdag 6 november 2013 17:53 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Ralts mag wel.
Mannetje modest 4iv's? vrouwtje modest?, alleen weet ik niet of ze 4 iv's heeft, waarschijnlijk 3.
  woensdag 6 november 2013 @ 17:56:38 #68
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132970300
Moet ze feint leren?

Liegst female.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132970362
quote:
1s.gif Op woensdag 6 november 2013 17:56 schreef NitraatPoep het volgende:
Moet ze feint leren?

Liegst female.
Er staat nog communicating bij mij, even daar op wachten. Ik kijk zo voor je of ze Feint heeft.
  woensdag 6 november 2013 @ 17:58:48 #70
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132970396
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 17:58 schreef garchomp het volgende:

[..]

Er staat nog communicating bij mij, even daar op wachten. Ik kijk zo voor je of ze Feint heeft.
Nee. Moet miss bullet feint leren. Daarom zet ik t niet door, lol.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132970436
quote:
1s.gif Op woensdag 6 november 2013 17:58 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Nee. Moet miss bullet feint leren. Daarom zet ik t niet door, lol.
Oops, haha ik ben een noob. ja als dat kan graag! heb mijn ds uit gezet omdat ik davht dat het vast liep, sorry!
  woensdag 6 november 2013 @ 18:02:27 #72
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132970534
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 17:59 schreef garchomp het volgende:

[..]

Oops, haha ik ben een noob. ja als dat kan graag! heb mijn ds uit gezet omdat ik davht dat het vast liep, sorry!
Wacht wel ff tot je weer online bent. Moet zo wel weg. Ze heeft ook bullet punch geleerd.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132970582
quote:
1s.gif Op woensdag 6 november 2013 18:02 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Wacht wel ff tot je weer online bent. Moet zo wel weg. Ze heeft ook bullet punch geleerd.
Nice, vandaar Miss Bullet. Female Ralts heeft twee perfect Iv's Special attack en Speed
pi_132970632
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 18:03 schreef garchomp het volgende:

[..]

Nice, vandaar Miss Bullet. Female Ralts heeft twee perfect Iv's Special attack en Speed. Male heeft HP, Special attack, Special defence en Speed.
  woensdag 6 november 2013 @ 18:05:51 #75
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132970663
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 18:05 schreef garchomp het volgende:

[..]

Ik kan miss bullet nergens terugvinden? ???

De eevee die ik je ruilde heb ik terug. Is t misschien mis gegaan door de disconnect?
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132970686
quote:
1s.gif Op woensdag 6 november 2013 18:05 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Ik kan miss bullet nergens terugvinden? ???
Cancel deze maar, volgens mij is het niet door gegaan. Ik stuur je gelijk een trade request, heb em zelf zie ik.
  woensdag 6 november 2013 @ 18:12:00 #77
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132970856
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 18:06 schreef garchomp het volgende:

[..]

Cancel deze maar, volgens mij is het niet door gegaan. Ik stuur je gelijk een trade request, heb em zelf zie ik.
Thnx. Ik ga boodschappen doen.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132970881
quote:
1s.gif Op woensdag 6 november 2013 18:12 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Thnx. Ik ga boodschappen doen.
Dankjewel voor je geduld, haha. Topper!
pi_132971927
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 18:03 schreef garchomp het volgende:

[..]

Nice, vandaar Miss Bullet. Female Ralts heeft twee perfect Iv's Special attack en Speed
Heb je nog een 4 iv gible toevallig? Wil er graag 1!
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132973133
Mijn friendsafari: Tangela, Ivysaur, Quilladin

_O_
Ga weg
pi_132974083
Adamant Garchomp of Jolly Garchomp?
Ga weg
pi_132974211
quote:
11s.gif Op woensdag 6 november 2013 19:35 schreef Nikmans het volgende:
Adamant Garchomp of Jolly Garchomp?
Jolly

Speed > alle andere stats

Ervan uitgaande dat dit voor competitive battling is natuurlijk
  woensdag 6 november 2013 @ 19:40:48 #83
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132974346
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 19:38 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Jolly

Speed > alle andere stats

Ervan uitgaande dat dit voor competitive battling is natuurlijk
Trick Room O+
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132974607
quote:
14s.gif Op woensdag 6 november 2013 19:40 schreef Faux. het volgende:

[..]

Trick Room O+
Garchomp in Trick Room? Ja, een geweldig idee :P Dan maakt die nature ook echt niet meer uit... Vergeet je Latios niet ;)

Alhoewel ik wel moet zeggen dat ik het erg leuk vond om TR teams te maken in Gen V :)
pi_132974808
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 19:38 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Jolly

Speed > alle andere stats

Ervan uitgaande dat dit voor competitive battling is natuurlijk
Totdat Sucker Punch :D
pi_132974860
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 19:50 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Totdat Sucker Punch :D
Ach joh, hij kan een Ice Shard tanken, dan komt die Sucker Punch ook wel goed
Of je gaat voor de goeie ouwe SubSD als je je druk maakt over priority
  woensdag 6 november 2013 @ 20:08:37 #87
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132975858
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 19:45 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Garchomp in Trick Room? Ja, een geweldig idee :P Dan maakt die nature ook echt niet meer uit... Vergeet je Latios niet ;)

Alhoewel ik wel moet zeggen dat ik het erg leuk vond om TR teams te maken in Gen V :)
Dat laatste vooral inderdaad. Het blijft als een verrassing komen voor veel tegenstanders :)
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132976213
quote:
11s.gif Op woensdag 6 november 2013 19:35 schreef Nikmans het volgende:
Adamant Garchomp of Jolly Garchomp?
Jolly..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132977058
nvm
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132978492
Wowowow Shiny Ivysaur gevonden in de safari van Niksman
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132978584
Nieuwe mijlpaal in mijn queeste voor een shiny Shinx. 30 boxen vol! Op naar de 1000 hatched eggs.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132978977
Wat is de snelste manier om je mons naar lvl 100 te grinden als je EV training erop zit? De e4 grinden? Moet je dan die cutscenes allemaal afkijken? ;(
Ga weg
pi_132979371
quote:
11s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:11 schreef Nikmans het volgende:
Wat is de snelste manier om je mons naar lvl 100 te grinden als je EV training erop zit? De e4 grinden? Moet je dan die cutscenes allemaal afkijken? ;(
Cafe Le Wow

Maar waarom zou je dit willen....?
pi_132979401
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:18 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Cafe Le Wow

Maar waarom zou je dit willen....?
tot 50 is genoeg right?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132979464
quote:
10s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:19 schreef Roburtt het volgende:

[..]

tot 50 is genoeg right?
Ja.

Tijd om Dratini met zijn Hidden Ability te breeden.
pi_132979496
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:05 schreef Sjiznit het volgende:
Nieuwe mijlpaal in mijn queeste voor een shiny Shinx. 30 boxen vol! Op naar de 1000 hatched eggs.
Of niet. Shiny Shinx is binnen! Woop woop!

http://img818.imageshack.us/img818/8270/s5dn.jpg (copy/paste deze link)

Hmm, imageshack upload werkt hier niet. Maar goed, das het bewijs ;)

Nu EV trainen xD
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132979602
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:20 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Of niet. Shiny Shinx is binnen! Woop woop!
Congrats!
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132979786
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:20 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Of niet. Shiny Shinx is binnen! Woop woop!

http://img818.imageshack.us/img818/8270/s5dn.jpg (copy/paste deze link)

Hmm, imageshack upload werkt hier niet. Maar goed, das het bewijs ;)

Nu EV trainen xD


Werkt prima hoor. :P

Zal wel buiten de range liggen van wat toegestaan is.

Hier heb je een Puush linkje

quote:
pi_132979968
Dank. Uiteindelijk was het Shinx nummer 974 914.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132980171
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:28 schreef Sjiznit het volgende:
Dank. Uiteindelijk was het Shinx nummer 974 914.
:')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132980200
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:28 schreef Sjiznit het volgende:
Dank. Uiteindelijk was het Shinx nummer 974 914.
was het met Masuda?
pi_132980290
8 keer een luvdisk gevangen en nog geen heartscale :') ;(
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132980335
quote:
10s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:32 schreef Roburtt het volgende:
8 keer een luvdisk gevangen en nog geen heartscale :') ;(
Daar heb je Frisk voor. :D
pi_132980361
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:31 schreef Grandesco het volgende:

[..]

was het met Masuda?
Ja, Japanse ditto. Hij heeft geen super IV's maar goed zo competatief ben ik nou ook weer niet. Ga wel wat potjes online spelen. Wel "fantastic" in SpA. Dus dat is wel lekker. Verder decent all around.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132980400
Euhm, wat is er zo bijzonder aan een shiny beestje? Behalve dat hij net iets gayer is dan de normale variant?
pi_132980454
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:34 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Euhm, wat is er zo bijzonder aan een shiny beestje? Behalve dat hij net iets gayer is dan de normale variant?
:')

Hij blinkt, heeft andere kleur en is een heel stuk zeldzamer.
pi_132980485
Met andere woorden, je hebt er geen flikker aan...
pi_132980553

O+

quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:33 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Daar heb je Frisk voor. :D
Oh ja tuurlijk :P

quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:34 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Euhm, wat is er zo bijzonder aan een shiny beestje? Behalve dat hij net iets gayer is dan de normale variant?
Leuk om mee te ruilen ook, beestjes zijn veel meer waard zo
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132980573
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:35 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Met andere woorden, je hebt er geen flikker aan...
Piet Negatief hier....

In principe heb je niks aan spelletjes spelen als je er zo tegenaan kijkt.
pi_132980599
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:35 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Met andere woorden, je hebt er geen flikker aan...
Nope. Ik vind de shiny versie van een Luxray alleen veel cooler eruit zien.

Normaal:

Shiny:
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132980868
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:18 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Cafe Le Wow

Maar waarom zou je dit willen....?
Lekker snel nieuwe mons boosten toch
Ga weg
pi_132980926
quote:
10s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:36 schreef Roburtt het volgende:
[ afbeelding ]
O+

[..]

Oh ja tuurlijk :P

[..]

Leuk om mee te ruilen ook, beestjes zijn veel meer waard zo
Geen dank?
Ga weg
  woensdag 6 november 2013 @ 21:44:41 #113
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132981014
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:35 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Met andere woorden, je hebt er geen flikker aan...
Correct. En nu?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132981147
quote:
11s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:44 schreef Faux. het volgende:

[..]

Correct. En nu?
Klinkt als haat en jelly.
pi_132981398
Om te battlen heb je ze niet nodig maar het is tof om te hebben toch
Ga weg
  woensdag 6 november 2013 @ 21:52:44 #116
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132981539
quote:
14s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:50 schreef Nikmans het volgende:
Om te battlen heb je ze niet nodig maar het is tof om te hebben toch
Exact.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132984472
Als je een Protean Froakie breed, krijg je dan ook gegarandeerd Protean Froakie breeds??
pi_132984639
quote:
11s.gif Op woensdag 6 november 2013 21:44 schreef Faux. het volgende:

[..]

Correct. En nu?
Weet ik in ieder geval dat ik ze niet speciaal hoef te gaan vangen. 450 van die beesten vangen duurt lang zat. Ik heb 5 badges en ben al 70 uur bezig :')
pi_132984987
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 22:39 schreef Schuppie het volgende:
Als je een Protean Froakie breed, krijg je dan ook gegarandeerd Protean Froakie breeds??
Nee.

Mama of

Papa met Ditto moeten Protean hebben en dan heb je een kans dat je Protean krijgt.
  woensdag 6 november 2013 @ 23:03:12 #120
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_132985680
Kan je in Pokemon X of Y de standaard pokemons kiezen zoals Charmander ?
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_132985992
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 23:03 schreef Djeetje het volgende:
Kan je in Pokemon X of Y de standaard pokemons kiezen zoals Charmander ?
Je krijgt vrij vroeg in het spel de keuze uit de drie originele starters als 'extra' pokemon ja, verder zitten er wat random oude pokemon in en een zwik nieuwe
Ga weg
  woensdag 6 november 2013 @ 23:10:45 #122
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_132986086
quote:
14s.gif Op woensdag 6 november 2013 23:08 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Je krijgt vrij vroeg in het spel de keuze uit de drie originele starters als 'extra' pokemon ja, verder zitten er wat random oude pokemon in en een zwik nieuwe
Mooi denk dan toch dat ik maar een 3DS haal
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_132988133
quote:
:')
Ik krijg zin om zelfmoord te plegen hiervan
Ga weg
  donderdag 7 november 2013 @ 00:15:06 #125
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132988722
Pff, ik baal wel dat die pokemon bank er nog niet is. Wil eigenlijk wel overnieuw beginnen, maar wil een box vol pokemon bewaren...

Zucht.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132989278
Kut niet-jolly gibles
Ga weg
  donderdag 7 november 2013 @ 00:39:23 #127
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132989556
Ben sinds kort alweer een nieuwe W2 begonnen, gewoon de save gewiped van de cartridge. Nu ik het speel met Pokémon Dream Radar is t echt super. Heb een Riolu en Tornadus gevangen.

Die Bitch Elesa irriteert me daarentegen met haar Emolga. Donder toch op man, Volt Switch. :')
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132990638
Jaaaa twee jollies _O_
Ga weg
pi_132990790
Hoe ga ik ooit Rough Skin op dit ding krijgen? ;(
Ga weg
pi_132992025
quote:
11s.gif Op donderdag 7 november 2013 01:50 schreef Nikmans het volgende:
Hoe ga ik ooit Rough Skin op dit ding krijgen? ;(
geen idee.. Ik heb het opgegeven was er wel een beetje klaar mee..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  donderdag 7 november 2013 @ 07:52:11 #131
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132992186
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 00:15 schreef NitraatPoep het volgende:
Pff, ik baal wel dat die pokemon bank er nog niet is. Wil eigenlijk wel overnieuw beginnen, maar wil een box vol pokemon bewaren...

Zucht.
Zat ik eerst ook mee, maar ik heb het uiteindelijk gewoon gedaan. Ik heb een foto van mijn team en van mijn trainer pass gemaakt, voor in het archief zeg maar, en ik heb er verder geen moment spijt van gehad.

Ik zie overigens net dat ik precies 50 uur over mijn eerste playthrough heb gedaan. Met mijn tweede playthrough ben ik nu al 55 uur bezig en ik ben nog maar bij Dendemille Town. :7 Ik vind het wel leuk, lekker doen waar ik zin aan heb en gewoon de tijd nemen om (bijna) al mijn favoriete pokémon te breeden en te trainen en zo. In mijn eerste playthrough wilde ik alleen maar zo snel mogelijk het spel uitspelen.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132992958
Ik wil nooit overnieuw beginnen, vind ik zo zonde. Dus als de Bank er is ga ik een tof team op level 5 in een box klaarzetten en dan koop ik Pokemon Y wel :') Koop ze uiteindelijk toch vaak allebei, nerd die ik ben.

Wel te hopen dat je die bank al een beetje snel kunt raadplegen. Zou ook wel weer typisch Game Freak zijn als ze dat bewaren tot na de National Dex.
pi_132993010
speelt iemand nog BW2? :@ want ik heb natuurlijk weer geen 3DS :') :'(
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_132993025
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  donderdag 7 november 2013 @ 10:02:53 #135
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_132994337
Even een vraag over de 3ds, ik wil een 3ds XL gaan kopen zodat ik pokemon kan spelen. Daar zit geen oplader bij. Ik heb wel nog een oplader voor mijn DS lite, is dit dezelfde?
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
pi_132994438
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 22:49 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Nee.

Mama of

Papa met Ditto moeten Protean hebben en dan heb je een kans dat je Protean krijgt.
Kan je degene met Protean niet gewoon een everstone geven? Die geven natures dan altijd door.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132994927
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 10:06 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Kan je degene met Protean niet gewoon een everstone geven? Die geven natures dan altijd door.
Protean is een ability en geen nature ;).
  donderdag 7 november 2013 @ 11:49:18 #138
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132998038
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 08:55 schreef Mystikvm het volgende:
Ik wil nooit overnieuw beginnen, vind ik zo zonde. Dus als de Bank er is ga ik een tof team op level 5 in een box klaarzetten en dan koop ik Pokemon Y wel :') Koop ze uiteindelijk toch vaak allebei, nerd die ik ben.

Wel te hopen dat je die bank al een beetje snel kunt raadplegen. Zou ook wel weer typisch Game Freak zijn als ze dat bewaren tot na de National Dex.
Bank is elk moment te benaderen volgens Nintendo.

Uiteindelijk zal ik Y ook kopen, maar verjaardagen, decembermaand.. zal nog wel ff duren voor ik m kan betalen.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
  donderdag 7 november 2013 @ 11:50:37 #139
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132998100
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 10:02 schreef Frag_adder het volgende:
Even een vraag over de 3ds, ik wil een 3ds XL gaan kopen zodat ik pokemon kan spelen. Daar zit geen oplader bij. Ik heb wel nog een oplader voor mijn DS lite, is dit dezelfde?
Nee. Dsi wel geloof ik. Maar als je ff googled weet je het zeker. De lader is trouwens maar 12 euro ofzo.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
  donderdag 7 november 2013 @ 11:51:20 #140
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132998137
quote:
14s.gif Op donderdag 7 november 2013 07:52 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Zat ik eerst ook mee, maar ik heb het uiteindelijk gewoon gedaan. Ik heb een foto van mijn team en van mijn trainer pass gemaakt, voor in het archief zeg maar, en ik heb er verder geen moment spijt van gehad.

Ik zie overigens net dat ik precies 50 uur over mijn eerste playthrough heb gedaan. Met mijn tweede playthrough ben ik nu al 55 uur bezig en ik ben nog maar bij Dendemille Town. :7 Ik vind het wel leuk, lekker doen waar ik zin aan heb en gewoon de tijd nemen om (bijna) al mijn favoriete pokémon te breeden en te trainen en zo. In mijn eerste playthrough wilde ik alleen maar zo snel mogelijk het spel uitspelen.
Ja maar.. mijn eeveelutions :'(
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132998238
Als ik 'maar' 50 uur zou hebben besteed aan een complete playthrough zou ik wat minder moeite hebben met een herstart. Ik zit nu op 50 uur en ben net bij de 6e gym. :') Maar al veel tijd besteed aan traden en breeden etc.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132998448
Nu ik een shiny ivysaur heb begin ik nooit meer opnieuw denk ik.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  donderdag 7 november 2013 @ 12:00:14 #143
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132998541
quote:
10s.gif Op woensdag 6 november 2013 11:57 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Jij wilde m'n shiny pumpkaboo toch? Toch maar besloten om hem te ruilen!
Ja, wat wil je er voor?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132998611
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 12:00 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Ja, wat wil je er voor?
Hm ik zou graag een iv klefki willen hebben, maar als dat niet lukt moet je het maar zeggen
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  donderdag 7 november 2013 @ 12:04:06 #145
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132998668
quote:
10s.gif Op donderdag 7 november 2013 11:58 schreef Roburtt het volgende:
Nu ik een shiny ivysaur heb begin ik nooit meer opnieuw denk ik.
Whaaaat hoe kom je daar aan :o
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 7 november 2013 @ 12:04:41 #146
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132998695
quote:
10s.gif Op donderdag 7 november 2013 12:02 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Hm ik zou graag een iv klefki willen hebben, maar als dat niet lukt moet je het maar zeggen
Ik kijk morgen even.. heb dan pas weer mn DS bij me
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132998733
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 12:04 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Whaaaat hoe kom je daar aan :o
Ja die kreeg ik in de safari zone van Nikmans, maar die ga ik zeer zeker niet ruilen met 31 hp en defence iv.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  donderdag 7 november 2013 @ 12:12:04 #148
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_132999002
Hoezo beginnen jullie overnieuw ?
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
  donderdag 7 november 2013 @ 12:17:04 #149
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132999207
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 12:12 schreef Djeetje het volgende:
Hoezo beginnen jullie overnieuw ?
Die thrill, als je net begint.. die wil ik.. opnieuw en opnieuw en opnieuw. ....

Pokémon is net crack.

Ik heb er nu overigens 80 uur in zitten, maar vind mn 'speciale' pokemon belangrijker dan die uren..
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
  donderdag 7 november 2013 @ 12:18:22 #150
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_132999260
quote:
1s.gif Op donderdag 7 november 2013 12:17 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Die thrill, als je net begint.. die wil ik.. opnieuw en opnieuw en opnieuw. ....

Pokémon is net crack.
En wat is de toevoegende waarde van al weten wat je moet doen ?
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
  donderdag 7 november 2013 @ 12:19:47 #151
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132999311
quote:
1s.gif Op donderdag 7 november 2013 12:18 schreef Djeetje het volgende:

[..]

En wat is de toevoegende waarde van al weten wat je moet doen ?
Geen idee, misschien komt het door mn autisme, maar ik speel bijvoorbeeld ook nog steeds super mario met veel plezier. Al weet ik precies wat overal zit, wat ik moet doen..
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 7 november 2013 @ 12:30:15 #152
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132999707
Valt er eenig waarde te hechten aan wat de judge zegt over je Pokemon?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132999715
quote:
1s.gif Op donderdag 7 november 2013 12:18 schreef Djeetje het volgende:

[..]

En wat is de toevoegende waarde van al weten wat je moet doen ?
Niks natuurlijk. Maar weten wat je krijgt kan ook leuk zijn. Bier drinken, neuken, gehaktballen eten en roken is ook iets wat me nooit verveelt, ook al weet ik precies wat ik moet doen.
pi_132999747
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 12:30 schreef Dr.Mikey het volgende:
Valt er eenig waarde te hechten aan wat de judge zegt over je Pokemon?
Aangezien hij naar je iv's kijkt, ja.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 7 november 2013 @ 12:59:36 #155
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_133000765
quote:
10s.gif Op donderdag 7 november 2013 12:31 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Aangezien hij naar je iv's kijkt, ja.
Mooi dan is mijn gogoat een gouden toevalstreffer geweest.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  donderdag 7 november 2013 @ 13:16:24 #156
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_133001424
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 12:30 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Niks natuurlijk. Maar weten wat je krijgt kan ook leuk zijn. Bier drinken, neuken, gehaktballen eten en roken is ook iets wat me nooit verveelt, ook al weet ik precies wat ik moet doen.
Dat betwijfel ik
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_133001731
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 13:16 schreef Djeetje het volgende:

[..]

Dat betwijfel ik
Oh ja, mensen die Pokémon spelen hebben geen seks, natuurlijk.
  donderdag 7 november 2013 @ 13:24:35 #158
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_133001745
quote:
6s.gif Op donderdag 7 november 2013 13:24 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Oh ja, mensen die Pokémon spelen hebben geen seks, natuurlijk.
Deze man weet.
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
  donderdag 7 november 2013 @ 13:30:31 #159
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_133001999
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 13:24 schreef Djeetje het volgende:

[..]

Deze man weet.
Ik vind dat je het best seks mag noemen als er gehaktballen bij betrokken zijn.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
  donderdag 7 november 2013 @ 13:31:30 #160
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_133002036
quote:
1s.gif Op donderdag 7 november 2013 13:30 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Ik vind dat je het best seks mag noemen als er gehaktballen bij betrokken zijn.
Jij mening telt niet :)
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
  donderdag 7 november 2013 @ 13:34:02 #161
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_133002135
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 13:31 schreef Djeetje het volgende:

[..]

Jij mening telt niet :)
:6
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
  donderdag 7 november 2013 @ 13:38:12 #162
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_133002313
quote:
1s.gif Op donderdag 7 november 2013 13:34 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

:6
hoe kom ik aan het woord jij als ik jou had bedacht :')
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_133002568
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 13:38 schreef Djeetje het volgende:

[..]

hoe kom ik aan het woord jij als ik jou had bedacht :')
Dan was het alsnog jouw geweest.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133003525
Seks is vies man, beter speel je pokemon
Ga weg
  donderdag 7 november 2013 @ 14:12:52 #165
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_133003601
Omg.. Djeetje gesignaleerd in het pokémon topic.. :7 :7
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 7 november 2013 @ 15:35:43 #166
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_133006730
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 13:38 schreef Djeetje het volgende:

[..]

hoe kom ik aan het woord jij als ik jou had bedacht :')
Jij klinkt veel liever. Dat zal het zijn.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
  donderdag 7 november 2013 @ 15:37:59 #167
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_133006810
Die hidden abilities, hoe krijg je die eigenlijk op een pokemon?
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
  donderdag 7 november 2013 @ 15:38:30 #168
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_133006828
quote:
1s.gif Op donderdag 7 november 2013 15:35 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Jij klinkt veel liever. Dat zal het zijn.
:Y

quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 14:12 schreef gazhims3lv het volgende:
Omg.. Djeetje gesignaleerd in het pokémon topic.. :7 :7
Ik speelde vroeger al pokemon _O_
Vooral Emerald en wat versies op de eerste DS nu wil ik weer een 3DS kopen voor X of Y
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
  donderdag 7 november 2013 @ 15:40:02 #169
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_133006902
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 15:37 schreef Frag_adder het volgende:
Die hidden abilities, hoe krijg je die eigenlijk op een pokemon?
Ik ben er niet helemaal in thuis, maar volgens mij las ik dat pokemon uit de friend safari altijd een hidden ability hebben.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_133007014
quote:
1s.gif Op donderdag 7 november 2013 15:40 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Ik ben er niet helemaal in thuis, maar volgens mij las ik dat pokemon uit de friend safari altijd een hidden ability hebben.
Kans.

Niet altijd.
  donderdag 7 november 2013 @ 15:59:13 #171
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_133007755
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 15:41 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Kans.

Niet altijd.
Hoe kom je daar eigenlijk achter?
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_133007836
quote:
1s.gif Op donderdag 7 november 2013 15:59 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Hoe kom je daar eigenlijk achter?
Trace.
  donderdag 7 november 2013 @ 16:01:50 #173
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_133007859
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 16:01 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Trace.
:?
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_133007910
quote:
1s.gif Op donderdag 7 november 2013 16:01 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

:?
Zo'n code die jij krijgt als je ergens iets besteld, die je in kan voeren op een site en dan kan zien waar het pakketje zich bevind.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  donderdag 7 november 2013 @ 16:19:49 #176
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_133008601
quote:
Het spijt me dat ik (nota bene op een forum) om een verduidelijking van je post vraag, hoor. :{w
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_133008685
quote:
1s.gif Op donderdag 7 november 2013 16:19 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Het spijt me dat ik (nota bene op een forum) om een verduidelijking van je post vraag, hoor. :{w
Was niet slecht bedoeld. *;

1 ding wil ik dat Gamefreak er nog gaat inzetten... de mogelijkheid om alle pokemon in 1 box te deleten... je kunt ze wel selecteren maar niet deleten... :N
pi_133009215
Zie je de hidden ability gewoon in de summary?
Ga weg
pi_133009288
quote:
14s.gif Op donderdag 7 november 2013 16:34 schreef Nikmans het volgende:
Zie je de hidden ability gewoon in de summary?
De hidden ability is niets anders dan een andere ability. Hij is niet onzichtbaar voor het spel en je pokemon hebben er ook niet ineens 2, hij is dus gewoon zichtbaar in de summary :)
pi_133009366
Had qua menu's ook wel iets meer verbeteringen verwacht. Zoals wanneer je je party opent, het bovenste scherm blijft compleet leeg. Waarom geen summary van je geselecteerde pokemon tonen? :{
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  donderdag 7 november 2013 @ 16:44:51 #181
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_133009577
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 16:21 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Was niet slecht bedoeld. *;

1 ding wil ik dat Gamefreak er nog gaat inzetten... de mogelijkheid om alle pokemon in 1 box te deleten... je kunt ze wel selecteren maar niet deleten... :N
Ok. O-)

Ja, en als je met multiselect naar een andere box wil, dat ie dan gewoon aanvult. Nu moet ik steeds tetris spelen.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
  donderdag 7 november 2013 @ 16:46:12 #182
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_133009626
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 16:37 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

De hidden ability is niets anders dan een andere ability. Hij is niet onzichtbaar voor het spel en je pokemon hebben er ook niet ineens 2, hij is dus gewoon zichtbaar in de summary :)
Zo had ik het niet begrepen. Zou het 'hidden' deel ook wat overbodig maken..
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_133009881
Eindelijjk een 5 IV Marvel Scale Dratini gebreed...

Duurde maar effies :')
pi_133010084
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 16:37 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

De hidden ability is niets anders dan een andere ability. Hij is niet onzichtbaar voor het spel en je pokemon hebben er ook niet ineens 2, hij is dus gewoon zichtbaar in de summary :)
Oh ik dacht dat die erbij kwam
Ga weg
pi_133010225
Als ik wil gaan beginnen met IV breeding e.d. Wat is dan een goede start? :)
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133010320
quote:
14s.gif Op donderdag 7 november 2013 17:02 schreef Seikcid het volgende:
Als ik wil gaan beginnen met IV breeding e.d. Wat is dan een goede start? :)
Dat je alle power items hebt van de Mansion
Een Destiny Knot
Ditto met minimaal 3 IVs
pi_133010426
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 17:04 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Dat je alle power items hebt van de Mansion
Een Destiny Knot
Ditto met minimaal 3 IVs
Die knot geeft 5 IV's over toch? Waarom dan losse power items?
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133010456
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 17:07 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Die knot geeft 5 IV's over toch? Waarom dan losse power items?
Omdat als je basis (de pokemon die je wilt gaan breeden) geen perfecte IVs heeft heb je die nodig.
pi_133010742
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 17:08 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Omdat als je basis (de pokemon die je wilt gaan breeden) geen perfecte IVs heeft heb je die nodig.
Maar die moet er dan al wel 2 hebben?

Ik begin wel met die items en Ditto. Ik bedoel, ik ben nog niet eens bij die mansion. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  donderdag 7 november 2013 @ 18:12:44 #190
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_133012512
Emolga. Klotebeestje.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_133012749
quote:
13s.gif Op donderdag 7 november 2013 18:12 schreef SGYENZO het volgende:
Emolga. Klotebeestje.
Doodvermoorden.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133012792
Speelt Maikel uit de OP dit nog? Ik zie hem nooit posten en ik wil zijn friendsafari eigenlijk wel :P
Ga weg
pi_133012876
Heb een nieuwe manier gevonden om een beurt te wasten in Cafe Le Wow...

Een pokeball gooien :')
pi_133019677
Als je een mannetje breed met een ditto krijg je dan eieren van de soort van het mannetje?
Ga weg
pi_133020085
quote:
5s.gif Op donderdag 7 november 2013 20:47 schreef Nikmans het volgende:
Als je een mannetje breed met een ditto krijg je dan eieren van de soort van het mannetje?
Jup
pi_133020171
Heeft iemand toevallig nog een vrouwelijk Dratini en/of Bagon met hun Hidden Ability in de aanbieding? Ik kan er helaas niet veel voor bieden, behalve een Abra/Bagon/Gible met 3 of 4 perfect IVs voor de breeders onder ons...
pi_133021317
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 20:56 schreef Flightguy1986 het volgende:
Heeft iemand toevallig nog een vrouwelijk Dratini en/of Bagon met hun Hidden Ability in de aanbieding? Ik kan er helaas niet veel voor bieden, behalve een Abra/Bagon/Gible met 3 of 4 perfect IVs voor de breeders onder ons...
In de wiki staat dat Maikel een safari heeft met Dratini's er in, maar ik heb die boy nog nooit zien posten hier
Ga weg
pi_133021361
quote:
14s.gif Op donderdag 7 november 2013 21:18 schreef Nikmans het volgende:

[..]

In de wiki staat dat Maikel een safari heeft met Dratini's er in, maar ik heb die boy nog nooit zien posten hier
Ik helaas ook niet
  donderdag 7 november 2013 @ 21:24:44 #199
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_133021624
quote:
8s.gif Op donderdag 7 november 2013 18:19 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Doodvermoorden.
GAAT NIET, IK HEB EEN 2 FLY POKEMON EN 1 WATER
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_133023388
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 20:56 schreef Flightguy1986 het volgende:
Heeft iemand toevallig nog een vrouwelijk Dratini en/of Bagon met hun Hidden Ability in de aanbieding? Ik kan er helaas niet veel voor bieden, behalve een Abra/Bagon/Gible met 3 of 4 perfect IVs voor de breeders onder ons...
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 16:53 schreef Grandesco het volgende:
Eindelijjk een 5 IV Marvel Scale Dratini gebreed...

Duurde maar effies :')
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  donderdag 7 november 2013 @ 22:16:49 #201
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_133024308
Die Pokémon battles zien er best nice uit met 3D aan.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_133024403
quote:
14s.gif Op donderdag 7 november 2013 22:16 schreef boem-dikkie het volgende:
Die Pokémon battles zien er best nice uit met 3D aan.
Idd _O_ Eigenlijk best zonde dat je na een paar dagen de animaties als vanzelf uitzet omdat alles je te lang duurt :')
Ga weg
  donderdag 7 november 2013 @ 23:12:12 #203
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_133027166
quote:
10s.gif Op donderdag 7 november 2013 22:18 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Idd _O_ Eigenlijk best zonde dat je na een paar dagen de animaties als vanzelf uitzet omdat alles je te lang duurt :')
Ik vind altijd die battles tijdens het rennen naar een andere stad/dorp kut :')'


Tevens Audino in Black 2 _O_
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
  vrijdag 8 november 2013 @ 08:07:22 #204
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_133033147
Alleen jammer dat er geen reet te doen is als je het uitgespeeld hebt.
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
  vrijdag 8 november 2013 @ 09:09:44 #205
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_133033927
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 08:07 schreef BigRedKane het volgende:
Alleen jammer dat er geen reet te doen is als je het uitgespeeld hebt.
Dit :(
Pokemons naar lvl 100 bijvoorbeeld trainen is na 2 dagen ook al kut
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_133034303
Weet niet of het al gepost was, maar ik vond het wel leuk om te lezen :D

http://www.officialninten(...)-of-pokemon-x-and-y/
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_133036983
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 november 2013 09:09 schreef Djeetje het volgende:

[..]

Dit :(
Pokemons naar lvl 100 bijvoorbeeld trainen is na 2 dagen ook al kut
Iv breeden, ev trainen, pokéradar shiny hunten, shiny breeden, only battles etc.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  vrijdag 8 november 2013 @ 11:25:15 #208
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_133037368
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 november 2013 11:14 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Iv breeden, ev trainen, pokéradar shiny hunten, shiny breeden, only battles etc.
Speel Pokemon Black 2 heb niet eens een 3DS :')
Alleen de eerste DS nog met Pearl dat was de laatste die ik had gekocht speel nu gewoon via de pc
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_133037554
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2013 23:12 schreef Djeetje het volgende:

[..]

Ik vind altijd die battles tijdens het rennen naar een andere stad/dorp kut :')'

Tevens Audino in Black 2 _O_

audino vind ik altijd zo dom he :')
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  vrijdag 8 november 2013 @ 11:57:53 #210
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_133038401
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 november 2013 11:31 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

audino vind ik altijd zo dom he :')
Hoezo ?
Wel snel lvl up door hem :)
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_133038755
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 09:29 schreef hylian het volgende:
Weet niet of het al gepost was, maar ik vond het wel leuk om te lezen :D

http://www.officialninten(...)-of-pokemon-x-and-y/
Mehhh al zou Hoenn terug komen zou ik eeecht blij zijn, maar dat zal dan niet. Zal wel weer zo iets zijn dat je naar een andere regio gaat en een legendary kan vangen en verder niks.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133039019
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 november 2013 11:57 schreef Djeetje het volgende:

[..]

Hoezo ?
Wel snel lvl up door hem :)
gewoon een saai ding :P

Heel mijn top 6 is geruild, dus alles is boosted bij mij :') ik vlieg door het spel heen _O-
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  vrijdag 8 november 2013 @ 12:30:21 #213
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_133039415
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 12:17 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

gewoon een saai ding :P

Heel mijn top 6 is geruild, dus alles is boosted bij mij :') ik vlieg door het spel heen _O-
Ik moet het anders doen dus dan maar zo :D
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_133040693
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 november 2013 11:25 schreef Djeetje het volgende:

[..]

Speel Pokemon Black 2 heb niet eens een 3DS :')
Alleen de eerste DS nog met Pearl dat was de laatste die ik had gekocht speel nu gewoon via de pc
:')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133041958
Als je de e4 hebt geklapt begint het spel pas man
Ga weg
pi_133044001
Zijn er mensen die hier channels op Youtube volgen over Pokemon X en Y? Ben op zoek naar 1 of 2 ofzo, dus aanraders zouden tof zijn
pi_133044222
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 14:42 schreef Schuppie het volgende:
Zijn er mensen die hier channels op Youtube volgen over Pokemon X en Y? Ben op zoek naar 1 of 2 ofzo, dus aanraders zouden tof zijn
Ik volg éen die battles doet :P
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133051334
Fuck yeah eindelijk een Ditto friendsafari, de eerste met 3 IV's is al binnen

[ Bericht 2% gewijzigd door Nikmans op 08-11-2013 19:41:39 ]
Ga weg
  vrijdag 8 november 2013 @ 18:47:03 #219
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133052767
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 14:42 schreef Schuppie het volgende:
Zijn er mensen die hier channels op Youtube volgen over Pokemon X en Y? Ben op zoek naar 1 of 2 ofzo, dus aanraders zouden tof zijn
FlamingSpade en Patterrz
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133056356
Jolly Gible met Outrage en 31 IVs in HP/Atk/Def/SpDef/Spd is binnen :D

Nu bedenken wat m'n volgende project wordt :)
pi_133056474
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 20:14 schreef Flightguy1986 het volgende:
Jolly Gible met Outrage en 31 IVs in HP/Atk/Def/SpDef/Spd is binnen :D

Nu bedenken wat m'n volgende project wordt :)
Wat voor moveset heeft zoiets behalve outrage/earthquake?
Ga weg
pi_133056491
Je volgende project wordt natuurlijk een Tyranitar voor de sandstream voor Mega Garchomp _O_
Ga weg
pi_133056522
Je kunt zelfs je oude ouders gebruiken om hun IV's door te geven, zijn toch precies dezelfde
Ga weg
pi_133057026
quote:
5s.gif Op vrijdag 8 november 2013 20:17 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Wat voor moveset heeft zoiets behalve outrage/earthquake?
Ik ga voor Swords Dance/Outrage/Earthquake/filler

Die laatste wordt waarschijnlijk Poison Jab tegen fairies (vooral Togekiss, de meeste anderen kan ik ook hard raken met EQ, maar voor Togekiss heb ik of Stone Edge (dus shitty accuracy) of Poison Jab nodig als SE move)

quote:
6s.gif Op vrijdag 8 november 2013 20:17 schreef Nikmans het volgende:
Je volgende project wordt natuurlijk een Tyranitar voor de sandstream voor Mega Garchomp _O_
Geen slecht idee :)
pi_133057300
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 20:29 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Ik ga voor Swords Dance/Outrage/Earthquake/filler

Die laatste wordt waarschijnlijk Poison Jab tegen fairies (vooral Togekiss, de meeste anderen kan ik ook hard raken met EQ, maar voor Togekiss heb ik of Stone Edge (dus shitty accuracy) of Poison Jab nodig als SE move)

[..]

Geen slecht idee :)
Het is exact waar ik aan bezig ben :') Sowieso Stealth Rock users _O_ En daarna een Ferrothorn ofzo, alleen zuig ik ass in breeden omdat ik sinds Ruby geen 'serieuze' pokemon meer heb gespeeld, dus mocht je een 4 IV gible rond hebben slingeren neem ik hem graag van je aan :P
Ga weg
pi_133058427
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 november 2013 20:35 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Het is exact waar ik aan bezig ben :') Sowieso Stealth Rock users _O_ En daarna een Ferrothorn ofzo, alleen zuig ik ass in breeden omdat ik sinds Ruby geen 'serieuze' pokemon meer heb gespeeld, dus mocht je een 4 IV gible rond hebben slingeren neem ik hem graag van je aan :P
Ik ben ook voor het eerst in tijden weer 'serieus' bezig (naast een periode op battle sims een jaar of wat geleden) :)
Ik moet morgen vroeg op, dus ga nu nokken, maar stuur maar ff een PM/DM ofzo, dan heb ik van het weekend nog wel een 4IV Gible voor je
pi_133058640
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 20:56 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Ik ben ook voor het eerst in tijden weer 'serieus' bezig (naast een periode op battle sims een jaar of wat geleden) :)
Ik moet morgen vroeg op, dus ga nu nokken, maar stuur maar ff een PM/DM ofzo, dan heb ik van het weekend nog wel een 4IV Gible voor je
Held _O_ Ik wou dat ik je er iets voor terug kon geven maar helaasch ;(
Dankzij Smogon weet ik eindelijk wat voor noob ik al jaren ben, maar daar komt nu verandering in :')
Ga weg
  vrijdag 8 november 2013 @ 21:40:56 #228
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_133060945
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2013 20:29 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Ik ga voor Swords Dance/Outrage/Earthquake/filler

Die laatste wordt waarschijnlijk Poison Jab tegen fairies (vooral Togekiss, de meeste anderen kan ik ook hard raken met EQ, maar voor Togekiss heb ik of Stone Edge (dus shitty accuracy) of Poison Jab nodig als SE move)

[..]

Geen slecht idee :)
Net klaar met mijn 5x31 togekiss ook ev getraind :p moet hem alleen nog lvlen want hij is lvl 2! Ik pak je zo met mijn aura sphere hehe. Wou hem nog Togekill noemen maar mag natuurlijk weer niet.
pi_133061172
Ga weg
  vrijdag 8 november 2013 @ 21:48:00 #230
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_133061415
Lol
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
  vrijdag 8 november 2013 @ 22:27:56 #231
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_133063730
Ik erger me er echt aan dat ik nog moet afwachten tot dat mijn andere 4 pokemons dood zijn voordat een kut gevecht af is :r
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_133066540
Hoppa! BFF's met Sylveon en Luxray. Homies fo laif.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133071130
Heeft iemand een cacnea/cacturne en een grimer/muk of duskull/dusklopt/dusknoir of yamask/cofarigus voor me? :')
Ga weg
  zaterdag 9 november 2013 @ 05:22:04 #234
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_133072123
Wat kan Wonder Trade ook geweldig zijn hč? Heb in het verleden al toffe pokémon als Ditto (vroeg in het spel, dus ik kon er zelf nog niet één vangen), Archen en nog een stel andere ontvangen. Het was nu alweer dik een week geleden dat ik me er voor het laatst aan heb gewaagd en ik besloot net om gewoon weer eens te traden. Welke pokémon krijg ik meteen bij mijn eerste trade? Een Froakie. Met Protean. _O_

Tegen een Petilil geruild, dus diegene met wie ik geruild heb heeft hopelijk ook niets te klagen. :7
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  zaterdag 9 november 2013 @ 12:12:12 #235
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_133075030
quote:
14s.gif Op zaterdag 9 november 2013 05:22 schreef Rikketik het volgende:
Welke pokémon krijg ik meteen bij mijn eerste trade? Een Froakie. Met Protean. _O_

Tegen een Petilil geruild, dus diegene met wie ik geruild heb heeft hopelijk ook niets te klagen. :7
Misschien was-ie wel van mij. Ik had er eentje gekregen via Wonder Trade en ook wel gezien dat hij Protean had, maar ik wist niet dat dat bijzonder was, dus ik heb hem al snel weer doorgeruild. :@

quote:
14s.gif Op zaterdag 9 november 2013 01:48 schreef Nikmans het volgende:
Heeft iemand een cacnea/cacturne en een grimer/muk of duskull/dusklopt/dusknoir of yamask/cofarigus voor me? :')
Yamask/Cofarigus is nog niet verkrijgbaar, als ik Serebii en Bulbapedia moet geloven.
  zaterdag 9 november 2013 @ 12:57:58 #236
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133075893
Hoe kom ik aan een Shellder in Pokemon X? In het wild is-ie niet en in het GTS kan ik m niet zoeken omdat-ie nog niet in m'n dex staat.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133076407
quote:
11s.gif Op zaterdag 9 november 2013 12:57 schreef Faux. het volgende:
Hoe kom ik aan een Shellder in Pokemon X? In het wild is-ie niet en in het GTS kan ik m niet zoeken omdat-ie nog niet in m'n dex staat.
Als je in de GTS in die lijst met letters bent heb je onderaan een optie waarbij je de naam in kan vullen van een Pokemon die nog niet in je dex staat. Zo kan je toch een shelder vinden ;)
pi_133077036
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 12:12 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Misschien was-ie wel van mij. Ik had er eentje gekregen via Wonder Trade en ook wel gezien dat hij Protean had, maar ik wist niet dat dat bijzonder was, dus ik heb hem al snel weer doorgeruild. :@

[..]

Yamask/Cofarigus is nog niet verkrijgbaar, als ik Serebii en Bulbapedia moet geloven.
Gewoon *iets* om disable naar Gengar te breeden :)
Ga weg
  zaterdag 9 november 2013 @ 13:49:34 #239
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133077215
Shiny Durant zomaar tegengekomen O+
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  zaterdag 9 november 2013 @ 14:05:46 #240
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133077570
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:18 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Als je in de GTS in die lijst met letters bent heb je onderaan een optie waarbij je de naam in kan vullen van een Pokemon die nog niet in je dex staat. Zo kan je toch een shelder vinden ;)
^O^
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133081861
Wat heb ik altaria overschat :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133082271
Wacht, moet je de bank-app dalijk kopen om oude mons over te kunnen zetten naar x/y?
Ga weg
pi_133084423
quote:
11s.gif Op zaterdag 9 november 2013 17:32 schreef Nikmans het volgende:
Wacht, moet je de bank-app dalijk kopen om oude mons over te kunnen zetten naar x/y?
Nee, ze komen met een maand free trial.
pi_133089622
En bedankt voor de Ferroseed, Nikmans :)
pi_133090641
quote:
11s.gif Op zaterdag 9 november 2013 12:57 schreef Faux. het volgende:
Hoe kom ik aan een Shellder in Pokemon X? In het wild is-ie niet en in het GTS kan ik m niet zoeken omdat-ie nog niet in m'n dex staat.
ik heb wel een (Japanse) Shellder voor je.. Doe er toch niks mee..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  zaterdag 9 november 2013 @ 21:43:46 #246
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133091368
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 21:26 schreef MrMoon het volgende:

[..]

ik heb wel een (Japanse) Shellder voor je.. Doe er toch niks mee..
JA GRAAG :D
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133091890
quote:
14s.gif Op zaterdag 9 november 2013 21:43 schreef Faux. het volgende:

[..]

JA GRAAG :D
ik zal je even toevoegen en dan kom ik online :)

Edit: wat is je FC? Ik zie je niet in de lijst staan..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  zaterdag 9 november 2013 @ 22:01:48 #248
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133092080
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 21:56 schreef MrMoon het volgende:

[..]

ik zal je even toevoegen en dan kom ik online :)

Edit: wat is je FC? Ik zie je niet in de lijst staan..
Momentje :)
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  zaterdag 9 november 2013 @ 22:06:37 #249
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133092262
FC = gewoon je 3DS friendcode?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133092772
quote:
11s.gif Op zaterdag 9 november 2013 22:06 schreef Faux. het volgende:
FC = gewoon je 3DS friendcode?
jep
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  zaterdag 9 november 2013 @ 23:44:53 #251
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_133095444
Kan die klote Terrakion maar niet vangen :r
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
pi_133101363
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 21:02 schreef Flightguy1986 het volgende:
En bedankt voor de Ferroseed, Nikmans :)
En jij bedankt voor de Gible
Als je een manier vindt om spikes op Ferroseed te breeden hoor ik het graag :') Voor zover ik weet kan dat met twee mons
Ga weg
pi_133101786
Begonnen met project Larvitar

Heb zojuist de eerste batch met Pursuit, Stealth Rock, Dragon Dance en Outrage binnen :D

Nu tijd voor nature en IVs :)

[ Bericht 29% gewijzigd door Flightguy1986 op 10-11-2013 09:27:41 ]
pi_133103806
Ik wil graag Adamant Pikachu met Voltackle gaan breeden, ik loop er alleen tegenaan dat ik geen Light Ball heb.. :')
Iemand die een Light Ball voor me heeft? Anders moet ik op Pikachu jacht..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_133104005
Gisteren voor het eerst eens online battles geprobeerd. Toch wel erg leuk, eigenlijk nooit mee bezig gehouden maar het is nu zo makkelijk om mensen te vinden. Eerste 2 battles keihard verloren maar goed beide hadden al meer dan 100 battles gespeeld. Daarna gewonnen van iemand die een iets kleinere beginner was dan ik. Dit kan ik nog wel ff doen.

Zag daar ook dat ik 2160 eggs getached heb xD

Dat vind ik wel een van de grote pluspunten dit spel. Die online functies zijn zo veel beter geworden en het feit dat elke onwetende nu met EV's en in iets mindere mate IV's aan de slag kan. Ik heb nog een hele rits Pokemon die ik nu wil breeden en trainen.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133106242
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 08:53 schreef Flightguy1986 het volgende:
Begonnen met project Larvitar

Heb zojuist de eerste batch met Pursuit, Stealth Rock, Dragon Dance en Outrage binnen :D

Nu tijd voor nature en IVs :)
Kun je die niet gewoon breeden met een jolly gible? Lijkt me dezelfde egg-group of zeg ik nu iets dat niet klopt :') Of misschien wil je wel helemaal geen jolly natuurlijk
Ga weg
pi_133106258
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 11:41 schreef Sjiznit het volgende:
Gisteren voor het eerst eens online battles geprobeerd. Toch wel erg leuk, eigenlijk nooit mee bezig gehouden maar het is nu zo makkelijk om mensen te vinden. Eerste 2 battles keihard verloren maar goed beide hadden al meer dan 100 battles gespeeld. Daarna gewonnen van iemand die een iets kleinere beginner was dan ik. Dit kan ik nog wel ff doen.

Zag daar ook dat ik 2160 eggs getached heb xD

Dat vind ik wel een van de grote pluspunten dit spel. Die online functies zijn zo veel beter geworden en het feit dat elke onwetende nu met EV's en in iets mindere mate IV's aan de slag kan. Ik heb nog een hele rits Pokemon die ik nu wil breeden en trainen.
Zin in een battle vandaag? :P
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133106262
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 11:41 schreef Sjiznit het volgende:
Gisteren voor het eerst eens online battles geprobeerd. Toch wel erg leuk, eigenlijk nooit mee bezig gehouden maar het is nu zo makkelijk om mensen te vinden. Eerste 2 battles keihard verloren maar goed beide hadden al meer dan 100 battles gespeeld. Daarna gewonnen van iemand die een iets kleinere beginner was dan ik. Dit kan ik nog wel ff doen.

Zag daar ook dat ik 2160 eggs getached heb xD

Dat vind ik wel een van de grote pluspunten dit spel. Die online functies zijn zo veel beter geworden en het feit dat elke onwetende nu met EV's en in iets mindere mate IV's aan de slag kan. Ik heb nog een hele rits Pokemon die ik nu wil breeden en trainen.
Ik ben na twee keer roemloos afgemaakt te zijn, huilend naar Camphrier Town afgedropen en ik kom pas terug als ik een perfect IV/EV team heb dat ook nog eens balanced is
Ga weg
pi_133106415
quote:
14s.gif Op zondag 10 november 2013 13:05 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Kun je die niet gewoon breeden met een jolly gible? Lijkt me dezelfde egg-group of zeg ik nu iets dat niet klopt :') Of misschien wil je wel helemaal geen jolly natuurlijk
Jup, eerst even met een Sassy Ditto gebreed voor de nature, en ben nu idd met m'n 5IV Gabite bezig voor de IVs :)
pi_133106517
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 13:12 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Jup, eerst even met een Sassy Ditto gebreed voor de nature, en ben nu idd met m'n 5IV Gabite bezig voor de IVs :)
Sassy omdat zijn speed sowieso niet te redden valt? :P
Ga weg
pi_133106571
quote:
14s.gif Op zondag 10 november 2013 13:16 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Sassy omdat zijn speed sowieso niet te redden valt? :P
Jup, en omdat 'ie zo lang mogelijk moet meegaan, dus kan beter het beste maken van die Special Defense
Bovendien 'wint' de langzaamste weather starter als ze tegelijk naar buiten komen ;)

Bulky support is altijd m'n favoriet TTar setup geweest, alhoewel Choice Band of Mixed Attack in Trick Room ook erg leuk is af en toe voor de afwisseling :)
pi_133106666
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 13:19 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Jup, en omdat 'ie zo lang mogelijk moet meegaan, dus kan beter het beste maken van die Special Defense
Bovendien 'wint' de langzaamste weather starter als ze tegelijk naar buiten komen ;)

Bulky support is altijd m'n favoriet TTar setup geweest, alhoewel Choice Band of Mixed Attack in Trick Room ook erg leuk is af en toe voor de afwisseling :)
Een Trick Room team lijkt me ook echt vet, Conkledurr Reuniclus Tyranitar you name it _O_ Jammer dat het blijkbaar niet echt viable is? ;(

Eerst maar eens die gebruikelijke top-tier mons breeden though :P
Ga weg
pi_133112303
Wondertrade ^O^ *O* *O* *O*
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zondag 10 november 2013 @ 16:37:20 #264
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_133113113
quote:
10s.gif Op zondag 10 november 2013 16:19 schreef Roburtt het volgende:
Wondertrade ^O^ *O* *O* *O*
Wat heb je gekregen? Een shiny Zapdos? :P
pi_133114603
Nu wil ik het ook weten ja, ik krijg alleen maar rommel de laatste tijd
Ga weg
  zondag 10 november 2013 @ 17:19:17 #266
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_133114739
quote:
10s.gif Op zondag 10 november 2013 17:15 schreef Nikmans het volgende:
Nu wil ik het ook weten ja, ik krijg alleen maar rommel de laatste tijd
Zo ver wil ik niet gaan, maar sommige mensen beweren heel veel goeds te krijgen, en dat herken ik toch ook niet. (En ik geef zelf vooral starters en X-exclusives weg. Niet heel bijzonder, maar aan karma kan het dus niet echt liggen.)
pi_133114797
Oh kreeg niet veel super dingen, op een jolly gible met rough skin na :P, maar het principe is erg tof
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133115092
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 17:19 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Zo ver wil ik niet gaan, maar sommige mensen beweren heel veel goeds te krijgen, en dat herken ik toch ook niet. (En ik geef zelf vooral starters en X-exclusives weg. Niet heel bijzonder, maar aan karma kan het dus niet echt liggen.)
Een passerby wilde een keer uit het niks met me traden, ik gaf hem een lvl 1 froakie en ik kreeg er een terug _O_ De beste minuut uit mijn leven
Ga weg
pi_133115391
Daar heb ik wel eens iemand mee kunnen helpen. Random dude wilde traden. Was continu Froakie en Chespin aan het laten zien. Duurde ff voor ik door had dat hij een van de Fennekin lijn wilde. GElukkig had ik nog een Braixen via de wonder trade gekregen toen. Die getrade voor een Alakazam met Alakazite.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133118789
Sassy Larvitar met 31 HP/Atk/Def/SDef/Speed is binnen :)

Nu moet ik eigenlijk proberen om toch ook nog die Special Attack perfect te krijgen...
Dat gaat veel tijd kosten ben ik bang :(
pi_133118911
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 19:19 schreef Flightguy1986 het volgende:
Sassy Larvitar met 31 HP/Atk/Def/SDef/Speed is binnen :)

Nu moet ik eigenlijk proberen om toch ook nog die Special Attack perfect te krijgen...
Dat gaat veel tijd kosten ben ik bang :(
Waarom special attack?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133119241
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 17:19 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Zo ver wil ik niet gaan, maar sommige mensen beweren heel veel goeds te krijgen, en dat herken ik toch ook niet. (En ik geef zelf vooral starters en X-exclusives weg. Niet heel bijzonder, maar aan karma kan het dus niet echt liggen.)
De laatste 5 pokémon die ik heb gekregen via Wonder Trade: Kangaskhan met 5 perfecte IV's, Heatmor, Togepi, Scyther met 5 perfecte IV's en Rotom :)
pi_133119645
quote:
10s.gif Op zondag 10 november 2013 19:22 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Waarom special attack?
Een beetje TTar heeft natuurlijk wel Fire Blast en Ice Beam heh ;)
pi_133130110
Mijn eerste flawless Gible _O_
Ga weg
pi_133131092
5x31IV Protean Froakie gekregen via wonder trade! *O*
pi_133131101
Shiny vileplume gekregen voor m'n xerneas _O_
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133131267
En een shiny floatzel voor m'n shiny pumpkaboo _O_
Goede dag dit, en nu lekker slapen.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133131541
Aaaaaaaaaaa aids, heb de ouders met outrage weggegooid en nu heb ik een 6x perfect IV gible zonder outrage ;( Meteen geen zin meer
Ga weg
pi_133131835
quote:
9s.gif Op zondag 10 november 2013 22:31 schreef Nikmans het volgende:
Aaaaaaaaaaa aids, heb de ouders met outrage weggegooid en nu heb ik een 6x perfect IV gible zonder outrage ;( Meteen geen zin meer
Ik ben voor dragon claw gegaan.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133134063
quote:
10s.gif Op zondag 10 november 2013 22:35 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ik ben voor dragon claw gegaan.
Ik wil ze allebei, nu maar een zweilous naar 71 levellen en dan een paar stappen terug opnieuw beginnen met breeden :')
Ga weg
pi_133136549
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 11:33 schreef MrMoon het volgende:
Ik wil graag Adamant Pikachu met Voltackle gaan breeden, ik loop er alleen tegenaan dat ik geen Light Ball heb.. :')
Iemand die een Light Ball voor me heeft? Anders moet ik op Pikachu jacht..
_O_ Wonder Trade _O_
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_133137470
Eindelijk weer een mon met outrage, tijd om mijn 6 IV papa te gaan misbruiken voor inferieure mons :') Dit doet echt pijn
Ga weg
pi_133138179
Victory, een 2e flawless Gible _O_
Ga weg
pi_133138946
Even een kort vraagje.

Ik probeer een 5iv Mawile te breeden.

Ik heb nu een male met 31/31/31/x/31/x en een female met 31/31/x/x/x/31
Uiteindelijk zou hier toch een 31/31/31/x/31/31 moeten kunnen uitkomen of niet?
pi_133140272
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 08:28 schreef Fipotje het volgende:
Even een kort vraagje.

Ik probeer een 5iv Mawile te breeden.

Ik heb nu een male met 31/31/31/x/31/x en een female met 31/31/x/x/x/31
Uiteindelijk zou hier toch een 31/31/31/x/31/31 moeten kunnen uitkomen of niet?
Ja.

Ik zou wel Mama nog wel proberen te upgraden naar een met 4 IVs.

edit: Goedemoggel :W
pi_133142978
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 09:59 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Ja.

Ik zou wel Mama nog wel proberen te upgraden naar een met 4 IVs.

edit: Goedemoggel :W
Merci! :) Ga me best doen!
Wel een shiny gekregen ook leuk haha.
pi_133146213
Even een vraag, heb een Ditto gekregen via Wonder Trade, deze kan ik met iedereen breeden behalve legendaries toch?!

Ook nog handig om te weten of ik vrouwtje of mannetje moet gebruiken bij Ditto?
Ben pas net voorbij de tweede gym dus heb nog niet zo heel veel ervaring hier mee
Anaalyseren houd ik wel van
pi_133146645
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 13:58 schreef Anaaliseert het volgende:
Even een vraag, heb een Ditto gekregen via Wonder Trade, deze kan ik met iedereen breeden behalve legendaries toch?!

Ook nog handig om te weten of ik vrouwtje of mannetje moet gebruiken bij Ditto?
Ben pas net voorbij de tweede gym dus heb nog niet zo heel veel ervaring hier mee
Jep, vrouwtje of mannetje maakt niet uit, je krijgt altijd een baby van de andere soort :) Verder zou ik je ditto (als je het spel hebt uitgespeeld en naar Kiloude Village kan) checken voor IV's ('genetisch bepaalde' stats), want als het er een uit een friend safari is dan heb je minstens twee perfecte IV's :) Scheelt weer tijd als je een perfecte pokemon wil breeden
Ga weg
pi_133149005
quote:
14s.gif Op maandag 11 november 2013 14:11 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Jep, vrouwtje of mannetje maakt niet uit, je krijgt altijd een baby van de andere soort :) Verder zou ik je ditto (als je het spel hebt uitgespeeld en naar Kiloude Village kan) checken voor IV's ('genetisch bepaalde' stats), want als het er een uit een friend safari is dan heb je minstens twee perfecte IV's :) Scheelt weer tijd als je een perfecte pokemon wil breeden
Thx voor de info! ja duurt nog even voordat ik hem heb uitgespeeld volgens mij, die IV's heb ik al wel wat over gelezen maar snap er nog weinig van, maar 1 perfecte IV betekent iets van 31 toch?
Anaalyseren houd ik wel van
pi_133151020
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 15:30 schreef Anaaliseert het volgende:

[..]

Thx voor de info! ja duurt nog even voordat ik hem heb uitgespeeld volgens mij, die IV's heb ik al wel wat over gelezen maar snap er nog weinig van, maar 1 perfecte IV betekent iets van 31 toch?
IV betekent individual value, elke stat heeft een 'marge' van 31 wat inhoudt dat jouw lvl 100 charizard 200 attack kan hebben en die van mij 169, of alles er tussenin. Stel jouw Charizard heeft de maximaal haalbare waarde in één van zijn stats, dan heeft die stat een IV van 31, stel hij heeft het laagste dan heeft ie een IV van 0.

Dus wat veel mensen proberen is een IV van 31 op iedere zinvolle stat te krijgen, bijv een Garchomp geeft geen neuk om Sp Attack dus dan maakt het niet uit of die hoog/laag is zolang de andere stats maar zo hoog mogelijk liggen (en dus een IV van 31 hebben). Het is vrij ingewikkeld eigenlijk, maar als je eenmaal snapt hoe het werkt kun je op die manier je team helemaal opfokken en zijn je mons doorgaans gewoon veel sterker dan die van mensen die zich niet met IV's (en EV-training, dat is weer heel iets anders :P ) bezighouden
Ga weg
pi_133151212
quote:
14s.gif Op maandag 11 november 2013 16:18 schreef Nikmans het volgende:

[..]

IV betekent individual value, elke stat heeft een 'marge' van 31 wat inhoudt dat jouw lvl 100 charizard 200 attack kan hebben en die van mij 169, of alles er tussenin. Stel jouw Charizard heeft de maximaal haalbare waarde in één van zijn stats, dan heeft die stat een IV van 31, stel hij heeft het laagste dan heeft ie een IV van 0.

Dus wat veel mensen proberen is een IV van 31 op iedere zinvolle stat te krijgen, bijv een Garchomp geeft geen neuk om Sp Attack dus dan maakt het niet uit of die hoog/laag is zolang de andere stats maar zo hoog mogelijk liggen (en dus een IV van 31 hebben). Het is vrij ingewikkeld eigenlijk, maar als je eenmaal snapt hoe het werkt kun je op die manier je team helemaal opfokken en zijn je mons doorgaans gewoon veel sterker dan die van mensen die zich niet met IV's (en EV-training, dat is weer heel iets anders :P ) bezighouden
Maar ik zie ook overal IV5 staan ofzo, dat betekent dat van alle stats dat alles gewoon max is? 31 zeg maar.
Weet je ik ga me er nog niet druk om maken! het ging over de Ditto met het breeden van een andere pokemon!
Thx voor de informatie, wel een duidelijke uitleg in ieder geval
Anaalyseren houd ik wel van
pi_133153521
Iemand met een klefki in z'n friendsafari? Of iemand die iemand kent met een klefki? :P
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133154747
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 16:24 schreef Anaaliseert het volgende:

[..]

Maar ik zie ook overal IV5 staan ofzo, dat betekent dat van alle stats dat alles gewoon max is? 31 zeg maar.
Weet je ik ga me er nog niet druk om maken! het ging over de Ditto met het breeden van een andere pokemon!
Thx voor de informatie, wel een duidelijke uitleg in ieder geval
5 IV (of IV5 of een variant) betekent gewoon dat 5 IV's maxed out zijn ja, in totaal zijn er zes stats maar als je bijv een Garchomp hebt boeit de special attack niets en is ie 'perfect' (voor battles dus) met vijf IV's op 31
Ga weg
pi_133154842
quote:
10s.gif Op maandag 11 november 2013 17:25 schreef Roburtt het volgende:
Iemand met een klefki in z'n friendsafari? Of iemand die iemand kent met een klefki? :P
Ik hossel je er een bro
Ga weg
pi_133155502
Shiney gible hier :D! was zo druk met mn eitjes uitbroeden gisteren dat ik niet door had.. zag m net ineens in mn box zitten
pi_133156931
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 18:27 schreef Danter het volgende:
Shiney gible hier :D! was zo druk met mn eitjes uitbroeden gisteren dat ik niet door had.. zag m net ineens in mn box zitten
Nice!
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133157146
Als je vanavond nog tijd hebt, Grandesco, ik ben nu online :)
pi_133159729



Geen copy pasterino :D

quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 19:10 schreef Flightguy1986 het volgende:
Als je vanavond nog tijd hebt, Grandesco, ik ben nu online :)
Even een Dratini zoeken voor je.

[ Bericht 42% gewijzigd door Grandesco op 11-11-2013 20:18:56 ]
pi_133160736
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:07 schreef Grandesco het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Geen copy pasterino :D

[..]

Even een Dratini zoeken voor je.
Cool, bedankt :)

Adamant Hidden Ability female zou ideaal zijn, maar ik ben al lang blij met alleen al de Hidden Ability :D
pi_133161338
En die is binnen, hardstikke bedankt Grandesco :D
pi_133161536
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:34 schreef Flightguy1986 het volgende:
En die is binnen, hardstikke bedankt Grandesco :D
^O^
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')