In West Afrika veel gezien ook. Hele huisjes geel geschilderd met Maggi tekens erop en kleine cafeetjes met veel gebruikte flessen.quote:Op woensdag 11 september 2013 12:17 schreef Budapestenaar het volgende:
In buurland Oostenrijk, net als in Nederland, overal te koop maar in Hongarije volslagen onbekend:
[ afbeelding ]
Jaa paprikachips dat was ik vergeten die mis ik ook altijd in de UK, tot nu toe lijkt ieder smaakje chips in de UK op elkaar als je het mij vraagt. Ik zei tegen mijn vriend dat de chips daar allemaal hetzelfde smaken; het lijkt alleen steeds een ander bouillonblokje. Was hij met me eensquote:Op woensdag 11 september 2013 14:13 schreef _Loki het volgende:
Wat is supererg miste, was:
- paprikachips
- kroketten
- normaal, goedkoop brood
- verse mozzarella in zakjes wei, ipv geraspte gele 'mozzarella'
- stroopwafels en roze koeken
- karvan cevitam of andere normale aanmaaksiroop
Maar daar kreeg je dan wel de hele Aziatische afhaalkeuken voor terug voor 5 dollar.
Ga naar de ethnic shops en dan in het bijzonder de Poolse die ook meestal wel Hongaarse dingen hebben. Die hebben wel paprika chips. Als ze chips hebben is het iig paprika.quote:Op woensdag 11 september 2013 14:28 schreef Selestha het volgende:
[..]
Jaa paprikachips dat was ik vergeten die mis ik ook altijd in de UK, tot nu toe lijkt ieder smaakje chips in de UK op elkaar als je het mij vraagt. Ik zei tegen mijn vriend dat de chips daar allemaal hetzelfde smaken; het lijkt alleen steeds een ander bouillonblokje. Was hij met me eens
Tot nu toe nooit gemist, maar zou er best een lustenquote:Op woensdag 11 september 2013 14:13 schreef _Loki het volgende:
Wat is supererg miste, was:
roze koeken
Dat maakt het kiezen een stuk eenvoudigerquote:Op woensdag 11 september 2013 15:27 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
5000 verschillende chips is ook lekker
Hier heb je er 3
Salt & Vinegar is juist lekkerquote:Op woensdag 11 september 2013 14:43 schreef Individual het volgende:
[..]
Ga naar de ethnic shops en dan in het bijzonder de Poolse die ook meestal wel Hongaarse dingen hebben. Die hebben wel paprika chips. Als ze chips hebben is het iig paprika.
De ergste chips in de UK zijn wel smerige azijn-smaak dingen. Het enige azijn geschikt voor consumptie is een beetje balsamic in een salade. Dat andere is om de ramen te wassen.
Ik eet geen chips eigenlijkquote:Op woensdag 11 september 2013 15:28 schreef Stuart het volgende:
[..]
Dat maakt het kiezen een stuk eenvoudiger
Bij de Lidl verkopen ze wel regelmatig goede chips. Oa met cherrytomaatsmaak, haggis smaak, etc. Best goed te pruimen. Maargoed, wij eten sowieso maar 1 of 2 keer per jaar chips ofzoquote:Op woensdag 11 september 2013 14:28 schreef Selestha het volgende:
[..]
Jaa paprikachips dat was ik vergeten die mis ik ook altijd in de UK, tot nu toe lijkt ieder smaakje chips in de UK op elkaar als je het mij vraagt. Ik zei tegen mijn vriend dat de chips daar allemaal hetzelfde smaken; het lijkt alleen steeds een ander bouillonblokje. Was hij met me eens
Ik ben ook groot fan van Walkers Salt & Vinegar chips. Tesco heeft hier wat schappen met 'exotische producten' en koop regelmatig zo'n uitdeelverpakking met kleine zakjes. Tesco verkoopt ook Weetabix, wat je in Engeland ook vaak op je ontbijttafel krijgt. Heb me altijd afgevraagd hoe je dat nou precies eet...quote:
Ik heb het 1x gekocht en gooide het maar in een bakje melk, had geen flauw idee wat ik er mee moest doenquote:Op woensdag 11 september 2013 16:14 schreef Budapestenaar het volgende:
[..]
Ik ben ook groot fan van Walkers Salt & Vinegar chips. Tesco heeft hier wat schappen met 'exotische producten' en koop regelmatig zo'n uitdeelverpakking met kleine zakjes. Tesco verkoopt ook Weetabix, wat je in Engeland ook vaak op je ontbijttafel krijgt. Heb me altijd afgevraagd hoe je dat nou precies eet...
Bedankt voor de tipquote:Op woensdag 11 september 2013 14:43 schreef Individual het volgende:
[..]
Ga naar de ethnic shops en dan in het bijzonder de Poolse die ook meestal wel Hongaarse dingen hebben. Die hebben wel paprika chips. Als ze chips hebben is het iig paprika.
De ergste chips in de UK zijn wel smerige azijn-smaak dingen. Het enige azijn geschikt voor consumptie is een beetje balsamic in een salade. Dat andere is om de ramen te wassen.
Ja erg vaak eet ik ze ook niet, maar ik heb een lage bloeddruk en als het dan warm is in de zomer is een zout chipje soms niet te versmaden. Maar ik ga de Lidl dan wel in de gaten houden dank jequote:Op woensdag 11 september 2013 15:31 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Bij de Lidl verkopen ze wel regelmatig goede chips. Oa met cherrytomaatsmaak, haggis smaak, etc. Best goed te pruimen. Maargoed, wij eten sowieso maar 1 of 2 keer per jaar chips ofzo
In de jaren 80 op vakantie in de UK lagen we helemaal dubbel om de chips met garnalensmaak. In de jaren 90 lazen we De Familie Doorzon en daar aten ze ook chips met garnalensmaak.quote:Op woensdag 11 september 2013 16:25 schreef Selestha het volgende:
[..]
Bedankt voor de tipBeef flavour vond ik ook een behoorlijke faal anders, net alsof je een bouillonblokje eet
Weetabix eet je met melk (warm of koud) en soms suiker eroverheen. Tegenwoordig is er ook chocolate Weetabix en mini choc Weetabix. Ook met warme of koude melkquote:Op woensdag 11 september 2013 16:14 schreef Budapestenaar het volgende:
[..]
Ik ben ook groot fan van Walkers Salt & Vinegar chips. Tesco heeft hier wat schappen met 'exotische producten' en koop regelmatig zo'n uitdeelverpakking met kleine zakjes. Tesco verkoopt ook Weetabix, wat je in Engeland ook vaak op je ontbijttafel krijgt. Heb me altijd afgevraagd hoe je dat nou precies eet...
Ik heb het ooit geprobeerd met melk maar vond het zo verschrikkelijk dat ik ervan overtuigd was dat ik iets fout had gedaanquote:Op woensdag 11 september 2013 20:25 schreef Stuart het volgende:
[..]
Weetabix eet je met melk (warm of koud) en soms suiker eroverheen. Tegenwoordig is er ook chocolate Weetabix en mini choc Weetabix. Ook met warme of koude melk
O dan heb ik het toch goed gedaan. Vond het alleen nergens naar smaken eerlijk gezegd.quote:Op woensdag 11 september 2013 20:25 schreef Stuart het volgende:
[..]
Weetabix eet je met melk (warm of koud) en soms suiker eroverheen.
Ja, ik vind een full English ook wel erg lekker jaquote:Op woensdag 11 september 2013 20:32 schreef Budapestenaar het volgende:
[..]
Ik heb het ooit geprobeerd met melk maar vond het zo verschrikkelijk dat ik ervan overtuigd was dat ik iets fout had gedaanOvermorgen ontbijt ik in Engeland maar ik ga liever voor de fry up..
Daarom ook de suiker. Overigens wel heel gezond maar ook niet mijn ding hoor. Ik ben meer van bijv. Cheeriosquote:Op woensdag 11 september 2013 20:40 schreef CherryOnTop het volgende:
[..]
O dan heb ik het toch goed gedaan. Vond het alleen nergens naar smaken eerlijk gezegd.
PM mij die recept danquote:Op zaterdag 7 september 2013 21:35 schreef motorbloempje het volgende:
Net zelf gemaakte kroketten gegeten
[ afbeelding ]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |