ze waren leverancierquote:Op donderdag 6 februari 2014 22:07 schreef Tim_Schuhmacher het volgende:
Het 'schokkendste' vind ik nog wel dat het wettelijk niet mag, maar het blijkbaar gewoon gebeurd en er geen instantie is die daar iets mee doet. Mag niet, dus het zal dan ook wel niet gebeuren. Yeah right.
Maar wat doet dat Nederlandse miepje in haar witte labjas nu? Ze waren de producent van L-cysteine maar kochten het gewoon in China.
De chinezen vervalsen dus de papieren want veren zjn duurderquote:Op donderdag 6 februari 2014 22:07 schreef Tim_Schuhmacher het volgende:
Het 'schokkendste' vind ik nog wel dat het wettelijk niet mag, maar het blijkbaar gewoon gebeurd en er geen instantie is die daar iets mee doet. Mag niet, dus het zal dan ook wel niet gebeuren. Yeah right.
en lekkerder, de bakker luste zn eigen kauwgumbrood niet eensquote:Op donderdag 6 februari 2014 20:55 schreef arjan1112 het volgende:
Op het einde bleek juist dat brood zonder 'mensenhaar' juist zwaarder is
net doen of haar neus bloed of oprecht denken dat er geen mensenhaar in zitquote:Op donderdag 6 februari 2014 22:07 schreef Tim_Schuhmacher het volgende:
Het 'schokkendste' vind ik nog wel dat het wettelijk niet mag, maar het blijkbaar gewoon gebeurd en er geen instantie is die daar iets mee doet. Mag niet, dus het zal dan ook wel niet gebeuren. Yeah right.
Maar wat doet dat Nederlandse miepje in haar witte labjas nu? Ze waren de producent van L-cysteine maar kochten het gewoon in China.
Dat dus en het is niet te controleren.quote:Op donderdag 6 februari 2014 22:30 schreef SunChaser het volgende:
De chinezen vervalsen dus de papieren want veren zjn duurder
Pas je wel op dat er geen huidschilfers in je eigen gebakken brood belanden?quote:Op donderdag 6 februari 2014 22:28 schreef Isegrim het volgende:
En ik ben weer eens blij dat vrijwel al het brood dat ik eet zelfgebakken is.Dus niet alleen omdat het dan ook nog ergens naar smaakt.
Hetzelfde zou moeten gelden voor gelatine. Maar moslims kopen gewoon producten met gelatine. Schijnt te 'mogen' omdat het zodanig ver van de bron af staat dat het niet langer als varken te beschouwen is.quote:Op donderdag 6 februari 2014 23:02 schreef donald_dick het volgende:
tevens, het eten van mensenhaar is niet kosjer en halal
Mijn eigen huidschilfers heb ik relatief weinig moeite mee.quote:Op donderdag 6 februari 2014 23:08 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Pas je wel op dat er geen huidschilfers in je eigen gebakken brood belanden?
Joden ook niet.quote:Op donderdag 6 februari 2014 23:33 schreef arjan1112 het volgende:
Moslims mogen geen rode M&M eten. Was bij de eet test
quote:Op donderdag 6 februari 2014 23:53 schreef MaximusTG het volgende:
Wat een stomme aflevering zeg. Precies zoals ik al voorspeld had dus.
Het is gewoon niet eens meer te zien wat de bron van het aminozuur is. Waarom zou je het dan niet gebruiken..
Kannibalisme... Wat een onzin zeg.
Die ouwe bakker wel hilarisch (eerlijk) trouwens.
Nou het is van mensenhaar van de grond bij de kapper en iedereen ontkent, lijkt me belangrijke infoquote:Op donderdag 6 februari 2014 23:53 schreef MaximusTG het volgende:
Wat een stomme aflevering zeg. Precies zoals ik al voorspeld had dus.
Het is gewoon niet eens meer te zien wat de bron van het aminozuur is. Waarom zou je het dan niet gebruiken..
Kannibalisme... Wat een onzin zeg.
Die ouwe bakker wel hilarisch (eerlijk) trouwens.
En nog veel meer niet.quote:
Man, al was het mensenhaar uit het riool, dat maakt voor het uiteindelijke product niet uit hoorquote:Op vrijdag 7 februari 2014 00:29 schreef SunChaser het volgende:
[..]
[..]
Nou het is van mensenhaar van de grond bij de kapper en iedereen ontkent, lijkt me belangrijke info
Vorig jaar kwam een collega eens bij ons eten, had iberico varkenrack, ze was druk aan het kletsen met mijn man, nam een hap van het vlees en zag haar gezicht veranderen, zo van what the fuck eet ik en waarom is dat zo fucking lekkerquote:Op vrijdag 7 februari 2014 08:28 schreef Isegrim het volgende:
Nou ja, mensen beweren dat lekker te vinden. Maar als ik dan mensen die alleen dat kennen te eten heb en ze proeven wat wij maken, dan merk ik dat ze ons eten toch echt lekkerder vinden.Het is ook deels luiheid denk ik. Je moet moeite doen voor goede grondstoffen.
Heerlijk vind ik dat.quote:Op vrijdag 7 februari 2014 08:30 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vorig jaar kwam een collega eens bij ons eten, had iberico varkenrack, ze was druk aan het kletsen met mijn man, nam een hap van het vlees en zag haar gezicht veranderen, zo van what the fuck eet ik en waarom is dat zo fucking lekker
Het probleem gaat het over transparantie. In onze maatschappij zijn zo ongelooflijk veel producten, waarvan je bij het grootste deel redelijkerwijs geen idee kunt hebben hoe het gemaakt wordt of wat er in zit. Kortom de markt is in de praktijk niet transparant, waardoor deze niet optimaal functioneert. Dat bedoel ik in die zin dat de markt niet levert wat mensen 'eigenlijk' willen. De markt zal dat trouwens ook nooit perfect kunnen.quote:Op vrijdag 7 februari 2014 08:02 schreef Isegrim het volgende:
Wat me keer op keer weer verbaast is dat er altijd maar geroepen wordt "De consument wil dit". Maar wanneer vroeg de consument om brood dat nergens naar smaakt en zes weken lang houdbaar is? Wil 'de consument' dat echt?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |