hij had gisteren een vijgenclafoutis. ik vind vijgen er altijd zo vies uitzienquote:Op vrijdag 11 oktober 2013 16:07 schreef Isabeau het volgende:
Heeft Rudolf wel een kersenclafoutis?
En ik herken het wel dat je gewoon gaat zitten snoepen terwijl iets niet eens heel erg lekker is. Wat is er mis mee dan?
Ja, heb ik even opgezocht. Speel ik nu vals?quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 16:07 schreef Isabeau het volgende:
Heeft Rudolf wel een kersenclafoutis?
En ik herken het wel dat je gewoon gaat zitten snoepen terwijl iets niet eens heel erg lekker is. Wat is er mis mee dan?
Verse vijgen? Die zien er toch juist heerlijk uit. en zijn heerlijk. Denk dat een clafoutis daarvan al een stuk beter is.quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 16:09 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
hij had gisteren een vijgenclafoutis. ik vind vijgen er altijd zo vies uitzien
Welneequote:Op vrijdag 11 oktober 2013 16:09 schreef Myraela het volgende:
Ja, heb ik even opgezocht. Speel ik nu vals?
Ik denk dat die is zoals die hoort te zijn, maar het is gewoon niet helemaal niet ding. Het blijft zachtig, ik mis iets van een bite. En dit zijn diepvrieskersen, dus het heeft allemaal ook niet erg veel smaak.
ok dus met de dunschiller neem ik dus teveel schil mee?quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 17:06 schreef Myraela het volgende:
Raspen doe je met een rasp, niet met een dunschiller. Dat is veel te grof.
Als je het heel voorzichtig doet zodat je geen wit meepakt en het vervolgens heel erg fijn snijd, dan zou je het kunnen gebruiken.quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 17:09 schreef casper019 het volgende:
[..]
ok dus met de dunschiller neem ik dus teveel schil mee?
nee, het wit is bitter en niet lekker. Je moet echt een rasp gebruiken, met van die kleine gaatjes dus. Dan krijg je ook van die hele kleine stukjes.quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 17:05 schreef casper019 het volgende:
nu moet ik voor een recept citroen rasp gebruiken, maar als ik hem rasp met de dunschiller gaat er alsnog een aardig stukje van dat witte onder de gele schil mee hoort dat?
Het is wel handig om te weten waar hij/zij heel erg van houdt: fruit, chocola, healthy?quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 17:25 schreef casper019 het volgende:
thx dan ga ik morgen gewoon een rasp kopen, inderdaad iets basis!
ik wil tevens voor volgende week vrijdag iets speciaals maken, een lekker dessert oid.
Ik wil iets voor een speciaal iemand maken, en qua smaak is infeite alles goed...
Leek me leuk iets in mn 12cm bakvorm te doen, maar iets anders kan ook...
heeft iemand miss een leuk idee?
ze houd eigenlijk wel van alles,quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 17:41 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Het is wel handig om te weten waar hij/zij heel erg van houdt: fruit, chocola, healthy?
En microplanes zijn echt geweldig ja
Ik zou graag willen, maar ik denk niet dat jij in de gelukkigste stad van Nederland/Europa woontquote:Op vrijdag 11 oktober 2013 13:49 schreef Tinuviel het volgende:
Kvd, dankje. Kom je anders hier een stukje halen?
Minilot, ik heb deze smarties gebruikt, volgens mij is dat het standaard formaat:
[ afbeelding ]
En de 2 bakvormen waren 24cm doorsnee. De taart is alleen niet erg hoog. Misschien oogt hij daarom zo klein?
Groningen?quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 19:49 schreef kvd het volgende:
Ik zou graag willen, maar ik denk niet dat jij in de gelukkigste stad van Nederland/Europa woont
http://www.hema.nl/winkel(...)econdid=pnl_80881059quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 19:37 schreef Myraela het volgende:
Als je nog helemaal niets van een rasp in huis hebt, zou ik een blok rasp halen. Is ook prima voor kaas, groenten etc en kun je gewoon stevig laten staan. Wel op letten dat die dan dus ook een hele fijne kant heeft.
Zoiets:
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |