quote:Op zondag 3 november 2013 20:22 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Weekendlunch: restje lamsschouder met kaki chutney, beetje sjalot en verse koriander. In een kant-en-klare opgewarmde roti. (ja, sorry, had eerst broodjes bedacht, maar bakker had teveel klanten die stonden te wachten en toen dacht ik roti en geen zin om ze zelf te bakken)
(recept van de kaki chutney volgt later deze week op mijn site)
Het ziet er prachtig uit (leuke vorm ook!), mini, maar ik zou er denk ik geen glazuur over doen.quote:Op woensdag 6 november 2013 17:27 schreef minilot het volgende:
Love kaki vooral! Nooit aan gedacht om er chutney mee te maken, lepel ze altijd gewoon leeg.. Goed idee dus!
Ik zit momenteel tot over mijn oren in een verhuizing, dus vandaar het gebrek aan foto's in dit topic, maar ondanks nog een triljoen dozen uit te pakken kon ik het vanmiddag niet langer laten om de 'nieuwe' oven in het huis waar we sinds een week wonen uit te proberen.![]()
[ afbeelding ]
Het is zo'n pull apart bread, met een vulling van appel en kaneel. In een kartonnetje, want mijn ovenschalen zitten nog ingepakt. Ergens. Denk ik. Hoop ik.![]()
Het huis ruikt nu bijzonder knus naar appelflappen en straks gooi ik nog een vanille-glazuur over het brood. Indien lekker maak ik morgen nog een batch, voor de nieuwe buren.
Te laat! Lekker hoor, met verse vanillequote:Op woensdag 6 november 2013 17:40 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Het ziet er prachtig uit (leuke vorm ook!), mini, maar ik zou er denk ik geen glazuur over doen.
Juist wel, dat maakt het brooddeeg iets zoeterquote:Op woensdag 6 november 2013 17:40 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Het ziet er prachtig uit (leuke vorm ook!), mini, maar ik zou er denk ik geen glazuur over doen.
Heb je een recept? Lijkt me heerlijk!quote:Op woensdag 6 november 2013 18:22 schreef regnavetto het volgende:
[ afbeelding ] kip
edit: Kip Cacciatore 3 uur in de oven op lage temperatuur.
Echt een succes, kip is sappig en valt van het bot als je er ook maar naar kijkt.
Leuke vorm! Mooi kadootje ook zoquote:Op woensdag 6 november 2013 17:27 schreef minilot het volgende:
Love kaki vooral! Nooit aan gedacht om er chutney mee te maken, lepel ze altijd gewoon leeg.. Goed idee dus!
Ik zit momenteel tot over mijn oren in een verhuizing, dus vandaar het gebrek aan foto's in dit topic, maar ondanks nog een triljoen dozen uit te pakken kon ik het vanmiddag niet langer laten om de 'nieuwe' oven in het huis waar we sinds een week wonen uit te proberen.![]()
[ afbeelding ]
Het is zo'n pull apart bread, met een vulling van appel en kaneel. In een kartonnetje, want mijn ovenschalen zitten nog ingepakt. Ergens. Denk ik. Hoop ik.![]()
Het huis ruikt nu bijzonder knus naar appelflappen en straks gooi ik nog een vanille-glazuur over het brood. Indien lekker maak ik morgen nog een batch, voor de nieuwe buren.
OP basis hiervan:quote:Op woensdag 6 november 2013 18:26 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heb je een recept? Lijkt me heerlijk!
Heerlijk voor de wintermaanden. Lekker met warme chocoquote:Op woensdag 6 november 2013 17:27 schreef minilot het volgende:
Love kaki vooral! Nooit aan gedacht om er chutney mee te maken, lepel ze altijd gewoon leeg.. Goed idee dus!
Ik zit momenteel tot over mijn oren in een verhuizing, dus vandaar het gebrek aan foto's in dit topic, maar ondanks nog een triljoen dozen uit te pakken kon ik het vanmiddag niet langer laten om de 'nieuwe' oven in het huis waar we sinds een week wonen uit te proberen.![]()
[ afbeelding ]
Het is zo'n pull apart bread, met een vulling van appel en kaneel. In een kartonnetje, want mijn ovenschalen zitten nog ingepakt. Ergens. Denk ik. Hoop ik.![]()
Het huis ruikt nu bijzonder knus naar appelflappen en straks gooi ik nog een vanille-glazuur over het brood. Indien lekker maak ik morgen nog een batch, voor de nieuwe buren.
Ik bak niet zo veel eigenlijk, maar dit ziet er awesome uit. Is et goed te doen voor een beginnende? Zoja receptje plzzzquote:Op woensdag 6 november 2013 17:27 schreef minilot het volgende:
Love kaki vooral! Nooit aan gedacht om er chutney mee te maken, lepel ze altijd gewoon leeg.. Goed idee dus!
Ik zit momenteel tot over mijn oren in een verhuizing, dus vandaar het gebrek aan foto's in dit topic, maar ondanks nog een triljoen dozen uit te pakken kon ik het vanmiddag niet langer laten om de 'nieuwe' oven in het huis waar we sinds een week wonen uit te proberen.![]()
[ afbeelding ]
Het is zo'n pull apart bread, met een vulling van appel en kaneel. In een kartonnetje, want mijn ovenschalen zitten nog ingepakt. Ergens. Denk ik. Hoop ik.![]()
Het huis ruikt nu bijzonder knus naar appelflappen en straks gooi ik nog een vanille-glazuur over het brood. Indien lekker maak ik morgen nog een batch, voor de nieuwe buren.
quote:Op donderdag 7 november 2013 11:46 schreef DarkElf het volgende:
Gisteren zoiets simpels en lekkers gemaakt! Rum-Rozijnen Kwarkbolletjes![]()
[ afbeelding ]
Hartstikke makkelijk! Het deeg heeft alleen twee keer wat rijstijd nodig, dus je bent er wel even mee zoet (ha! zoet!)..quote:Op donderdag 7 november 2013 10:09 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Ik bak niet zo veel eigenlijk, maar dit ziet er awesome uit. Is et goed te doen voor een beginnende? Zoja receptje plzzz
Oe, die ga ik binnenkort eens maken! Wel mét een snuf zout erin en volle kwark.quote:Op donderdag 7 november 2013 11:46 schreef DarkElf het volgende:
Gisteren zoiets simpels en lekkers gemaakt! Rum-Rozijnen Kwarkbolletjes![]()
[ afbeelding ]
Vanwege t bakpoeder, wat al veel natrium bevat, had ik maar geen zout gebruiktquote:Op donderdag 7 november 2013 13:03 schreef minilot het volgende:
[..]
Oe, die ga ik binnenkort eens maken! Wel mét een snuf zout erin en volle kwark.
quote:Op donderdag 7 november 2013 13:13 schreef DarkElf het volgende:
[..]
Ik maak ze wel als je volgende week komt
Dat ziet er lekker uit zeg! Misschien maak ik die morgen wel.. Vind de appel ook een goed idee!quote:Op donderdag 7 november 2013 13:02 schreef minilot het volgende:
[..]
Hartstikke makkelijk! Het deeg heeft alleen twee keer wat rijstijd nodig, dus je bent er wel even mee zoet (ha! zoet!)..
Ik had een paar recepten voor pull apart bread bekeken, maar het uiteindelijk dezxze aangehouden (staan handige foto's van de bereiding bij):
http://cravingchronicles.com/2012/08/09/peach-cinnamon-brown-butter-pull-apart-bread/
Ik heb alleen wel dungesneden plakjes appel gebruikt in plaats van perzik, want herfst.
Ik heb nog nooit meatloaf op, ziet er een beetje nattig uit. Dacht eerst dat het paté was. Is het ook een beetje nattig of ligt het aan mij?quote:Op vrijdag 8 november 2013 18:42 schreef regnavetto het volgende:
Voor et eerst meatloaf gemaakt. Met triple cooked fries met cajun seasoning en zoet zure sperziebonden
[ afbeelding ]
Geen foto?quote:Op vrijdag 8 november 2013 18:46 schreef regnavetto het volgende:
Heb er ook nog chipotle southwest (zoals die van de subway) erbij gemakat
quote:Op vrijdag 8 november 2013 12:39 schreef MaximusTG het volgende:
Hij is goed gelukt hoor! Staat nu verder af te koelen. Heb ook met appel gedaan, maar ook gewelde krenten, en de appels in blokjes (goudreinet):
[ link | afbeelding ]
Bedankt voor de inspiratie!
Nee was van binnen lekker sappig, voor een eerste keer niet slecht maar was niet spectaculair. Denk dat er in potentie wel iets heel lekkers van valt te maken.quote:Op vrijdag 8 november 2013 19:12 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik heb nog nooit meatloaf op, ziet er een beetje nattig uit. Dacht eerst dat het paté was. Is het ook een beetje nattig of ligt het aan mij?
blijft een grote homp gehakt he :-)quote:Op zaterdag 9 november 2013 12:38 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Nee was van binnen lekker sappig, voor een eerste keer niet slecht maar was niet spectaculair. Denk dat er in potentie wel iets heel lekkers van valt te maken.
Ja meer een guilty pleasure inderdaad. Maar wil het volgende x wat meer moderne feel aan geven, weet alleen nog niet hoequote:Op zaterdag 9 november 2013 12:42 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
blijft een grote homp gehakt he :-)
Heb hem ook wel eens een paar keer gemaakt, maar ik vind het meer iets voor een midnight snack dan bij een maaltijd.
Kaas erin.quote:Op zaterdag 9 november 2013 12:42 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Ja meer een guilty pleasure inderdaad. Maar wil het volgende x wat meer moderne feel aan geven, weet alleen nog niet hoe.
quote:Op vrijdag 8 november 2013 12:39 schreef MaximusTG het volgende:
Hij is goed gelukt hoor! Staat nu verder af te koelen. Heb ook met appel gedaan, maar ook gewelde krenten, en de appels in blokjes (goudreinet):
[ link | afbeelding ]
Bedankt voor de inspiratie!
Fraai! En wat een tof blog heb je!quote:Op zaterdag 9 november 2013 02:32 schreef SpaceInvaders het volgende:
Ik maakte een recept uit mijn Baking Bible van Mary Berry
Cappuccino cake
[ afbeelding ]
quote:Op zaterdag 9 november 2013 13:32 schreef minilot het volgende:
[..]
Fraai! En wat een tof blog heb je!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Let me see you stripped down to the bone
Heb je het recept ook? Leuk blog inderdaad.quote:Op zaterdag 9 november 2013 02:32 schreef SpaceInvaders het volgende:
Ik maakte een recept uit mijn Baking Bible van Mary Berry
Cappuccino cake
[ afbeelding ]
Dankjewelquote:Op zaterdag 9 november 2013 13:32 schreef minilot het volgende:
[..]
Fraai! En wat een tof blog heb je!
quote:Op zaterdag 9 november 2013 13:49 schreef dude1986 het volgende:
[..]SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zal het doorgeven
Jup! Is hier te vinden http://www.mykitchentable(...)rry-cappuccino-cake/quote:Op zaterdag 9 november 2013 18:43 schreef Bramito het volgende:
[..]
Heb je het recept ook? Leuk blog inderdaad.
Ja hij was echt heel lekker! Werd goed ontvangen zeg maarquote:Op zaterdag 9 november 2013 13:32 schreef minilot het volgende:
Ooo, ik vind gehaktbrood er altijd zo ontzettend onsmakelijk uitzien. Niettemin, in plakken op witte boterhammen, met een lik mayo:
[..]![]()
Was het lekker?
Mijn dank is groot, die krijgt mijn schoonmoeder volgende week op haar verjaardag.quote:Op zondag 10 november 2013 00:11 schreef SpaceInvaders het volgende:
[..]
Dankjewel
[..]Ik zal het doorgeven
[..]
Jup! Is hier te vinden http://www.mykitchentable(...)rry-cappuccino-cake/
Wel met salami dan, ik vond dit een beetje saai met hamquote:Op zondag 10 november 2013 08:37 schreef regnavetto het volgende:
http://www.spacelifethoughts.com/food-pizza-bites/
Dit ziet er ZO lekker uit. Ik moet het gelijkmaken.
Zo gezegd, zo gedaan.quote:Op zondag 10 november 2013 08:37 schreef regnavetto het volgende:
http://www.spacelifethoughts.com/food-pizza-bites/
Dit ziet er ZO lekker uit. Ik moet het gelijkmaken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |