abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 27 maart 2014 @ 15:55:39 #251
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_138228553
quote:
0s.gif Op woensdag 26 maart 2014 23:40 schreef golfer het volgende:
Och jeetje, wat is die Br :r :r khekke toch een vreselijke kwal. Gelukkig gaf ie gelijk toe dat ie geen kok is.
En wat mij dus opviel is dus dat er bij Le Garage veel uit pakjes wordt gekookt. Kant-en-klare eiwitten in ene schenkkarton en kant-en-klare eigeel in een schenkkarton. Geen verse eitjes. :{

Astrid wordt met de dag onsympathieker met haar teksten en gebaren naar haar medekandidaten en nota bene zij serveerde een gerecht dat de jury normaal gesproken terug zou hebben gestuurd. Veel te ver doorgegaarde tournedos en een compleet verkeerde saus. :{
Daarom des te erger dat de vrouwen toch wonnen.
Ja die pakjes vond ik ook erg vreemd ertussen.

En die tournedos die rare moesten zouden voor mij ook voor medium te ver door zijn. Er zat nergens iets van rood in.
吴 曼 迪
pi_138228608
quote:
0s.gif Op woensdag 26 maart 2014 23:40 schreef golfer het volgende:
Astrid wordt met de dag onsympathieker met haar teksten en gebaren naar haar medekandidaten en nota bene zij serveerde een gerecht dat de jury normaal gesproken terug zou hebben gestuurd. Veel te ver doorgegaarde tournedos en een compleet verkeerde saus.
Daarom des te erger dat de vrouwen toch wonnen.
Dominant type ja :Y Ik geloof dat ze überhaupt niet zo goed in een groep kan samenwerken.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_138229400
quote:
0s.gif Op donderdag 27 maart 2014 15:57 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Dominant type ja :Y Ik geloof dat ze überhaupt niet zo goed in een groep kan samenwerken.
wat een verschrikkelijk irritant mens vind ik haar zeg. ik zou echt gillend gek worden van zo iemand. :')
pi_138239418
Ik vraag me af waarom ze niet de kitchenaids gebruiken voor t deeg? Scheelt veel tijd, zou dat niet mogen?
pi_138241100
quote:
1s.gif Op donderdag 27 maart 2014 20:45 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik vraag me af waarom ze niet de kitchenaids gebruiken voor t deeg? Scheelt veel tijd, zou dat niet mogen?
Ik maak mijn pastadeeg ook altijd met de hand. Sowieso vind ik deeg maken fijner met de hand, dan met mijn KitchenAid.

Denk dat als het niet zou mogen, ze het wel hadden gezegd. "Want super kei spannend, lastig en zwaar. De opdracht moet zonder keukenmachine!"
pi_138241838
quote:
14s.gif Op donderdag 27 maart 2014 21:16 schreef Myraela het volgende:

[..]

Ik maak mijn pastadeeg ook altijd met de hand. Sowieso vind ik deeg maken fijner met de hand, dan met mijn KitchenAid.

Denk dat als het niet zou mogen, ze het wel hadden gezegd. "Want super kei spannend, lastig en zwaar. De opdracht moet zonder keukenmachine!"
Dat is waar dat denk ik ook, vond het opvallend had het al eerder gezien. Ze zullen allemaal wel liever met de hand werken.

Roel eruit vind ik trouwens niet zo verassend
pi_138242053
Ze kunnen er geen van allen iets van eigenlijk.
  donderdag 27 maart 2014 @ 22:12:46 #258
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_138244447
quote:
0s.gif Op donderdag 27 maart 2014 21:33 schreef Halcon het volgende:
Ze kunnen er geen van allen iets van eigenlijk.
Lekkere one-liner... onderbouw 'm eens?

En eindelijk die vieze Roel eruit...hij was best sympathiek enzo, maar vond hem zo vies zweterig. Net als David eigenlijk met dat vieze haar, en Saskia :D
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
pi_138249871
quote:
0s.gif Op woensdag 26 maart 2014 23:40 schreef golfer het volgende:
Och jeetje, wat is die Br :r :r khekke toch een vreselijke kwal. Gelukkig gaf ie gelijk toe dat ie geen kok is.
En wat mij dus opviel is dus dat er bij Le Garage veel uit pakjes wordt gekookt. Kant-en-klare eiwitten in ene schenkkarton en kant-en-klare eigeel in een schenkkarton. Geen verse eitjes. :{

Astrid wordt met de dag onsympathieker met haar teksten en gebaren naar haar medekandidaten en nota bene zij serveerde een gerecht dat de jury normaal gesproken terug zou hebben gestuurd. Veel te ver doorgegaarde tournedos en een compleet verkeerde saus. :{
Daarom des te erger dat de vrouwen toch wonnen.
Die eiwitten en eidooiers worden in het grootste deel van de restaurantkeukens gebruikt. Voornamelijk om twee redenen.
1. Je hoeft alleen datgeen te gebruiken wat je nodig heb dus je heb geen overbodige dooiers of witten en als je een goede 300 gram dooier nodig heb sta je al ongeveer 10 eieren te scheiden dus ook kwa tijd is het echt een enorm verschil.
2. En de belangrijkste reden is dat bij rauwe bereidingen het gewoon veiliger is omdat het gepasteuriseerd is.

Plus wat er in zit is gewoon voor 100% eigeel of eiwit zonder enige toevoegingen.
  vrijdag 28 maart 2014 @ 00:47:12 #260
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138251253
Laatste uitzending bekeken en terecht dat die vieze zwetende jongen er eindelijk uit ligt.
David wordt steeds leuker en vooral beter.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_138251901
Ik vond de variaties een beetje tegenvallen hoor en ver afstaan van het origineel. Wat me opviel is dat niemand er peper in deed, toch een essentieel ingredient van de carbonara

Die gevulde ravioli doet wel een beetje denken aan de Carbonara van heinz Beck


En als we het over echte variaties hebben die recht doen aan het origineel, is dit een leuke link
http://www.scattidigusto.(...)cinano-la-carbonara/

[ Bericht 1% gewijzigd door tim2308 op 28-03-2014 02:13:58 ]
De wijze houdt zich op de achtergrond, in werkelijkheid staat hij vooraan
  vrijdag 28 maart 2014 @ 06:18:55 #262
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_138252564
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 00:47 schreef golfer het volgende:
Laatste uitzending bekeken en terecht dat die vieze zwetende jongen er eindelijk uit ligt.
David wordt steeds leuker en vooral beter.
Ik vind David ook tof. En maakt echt een ontwikkeling door inderdaad.
pi_138252690
quote:
17s.gif Op donderdag 27 maart 2014 22:12 schreef Puckzzz het volgende:

[..]

Lekkere one-liner... onderbouw 'm eens?

En eindelijk die vieze Roel eruit...hij was best sympathiek enzo, maar vond hem zo vies zweterig. Net als David eigenlijk met dat vieze haar, en Saskia :D
Heb het eten niet kunnen proeven, maar als je ziet hoe ze af en toe falen en hoe slecht sommige dingen zijn volgens de jury...

Vaak bleven mensen er ook alleen in omdat iemand anders nog harder faalde, bijvoorbeeld door de oven vergeten aan te zetten.
  vrijdag 28 maart 2014 @ 07:15:29 #264
198127 Miss_paraplu
hmzzzzzzzzzzz
pi_138252790
Ik volg het programma ook, niet dagelijks maar wel vaak, maar het meeste en gore waar ik mijn aan irriteer is dat Roel ook vaak als hij zweet op zijn voorhoofd dat met zijn arm/hand weg veegt en dan vervolgens weer dood leuk het eten bereid, zonder eerst handen te wassen of e.d. Dat vind ik pas ranzig.. :r
Waarom altijd maar meteen de makkelijke weg kiezen? Als je wat langer nadenkt, kom je misschien tot een verstandigere conclusie..
pi_138252801
Die zweetnek was vies ja, maar ook dat mens met dat vlooienhaar zag er niet fris uit.
pi_138253995
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 07:16 schreef Halcon het volgende:
Die zweetnek was vies ja, maar ook dat mens met dat vlooienhaar zag er niet fris uit.
Ik begrijp ook niet dat daar niets van werd gezegd. Ik heb ooit als bijbaantje bij McDonalds gewerkt, daar mocht ik echt niet met loshangend haar rondlopen hoor. Altijd in een knotje en dan ook nog zo'n stom petje op. Lijkt me toch dat hier in de betere restaurants helemaal op gelet wordt.
  vrijdag 28 maart 2014 @ 18:05:17 #267
219720 NickZorz
Zeker wel!
pi_138269485
Ik zou graag et recept van die zwarte spaghetti met chorizo krokant willen hebben. Iemand een idee?
pi_138270172
Vind Astrid met de week vervelender worden. Doet aldoor net alsof zij de wijsheid in pacht heeft en luistert ook slecht. Van mij mag Rosah winnen. Leuk iemand met verassend goede skills.
  vrijdag 28 maart 2014 @ 18:37:32 #269
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138270474
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 18:05 schreef NickZorz het volgende:
Ik zou graag et recept van die zwarte spaghetti met chorizo krokant willen hebben. Iemand een idee?
Inktvisinkt door de pasta mengen om zwarte pasta te maken en verder chorizo gewoon lekker krokant uitbakken.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 28 maart 2014 @ 20:29:51 #270
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_138275048
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 18:37 schreef golfer het volgende:

[..]

Inktvisinkt door de pasta mengen om zwarte pasta te maken en verder chorizo gewoon lekker krokant uitbakken.
En de parmesancrème? Recept was toch wel iets meer dan zwarte pasta met worst?

Heb niet goed opgelet,maar ben ook wel erg nieuwsgierig.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_138280556
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 09:09 schreef PurePoisonPerfume het volgende:

[..]

Ik begrijp ook niet dat daar niets van werd gezegd. Ik heb ooit als bijbaantje bij McDonalds gewerkt, daar mocht ik echt niet met loshangend haar rondlopen hoor. Altijd in een knotje en dan ook nog zo'n stom petje op. Lijkt me toch dat hier in de betere restaurants helemaal op gelet wordt.
Zelfs daar mag het al niet en als de daar voortdurend vergeet de grillplaat aan te zetten, kun je ook inpakken.
  vrijdag 28 maart 2014 @ 22:49:03 #272
70081 Lkw
²³³³²³²³²³²³²³²³²²³²²
pi_138282233
Ik vind het naarmate ik het vaker zie best een leuk programma. Wel irriteer ik me mateloos aan al die totaal onnodige Engelse uitroepjes van iedereen steeds. Misschien denken ze dat dat hoort op tv of zo (teveel Amerikaanse pulp gekeken?).

Astrid vind ik trouwens een naar, bazig wijf, ik zou snel enorme ruzie met haar krijgen. David, Celine of Bart lijken me daarentegen wel sympathiek.
Stop the world, I want to get out.
pi_138282380
Verbaast me dat het zweet van Roel niet op het eten druppelt. Lekker zout, smakelijk!

En doe een zweetband om je hoofd, Roel.
  vrijdag 28 maart 2014 @ 22:54:58 #274
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138282534
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 22:52 schreef Mint_Clansell het volgende:
Verbaast me dat het zweet van Roel niet op het eten druppelt. Lekker zout, smakelijk!

En doe een zweetband om je hoofd, Roel.
Hoeft niet mee. Hij ligt er uit.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_138282706
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 22:54 schreef golfer het volgende:

[..]

Hoeft niet mee. Hij ligt er uit.
Misschien ook wel nuttig voor thuis. ;)
  vrijdag 28 maart 2014 @ 23:28:23 #276
70081 Lkw
²³³³²³²³²³²³²³²³²²³²²
pi_138284209
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 22:52 schreef Mint_Clansell het volgende:
Verbaast me dat het zweet van Roel niet op het eten druppelt. Lekker zout, smakelijk!

En doe een zweetband om je hoofd, Roel.
Ik zag Bart van z'n risotto proeven en met dezelfde lepel verder roeren. Ook niet echt fijn. In bijvoorbeeld de Amerikaanse versie is de jury veel feller op dit soort dingen. En terecht.
Stop the world, I want to get out.
pi_138284336
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 22:49 schreef Lkw het volgende:
Ik vind het naarmate ik het vaker zie best een leuk programma. Wel irriteer ik me mateloos aan al die totaal onnodige Engelse uitroepjes van iedereen steeds. Misschien denken ze dat dat hoort op tv of zo (teveel Amerikaanse pulp gekeken?).

Astrid vind ik trouwens een naar, bazig wijf, ik zou snel enorme ruzie met haar krijgen. David, Celine of Bart lijken me daarentegen wel sympathiek.
Die mensen zijn zo irritant, op van zichzelf en slecht in de keuken, dat het leuk is om naar te kijken.
pi_138286765
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 20:29 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

En de parmesancrème? Recept was toch wel iets meer dan zwarte pasta met worst?

Heb niet goed opgelet,maar ben ook wel erg nieuwsgierig.
Ja zat inderdaad nog wel wat meer bij, maar de hoofd bestandsdelen hebben we al haha.
  zaterdag 29 maart 2014 @ 00:50:32 #279
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_138287177
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 00:35 schreef NickZorz het volgende:

[..]

Ja zat inderdaad nog wel wat meer bij, maar de hoofd bestandsdelen hebben we al haha.
Nou bravo. Pasta met inktvis en worst uitbakken.

Nee, de kritische vlgers kunnen de rcepten wel lekker duiden hoor. :D
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 31 maart 2014 @ 12:10:03 #280
425189 jbeumers
Levensgenieter
pi_138357995
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 07:16 schreef Halcon het volgende:
Die zweetnek was vies ja, maar ook dat mens met dat vlooienhaar zag er niet fris uit.
Hij heeft ook zo'n groot voorhoofd. Past veel zweet op.
pi_138358381
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 12:10 schreef jbeumers het volgende:

[..]

Hij heeft ook zo'n groot voorhoofd. Past veel zweet op.
Hij lijkt een beetje op die buurman van Flodder.

pi_138360777
Maar die buurman uit Flodder was tenminste nog een baas die Kees aan zijn lans had geregen.
pi_138360965
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 13:39 schreef Mint_Clansell het volgende:
Maar die buurman uit Flodder was tenminste nog een baas die Kees aan zijn lans had geregen.
:Y

Hij had dan ook een bazenauto :X
  maandag 31 maart 2014 @ 21:59:20 #284
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138380685
Leuk. Harold Hamersma.
Wijn-spijscombinaties maken met 'trendy' (viel wel mee...) ingrediënten.
Mooi gerechtje van Bart: langoustines met avocado en ook combi van David met die gamba's leek mij lekker.
Jammer dat degene die vadouvan had gekregen daar niet wat meer mee had gedaan. Vadouvan is zo heerlijk om een olie van te maken en daarmee schaal of schelpdieren te bereiden.

Maar het was dus ook nog een eliminatie en dit keer was ik het helemaal eens met degene die moest vertrekken.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_138381245
quote:
14s.gif Op maandag 31 maart 2014 21:59 schreef golfer het volgende:
Maar het was dus ook nog een eliminatie en dit keer was ik het helemaal eens met degene die moest vertrekken.
En wie is eruit?
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  maandag 31 maart 2014 @ 22:35:41 #286
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138382975
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 22:07 schreef PdeHoog het volgende:

En wie is eruit?
Voor degenen die het nog moeten bekijken even in een spoiler:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 1 april 2014 @ 23:25:19 #287
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138419971
Masterclass van Francois Geurts en koken in FG-foodlabs.
De favoriete tent van Iwanius. ;)

Ons Flipje nam een juiste beslissing door die mislukte aardappel niet te serveren. Klasse om de rest wel goed te serveren. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_138425446
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 april 2014 23:25 schreef golfer het volgende:

Ons Flipje nam een juiste beslissing door die mislukte aardappel niet te serveren. Klasse om de rest wel goed te serveren. ^O^
Ik volg het ook een beetje en hij heeft 7 levens.
En loopt er vrouwtje rond die hij nog beter kan scoren dan top gerecht.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 02-04-2014 07:43:44 ]
  woensdag 2 april 2014 @ 23:32:43 #289
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138457420
Trends zetten.
Shared dining. :O
80% groente 20% vlees. Nederlands duurzaam. :O

Helemaal niks vernieuwends gezien.

Skrei die bij de Lovoten vandaan komt Nederlands noemen. :N
Flipje die alweer letterlijk de bietenbrug opging. :{
Een toetje in een groot wijnglas serveren. Nou, wat trendy. Dat deden we ook al in de jaren 70. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 3 april 2014 @ 00:09:29 #290
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_138458786
quote:
15s.gif Op woensdag 2 april 2014 23:32 schreef golfer het volgende:
Trends zetten.
Shared dining. :O
80% groente 20% vlees. Nederlands duurzaam. :O

Helemaal niks vernieuwends gezien.

Skrei die bij de Lovoten vandaan komt Nederlands noemen. :N
Flipje die alweer letterlijk de bietenbrug opging. :{
Een toetje in een groot wijnglas serveren. Nou, wat trendy. Dat deden we ook al in de jaren 70. ;)
Zuurpruim! :D :*

Waar zou jij dan mee gekomen zijn?

Niet dat wij met z'n allen het talent van de deelnemers hebben natuurlijk, maar ik ben toch wel benieuwd.
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 3 april 2014 @ 00:41:13 #291
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138459590
quote:
1s.gif Op donderdag 3 april 2014 00:09 schreef Duderinnetje het volgende:

Zuurpruim! :D :*

Waar zou jij dan mee gekomen zijn?

Ik ben zelf geen trendsetter.
Zou gaan voor gezond en lokaal, dat is de trend van 2014.
Geen a la carte meer.
Alleen maar tasting menu's of signature dishes serveren.
Fusion keuken. Perzisch/Frans/Japans etc.
Vette vis. (is al in)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_138459613
Vandaag gaat er eindelijk weer eens 1 naar huis toch?
  donderdag 3 april 2014 @ 00:43:23 #293
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138459641
quote:
5s.gif Op donderdag 3 april 2014 00:42 schreef sig000 het volgende:
Vandaag gaat er eindelijk weer eens 1 naar huis toch?
Geen idee.
Afgelopen maandag viel Job al af.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_138459666
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 00:43 schreef golfer het volgende:

[..]

Geen idee.
Afgelopen maandag viel Job al af.
Gaat wel beetje traag vind ik, dat kan stuk sneller.
  donderdag 3 april 2014 @ 00:52:39 #295
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_138459806
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 00:41 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik ben zelf geen trendsetter.
Zou gaan voor gezond en lokaal, dat is de trend van 2014.
Geen a la carte meer.
Alleen maar tasting menu's of signature dishes serveren.
Fusion keuken. Perzisch/Frans/Japans etc.
Vette vis. (is al in)
Dan vind ik dat ze het niet eens zo verkeerd hebben gedaan.

Ik vind 'alleen maar tasting menu's of signature dishes' serveren nogal algemeen eigenlijk. Dat is wat je op elk uithangbord in Amsterdam ziet staan.

De deelnemers namen in elk geval risico's en probeerden iets te bedenken.
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 3 april 2014 @ 01:00:09 #296
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_138459925
quote:
1s.gif Op donderdag 3 april 2014 00:52 schreef Duderinnetje het volgende:

Ik vind 'alleen maar tasting menu's of signature dishes' serveren nogal algemeen eigenlijk. Dat is wat je op elk uithangbord in Amsterdam ziet staan.

Dus dat is de trend, want Amsterdam... ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 3 april 2014 @ 02:01:17 #297
70081 Lkw
²³³³²³²³²³²³²³²³²²³²²
pi_138460630
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 00:41 schreef golfer het volgende:
tasting menu's
Vage term, ik krijg er geen beeld bij. Maar volgens Wikipedia gaat het eigenlijk gewoon om een soort tapas, begrijp ik.

Overigens houd ik zelf erg van de ouderwetse a la carte. Gewoon een leuk plekje in een restaurant en lekker neuzen op de kaart. Daarna bestellen, wijntje drinken en al keuvelend met je gezelschap wachten tot het geserveerd wordt.

Tegenwoordig moet je echter vaak van alles zelf gaan halen bij een buffet, eerst een hele uitleg aanhoren of duizend keuzes maken voordat je iets op je bordje krijgt. Niks voor mij, al dat gedoe eromheen. In een restaurant wil ik gast zijn, geen doe-het-zelver of hoorcollegestudent.
Stop the world, I want to get out.
pi_138474885
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 02:01 schreef Lkw het volgende:

[..]

Vage term, ik krijg er geen beeld bij. Maar volgens Wikipedia gaat het eigenlijk gewoon om een soort tapas, begrijp ik.

Overigens houd ik zelf erg van de ouderwetse a la carte. Gewoon een leuk plekje in een restaurant en lekker neuzen op de kaart. Daarna bestellen, wijntje drinken en al keuvelend met je gezelschap wachten tot het geserveerd wordt.

Tegenwoordig moet je echter vaak van alles zelf gaan halen bij een buffet, eerst een hele uitleg aanhoren of duizend keuzes maken voordat je iets op je bordje krijgt. Niks voor mij, al dat gedoe eromheen. In een restaurant wil ik gast zijn, geen doe-het-zelver of hoorcollegestudent.
Net zo iets al dat Shared dining; Vroegâh noemde we dat gewoon borrelen. Bittergarnituurtje, kaasplankje, bitterballetje, schaaltje olijven, plakjes spaanse worst...
pi_138483580
Ik hoop dat david blijft. Leuke gast
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 april 2014 @ 21:09:32 #300
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_138484060
Supahfoods. Voor de mensen die teveel willen betalen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')