abonnement Unibet Coolblue
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 27 oktober 2013 @ 16:34:40 #1
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132621731


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen komen uit in oktober. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



D'aaaaaawwwww. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon

Wil je ook in deze lijst?
Voeg het toe aan de Wiki!
Noteer het als volgt: FC - FOK! username - Mii name - Ingame name

Friendsafari types en pokémons
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Regels van het chainen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132621796
Zou je mijn Friend Safari in de OP willen zetten? Electric - Emolga, Luxio & Pikachu

Bedankt :)
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 27 oktober 2013 @ 17:36:27 #3
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132623851
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 16:36 schreef Flightguy1986 het volgende:
Zou je mijn Friend Safari in de OP willen zetten? Electric - Emolga, Luxio & Pikachu

Bedankt :)
Ik zit mobiel je kan betrr even een mod vragen.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  zondag 27 oktober 2013 @ 17:43:41 #4
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132624078
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_132624081
quote:
1s.gif Op zondag 27 oktober 2013 17:36 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Ik zit mobiel je kan betrr even een mod vragen.
Maak dan geen nieuw topic aan :')

Maar anyway, is er niet een mogelijkheid dat je 'special' pokémon niet kon gebruiken oid?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132624255
Ik heb eindelijk internet op m'n 3ds _O_ Friendcode is 1779-0174-6226 :) Geen idee wat ik in m'n friend safari heb :') Hoe kom je daar eigenlijk achter? Moet iemand anders je dat vertellen?
  zondag 27 oktober 2013 @ 18:08:57 #7
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132624925
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 17:49 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:
Ik heb eindelijk internet op m'n 3ds _O_ Friendcode is 1779-0174-6226 :) Geen idee wat ik in m'n friend safari heb :') Hoe kom je daar eigenlijk achter? Moet iemand anders je dat vertellen?
ik kan het je vertellen als je me toevoegt: 4527-8330-0683
je kan de pokemon uit je eigen safari zelf niet vangen trouwens :P
pi_132625049
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 17:49 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:
Ik heb eindelijk internet op m'n 3ds _O_ Friendcode is 1779-0174-6226 :) Geen idee wat ik in m'n friend safari heb :') Hoe kom je daar eigenlijk achter? Moet iemand anders je dat vertellen?
Fire type Friend Safari, ik zal even kijken welke Pokemon ik tegen kom :)

EDIT: Ponyta en Larvesta, nice
Komt nog een derde bij zodra je de Elite Four hebt verslagen
pi_132626149
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 18:12 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Fire type Friend Safari, ik zal even kijken welke Pokemon ik tegen kom :)

EDIT: Ponyta en Larvesta, nice
Komt nog een derde bij zodra je de Elite Four hebt verslagen
Thanks! Heeft mijn Pokémon Y andere pokémon (daar heb ik de Elite Four wel verslagen)?
  zondag 27 oktober 2013 @ 18:47:22 #10
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132626237
eerste pokemon die ik tegenkom in je safari shiny larvesta :D :D
pi_132626405
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 18:47 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
eerste pokemon die ik tegenkom in je safari shiny larvesta :D :D
_O_!
  zondag 27 oktober 2013 @ 18:56:43 #12
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132626697
wel -speed nature maarja :') was eigenlijk van plan er een heleboel te vangen en ermee te gaan breeden maar die eitjes duren toch best lang van hem dus ik ga deze wel even ev trainen en gebruiken voorlopig
pi_132627239
Man, wat doen Abra er toch lang over om eitjes te produceren...
pi_132627272
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 19:08 schreef Flightguy1986 het volgende:
Man, wat doen Abra er toch lang over om eitjes te produceren...
Elke keer als de vrouwtjes abra langskomt: TELEPORT!
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132628352
Worden er in die friend safari shinies uitgedeeld ofzo? :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zondag 27 oktober 2013 @ 20:04:05 #16
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132630166
Iemand die een pokemon met Synchronise heeft die Impish nature heeft??
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  zondag 27 oktober 2013 @ 20:21:33 #17
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132630964
Dit krijg je dus als je pokémon gaat spelen voor het slapen gaan. Ik heb gedroomd dat ik shinies aan het breeden was, een waterval niet op kon omdat ik de badge nog niet had en Miley Cyrus gym leader was. Ik kan me nog herinneren dat ik bij dat laatste zelfs in mijn droom zoiets had van, what the fuck doet die hier? :')
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  zondag 27 oktober 2013 @ 20:33:32 #18
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132631618
Wel aardig zitten traden trouwens. Een Vulpix met Draught, een Petilil, een Phanpy en een Snorunt gescoord via de GTS, en een Ditto en Froakie via Wonder Trade.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132633981
quote:
10s.gif Op zondag 27 oktober 2013 20:21 schreef Rikketik het volgende:
Dit krijg je dus als je pokémon gaat spelen voor het slapen gaan. Ik heb gedroomd dat ik shinies aan het breeden was, een waterval niet op kon omdat ik de badge nog niet had en Miley Cyrus gym leader was. Ik kan me nog herinneren dat ik bij dat laatste zelfs in mijn droom zoiets had van, what the fuck doet die hier? :')
eh..
wat? :')_____
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zondag 27 oktober 2013 @ 21:30:20 #20
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132635441
Ze begon gelukkig niet te twerken.

Edit: Shinx met Guts uit de GTS gehaald. _O_ Niet echt een goede nature, maar deze is female, dus breeden wordt letterlijk en figuurlijk een eitje.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132635564
Wie is Maikel hier eigenlijk? Ik wil eigenlijk wel eens voor die Dragonair gaan maar volgens mij heb ik je (of jij mij) nog niet in de friends staan :P
  zondag 27 oktober 2013 @ 21:33:11 #22
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132635646
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 21:31 schreef DjNivek het volgende:
Wie is Maikel hier eigenlijk? Ik wil eigenlijk wel eens voor die Dragonair gaan maar volgens mij heb ik je (of jij mij) nog niet in de friends staan :P
Dat vraag ik me ook af.. Dragonair met marvel scale :W
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132635706
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 21:33 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Dat vraag ik me ook af.. Dragonair met marvel scale :W
Ja idd :D
pi_132635737
Oh, en als iemand kan kijken wat m'n 3de pokemon is in de Safari. Hopelijk is het wat minder waardeloos nu :')
  zondag 27 oktober 2013 @ 21:50:56 #25
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132636615
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 21:34 schreef DjNivek het volgende:
Oh, en als iemand kan kijken wat m'n 3de pokemon is in de Safari. Hopelijk is het wat minder waardeloos nu :')
heb je toegevoegd
pi_132636694
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 21:50 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

heb je toegevoegd
Same
pi_132636963
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 21:50 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

heb je toegevoegd
Heb een shiny Audino in je safari te pakken :P
pi_132637433
Ik weet die tijd nog wel dat je per elite 4 +- 4 full restores gebruikte. Nu maar 1 voor alle e4's en champion :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zondag 27 oktober 2013 @ 22:08:09 #29
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132637609
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 21:56 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Heb een shiny Audino in je safari te pakken :P
haha mooi joh jammer dat het zo een suffe poke is
whirlipede is je 3e trouwens ;(
pi_132637717
Kan iemand mijn 3e safari pokémon bekijken aub?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132637831
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:08 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

haha mooi joh jammer dat het zo een suffe poke is
whirlipede is je 3e trouwens ;(
Bohhh, officieel een van de slechtste safari's dan :'). Bedankt iig :D
pi_132638097
quote:
10s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:10 schreef Roburtt het volgende:
Kan iemand mijn 3e safari pokémon bekijken aub?
Als je me toevoegd kijk ik wel ff
pi_132638289
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:16 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Als je me toevoegd kijk ik wel ff
Ben nog bij de credits :+
Oh net afgelopen, even toevoegen.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132638310
quote:
10s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:19 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ben nog bij de credits :+
Ok, daarna dan :P
pi_132638396
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:19 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Ok, daarna dan :P
Done
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132638631
quote:
10s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:20 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Done
Misschien moet je nog ff connecten, ik blijf Aipom's en Kecleon's krijgen. 3de vakje heeft ook nog geen balletje dat ie erin zit
pi_132638660
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:24 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Misschien moet je nog ff connecten, ik blijf Aipom's en Kecleon's krijgen. 3de vakje heeft ook nog geen balletje dat ie erin zit
Oh, was niet meer verbonden idd. Even connecten!
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132638727
quote:
10s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:24 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Oh, was niet meer verbonden idd. Even connecten!
Balletje staat er nu, ff kijken

Je derde is een Smeargle
pi_132638847
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:26 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Balletje staat er nu, ff kijken

Je derde is een Smeargle
Ook niet veel soeps dus.
Maar bedankt iig!
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132638905
quote:
10s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:28 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ook niet veel soeps dus.
Maar bedankt iig!
Mwah, Smeargle is wel leuk om lastige egg moves mee te kweken op andere pokemon, en het is een goede catcher
  maandag 28 oktober 2013 @ 01:04:00 #41
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132643558
Shiny Horsea gevangen via chaining! *O*

Female en Naive (+Speed, -Sp. Defense), dus afgezien van de IV's (die ik niet ken en die me toch niet boeien) vrijwel perfect. _O_
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132644355
quote:
14s.gif Op maandag 28 oktober 2013 01:04 schreef Rikketik het volgende:
Shiny Horsea gevangen via chaining! *O*

Female en Naive (+Speed, -Sp. Defense), dus afgezien van de IV's (die ik niet ken en die me toch niet boeien) vrijwel perfect. _O_
Nice

8 rounds of hell voor de tegenstander :)
pi_132644714
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 16:05 schreef Draganta het volgende:

[..]

Voeg mij toe, ik voeg je straks ook toe! Ik ben helemaal into EV training en breeding, misschien kunnen we wat traden :)

0688 5248 5224
Ik was 't weekend weg dus zie dit nu pas, doe i kvanavond meteen :)
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132645042
Zo, na 70 uur ga ik eindelijk op pad naar de E4, nog ff door de Victory Road en dan knokken. Dan weer lekker breeden. First order of business: Shiny rash Shinx.

Daarna 6 Eevees klaarzetten en laten evolueren op zon laag mogelijk level en EV trainen voor mijn 2e playthrough. Hopelijk daar 1 shiny van regelen. Wil wel een shiny Sylveon, de rest van de Eevee's shiny zien er uit alsof ze gehatched zijn bij Tsjernobyl of Fukushima. Maar als dat niet lukt is het niet zon ramp.

Moet eigenlijk ook nog een hoop Jinxen breeden en allemaal Nicki Minaj noemen en wonder traden.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  maandag 28 oktober 2013 @ 09:28:19 #45
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132645838
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 08:34 schreef Sjiznit het volgende:
Zo, na 70 uur ga ik eindelijk op pad naar de E4, nog ff door de Victory Road en dan knokken. Dan weer lekker breeden. First order of business: Shiny rash Shinx.

Daarna 6 Eevees klaarzetten en laten evolueren op zon laag mogelijk level en EV trainen voor mijn 2e playthrough. Hopelijk daar 1 shiny van regelen. Wil wel een shiny Sylveon, de rest van de Eevee's shiny zien er uit alsof ze gehatched zijn bij Tsjernobyl of Fukushima. Maar als dat niet lukt is het niet zon ramp.

Moet eigenlijk ook nog een hoop Jinxen breeden en allemaal Nicki Minaj noemen en wonder traden.
Haha dat laatste is geniaal, ga ik ook doen ! Gaan we wonder trade helemaal overflooden :P
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132646639
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 09:28 schreef Draganta het volgende:

[..]

Haha dat laatste is geniaal, ga ik ook doen ! Gaan we wonder trade helemaal overflooden :P
pi_132649988
FireRed doen op stage omdat ik niks te doen heb *O*
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  maandag 28 oktober 2013 @ 13:20:53 #48
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_132652841
quote:
10s.gif Op maandag 28 oktober 2013 12:01 schreef Roburtt het volgende:
FireRed doen op stage omdat ik niks te doen heb *O*
Wat een verschrikkelijk irritante kut-UI heb jij.

Shinies en PokéRus lijken minder zeldzaam te zijn geworden.
Ik heb mijn eerste shiny in X gevangen: een Wingull. :')
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_132652879
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 13:20 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Wat een verschrikkelijk irritante kut-UI heb jij.

Shinies en PokéRus lijken minder zeldzaam te zijn geworden.
Ik heb mijn eerste shiny in X gevangen: een Wingull. :')
:D
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132653179
Dagje ziek zijn is lang niet zo erg met Pokemon Y tot je beschikking :)
pi_132653593
Ik stel voor iedereen jynx breeden en die met nickname zwarte Piet wonder traden :-)
  maandag 28 oktober 2013 @ 13:44:10 #52
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132653653
gvd kom er achter dat ik mijn destiny knot kwijt bent, maar je kan er 2 krijgen in het spel, kan de 2e echter niet vinden
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  maandag 28 oktober 2013 @ 13:44:28 #53
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132653668
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 13:42 schreef Leontje het volgende:
Ik stel voor iedereen jynx breeden en die met nickname zwarte Piet wonder traden :-)
Origineel, alleen jammer dat je dan een Smoochum krijgt die je nog moet trainen naar een Jynx
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  maandag 28 oktober 2013 @ 13:44:49 #54
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132653684
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 13:44 schreef Xummon het volgende:
gvd kom er achter dat ik mijn destiny knot kwijt bent, maar je kan er 2 krijgen in het spel, kan de 2e echter niet vinden
Hoe kan je die kwijt raken :-/
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  maandag 28 oktober 2013 @ 13:46:14 #55
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132653753
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 13:44 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Hoe kan je die kwijt raken :-/
had hem aan mij bearartic gegeven, maar die heb ik later gedumpt :{
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  maandag 28 oktober 2013 @ 13:48:12 #56
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132653830
Iemand nog een Ferroseed met Leech Seed en Stealth Rock nodig? Wil er wel iets goeds voor ^^ Heb ook nog een lvl 41 Ferroseed Mild nature 252 HP / 48 Def / 208 SpD ev trained.. die is zonder die moves
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  maandag 28 oktober 2013 @ 13:48:14 #57
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132653831
op rouge plaza maar ff de bueaty vinden voor de 2e
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132655956
Het is echt een hell om een Timid en Modest Ditto in FS te vinden!
  maandag 28 oktober 2013 @ 15:00:40 #59
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132656468
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 14:45 schreef Schuppie het volgende:
Het is echt een hell om een Timid en Modest Ditto in FS te vinden!
Wat bied je voor een modest met 31IV in Attack en Special Defence
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132656689
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 15:00 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Wat bied je voor een modest met 31IV in Attack en Special Defence
Ik heb meerdere ditto's

Adamant
Bashfull
Brave
Careful
Calm
Docile
Hardy
Hasty
Gentle
Impish
Lax
Naive
Serious
Quiet
Quirky
Rash

Als je de iv's wilt weten van een nature, en uberhaupt belangstelling moet je het maar ff laten weten
  maandag 28 oktober 2013 @ 15:08:30 #61
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132656730
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 15:07 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Ik heb meerdere ditto's

Adamant
Bashfull
Brave
Careful
Calm
Docile
Hardy
Hasty
Gentle
Impish
Lax
Naive
Serious
Quiet
Quirky
Rash

Als je de iv's wilt weten van een nature, en uberhaupt belangstelling moet je het maar ff laten weten
Heb je er eentje met 4 of meer 31 IV's? Nature maakt niet uit..
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132656773
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 15:08 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Heb je er eentje met 4 of meer 31 IV's? Nature maakt niet uit..
Nee, heb er wel 2 met 3
  maandag 28 oktober 2013 @ 15:12:56 #63
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132656867
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 15:09 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Nee, heb er wel 2 met 3
Toevallig in speed, defence en hp?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132656893
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 15:12 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Toevallig in speed, defence en hp?
Helaas niet :(
ze zijn Att/Def/Sp.att en Def/Sp.Att/Sp.deff
  maandag 28 oktober 2013 @ 15:14:28 #65
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132656909
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 15:13 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Helaas niet :(
ze zijn Att/Def/Sp.att en Def/Sp.Att/Sp.deff
Een met alleen speed en defence?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132656996
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 15:14 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Een met alleen speed en defence?
Ook niet. Ik dacht dat ik wel iets interresants zou hebben tussen die 25 ditto's die ik heb haha
pi_132658647
Wonder trade O+!
pi_132659233
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 15:13 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Helaas niet :(
ze zijn Att/Def/Sp.att en Def/Sp.Att/Sp.deff
Vang/breed een ralts met Modest + Synchronise

Zet je level 1 ralts boven aan de party, laat em kapot gaan, vang alleen maar modest dittos.

Of als je een andere nature hebt, breed je die.
pi_132660307
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 16:22 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Vang/breed een ralts met Modest + Synchronise

Zet je level 1 ralts boven aan de party, laat em kapot gaan, vang alleen maar modest dittos.

Of als je een andere nature hebt, breed je die.
Bedankt voor de tip, zal het vanavond gelijk proberen
pi_132664853
Verder met Project Abra :)
pi_132669413
Eindelijk een Modest Ditto, eens kijken of ik een 5x31IV Froakie kan krijgen
pi_132673053
60 eevee's, en niet één met een modest nature.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132673446
Timid ondertussen binnen voor m'n Abra, maar het wil maar niet lukken om die 5e 31 erop te krijgen...

Oh well, morgen weer een dag
pi_132673909
Voor breeden van 1 nature moet je een everstone hebben toch?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  maandag 28 oktober 2013 @ 22:30:33 #75
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132676347
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 21:43 schreef Roburtt het volgende:
Voor breeden van 1 nature moet je een everstone hebben toch?
jep. man/vrouw maakt niet uit en de babys hebben allemaal dezelfde nature

Missie van vandaag was 3 lvl 81 pokemon met pick up ability maken om zo wat leftovers te vinden. Het zijn 3 aipoms geworden omdat die het minste xp nodig hebben. Duurde even voordat ik er 3 van de gts had met pick up ook al werden de aerodactyls die ik in ruil aanbood redelijk snel geaccepteerd.

Eentje gaat naar een vriend en ik krijg van hem een 5x31iv rotom :D
  maandag 28 oktober 2013 @ 23:33:39 #76
351676 Groby
Dank Memer
pi_132679041
Mijn team á 4e gym:
Lapras - lvl 37
Venusaur - lvl 38
Blaziken - lvl 48
Snorlax - lvl 37
Tyrantrum - lvl 39
Salamence - lvl 50

Ik heb Lapras gekozen boven mijn starter Greninja om verschillende redenen: ik had behoefte aan secundair ijs (want grass-gym, heb het vermoord met Ice Beam) en niet dark, want ik had Tyrantrum al. En het design vind ik veel mooier, en je kan hem zien bij het surfen _O_ .

Als een rasechte FOK!-autist moet ik de Pokédex natuurlijk compleet hebben en ben ik elke route weer bezig met alle Pokémon vangen :') . Gaat nog wel een maandje of 3 door zo.
It’s coming home
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 00:15:15 #77
366803 AthCom
Overigens ...
pi_132680312
quote:
1s.gif Op maandag 28 oktober 2013 23:33 schreef Groby het volgende:
Als een rasechte FOK!-autist moet ik de Pokédex natuurlijk compleet hebben en ben ik elke route weer bezig met alle Pokémon vangen :') . Gaat nog wel een maandje of 3 door zo.
Ik herken me hierin. :')

Om het nog íétsje erger te maken: als ik een Pokémon moet vangen die alleen in geëvolueerde vorm beschikbaar is (bijv. Floatzel), vang ik die, maak ik er een ei van, pleur ik de geëvolueerde vorm weg, broed ik het ei uit en train die weer tot de geëvolueerde vorm. En die pleur ik in mijn box.

:') x 1000
Moira. is tof. :7
pi_132681954
Ok, hoe de fuck komen jullie zo makkelijk aan 5x31 IVs. Ik kom niet verder dan 3.
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132682771
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 22:30 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

jep. man/vrouw maakt niet uit en de babys hebben allemaal dezelfde nature

Missie van vandaag was 3 lvl 81 pokemon met pick up ability maken om zo wat leftovers te vinden. Het zijn 3 aipoms geworden omdat die het minste xp nodig hebben. Duurde even voordat ik er 3 van de gts had met pick up ook al werden de aerodactyls die ik in ruil aanbood redelijk snel geaccepteerd.

Eentje gaat naar een vriend en ik krijg van hem een 5x31iv rotom :D
Rotom <3

Speaking of, hoe werkt het veranderen van Forme in X/Y?
pi_132683218
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 08:57 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Rotom <3

Speaking of, hoe werkt het veranderen van Forme in X/Y?
In Sycamore's Lab staan een aantal dozen die de Forme aanpassen.
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 10:22:49 #81
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132684260
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 07:21 schreef Metonae het volgende:
Ok, hoe de fuck komen jullie zo makkelijk aan 5x31 IVs. Ik kom niet verder dan 3.
Gewoon steeds de ouders vervangen als je een betere baby breed. En als je uiteindelijk 2x 4iv ouders hebt moet je wel alle 5 de ivs gecoverd hebben, als beide ouders hp,def,spattack en spdef hebben kan je eeuwig wachten op een baby met speed er ook nog bij.
pi_132684786
Ik ben een box met charmanders aan het breeden voor wonder trade, zit er ineens een shiny tussen O+!
pi_132684910
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 09:26 schreef Metonae het volgende:

[..]

In Sycamore's Lab staan een aantal dozen die de Forme aanpassen.
Ah, nice, bedankt :)
pi_132685432
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 10:48 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:
Ik ben een box met charmanders aan het breeden voor wonder trade, zit er ineens een shiny tussen O+!
En ik maar breeden en breeden en breeden voor een shiny ;(
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132685470
Las trouwens dat als je een tip gaf van $1000, je een grotere kans op een shiny had, zal wel bs zijn, maar toen ik het probeerde kwam ik wel meteen Moltres tegen voor het eerst :)
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132685562
quote:
10s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:13 schreef Roburtt het volgende:
Las trouwens dat als je een tip gaf van $1000, je een grotere kans op een shiny had, zal wel bs zijn, maar toen ik het probeerde kwam ik wel meteen Moltres tegen voor het eerst :)
Volgens mij zijn Articuno, zapdos en moltres de eerste pokemon die je tegen komt nadat je de League hebt verslagen. Welke ligt aan je starter.

Heeft er iemand een ditto safari? Wil graag beginnen met breeden :)
"We start to climb up... the long... long uphill climb"
- Tomoya
pi_132685585
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:16 schreef Key. het volgende:

[..]

Volgens mij zijn Articuno, zapdos en moltres de eerste pokemon die je tegen komt nadat je de League hebt verslagen. Welke ligt aan je starter.

Heeft er iemand een ditto safari? Wil graag beginnen met breeden :)
Ah, dan zal dat het zijn.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 11:28:39 #88
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_132685903
de elite 4 geraped met mijn level 78 blaziken *O*

ja zelfs water
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 11:41:47 #89
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132686214
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:16 schreef Key. het volgende:

[..]

Volgens mij zijn Articuno, zapdos en moltres de eerste pokemon die je tegen komt nadat je de League hebt verslagen. Welke ligt aan je starter.

Heeft er iemand een ditto safari? Wil graag beginnen met breeden :)
Heb ik, sta in de op
pi_132687033
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:41 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

Heb ik, sta in de op
Zou je mij ook kunnen toevoegen dan?
0001-3296-5045
"We start to climb up... the long... long uphill climb"
- Tomoya
pi_132687189
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 10:48 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:
Ik ben een box met charmanders aan het breeden voor wonder trade, zit er ineens een shiny tussen O+!
oehh een zwarte mega charizard y _O_
pi_132688157
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:41 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

Heb ik, sta in de op
Heel erg bedankt! :)
"We start to climb up... the long... long uphill climb"
- Tomoya
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 13:36:19 #93
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132688796
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 12:26 schreef boik het volgende:

[..]

oehh een zwarte mega charizard y _O_
:9~ :9~ :9~ :9~ :9~
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132689083
Zo, ben weer terug na een break van Pokemon omdat ik het druk had met werk.

Hoe gaat het hier? :)

Vanavond maar eens de lijst van Fok! bijwerken.
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 13:54:44 #95
365231 Fera
Fire & Blood
pi_132689197
Kan iemand me helpen aan een Eevee met een Modest, Quiet of Mild nature? Ik heb er intussen al tientallen gevangen, maar allemaal nutteloos. :{ Ook ben ik nog geen enkele female tegengekomen, dus ik kan ze ook niet breeden ...

Het liefst qua level niet hoger dan 19 ivm Baby Doll Eyes. Lager mag wel!
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
pi_132690025
quote:
6s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 13:54 schreef Fera het volgende:
Kan iemand me helpen aan een Eevee met een Modest, Quiet of Mild nature? Ik heb er intussen al tientallen gevangen, maar allemaal nutteloos. :{ Ook ben ik nog geen enkele female tegengekomen, dus ik kan ze ook niet breeden ...

Het liefst qua level niet hoger dan 19 ivm Baby Doll Eyes. Lager mag wel!
Vang een pokemon met modest en synchronize.

Of anders met een ditto breeden? :)

Edit, anders doe ik het wel als ik thuis ben van het werk.
pi_132690039
Ik zou wel graag een Azumarill willen hebben met aqua jet. :9

Maar heb nog geen idee hoe dat precies werkt met breeden e.d. ;(
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132690077
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 14:31 schreef Seikcid het volgende:
Ik zou wel graag een Azumarill willen hebben met aqua jet. :9

Maar heb nog geen idee hoe dat precies werkt met breeden e.d. ;(
Azumarill leert Aqua Tail op level 21.

http://www.serebii.net/pokedex-xy/184.shtml

Hoef je niet te breeden.

Als hij de level 21 al gepasseerd is, een Heart Scale en dan naar de move relearner gaan.


Ik las verkeerd, moment. Ik zoek je het zo op.
pi_132690136
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 14:31 schreef Seikcid het volgende:
Ik zou wel graag een Azumarill willen hebben met aqua jet. :9

Maar heb nog geen idee hoe dat precies werkt met breeden e.d. ;(
Vrouwtjes Azurill/Marill/Azumarill in de daycare, en een mannelijke Pokémon met Aqua Jet uit dezelfde Egg Group erbij moet werken als het goed is :)
pi_132690232
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 14:35 schreef Veluro het volgende:

[..]

Vrouwtjes Azurill/Marill/Azumarill in de daycare, en een mannelijke Pokémon met Aqua Jet uit dezelfde Egg Group erbij moet werken als het goed is :)
Een vrouwelijke Azumarill met een mannelijke (die aqua jet heeft) Buizel/Floatzel laten breeden is denk ik het makkelijkste.

Azumarill moet wel Aqua Jet als Egg Move hebben.
pi_132690278
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 14:39 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Een vrouwelijke Azumarill met een mannelijke (die aqua jet heeft) Buizel/Floatzel laten breeden is denk ik het makkelijkste.

Azumarill moet wel Aqua Jet als Egg Move hebben.
dat heeft Azumarill :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132690409
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 14:41 schreef MrMoon het volgende:

[..]

dat heeft Azumarill :)
Dan lijkt me het verstandigst dat je een Pokemon pakt om mee te breeden met Aqua Jet die je ergens kunt vangen EN in dezelfde egg group zit van Marill/Azumarill (Egg group is Water 1).

Dus: een Floatzel op Route 15, 16 of 21.
pi_132690525
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 14:39 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Een vrouwelijke Azumarill met een mannelijke (die aqua jet heeft) Buizel/Floatzel laten breeden is denk ik het makkelijkste.

Azumarill moet wel Aqua Jet als Egg Move hebben.
Als dat alles is valt het mee, dacht dat ik sowieso meerdere keren zou moeten breeden. :')

Met aqua jet wordt m'n Azumarill pas echt gevaarlijk. *O*
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 16:12:30 #104
388285 roy9
Oude Koek
pi_132693084
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 14:50 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Als dat alles is valt het mee, dacht dat ik sowieso meerdere keren zou moeten breeden. :')

Met aqua jet wordt m'n Azumarill pas echt gevaarlijk. *O*
Choice Band ook erbij?
pi_132693332
Shiny Aipom O+ Dat ding is gewoon roze!
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132693777
Ik lees dit topic met jaloezie door terwijl ik wacht totdat het mijn beurt wordt om ooit dit spel te spelen. ;(
Of toch du vader?
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 16:49:49 #107
365231 Fera
Fire & Blood
pi_132694243
Yes, ik heb mijn Eevee! O+
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
pi_132694338
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 16:12 schreef roy9 het volgende:

[..]

Choice Band ook erbij?
Weet ik nog niet zeker, +50% attack klinkt goed in ieder geval. :P

Ik zou m'n Nidoqueen ook graag stealth rock leren maar dat lijkt niet te kunnen via breeding. ;(
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132694757
Ik kreeg net een Shinx uit een eitje, en de judge noemde hem "Outstanding". Wat is dat precies? :D
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 17:07:59 #110
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132694810
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 17:06 schreef Metonae het volgende:
Ik kreeg net een Shinx uit een eitje, en de judge noemde hem "Outstanding". Wat is dat precies? :D
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Stats_judge
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132694871
quote:
Ah. Dus als ik hem een Destiny Knot geef, dan zijn mijn volgende eitjes te awesome voor woorden.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 17:13:37 #112
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132694957
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 17:09 schreef Metonae het volgende:

[..]

Ah. Dus als ik hem een Destiny Knot geef, dan zijn mijn volgende eitjes te awesome voor woorden.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
als zijn ouders goede stats hebben
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132694989
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 17:09 schreef Metonae het volgende:

[..]

Ah. Dus als ik hem een Destiny Knot geef, dan zijn mijn volgende eitjes te awesome voor woorden.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Destiny Knot zal 5 IVs overgeven van de ouder die dit item vast heeft.
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 17:23:18 #114
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132695239
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 17:14 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Destiny Knot zal 5 IVs overgeven van de ouder die dit item vast heeft.
Het werkt iets anders. Destiny knot pakt sowieso 2iv's van de ouder die de knot vast heeft en daarna nog 3 iv's die van beiden kunnen komen. Dus het loont om de de ouder zonder knot ook zo goed mogelijk te hebben en het loont ook om de beste ouder de knot te geven.
pi_132695280
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 17:23 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

Het werkt iets anders. Destiny knot pakt sowieso 2iv's van de ouder die de knot vast heeft en daarna nog 3 iv's die van beiden kunnen komen. Dus het loont om de de ouder zonder knot ook zo goed mogelijk te hebben en het loont ook om de beste ouder de knot te geven.
Oh ja, dat is anders geworden in X en Y :)
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 17:46:25 #116
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132695880
heb het breeden verkloot :')

heb nu twee shellders met allebei 5x31 in alles behalve attack in de daycare...
en alle cloysters uit de safari gereleased :P dus moet weer even nieuwe vangen met attack
pi_132696695
Hi all, ik wil graag beginnen met het "perfect breeden" van Pokemon. Daarvoor heb ik jullie friend-code nodig.

Mijn friend-code: 4313-1105-9773
Naam: Cervantes
IGN: Cervantes

Kunnen jullie aangeven wanneer jullie mij toegevoegd hebben? Dan kan ik jullie ook registreren.
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 18:16:59 #118
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132696755
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 18:14 schreef garchomp het volgende:
Hi all, ik wil graag beginnen met het "perfect breeden" van Pokemon. Daarvoor heb ik jullie friend-code nodig.

Mijn friend-code: 4313-1105-9773
Naam: Cervantes
IGN: Cervantes

Kunnen jullie aangeven wanneer jullie mij toegevoegd hebben? Dan kan ik jullie ook registreren.
bij mij kan je dittos vangen, heb je toegevoegd
als je vragen hebt over breeden stel ze gerust
en welkom op fok enzo *)
pi_132696924
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 18:16 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

bij mij kan je dittos vangen, heb je toegevoegd
als je vragen hebt over breeden stel ze gerust
en welkom op fok enzo *)
Dankjewel! Zou ik jou ook niet moeten toevoegen of zoiets?

Ik heb mij redelijk ingelezen. Zonder friend-codes, zou ik rond de 81 ditto's moeten vangen om alle perfect iv's te krijgen |:(

Dit is de eerste keer dat ik mij echt hierin verdiep en ben ook van plan om competitive te gaan battlen.

Als ik het niet snap, hoor je van me!
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 18:25:34 #120
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132697007
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 18:22 schreef garchomp het volgende:

[..]
Ja mijn friendcode staat in de openingspost in een linkje, je moet mij inderdaad ook toevoegen. Ik zou gewoon beginnen met een pokemon waarvan de eieren niet teveel stappen nodig hebben (en vergeet geen pokemon met flamebody om het te halveren)
pi_132697199
Man, het zou leuk zijn als ik na 10 batches met ouders met elk 4 uit de 5 gewenste IVs eindelijk eens een Abra met alle 5 zou hebben...

Goddamnit >.<
pi_132697299
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 18:25 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

Ja mijn friendcode staat in de openingspost in een linkje, je moet mij inderdaad ook toevoegen. Ik zou gewoon beginnen met een pokemon waarvan de eieren niet teveel stappen nodig hebben (en vergeet geen pokemon met flamebody om het te halveren)
Ik begin uiteraard met een Gible. Ik moet eerst nog alle power bracelets, band's, etc. halen en nog een destiny knot. Dan kan ik beginnen, alhoewel ik nog Ditto's ga farmen in jouw safari ^-^
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 18:40:10 #123
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132697537
had ik wel kunnen bedenken ja :D ik heb trouwens tot nu toe nog geen power items gebruikt, ik vind de destiny knot volstaan dus wie weet heb je ze nieteens nodig. Gible zit wel in de groep met de meeste stappen per ei :P probeer ook die hatching o-power te halen om sneller eitjes te krijgen
pi_132697635
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 18:40 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
had ik wel kunnen bedenken ja :D ik heb trouwens tot nu toe nog geen power items gebruikt, ik vind de destiny knot volstaan dus wie weet heb je ze nieteens nodig. Gible zit wel in de groep met de meeste stappen per ei :P probeer ook die hatching o-power te halen om sneller eitjes te krijgen
Goeie tip! Wist niet dat die O-power bestond. Hoe zit het trouwens met de Safari? heb ik er ook automatisch een en hoe weet ik dan welke type daar rond loopt?
pi_132697727
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 18:33 schreef garchomp het volgende:

[..]

Ik begin uiteraard met een Gible. Ik moet eerst nog alle power bracelets, band's, etc. halen en nog een destiny knot. Dan kan ik beginnen, alhoewel ik nog Ditto's ga farmen in jouw safari ^-^
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 18:40 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
had ik wel kunnen bedenken ja :D ik heb trouwens tot nu toe nog geen power items gebruikt, ik vind de destiny knot volstaan dus wie weet heb je ze nieteens nodig. Gible zit wel in de groep met de meeste stappen per ei :P probeer ook die hatching o-power te halen om sneller eitjes te krijgen
Het schijnt (en dit lijkt te stroken met mijn eigen ervaring) dat een Power Item de Destiny Knot als het ware override.

Dus als je allebei gebruikt, een op de ene parent, de ander op de andere, dan krijg je 3 IVs van de parent met het power item, incl. de stat waar het power item aan gekoppeld is, maar heb je geen garantie op een totaal van 5 IVs van beide parents

Misschien nog maar even dubbel checken of dit ondertussen al bevestigd is, maar ik dacht ik meld het even :)

En zoals al gezegd, een Destiny Knot alleen is in feite meer dan genoeg :)
pi_132697856
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 18:44 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

[..]

Het schijnt (en dit lijkt te stroken met mijn eigen ervaring) dat een Power Item de Destiny Knot als het ware override.

Dus als je allebei gebruikt, een op de ene parent, de ander op de andere, dan krijg je 3 IVs van de parent met het power item, incl. de stat waar het power item aan gekoppeld is, maar heb je geen garantie op een totaal van 5 IVs van beide parents

Misschien nog maar even dubbel checken of dit ondertussen al bevestigd is, maar ik dacht ik meld het even :)

En zoals al gezegd, een Destiny Knot alleen is in feite meer dan genoeg :)
Dan toch maar even een Destiny Knot ophalen in Cyllage City! Thanks.
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 18:53:06 #127
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132698031
Garchomp jij hebt een bug safari met volbeat en butterfree :') De derde kan ik nog niet zien (heb je de e4 al verslagen?) maar die zou zeer interessant kunnen zijn als het pinsir of heracross is. Je hebt er alleen zelf niks aan want je kan niet in je eigen safari. Pokemon uit de safari hebben sowieso minimaal 2x31ivs trouwens.
pi_132698272
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 18:53 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
Garchomp jij hebt een bug safari met volbeat en butterfree :') De derde kan ik nog niet zien (heb je de e4 al verslagen?) maar die zou zeer interessant kunnen zijn als het pinsir of heracross is. Je hebt er alleen zelf niks aan want je kan niet in je eigen safari. Pokemon uit de safari hebben sowieso minimaal 2x31ivs trouwens.
2x31 iv's, nice. Wist ik niet. E4 al verslagen ja. Ben benieuwd naar de 3de. Heracross die zit zeker in mijn dream team. Jammer dat ik zelf niet erin kan :(
pi_132701068
Eindelijk!

Een Timid Abra met 31 HP/Def/SpAtk/SDef/Speed
En blijkbaar ook nog 0 Atk, best grappig om dat er achteraan te horen :P
pi_132701109
Oei, was aan het twijfelen welke Eeveelutions te nemen voor mijn nieuwe playthrough. Wilde eerst niet Umbreon en Glaceon nemen en wel Leafeon. Had ze nog niet als 3d model gezien, maar Leafeon valt me wat tegen maar Umbreon is echt mooi. Die zit bij deze op mn team. Glaceon zag er ook goed uit, maar heb altijd wat moeite met het nut in zien van Ice pokemon.

Edit: Victory road was echt niet vervelend deze keer trouwens. Nauwelijks een doolhof.

Edit2: nu begonnen aan de Elite 4. Na 74 uur :P Met een team van een 73 Sylveon, 67 Aegislash, 71 Blastoise, 69 Nidoking, 65 Pidgeot en een 71 Delphox.

[ Bericht 17% gewijzigd door Sjiznit op 29-10-2013 20:04:50 ]
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132702966
Ware_heiden, ik ben al 90 min lang aan het zoeken naar een ditto in jouw safari. Ik ben er geen tegen gekomen. Moet ik nog wat doen/afronden?

Ik heb Mewto in mijn team, dus E4 al gehaald.
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 20:46:42 #132
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132703254
Ik denk dat je even met internet moet verbinden terwijl je in pokemon zit zodat ie ziet dat ik de e4 heb verslagen, dan kan ik waarschijnlijk ook jouw derde vangen. Beetje jammer dat je het nu pas zegt, een derde van de pokemon zou ditto moeten zijn :p
pi_132703321
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 20:46 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
Ik denk dat je even met internet moet verbinden terwijl je in pokemon zit zodat ie ziet dat ik de e4 heb verslagen, dan kan ik waarschijnlijk ook jouw derde vangen. Beetje jammer dat je het nu pas zegt, een derde van de pokemon zou ditto moeten zijn :p
Haha, ik geef niet snel op!

Edit: Ik ben al verbonden met Wifi. Ik probeer het later nogmaals denk ik.
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 20:51:51 #134
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132703491
Ik zie je niet online hoor

Op je onderste scherm pss zetten en dan dat blauwe wifiballetje aanklikken dan ben je pas verbonden
pi_132703596
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 20:51 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
Ik zie je niet online hoor
nah, ik dacht dat ik online was door de Wifi teken. Nu staat er Internet bij :') Stom stom stom..

Edit: Je kan waarschijnlijk mijn 3de vangen.
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 20:56:58 #136
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132703747
Pinsirrrrr
pi_132704239
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 20:56 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
Pinsirrrrr
Nice, ik ga nog een poging wagen voor Ditto.
pi_132706481
Kan iemand kijken wat mijn Friend Safari pokemon zijn?
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 22:12:28 #139
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132707643
Krabby, wartortle, frogadier
pi_132707821
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 22:12 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
Krabby, wartortle, frogadier
Protean Frogadier, do want :D
pi_132708009
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 22:12 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
Krabby, wartortle, frogadier
2 starters, das wel nice! :)
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 22:22:25 #142
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132708239
Danny (die met de Youngster portrait) - Dark
- Crawdaunt
- Pawniard
-

Ben ik dit????
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132708877
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 22:22 schreef Xummon het volgende:
Danny (die met de Youngster portrait) - Dark
- Crawdaunt
- Pawniard
-

Ben ik dit????
Ja :)
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132711596
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 22:18 schreef Schuppie het volgende:

[..]

2 starters, das wel nice! :)
Dat + een Pokémon die alleen in FS te vangen is.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 30 oktober 2013 @ 06:25:41 #145
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132714476
Is er al bekend wat er gebeurd als je Keldeo Meloetta en Genesect naar de daarom vragende npcs brengt? Black en White 2 zat vol ingame eastereggs wat dat betreft. Volgens geruchten gaat er met Deoxys ook iets gebeuren als je die naar het fossil lab brengt gezien daar 5 meteorieten liggen.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132714703
Ik ben nog steeds pas bij de 6e gym, probeer er lekker lang over te doen al lees ik hier al die toffe post-game dingen moet ik misschien toch maar even wat sneller gaan :)

Ik zal vanavond de friendcodes uit de wiki weer update in mijn 3ds, staan weer aantal nieuwe zo te zien :D
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132714916
Ik heb trouwens ook de Pokeleague verslagen. Zou nu ook een 3e Pokemon moeten hebben in mijn safari (Rolf - Grass).
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132715294
Iemand die een modest Eevee wilt? Heb er nog 2 over
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132715373
Denk dat ik vandaag maar eens aan een Gible breeding program ga beginnen :)
  woensdag 30 oktober 2013 @ 09:56:11 #150
97687 Lavenderlily
beroepslurker/muurbloem
pi_132716354
Is Gible zo geweldig?
pi_132716505
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 09:56 schreef baniekje het volgende:
Is Gible zo geweldig?
Gible niet, Garchomp wel ;)
  woensdag 30 oktober 2013 @ 10:33:26 #152
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132717165
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 09:56 schreef baniekje het volgende:
Is Gible zo geweldig?
zijn evolutie is zo'n beetje de beste pokemon op de legendarys na :P

Vandaag is mijn vrije dag, ik weet nog niet wat mijn volgende pokemon gaat worden
pi_132717696
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 09:56 schreef baniekje het volgende:
Is Gible zo geweldig?
STAB Earthquake en STAB dragon moves met het feit dat hij snel is.

Maakt hem een hele goede sweeper. :)
pi_132717700
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 10:33 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

zijn evolutie is zo'n beetje de beste pokemon op de legendarys na :P

Vandaag is mijn vrije dag, ik weet nog niet wat mijn volgende pokemon gaat worden
Mawile.
  woensdag 30 oktober 2013 @ 11:01:51 #155
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132717744
Die vind ik er zo stom uit zien :'( denk dat het dan toch een lickitung gaat worden, ik moet mijn naam #TeamLicky toch eer aandoen.
pi_132717762
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 11:01 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
Die vind ik er zo stom uit zien :'( denk dat het dan toch een lickitung gaat worden, ik moet mijn naam #TeamLicky toch eer aandoen.
Lickitung familie is de enige pokemon met STAB Explosion (375 power)
  woensdag 30 oktober 2013 @ 11:04:26 #157
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132717793
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 11:02 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Lickitung familie is de enige pokemon met STAB Explosion (375 power)
Die had ik ook op mijn Black-game inderdaad :D maar ga niet 2 maanden wachten om te transferren
pi_132717824
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 11:04 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

Die had ik ook op mijn Black-game inderdaad :D maar ga niet 2 maanden wachten om te transferren
Explosion is nu een TM :s)
pi_132721679
Tot zover een Ponyta en Froakie EV getrained, niet 5x31 maar dat hoeft van mij ook niet. Nu maar eens kijken wat de volgende gaat worden
pi_132721697
Iemand die een friend safari heeft en mij graag zou willen toevoegen als friend? Stuur even een PM aub.
pi_132722133
Gisteren de 4e gym verslagen. *O*

En een aantal X exclusieve geruild. Binnenkort maar eens een online battle proberen. Heb ondertussen wel een aantal goede, bang dat de meeste mensen zullen vechten met OP legendary etc. :{
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132723676
quote:
14s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 13:18 schreef Seikcid het volgende:
Gisteren de 4e gym verslagen. *O*

En een aantal X exclusieve geruild. Binnenkort maar eens een online battle proberen. Heb ondertussen wel een aantal goede, bang dat de meeste mensen zullen vechten met OP legendary etc. :{
Ik wil best een gevecht, zal gene legendaries gebruiken want legendaries :{w
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132723703
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 13:03 schreef Svenzie het volgende:
Iemand die een friend safari heeft en mij graag zou willen toevoegen als friend? Stuur even een PM aub.
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon
pi_132723801
Dus, ik weet nog dat je in Ruby/Sapphire (de laatste pokémon die ik 'serieus' heb gespeeld) een behoorlijk verschil had tussen de legendaries, waar Kyogre (sapphire) een van de meest broken mons was die ooit was verzonnen, door zijn combo van moveset, types en statdistributie (enorm hoge special attack/defense en moves om zijn normale defense te boosten, als ik me niet vergis) terwijl Groudon gewoon 'wel sterk' was.

Nu vraag ik me af of dit soort enorm verschil ook tussen X en Y zit?
Ga weg
pi_132723828
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:08 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ik wil best een gevecht, zal gene legendaries gebruiken want legendaries :{w
Legendaries zijn cool man, een team met alleen legendaries voor de YOLO-factor jeweet. Maar in 'serieuze' gevechten zijn ze knap lame ja :')
Ga weg
pi_132723894
quote:
6s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:13 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Legendaries zijn cool man, een team met alleen legendaries voor de YOLO-factor jeweet. Maar in 'serieuze' gevechten zijn ze knap lame ja :')
Legendaries waren vet toen je ze op 1 hp moest brengen, laten slapen en 30 ultraballs nodig had. Ingame kunnen ze leuk zijn maar ik heb er een pest hekel aan in online battles :r
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132723906
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:08 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ik wil best een gevecht, zal gene legendaries gebruiken want legendaries :{w
Prima. :P

De Fok! Pokemon League is begonnen! *O*
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132723929
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:15 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Legendaries waren vet toen je ze op 1 hp moest brengen, laten slapen en 30 ultraballs nodig had. Ingame kunnen ze leuk zijn maar ik heb er een pest hekel aan in online battles :r
Ik fok(te) ze gewoon allemaal naar lvl 100 puur om een doodseskader met ho-oh, groudon, kyogre, mewtwo etc klaar te hebben staan voor als ik eens flink op de yolotoer wou _O_
Ga weg
pi_132723991
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:17 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik fok(te) ze gewoon allemaal naar lvl 100 puur om een doodseskader met ho-oh, groudon, kyogre, mewtwo etc klaar te hebben staan voor als ik eens flink op de yolotoer wou _O_
Saai. ;(
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132724050
quote:
14s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:18 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Saai. ;(
Vet toch, gewoon voor de heb _O_ Daarnaast heb/had (afhankelijk ervan of ik Diamond terug kan vinden) ik ook een doodnormaal team met de gebruikelijke Salamence, Tyranitar, Metagross etc
Ga weg
pi_132724066
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:16 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Prima. :P

De Fok! Pokemon League is begonnen! *O*
Vanavond?
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:20 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Vet toch, gewoon voor de heb _O_ Daarnaast heb/had (afhankelijk ervan of ik Diamond terug kan vinden) ik ook een doodnormaal team met de gebruikelijke Salamence, Tyranitar, Metagross etc
Een flink OU team dus?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132724082
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:20 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Vanavond?

[..]

Een flink OU team dus?
Ja. OU of UU heb ik verder geen boodschap aan ;(
Ga weg
pi_132724094
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:20 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Vet toch, gewoon voor de heb _O_ Daarnaast heb/had (afhankelijk ervan of ik Diamond terug kan vinden) ik ook een doodnormaal team met de gebruikelijke Salamence, Tyranitar, Metagross etc
Yep, dat wel. Maar vind het voor online battles niets. Niet om te gebruiken en al helemaal niet om tegen te vechten. :)
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132724175
quote:
14s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:21 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Yep, dat wel. Maar vind het voor online battles niets. Niet om te gebruiken en al helemaal niet om tegen te vechten. :)
Ja duh, spelverneukerij op die manier. Je kunt best met je Pidgeot van een Tyranitar winnen ook al heeft ie 30 stats extra ofzo, maar die legendaries zitten echt op 180-190 extra stats oid?
Ga weg
pi_132724193
Oh shit ik moet m'n trollenitar wel nog breeden
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 30 oktober 2013 @ 14:27:03 #176
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132724291
0 speed breeden op mijn licki duurt wel lang, het is niet een 31 stat die ik even uit mijn dittobox pluk ;(
maar vanavond het grote kleine fok toernooi dus?
pi_132724359
Vond UU in de tijd van diamond altijd de leukste tier.

Heb vanavond geen tijd voor hele toernooien maar wil best een paar battles doen
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132724510
Toernooi was ook niet echt serieus, niet voor vanavond in ieder geval. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132724613
Maar hoe zit het nu met het verschil tussen X en Y? Welke is 'beter'? Of is het redelijk balanced allemaal?
Ga weg
  woensdag 30 oktober 2013 @ 14:40:55 #180
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132724750
quote:
11s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:36 schreef Nikmans het volgende:
Maar hoe zit het nu met het verschil tussen X en Y? Welke is 'beter'? Of is het redelijk balanced allemaal?
geen idee, die xerneas gaat bij mij na het vangen de box in om er nooit meer uit te komen :P
pi_132724825
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:40 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

geen idee, die xerneas gaat bij mij na het vangen de box in om er nooit meer uit te komen :P
Zonde man, opfokken naar lvl 100 en je eigen deathsquad maken _O_
Ga weg
pi_132724841
Vooruit ik ga Y vanmiddag halen, die heeft iig geen Mewtwo met penisbeschermer en die vogel ipv dat hert, veel cooler
Ga weg
pi_132725174
Is een IV 0 breeden lastig?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 30 oktober 2013 @ 14:57:56 #184
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132725270
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:54 schreef Roburtt het volgende:
Is een IV 0 breeden lastig?
kost tijd itt een iv 31 breeden
pi_132725510
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 14:57 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

kost tijd itt een iv 31 breeden
Fuck dat, geen zin in :+
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 30 oktober 2013 @ 15:13:47 #186
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132725762
Ooooh ik ontdek net dat als je multi battle doet in de battle maison om bp te verdienen je kan kiezen om deze met een friend te doen maar als je alleen gaat dan kan je een npc uit je "friendslist" selecteren die twee pokes heeft toegewezen gekregen. Voorbeelden: Metagross&Jolteon of Dusknoir&Noivern
pi_132725834
Kun je system tijd naar 7:59 zetten en Megastones vinden?

Edit: Ja dit werkt. :')
  woensdag 30 oktober 2013 @ 15:18:07 #188
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132725912
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 15:15 schreef Grandesco het volgende:
Kun je system tijd naar 7:59 zetten en Megastones vinden?
Hmm volgens mij kan het. Wel kan je drie dagen geen lottery spelen en bijvoorbeeld 3 dagen geen rotom vinden ondanks dat het dinsdag zou zijn. Maar serebii (van die site) deed het ook toen de locaties nog niet bekend waren

edit: mooi :P
pi_132726002
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 15:15 schreef Grandesco het volgende:
Kun je system tijd naar 7:59 zetten en Megastones vinden?

Edit: Ja dit werkt. :')
Moet er een bepaalde tijd zijn voor megastones?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132726121
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 15:20 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Moet er een bepaalde tijd zijn voor megastones?
Post game mega stones zijn alleen maar te krijgen vanaf 8 uur tot 9.
pi_132727482
Heeft er iemand al een azumarill met Aqua Jet en Belly Drum?
"We start to climb up... the long... long uphill climb"
- Tomoya
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:06:04 #192
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132727738
Mensen interesse in Ferroseeds met breeding moves Stealth Rock en Leech Seed?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132728128
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 15:58 schreef Key. het volgende:
Heeft er iemand al een azumarill met Aqua Jet en Belly Drum?
Nee maar wel mee bezig. :)

Zag dat Golduck ook aqua jet leert. Die kan je al eerder krijgen dan Buizel toch?
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 30 oktober 2013 @ 16:21:22 #194
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132728236
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:06 schreef gazhims3lv het volgende:
Mensen interesse in Ferroseeds met breeding moves Stealth Rock en Leech Seed?
met een extra trage nature en hogere defense?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:21:37 #195
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132728246
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:06 schreef gazhims3lv het volgende:
Mensen interesse in Ferroseeds met breeding moves Stealth Rock en Leech Seed?
klinkt goed, heeft ie ook al wat goede IV's?

heb niet zo heel veel in de aanbieding, een 4iv shellder met skill link of een 4 iv solosis of een shiny remoraid of crawdaunt maar dat zal je misschien niet zo boeiend vinden. Heb ook jolly aerodactyls die hebben denk ik 3 ivs maar dat zou ik moeten checken dat was mijn eerste breed toen heb ik geen markings gezet (werkt iedereen wel met die 6 symbooltjes voor 31ivs? is handig voor later)

edit: shiny clauncher bedoel ik, bijna hetzelfde

[ Bericht 3% gewijzigd door WARE_HEIDEN op 30-10-2013 16:28:31 ]
pi_132728357
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:06 schreef gazhims3lv het volgende:
Mensen interesse in Ferroseeds met breeding moves Stealth Rock en Leech Seed?
Kan ik daarmee een Nidoran breeden met stealth rock? :9
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132728516
quote:
6s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:18 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Nee maar wel mee bezig. :)

Zag dat Golduck ook aqua jet leert. Die kan je al eerder krijgen dan Buizel toch?
Volgens Serebii kan je die krijgen met de move relearner
"We start to climb up... the long... long uphill climb"
- Tomoya
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:30:57 #198
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132728564
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:21 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

klinkt goed, heeft ie ook al wat goede IV's?

heb niet zo heel veel in de aanbieding, een 4iv shellder met skill link of een 4 iv solosis of een shiny remoraid of crawdaunt maar dat zal je misschien niet zo boeiend vinden. Heb ook jolly aerodactyls die hebben denk ik 3 ivs maar dat zou ik moeten checken dat was mijn eerste breed toen heb ik geen markings gezet (werkt iedereen wel met die 6 symbooltjes voor 31ivs? is handig voor later)
Heb er wel een met 3 31 IV's geloof ik. Wat voor nature is die Shellder? Ben eventueel ook wel geinteresseerd in shinies ..
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:31:38 #199
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132728588
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:24 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Kan ik daarmee een Nidoran breeden met stealth rock? :9
Nidoran kan geen Stealth Rock leren volgens bulbapedia
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:32:58 #200
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132728631
quote:
1s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:21 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

met een extra trage nature en hogere defense?
Jep, Relaxed nature.. hogere defense weet ik niet, sowieso special defence
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132728668
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:31 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Nidoran kan geen Stealth Rock leren volgens bulbapedia
Niet eenvoudig, nee.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 30 oktober 2013 @ 16:34:16 #202
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132728673
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:32 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Jep, Relaxed nature.. hogere defense weet ik niet, sowieso special defence
Nice ik voeg je even toe.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132728681
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:29 schreef Key. het volgende:

[..]

Volgens Serebii kan je die krijgen met de move relearner
En als egg move, dat wil ik proberen. :)
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:36:16 #204
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132728733
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:30 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Heb er wel een met 3 31 IV's geloof ik. Wat voor nature is die Shellder? Ben eventueel ook wel geinteresseerd in shinies ..
shellder jolly (je mag ook beide ouders hebben van mij)
remoraid quirky
clauncher lax
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:40:04 #205
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132728838
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:36 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

shellder jolly (je mag ook beide ouders hebben van mij)
remoraid quirky
clauncher lax
Ook interesse in een pokemon met pokérus?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:42:17 #206
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132728913
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:40 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Ook interesse in een pokemon met pokérus?
nee heb er al een paar in de box dankzij wondertrade
tot nu doe heb ik mijn evtrainingen toch met vitamins en hersenloos supertraining gedaan trouwens :P

weet iemand nog een laatste move voor sweeper aerodactyl? hij heeft nu stone edge, fire fang en earthquake
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 30 oktober 2013 @ 16:43:13 #207
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132728945
[quote]0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:40 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Ook interesse in een pokemon met pokérus?
[/quote
Kan het vanavond ik ga juust op ziekenbezoek bij Vriendin lief.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:44:25 #208
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132728979
quote:
1s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:43 schreef Dr.Mikey het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op woensdag 30 oktober 2013 16:40 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Ook interesse in een pokemon met pokérus?
[/quote
Kan het vanavond ik ga juust op ziekenbezoek bij Vriendin lief.
Heb je eventueel nog wat interessants?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:45:26 #209
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132729013
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:42 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

nee heb er al een paar in de box dankzij wondertrade
tot nu doe heb ik mijn evtrainingen toch met vitamins en hersenloos supertraining gedaan trouwens :P

weet iemand nog een laatste move voor sweeper aerodactyl? hij heeft nu stone edge, fire fang en earthquake
Nog ergens anders naar opzoek? Ben wel geďnteresseerd in Clauncher en Shellder
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:47:02 #210
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132729060
pokemon met goede iv's doen het altijd goed scheelt me weer werk maar niet specifiek naar iets op zoek
pi_132729386
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:42 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

nee heb er al een paar in de box dankzij wondertrade
tot nu doe heb ik mijn evtrainingen toch met vitamins en hersenloos supertraining gedaan trouwens :P

weet iemand nog een laatste move voor sweeper aerodactyl? hij heeft nu stone edge, fire fang en earthquake
Aqua tail of Taunt?
"We start to climb up... the long... long uphill climb"
- Tomoya
  woensdag 30 oktober 2013 @ 16:59:52 #212
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132729444
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:47 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
pokemon met goede iv's doen het altijd goed scheelt me weer werk maar niet specifiek naar iets op zoek
Zie net dat ik nog even moet breeden.. heb wel met Sp. Att en Sp. Def 31 en outstanding potential..
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 30 oktober 2013 @ 17:03:07 #213
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132729551
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:57 schreef Key. het volgende:

[..]

Aqua tail of Taunt?
aqua tail kan hij niet leren volgens mij. Heb voorlopig maar even aerial ace, met 60 power klinkt het niet super maar na STAB is het toch wel handig tegen die fighting types

quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:59 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Zie net dat ik nog even moet breeden.. heb wel met Sp. Att en Sp. Def 31 en outstanding potential..
Neem aan dat je nog voor jezelf gaat breeden dus je krijgt vast nog genoeg betere afvalbabys dus dan wacht ik nog even ;)
pi_132729686
Hoe zit het met de ability bij het breeden? Ik ga m'n female Azurill Azumarill breeden met een male Floatzel en wil huge power houden. :9
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132729710
quote:
14s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 17:07 schreef Seikcid het volgende:
Hoe zit het met de ability bij het breeden? Ik ga m'n female Azurill breeden met een male Floatzel en wil huge power houden. :9
De Poke met de ability die je wil houden een everstone geven :) Of was dat nature??
  woensdag 30 oktober 2013 @ 17:09:01 #216
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132729774
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 17:07 schreef ToetNL het volgende:

[..]

De Poke met de ability die je wil houden een everstone geven :)
dat is de nature waar je een everstone voor nodig hebt :D
de vrouw geeft de ability door met 80% kans
pi_132729891
Ok. Dan moet ik gewoon wat geluk hebben. *O*

En eerst Floatzel nog traden.. :')
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 30 oktober 2013 @ 17:17:43 #218
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132730099
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 17:09 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

dat is de nature waar je een everstone voor nodig hebt :D
de vrouw geeft de ability door met 80% kans
Heb hem binnen hoor.. Attack Sp Att en Sp Def 31 IV's en de beste nature: relaxed.. Eventueel ruilen voor Shellder en Clownscher :P? Add me maar.. Ben nu even eten, miss dat ik je al heb
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 30 oktober 2013 @ 17:23:20 #219
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132730293
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 17:17 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

je wilt ze allebei :o vooruit dan maar 8-)

had je inderdaad al in mijn list, ik heet #TeamLicky
pi_132731386
Net de perfecte Mawile gebreed.

Heeft perfecte HP, Attack, Defense, Special Defense en Speed IVs.

en de juiste ability (Intimidate)

:D
pi_132731750
Mijn vriend heeft toch zojuist ook een Pokémon machine gekocht :D

De luigi edition <3 met daarbij Pokémon Y ! kunnen we gezellig samen pokemonnen haha

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 30-10-2013 18:15:30 ]
  woensdag 30 oktober 2013 @ 18:44:52 #222
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132732512
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 17:23 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

je wilt ze allebei :o vooruit dan maar 8-)

had je inderdaad al in mijn list, ik heet #TeamLicky
Thanks!! :D
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132732542
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 18:01 schreef Grandesco het volgende:
Net de perfecte Mawile gebreed.

Heeft perfecte HP, Attack, Defense, Special Defense en Speed IVs.

en de juiste ability (Intimidate)

:D
Intimiderend. ;)
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 30 oktober 2013 @ 18:47:23 #224
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132732590
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 18:44 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Thanks!! :D
ik wou nog uitsloven met mijn shiny volcarona maar blijkbaar kan je niet bij de pocketmannen in je battlebox :(
  woensdag 30 oktober 2013 @ 18:49:10 #225
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132732645
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 18:47 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

ik wou nog uitsloven met mijn shiny volcarona maar blijkbaar kan je niet bij de pocketmannen in je battlebox :(
Dan had ik nog wel even kunnen uitsloven met Shiny Honchkrow en Shiny Drapion :Y

en Golden Magikarp :') :')
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132732877
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 16:21 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

klinkt goed, heeft ie ook al wat goede IV's?

heb niet zo heel veel in de aanbieding, een 4iv shellder met skill link of een 4 iv solosis of een shiny remoraid of crawdaunt maar dat zal je misschien niet zo boeiend vinden. Heb ook jolly aerodactyls die hebben denk ik 3 ivs maar dat zou ik moeten checken dat was mijn eerste breed toen heb ik geen markings gezet (werkt iedereen wel met die 6 symbooltjes voor 31ivs? is handig voor later)

edit: shiny clauncher bedoel ik, bijna hetzelfde
Ik werk niet met symbolen nee. Leg is uit? ^O^
  woensdag 30 oktober 2013 @ 19:02:52 #227
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132733125
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 18:56 schreef garchomp het volgende:

[..]

Ik werk niet met symbolen nee. Leg is uit? ^O^
als je organize boxes doet en dan op je baby klikt (waarvan je net de ivs hebt gecheckt bij die man in kiloude pokemoncenter) dan kan je hem marken met 6 verschillende symbooltjes die je weer kan gebruiken om aan te geven in welke iv hij 31 heeft. Zo raak je het spoor niet helemaal bijster als je een paar keer van parent moet switchen. Zie ook weleens screens voorbij komen met mensen die hun pokemon renamen naar HPDefSpaSp maar dat lijkt mij omslachtiger.
pi_132733283
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 19:02 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

als je organize boxes doet en dan op je baby klikt (waarvan je net de ivs hebt gecheckt bij die man in kiloude pokemoncenter) dan kan je hem marken met 6 verschillende symbooltjes die je weer kan gebruiken om aan te geven in welke iv hij 31 heeft. Zo raak je het spoor niet helemaal bijster als je een paar keer van parent moet switchen. Zie ook weleens screens voorbij komen met mensen die hun pokemon renamen naar HPDefSpaSp maar dat lijkt mij omslachtiger.
Ik doe het op de laatste manier. Ga toch even de symbolen checken. Thanks man!
pi_132733309
Weet iemand of dat Pokemon amie maxxen ook geldt dan als max friendship? Wil een Umbreon regelen.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  woensdag 30 oktober 2013 @ 19:08:00 #230
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132733313
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 19:02 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

als je organize boxes doet en dan op je baby klikt (waarvan je net de ivs hebt gecheckt bij die man in kiloude pokemoncenter) dan kan je hem marken met 6 verschillende symbooltjes die je weer kan gebruiken om aan te geven in welke iv hij 31 heeft. Zo raak je het spoor niet helemaal bijster als je een paar keer van parent moet switchen. Zie ook weleens screens voorbij komen met mensen die hun pokemon renamen naar HPDefSpaSp maar dat lijkt mij omslachtiger.
Dat heb ik bij mijn dittos wel gedaan.. erg handig
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 30 oktober 2013 @ 19:08:39 #231
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132733331
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 19:07 schreef Sjiznit het volgende:
Weet iemand of dat Pokemon amie maxxen ook geldt dan als max friendship? Wil een Umbreon regelen.
Als je je Eevee gewoon traint komt het vanzelf goed.. mijn Eevee veranderde op lvl 19 al in een Umbreon
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132733430
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 19:08 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Als je je Eevee gewoon traint komt het vanzelf goed.. mijn Eevee veranderde op lvl 19 al in een Umbreon
Mja wil em op level 2 ;). Wil een nieuwe playthrough starten met zo laag mogelijk geevolueerde Eevee's. Flareon, Vaporeon en Jolteon kunnen op level 1. Glaceon en Umbreon dan op level 2. Sylveon op level 6.

Edit: trouwens nog best irritant om een vrouwtjes Eevee in het wild te vinden en dan te vangen met een Premier Ball. Maar je moet er wat voor over hebben om 6 Eeveelutions in premier balls te hebben.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  woensdag 30 oktober 2013 @ 19:18:05 #233
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132733655
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 19:11 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Mja wil em op level 2 ;). Wil een nieuwe playthrough starten met zo laag mogelijk geevolueerde Eevee's. Flareon, Vaporeon en Jolteon kunnen op level 1. Glaceon en Umbreon dan op level 2. Sylveon op level 6.

Edit: trouwens nog best irritant om een vrouwtjes Eevee in het wild te vinden en dan te vangen met een Premier Ball. Maar je moet er wat voor over hebben om 6 Eeveelutions in premier balls te hebben.
Hoezo allemaal in een premier ball.. beetje autistisch :P
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132733762
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 19:18 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Hoezo allemaal in een premier ball.. beetje autistisch :P
Vind Premier Balls er mooi uitzien (L) Daarbij niet al te moeilijk verder. Eggs krijgen de ball van hun moeder. Dus als ik die in een Premier Ball heb gaat de rest van zelf.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  woensdag 30 oktober 2013 @ 19:30:48 #235
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132734181
Ik probeer eigenlijk al mijn pokémon in gewone Poké Balls te vangen, zelfs de legendaries. Vind ik ook het mooiste staan in het menu, zo'n rijtje met zes normale rood/witte balls. Wat dat betreft wel jammer dat eggs nu dezelfde ball krijgen als hun moeder, want nu loop ik dus rond met Timer Balls en Dusk Balls omdat degene van wie ik de moeders heb gekregen ze hebben gevangen in die balls.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132734830
Ook maar eens een Fok!-account aangemaakt. Pokemon is echt veel te verslavend...
Ik heb gelijk iedereen maar toegevoegd, hieronder staat mijn FC.

0232-8891-8189
pi_132736173
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 19:07 schreef Sjiznit het volgende:
Weet iemand of dat Pokemon amie maxxen ook geldt dan als max friendship? Wil een Umbreon regelen.
Voor zover ik weet zijn het 2 aparte dingen.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132736778
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 20:13 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Voor zover ik weet zijn het 2 aparte dingen.
Deze man/vrouw is correct.

Amie en Happiness zijn twee verschillende dingen.
pi_132737480
Hoppa! Binnen! Top. Duurde wel even maar het is het waard. Nu eens een shiny Shinx breeden :P Eerst een met Rash nature zien te regelen. Heb al een box vol maar niet de goede nature.

[ Bericht 19% gewijzigd door Sjiznit op 30-10-2013 20:44:21 ]
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132739183
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 17:49 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:
Ik heb eindelijk internet op m'n 3ds _O_ Friendcode is 1779-0174-6226 :) Geen idee wat ik in m'n friend safari heb :') Hoe kom je daar eigenlijk achter? Moet iemand anders je dat vertellen?
Ik ben weer aan het toevoegen geslagen, heb jou zojuist ook toegevoegd.

quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 18:08 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

ik kan het je vertellen als je me toevoegt: 4527-8330-0683
je kan de pokemon uit je eigen safari zelf niet vangen trouwens :P
En jou :)
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132740585
Mocht iemand mij nog toevoegen stuur dan even een DM (5257-9420-8367 - Sjim )

Dan voeg ik je meteen ook toe :D
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132740686
Rotom met 5 IVs krijg ik echt pure ebola van... :N

Heb er nu al 2 met 4.... Zucht

Onzijdige Pokemon duren echt zo lang om een Ei te krijgen soms...
pi_132741663
Vandaag een Adamant Scyther en een Rotom gekregen via Wonder Trade. Helaas geen Technician, die Scyther.

Gelukkig heeft MegaScizor altijd Technician. Is ie toch niet helemaal waardeloos.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132742703
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 21:52 schreef EnGCatjuh het volgende:
Vandaag een Adamant Scyther en een Rotom gekregen via Wonder Trade. Helaas geen Technician, die Scyther.

Gelukkig heeft MegaScizor altijd Technician. Is ie toch niet helemaal waardeloos.
MegaScizor is wel heel slecht helaas. :)
pi_132742877
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 22:11 schreef Grandesco het volgende:

[..]

MegaScizor is wel heel slecht helaas. :)
Hoezo?
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132742913
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 22:15 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Hoezo?
x4 tegen Fire, lage special defense en slomer dan een Oma met een rollator.
pi_132743440
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 22:15 schreef Grandesco het volgende:

[..]

x4 tegen Fire, lage special defense en slomer dan een Oma met een rollator.
Net gewone Scizor dus. Maar dan met hogere Attack. Base SpDef van 100 valt trouwens best mee hoor.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  woensdag 30 oktober 2013 @ 22:40:21 #248
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132744084
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 21:28 schreef hylian het volgende:
Mocht iemand mij nog toevoegen stuur dan even een DM (5257-9420-8367 - Sjim )

Dan voeg ik je meteen ook toe :D
^O^
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132746227
Die exp share is FUCKING broken, ook al zet je hem uit voor EV training? :o
Ga weg
  woensdag 30 oktober 2013 @ 23:45:47 #250
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132746608
quote:
11s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 23:34 schreef Nikmans het volgende:
Die exp share is FUCKING broken, ook al zet je hem uit voor EV training? :o
Wat is precies je vraag? :P
Ben er ook geen enorme fan van trouwens al stond ie wel vaak aan tijdens mijn spel. Het komt erop neer dat je pokemon die weinig xp nodig hebben om te lvlen (sommigen lvlen sneller dan anderen) eigenlijk niet gebruikt omdat ze toch wel bij blijven. Ik heb dus voornamelijk met drifblim gespeeld steeds en mijn greninja bijna niet aangeraakt. Snap dat ik het uit kan zetten maar dat gaat ook weer tegen mijn instinct in omdat er dan xp "verloren"gaat.
pi_132747011
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 23:45 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

Wat is precies je vraag? :P
Ben er ook geen enorme fan van trouwens al stond ie wel vaak aan tijdens mijn spel. Het komt erop neer dat je pokemon die weinig xp nodig hebben om te lvlen (sommigen lvlen sneller dan anderen) eigenlijk niet gebruikt omdat ze toch wel bij blijven. Ik heb dus voornamelijk met drifblim gespeeld steeds en mijn greninja bijna niet aangeraakt. Snap dat ik het uit kan zetten maar dat gaat ook weer tegen mijn instinct in omdat er dan xp "verloren"gaat.
Mijn vraag/opmerking is dus dat dat ding echt keihard broken is, maargoed grinden zuigt toch ass
Ga weg
pi_132751625
Gastly nu ook EV getrained, dus dat is 3! Nu op zoek naar een Elekid (als iemand me hiermee kan helpen, graag!)
pi_132751799
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 09:54 schreef Schuppie het volgende:
Gastly nu ook EV getrained, dus dat is 3! Nu op zoek naar een Elekid (als iemand me hiermee kan helpen, graag!)
Ik heb een Elekid met Fire punch en Ice punch.
Heb je toevallig een Inkay? Ik krijg hem maar niet gevangen :P
"We start to climb up... the long... long uphill climb"
- Tomoya
pi_132751835
Leuk joh, was bezig met larvitars breeden, en had eindelijk de goede nature dus begin ik met EV trainen, train ik de verkeerde :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132751865
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 10:02 schreef Key. het volgende:

[..]

Ik heb een Elekid met Fire punch en Ice punch.
Heb je toevallig een Inkay? Ik krijg hem maar niet gevangen :P
Die heb ik, helaas niet met de orginele naam...
pi_132751876
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 10:07 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Die heb ik, helaas niet met de orginele naam...
Maakt niet uit, moet hem toch breeden
"We start to climb up... the long... long uphill climb"
- Tomoya
pi_132751893
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 10:07 schreef Key. het volgende:

[..]

Maakt niet uit, moet hem toch breeden
Wat is je Friendcode? Mijne: 5429-7471-5828
pi_132752010
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 10:09 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Wat is je Friendcode? Mijne: 5429-7471-5828
0001-3296-5045

Ik wil er zelf eentje houden, dus zal hem eerst evolueren en breeden, daarna ruilen we wel
"We start to climb up... the long... long uphill climb"
- Tomoya
pi_132752043
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 10:13 schreef Key. het volgende:

[..]

0001-3296-5045

Ik wil er zelf eentje houden, dus zal hem eerst evolueren en breeden, daarna ruilen we wel
Is prima, ik zie wel een berichtje verschijnen :)
pi_132752280
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 10:15 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Is prima, ik zie wel een berichtje verschijnen :)
Ik had er nog eentje met alleen ice punch, ook goed? ^^
"We start to climb up... the long... long uphill climb"
- Tomoya
pi_132752337
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 10:26 schreef Key. het volgende:

[..]

Ik had er nog eentje met alleen ice punch, ook goed? ^^
Helemaal prima
pi_132753533
Heeft er iemand een Jolly ditto voor me?

Edit: Nvm, de 27ste ditto was Jolly

[ Bericht 37% gewijzigd door Key. op 31-10-2013 11:38:18 ]
"We start to climb up... the long... long uphill climb"
- Tomoya
pi_132756895
Gisteren m'n Marill met aqua jet gebreed. O+ Moest via een omweg breeden omdat ik geen female had met huge power. En omdat ik steeds rondliep met extra eieren heb ik nu een zooi Marill's de wereld in gestuurd via wonder trade. :P

Maar dat breeden is ook best verslavend. En dan ben ik nog niet eens bezig met dat EV/IV. :{

Waarom is een jolly Ditto zo interessant? Ik kreeg een japanse gisteren voor één van m'n Marill's. :9
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  donderdag 31 oktober 2013 @ 13:24:00 #264
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132757070
veel physical sweepers wil je een +speed en -specialattack nature geven (jolly dus) als je dan een jolly ditto hebt dan hoef je nooit eitjes te broeden tot je eindelijk een jolly hebt
pi_132757355
quote:
14s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 13:17 schreef Seikcid het volgende:
...

Maar dat breeden is ook best verslavend. En dan ben ik nog niet eens bezig met dat EV/IV. :{

...
behoorlijk verslavend.. Heb alleen nog maar de eerste gym gehad en verder alleen nog maar zitten breeden.. :')
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132758017
quote:
1s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 13:33 schreef MrMoon het volgende:

[..]

behoorlijk verslavend.. Heb alleen nog maar de eerste gym gehad en verder alleen nog maar zitten breeden.. :')
Ik heb er gelukkig mee gewacht tot nadat ik de E4 had verslagen, maar ik weet nu wel waar ik de komende tijd mee zoet ben :)
pi_132759240
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 13:24 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
veel physical sweepers wil je een +speed en -specialattack nature geven (jolly dus) als je dan een jolly ditto hebt dan hoef je nooit eitjes te broeden tot je eindelijk een jolly hebt
Ah ok. Ik was tevreden met naughty voor m'n Marill, +att en -sp. def.

Wanneer kom je die npc tegen die je EV(?) punten kan beoordelen?
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  donderdag 31 oktober 2013 @ 14:34:32 #268
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132759441
quote:
14s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 14:29 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ah ok. Ik was tevreden met naughty voor m'n Marill, +att en -sp. def.

Wanneer kom je die npc tegen die je EV(?) punten kan beoordelen?
EV kan je zelf beoordelen in je super training scherm (je kan eventueel een reset bag geven dan verschijnen de exacte waardes schijnt)
IV judge in Kiloude city na de e4. Tijdens online gevechten komen er random statistieken voorbij waaronder hoevaak je de iv judge hebt geraadpleegd, in mijn geval al 380x hehe.

Net een passerby Jap die me uitdaagde met yveltal, mega gardevoir, aerodactyl, talonflame, aegislash en hawlucha ge6-0d met alleen reuniclus :D

Dit is mijn reuni:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_132759809
Ik wil graag een Mamoswine, alleen kan ik niet vinden waar/wanneer Piloswine Acientpower kan leren.
Volgens Serebii zou hij het op lvl 1 kunnen leren, alleen Swinub kan het niet leren. Iemand een idee?
  donderdag 31 oktober 2013 @ 14:50:08 #270
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132759937
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 14:45 schreef Schuppie het volgende:
Ik wil graag een Mamoswine, alleen kan ik niet vinden waar/wanneer Piloswine Acientpower kan leren.
Volgens Serebii zou hij het op lvl 1 kunnen leren, alleen Swinub kan het niet leren. Iemand een idee?
al move relearner in dendemille geprobeerd met een heartscale?
pi_132760177
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 14:34 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

EV kan je zelf beoordelen in je super training scherm (je kan eventueel een reset bag geven dan verschijnen de exacte waardes schijnt)
IV judge in Kiloude city na de e4. Tijdens online gevechten komen er random statistieken voorbij waaronder hoevaak je de iv judge hebt geraadpleegd, in mijn geval al 380x hehe.

Net een passerby Jap die me uitdaagde met yveltal, mega gardevoir, aerodactyl, talonflame, aegislash en hawlucha ge6-0d met alleen reuniclus :D

Dit is mijn reuni:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Haha die spoiler :')
Susanoo!
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132760836
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 14:50 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

al move relearner in dendemille geprobeerd met een heartscale?
Ja, net. Het is gelukt :)
pi_132760886
Ik heb zo'n 13 Rotoms met 4 perfecte IV in modest nature

Iemand interesse? Ik ga ze toch weg doen.

(Dit in verband dat ik NET een Rotom met 5 IVs breed :) )
pi_132760957
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 15:18 schreef Grandesco het volgende:
Ik heb zo'n 13 Rotoms met 4 perfecte IV in modest nature

Iemand interesse? Ik ga ze toch weg doen.

(Dit in verband dat ik NET een Rotom met 5 IVs breed :) )
Wil je er nog iets specifieks voor terug?
pi_132760977
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 15:20 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Wil je er nog iets specifieks voor terug?
Hoeft niet, mag.

Is geen vereiste.
pi_132761051
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 15:21 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Hoeft niet, mag.

Is geen vereiste.
Dat maakt het makkelijker haha. 5429-7471-5828, weet niet of we elkaar al hadden?
pi_132761191
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 15:23 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Dat maakt het makkelijker haha. 5429-7471-5828, weet niet of we elkaar al hadden?
Mijn FC staat in de OP.

Blijkbaar niet.

Edit: 0404-6856-6890
pi_132763231
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 15:18 schreef Grandesco het volgende:
Ik heb zo'n 13 Rotoms met 4 perfecte IV in modest nature

Iemand interesse? Ik ga ze toch weg doen.

(Dit in verband dat ik NET een Rotom met 5 IVs breed :) )
Zou er graag een willen!
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132763338
Kun je je oude mons eigenlijk overzetten hierheen?
Ga weg
pi_132763616
quote:
11s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 16:24 schreef Nikmans het volgende:
Kun je je oude mons eigenlijk overzetten hierheen?
In december wel.
pi_132764139
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 16:30 schreef Grandesco het volgende:

[..]

In december wel.
Vet
Ga weg
  donderdag 31 oktober 2013 @ 16:55:06 #282
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132764571
Godver..net aan een Xerneas gemist voor een Ditto. "This pokémon has already been traded" :(
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132764641
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 16:55 schreef gazhims3lv het volgende:
Godver..net aan een Xerneas gemist voor een Ditto. "This pokémon has already been traded" :(
Ik snap deze zin niet
Ga weg
  donderdag 31 oktober 2013 @ 16:59:46 #284
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132764711
quote:
10s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 16:57 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik snap deze zin niet
Wat valt er niet te snappen? Stond een Xerneas op de GTS, was echter net te laat met ruilen..
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132764842
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 16:59 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Wat valt er niet te snappen? Stond een Xerneas op de GTS, was echter net te laat met ruilen..
Oh zo
Ga weg
pi_132765730
Dat Wonder Trade is echt tof! Net een Japanse Poliwag gekregen met Pokérus O+!
pi_132765950
Breed net 2 perfecte Speed Boost Torchics in 1 batch... :')

Oooooooooook....
pi_132767987
Ik heb nog 11 bijna perfecte Rotoms.

(4 IV modest nature)

Wie er een wilt, moet je maar even lastig vallen trouwens.
  donderdag 31 oktober 2013 @ 18:49:13 #289
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132768164
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 17:35 schreef Grandesco het volgende:
Breed net 2 perfecte Speed Boost Torchics in 1 batch... :')

Oooooooooook....
Eentje ruilen?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132768747
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 18:43 schreef Grandesco het volgende:
Ik heb nog 11 bijna perfecte Rotoms.

(4 IV modest nature)

Wie er een wilt, moet je maar even lastig vallen trouwens.
Heb je er ook een met Calm nature en 4 IVs (geen att)?
Mocht je er iets voor terug willen, 4 IVs Inkay? (HP, att, def, sp.def)
pi_132768758
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 18:49 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Eentje ruilen?
Heb je een Ditto met 5?

quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 19:06 schreef Haerrem het volgende:

[..]

Heb je er ook een met Calm nature en 4 IVs (geen att)?
Mocht je er iets voor terug willen, 4 IVs Inkay? (HP, att, def, sp.def)
Ze zijn allemaal zonder Attack IVs.

Dus je kunt Destiny knot breeden met een Calm Ditto als je wilt?
  donderdag 31 oktober 2013 @ 19:22:53 #292
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132769303
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 19:07 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Heb je een Ditto met 5?

[..]

Ze zijn allemaal zonder Attack IVs.

Dus je kunt Destiny knot breeden met een Calm Ditto als je wilt?
Nope sorry, was het maar zo een feest.
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132778401
Het duurde maar 4 uur maar eindelijk heb ik een Timid Protean Froakie met 5 IVs...

:')
pi_132778831
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 22:34 schreef Grandesco het volgende:
Het duurde maar 4 uur maar eindelijk heb ik een Timid Protean Froakie met 5 IVs...

:')
Als je er toevallig eentje over hebt met 4 IVs ofzo dan houd ik me aanbevolen ;)
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132778934
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 22:44 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Als je er toevallig eentje over hebt met 4 IVs ofzo dan houd ik me aanbevolen ;)
Daar heb ik er zo'n 50 van :') Ik moet dan wel even zoeken in mijn dozen... moment.

Edit heb een Female met alles behalve Attack en Speed op 31.
pi_132779012
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 22:47 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Daar heb ik er zo'n 50 van :') Ik moet dan wel even zoeken in mijn dozen... moment.

Edit heb een Female met alles behalve Attack en Speed op 31.
Geweldig. Kan je er alleen weinig bijzonders voor teruggeven.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132779028
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 22:49 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Geweldig. Kan je er alleen weinig bijzonders voor teruggeven.
Heb je een Venipede of familie met de hidden ability?
pi_132779061
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 22:50 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Heb je een Venipede of familie met de hidden ability?
Nee. Heb sowieso niks met HA's, heb pas 7 badges.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132779091
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 22:51 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Nee. Heb sowieso niks met HA's, heb pas 7 badges.
Oh, dan kun je hem zo oppikken. :) Ze gaan toch gereleased/wonder trade/gefokkert worden op ten duur.
pi_132779107
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 22:52 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Oh, dan kun je hem zo oppikken. :) Ze gaan toch gereleased/wonder trade/gefokkert worden op ten duur.
OK thanks. Kom nu online [5172-0764-8757 EnGCatjuh - EnGCatjuh - Michelangelo].
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132779372
Lapo trouwens. Bedankt voor de Magikarp
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')