Ja dat weet ik wel, alleen kan ik nu ff niet weg, straks wel. Knoflook it is dan Komt vast goedquote:Op vrijdag 13 september 2013 14:37 schreef SiGNe het volgende:
Als je geen knoflook en kruiden in huis hebt kanje die natuurlijk ook kopen, 't is geen avond of weekend dus de winkels zijn open.
Ik zou er een pasata van maken, neutrale saus, kan je het meest mee.
Denk er nog een dag over na en maak er dan van wat jij wilt!quote:Op vrijdag 13 september 2013 13:52 schreef PureEvil het volgende:
[ afbeelding ]
Net ff gele tomaten geplukt, inmiddels staat er dus zo'n hoeveelheid op mij te wachten...Maar wat gaan we ermee doen? Ik had zelf bedacht om er een saus van te maken en in te vriezen. Maar op internet zie ik verschillende recepten voorbij komen met knoflook en verse kruiden....en dat heb ik natuurlijk allemaal niet in huis.... Dus wat nu? Gewoon in het water gooien en kijken wat er van komt? Ik kan ze later wel door een zeef duwen ivm de velletjes van de tomaat.
In de suikerpot om vanillesuiker te maken.quote:Op zondag 15 september 2013 11:26 schreef Tinuviel het volgende:
Piet is er nog een tip voor het vanillestokje? Is al wel uitgeschraapt en meegekookt in de slagroom. Moet ik hem weggooien of heb je nog een tip daarvoor?
Kan het nadat het stokje weer opgedroogd is?quote:Op zondag 15 september 2013 11:43 schreef RobinOok het volgende:
Ja, lekker, zo'n doorweekt, in room uitgekookt vanillestokje in je suiker. *not*
Weggooienquote:Op zondag 15 september 2013 11:26 schreef Tinuviel het volgende:
Piet is er nog een tip voor het vanillestokje? Is al wel uitgeschraapt en meegekookt in de slagroom. Moet ik hem weggooien of heb je nog een tip daarvoor?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |