Nopequote:
Dé beste tent: Cassis, een hele goede tweede en ongeveer een 5e zo goedkoop: Almacén de Sabores, moet je wel goed zoeken, is in Dina Huapi. Verder is Butterfly goed bekend, maar persoonlijk vond ik de poeha wat overdreven. Zeker lekker gegeten, maar voor mij niet de beste.quote:Op donderdag 28 november 2013 17:20 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Is er in Bariloche of omgeving ergens een restaurant waar het eten goed is en geen 'typisch' Argentijn eten wordt geserveerd?
Dat soort Sovjet-Russen ben ik ook tegengekomen. Rocket scientists, military commanders etc.. taxichauffeurs in de VS.quote:Op donderdag 28 november 2013 17:47 schreef El_Matador het volgende:
@ TT; flink windje hier op Cuba. Als ik maar kan duiken de komende dagen...![]()
cursus geven aan Cubanen die in de SovjetUnie gestudeerd hadden was wel weer een nieuwe goede ervaring.
Ik neem aan dat ik in plaats van Suntory dark beer/Guinness, Beer Lao Dark kan gebruiken?quote:Op donderdag 28 november 2013 02:49 schreef Lyrebird het volgende:
Hier zijn mijn tips voor het bakken van oliebollen.
Ja, prima. Zo lang het maar donker bier is.quote:Op vrijdag 29 november 2013 00:57 schreef breaky het volgende:
[..]
Ik neem aan dat ik in plaats van Suntory dark beer/Guinness, Beer Lao Dark kan gebruiken?
Voor jou of voor hen.....of voor beiden?quote:Op donderdag 28 november 2013 17:47 schreef El_Matador het volgende:
@ TT; flink windje hier op Cuba. Als ik maar kan duiken de komende dagen...![]()
cursus geven aan Cubanen die in de SovjetUnie gestudeerd hadden was wel weer een nieuwe goede ervaring.
Ik heb wel 'reclame' gezien daar.. antikapitalistische reclame.quote:Op vrijdag 29 november 2013 05:37 schreef El_Matador het volgende:
Het land is een must see voor velen en de 2 beste dingen zijn dat je op elk moment van de dag en nacht, alleen, met veel geld, dure smartphone en camera op zak kan rondlopen en 2: geen reclame op straat en in het landschap. Beide een verademing vergeleken met welk land dan ook ter wereld.
Ik had ook een tas vol zeep, verband, asperine, tandpasta meegenomen en aan een nursery gegeven. Je hoort dat de doctoren zo zo goed zijn op Cuba, maar ja, zonder medicijnen heb je nog steeds een probleem.quote:Toch is het "socialisme" totaal mislukt: er is niets voor de Cubanen en voor de toeristen is het op culinair gebied om te huilen. De 2 munteenheden, de 90 (!!!) % belasting, het maandsalaris van 45 dollar (!) en de prostitutie die niet te ontwijken is, maakt het land kapot. Tijd voor verandering, al hoop ik niet dat de geweldig aardige mensen ooit verdwijnen. Zowel de taxichauf als mijn 60-jarige host hier waren dolblij met de zeep die ik uit Colombia had meegenomen.
Dit. Het hotel op het immigratieformulier uit een gidsje gehaald en naar een casa particular gegaan naast de diplomatenbuurt.quote:Nog 5 dagen hier, morgen naar de duikplek en lekker genieten.
Nu aan het goeie bier, brak internet en heerlijke rum met een biografie van de "oom" van mn vriendinnetje; Pablo Escobar.
Aan alle KAA'ers kan ik Cuba aanraden. Tenminste als je echt reist en niet in een luxe hotel of fucking Varadero blijft hangen.
Vulkanenquote:Op vrijdag 29 november 2013 09:05 schreef Barbusse het volgende:
De Etna is aan het uitbarsten, en het is zelfs vanaf Gozo te zien. Nice.
[ afbeelding ]
http://www.timesofmalta.c(...).496661#.Upg88NJDuHY
Beetje vage foto alleen
Die twee hebben mij Engels geleerd (meen ik serieus).quote:
Das weer eens wat anders dan Dora the explorerquote:Op vrijdag 29 november 2013 09:52 schreef Lyrebird het volgende:
[..]
Die twee hebben mij Engels geleerd (meen ik serieus).
The A-Team hebben mij Engels geleerd.. fool!quote:Op vrijdag 29 november 2013 09:52 schreef Lyrebird het volgende:
[..]
Die twee hebben mij Engels geleerd (meen ik serieus).
Dat, MacGyver en Knightrider...quote:Op vrijdag 29 november 2013 17:53 schreef Individual het volgende:
[..]
The A-Team hebben mij Engels geleerd.. fool!
Ik heb het nog nooit met donker bier gemaakt, maar ik zal het eens proberen (ik heb net 5 gallon 'porter' bier gebotteld, dus dat zit wel goed). Er zijn inderdaad een aantal kleine, maar cruciale details: de consistentie van het beslag, de temperatuur van de olie maar ook bv dat de krenten niet droog maar geweld zijn en bij voorkeur de zelfde vochtigheid hebben als het beslag. Droog gist laat ik meestal even weken in lauw (~30C) water of melk voor ik het in het beslag doe met "even" tussen de 10 en 20 minuten.quote:Op vrijdag 29 november 2013 05:04 schreef Lyrebird het volgende:
Ja, prima. Zo lang het maar donker bier is.
En wel goed oefenen en niet tevreden zijn totdat de oliebollen perfect zijn!
Omdat er niets te doen is buiten Nederland.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |