abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 16 oktober 2013 @ 01:40:02 #1
365231 Fera
Fire & Blood
pi_132215559


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen komen uit in oktober. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



D'aaaaaawwwww. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon

Wil je ook in deze lijst?
Voeg het toe aan de Wiki!

[ Bericht 2% gewijzigd door STING op 16-10-2013 17:17:29 ]
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 02:03:57 #2
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132215783
Ik ga even iedereen uit de OP toevoegen aan mijn vriendenlijst. Als iedereen mij ook wil toevoegen?

FC: 3840 - 6212 - 8096

Ik heb al een melding gestuurd om ook in de OP te komen, maar dit is even duidelijker.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 05:54:05 #3
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_132216364
ah man ik heb bijna m'n garchomp :D

FC: 2723-9557-5126
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
pi_132216588
http://www.gametrailers.c(...)ng-bug-in-pokemon-xy

Dit moet iedereen ff lezen! Niet saven in Lumios City! Er zit een gevaarlijke glitch in het spel


Rikketik en BigredKane ik zal jullie vanmiddag toevoegen. :Y
pi_132216596
Zapdos is binnen _O_ Lekker wakker worden zeg. Moltres vond ik maar niets. M'n team compleet, dus vanavond als ik klaar ben met werken kan er getraind worden :7
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  Redactie Games woensdag 16 oktober 2013 @ 07:33:56 #6
181272 crew  Noppie2000
pi_132216607
quote:
11s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 07:29 schreef roy9 het volgende:
http://www.gametrailers.c(...)ng-bug-in-pokemon-xy

Dit moet iedereen ff lezen! Niet saven in Lumios City! Er zit een gevaarlijke glitch in het spel


Rikketik en BigredKane ik zal jullie vanmiddag toevoegen. :Y
zo he jij bent daar snel mee! :D
pi_132216654
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 07:33 schreef Noppie2000 het volgende:

[..]

zo he jij bent daar snel mee! :D
:@
  woensdag 16 oktober 2013 @ 08:10:30 #8
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_132216781
ik wil graag ralts, maar ik kan d'r niet vinden. ben maar voor pancham gegaan 8-)
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
pi_132216850
Mijn FC:

4124-5141-6972
pi_132216856
Mijn FC: 2406-5452-3292
Hoop Y vandaag binnen te krijgen :)
pi_132217498
Zal die FC hier later ook even dumpen. Gisteren naar de MM gereden en de game daar gekocht, scheelde een hoop.

Fantastische game, straalt zoveel meer uit nu het 3D is. Het is same old Pokémon, maar toch helemaal nieuw. Ook de Pokémon uit eerdere generaties die nu verschijnen in de main story, voor je een National Dex hebt zijn stukken beter.

Na het werk richting 2e gym. Traden van legendaries wacht ik wel mee tot de Pokémon Bank er is.

Enige klacht is Bidoof }:|
  woensdag 16 oktober 2013 @ 09:28:05 #12
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_132217665
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 09:16 schreef Mystikvm het volgende:
Zal die FC hier later ook even dumpen. Gisteren naar de MM gereden en de game daar gekocht, scheelde een hoop.

Fantastische game, straalt zoveel meer uit nu het 3D is. Het is same old Pokémon, maar toch helemaal nieuw. Ook de Pokémon uit eerdere generaties die nu verschijnen in de main story, voor je een National Dex hebt zijn stukken beter.

Na het werk richting 2e gym. Traden van legendaries wacht ik wel mee tot de Pokémon Bank er is.

Enige klacht is Bidoof }:|
Haten op Bidoof :')
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_132217745
quote:
99s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 09:28 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Haten op Bidoof :')
Ik weet geneens wie Bidoof is, ik noem hem potentiele HM slaaf #1.

Gisteren trouwens Y gekocht, FC = 0404 6856 6890
pi_132217758
quote:
99s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 09:28 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Haten op Bidoof :')
Misschien als ik de Elite Four ooit als een soort Paralympics ga benaderen probeer ik het wel met een team van Bidoofs en Magikarps.
pi_132218034
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 22:14 schreef Reintji het volgende:

[..]

HG kan wel naar B/W, vanaf daar weer naar X/Y
Dan moet je die wel hebben :+
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 09:50:15 #16
97687 Lavenderlily
beroepslurker/muurbloem
pi_132218047
Iedereen uit de op toegevoegd, Met een deel daar van was ik al vriendjes!

Mijn vriendcode: 2981-6115-9271

Ik ga nu verder iedereen uit het topic toevoegen.

En dan kijken hoe ik uit die grot tussen de eerste en de tweede gym kom.
  Redactie Games woensdag 16 oktober 2013 @ 09:54:45 #17
181272 crew  Noppie2000
pi_132218127
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 07:46 schreef roy9 het volgende:

[..]

:@
;)
pi_132218222
Bidoof is een baas. Niks tegen deze topper _O_
pi_132218266
Mijn FC! Wachtend op X

4725-9112-7003 Reintji
pi_132218692
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 02:03 schreef Rikketik het volgende:
Ik ga even iedereen uit de OP toevoegen aan mijn vriendenlijst. Als iedereen mij ook wil toevoegen?

FC: 3840 - 6212 - 8096

Ik heb al een melding gestuurd om ook in de OP te komen, maar dit is even duidelijker.
Ik zal me ook even laten toevoegen aan de OP.

Ik had mn FC al gemeld, maar bij deze nogmaals 0473 8763 6141
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132218806
Ik had gehoord dat ik Bug/Poison type in mijn Friend Safari had dus voor mensen die daar van houden...

0404 6856 6890
pi_132218943
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 08:10 schreef BigRedKane het volgende:
ik wil graag ralts, maar ik kan d'r niet vinden. ben maar voor pancham gegaan 8-)
je krijgt Ralts in de Post game. 8-) met mega stone..
pi_132219025
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 09:58 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Bidoof is een baas. Niks tegen deze topper _O_
die evolutie Bibarel daarentegen is echt drama..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132219157
Ik ga ook iedereen uit de OP toevoegen. Mijn FC is: 1590 5657 5820
pi_132219197
ik had gister bezoek dus heel weinig gespeeld, vandaag ga ik ook ff iedereen toevoegen :)
  woensdag 16 oktober 2013 @ 10:45:38 #26
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132219220
Iedereen uit de op en dit topic toegevoegd
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_132219351
Godver, ben ik zo'n kutaap aan het trainen om de pokedex verder te vullen, blijkt hij met een steen te evolueren. Terug de PC in met dat ding.
pi_132219354
Moet wel zeggen dat ze het stukje EV trainen positief hebben verbeterd ^O^
pi_132219372
EV?
pi_132219415
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 10:51 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Godver, ben ik zo'n kutaap aan het trainen om de pokedex verder te vullen, blijkt hij met een steen te evolueren. Terug de PC in met dat ding.
Die stenen krijg je al tussen de 1e en 2e gym.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132219478
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 10:53 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Die stenen krijg je al tussen de 1e en 2e gym.
Oh cool, ff doorspelen dan. Ben net de 1e voorbij. Dan kan ik meteen een hele zooi van mijn Pokemon evolueren. Krijg je dan ook die Exp share. Want dat maakt het trainen van mijn pokemon lekker makkelijk als ik die 3e aap in dat bos ga zoeken.
  Redactie Games woensdag 16 oktober 2013 @ 10:56:56 #32
181272 crew  Noppie2000
pi_132219505
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 10:52 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
EV?
google het, lastig uitleggen ;)
pi_132219522
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 10:52 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
EV?
Effort Value.

http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Effort_values

Lang verhaal kort,

Vroeger, als je verschillende pokemon verslaat, kreeg je een EV punt voor een bepaalde stat. Dit bevorderd sommige stat growths.

Bijvoorbeeld als ik 4 Pidgeys versla, krijg ik 4 Speed EVs. (omdat Pidgey 1 Speed EV per keer geeft)
Op het moment dat ik dan level up ga, krijg ik +1 Speed extra erbij omdat voor elke 4 EVs krijg je eenmalig een bonus punt.(dit tot een maximum van 255 EVs per stat en in totaal 510 per Pokemon, dus kun je 255/4 = +63 per stat halen)

Nu kun je dat met minigames doen :)

quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 10:56 schreef Noppie2000 het volgende:

[..]

google het, lastig uitleggen ;)
Dit dus :')
pi_132219600
Oooh. Ga ik voorlopig geen aandacht aan besteden
pi_132219641
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:01 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Oooh. Ga ik voorlopig geen aandacht aan besteden
In dit spel kun je altijd nog alle EVs resetten (Is het eerste spel waar het in gaat)
pi_132219669
Ligt het aan mij of wordt exp niet meer gedeeld als je meerdere pokemon in een gevecht in zet?
pi_132219757
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:03 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Ligt het aan mij of wordt exp niet meer gedeeld als je meerdere pokemon in een gevecht in zet?
SPOILER:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_132219815
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:07 schreef Grandesco het volgende:

[..]

SPOILER:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik bedoel dat in Red de exp door 2 gedeeld werd als je 2 pokemon inzette en door 3 als je er 3 inzette. Nu heb ik de indruk dat iedereen die ingezet wordt gewoon volle bak krijgt. Ik zet dus tegen sterke pokemon ook een hele bak van die beesten ff in zodat ze allemaal exp krijgen.
pi_132219864
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:09 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:

[..]

Ik bedoel dat in Red de exp door 2 gedeeld werd als je 2 pokemon inzette en door 3 als je er 3 inzette. Nu heb ik de indruk dat iedereen die ingezet wordt gewoon volle bak krijgt. Ik zet dus tegen sterke pokemon ook een hele bak van die beesten ff in zodat ze allemaal exp krijgen.
Geen idee eigenlijk, nooit getest :)
pi_132219889
Tegen dat laatste beest in gym 1 kregen alle 6 mijn Pokemon in ieder geval bijna 500 exp. Lijkt me niet dat je daar normaal 3000 zou krijgen
pi_132219997
Godver, ik was de verkeerde kant op gerend na Gym 1 :')
pi_132220021
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:16 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Godver, ik was de verkeerde kant op gerend na Gym 1 :')
Jij ook al? :')

Je kunt daar wel Riolu vangen trouwens daar rechts van de 1ste gym (5%)
  woensdag 16 oktober 2013 @ 11:17:40 #43
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_132220025
Wat een ontzettend bazenspel
Laffe huichelaar
pi_132220215
Mijn FC is 3566 - 1750 - 0100 . Heb iedereen uit de OP toegevoegd.
pi_132220342
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 10:45 schreef Notorious_Roy het volgende:
Iedereen uit de op en dit topic toegevoegd
Kan je niet iedereen automatisch aan de OP toevoegen, en daarbij zetten om een topic report aan te maken net als bij de 3ds topic.
pi_132220533
Oh godverdomme wat haat ik dit spel toch. Helemaal blij dat ik een Farfetch'd tegen kwam. Doet mijn kikker meteen de helft schade met zijn zwakste aanval. Dus Bidoof erin om hem nog wat zwakker te maken. CRITICAL HIT. Daaaaaaaag eendje :(


Wel Riolu gevangen *O*
pi_132220582
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:35 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Oh godverdomme wat haat ik dit spel toch. Helemaal blij dat ik een Farfetch'd tegen kwam. Doet mijn kikker meteen de helft schade met zijn zwakste aanval. Dus Bidoof erin om hem nog wat zwakker te maken. CRITICAL HIT. Daaaaaaaag eendje :(
Don't worry. Eendje is niet zo zeldzaam :D
  woensdag 16 oktober 2013 @ 11:40:40 #48
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132220710
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 10:34 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

je krijgt Ralts in de Post game. 8-) met mega stone..
Nee joh, ralts had ik al zeer vroeg, tussen de 1ste en 2de gym in :o
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 16 oktober 2013 @ 11:41:47 #49
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132220745
Ik ben Noisbat aan het breeden iemand intresse?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 11:43:07 #50
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132220789
Ik wil alleen de vrouwelijk users toevoegen uit de op, kan dat er niet bijstaan? :@
pi_132220805
Iemand ergens een lijst met alle Pokemon en wanneer ze evolueren. Een pokedex dus eigenlijk. Dan zit ik straks niet voor niets weer een of ander beest te trainen dat helemaal niet beter kan worden.
pi_132220831
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:43 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Iemand ergens een lijst met alle Pokemon en wanneer ze evolueren. Een pokedex dus eigenlijk. Dan zit ik straks niet voor niets weer een of ander beest te trainen dat helemaal niet beter kan worden.
http://www.serebii.net/pokedex-xy/
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  woensdag 16 oktober 2013 @ 11:44:36 #53
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132220833
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:43 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Iemand ergens een lijst met alle Pokemon en wanneer ze evolueren. Een pokedex dus eigenlijk. Dan zit ik straks niet voor niets weer een of ander beest te trainen dat helemaal niet beter kan worden.
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Main_Page

Inkay evolueert trouwens pas als je de 3ds op de kop houdt zodra hij levelt, wie verzint zoiets :')

Bij level 55 was tie pas geevolueerd
pi_132221039
Thnx beiden

Die Riolu wordt trouwens best een baasje zie ik. Alleen moet wel evolueren door dat pauper blij zijn
pi_132221075
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:51 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Thnx beiden

Die Riolu wordt trouwens best een baasje zie ik. Alleen moet wel evolueren door dat pauper blij zijn
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_132221175
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:52 schreef Grandesco het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 11:58:15 #57
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132221271
Mijn burmy is aan het evolueren :o
pi_132221330
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:35 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Oh godverdomme wat haat ik dit spel toch. Helemaal blij dat ik een Farfetch'd tegen kwam. Doet mijn kikker meteen de helft schade met zijn zwakste aanval. Dus Bidoof erin om hem nog wat zwakker te maken. CRITICAL HIT. Daaaaaaaag eendje :(

Wel Riolu gevangen *O*
je kan hem ook ergens in het begin ruilen :)
http://www.serebii.net/xy/ingametrade.shtml
pi_132221513
Al 13 vrienden :D

Ik heb de Riolu die ik aan het begin ving wel getraind, dus heb nu 2 Lucario's x)
Gisteren ook opa van de gras gym verslagen, nu weer richting die onoverzichtelijke grote stad
pi_132221600
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 12:05 schreef Veluro het volgende:
Al 13 vrienden :D

Ik heb de Riolu die ik aan het begin ving wel getraind, dus heb nu 2 Lucario's x)
Gisteren ook opa van de gras gym verslagen, nu weer richting die onoverzichtelijke grote stad
Tip: NIET SAVEN OP DE STRAAT IN DIE GROTE STAD. HET KAN EEN CORRUPTE SAVE FILE VAN JE SAVE MAKEN. ALTIJD BINNEN OPSLAAN IN GEBOUWEN IN DE GROTE STAD.
pi_132221664
Iedereen uit de OP en dit topic toegevoegd die ik nog niet had. Alvast bedankt!
pi_132221909
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 12:08 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Tip: NIET SAVEN OP DE STRAAT IN DIE GROTE STAD. HET KAN EEN CORRUPTE SAVE FILE VAN JE SAVE MAKEN. ALTIJD BINNEN OPSLAAN IN GEBOUWEN IN DE GROTE STAD.
Ik las het inderdaad, ik zal er goed op letten :o

Wie zocht er een ralts? Heb een mannelijke in de aanbieding :)
pi_132222191
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 12:20 schreef Veluro het volgende:

[..]

Ik las het inderdaad, ik zal er goed op letten :o

Wie zocht er een ralts? Heb een mannelijke in de aanbieding :)
o/

Gallade <3
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132222644
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 12:05 schreef Veluro het volgende:
Al 13 vrienden :D

Ik heb de Riolu die ik aan het begin ving wel getraind, dus heb nu 2 Lucario's x)
Gisteren ook opa van de gras gym verslagen, nu weer richting die onoverzichtelijke grote stad


Succes.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_132222754
Tusen hoe laat en hoe laat moet ik Riolu laten evolven en kan ik de dag/nacht beinvloeden door de systeemtijd te veranderen?
  woensdag 16 oktober 2013 @ 12:50:31 #66
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132222760
Handig, die zetten we in de OP vanavond!
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_132222784
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 12:46 schreef Blistering het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Succes.
Dat is nog eens handig, dankjewel :D
pi_132223208
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:40 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Nee joh, ralts had ik al zeer vroeg, tussen de 1ste en 2de gym in :o
Ja dat weet ik, maar je krijgt hem door een in-game trade van iemand nadat je elite 4 hebt verslagen... met megastone..
pi_132223212
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 12:50 schreef Notorious_Roy het volgende:
Handig, die zetten we in de OP vanavond!
Heb ook net een Wikilijst gemaakt met alle FC's
  woensdag 16 oktober 2013 @ 13:13:05 #70
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132223422
Nice, linkje?
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_132223439
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:35 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Oh godverdomme wat haat ik dit spel toch. Helemaal blij dat ik een Farfetch'd tegen kwam. Doet mijn kikker meteen de helft schade met zijn zwakste aanval. Dus Bidoof erin om hem nog wat zwakker te maken. CRITICAL HIT. Daaaaaaaag eendje :(

Wel Riolu gevangen *O*
Je kan een Buneary ruilen voor een Farfetch'd in de eerste stad. In een van de huisjes.

Weet iemand of je Skrelp met een Old Rod kan vangen? Ik kom alleen maar Luvdiscs tegen :')
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132223607
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 11:35 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Oh godverdomme wat haat ik dit spel toch. Helemaal blij dat ik een Farfetch'd tegen kwam. Doet mijn kikker meteen de helft schade met zijn zwakste aanval. Dus Bidoof erin om hem nog wat zwakker te maken. CRITICAL HIT. Daaaaaaaag eendje :(

Wel Riolu gevangen *O*
In Y kan je 'm al heel vroeg krijgen door te traden met een npc.

Gisteren op weg gegaan naar de 2e gym, jullie hadden gelijk, die heb ik bij lange na niet gehaald. :P Tussendoor wel veel nieuwe pokemon gevangen.

Hoe lang duurt het raisen van de happiness bij Azurill? Ik probeer zoveel mogelijk pokemon te evolueren door ze gewoon mee te slepen incl. exp. share maar dat werkt niet voor allemaal. ;( Anders gooi ik Azurill er weer uit.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132223636
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:19 schreef Seikcid het volgende:

[..]

In Y kan je 'm al heel vroeg krijgen door te traden met een npc.

Gisteren op weg gegaan naar de 2e gym, jullie hadden gelijk, die heb ik bij lange na niet gehaald. :P Tussendoor wel veel nieuwe pokemon gevangen.

Hoe lang duurt het raisen van de happiness bij Azurill? Ik probeer zoveel mogelijk pokemon te evolueren door ze gewoon mee te slepen incl. exp. share maar dat werkt niet voor allemaal. ;( Anders gooi ik Azurill er weer uit.
Affection bags geven volgens mij 20 Happiness elke keer
pi_132223775
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:20 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Affection bags geven volgens mij 20 affection elke keer
Maar das geen happiness. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132223781
Jaaaa hij is binnen! Even kijk hoe alles werkt met de fc's en dergelijke
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 13:25:40 #76
365231 Fera
Fire & Blood
pi_132223815
Hoe zit het nou met het laten evolueren van Eevee in Sylveon? Ik zag dat hij net als Umbreon en Espeon met friendship evolueert, maar dan in combinatie met een fairy move. Als hij dan genoeg friendship heeft en je leert hem die fairy move en gooit hem dan een level omhoog, is dat genoeg? :?
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
pi_132223876
M'n 3ds kan m'n wifi niet vinden.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 13:28:25 #78
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_132223903
Deze reeks gaat opeens heel snel. :o

Damn you, FOK! Door alle enthousiaste reacties hier toch maar overstag gegaan en Pokémon X gekocht (want Xerneas en Mega Mewtwo X lijkt tenminste niet op een theepot).
Leuk spel, maar zo fantastisch vind ik hem nou ook weer niet.

Heb nog geen badges en nu al PokéRus. _O_ Ik heb het gekregen van Weedle of Caterpie. _O-
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_132223929
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:25 schreef Fera het volgende:
Hoe zit het nou met het laten evolueren van Eevee in Sylveon? Ik zag dat hij net als Umbreon en Espeon met friendship evolueert, maar dan in combinatie met een fairy move. Als hij dan genoeg friendship heeft en je leert hem die fairy move en gooit hem dan een level omhoog, is dat genoeg? :?
Level up met een Fairy-move in Pokemon Amie.
pi_132223934
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:25 schreef Fera het volgende:
Hoe zit het nou met het laten evolueren van Eevee in Sylveon? Ik zag dat hij net als Umbreon en Espeon met friendship evolueert, maar dan in combinatie met een fairy move. Als hij dan genoeg friendship heeft en je leert hem die fairy move en gooit hem dan een level omhoog, is dat genoeg? :?
http://www.serebii.net/pokedex-xy/700.shtml
pi_132223936
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:28 schreef Madame_Paon het volgende:
Deze reeks gaat opeens heel snel. :o

Damn you, FOK! Door alle enthousiaste reacties hier toch maar overstag gegaan en Pokémon X gekocht (want Xerneas en Mega Mewtwo X lijkt tenminste niet op een theepot).
Leuk spel, maar zo fantastisch vind ik hem nou ook weer niet.

Heb nog geen badges en nu al PokéRus. _O_ Ik heb het gekregen van Weedle of Caterpie. _O-
Jij hebt een mening over een spel dat je net 10 minuten speelt? ;o
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  woensdag 16 oktober 2013 @ 13:30:01 #82
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132223947
Heb nu 273 pokemans in mijn pokedex

pi_132224014
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:27 schreef Roburtt het volgende:
M'n 3ds kan m'n wifi niet vinden.
3DS hanteert gewoon de standaard WI-FI protocollen.

Ik denk dat je iets fout doet.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 13:32:00 #84
365231 Fera
Fire & Blood
pi_132224015
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:29 schreef Airenu het volgende:

[..]

Level up met een Fairy-move in Pokemon Amie.
Wat is Amie? Ik kwam het hier en daar tegen, maar ben er nog niet achter wat het is (ik heb het spel nog niet, over 10 dagen pas).

quote:
Thanks! ^O^

EDIT: Die link zegt me minder dan je uitleg van net. :P
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 13:32:32 #85
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_132224028
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:29 schreef Metonae het volgende:

[..]

Jij hebt een mening over een spel dat je net 10 minuten speelt? ;o
10 minuten? Eerder 2,5 uur.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_132224048
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:31 schreef Grandesco het volgende:

[..]

3DS hanteert gewoon de standaard WI-FI protocollen.

Ik denk dat je iets fout doet.
the access point's security settings are not supported by nintendo ds.

Heb gewoon een wpa2 verbinding.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132224054
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:32 schreef Fera het volgende:

[..]

Wat is Amie? Ik kwam het hier en daar tegen, maar ben er nog niet achter wat het is (ik heb het spel nog niet, over 10 dagen pas).

http://serebii.net/xy/pokemonamie.shtml :P
pi_132224071
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:32 schreef Fera het volgende:

[..]

Wat is Amie? Ik kwam het hier en daar tegen, maar ben er nog niet achter wat het is (ik heb het spel nog niet, over 10 dagen pas).

[..]

Thanks! ^O^

EDIT: Die link zegt me minder dan je uitleg van net. :P
http://www.serebii.net/xy/pokemonamie.shtml

quote:
Zucht... u bent snel :)
pi_132224091
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:32 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

10 minuten? Eerder 2,5 uur.
2,5 uur gespeeld en geen badges? Wat doe je dan? Pokemon overlevelen?
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132224104
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:33 schreef Grandesco het volgende:

Zucht... u bent snel :)
Jij bent gewoon sloom :P
pi_132224105
Ik heb 6 uur gespeeld en 1 Badge

Maar ik heb wel mijn Pokemon EV getrained :)
pi_132224127
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:34 schreef Airenu het volgende:

[..]

Jij bent gewoon sloom :P
Ja, ja, ja, ik ben ook nog proberen werk te doen :P
  woensdag 16 oktober 2013 @ 13:37:42 #93
365231 Fera
Fire & Blood
pi_132224201
quote:
Cool. :D

Ik kan niet wachten tot ik kan spelen. :9
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
pi_132224244
Ik zit ook op zo'n 5 uur en heb pas één badge. Ik zie geen reden om er door heen te rennen.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 13:39:29 #95
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_132224260
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:34 schreef Metonae het volgende:

[..]

2,5 uur gespeeld en geen badges? Wat doe je dan? Pokemon overlevelen?
Ik wil eerst een Beedrill, Butterfree en Vivillon hebben en dat duurt nogal lang.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  woensdag 16 oktober 2013 @ 13:39:53 #96
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132224269
Ik zit op 40 uur en ik heb 7 badges :)
pi_132224275
Paar Bulbasaur en Chespin in stock nu :)
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:39 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik wil eerst een Beedrill, Butterfree en Vivillion hebben en dat duurt nogal lang.
Fair enough ^_^
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132224310
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:39 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik wil eerst een Beedrill, Butterfree en Vivillon hebben en dat duurt nogal lang.
Hoezo? Ik heb ze ook alle 3, bij level 12 zijn ze wel klaar. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 13:41:20 #99
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_132224312
De betere designs hebben ook een nadeel: je ziet de Pokémon echt in elkaar storten als ze fainten. ;( Ik vind het gewoon echt zielig om te zien. :')
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_132224335
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:41 schreef Madame_Paon het volgende:
De betere designs hebben ook een nadeel: je ziet de Pokémon echt in elkaar storten als ze fainten. ;( Ik vind het gewoon echt zielig om te zien. :')
Quilladin breekt je hart :'(
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132224344
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:41 schreef Madame_Paon het volgende:
De betere designs hebben ook een nadeel: je ziet de Pokémon echt in elkaar storten als ze fainten. ;( Ik vind het gewoon echt zielig om te zien. :')
Pikachu is wel heel zielig met zijn voice.... kan wel janken.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 13:46:34 #102
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_132224463
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:41 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Hoezo? Ik heb ze ook alle 3, bij level 12 zijn ze wel klaar. :P
Weedle/Kakuna kan alleen aanvallen met Poison Sting en Caterpie/Metapod en Scatterbug/Spewpa alleen met Tackle. Het zijn zwakke aanvallen van zwakke Pokémon, die ik moet echt elke 3 gevechten naar het Pokémon Center.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_132224490
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:46 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Weedle/Kakuna kan alleen aanvallen met Poison Sting en Caterpie/Metapod en Scatterbug/Spewpa alleen met Tackle. Het zijn zwakke aanvallen van zwakke Pokémon, die ik moet echt elke 3 gevechten naar het Pokémon Center.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 13:50:46 #104
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_132224610
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:42 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Pikachu is wel heel zielig met zijn voice.... kan wel janken.
En vooral Pidgey valt zo zielig neer. Ik ga me haast schuldig voelen wanneer ik een Pokémon laat fainten. _O-

quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:47 schreef Grandesco het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_132224716
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:46 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Weedle/Kakuna kan alleen aanvallen met Poison Sting en Caterpie/Metapod en Scatterbug/Spewpa alleen met Tackle. Het zijn zwakke aanvallen van zwakke Pokémon, die ik moet echt elke 3 gevechten naar het Pokémon Center.
Ik heb letterlijk geen enkel gevecht gedaan met ze. :')
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132224755
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:50 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

En vooral Pidgey valt zo zielig neer. Ik ga me haast schuldig voelen wanneer ik een Pokémon laat fainten. _O-

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vrouwen... :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_132225177
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 13:13 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Je kan een Buneary ruilen voor een Farfetch'd in de eerste stad. In een van de huisjes.

Weet iemand of je Skrelp met een Old Rod kan vangen? Ik kom alleen maar Luvdiscs tegen :')
In Coumarine City krijg je de good rod daar kan je hem zeker mee vangen want dat heb ik gister gedaan
pi_132225831
Eindelijk wifi op de 3ds gekregen. Even zoeken naar m'n fc.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132225928
Na heel lang zoeken eindelijk ook een mannelijke Burmy gevangen. En Bidoof zal binnenkort wel evolueren. Kan dat beest eindelijk de PC in.
pi_132226014
Heeft een 3ds een standaard FC? Zo ja, waar? Kan hem niet vinden, ben echt een 3ds noob :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132226117
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 14:27 schreef Roburtt het volgende:
Heeft een 3ds een standaard FC? Zo ja, waar? Kan hem niet vinden, ben echt een 3ds noob :')
Oranje rechthoekig lachend gezichtje...

Je kunt het wel..

#believe
pi_132226203
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 14:30 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Oranje rechthoekig lachend gezichtje...

Je kunt het wel..

#believe
Thanks, mijne is 1650-2268-1710.
Staat wel Roy, maar dat is m'n broertje :+
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132226336
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 14:32 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Thanks, mijne is 1650-2268-1710.
Staat wel Roy, maar dat is m'n broertje :+
3ds van je broertje afgepakt? :P

Edit: Bij mij staat er Tyrone. :')

Edit˛: Als jij je Mii veranderd, verandert je naam mee.

[ Bericht 5% gewijzigd door Grandesco op 16-10-2013 14:43:36 ]
pi_132227290
Zo, heb wat mensen toegevoegd, kan nu eindelijk toch echt gaan beginnen :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132227370
Ik kreeg ook al regelmatig verzoeken voor een battle of trade met willekeurige mensen uit Japan en Korea etc. Best tof. :)
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132227439
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 15:08 schreef Seikcid het volgende:
Ik kreeg ook al regelmatig verzoeken voor een battle of trade met willekeurige mensen uit Japan en Korea etc. Best tof. :)
Dat is wel gaaf!

Ik wil ook even vermelden dat ik het waanzinnig vet vind dat ik Big G word genoemd ingame :')__
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132227475
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 15:10 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Dat is wel gaaf!

Ik wil ook even vermelden dat ik het waanzinnig vet vind dat ik Big G word genoemd ingame :')__
aangenaam Big-G ik ben Big-B :P
pi_132227599
Ik ben de J-meister.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132227625
Ik irriteer me nu al aan die stomme bijnaam :')

Durf die grote stad niet zo goed in met die bug
pi_132227631
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 15:12 schreef boik het volgende:

[..]

aangenaam Big-G ik ben Big-B :P
Haha m'n ingame naam in Gunther
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132227740
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 15:17 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Ik irriteer me nu al aan die stomme bijnaam :')

Durf die grote stad niet zo goed in met die bug
Gewoon niet saven daar. Ik heb geluk gehad, mijn laatste keer saven was daar en pas daarna hoorde ik van die bug.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132227831
Mijn FC: 0619-4341-5809

Ik ga ook even iedereen toevoegen :)
pi_132228112
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 15:17 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Ik irriteer me nu al aan die stomme bijnaam :')

Durf die grote stad niet zo goed in met die bug
Ik heb nergens last van gehad.
pi_132228161
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 15:10 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Dat is wel gaaf!

Ik wil ook even vermelden dat ik het waanzinnig vet vind dat ik Big G word genoemd ingame :')__
Ik ben Spider-man

Ik heb helemaal me helemaal in een scheur gelachen de eerste gym _O-
pi_132228216
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 15:20 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Gewoon niet saven daar. Ik heb geluk gehad, mijn laatste keer saven was daar en pas daarna hoorde ik van die bug.
In gebouwen = Prima

Op straat = NOPENOPENOPENOPE
pi_132228825
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 15:17 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Ik irriteer me nu al aan die stomme bijnaam :')

Durf die grote stad niet zo goed in met die bug
dat is de reden dat ik mijn naam en mijn bijnaam hetzelfde heb gedaan ;)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132228891
Oh, wist niet dat die mogelijkheid er was :')
pi_132228926
Mijn bijnaam is Lady V, valt nog wel mee dacht ik :+
pi_132229022
Oh shit Kakuna vs Kakuna
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132229109
Heb gewoon mn voornaam als nickname gedaan. Kom nou.. D-Meister, Big-D... :')
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132229115
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 15:58 schreef Roburtt het volgende:
Oh shit Kakuna vs Kakuna

Moest hieraan denken _O-

quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 16:01 schreef Metonae het volgende:
Heb gewoon mn voornaam als nickname gedaan. Kom nou.. D-Meister, Big-D... :')
_O- Big-D
pi_132229185
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 16:01 schreef Metonae het volgende:
Heb gewoon mn voornaam als nickname gedaan. Kom nou.. D-Meister, Big-D... :')
:')___
Iemand met een gastlley/haunter?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132229194
Ik ben slecht in Online Battles. :'(
----
  woensdag 16 oktober 2013 @ 16:12:49 #134
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132229529
Zo, ik heb mijn vriendenlijst geupdate met iedereen die erbij gekomen is in de OP sinds vanochtend. Voor wie dat nog niet gedaan hadden, voeg mij ook even toe aan jullie lijst. :)

En ik zit nog te twijfelen, zal ik voor Aggron of voor Tyranitar gaan? Ik heb al een Pupitar via de GTS gekregen en volgens mij kan ik ook alleen de mega evolutie van Tyranitar unlocken zonder te ruilen met Y, dus dat ligt wel voor de hand. Van de andere kant is het wel weer een Dark pokémon en ik heb al zoveel pokémon die zwak zijn tegen Fairy. Aggron is daar juist sterk tegen vanwege z'n Steel type.

Keuzes, keuzes.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 16:19:47 #135
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132229755
Mijn fc is 4012-4118-6826

Zal ook ff tr doen en mensen toevoegen.

Wie is ingame panda?
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132229766
quote:
11s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 16:12 schreef Rikketik het volgende:
Zo, ik heb mijn vriendenlijst geupdate met iedereen die erbij gekomen is in de OP sinds vanochtend. Voor wie dat nog niet gedaan hadden, voeg mij ook even toe aan jullie lijst. :)

En ik zit nog te twijfelen, zal ik voor Aggron of voor Tyranitar gaan? Ik heb al een Pupitar via de GTS gekregen en volgens mij kan ik ook alleen de mega evolutie van Tyranitar unlocken zonder te ruilen met Y, dus dat ligt wel voor de hand. Van de andere kant is het wel weer een Dark pokémon en ik heb al zoveel pokémon die zwak zijn tegen Fairy. Aggron is daar juist sterk tegen vanwege z'n Steel type.

Keuzes, keuzes.
Heb je toegevoegd.
Tyranitar is een van m'n favorieten, maar denk dat je in dit geval beter voor Aggron kan gaan.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132229867
quote:
11s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 16:12 schreef Rikketik het volgende:
Zo, ik heb mijn vriendenlijst geupdate met iedereen die erbij gekomen is in de OP sinds vanochtend. Voor wie dat nog niet gedaan hadden, voeg mij ook even toe aan jullie lijst. :)

En ik zit nog te twijfelen, zal ik voor Aggron of voor Tyranitar gaan? Ik heb al een Pupitar via de GTS gekregen en volgens mij kan ik ook alleen de mega evolutie van Tyranitar unlocken zonder te ruilen met Y, dus dat ligt wel voor de hand. Van de andere kant is het wel weer een Dark pokémon en ik heb al zoveel pokémon die zwak zijn tegen Fairy. Aggron is daar juist sterk tegen vanwege z'n Steel type.

Keuzes, keuzes.
Ik heb de E4 verslagen met Xerneas.. :D
pi_132229870
Visite ;(
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132230030
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 16:19 schreef NitraatPoep het volgende:

Wie is ingame panda?
Pancham.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132230087
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 15:34 schreef Grandesco het volgende:

[..]

In gebouwen = Prima

Op straat = NOPENOPENOPENOPE
Ik had opgeslagen vlak voor het lab daar. Maar gelukkig geen gezeik gehad.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 16:30:11 #141
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132230113
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 16:27 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Pancham.
Denk dat ze het heeft over de naam :P
pi_132230132
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 16:30 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Denk dat ze het heeft over de naam :P
Zegt de grootste trol. :{w
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 16:33:55 #143
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132230220
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 16:30 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Denk dat ze het heeft over de naam :P
Jij dus ;)
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 16:34:53 #144
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132230262
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 16:33 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Jij dus ;)
Neej ik ben geen panda :o

Ik ben gewoon Chris :)
pi_132230457
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 16:20 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Heb je toegevoegd.
Tyranitar is een van m'n favorieten, maar denk dat je in dit geval beter voor Aggron kan gaan.
Tyranitar is ook een van mijn favorieten, beetje jammer dat zijn Mega Evolution niet zo heel erg cool is..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132230640
Nice dat al die oude pokemons er weer inzitten :)

Gaat sowieso een team worden met :

- Dragonite
- Charizard
- Scyther
- Djehoetie / Jehuty -
pi_132230958
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:01:51 #148
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132231188
Lumiose City is een stuk makkelijker te navigeren met een bicycle vind ik. Als je dan een analog stick gebruikt, beweegt de camera ook een stuk soepeler mee.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132231247
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:01 schreef Rikketik het volgende:
Lumiose City is een stuk makkelijker te navigeren met een bicycle vind ik. Als je dan een analog stick gebruikt, beweegt de camera ook een stuk soepeler mee.
Ik zou er niet fainted gevonden willen worden. :r
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:07:10 #150
366803 AthCom
Overigens ...
pi_132231361
Old Amber gevonden in die grot waar je je eerste fossiel krijgt. *O*

Niet dat Aerodactyl de box uit komt, maar het gaat om het idee. :')
Moira. is tof. :7
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:08:48 #151
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132231410
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:03 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ik zou er niet fainted gevonden willen worden. :r
Het is nogal een... verwarrende stad inderdaad. Ik hoopte in het begin dat ik na een tijdje wel de weg zou vinden daar, maar dat valt vies tegen. De enige plek die ik altijd kan vinden is de hair salon. Dat hele customization gebeuren is veel te verslavend. :')
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132231415
Kunnen naast de friendcodes en namen ook de ingame nicknames komen? :P
Mijn info:
2191-7623-9035 Jesse J-dog
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_132231478
Zo moeilijk om tussen Squirtle/Bulbasaur/Charmander te kiezen :'(
pi_132231566
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:08 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Het is nogal een... verwarrende stad inderdaad. Ik hoopte in het begin dat ik na een tijdje wel de weg zou vinden daar, maar dat valt vies tegen. De enige plek die ik altijd kan vinden is de hair salon. Dat hele customization gebeuren is veel te verslavend. :')
Ik mocht nog niet naar binnen, was niet hip genoeg ofzo. Dat was ook echt de druppel. :')
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:16:50 #155
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132231670
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:13 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ik mocht nog niet naar binnen, was niet hip genoeg ofzo. Dat was ook echt de druppel. :')
Alles is ook verschrikkelijk duur daar, jassen die 300.000 (poké?)dollar kosten, shirts van 100.000 dollar... Ik mag er al wel naar binnen, maar veel heb ik er nog niet kunnen kopen. :')

Maar ik bedoelde de hair salon, waar je je een ander kapsel kunt laten aanmeten. Het zit tegenover dat paarse gebouw met het grote scherm.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132231720
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:10 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Zo moeilijk om tussen Squirtle/Bulbasaur/Charmander te kiezen :'(
Kies wat. Ik heb de overige twee wel voor je.
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132231753
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:18 schreef Metonae het volgende:

[..]

Kies wat. Ik heb de overige twee wel voor je.
Hoe kom je daaraan dan?
pi_132231755
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:16 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Alles is ook verschrikkelijk duur daar, jassen die 300.000 (poké?)dollar kosten, shirts van 100.000 dollar... Ik mag er al wel naar binnen, maar veel heb ik er nog niet kunnen kopen. :')

Maar ik bedoelde de hair salon, waar je je een ander kapsel kunt laten aanmeten. Het zit tegenover dat paarse gebouw met het grote scherm.
Dat gaat nog wel even duren ja. :')

Oh daar was ik ook geweest, totale pakket was 3000 ofzo en zelfs dat had ik niet. _O-
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132231769
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:19 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:

[..]

Hoe kom je daaraan dan?
GTS :)
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:22:04 #160
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132231804
Als iemand sandslash, pupitar, liepard, cryogonal, piloswine, bergmite wilt roep maar, ik heb dubbele :)
pi_132231849
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:22 schreef Lollertrolle het volgende:
Als iemand sandslash, pupitar, liepard, cryogonal, piloswine, bergmite wilt roep maar, ik heb dubbele :)
Oeh! Pupitar :)
Wat wil je er voor terug? :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:24:35 #162
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132231874
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:23 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Oeh! Pupitar :)
Wat wil je er voor terug? :)
Maakt me niet veel uit, als het maar vrouwelijk is
pi_132231892
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:24 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Maakt me niet veel uit, als het maar vrouwelijk is
Hoe fout klinkt dat. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:26:02 #164
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132231908
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:25 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Hoe fout klinkt dat. :P
:@

FC: 4527-8028-7323
pi_132231960
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:24 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Maakt me niet veel uit, als het maar vrouwelijk is
Okidoki, ik heb vanavond wel tijd (ben nu nog aan het werk)
Female Gible?
Mijn FC staat in de OP :)

quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:25 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Hoe fout klinkt dat. :P
_O-
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:31:00 #166
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132232029
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:28 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Okidoki, ik heb vanavond wel tijd (ben nu nog aan het werk)
Female Gible?
Mijn FC staat in de OP :)

[..]

_O-
Gible is goed
pi_132232236
Niemand die een gastly of haunter heeft?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132232299
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:39 schreef Roburtt het volgende:
Niemand die een gastly of haunter heeft?
ik iig niet.. helaasch..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:41:59 #169
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_132232313
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 16:03 schreef Roburtt het volgende:

[..]

:')___
Iemand met een gastlley/haunter?
ik heb een adamant haunter als je hem wil
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
pi_132232359
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:41 schreef BigRedKane het volgende:

[..]

ik heb een adamant haunter als je hem wil
Hm adamant is wel naar
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132232405
Het begint me nu al te vervelen. Zit er 14 uur in en heb 3 badges.
----
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:48:03 #172
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_132232518
Ik heb bij dit spel niet "hét gevoel". Dat had ik wel bij Yellow, Sapphire, Pearl, Black 2 en de meeste andere Pokémonspellen. Alleen bij Black/White had ik het ook wat minder.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_132232563
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:48 schreef Madame_Paon het volgende:
Ik heb bij dit spel niet "hét gevoel". Dat had ik wel bij Yellow, Sapphire, Pearl, Black 2 en de meeste andere Pokémonspellen. Alleen bij Black/White had ik het ook wat minder.
Dit. Allemaal Dejavu. Geef mij ook maar retrographics.

----
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:49:49 #174
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_132232571
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:43 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Hm adamant is wel naar
ik heb ook nog een careful haunter. ook niet echt goed maar ze zijn rare ;(
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
pi_132232652
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:49 schreef BigRedKane het volgende:

[..]

ik heb ook nog een careful haunter. ook niet echt goed maar ze zijn rare ;(
Een Gengar met -sp att is wel erg zonde, maar thanks anyway haha
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:52:56 #176
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132232667
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:41 schreef BigRedKane het volgende:

[..]

ik heb een adamant haunter als je hem wil
Wat doet dat adamant?
pi_132232682
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:52 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Wat doet dat adamant?
+ att - sp att
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:53:58 #178
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132232693
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:53 schreef Roburtt het volgende:

[..]

+ att - sp att
Das toch niet zo verkeerd voor pokemans die fysiek aanvallen?
pi_132232696
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:48 schreef Madame_Paon het volgende:
Ik heb bij dit spel niet "hét gevoel". Dat had ik wel bij Yellow, Sapphire, Pearl, Black 2 en de meeste andere Pokémonspellen. Alleen bij Black/White had ik het ook wat minder.
Ik heb het eerder andersom. Ook de online features zijn eindelijk beter uitgewerkt. De GTS was voorheen echt belachelijk en een battle heb ik niet eens geprobeerd. Nu heb ik beide al gedaan nog voor de 2e gym. :)

En het voelt fris aan verder, ook de graphics. De menu's zijn ook veel beter.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132232722
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:53 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Das toch niet zo verkeerd voor pokemans die fysiek aanvallen?
Ja maar dat doet een gengar niet
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:56:37 #181
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_132232750
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:53 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Das toch niet zo verkeerd voor pokemans die fysiek aanvallen?
gengar heeft hogere sp attk. ik zelf heb een lax gengar, ik had geen zin meer om verder te zoeken. |:(
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
pi_132232755
Ik heb in m'n B/W games nog ergens een Haunter uit de dreamworld.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 17:57:45 #183
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132232769
Ik heb zon 10 haunters, kom die krengen alleen maar tegen :(
pi_132232792
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:57 schreef Lollertrolle het volgende:
Ik heb zon 10 haunters, kom die krengen alleen maar tegen :(
Heb je een modest haunter??
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 18:02:06 #185
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_132232861
ik ben wel tevreden met mn team nu

garchomp
gengar
blastoise
blaziken
chesnaught
crobat
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
pi_132232865
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:57 schreef Lollertrolle het volgende:
Ik heb zon 10 haunters, kom die krengen alleen maar tegen :(
Waarom vang je er dan 10
  woensdag 16 oktober 2013 @ 18:02:49 #187
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132232880
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 18:02 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:

[..]

Waarom vang je er dan 10
Om ze te ruilen tegen level 3 pidgeys natuurlijk
pi_132233000
Ff een Gulpin die ik dubbel had in de wonder trade gegooid :D

Pikachu gekregen -O-

Had ik al en dat kutbeest heeft ook nog een Japanse naam :')

Meteen weer geruild en ik krijg een fucking Gulpin terug _O-
pi_132233022
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 18:09 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Ff een Gulpin die ik dubbel had in de wonder trade gegooid :D

Pikachu gekregen -O-

Had ik al
Trade je hem opnieuw.
----
pi_132233061
Cool, heb nu een zwaard ( :') ) gekregen, die is nieuw
pi_132233084
Hoe doe je dat wonder trade?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132233218
Oke, Pokemon kan uit. De FM 2014 beta is beschikbaar :D

Ondertussen stiekem doortrainen :@
pi_132233575
Yes, bij mij is ie ook vandaag dan toch binnen gekomen. Ga gelijk iedereen uit de OP en dit topic toevoegen! Zou chill zijn als jullie mij ook even adden ;)

mijn FC: 0576-4274-9326 Thizzl
pi_132233672
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 18:14 schreef Roburtt het volgende:
Hoe doe je dat wonder trade?
Nvm, gevonden. Kreeg een ditto voor een beedrill. Prima.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 18:51:24 #195
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132234181
Strongly defiant haunter
pi_132234257
Zodra ik ergens een Shinx vind ga ik net zolang breeden tot ik een Shiny Adamant krijg! Top beest is het!
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132234286
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 18:53 schreef Metonae het volgende:
Zodra ik ergens een Shinx vind ga ik net zolang breeden tot ik een Shiny Adamant krijg! Top beest is het!
Shinies breeden, wat een kut taak was dat altijd :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132234427
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 18:54 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Shinies breeden, wat een kut taak was dat altijd :')
Met Shinx moet dat. Best shiny evurrrr!!
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132234474
Vanavond Serebii erbij en maar dingen zoeken. Eerst die friend safari doen.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 19:20:27 #200
413672 Munchlax
De pokémon van FOK!
pi_132235146
Pfoe, morgen of vanavond zal ik wel beginnen met alle mensen toevoegen uit de OP.
Rotwerk word dat.
Ik haat het als Snorlax me nakt.
pi_132235303
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 19:20 schreef Munchlax het volgende:
Pfoe, morgen of vanavond zal ik wel beginnen met alle mensen toevoegen uit de OP.
Rotwerk word dat.
Valt nog mee, op een gegeven moment wordt je er zelfs een beetje handig in. En denk aan alle Safari pokemon die je daarna kan vangen *O*
pi_132236649
Ik ga straks als mijn Fm14 competitie begonnen is mensjes toevoegen :)
  roze woensdag 16 oktober 2013 @ 20:04:47 #203
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_132237078
Kun je ook pokemon ruilen als ik heartgold DSi heb en de ander de 2DS met pokemon y?
Your beauty never ever scared me.
pi_132237598
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 20:04 schreef Amarantha het volgende:
Kun je ook pokemon ruilen als ik heartgold DSi heb en de ander de 2DS met pokemon y?
Pokemon overzetten, niet ruilen. Volgens mij.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 20:15:37 #205
366803 AthCom
Overigens ...
pi_132237610
Nu maar mensen toevoegen.

Mijn FC: 3411-1635-9183 — AthCom


Edit: Ook in de wiki gezet. :)
Moira. is tof. :7
pi_132237776
Poeh, had iedereen toegevoegd (behalve AthCom, ik voeg je straks toe) in de posts, de OP had ik allemaal al toegevoegd iig.
  roze woensdag 16 oktober 2013 @ 20:22:36 #207
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_132237924
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 20:15 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Pokemon overzetten, niet ruilen. Volgens mij.
;( Maar we willen ruilen haha
Your beauty never ever scared me.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 20:27:03 #208
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132238141
Mijn venipede is geevolueerd :)

Kleine vraag trouwens, als ik die toxic spikes aan hem wil leren, moet ik hem daarvoor echt laten breeden?
pi_132238322
Zo, die ene chimeid is me wel aan het fixen hoor met dat vuurwerk
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132238360
Weet iemand waar ik een Ditto en mannetjes Nidoran kan vinden?
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132238806
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 20:32 schreef Sjiznit het volgende:
Weet iemand waar ik een Ditto en mannetjes Nidoran kan vinden?
Ditto in Pokemon Village. Ben ook ergens een Nidorino tegen gekomen, maar weet zo snel niet meer welke Route :'(
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132239283
Hmmhmm. Wil namelijk eindelijk eens een nidoking op mn team hebben. En zit te denken aan een electro pokemon. Misschien Luxray, ook nog nooit echt naar gekeken en die ziet er wel tof uit.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 21:17:58 #213
366803 AthCom
Overigens ...
pi_132240218
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 20:32 schreef Sjiznit het volgende:
Weet iemand waar ik een Ditto en mannetjes Nidoran kan vinden?
Nidoran zitten in Route 11, in hordes. :)
Moira. is tof. :7
pi_132240457
Top! Ga ik eens kijken hoe ik daar (weer) kom :P

Mooi dit. Net een tentacool met wonder trade geruild tegen een Vulpix. Voel me wel een klein beetje schuldig ;p
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 21:25:02 #215
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132240528
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 21:23 schreef Sjiznit het volgende:
Top! Ga ik eens kijken hoe ik daar (weer) kom :P

Mooi dit. Net een tentacool met wonder trade geruild tegen een Vulpix. Voel me wel een klein beetje schuldig ;p
Tentacools zijn zo common als maar kan
pi_132240601
Ja, ik kreeg de vulpix ;)
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132240892
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 21:27 schreef Sjiznit het volgende:
Ja, ik kreeg de vulpix ;)
_O- _O-
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 21:39:58 #218
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_132241207
wie heeft een charmander voor mij?
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
pi_132241431
quote:
9s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 21:39 schreef BigRedKane het volgende:
wie heeft een charmander voor mij?
Kan er een voor je breeden, maar dan krijg je em morgenochtend pas :)
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  woensdag 16 oktober 2013 @ 21:45:06 #220
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_132241493
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 21:44 schreef Metonae het volgende:

[..]

Kan er een voor je breeden, maar dan krijg je em morgenochtend pas :)
nice thanks :D
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 21:50:58 #221
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132241775
Goodbye Pupitar! :P
pi_132241815
Hehe, die Vulpix heeft Timid nature en draught.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 21:53:03 #223
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132241883
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 20:27 schreef Lollertrolle het volgende:

Kleine vraag trouwens, als ik die toxic spikes aan hem wil leren, moet ik hem daarvoor echt laten breeden?
?
pi_132242281
Als je hem niet kan leren bij de move tutor of move relearner dan denk ik wel ja.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 22:08:15 #225
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132242611
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 22:01 schreef Sjiznit het volgende:
Als je hem niet kan leren bij de move tutor of move relearner dan denk ik wel ja.
Dit is allemaal te nieuw voor me :'(
pi_132242730
Er is ergens een mannetje waar je voor heart scales denk ik een move kan leren die ergens in de moveset zit van je pokemon. Zijn ook moves die je op level 10 leert bijvoorbeeld. Als je em daar niet kan leren moet je een move of met TM of met breeden op je pokemon krijgen.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 22:21:21 #227
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132243322
Ik moet eerlijk zeggen dat ik ruilen in deze game moeilijker vind dan in voorgaande games. Ik denk dat het komt door de nieuwe 3D models. Ik vind het nu gewoon zo... zielig, dat ik een pokémon uit z'n leefomgeving haal, zijn 'huis', alleen maar omdat ik zo nodig moet Wonder Traden. :')

Ik kreeg net ook weer zo'n Bunnelby. Dan denk ik ook van, aan hoeveel mensen zal die al niet uitgehoerd zijn? :')
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132243905
Haha vind dat wonder trade juist gruwelijk, zojuist een Cubone gekregen (<3) en nu net weer een Graveler die dus gelijk evolueerde. Heb zelf alleen niks aan een Golem en hij is toch een veel te hoog level dus ik ga even iemand verassen op de wonder trade. Misschien krijg ik er weer een Bunnelby voor terug maar dat hoort erbij :D

edit: krijg er een Honedge voor terug, die wou ik al graag uit proberen dus wonder trade is weer eens geslaagd!
pi_132244393
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 21:50 schreef Lollertrolle het volgende:
Goodbye Pupitar! :P
Welcome Pupitar :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132244614
Eindelijk is die kut-Burly ofzo ge-evolueerd. Weg met dat ding!
pi_132244653
Iedereen toegevoegd trouwens :)

Als je me nog niet als homie hebt mag je een berichtje sturen
  woensdag 16 oktober 2013 @ 22:54:06 #232
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132244842
Ik heb nu wel mooi mijn vers gevangen Seadra geruild tegen een Snorunt. Even breeden voor een female, Dawn Stone geven en zie daar, één van mijn favoriete pokémon, Froslass. O+

En wat is dat trouwens allemaal met die lui die om specifiek level 21 - 30 Ditto vragen op de GTS? Of kun je een Ditto met zijn hidden ability in de Friend Safari vangen of zo?
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132245657
Hmm nu heb ik Pupitar die kan ik mooi gaan breeden, maar mn team zit al vol...
Fletchinder
Combusken
Wartortle
Sandshrew
Gible
Chespin

Ik weet niet zo goed welke ik eruit moet gooien voor een Larvitar..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  woensdag 16 oktober 2013 @ 23:16:44 #234
366803 AthCom
Overigens ...
pi_132245764
Sandshrew lijkt me het meest logisch als ik alleen het lijstje zie.

Edit: Of Combusken (Fletchinder voor Fire / Flying en de uiterst geëvolueerde vorm van Chespin voor Grass / Fighting).
Moira. is tof. :7
pi_132246001
Die kip laat ik lekker wegrotten in de PC straks. Lelijk beest. Zo jammer, want die Torchick is superlief O+
pi_132246156
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 22:21 schreef Rikketik het volgende:
Ik moet eerlijk zeggen dat ik ruilen in deze game moeilijker vind dan in voorgaande games. Ik denk dat het komt door de nieuwe 3D models. Ik vind het nu gewoon zo... zielig, dat ik een pokémon uit z'n leefomgeving haal, zijn 'huis', alleen maar omdat ik zo nodig moet Wonder Traden. :')

Ik kreeg net ook weer zo'n Bunnelby. Dan denk ik ook van, aan hoeveel mensen zal die al niet uitgehoerd zijn? :')
Lekker ruilen tegen een farfech in de eerste stad toch die bunnelby! :)
pi_132246232
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 23:16 schreef AthCom het volgende:
Sandshrew lijkt me het meest logisch als ik alleen het lijstje zie.

Edit: Of Combusken (Fletchinder voor Fire / Flying en de uiterst geëvolueerde vorm van Chespin voor Grass / Fighting).
sandshrew blijft sowieso ;)
Maar Combusken is idd wel een idee.. Ga er eens over nadenken.. Thnx

Net overigens iedereen toegevoegd uit de OP/wiki :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  woensdag 16 oktober 2013 @ 23:35:24 #238
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132246510
8ste gym verslagen met mijn level 82 delphox :')
pi_132247063
Zo zielig als die geit tegen de vlakte gaat :'(
  donderdag 17 oktober 2013 @ 00:22:47 #240
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132248019
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 17:39 schreef Roburtt het volgende:
Niemand die een gastly of haunter heeft?
Heb een bashful haunter
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132248356
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 18:19 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Oke, Pokemon kan uit. De FM 2014 beta is beschikbaar :D

Ondertussen stiekem doortrainen :@
Dus dat
  donderdag 17 oktober 2013 @ 01:44:08 #242
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_132249442
voor haunters kun je ook naar frost cavern gaan.
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
  donderdag 17 oktober 2013 @ 01:55:53 #243
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132249530
Fuck yeah! Eindelijk via GTS een Petilil weten te scoren. Nu nog eentje met Own Tempo breeden en niets zal wereldheerschappij nog in de weg staan.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132250060
Waarschijnlijk domme vraag maar hoe kom ik achter mijn eigen Friend Code? }:|
pi_132250301
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 05:56 schreef DownBusiness het volgende:
Waarschijnlijk domme vraag maar hoe kom ik achter mijn eigen Friend Code? }:|
Als je een Mii hebt aangemaakt, klik op het lachende gezichtje bovenin in het home-menu van je 3DS. Je friend Code staat onder je Mii.
pi_132250316
Ik vind Wonder Trade overigens best grappig. Sowieso zijn de social opties veel beter deze game.

Nog steeds niet bij de tweede gym. Duurt inderdaad heel erg lang, mijn Pokémon zijn straks level 30 en dan ben ik er nog niet. Ondertussen maar obsessief elke Pokémon onderweg vangen.

Nu een team met

Frogadier
Ivysaur
Combusken
Pidgeotto
Pikachu
Croagunk

Maar dat levelen gaat nu zo snel dat het belang van vroeg een goed team hebben weg is gevallen, en daar ben ik wel blij mee. Heb er nog wel wat die ik straks wil switchen en dat kan nu ook gewoon zonder eindeloos grinden.
pi_132250519
Ik heb gister een wartortle gevangen in dat friend safari. :D
pi_132250570
Mijn FC is 0705-3341-2712

Heeft iedereen hier elke van die Wiki toegevoegd? Want nu is het maar gokken dat ik iemand heb toegevoegd die mij ook zal toevoegen. Of heb ik het mis?
pi_132251073
Awsome :) Ik vermaak me wel weer... Tijd vliegt voorbij als je speelt helaas haha.
pi_132251236
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 07:21 schreef Mystikvm het volgende:
Ik vind Wonder Trade overigens best grappig. Sowieso zijn de social opties veel beter deze game.

Nog steeds niet bij de tweede gym. Duurt inderdaad heel erg lang, mijn Pokémon zijn straks level 30 en dan ben ik er nog niet. Ondertussen maar obsessief elke Pokémon onderweg vangen.

Nu een team met

Frogadier
Ivysaur
Combusken
Pidgeotto
Pikachu
Croagunk

Maar dat levelen gaat nu zo snel dat het belang van vroeg een goed team hebben weg is gevallen, en daar ben ik wel blij mee. Heb er nog wel wat die ik straks wil switchen en dat kan nu ook gewoon zonder eindeloos grinden.
Komt bekend voor, zit op ong. hetzelfde punt. Ik begin wel dicht tegen m'n beoogde team aan te zitten, al weet ik het van 1 pokemon nog niet zeker wat ik doe. Heb nu:

Frogadier (30)
Charmeleon (30)
Honedge (30)
Kirlia (28)
Rhyhorn (18, net gevangen, is ook een onzeker puntje - Twijfel nog tussen Nidoking of Tyranitar ipv. Rhypherior)
Butterfree (25, m'n pokemon vang slaaf, zodra ik Eevee tegenkom gaat dit een Jolteon worden)
pi_132251569
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 08:07 schreef DownBusiness het volgende:
Mijn FC is 0705-3341-2712

Heeft iedereen hier elke van die Wiki toegevoegd? Want nu is het maar gokken dat ik iemand heb toegevoegd die mij ook zal toevoegen. Of heb ik het mis?
ik heb gisteravond het hele lijstje toegevoegd :) toch nog best veel die mij niet hebben toegevoegd..

ik gister dratini gekregen via wondertrade :D even mijn skrelp evolueren en dan ga ik dratini in mijn teeam doen
pi_132251769
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 09:28 schreef boik het volgende:

[..]

ik heb gisteravond het hele lijstje toegevoegd :) toch nog best veel die mij niet hebben toegevoegd..

ik gister dratini gekregen via wondertrade :D even mijn skrelp evolueren en dan ga ik dratini in mijn teeam doen
Had je code er ook nog niet tussen zien staan, heb je nu wel toegevoegd :P
pi_132251836
Pokémon X. <3
Eindelijk weer alle drie de first gen starters in mijn team sinds yellow. Zo maar richting de vijfde gym dan.
pi_132251869
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 09:38 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Had je code er ook nog niet tussen zien staan, heb je nu wel toegevoegd :P
top thnx!

ik ben nou naar de 7e gym onderweg, met al mijn pokemon rond lvl50 op skrelp na die zit iets over de 40 :) gaat echt snel in deze versies
pi_132252066


Voor de mensen die verdwaald raken.
pi_132252186
quote:
1s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 00:22 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Heb een bashful haunter
Die zou ik graag overnemen O+, heb alleen niet veel te bieden
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132252302
Speel al Pokémon sinds het begin, heb alle generaties en alle games, en nu pas mijn eerste shiny in het wild gevangen }:|

Nosepass :')
pi_132252334
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 10:03 schreef Mystikvm het volgende:
Speel al Pokémon sinds het begin, heb alle generaties en alle games, en nu pas mijn eerste shiny in het wild gevangen }:|

Nosepass :')
Haha naar :'). Een vriend van me had een shiny zigzagoon als eerst :')
Mijn eerste was een trapinch, maar ik was 10 ofzo en snapte niet waarom hij blauw was en ben later opnieuw begonnen :') ;(
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132252774
Die geit is echt mijn favoriet, zo lief O+
pi_132252781
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 10:03 schreef Mystikvm het volgende:
Speel al Pokémon sinds het begin, heb alle generaties en alle games, en nu pas mijn eerste shiny in het wild gevangen }:|

Nosepass :')
De eerste keer dat ik het doorhad was in SoulSilver, zou niet meer weten welke pokémon behalve dat het in een ijsgrot was.
Goed mogelijk dat ik er ook een heb gehad in Yellow maar toen nog te jong was om iets door te hebben. :')
pi_132252806
OH MIJN GOD.

De pokeradar is terug in het spel!!!!!!!!!!!!

We kunnen weer chainen voor shinies :D :D :D :D :D

quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 10:23 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Die geit is echt mijn favoriet, zo lief O+
Jij komt zeker uit Wales :')
pi_132253967
Wat gaat de tijd toch sloom vandaag
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132254148
quote:
10s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:03 schreef Roburtt het volgende:
Wat gaat de tijd toch sloom vandaag
Laat me raden, je zit op het werk en je wilt Pokemon spelen.

Ik heb hier hetzelfde issue... :N
pi_132254194
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:09 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Laat me raden, je zit op het werk en je wilt Pokemon spelen.

Ik heb hier hetzelfde issue... :N
same here :{
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132254218
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:09 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Laat me raden, je zit op het werk en je wilt Pokemon spelen.

Ik heb hier hetzelfde issue... :N
Jep, heb nog geen flikkter te doen ook :{
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132254245
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:10 schreef MrMoon het volgende:

[..]

same here :{
hey jullie ook al :P
pi_132254365
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:11 schreef boik het volgende:

[..]

hey jullie ook al :P
_O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_132254408
Ik ben nu al bijna 3 dagen op weg naar de 2e gym. :') Maar heb onderweg al wel weer stapels Pokemon gevangen. *O*

Oh en eigenlijk wil ik eerst een Abra vangen maar dat beest blijft vluchten. :{
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132254413
Kwam gister trouwens de slechtste woordgrap tegen in de ene kasteel.
"Look at this chair, doesn't it look chairrific?"

Wilde bijna m'n 3ds weggooien.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132254449
Tweede gym gehad, heb ik dus twee Pokémon die niet meer luisteren omdat het zo fucking lang duurt voor je er bent dat ze al boven de level 30 zijn. En die luisteren niet meer naar je zonder de tweede badge :')

Wel gered, ik ga er maar van uit dat je binnen 10 levels wel bij de derde gym bent.
pi_132254457
quote:
7s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:16 schreef Seikcid het volgende:
Ik ben nu al bijna 3 dagen op weg naar de 2e gym. :') Maar heb onderweg al wel weer stapels Pokemon gevangen. *O*

Oh en eigenlijk wil ik eerst een Abra vangen maar dat beest blijft vluchten. :{
Dat ding is ook nog redelijk rare volgens mij... het grappige is een Horde of Abras tegenkomen.... :')

Gewoon ballen tegenaan gooien en hopen dat je geluk hebt.
pi_132254550
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:14 schreef Grandesco het volgende:

[..]

_O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pff nog maar 7uur te gaan :P
pi_132254556
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:18 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Dat ding is ook nog redelijk rare volgens mij... het grappige is een Horde of Abras tegenkomen.... :')

Gewoon ballen tegenaan gooien en hopen dat je geluk hebt.
Ik kwam 'm ook zelden tegen ja. Ga het vanavond met Butterfree proberen. Hopelijk is ie snel genoeg om eerst een slaapliedje te zingen. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132254673
quote:
6s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:21 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ik kwam 'm ook zelden tegen ja. Ga het vanavond met Butterfree proberen. Hopelijk is ie snel genoeg om eerst een slaapliedje te zingen. :P
Zou moeten lukken..

Abra is niet zo snel :)

Ik weet wel niet of Butterfree False Swipe kan leren... dat is namelijk een TM die je heel vroeg krijgt en het heel makkelijk maakt om Pokemon te vangen.
pi_132254763
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:25 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Zou moeten lukken..

Abra is niet zo snel :)

Ik weet wel niet of Butterfree False Swipe kan leren... dat is namelijk een TM die je heel vroeg krijgt en het heel makkelijk maakt om Pokemon te vangen.
Al ben je aan het false swipen terwijl hij slaapt is er toch een grote kans dat hij wakker wordt en teleport
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132254964
quote:
10s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:28 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Al ben je aan het false swipen terwijl hij slaapt is er toch een grote kans dat hij wakker wordt en teleport
Mja, beter is het gewoon om ballen te spammen ja. :)
pi_132255014
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:35 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Mja, beter is het gewoon om ballen te spammen ja. :)
dat is volgens mij idd het enige dat je kunt doen om een Abra te vangen..
Ik ben er nog geen tegengekomen, wel eentje gekregen via Wonder Trade :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132255218
Als ie slaapt ga ik niet meer aanvallen. False swipe heb ik al wel ja maar is niet praktisch voor vluchtende pokemon. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132255289
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 11:37 schreef MrMoon het volgende:

[..]

dat is volgens mij idd het enige dat je kunt doen om een Abra te vangen..
Ik ben er nog geen tegengekomen, wel eentje gekregen via Wonder Trade :)
Gewoon een great ball gooien. Dan heb je hem meteen. Dat was bij mij 2x het geval, maar misschien had ik ff mazzel
  Redactie Games donderdag 17 oktober 2013 @ 11:56:14 #280
181272 crew  Noppie2000
pi_132255712
Quick Ball is overpowered in dit spel, altijd die gebruiken. Alles vangt het in 1 worp zo'n beetje, vriendin heeft dr legendary ermee gevangen en vrijwel al haar pokemon _O-
  donderdag 17 oktober 2013 @ 12:07:58 #281
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132256093
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 10:03 schreef Mystikvm het volgende:
Speel al Pokémon sinds het begin, heb alle generaties en alle games, en nu pas mijn eerste shiny in het wild gevangen }:|

Nosepass :')
Nosepass is best sterk, die heb ik al sinds het begin in mijn team :@
pi_132256400
Ik heb ook echt geen idee wat ik allemaal nog in m'n team wil.

Heb nu dit:
Frogadier
Charmeleon
Combusken (die is wss uit gaat maar oké, ben pas bij de 2e gym)
Pichu (omdat volt tackle, gaat er wss uit)
Amaura

Dus eigenlijk heb ik alleen Frogadier, Charmeleon en Amaura. Ik wil nog een Gengar sws, maar heb geen idee wat ik veder moet.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  donderdag 17 oktober 2013 @ 12:22:59 #283
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132256620
Weet je wat erg is? Werken op een vmbo school waardoor je nu herfstvakantie hebt :@
pi_132256664
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 12:22 schreef Lollertrolle het volgende:
Weet je wat erg is? Werken op een vmbo school
Lijkt me ook ja
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132256689
Weet iemand hoe je die kledingwinkel in de grote stad kunt binnengaan?
Ik las ergens dat je in een battle restaurant moest eten. Maar dat hielp ook niet.
----
  donderdag 17 oktober 2013 @ 12:35:08 #286
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132257031
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 12:24 schreef KingLysandus het volgende:
Weet iemand hoe je die kledingwinkel in de grote stad kunt binnengaan?
Ik las ergens dat je in een battle restaurant moest eten. Maar dat hielp ook niet.
Wat heb je aan die restaurants?
pi_132257397
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 12:35 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Wat heb je aan die restaurants?
Ik had gelezen dat je dat moest doen en dat je daarna die kledingwinkel binnen mag.
----
pi_132257453
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 12:46 schreef KingLysandus het volgende:

[..]

Ik had gelezen dat je dat moest doen en dat je daarna die kledingwinkel binnen mag.
Ik las ergens dat het echt aan je outfit ligt; als je je verkleed zie je een animatie op de achtergrond en wanneer je je stijlvol kleedt veranderd die en mag je naar binnen. Weet niet of het waar is :P
pi_132257578
quote:
10s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 12:24 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Lijkt me ook ja
_O-
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132257687
Hoe herken je een shiny pokemon dan? Puur door een andere kleur? Sommige pokemons ken ik niet goed, dus dan kan ik niet zien of de kleur die ik krijg standaard is of shiny :')
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_132257876
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 12:55 schreef Blistering het volgende:
Hoe herken je een shiny pokemon dan? Puur door een andere kleur? Sommige pokemons ken ik niet goed, dus dan kan ik niet zien of de kleur die ik krijg standaard is of shiny :')
Volgens mij komt er dan ook een soort van glinstering..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  donderdag 17 oktober 2013 @ 13:07:42 #292
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132258036
wiki lijstje toegevoegd, nu ff topic doorspeuren en toevoegen
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132259060
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 13:02 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Volgens mij komt er dan ook een soort van glinstering..
Klopt, hij glinstert op het moment dat de battle start. Het valt wel op, je herkent het direct.
pi_132259232
Mijn friendcode: 2062-9477-5276 (heb 'm ook in de wiki gezet).

Nog niet heel veel gespeeld, want andere games :@ Zal later vandaag even de friendcodes van iedereen die ik niet al via Animal Crossing heb toevoegen :)
pi_132259298
quote:
10s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 13:42 schreef Yachiru het volgende:

Zal later vandaag even de friendcodes van iedereen die ik niet al via Animal Crossing heb toevoegen :)
Dan ben je snel klaar :+
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132260077
Azurill gevolueerd *O*
pi_132260178
quote:
10s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 13:42 schreef Yachiru het volgende:
Mijn friendcode: 2062-9477-5276 (heb 'm ook in de wiki gezet).

Nog niet heel veel gespeeld, want andere games :@ Zal later vandaag even de friendcodes van iedereen die ik niet al via Animal Crossing heb toevoegen :)
Toegevoegd.

Heb net ook iedereen uit de wiki lijst in mijn DS gezet.
Voor diegene die hem gemist hebben: 0705-3341-2712
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 17 oktober 2013 @ 14:19:26 #298
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132260566
Iemand zin om te battlen?
Of iemand behoefte aan Noibat level 1?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132260875
Ik heb echt legio insecten inmiddels :D
  donderdag 17 oktober 2013 @ 14:28:53 #300
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132260910
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 14:27 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Ik heb echt legio insecten inmiddels :D
In je bed? :@
pi_132260928
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2013 14:28 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

In je bed? :@
Nee, tussen mijn schaamhaar
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')