Inderdaad. Voor een vijver adviseren ze dacht ik minimaal 20x de lengte van de steurquote:Op donderdag 7 november 2013 21:08 schreef svann het volgende:
Die grote steuren zwemmen zich een hernia in zo'n relatief kleine kuip.
Een plofkip leeft een paar maanden, maar dit beest wel negen jaar.
Best wel triest eigenlijk.
Dat was mij niet helemaal duidelijk, die man had het over 'uitzetten'(?) en 'terughalen' en Wikipedia zegt:quote:Op donderdag 7 november 2013 21:08 schreef svann het volgende:
Die grote steuren zwemmen zich een hernia in zo'n relatief kleine kuip.
Een plofkip leeft een paar maanden, maar dit beest wel negen jaar.
Best wel triest eigenlijk.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kaviaarquote:Zo produceert het Belgische bedrijf Aqua Bio uit Turnhout kaviaar van steur die in Kempense vijvers wordt uitgezet.
Een beetje op de palm van je hand of met een ivoren lepeltje naar binnen werken. Heerlijk.quote:Op donderdag 7 november 2013 22:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Wat kost echt goede kaviaar dan? Lijkt me trouwens erg smerig maar ok
Nee. Plof-eitjes die niet vergelijkbaar zijn aan de echte kaviaar eitjes van steur.quote:Op vrijdag 8 november 2013 00:06 schreef Igen het volgende:
@golfer: ergens op internet las ik dat de zalmkuit redelijk vergelijkbaar smaakt, klopt dat?
Really? Ik heb daar louter van zalm gezien...quote:Op donderdag 7 november 2013 20:55 schreef Igen het volgende:
En in Japan veel van de koolvis. Maar die mag gewoon roze blijven.
Die ook ja, maar ook koolvis hoor. Als je het in de supermarkt koopt ziet het er een beetje uit als een kipfilet. 明太子 heet het.quote:Op vrijdag 8 november 2013 23:46 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Really? Ik heb daar louter van zalm gezien...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |